Półroczna Magda porwana w Sosnowcu! - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 10:27   #2581
pavett
Zadomowienie

GG do pavett
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
ja mam tylko pytanie do tych ktore bronia matki twierdzac ze nie jest potworem?

prosze podajcie przyklad tego kto dla was jest?

wiekszosc pedofili ma problemy z dziecinstwa, czesc z nich sama byla ofiara wykorzystywania seksualnego
wiekszosc psychopatow czy socjopatow tez jest w stanie udowodnic problemy natury psychicznej gdzie sami padli ofiara

zlodzieje czesto kradna bo sa biedni
mordercy czesto zabijaja przez przypadek (chcial cos ukrasc i wlasciciel mu podszedl pod noz)
pedofil czesto twierdzi jak on to kocha dzieci
gwalciciel bedzie sie upieral ze ofiara sama tego chciala

wytlumaczenie zawsze jest

czemu ja nie mam prawa czuc sie wsciekla w obliczu tej sytuacji i obwianiac ta osobe, czemu przestepca ma miec wieksze prawa i mozliwosc tlumaczenia sie, a ja nie?

i czemu nagle nikt nigdy nie pamieta kto wlasciwie jest ofiara

Bakteryika popieram Cie w całej rozciągłości
Stary 2012-02-05, 10:27   #2582
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
Trzeba poczekać na wyniki sekcji zwłok, być może rozwieją ona wiele wątpliwości.
otoz to. Bo jak na razie jest tu masa sedziow a nikt nie wie co sie stalo. Czy zabila dziecko specjalnie czy byl to nieszczesliwy wypadek. Czy to ona ukryla cialo czy moze kogos kryje. Bo sorry, ale filmik na ktorym Rutkowski wklada jej slowa w usta to .... Gwiazdor od 7bolesci. Jesli ona ukryla cialo to czemu? dla ratowania wlasnej skory czy moze ze strachu przed kims. Jesli byla tak zaszczuta, ze dla niej jedynym wyjsciem bylo ukrycie ciala- to jej wspolczuje. Jesli zabila dziecko specjalnie, to dla mnie ocena sprawy jest jasna.
Dlatego strasznie dziwi mnie wolanie o kare smierci w sytuacji gdy guzik sie wie Sama uwazam, ze niekotre przestepstwa zasluguja na kare smierci, ale jesli ktoras z Was mialaby pelnic role sadu to zaczynam zmieniac zdanie
Stary 2012-02-05, 10:30   #2583
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Luźne przypuszczenia
- zakopała ciałko - pod gruzem - nie miała śladów na rękach, rękawach, kurtce w momencie "udawanego" omdlenia ?
- matka miała juz napady agresji - walnęła drzwiami męża ( łatwo wpadała w gniew), agresywnie zareagowała po pierwszej konferencji - łatwo mogła się zdenerwować "na" dziecko bo np. płakało i zareagować również zbyt gwałtownie
- ojciec nic nie widział ? jak bardzo trzeba się nie interesować dzieckiem żeby nie widzieć, słyszeć, wreszcie wiedzieć o jego pobycie? tak po prostu wywiozła ciałko pod jego nosem ?????!
- wyjście do kina na horror. WTF???
Trzeba mieć rzeczywiście stalowe nerwy będąc rodzicem i iść sobie do kina podczas takiej tragedii ( chyba że tam bez kamer i podsłuchów ustalali własną wersję wydarzeń )
- dziecko pozostaje dzieckiem, jako matka czuję że myśl o porzuceniu nawet martwego ciałka swojego dziecka w opuszczonym miejscu, w stercie gruzu to zbeszczeszczenie zwłok, równa się z wyrzuceniem na śmietnik. Niewyobrażam sobie porzucenie od tak ciałka ukochanej osoby!
- niestety Rutkowski zasugerował matce odpowiedź - spadła ci? nie wiemy czy to chciała powiedzieć? i czy powiedziałaby? sam jej strach o dożywocie w tej rozmowie wskazywałby że jednak to więcej niz wypadek.
Ale to niech ocenią prokuratura i policja.

Przeraża mnie ta sprawa, istnieją wokół ludzie-potwory o których nie wiemy. O zabójcach często mówią "taki cichy człowiek" .
co do pogrubionego:
Co do śladów na rękach/kurtce, to faktycznie ciekawe, czy coś znaleźli.
Co do ojca nie interesującego się- jeśli znosił wózek z martwym już, owiniętym jak kokon dzieckiem (bo chyba każdy wie, że dziecko przed wyjściem na mróz opatula w milion warstw), które w dodatku było cicho, to nie widzę nic dziwnego, jeśli wyszedłby z założenia: mała jest cicho = śpi.
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:31   #2584
pavett
Zadomowienie

GG do pavett

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Oczwiście żę wg mnie nie kwalifikuje to jej jako potwora i nie ogarniam, że dla kogoś może tak być.
"Potwór" to dla mnie coś ostatecznego, zło wcielone, a nie ktoś, kto przypadkiem powoduje śmierć swojego dziecka i próbuje to ukryć.
A przepraszam ale zapytam a kim wg. Ciebie jest osoba która powoduje śmierć swojego dziecka i próbuje to ukryć?
Stary 2012-02-05, 10:34   #2585
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pavett Pokaż wiadomość
A przepraszam ale zapytam a kim wg. Ciebie jest osoba która powoduje śmierć swojego dziecka i próbuje to ukryć?
wiem, ze nie do mnie, ale... moze byc:
-wariatem
-zaszczuta matka
-bezdusznym morderca
Stary 2012-02-05, 10:36   #2586
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to był wypadek. Dziewczyna po prostu spanikowała, kiedy mała jej upadła.
Nie zgadzam się. Nie ma takiej opcji, by na miejscu zginęło dziecko od takiego upadku. Musiało zostać walnięte z całą siłą, a nie - wyśliznęło się

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Ty uważasz,ze to wiesz,aja mam watpliwości. Np. co do tego,ze wiedziałaod poczatku gdzie jest corka. Po co okłamała na poczatku Rutkowskiego? Była wstanie sama tam dopchnąć wózek? Wyrobić się czasowo z pieszą wyprawą w kierunku teściowej i udawanego wypadku?
A ja sobie pomyślałam, że po to, by nie odnaleźli ciała, by nie wydało się, że mała była skatowana czy że celowo uderzona z siłą. Nie ma ciałka - nie ma dowodu. W pierwszej wersji ciało było nad rzeką, to sobie mogła pomyśleć: ok, nad rzeką, a przecież woda mogła je zabrać, unieść daleko, a jak po długim czasie znajdą, to już nic nie będzie można z całą pewnością powiedzieć, bo ciało i tak zmasakrowane będzie.

Straszne, ale prawdopodobne.

Co do ostatniej części - tak. Znam dobrze to miejsce, to są niewielkie odległości. Z palcem w tyłku mogła sprawę załatwić.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:37   #2587
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
co do pogrubionego:
Co do śladów na rękach/kurtce, to faktycznie ciekawe, czy coś znaleźli.
Co do ojca nie interesującego się- jeśli znosił wózek z martwym już, owiniętym jak kokon dzieckiem (bo chyba każdy wie, że dziecko przed wyjściem na mróz opatula w milion warstw), które w dodatku było cicho, to nie widzę nic dziwnego, jeśli wyszedłby z założenia: mała jest cicho = śpi.
co jest w tym słowie takiego że aż zemdlałaś ?
Nie, to z ojcem jest dziwne jak dla mnie, może dla ciebie nie, ale jak na ojca to słabe zainteresowanie, nie wiem czy masz dzieci ale ojcowie których znam duuużo bardziej są zainteresowani dzieckiem. Opatulone w milion warstw dziecko nadal jest widoczne dla kogoś kto jest zainteresowany jego losem np. ojca , bez przesady.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:41   #2588
Julie_
Rozeznanie

Mnie ciekawi jak sytuacja wyglądała w domu. Skoro je dziecko spadło to musiała chociaż krzyknąć z przerażenia czy coś nawet matka mogła płakać. I ojciec dziecka nic nie zauważył po jej zachowaniu jak schodzili, że coś jest nie tak?
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:41   #2589
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez pavett Pokaż wiadomość
Kimś kto najpewniej spanikował, nie potrafił sobie poradzić w takiej sytuacji, nigdy w takiej nie był. Przerażonym człowiekiem.
Może to dla Ciebie szok, ale ja nawet każdego zabójcy nie uznam za potwora, bo to naprawdę duże słowo.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:45   #2590
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32077957]Nie zgadzam się. Nie ma takiej opcji, by na miejscu zginęło dziecko od takiego upadku. Musiało zostać walnięte z całą siłą, a nie - wyśliznęło się

A ja sobie pomyślałam, że po to, by nie odnaleźli ciała, by nie wydało się, że mała była skatowana czy że celowo uderzona z siłą. Nie ma ciałka - nie ma dowodu. W pierwszej wersji ciało było nad rzeką, to sobie mogła pomyśleć: ok, nad rzeką, a przecież woda mogła je zabrać, unieść daleko, a jak po długim czasie znajdą, to już nic nie będzie można z całą pewnością powiedzieć, bo ciało i tak zmasakrowane będzie.

Straszne, ale prawdopodobne.

Co do ostatniej części - tak. Znam dobrze to miejsce, to są niewielkie odległości. Z palcem w tyłku mogła sprawę załatwić.[/QUOTE]

Kim Ty jesteś, że potrafisz to stwierdzić? Badałaś zwłoki tego dziecka? Byłaś na miejscu w czasie wypadku? To, że coś jest mało prawdopodobne, nie znaczy, że jest niemożliwe.

Nieprawda, w pierwszej wersji ciało miało leżeć pod drzewem.

Edytowane przez MrsStatham
Czas edycji: 2012-02-05 o 10:46
MrsStatham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:48   #2591
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Mnie ciekawi jak sytuacja wyglądała w domu. Skoro je dziecko spadło to musiała chociaż krzyknąć z przerażenia czy coś nawet matka mogła płakać. I ojciec dziecka nic nie zauważył po jej mzachowaniu jak schodzili, że coś jest nie tak?
Mnie też zaczyna to coraz bardziej zastanawiać. Bo jeśli to było tak, że ona kąpała to dziecko, jak je wyjmowała to się wyślizgnęlo i wtedy umarło. I co tak hop siup owinęła go w te kombinezony i na dwór? A ojca to nie zdziwiło? Chyba jedna opcja że miał te słuchawki na uszach. Z tego co mówiła uderzyła o próg. A mieszkali w małym mieszkaniu. Ciężko chyba tego nie zauważyć.

Stary 2012-02-05, 10:48   #2592
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Biedne dziecka, szkoda mi rodziny...
Ciezko uwierzyc, ze dziecko upadło i sie zabiło na miejscu... mało prawdopodobne wg mnie, ale pokaze sekcja.
O matce niestety nic dobrze nie swiadczy, nawet jesli to byl wypadek. Kto normalny nie uwaza na mokre dziecko w sliskim kocyku? Kto normalny w obliczu tragedii mysli tylko i wyłacznie o tym, jak ratowac własną skóre, zakopuje ciało i odgrywa szopke przed kamerami. Zrobiła cos powtornego, nawet jesli dziecka celowo nie zabiła, w co osobiscie watpię...:/

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2012-02-05 o 10:54
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:52   #2593
lapida
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32077957]Nie zgadzam się. Nie ma takiej opcji, by na miejscu zginęło dziecko od takiego upadku. Musiało zostać walnięte z całą siłą, a nie - wyśliznęło się

[/QUOTE]

przecież jesli dorosłego człowieka uderzy się w głowę, w odpowiednie miejsce, to można zabić i wcale nie trzeba użyć sily..

Może akurat był to tak niefortunny upadek, że dziecko spadło akurat na takie miejsce? Na ciemiączko może?

Nie można powiedzieć "Nie ma takiej opcji" - bo zawsze jest
lapida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 10:57   #2594
Dagunia
Komplikatorka

A może jak ojciec zniósł ten wózek i pojechał z kolegą to wtedy matka się wróciła po coś do mieszkania z małą na rękach i właśnie wtedy spadła ? Wtedy miałby prawo nie słyszeć i nie wiedzieć
Stary 2012-02-05, 10:59   #2595
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Life Pokaż wiadomość
http://www.tvn24.pl/0,1733776,0,1,oj...wiadomosc.html

Wrzucił 16 miesięczne dziecko do lodowatej wody, bo opieka nad nim była przedmiotem sporu w rodzinie.
Co za...

Dzisiaj się budzę, a tu SMS od koleżanki: że oni byli w sekcie, że poznali się w sekcie (w telewizji mówili - wie, że coś dzwoni, ale nie wie, gdzie ), bo ona uciekła z domu i tam zaszła w ciążę, a w ogóle to miała kiepski kontakt z matką... Aha i jeszcze że na tym kamieniu, którym przywalono Madzię, były jakieś znaki. Dziewczyna mądra, inteligentna, a w takie rzeczy wierzy. I jeszcze, że jej teściowa (też fajna, inteligentna kobieta, w średnim wieku, żadna nawiedzona ) i klientka mówiły.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:01   #2596
preetamsingh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Biedne dziecka, szkoda mi rodziny...
Ciezko uwierzyc, ze dziecko upadło i sie zabiło na miejscu... mało prawdopodobne wg mnie, ale pokaze sekcja.
O matce niestety nic dobrze nie swiadczy, nawet jesli to byl wypadek. Kto normalny nie uwaza na mokre dziecko w sliskim kocyku? Kto normalny w obliczu tragedii mysli tylko i wyłacznie o tym, jak ratowac własną skóre, zakopuje ciało i odgrywa szopke przed kamerami. Zrobiła cos powtornego, nawet jesli dziecka celowo nie zabiła, w co osobiscie watpię...:/
ja nie jestem matką, więc może mnie oświecicie - rzeczywiście po kąpieli dziecko się zawija w kocyk? Ja bym obstawiała jakiś ręcznik, szlafroczek, cos w tym stylu. Po drugie - zazwyczaj kocyki są chropowate, z mechatego materiału, więc nie za bardzo rozumiem jak mógł być śliski...
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:01   #2597
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
A może jak ojciec zniósł ten wózek i pojechał z kolegą to wtedy matka się wróciła po coś do mieszkania z małą na rękach i właśnie wtedy spadła ? Wtedy miałby prawo nie słyszeć i nie wiedzieć

Też tak mogło być. W sumie ona chyba mówiła, że się po pieluszki cofnęła, bo za mało wzięła. Ale z drugiej strony, może wtedy poszła w te ruiny?
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:03   #2598
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość
Kim Ty jesteś, że potrafisz to stwierdzić? Badałaś zwłoki tego dziecka? Byłaś na miejscu w czasie wypadku? To, że coś jest mało prawdopodobne, nie znaczy, że jest niemożliwe.

Nieprawda, w pierwszej wersji ciało miało leżeć pod drzewem.
Agnieszka, lat 32, miło mi

A poważnie - jacyś lekarze się już wypowiadali w temacie.

Owszem, pod drzewem PRZY rzece.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:03   #2599
preetamsingh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość

Też tak mogło być. W sumie ona chyba mówiła, że się po pieluszki cofnęła, bo za mało wzięła. Ale z drugiej strony, może wtedy poszła w te ruiny?
tak, mówiła tak na konferencji tydzień temu
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:04   #2600
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
ja nie jestem matką, więc może mnie oświecicie - rzeczywiście po kąpieli dziecko się zawija w kocyk? Ja bym obstawiała jakiś ręcznik, szlafroczek, cos w tym stylu. Po drugie - zazwyczaj kocyki są chropowate, z mechatego materiału, więc nie za bardzo rozumiem jak mógł być śliski...
Jeśli np. wytarła je w łazience i zawinęła w kocyk by mu nie było zimno -to możliwe. Kocyki są różne.

Stary 2012-02-05, 11:05   #2601
201605020943
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli np. wytarła je w łazience i zawinęła w kocyk by mu nie było zimno -to możliwe. Kocyki są różne.
ale kocyki sa zazwyczaj puchate, takie "owlosione"
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:05   #2602
visionAM
Zakorzenienie

Czekam a niecierpliwością na wyniki sekcji zwłok i wyjaśnienia, właśnie co do tego znoszenia wózka i innych niezbyt "klejących się" zeznań Bartłomieja i Katarzyny

Poza tym chciałam powiedzieć, ze jestem strasznie zniesmaczona wczorajszą postawą pani dziennikarz Kolendy-Zalewskiej i dodatkowo śmieszy mnie gadanie policji, która twierdzi, że wiedzieli co i jak tylko czekali aby po weekendzie zacząć działać śmiech na sali
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:05   #2603
Rajni
Zadomowienie

Śmierć od uderzenia w głowę wcale nie jest taka nieprawdopodobna. Osobiście znam przypadek, gdy dorosły mężczyzna zemdlał na ulicy upadając uderzył głową o krawężnik i według sekcji właśnie od tego uderzenia zmarł.

Jeśli przyjąć, że śmierć dziecka była jedynie nieszczęśliwym wypadkiem, to zachowanie matki po wypadku jest, co najmniej zastanawiające i nieadekwatne do sytuacji. Poza tym, jaki był w tym wszystkim udział ojca. Czy rzeczywiście mógł nic nie słyszeć. Ja tam słyszę wszystko, co dzieje się piętro pode mną nawet, jeśli słucham muzyki a co dopiero w pokoju obok.
Rajni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:05   #2604
Leii
Przyczajenie

Słabo mi się robi jak czytam co te 'adwokatki' mamusi wypisują. Może wcale nie powinna być karana, bo przecież nieszczęśliwy wypadek się zdarzył. A późniejsze zdarzenia to pewnie wina trudnego dzieciństwa, problemów w małżeństwie bla bla blaa itp. Módlcie się żebyście nie straciły nigdy przytomności na ulicy, bo weźmie jeszcze przyjdzie pan Mietek z pod monopolowego, którego tata bił w dzieciństwie i który ma problem alkoholowy, 'stwierdzi zgon' i wspaniałomyślnie zakopie.
Leii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:06   #2605
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Mogło tak być, ale ona chyba utrzymywała, że jej wypadło przed wyjściem. Czyli znowu by kłamała.

Stary 2012-02-05, 11:10   #2606
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Witki mi do ziemi opadły, bo rozumiem,że niczego nie zrozumiałaś z tego co napisałam.

Jak grochem o ścianę.
Trudno.

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

drabineczko prawnie a moralnie to sa dwie różne sprawy.
Z moralnego punktu widzenia też sprawa nie jest taka oczywista i czarno-biała, chociaż wiadomo, że zabicie człowieka jest czynem zlym i potępianym.
ja rozumiem,że w tobie jest więcej nadziei niż we mnie.rozumiem też ,że nie potrafisz uwierzyć w zło ,że matka potrafi zrobic krzywdę własnemu dziecku.
ja to rozumiem,bo ja tez nie potrafie tego pojąc,jak można bawić się krzywda ludzką,jednak ja nie potrafie wybaczać .dla mnie dziecko to swiętość
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:10   #2607
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
Dobrze napisane - zazwyczaj. Mam taki kocyk, który moim zdaniem jest śliski i wcale nie jest niemożliwe, żeby dziecko z niego wypadło.

Stary 2012-02-05, 11:11   #2608
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Mogło tak być, ale ona chyba utrzymywała, że jej wypadło przed wyjściem. Czyli znowu by kłamała.
przed wyśjciem kąpała dziecko?przed spacerem o 17 w wielki mróz?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 11:13   #2609
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
sa tez takie sliskie kocyki. Mam taka narzute na lozko. Moze nacierala dziecko oliwka? nie wiem. Ja kiedys upuscilam szczeniaka, nioslam go w zwyklym kocyku, ale tak sie wiercil, ze nie dalam rady go utrzymac. Na zle latwo sie zrobi.
Stary 2012-02-05, 11:14   #2610
visionAM
Zakorzenienie

Moim zdaniem nawet jeśli to był nieszczęśliwy wypadek, nic nie usprawiedliwia oszukiwania tysięcy ludzi, kłamania policji, prokuraturze, dziennikarzom, ŚWIADOMEGO odwalania szopki z rzekomym porwaniem i co najważniejsze - przysypania ciałka swojego dziecka śniegiem i gruzem Przecież to jest CHORE! A póki co matka została uznana za poczytalną w momencie, gdy stało się to nieszczęście. Więc skoro była poczytalna i zamiast ratować to dziecko, iśc na pogotowie, cokolwiek... wolała wymyślić taką bajkę, a ciało dziecka porzucić na mrozie - dla mnie jest POTWOREM.

A jakiekolwiek posty, które ją tłumaczą, są wg mnie najzwyczajniej w świecie żałosne
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości