|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Monia- wiesz co, w sumie to nie bylam zadowolona, bo bylam tak padnieta ze jak najszybciej chcialam zaczac i skonczyc dzien
Mam nadzieje, ze ta noc bedzie udana ![]() Heroine- ja pierwszy raz w zyciu mialam sen z winda, z reguly spadam z jakiejs skaly, budynku ale nigdy jeszcze sie spadlam do konca, bo w polowie sie budze (to dobrze, bo slyszalam, ze ludzie ktorzy maja ogromne problemy z psychika spadaja do konca i sni im sie ze umieraja ). Moja mama zrobila 65 pierogow, ja zjadlam 6 malych, pozniej przyjechala ciocia, pozniej mojej mamy znajomych dwoch i pierogow nie ma!!!!!!! Faceci zjedli po 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ale mysle ze zdania w tym temacie sa podzielone, bo krajobrazy tam obecne chyba rekompensuja wszytsko, co jak co ale przepieknie tam jest ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() Moja mama dzisiaj tez wyjela z zamrazalki ruskie, jadlam na obiadek
|
||
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiem jak to się może skończyć wszystko co dobre szybko się kończy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba nie ma wyjścia i trzeba iść do lekarza, trzeba dmuchać na zimne tym bardziej że teraz faktycznie znów ludzie chorują, pewnie się zaczną teraz te przeziębienia wszystkie. Niech się chłopak nie męczy może akurat lekarz coś przepisze i mu przejdzie szybko ![]() Cytat:
Tak myślałam że nic mu nie zrobią, tak to już jest w szkołach. Ja tam sobie jakoś poradzę bo na korki chodzę, a z jego tekstami? No cóż, nic nie poradzimy A Ciebie znów boli brzuch? Tak samo jak wcześniej? Bidulko ![]() Cytat:
Chcę takie temperatury latem No tak blisko Włoch no i Francji, a tam mam taką jakby ciotkę i ona mówi że latem właśnie nawet do 40stopni dochodzi i to jest normalne u nich. Ale sauna Faktycznie to zbyt piękne, ale musi być prawdziwe w końcu coś nam się należy od życia! hihi
|
|
#515 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() haha skośne oczy ![]() I ja się nie mogę doczekać aż nie będę musiała nikogo oglądać tu ![]() Haha no nie dziwie się że się tak czułaś po przepłynięciu jeziora, ja to jak wyjdę z wody to mam zawsze później takie uczucie jakbym dalej pływała ![]() Cytat:
No a tak czasem jest że nam się śnią osoby o których w ogóle nie myślimy mi to czasem się śnią ludzie których tylko raz w życiu w sklepie spotkałam np. To na pewno to! ![]() Cytat:
![]() A brzuch już trochę przeszedł, po drugim ketonalu nie miał wyjścia ![]() Eeeh Kanada, tam to podobno jest raj i nikt nie chce wracać do Polski. Nic dziwnego w sumie. Jak będziesz miała okazję to jedź chociażby na te wakacje Ale mnie wqrwia to ograniczenie emotek
|
|
#516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sama w sobie świetna w zasadzie różnią się chyba tylko firmą i rozkładem kolorów Cytat:
Także heroine dzisiaj Twój tasaczek mniej boli chociaż jak powiem co zjadłam to znowu się zacznie ![]() Cytat:
Ja ostatnio taki opiedziel dostałam od lekarza ze mam organizm rozhartowany i jak nic z tym nie zrobię to ciągle będę coś łapać haha lekarz do mnie z takimi tekstami ,, No stara Ty tak długo nie pociągniesz'' a dostałam jeszcze wykład o zdrowym żywieniu bo na wstępie że źle wyglądam, jestem blada, ile waże itp Powiedziałą że 56kg to że dobrze i weź tu ich zrozum
|
|||
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Kanady to moja przyjaciółka ma tam ciocie i mój tż. Chcieliśmy lecieć na wakacje, ale bilet na dzien dzisiejszy na czerwiec najtańszy 4,600zł ;/ także podziękuje Moje menu na dzisiaj ![]() Ś- cornflakes + chociapic + mleko IIs- kawa + babeczka z owocami O- pierogi p- actimel K- 2 kiełbaski cieniutkie kromka chleba eh zabijecie mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widac że niezłe ciacho Może warto by się z nim chociaż na piwo umówić? A może to ten jedyny a ty tego nie widzisz!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
będzie bialusienki jak śnieg bo póki co jest szary a nawet i gdzie nie gdzie czarny ...... a powinien być śnieżnobiały :/ Oo to super że Twojej Cioci się tam podoba Kanada piękny kraj - taki dziki powietrze czyste, pełno rezerwatów, lasów, rzek, jezior, spokój, cisza - żyć nie umierać! Szkoda jej pewnie będzie jak wizy nie przedłużą ale jeśli będzie miała legalną pracę, twój wujek również a kuzyn będzie się uczył czy pracował to na bank nie będzie problemu z wizą. Pewnie że pojedz!! a raczej poleć taka okazja! No i jaka fajna wycieczka!! Ja mam wujka w Stanach Zjednoczonych, mieszka nie daleko Nowego Yorku. Teraz jest na emeryturze ale kiedyś był księdzem Był pare razy w Polsce - bardzo się lubimy i tez chciałabym go kiedyś odwiedzić
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze on mysli to juz napewno predzej niz ja Ale tez watpie to specyficzny typ, z tego co wiem nigdy nie mial kobiety na dluzej niz na jedna noc wiec samo to mowi za siebie ![]() Jest pewny siebie wyszczekany ale ja trzeba to przyleci Ostatnio jak szlam sobie z pewnym kolesiem, poprostu szlismy i gadalismy to on akurat jechal samochodem i to bylo przy krzyzowkach, zjechal na pobocze i wybiegl do mnie ![]() Pozniej jeszcze sie spotkalismy na imprezie latem cos tam popijaku z nim gadalam jak to ja ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Zapewne czeka teraz na mnie z telefonem w reku Co Ty Monia napewno bym sie pierwsza nie odezwala, zreszta o czym my w ogole mowimy, padne zaraz |
||
|
|
|
#520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oooo widze ciekawie tam macie
u mnie nie pada póki co Cytat:
wezmę wiaderko, jakiś płyn do mycia samochodów i porządną gąbkę i pojadę na myjnię ręczną gdzie się myję samemu tym karcherem umyję go tą ich wodą z proszkiem pod ciśnienem, wleje trochę do wiaderka, wyszoruję gąbką całego i na koniec spłuczę tym karcherem i będzie cacy Cytat:
normalnie ponad 4 tyś. do Stanów.---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
muszę się wyspać w koncu!ooooo wszystkie pierogi zjedli!!! trzeba było schowac sobie kilka na później
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz wyszoruję go na myjni tej bezdotykowej potem tylko spłuczę karcherem ![]() No jak będzie w nocy gorączkował to pójde do lekarza na pewno. Póki co gorączka już rzadziej się pojawia więc jest lepiej Cytat:
na prawdę! ale wiesz jak jest, więc za rok się spotkamy No to widzę, że chyba to faktycznie prawda z tymi upałami.... ja lubię gorąco ale bez przesady Ciekawe jak mój organizm zareaguje na zmianę klimatu..... czy mi serce nie wyskoczy z tego upału! ![]() Ale przynajmniej opalona w końcu będę!!! w te nasze Polskie lato to nawet nie ma możliwości opalenia się porządnie :/
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
no
Cytat:
tak trzymać ![]() Cytat:
![]() Dużo spaliłaś podczas ćwiczeń
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
Juz tutaj kiedys byłam ,ale krotko ![]() Odchudzam sie - 5 kg musze ![]() Teraz jest 54 kg,zawsze byłam chudzina,ale jakos z wiekiem zaczełam tyc ![]() Pozatym po nystatynie(chyba) przytyłam 5 kg w ciagu 2 tygodni ![]() Od wakacji pije wode, wczesniej piłam gazowane swinstwa ![]() Unikam słodyczy i musze zgubic te 5 kg ![]() W zyciu kilo nie schudlam :d moja dieta konczyła sie tego dnia,ktorego sie zaczynała ![]()
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się tak nie męczysz chociaż ![]() Mnie brzuch zaczyna pobolewać trochę.... okres nadchodzi! Co do kebabów to tam na każdym kroku są.... wszędzie! A ponoć są cudowne Ojj ja też się zastanawiam jak to będzie w sklepach no ale sa samoobsługowe na szczęscie Angol trochę umiem to jakos się dogadam może w razie czego Ja zawsze po kąpieli w morzu tak mam że jak długo sie unoszę na falach to później w domu jak się kładę do łóżka to dalej mam takie wrażenie jakbym pływała fajne to jest Te emotki tez mnie wkurzają na maksa!!!!!!!!!! W ogóle to Wizaż się tak muli bezprzerwy że masakra!
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Dobra ide na aerobik Jezu umre dzisiaj basen + aerobik pewnie dzisiaj szybko przytule podusie
|
||
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj no Ty do niego pisac nie musisz ale jakby chciał Cie kiedyś gdzies zaprosić to może spróbuj? Oczywiście mówię tu o jakims piwku czy kolacji.
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej, naprawdę nie ma tragedii
|
||
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam wszystko dokładnie ale nie dałam rady odpisać na każdy post bo synuś się rozchorował. Pamiętam o Tobie i wiem że zaczynamy on 1 marca Ja mam zawsze przed okresem takie ataki na słodkie a w czasie okresu w ogóle jeść mi się nie chce Dam radę
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
heroine 168
![]() Wiem, ze moze nie powinnam zrzucac,az 5 kg ,ale nie potrafie tak zyc ![]() Pozatym mam nadzieje ,ze bede miała mniejsze piersi (?) wiem to dziwne ![]()
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mialam okazje z nim kiedys podrozowac po Europie smiesznie to brzmi ale tak bylo Bylam z nim w Holadni, w Niemczech i Francji samochodem ![]() Trzy razy bylismy na takim wypadzie ![]() Ale mniejsza o to taki jakiego go znam to napewno nie chcialabym nic, a watpie w to ze potrafil by sie zmienic dla kogokolwiek. Wiesz o co chodzi, nie lubie takich prostakow ![]() Chociaz opiekunczy potrafil byc ale to tylko tyle, kobiet nie szanuje i to mi sie nie podoba, nie mowie o mnie bo tutaj akurat nie mam zarzutow ale znam jego zachowania |
|
|
|
|
#533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja tu nie mam basenu i nie mam z kim pojechac nawet na ten basen do innego miasta. Dobrze, że tam w Niemczech basenów jest pod dostatkiem Cytat:
Ja pójdę z synkiem do lekarza jak dalej będzie gorączkował. Póki co widac dużą poprawę. Biegają za kotem po domu i dają mu własnie szynkę. A to Ci lekarz powiedział!!!
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie jedziemy z tym koksem ![]() A wlasnie jak synu, spi teraz? |
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jak ten Wizaż zamula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Heroine pytałas wcześniej czy Laysy kupiłam zapomniałam odpisać, że KUPIŁAM i zjadłam pół paczki aż mi nie dobrze się zrobiło bo one takie tłuste są ..... Na jakiś czas mam dosyć chipsów ![]() Ale mi się spać chce nie widzę już co pisze i co czytam
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, Czekoladko, Heroine no a z moją ciocią to było tak. Siostra jej męża wyjechała do Kanady gdy skończyła 18 lat, było jej bardzo ciężko ale się nie poddała, miała tam babcię, która ją totalnie olewała, wzięła ślub, później był rozwód, mąż jej zabrał dzieci
była kompletnie załamana ale po jakimś czasie wyszła ponownie za mąż, ma wspaniałego męża który zajmuje się projektowaniem samolotów czy coś w ten deseń chatę ma ponoć zaj.e.b.i.s.tą ) wszystko im za sponsorowała, oni zadowoleni, strasznie im się spodobało, jak wrócili to od razu zaczęli załatwiać wizę na dłużej, udało się do września. Polecieli w styczniu, mieli mieszkać u siostry wujka, a ta im zrobiła taka niespodziankę, że znalazła im mieszkanie, wyremontowała wszystko a jak przyjechali to zawiozła ich prosto do tego mieszkania umeblowane calusieńkie, nawet zakupy były zrobione i pełna lodówka Wujek tam pracuje, a kuzyn na dniach ma pójść do pracy, ciotka sprząta w tym apartamencie. Mają już auto, choć niedawno pojechali. Ciocia dopiero teraz mówi, że czuje że żyje ( choć w Polsce też nie narzekała ) Poczekam aż się tam dorobią i mnie zaproszą wujek jest moim chrzestnym więc mógłby fundnąć taka wycieczkę ![]() Uff ale się napisałam ![]() Mureczko, Czekoladko z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że do fryzjera idę w przyszły poniedziałek na 17.30 też już się nie mogę doczekać jak to będzie wyglądało zastanawiam się czy zrobić więcej tych brąz pasemek czy mniej nie wiem już sama.Czekoladko haha a mi tez się kiedyś śnił kolega z podstawówki śniło mi się, że się spotykamy a wcale mi się nie podoba i nawet o nim nie myślałam ![]() Cocktail to widzę, że masz dziś wycisk super ja w domu poćwiczyłam na hula hop, zrobiłam 80 brzuszków i 300 ścisków agrafką ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- A zapomniałam wcześniej napisać Heroine ja tyż nie umiem pływać wiec sama nie jesteś
|
#538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzisz nawet był zazdrosny że z jakimś innym chłopakiem szłaś coś w tym musi być!! Nie zdziwię się jak Cię gdzieś zaprosi niedługo ![]() Cytat:
Wiem wiem i czekam na to jak na zbawienie aż rok minie Właśnie ciekawe jak to będzie bo my tutaj nieprzyzwyczajeni jesteśmy do takich upałów, organizm będzie musiał się oswoić. Ale będziemy opalone
|
|
#539 | |||
|
Zadomowienie
|
Nospa to w ogóle słaba jest, tylko rozkurczowa. A próbowałaś przeciwbólowych?
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mmm kebaby Ja to wiem że bym się dogadała po niemiecku, że by mnie zrozumieli ale jakoś tak wstydzę się, mój facet od niemca mówił że właśnie zawsze największy problem to się przełamać i próbować rozmawiać, jak już się zacznie to z górki a Niemcy są zawsze pod wrażeniem jak ktoś próbuje mówić w ich języku ![]() Mi wizaż nie muli wcale, ale emotki nadrabiają wszystko!!
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niezle, skoro ma takiego zaradnego malza to super musi miec zycie, jest szczesliwa ma pieniadze, ceni rodzine, musi byc z niej fajna babeczka. Do tego jak widac ma gest i wrazie czego bedziesz mogla do niej pojechac! Niezla perspektywa ![]() Z wloskami to moze lepiej na poczatek tak delikatnie zrob? ![]() Zebys szoku nie doznala i w razie czego jak Ci sie nie spodoba zeby mozna bylo cos jeszcze zdzialac bez duzego uszczerbku dla wloskow ![]() Pozniej ewentualnie domalujesz jak fajnie wyjda ![]() A tych snow juz mam dosc Glowe mi zryly ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Mam nadzieje, ze ta noc bedzie udana 

tylko bilety lotnicze strasznie drogie...
ona i tak kupiła jakoś bardzo tanio, bo w obie strony zapłaciła coś koło 2,5 tysiąca
a zamawiała dużo wcześniej 
bo wiem jak to się może skończyć
Tak myślałam że nic mu nie zrobią, tak to już jest w szkołach. Ja tam sobie jakoś poradzę bo na korki chodzę, a z jego tekstami? No cóż, nic nie poradzimy 
A jak wyszłam na plaże to jak nawalona się czułam! Ledwo chodzić mogłam bo tak mi dziwnie było
to jadłyśmy w łóżku a wcześniej to może i pizza byłą
tylko dziwne, bo kaszlu nie ma i gardło go tez nie boli już. Ma samą gorączkę i nic więcej! Nawet apetyt ma normalny i je bez problemu.
ale czytam co piszecie i jestem na bieżąco 

nie widzę już co pisze i co czytam
nie wiem już sama.