|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#56521 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XII część zakręconej opowieści
Cytat:
Rany, boskie, nie mogę nadrobić.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#56522 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#56523 | |
|
Strażnik Wizażu
|
U mnie google działa
KLIK!---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
wstyd.
|
|
|
|
|
#56524 | |||||||||||||||
|
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Nie ma szans, bym nadrobiła 550 postów Wczoraj mój bezprzewodowy net miał focha Ani zielony uśmieszek TŻa ani fioletowa parasolka literki nie chciały współpracować. Ciekawe czemu ![]() Za to pomarańczowy kwadracik w telefonie szalał nic nie rozumiem ![]() Cytat:
To dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cena jest adekwatna zatem do czasu, przez który użytkujesz diablicę. Cytat:
Trzeba tylko pamiętać o szamponie częściej - dałam sporo 3 razy do odzywki i miałam potwornie obciążone. Pomijam, że włosy są krócej świeże Fitomed jednak załatwił sprawę Także obserwuj, czy nie zafundujesz sobie obciążenia.A jak wykończę diablicę, to postaram się nie patrzeć więcej w jej stronę Cytat:
Cytat:
Często zostaje tylko zapobieganie ![]() Jest pod kontrolą lekarza, prawda? Cytat:
Cytat:
Skoro już wiem, co może mi zaszkodzić, to chciałabym mieć pewność, że tego tam w środku nie ma.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#56525 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuć w Google "BingoSpa" i "facebook" i wyskoczy Ci jako pierwsze w ynikach wyszukiwania.
![]() Ech, tym razem chyba się skuszę na zakupy, promocja jest super. Choć, prawdę pisząc, minął mi już szał na produkty Bingo, a przynajmniej nie pożądam ich wszystkich, bo składy niejednokrotnie nie różnią się wiele od siebie.
|
#56526 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze milion szamponów i jakieś błoto na twarz i tyłek Wszystko do spółki bo inaczej się nie da tego zużyć Cytat:
|
|
#56527 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#56528 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Uff, ostatnia strona, dwa dni mi zajęło czytanie wszystkiego. Zaraz pewnei naprodukujecie następne...
Cytat:
![]() Ale w sensie, że on Ci te ślimaczki kręcił palcem??? Czy same sie skręciły , a on ich dotykał, bo nie mół się oprzeć? O, rany, wróciła!!!! Ale super, pokazuj włoski!!! Cytat:
Cytat:
Właśnie napisałam Ayrine, że moje sie podobnie kręcą po ugniataniu w wyproście! Skręt faktycznie zbliżony mamy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pięknie wygladasz, kwitnąca, wypoczęta! Cudo. Mały prześliczny, też siedziałam i się godzinami wpatrywałam nawet w śpiace maluchy moje. Na drugim zdjeciu czysty tatuś! Cytat:
Podobne do Ewci. (tylko właścicielka mniej wybredna )Mgiełko, Twoja reanimacja mnie rozłożyła na łopatki!!! ![]()
|
|
#56529 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dawno mnie tu nie było, zorientowałam się niedawno, że to kolejna część ![]() ja dalej dbam o włosy, oleje itp silikonów nie używam zabezpieczam końcówki serum biovaxa i tak obcinałam na początku września, czyli przeszło 5 miesięcy temu, rozdowjonych kónców nie mam, ale co zauważyłam białe kuleczki gdzieniegdzie tzn będą się kruszyć nie wiem co jest nie tak, może czasem złe uczesanie? używam miękkich gumek itp, może brakuje im czegoś? jakiegoś nawilżenia, nie wiem
|
|
|
|
#56530 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Eee, wcześniej ich nie lubiłam i wyszukiwało normalnie to znaczy nie wiedziałam, że muszę lubić
|
|
|
|
|
#56531 | ||||||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to latem gorąco jak na patelni... A masz skład? Cytat:
Ja nie Ajrisz, ale napiszę, że lepiej mieć tez materiał sprzed cg i pierwszego mycia. Gdy przyjdzie Ci do głowy, ze wcześniej miałaś ładniejsze włosy, to otworzysz i się przekonasz. Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba mieć dostęp do FB... Niektórzy mają odcięty. Cytat:
ależ sobie życzą!To w niemieckich aptekach standardowa praktyka, takie wypytywanie po co i na co potrzebne są określone produkty dostępne bez recepty? A jak się patrzy na zdjęcia, to trudno uwierzyć w problemy z opanowaniem. Sliczne zjem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#56532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eldorado mam w Bingosklepie Na spółę z młodymi zużyję, bo sama za cholerę
|
|
#56533 |
|
Zakorzenienie
|
Eloe - w niedzielę był zauszny specjalnie dla Ciebie
![]() Chyba choram znowu
|
|
|
|
#56534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56535 |
|
Zakorzenienie
|
Eloe- oo wróciłaś
gdzie bylas jak cie nie było? noo u nas bardzo często w aptekach pytają poco i naco zwłaszcza w tej jednej.. ale bylo mi po drodze bo szłam do rossmana.. kurcze to ta odzywka nie jest zgodna z CG? hmm któraś mi powiedziała że jest dlatego poleciałam do rossa i ją kupiłam.. ![]() to w PL te olejki taniutkie.. chyba poczekam z ich kupnem do kwietnia
|
#56536 | ||||||||||||
|
|
Cytat:
Jaka jest jej konsystencja? Gęsta? Czy próbowałaś już coś do niej dodawać? Cytat:
Moim zdaniem nie taki PEG groźny jak go malują. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to zdjęcie to chyba sprzed cg, prawda? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kiedy próbowałam pierwszych swoich Alverde, to nie było jeszcze Aterry w Polsce. Ale dla mnie one - a głównie morelka i awokado - są porównywalne z morelką. Za to Sensitiv Alverde jest porównywalna z Alterrą granatowo-aloesową (tylko nie zapachem )Porównywalne, ale mają inne składniki. Ja lubię różnorodność, więc kupuję, jeśli tylko mogę. i gratulacje Oj, nawet bardziej niż najssss
Tote este mizeriă in faţă de eternitate Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach! MÓJ IDEAŁ Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2012-02-14 o 13:40 |
||||||||||||
|
|
|
#56537 |
|
Raczkowanie
|
maskę Kallos miodową, no i potem tylko Naturia+ żel Bielendy, to chyba właśnie była Naturia, bo odstawiłam ją i od 2 myć nic się nie dzieje, mam całą butlę na zbyciu, mogę oddać w dobre ręce
W ogóle może ktoś chciałby się powymieniać na kosmetyki? bo kupiłam różne rzeczy i nie wszystkie mi pasowały, byłam na wątku wymiankowym, a tam cisza, mam np tą Naturię, piankę Isanę do loków, Alterrę odżywkę z granatem i aloesem, Marion Maribelle z olejem ze słodkich migdałów i witaminami, nawet jakiegoś glisskura b/s...
|
#56538 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56539 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pięknie zakręconeCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#56540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki szał zrobiłam w rodzinie na zakupy
|
|
#56541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest sama w sobie dość ciężka, użyłam jej dopiero z 2 razy? Nie dodawałam do niej póki co nic. Cytat:
|
|
#56542 |
|
Raczkowanie
|
a ja się mogę podpiąć pod zamówienie?
![]() nie ma sprawy!
|
#56543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#56544 | |||||||||
|
|
Toś mnei namówiła do nadrobienia tych ponad pięciuset postów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na desce Robiłam pierwszy objazd nowej deski i jestem w szoku - jakbym się z walca drogowego do porsze przesiadła! Wrr. Jestem zakochana po uszy Cytat:
Możesz powiedzieć, ze nie rozumiesz ![]() Cytat:
Ale co kto lubi. Kombinacje zdecydowanie Ci służą Indios, a czy u Ciebie to nie jest sezonowe wypadanie? Czy Ty aby o podobnej porze nie skarżyłaś się na to samo? To radosna wieść Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I ten aldehyd Cytat:
Cytat:
Ja mam wysoką. Zerknij do dziennika. Powinno się Ciebie że nie chcesz zapuścić włosów. Teraz jest pięknie, a co by było, gybby je zapuścić do zapięcia stanika
Tote este mizeriă in faţă de eternitate Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach! MÓJ IDEAŁ Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2012-02-14 o 14:25 |
|||||||||
|
|
|
#56545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak aż mi się odwidzi i strzelę pazia albo spalę trwałą czy coś
|
|
|
|
|
#56546 | ||
|
|
Cytat:
![]() A jak reagujesz na denat? Stosujesz wcierki na alko? Ech, szkoda Tez sądziłam, ze będzie gęsta. ale czego nie załatwi baza, guma ksantatowa poprawi Cytat:
Biowax maseczka nie (poza Latte), ale serum Biowax już ma. Jestem na 16 stronie nadrabiania, czekam na zauszny Ajrisz ![]() A tymczasem zmywam się do domku. Idę pozałatwiać jeszcze mnóstwo spraw po drodze - m.in. do Rossmana i po bilety na jutro do kina (środy z Orange - kto ma, niech korzysta. Warto).Ajrisz - widziałam to o paziu
Tote este mizeriă in faţă de eternitate Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach! MÓJ IDEAŁ Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2012-02-14 o 14:33 |
||
|
|
|
#56547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#56548 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mały jest przesłodki!
|
|
#56549 | |
|
Rozeznanie
|
bo i nie ma co chwalić.
![]() Za to Twoje są świetne, nie powinnaś narzekać! Benek - idealne Ajrisz - ładnutki. Cytat:
myszka2020 - Myszko! ornament - czemu ja takich nie mam ? Chciałam coś napisać i zapomniałam co. Bądź, co bądź nie podobają mi się moje włosy obecnie, mam ochotę je ściąć, a wiem, że gdybym to zrobiła - miałabym gwarantowaną depresję. Jutro wolne, więc nałożę jakiś olej. Nie wiem jaki, bo po kokosie i lnianym są fajne, po czarnuszce właśnie niekoniecznie. Widzę, że dużo z was ma blogi, a ja jestem chyba głupia, bo nadal nie mogę ogarnąć, jak dodawać dane notki do kategorii (stron) Ktoś coś poradzi ? |
|
|
|
|
#56550 |
|
Zakorzenienie
|
eloe
masz na mysli deske taką do jeżdżenia po śniegu? wow ekstremalnie ![]() u mnie juz malo sniegu zostało dziś +3 jest
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

trzymam
by się ładnie spieniło
daj znać
nie wiem...)
że operacja z brahmi i ecliptą zakończyła się mniej więcej sukcesem, ale po kolei:
a ostatnio zbieram średnio ok. 40
zdjęcie tym razem robione bez lampy, w świetle dziennym
był nawet chwilowy push-up! więc liczę na lepsze efekty z każdym użyciem). do tego ostatnio zrobiłam sobie 15 godzin z mieszanką Carotino i oliwki Babydream, stąd aureolka z baby hair (dzięki Carotino oczywiście 
wstyd.
Ani zielony uśmieszek TŻa ani fioletowa parasolka literki nie chciały współpracować. Ciekawe czemu 

Skoro już wiem, co może mi zaszkodzić, to chciałabym mieć pewność, że tego tam w środku nie ma.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dziękuję kochana. A twoje to fotografowac proszę mi spanie w sucharkach nie służyło... ciekawe jak teraz 

że nie chcesz zapuścić włosów. Teraz jest pięknie, a co by było, gybby je zapuścić do zapięcia stanika