|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
Ana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Witajcie! Byliśmy na baaaaardzo długim spacerku, a potem na kawce. Dzwonił też kuzyn męża, do którego jedziemy w przyszły weekend, bo już obmyślają plan co będziemy robić Fajnie, już się nie mogę doczekać! Jak zwykle mam stresa jak Marcelutka sobie poradzi. W ogóle to mimo że jestem raczej wyluzowaną mamą, to zawsze jak gdzies idziemy/jedziemy to się stresuję, czy mała nie będzie marudzić itp. I wcale nie chodzi mi o to, by moje dziecko było postrzegane jako idealne przez innych, daleka jestem od takiego myślenia, ale po prostu nie chcę nikomu robić kłopotu
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ![]() Ana wszystkiego najlepszego! |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke daje znac ze pokoj malego wymalowany
Jesliktos ma ochote zobaczyc zapraszam do K.
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do robienia kłopotu, to jak ktoś był u mnie z dzieckiem i ono marudziło, to jakoś nigdy nie brałam tego za kłopot to tak na pocieszenie ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, ze żyje.
O dwóch tygodni się praktykuje w przedszkolu i latam jak na skrzydłach tam. Smutno, ze ostatni tydzień przede mną ![]() Do tej pory M. siedział z Agu na tacierzyńskim, teraz będzie z moją mam. Zobaczymy jak to wypali taka próba, przed tym, czy ogłabym do pracy iść. Agata jest chora. Bierze bidul zastrzyki dwa razy dziennie w tą małą pupę (wcześniej miała anty w syropie, ale pluła), staje, raczkuje i mam 4 zęby wie dolne jedynki i wie górne dwójki - wampirek jeden. Nie nadrobię, postara się byc na bierząco |
|
|
|
#3817 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie było Cię także nie było komu składać życzeń Cytat:
![]() fajny weekend Wam się szykuje Cytat:
Cytat:
Cytat:
biorę się za wypisanie kartek świątecznych, ilość hurtowa
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwiązania jak wszystkoe bedzie miałobyc przymocowane ma nam przedstawic ta firma co była wszystko juz wymierzac
|
|
|
|
|
#3819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Także już w różnych miejscach była i spała Zazwyczaj nie ma problemów z adaptacją, aczkolwiek nieraz nawet w domu potrafi walnąć arię przed snem. A ona niestety nie należy do dzieci, które dadzą się ululać choćby na rękach, jest bezsmoczkowa, więc to też w tym przypadku minus. Od jutra zaczynam przyzwyczajać ja do łóżeczka turystycznego (spała już w nim na wczasach ale zdążyła zapomnieć), żeby kojarzyło jej się bezpiecznie. A weekend zapowiada się super! Uwielbiam tą rodzinę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3820 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tz bardzo smakowaly-zniknely wszystkie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja kiedys Tomowi paznokcie obcinalam na spiocha a wlosy wczoraj w wannie ale z maga marudzeniem- zachowywal sie jakbym mu jakas bardzo wazna czesc jego zabierala ![]() Cytat:
czesc Dzis piekne slonko u nas bylo wiec pol dnia spedzilismy na dworze. Bylismy u rodzicow bo maz w pracy. A wczoraj byli u nas brat z dziewczyna-mala impreza tortillowa-brat zrobil z lososiem a ja z kurczakiem-objedlismy sie. A pilismy bardzo dobre drinki-pasoa-wodka,sok zurawinowy i pamaranczowy-Pyyyyyycha |
||||||
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co dziewczyna brata taka leniwa? |
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aj no leniuszek z niej nieziemski...czasem wspolczuje bratu... ja mialam mega ubaw jak sie z nimi umawialismy na ta impreze-bo to ona ja powinna zrobic...ale dobra u nas jest fajnie...ale ona nic nie przygotowala! brat ze mna w kuchni siedzial-smiech na sali
|
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to chociaż mogła się na tyle poczuć, żeby Ci pomóc. Pozostaje liczyć, że jeszcze się dziewczyna rozkręci Bo inaczej współczuję bratu![]() Dzień dobry! |
|
|
|
|
#3824 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
nie wiem co mam napisać ciężko mi się wbić ostatnio w temat...Przez weekend mieliśmy cudowną pogodę, 20 stopni, słoneczko i bezwietrznie. Lila w body na krótki rękaw i bluzie na to a inne dzieci w kurtkach zimowych, czapkach i szalikach A dzisiaj za to zimno się zrobiło i mokro :/ Ana spóźnione ale szczere Wszystkiego dobrego kochana
|
|
#3826 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie chorobowo poimprezowo
![]() było co tu duzo mowić BOSKO pogoda nam dopisała Natula cała msze dokazywała potem padła przy rosole w krzesełku do karmienia ![]() wygladała BAJECZNIE ![]() Żabciu dzieki kochana mąz sie nie mógła napatrzeć taki dumny chodził ![]() ![]() aaaaaaaa i najważniesze prawie cay dzien wczoraj PRZECHODZIŁA na własnych nóżkach nie mogłam sie napatrzec tak cudnie chodzia w tej sukience z balonami w reku a i kliwus balony zrobiły furore Natula nic innego nei chciała tylko balon albo i dwa albo rowerek bo dostała sliczny rowerek i az piszczala z radosci i podskakiwała w nim jak jezdziła myslalam ze dzis pojdzimy na dwor ale pada ![]() ide do k. nadrabiac i pisac relacje Cytat:
dobrze ze wam sie nic nie stało, szczescie w nieszczesciu auto rzecz nabyta wiem żal ale naprawi sie wyklepie a waszego zdrówka szkoda by było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ze to jednorazowy incydent i sie nei bedzie powtarzał Cytat:
czocher mały![]() Cytat:
prawie jak na spowiedzi ![]() zdrowka dla Agu Cytat:
no bosko sie panna narobiła pewnie potem cały dzien odpoczywała![]() a ja chora z nosa cieknie gardło boli tuśka robi zabawkowo zadyme na podłodze
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a byłam ![]() Dzisiaj odwiedziłam lidla i kupiłam sobie kalosze w kwiatki ![]() Polecam, fajne są ![]() Dziewczyny chyrlam, ze masakra aż wstyd do pracy chodzić, no ale dyr mi zasugerowała, że nie można brać zwolnień... a właściwie powiedziała wprost.
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Ana spoźnione życzenia urodzinowe
dużo usmiechu i słońca na codzień
|
|
#3829 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() dziękuję |
|
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
cześć - ja miałam pracowity weekend - jeszcze dzisiaj mnie ręce bolą
![]() Martucha mam nadzieję, że to tylko jednorazowy atak - życzę zdrówka dla synka Żabcia dobrze że Was nie było w aucie Anika fajnie że impreza się udała - u nas wczoraj już niestety pogoda się popsuła ![]() Ana najlepsze spóźnione życzenia
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla Ciebie kochana zdrówka A dlaczego nie można brać zwolnień? Lepiej pozarażać pół przedszkola? |
||
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gucia
Cytat:
...dla mnie to woda z tłuszczem i makaronemposzukaj moze innego fachowca ![]() Marta mam nadzieję, że to tylko jednorazowa sytuacja. A skoro Pat ma oddychac chłodnym powietrzem to co lekarz razi latem? macie nawilżać powietrze?Cytat:
w sobotę myłam okna- zmachałam się trochę, kondycja mi siada wczoraj mnie natchnęło i pomalowałam lustro 150x50 cm (stare od babci) i po raz drugi ten kwietnik co przerabiam na wieszak (po poprzednim malowaniem gównianą farbą musiałam cały oczyścić rozpuszczalnikiem) śliczna sukienka Cytat:
Ana, czy Ty miałaś urodzinki? |
|||
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śię ściągająa ty mi sie!!!!! ani waż malować farbą!!!!!!
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Ana - spoznione ale gorace zyczenia urodzinowe
Cytat:
myslalismy wczoraj o was ![]() ide do k. podgladac a dziewczyna brata - no oczywiscie ze odpoczywala-spala do 12...a u mnie balagan do dzis ![]() Bylismy na miescie kupic malemu buty bo bidok przy 17stopniach na dworze w zimoweych smigal. Mamy nowe fajne butki z ccc. Dzis popoludniu idziemy na urodziny kuzyna tz i nie gotuje dzis obiadu wiec laba na calego
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Guciolku
![]() No i nie ma Guci Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-03-19 o 13:24 |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
się byczy
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś robiła ciastka z ciasta francuskiego?co zrobić by jak rosły nie rozchodziły się jak są z nadzieniem bo ja laik z tym ciastem
|
#3840 |
|
Rozeznanie
|
ja zawsze "sklejam" jajkiem albo przyciskam widelcem
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

...dla mnie to woda z tłuszczem i makaronem