|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heroine widzę, że szalejesz na tej siłce
Ty leć po baterie do wagi, bo już pewnie tyle schudłaś, że dalsza dieta Ci nie jest potrzebna no i pokazuj nam swoje zdjęcia mogą być ze ślubu ja uwielbiam zdjęcia oglądać A mi się dzisiaj nie chce ćwiczyć, lenia mam niesamowitego jakoś pod koniec dnia biorą mnie wyrzuty za niećwiczenie i jednak ćwiczę
|
#1622 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
A ja właśnie wróciłam ze spaceru z dzieciakami i normalnie obydwoje usnęli
szok w trampkach Nie pamiętam kiedy tak miałam Mała już od dawna w dzień nie sypia więc mam chwilkę wytchnienia. Ej tak cicho w domu, że aż głupio ![]() ![]() Moja psycha odpoczywa ![]() Ja mimo @ dietkę trzymam I musli z mlekiem 0,5% II jogurt nat z 1/3 kostki sera 0% i słodzikiem III pomarańcza i pół gołąbka IV będzie pierś z kurczaka z warzywami V koktajl proteinowy Tak mi z Wami dobrze ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
A co robiłaś z włoskami (myślę że grzywka jest na swoim miejscu co ?? ) Ja się zdooopiłam z fryzjerem - nie umówiłam wcześniej wizyty i teraz będę mieć ch**owy łeb na święta |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby to było takie proste to obie z Monią byłybyśmy milionerkami gratuluję okresu ![]() Monia udało nam się! Brawo dla Ciebie za trzymanie diety ![]() Cytat:
no właśnie byłam po te baterie i ludzie, co za dziura zdjęcia będą kiedyś na razie w ogóle nie czuję, że schudłam wyglądam tak samo i spodnie tak samo są opięte bubu... Do fryzjera śmigasz? to później się nam pochwal ![]() No i dobrze, że ćwiczysz regularnie, brawo ![]() Cytat:
Super jadłospis A to ile wcześniej u Ciebie trzeba się zapisywać do fryzjera?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
A i pamiętacie jak wczoraj pisałam, że wypiłam senes ?? TO BYŁ BŁĄD
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki moje
![]() Ja dzisiaj nie miałam kiedy do Was zajrzeć bo wstałam przed 13 zjadłam śniadanko płatki z mlekiem (jak zwykle) i przyszła moja mama. Siedziałam z nią trochę, potem sie ubrałam, umalowałam i poszłam do miasta a mama została z młodszym synkiem. Odebrałam synka z przedszkola i poszliśmy na mały spacer zaszłam na pocztę powiedzieć, że list do mojego męża w koncu dotarł ( baby jak się cieszyły! aż w szoku byłam) i potem poszłam z synkiem do Biedronki Boże jaka tam kolejka była 4 kasy były czynne i 4 kolejki do połowy sklepu Zrobiłam zakupy i wróciłam do domu Kupiłam świeże bułeczki dla siebie i dzieci ale sobie te grahamki z ziarnami zjadłam jedna taką z sałatą i plastrem sera na drugie śniadanie przed chwilą Wypiłam kawkę i siedzę sobie ![]() U mnie pogoda śliczna tylko zimny wiatr wieje :/ W ogóle to dzisiaj na wadze 59,4 ale 3 dni się nie wypróżniałam już nie wiem co jest za mało jem i organizm musi się pewnie przestawić i rozbujać. Musze wypić taką mocno kawę ale trochę się boję bo potem mi się łapy trzęsą. Poczekam do jutra jeszcze a ja nic to nie da to zrobię sobię porządną kawkę i wtedy to pewnie coś się ruszy. W ogóle to dziś ubrałam moje legginsy te co wyglądają jak skóra kozaczki, płaszczyk, włosy w kitka zaczesałam i tak się jakoś "ładnie" czułam fajne jest takie uczucie jak nie musisz się wstydzić własnego wyglądu ajjjjjjjj ![]() jak sobie przypomne co było kiedyś to aż mnie skręca...... ta decyzja o schudnięciu to była najlepsza decyzja w moim życiu chyba ( zaraz po dzieciach) ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Twoje dzieci będą mogły to obejrzeć i zobaczyć jak rodzice wyglądali na ślubie Film jest fajny, a jak się go ogląda po np.30 latach to jest dopiero przeżycie..... Ja jak swój oglądam po 5 latach od ślubu to też się wzruszam i porównuję każdego jak wyglądał kiedyś a jak teraz wygląda można się fajnie uśmiać Jakiś czas temu oglądaliśmy wesele mojego męża siostry które było 20 lat temu. Ale się usmialiśmy no i mogliśmy też zobaczyć wiele osób których już nie ma na tym świecie.... miło tak powspominać ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
No to trzymam kciuki aby udało Ci się szybko wrócić do dietki i zgubić resztę kilogramów
|
|
#1627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jednak nie jesteśmy tak beznadziejnymi czarownicami jak myślałam najpierw my z Heroine musimy szóstkę wygrać a potem pomyślimy tu nad Wami Kochana ale czego tu zazdrościć? Uwierz mi, że ja bym wolała tu zostać niż tam jechać. Tu jest mój dom, mamy własne mieszkanko, rodzine, tu się wychowaliśmy i tu wszystko znamy, a tam? język obcy którego nie umiem, mieszkanie wynajęte więc nie moje, zero znajomych, zero rodziny, no i w ogóle nie wiem co gdzie jest..... trzeba będzie coś załatwić to weź tu szukaj po całym mieście... nawet nie wiem gdzie tam szpital,lekarz itp. Wiem, że z czasem wszystkiego się dowiem i nauczę ale początek może być straszny no i będe tęsknić..... niesamowicie mocno.....---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
po to tu jesteśmy ![]() A to Ci sie udało!!! przeczyściło Cię i akurat zajęcia odwołali super ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
super!!! 83 lata- co za piękny wiek moja babcia zmarła w wieku 72 lat a na nic chora nie była nawet, tyle że fajki paliła. JA CI proponuję już zacznąć szukać jakiś wasz kącik bo z teściami to na prawdę może być cieżko, a jak będziecie sami to będzie Wam się zupełnie inaczej żyło - lepiej Może się kiedyś wybiorę na studia, jak dzieci podrosną. Ale jak będe mieszkała w Niemczech to raczej już nie pójdę, no ale trudno. Płakac nie będe ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
gratuluję
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam kupiłam, wypiłam dwie herbatki, a dwa dni później umierałam w nocy ludzie, co to był za koszmar ja z daleka od takich specyfików poza tym, senes uzależnia zaparcia gorsze niż wcześniej...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No poszalałaś ze spaniem ja wstałam przed 9 a poszłam spać o 3 ale poszłam!!! Nie ma opier.dzielania trzeba dążyć do celu i zniszczyć ten tłuszczyk Ja odkąd jem owsiankę rano, wypróżniam się codziennie Super, że tak się czułaś bo my jesteśmy bardzooooo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz rację, nie daj się grzeszkom Za miesiąc święta to wtedy trochę sobie odpuścimy![]() Ja również bez dziewczyn bym nie osiągnęła takiej wagi Już nie raz próbowałam Dajecie mi siłę i mobilizację
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2012-03-05 o 16:57 |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz zaparcia to kup sobie Lactulosum - syrop, w aptece dostaniesz. Nie ma nic lepszego My tu już chyba wszystkie (oprócz nowych dziewczy) to stosowałyśmy
|
|
#1634 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mi płatki też pomagają w trawieniu, jest o niebo lepiej niż bez nich może Moni organizm musi się przyzwyczaić do zmiany stylu jedzenia....---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
i do tego kurczak pieczony i kaszę jęczmienną Pycha
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow! 7 kilo to super Dasz pewnie radę szybko resztę zgubić skoro tak ładnie Ci idzie No to jak TŻ wraca na wieczór no to akurat macie całą noc dla siebie Ojj tak! obowiązków jest od groma..... nikt tego za nas nie zrobi niestety także roboty jest po uszy! Ale przynajmniej nikt nie stoi nad tobą i Cie nie pogania i nie krytykuje Ja obiadów na początku tez nie umiałam robić ale z czasem się nauczyłam prościzna! Faceci nie lubią dietetycznych obiadków - oj bardzo :/ Im to kilo mięcha i ziemniaków trzeba bo inaczej chodzą wściekli ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
A teraz ajjj czuję się jak w bajce prawie jak królewna
|
|
#1636 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ojciec to w ogóle kosmos, powinni go w kaftan wsadzić i wywieźć gdzieś. Cytat:
A on, masz rację, lata sobie po tych imprezach jak głupi zamiast zająć się żoną. Oboje są winni tych kłótni.Cytat:
Ale sumiennie ćwiczę ![]() A brat zawsze lubił sobie poimprezować, mógł się nie żenić a nie teraz takie akcje odwala. On to w ogóle głupi jest ![]() Masz rację młode małżeństwo powinno się najpierw dotrzeć a nie tak mieszkać z rodzicami bo oni zawsze się wtrącą, zawsze. A muszą przecież sami nauczyć się jak wspólnie mieszkać ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najlepiej jak się mieszka samemu ![]() Cytat:
No i nie będziecie się martwić o pieniądze ![]() medzik pochwal się koniecznie jak wyszło dziś cały dzień myślałam o tym jakie Ci te włosy wyjdą
|
|
#1637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo ja to się wyspałam A Ty tylko 6 godzin widzę spałaś? Za mało!!!! Ja to Cię podziwiam że Ci się z rana na ta siłownie chce chodzić! Jezuuuuu jak ja sobie pomyślę to az mi się słabo robi ![]() Cytat:
![]() Ojj bardzo jestem zadowolona z siebie jeszcze teraz gdy jestem na diecie to już w ogóle A jak ujrzę 55 na wadze to będę skakała ze szczęścia pod sam sufit ja z Was też jestem dumna! że walczycie i się nie poddajecie! tak trzymać!!!! hehehe nam to często się zdarza widać myślec podobnie
|
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to hej
Napiszę tylko szybko co u mnie i lecę się uczyć mapy świata bo w środę mam sprawdzian ze wszystkich państw,ich stolic i wysp Zważyłam się dziś i jest 50,3 a w sobotę było 50,9 Byłam z Tż w mieście i chciałam kupić jakieś buty na obcasie, taa, pomarzyć można. Wszystkie spadały mi ze stopy A dziś koleżanki powiedziały że mi urosły włosy ![]() Dobra spadam do mapy, do wieczora
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-05 o 17:16 |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu masz się nie chwalić jak ktoś to docenia to jest większa mobilizacja 'bo on w ogóle głupi jest' a oni nie mają możliwości na razie się wyprowadzić? kwestie finansowe? kurcze przes.rane jest mieszkać z rodzicami czy teściami....
|
|
|
|
|
#1640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to słodycze mogą dla mnie nie istnieć Może jak Ty będziesz w ciązy to tez Ci się poprzestawia? bo mi się własnie w ciązy przestawiło No jadę pod koniec czerwca synek musi zerówkę w przedszkolu tu skończyć Cytat:
lubię owocowe za to bardzo ale odkąd jestem na diecie to zmuszam się do picia tej zielonej tyle, że nie samej tylko np. z maliną czy cytryną Cytat:
buziaki
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj wstałam przed 8 Pewnie dzisiaj wyglądałaś prześlicznie trzeba było fotki cyknąć i się nam pochwalić U mnie dzisiaj nie ma spadku na wadze, ale wczoraj zjadłam pizze ale dzisiaj aerobik także nie mam wyrzutów no może troszkę
|
||
|
|
|
#1642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że za mało muszę wstać i z powerem zacząć dzień tylko przydałoby się jeszcze wcześniej trochę chodzić spać A chodzę rano też z tego względu, że mniej osób chodzi. I wiem, że będzie wolna bieżnia czy rowerek bo tam cały czas pakery siedzą ![]() Cytat:
No w końcu siostry to siostry Nie wiem czemu, ale jak mówię do Ciebie siostro, to ciągle mam przed oczami tą reklamę kawy Nescafe Creme i ten tekst: "Wiesz siostra, chyba się zakochałam" Cytat:
wyspy? ![]() Cytat:
Kurde ja też często mam problem z kupnem butów szczególnie czółenek... nie dość, że rozmiar 35/36 to jeszcze wąska stopa i wszystkie mi odstają... a o chodzeniu to w ogóle mowy nie ma No to jak koleżanki zauważyły, że Ci urosły to pewnie tak jest
|
||||
|
|
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
Dobra jestem
caly dzien sie opierniczalam .Mamusia mi kupila herbatniki w czekoladzie. Po 4 sie opamietalam. "Za kare" nie 20 minut stepera a 40, do tego 2razy wiecej cwiczen rozciagajacych. Musze cos takiego sobie wprowadzic, bo moja dieta przy PMS'ach legnie w gruzach. Czbasia- lepiej z kamerzysta!!!! co prawda do slubu mi daleko, ale w padzierniku moja mama obchodzila 2x20lat ( ) i jej znajomy ktory ma super aparat i jego hobby to fotografowanie wlasnie robil zdjecia cala impreze i krecil filmy :P nastepnego dnia jak przywiozl nam filmy i je przy sniadaniu ogladalismy to sikalismy pod siebie ![]() Najwieksza wpadke oczywiscie kto zaliczyl? No ja! MIalam piekna sukienke, przed kolano, z weluru takiego porzadnego i z wielka aplikacja z koralikow [ponoc w niej wygladam ja caryca ] i pod spodem ponczochy i majtki sciskajace brzuch. Sukienka czarna wiec bielizna tez czarna. Kolega krecil film w ciemnosciach, na tym jakims tam trybie... i CALA sukienka mi przeswitywala ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Mureczko- GRATULUJE SPADKU i to jest dopiero motywacja, zeby nie jesc slodyczy ! ![]() Heroine- jak zwykle za silownie. Jutro kupujesz baterie do wagi i sie wazysz i nam tu ladnie piszesz !
|
#1644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nieładnie ale pokuta widzę była, więc rozgrzeszone ![]() Cytat:
Cytat:
no właśnie byłam dzisiaj w 3 sklepach i
|
||||
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
CoverMyEyes- rowniez
za spadek ![]() Meedzik- napisz jak tam u fryzjera bylo i jak efekty ))Monia- ja skacze ze szczescia, ze wiosna jest, ciagle mam przed oczami Ciebie jak spacerowalas z synkami i jak Ci ladnie waga spadala nie mam pojecia dlaczego wyslalam Ci zaproszenie ![]() Teraz na wiosne kazda forma ruchu bedzie super, bez cwiczen moja dieta nie istnieje I w sobote jak bylismy z TZem na rowerach to stwierdzilismy, ze na wiosne to bedzie nasza forma spedzania czasu tez, bo zazwyczaj to dwie kluchy lezymy i ogladamy seriale albo sie tulimy albo cos gotujemy ale koniec, musimy obydwoje zmienic tryb zycia, nie tylko na czas diety, ale na stale w sensie, ze zamiast do kina/na kawe/pizze isc na basen czy cos w tym stylu. I silka dobra rozpisalam sie
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, mi plomba pękła i mam wrażenie jakby mi się ząb zapadał w dodatku boli przy mówieniu... jeść też nie mogę tą stroną... ![]() Moja też jak ćwiczę to wiem ile muszę wylać potu z siebie żeby spalić durne ciastko
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bolacy zac to masakra ![]() Wlasnie, jak chodze na silke to nawet nie czuje potrzeby jedzenia slodyczy, w sumie jak nie chodze to tez nie czuje. Tylko jak mam ten cholerny PMS :sciana: moze sa jakies suplementy ktore by tym napadom pomogly? ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- A co do gotowania TZ'om- ja z moim nie mieszkam, ale bardzo czesto u siebie nawzajem spimy i nie mamy problemow z jedzeniem Tzn moj TZ "robi mase" wiec musi jesc duzo miesa i wegli typu ryz, makaron. Wiec gotujemy piersi z kurczaka, makaron pelnoziarnisty a ja dbam o warzywa, czyli jakies salatki :P bo dla niego warzywa moga nie istniec i musze w niego je wciskac Wiec ja biore kurczaka, garstke makaronu i duuuuzo warzyw, a on po prostu wszystkiego duzo
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponoć chrom pomaga
|
|
|
|
|
#1650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale dziwisz jej się??? bo ja nie nie ma komu się wygadać dziewczyna to Wam się żali - widać że Wam ufa i pewnie robi to też z myślą że może ustawicie swojego brata do pionu, bo ona pewnie juz siły nie ma. A dlaczego on żony na impreze nie weźmie????? Ona nie chce z nim wychodzić czy jak????? Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Ty leć po baterie do wagi, bo już pewnie tyle schudłaś, że dalsza dieta Ci nie jest potrzebna
no i pokazuj nam swoje zdjęcia
mogą być ze ślubu
ja uwielbiam zdjęcia oglądać 

A Ty jak zwykle drzemkę sobie ucięłaś śpiochu 
ludzie, co za dziura
zdjęcia będą kiedyś
wyglądam tak samo i spodnie tak samo są opięte

ale poszłam!!! Nie ma opier.dzielania
trzeba dążyć do celu 

Jak się nie wyszalał to po co się żenił? Teraz to niech siedzi w domu, albo chodzi na imprezy z żoną
synek musi zerówkę w przedszkolu tu skończyć
lubię owocowe za to bardzo
ale dzisiaj aerobik także nie mam wyrzutów no może troszkę 

no właśnie byłam dzisiaj w 3 sklepach i