|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
a ja dzisiaj was przepraszam za brak mojej weny do pisania
gasze kompa i ide na ,,m jak milosc" jutro do was zawitam i zdam wam relacje z usg
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tutaj jest państwowa klinika ze sprzętem chyba przedwojennym![]() Idę się położyć, oczy mi się same zamykają A później chyba te dzieci idę pilnować
|
|
|
|
|
#2673 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj, ucieszyłam się bo właścicielka salonu pozwoliła mi tren ściąć, a wcześniej się o to martwiłam, bo nawet po przypięciu wyglądał jakbym miała tyłek jak kaczka i jestem bardzo zadowolona, chociaż to nie moja wymarzona sukienka w stylu greckimCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Może carte dora??
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak babcine gacie... A ja się rozglądam za ładną bielizną ciążową i jakoś ciężko z tym.
|
|
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
Tekst o włosach mnie zabił, brak mi słów, nie wiem czy się śmiać czy denerwować
![]() Myślałam że po CC można szybciej ćwiczyć, liczę że nieprzespane noce w takim razie pomogą w walce z dodatkowymi kg ![]() 32 mega długo jak na płeć
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2679 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
ej no... ja tu staram się nie rzucić na ciasteczka aTy tu o kokosankach
muszę mamie podsunąć ten pomysł żebyśmy upiekły razem wtedy nie zjem wszystkich :P Oj dziewczynkę dziewczynkę... a później będzie synuś mamusi, taka przylepka Cytat:
Moja mama znów szaleje za storczykami i pięknie jej kwinie, a właśnie robi tak jak jedna tu pisała że wkłada raz na dwa tygodnie do wody żeby te "kory" namokły i to wszystko. Mama za to często wyjeżdza i wtedy tato podlewa, wtedy storczyki stoją w wodzie jak Twoje i tak już jej 2 załatwił bo korzenie zaczęły gnić. Także podziwiam że Twoje tak mogą, ale mniej na nie oko żeby nie przedobrzyć. Aaaa jeszcze taka rada, jak nie kwitną to trzeba poeksperymentować z temperaturą. W dzień lepiej żeby miały wyższą a nocą niższą, wtedy dostają pędów![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle moje cycki straszne... mam wrazenie ze coraz więcej rozstępów i swędzą!!!! aaaa!!!Cytat:
no.. ale nie na każdego taka sama metoda, może faktycznie jeszcze nie oswoił się z nową sytuacją, albo inne rzeczy go przerastają, ale sorrrry... bez przesady![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A mi dziś się sniło że chodziłam po bazarze a tam mieli sprzedawcy wiadra wiśni i czereśni... jak ja się cieszyłam... jak dziecko na ich widok ohhh i jaki rozczarowanie jak się obudziłam![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ajka89 Ty i Prince macie te swoje avy poprostu cudne Ja dzisiaj znów zrobiłam chłodnik, na szczęście robię dla siebie tylko porcje, bo mój mąż takich rzeczy nie je... wychodzi mi 2 miseczki, pewnie jakby było więcej to bym więcej zjadła... a teraz taka wzdęta jestem że szok! ale dobre było ![]() Jakaś śpiąca jestem. A szkoda mi wieczora żeby spać, bo w ogóle dnia dla siebie nie mam jak się wcześnie kładę... Lepiej pooglądam hausa
|
|||||||||
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że kolejne wizyty pomyślnie zakończone - super!
Mam takie pytanko - jutro mam te genetyczne usg, możecie mi powiedzieć dokładnie jakie badania dodatkowe (z krwi) robiłyście? Jak się one nazywają? Bo może dostanę skierowanie a może nie więc wolę wiedzieć. |
|
|
|
#2681 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niio nie ale mi smaka narobilas![]() Cytat:
Cytat:
a babcia jest the best i chca jak najlepiej ale czasem przesadzaja
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#2682 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Teraz gdzie się nie spojrzy na okna w blokach to się widzi storczyka. Podobają mi się te kwiaty, ale już ich jest za dużo. Ja sobie kupiłam w lidlu cięte tulipany i stoją w wazonie..piękne. Jak na nie patrze, to mi się tym bardziej chcę wiosny i ciepełka Mdłości mi tez wróciły. Zdziwiło mnie to, bo wcześniej już jakiś czas miałam spokój. Coś w tej terapii szokowej jest, ale tak jak mówisz..nie na każdego działa. Z tym trzeba bardziej ostrożnie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- A i gratuluję wszystkich udanych wizyt
|
||||||||
|
|
|
#2683 | ||||
|
Branzoletka
|
Wykąpana i rozgrzana-jak mi miło teraz
Ciekawe kto będzie za mnie siku w nocy wstawał ![]() Cytat:
Cytat:
ale grunt, to dobre chęci Cytat:
Uwielbiam lody z tej firmy ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz prawie od miesiaca podaje jeh lectulose,na poczatku podst dawke i z tyg na tydz zwiekszalismy. Teraz dostaje 15ml na czczo codziennie ijeszcze wode z miodem i cytryna. Dzisiaj w desperacji kupilam jej activie i dalam polowe. Niech uz ten chirurg ja zbasa,zobaczy do odbytu i powie co jest. Bo nawet nie mam ofhoty brac sie do nauki do osratniego egzaminu w sesji bo caly czas zastanawiam sie co moglo jej zaszkodzic i obserwuje czy przypadkiem jej sie nic nie chce.
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Mykam do wyrka kochane.... Coś się średnio czuje....
Buziaki! |
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Test podwójny wykonywany jest jako badanie przesiewowe w kierunku ustalenia prawdopodobieństwa wystąpienia wad genetycznych u płodu tj. zespół Downa czy zespół Edwardsa. Polega on na ocenie biochemicznych parametrów krwi matki to jest stężenie wolnej podjednostki glikoproteiny beta-hCG oraz alfa- fetoproteiny (AFP)." Na ogół na badania prenatalne nie dają skierowań - chyba, że dla kobiet powyżej 40 r.ż. lub takich które rodziły wcześniej chore dzieci. Będziesz miała fajnie jak Ci się uda dostać ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Idę się kąpać i spać ![]() Dobrej nocy Kobietki
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś mnie smyrneło w brzuchu ale dalej nie wiem czy to dzidzia
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
skierowania na prenatalne dają również w przypadku, gdy bardzo bliska rodzina miała wadę, brat, siostra, ich dzieci itp.
ja nie dostałam skierowania, zatem za badania musiałam zapłacić, ale dostałam że tak powiem zalecenie, że warto je zrobić. No i człowiek głupi i zrobił wszystko, co podsunięto pod nos. A tak w ogole dobry wieczor.
|
|
|
|
#2689 |
|
Przyczajenie
|
Hej kwiatuszki
jak tam samopoczucia? czy rozglądałyscie się juz za wózkami jesli tak jakie typy macie?? Mi sie podobaja espiro... ale nie wiem czy sa oki. Już chyba powoli trzeba zaczyna cos kompletowac, bo czas szybko leci a pozniej jak bedzie brzunio wielkkki bedzie ciezko:/ buziakiw ktorym tyg juz mozna zobaczyc plec jak wy mialyscie?? chyba jak pojde w 20 to cos tam zobacze?
Edytowane przez karolka333 Czas edycji: 2012-02-07 o 22:12 |
|
|
|
#2690 | |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Bardzo chce być na bieżąco ale coś mi nie wychodzi i ciagle tylko nadrabiam praktycznie się nie udzielając ![]() . Myślałam że bedę w tym tygodniu miała trochę luzu a szef chyba uznał że po urlopie jestem super wypoczeta i nie potrzebuję 2 dni wolnego i dał mi 6 dni pracujących....w ogóle nie patrzy na to że w ciązy jestem i że mogę się źle czuć czy byc słaba Za 2 tygodnie mam wizytę następną w szpitalu, jak mi dalej będzie szef takie godziny dawał to poproszę o pare dni wolnego, tym bardziej że czasami mi się brzuszek spina. Nie wiem czy to skurcze czy co?? Bo dzidziuś to raczej nie jest, ruchów jeszcze nie czuje a brzuch tak jakby się spina na kilka sekund i puszcza. Jest to dosyć bolesne. A przecież byłam teraz na urlopie i dużo odpoczywałam. Może z 4 razy mi się tak zrobiło w ciągu ostatniego tygodnia. Trzymam kciuki za mamusie mające wizytę w najblliższych dniach ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
#2691 | |
|
Branzoletka
|
Dobrze słyszałaś
Cytat:
![]() Norniczka ale ci się szef trafił Nie dobrze, ze ci się ten brzuszek tak spina, może reagujesz tak na stres? Dobrze byłoby zapytać gina czy to nic niebezpiecznego, te spinanie ala skurcze. Bać się nie ma co na zapas ale ostrożności nie zaszkodzi ![]() Ja sama jestem ciekawa czy na genetycznym teraz coś się da podejrzeć u dzidzi W sumie jak sprzęt dobry i ustawienie modela, to kto wie
|
|
|
#2692 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciesze się że jesteś zadowolona!napewno będziesz pięknie wyglądała![]() linzey |
||||
|
|
|
#2693 |
|
Branzoletka
|
Wszystkie poszły spać, to ja też mykam-dobranoc
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
No Kaskaderko szefa mam do niczego. Jak się to spinanie brzucha będzie powtarzać to się wybiorę do GP. Narazie nie panikuję
![]() Mi się wydaje że w 12 tygodniu to jeszcze duze ryzyko pomyłki jest, ale może faktycznie sie uda
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Bylam u poloznej i slyszalam serduszko ![]() przylozyla mi takie uzadzenie do brzucha i sluchalysmy serduszka tak pieknie bylo |
|
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Norniczka szefowi przydałby się łomot
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mało napisałyście
Lenicie się ! |
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też zmykam spać,dobranoc!
|
|
|
|
#2700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja serduszka nie słuchałam, tylko widziałam jak bije na monitorze ![]() W ogóle TŻ pierwszy raz widział dzidziusia, jak patrzyłam na niego, to był taki zadowolony, ciągle się uśmiechał A jak wyszliśmy z gabinetu to był bardzo dumny i buzia mu się nie zamykała Plan się powiódł - poczuł, że będzie tatą ![]() W ogóle mam te dobre cukierki toffi z czekolada z biedrony
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

A później chyba te dzieci idę pilnować