Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 18:36   #3331
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja po spacerku tak zasuwalam, ze trase ktora ostatnio zrobilam z TZem w godzine, sama z piesami zrobilam w niecale 40 minut i mi pozniej glupio bylo, ze tak krotko :P Ale z drugiej strony nie mialam juz gdzie chodzic, bo traktory jezdza a jeden z dziewczynek jest nimi "zafascynowana" i gdyby cos sie jej tfu tfu stalo, to bym glowy nie miala

Mureczk0- moje "siostrzyczki" jedna to cocker spaniel a druga skundlony biszon z wielka czarna plama na oku Jak ja umyje i porzadnie wyczesze to wstawie jakies foto

Czekoladko - kochana CUDOWNE TE RZECZY SA!!!!! kurtka zdradz gdzie te rzeczy kupilas

Zooska- a co i gdzie studiujesz?

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:43   #3332
Madziarka1233
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

hej
powinnam się przedstawić no to jak można z nicku wywnioskować, na imię mam Magda wiek może pominę interesuję się hmm..muzyką, to na pewno, gram na gitarze w sumie to głównie i jeszcze medycyna, nie wiem co o osobie powiedzieć jeszcze, zawsze mam z tym problem

kurde dziś rano się ważyłam i chyba jojo po ostatniej debilnej diecie- 66,5 kg więc zaczynam z tej wagi.
dziś 4 posiłki bo zapomniałam wziąć IIś
rano zjadłam płatki kukurydziane (wiem że na diecie nie zalecane, wysokie IG ale nie miałam żadnych innych) z mlekiem i kawa ze słodzikiem, później na obiad 200 g piersi z kurczaka z marchewką, papryką i porem na patelni na podwieczorek pokrojony banan i kiwi zalane jogobellą light.
Na kolacje zostało mi jeszcze ok.240 kcl
i kupiłam jeszcze pumpernikiel na jutro, ciekawa jestem jak smakuje.
Od dziś drożdże jeszcze i ten eksperyment :

http://sekretwpraktyce.pl/forum/view...6306d49faee1ab

ktoś się przyłączy?
Madziarka1233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:48   #3333
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wrzucam foto, srednio sie udaly, na mnie skora lepiej wyglada niz na wieszaku ale jakos dzisiaj nie moglam tego uchwycic, innym razem napewno wrzuce!
Super zakupy, a ta kurteczka rewelacyjna te zameczki swietnie wygladaja

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
cześć dziewuszki
Dziś przyjechali do nas do szkoły Rosjanie na tydzień, będą chodzić na lekcje z nami. I nam się trafiła taka co w ogóle nic po polsku nie kuma, nawet po angielsku nie za bardzo I było śmiesznie jak jej coś tłumaczyliśmy, w ogóle wiecie że tam u nich to do nauczycieli na ty się mówi? Mogą sobie normalnie pić i palić w szkole a jak się dowiedzieli że u nas nie i trzeba się chować gdzieś za szkołą to takie oczy zrobili jakbyśmy się z kosmosu wzięli i dalej pod szkołą jarali normalnie. Jedna nawet zapytała koleżankę moją czy jej trawkę załatwi i jej wciskała już paczuszki No ja nie wiem jak oni tam żyją! Jakaś patologia chyba My mamy w klasie taką Lenę i ona wchodzi do klasy do nauczyciela mówi cześć normalnie
Do piątku u nas będą, fajnie

Ja przyszłam od razu do lekcji siadłam, teraz zrobiłam learn@burn z turbo i będę się uczyć trochę. Już nie mam takich zakwasów Dziś mnie trochę brzuch bolał to pewnie @ się zbliża bo w tamtym miesiącu miałam 27. Jak ja się boję że mi nie pomoże ten buscopan BŁAGAM !!!! Czytałam o nim i nie spotkałam się z nawet jedną negatywną opinią. Na pewno nie będę jedyna, prawda?
Uuuuu to wesoło macie przez tych Rusków

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

meeedzik Ja tez jestem leń i kupuję ze sklepu, 8 placków kosztuje 4,70zł więc nie jest tak źle.
Prosze przepis:
Składniki:
placki tortilli
2 piersi z kurczaka
cebula
sałata
papryka czerwona i żółta
pomidory
ogórek
oliwa z oliwek
przyprawa do kurczaka
słodka i ostra papryka w proszku
sól, pieprz

Przygotowanie:
Pokrojonego w kostkę kurczaka wrzucamy do miski, dodajemy 2 łyżki oliwy, przyprawę do kurczaka, paprykę słodką i ostrą w proszku. Wszystko mieszamy i tak zamarynowane mięso odstawiamy do lodówki na godzinę. Cebulę drobno kroimy i podsmażamy na oliwie. Gdy się zeszkli dodajemy kurczaka. Smażymy na złoty kolor.Przygotowujemy sałatkę. Warzywa kroimy w drobną kostkę. Sałatę rwiemy na małe kawałki. Wszystko razem mieszamy, dodajemy odrobinę oliwy, sól i pieprz.Do tortilli można przygotować dipy. Jeden czosnkowo-koperkowy (jogurt grecki mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i drobno posiekanym koperkiem, przyprawiamy solą), drugi majonezowo-ketchupowy (mieszamy pół na pół majonez z pikantnym ketchupem).

Placki tortilli podgrzewamy w mikrofalówce, piekarniku lub podgrzewamy na patelni bez oleju. Każdy placek tortilli smarujemy dipem majonezowo-ketchupowym, na to nakładamy kawałki kurczaka, sałatkę warzywną, polewamy całość dipem czosnkowo-koperkowym i zwijamy.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Fajnie ze dodałas przepis wypróbuje w ktorys dzien napewno
Miłego fitnessu
Cytat:
Napisane przez Madziarka1233 Pokaż wiadomość
hej
powinnam się przedstawić no to jak można z nicku wywnioskować, na imię mam Magda wiek może pominę interesuję się hmm..muzyką, to na pewno, gram na gitarze w sumie to głównie i jeszcze medycyna, nie wiem co o osobie powiedzieć jeszcze, zawsze mam z tym problem

kurde dziś rano się ważyłam i chyba jojo po ostatniej debilnej diecie- 66,5 kg więc zaczynam z tej wagi.
dziś 4 posiłki bo zapomniałam wziąć IIś
rano zjadłam płatki kukurydziane (wiem że na diecie nie zalecane, wysokie IG ale nie miałam żadnych innych) z mlekiem i kawa ze słodzikiem, później na obiad 200 g piersi z kurczaka z marchewką, papryką i porem na patelni na podwieczorek pokrojony banan i kiwi zalane jogobellą light.
Na kolacje zostało mi jeszcze ok.240 kcl
i kupiłam jeszcze pumpernikiel na jutro, ciekawa jestem jak smakuje.
Od dziś drożdże jeszcze i ten eksperyment :

http://sekretwpraktyce.pl/forum/view...6306d49faee1ab

ktoś się przyłączy?
hej hej fajnie ze sie przyłaczyłas
Czyzbys była fanka sekretu, potegi podswiadomosci i wszystkiego coz tym zwiazane?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:50   #3334
tinekk
Zadomowienie

Dzień dobry ciekawe czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta wracam z podkulonym ogonem

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:52   #3335
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Hej kochana Gdzieś Ty sie podziewała
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:54   #3336
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no pewnie, że pamiętamy!!!! opowiadaj co u Ciebie? jak życie? jak z TŻ? jak dieta? jak studia? opowiadaj co się u Ciebie działo
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:54   #3337
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hej kochana Gdzieś Ty sie podziewała
Swoje odchorowałam siedziałam 2,5 miesiaca na zwolnieniu ze złamana kostka przez 7tyg miałam gips za tydzien we wtorek wracam do pracy NARESZCIE jejuuuu juz nie moge wysiedziec w domu bo tylko dupa od tego mi rośnie :/
Mam załamkę :/

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 18:56   #3338
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Swoje odchorowałam siedziałam 2,5 miesiaca na zwolnieniu ze złamana kostka przez 7tyg miałam gips za tydzien we wtorek wracam do pracy NARESZCIE jejuuuu juz nie moge wysiedziec w domu bo tylko dupa od tego mi rośnie :/
Mam załamkę :/
O ja Cie No to faktycznie odchorowałaś. Współczuję złamania bo to będzie się pewnie jeszcze długo za Toba ciągnęło
Stary 2012-03-26, 19:00   #3339
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
no pewnie, że pamiętamy!!!! opowiadaj co u Ciebie? jak życie? jak z TŻ? jak dieta? jak studia? opowiadaj co się u Ciebie działo

Z TŻ dobrze wszystko nam sie fajnie układa kupiliśmy rowery i jezdzimy czesto na wycieczki kiedy tylko pogoda dopisuje, ze studiami ciężko fizycznie jak pamietacie co niektóre studiuje WF i z basenem, bieganiem koszykówka itp dosyc ciezko tym bardziej teraz po kontuzji bo z teoria nie mam zadnych problemów. Z dietami bywało róznie raz waga była 48.6 pozniej sie ojadłam i było kilo wiecej :/ a nawet do 50 podchodziło:/ Jestem słaba psychicznie jak tylko cos spadnie od razu folguje sobie i żre jak świnia:/ mam dość

Obiecuje sobie ze od jutra działam z wami bo tylko z wami mi wychodzi wszytsko, codzienne spowiadanie sie itp

Jutro robie sobie dzien oczyszczający ( czasem to stosuje wtedy uzupełniam braki wody i to jest taki przeddzień dietowy, dla lepszego samopoczucia :P ) czyli pije sama wode i herbatki a od środy ruszam z owsianką, twarozkiem itp

Dziękuje za przyjecie mnie ponownie

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 19:07   #3340
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja jak w pierwszy dzień @ wezme 1 ibuprom to juz znaczy że coś boli i na tym się kończy Wiec jak wy opowiadacie jak się męczycie to ja bym chyba lezała i kwiczała W sumie kiedyś gorzej znosiłam okres teraz mi sie polepszyło po tabsach
U mnie tez nie boli brzuch, tylko jestem poprostu niedotykalska

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Czekoladko - kochana CUDOWNE TE RZECZY SA!!!!! kurtka zdradz gdzie te rzeczy kupilas
Skore kupilam w takim butiku osiedlowym, nazwy nie pamietam ale napewno nie jest to sieciowka, buty na all, a torebke w RI

Madziarka1233
Witaj!
Cytat:
Hej!
Jak zdrowko ? Jak nozka?

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-03-26 o 19:08
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:11   #3341
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
U mnie tez nie boli brzuch, tylko jestem poprostu niedotykalska

Skore kupilam w takim butiku osiedlowym, nazwy nie pamietam ale napewno nie jest to sieciowka, buty na all, a torebke w RI

Madziarka1233
Witaj!

Hej!
Jak zdrowko ? Jak nozka?

Z nogą już prawie dobrze chodze i funkcjonuje normalnie, ale bieganie, skakanie póki co msuze wykluczyć w 100% bo noga jeszcze nie pozwala na to ale i tak jestem zadowolona bo moge chodzic na spacery i jezdzic na rowerze

A co u Ciebie? Eldo, Cocktail co u was słychac jak z dietkami ? zadowolone z efektów?

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 19:18   #3342
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A co u Ciebie? Eldo, Cocktail co u was słychac jak z dietkami ? zadowolone z efektów?
u mnie z dietą... powiedzmy, że powoli się zbieram i powtarzam sobie codziennie, ze od jutra będzie lepiej dziś znów bez szału... ale już zrobiłam zakupy- jutro nie będzie wymówek
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:19   #3343
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ze pamietamy
Współczuje akcji z kostka dobrze, ze juz z nia lepiej

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-26, 19:22   #3344
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Pewnie ze pamietamy
Współczuje akcji z kostka dobrze, ze juz z nia lepiej
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
u mnie z dietą... powiedzmy, że powoli się zbieram i powtarzam sobie codziennie, ze od jutra będzie lepiej dziś znów bez szału... ale już zrobiłam zakupy- jutro nie będzie wymówek

Eldo no właśnie nie ma wymówek kurde kwiecień sie zbliża niedługo zaczna sie spodenki, spódniczki a my jak wyglądamy czas sie wziac za siebie bo nim sie obejżymy trzeba bedzia strój zakładać.

Agunia miło że i Ty pamiętasz a co u Ciebie ?

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 19:26   #3345
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Eldo no właśnie nie ma wymówek kurde kwiecień sie zbliża niedługo zaczna sie spodenki, spódniczki a my jak wyglądamy czas sie wziac za siebie bo nim sie obejżymy trzeba bedzia strój zakładać.

Agunia miło że i Ty pamiętasz a co u Ciebie ?
Jakos leci do przodu pracuje i dietkuje dalej raz lepiej raz gorzej wiadomo zdarzaja sie wpadki, ale stawiam na utrate cm i nie patrze na wage, bo mnie to tylko irytuje waze sie juz bardzo rzadko
Ojjj ta wiosna spodniczki spodenki to dla mnie najwiekszy motywator juz nie wspomne o bikini
A na czerwiec planuje wyjazd z kumpela wiec przykładam sie teraz do codziennych cwiczen

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-26, 19:27   #3346
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Z nogą już prawie dobrze chodze i funkcjonuje normalnie, ale bieganie, skakanie póki co msuze wykluczyć w 100% bo noga jeszcze nie pozwala na to ale i tak jestem zadowolona bo moge chodzic na spacery i jezdzic na rowerze

U mnei raz lepeij raz gorzej W sumie doszłam juz raz do 54kg ale przyjechał tż było ''zdrowe'' jedzonko i teraz walcze dalej Właśnie zaraz zasuwam na aerobik
Stary 2012-03-26, 19:30   #3347
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jakos leci do przodu pracuje i dietkuje dalej raz lepiej raz gorzej wiadomo zdarzaja sie wpadki, ale stawiam na utrate cm i nie patrze na wage, bo mnie to tylko irytuje waze sie juz bardzo rzadko
Ojjj ta wiosna spodniczki spodenki to dla mnie najwiekszy motywator juz nie wspomne o bikini
A na czerwiec planuje wyjazd z kumpela wiec przykładam sie teraz do codziennych cwiczen

To gratuluje bo ja mam świra na punkcie ważenia, potrafie sie wazyc kilka razy dziennie to jakies moje paranoje chyba przez to siedzenie w domu tyle czasu:/ jedynym wyjściem byłoby tylko zepsucie sie wagi lub schowanie do piwnicy ale brat wziąłby mnie za głupka :P

Jak tylko wróce do pracy to na szczescie to sie skonczy
Już sie nie moge doczekac jutra chce wreszcie zacxac zeby sie dobrze czuc w swoim ciele

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

[QUOTE=Cocktailraspberry;3 3154479]U mnei raz lepeij raz gorzej W sumie doszłam juz raz do 54kg ale przyjechał tż było ''zdrowe'' jedzonko i teraz walcze dalej Właśnie zaraz zasuwam na aerobik [/QUOTE

Ooo to dobrze dobrze wisona idzie, coraz wiecej ruchu co nam sprzyja

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 20:01   #3348
monika01011986
Zakorzenienie

jezuuu padam !! ale się dziś narobiłam
Posprzątałam całe mieszkanie!, poodkurzałam, pomyłam wszystkie podłogi, wysprzątałam kuchnię, zrobiłam 2 prania, wykąpałam synka i mam dość! dodam, że mam drugi dzien okresu i leci ze mnie jak z kranu ale przyznam szczerze że im więcej sie ruszałam tym mniej brzuch bolał dziwne bo zawsze było na odwrót
Miałam zrobić obiad i nie zrobiłam :/ wyobraźcie sobie że pierś która kupiłam w Biedronce miała termin ważności do dzisiaj więc teoretycznie powinna być jeszcze dobra.... otworzyłam te termicznie zamkniete opakowanie i mało się nie porzygałam.... poza tym była cała w białych kropkach!!! wywaliłam całą pierś do śmietnika. Tak więc obiadu nie było. Synuś zjadł sobie rosół który moja mama mi wczoraj przyniosła bo ona zawsze więcej nagotuje i nie ma kto tego jeść więc przynosi moim dzieciom, żeby "czasem z głodu nie umarły"
Pytałam się męża po ile są jajka w Niemczech i powiedział że dziś kupował 10 sztuk w rozmiarze M i płacił albo 1 euro albo 1,10 euro - dokładnie nie pamięta. No ale to i tak taniej niż u nas w Biedronce SZOK !!!
Ogólnie to mąż mi oznajmił że dziś zameldował siebie i całą nasza rodzinke już w Niemczech także mam teraz dwa zameldowania Ogólnie to bez zameldowania w Niemczech to masakra.... dużo rzeczy nie można załatwić :/ teraz już będzie z górki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 20:03   #3349
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska dziękuję za przepis ja zawsze jak robiłam to wszystko osobno nakładałam, miałam na małych podstawkach pokrojonego pomidora, ogórka, sałatę itp ale lepiej będzie to wymieszać i razem nakładać
Może na weekendzie się skuszę

Tinek witaj słońce myślałam ostatnio co u Ciebie fajnie, że wróciłaś

Aaa ja zrobiłam przed chwilą ten szpinak z serkiem wiejskim zjadłam 2 łyżki na kolację a reszta na jutro na obiad i muszę powiedzieć, że nawet smaczne wyszło
Stary 2012-03-26, 20:06   #3350
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska dziękuję za przepis ja zawsze jak robiłam to wszystko osobno nakładałam, miałam na małych podstawkach pokrojonego pomidora, ogórka, sałatę itp ale lepiej będzie to wymieszać i razem nakładać

Aaa ja zrobiłam przed chwilą ten szpinak z serkiem wiejskim zjadłam 2 łyżki na kolację a reszta na jutro na obiad i muszę powiedzieć, że nawet smaczne wyszło
Hej meeedzik, przeczytałąm kilka Twoich postów Ty jak zwykle jesz smakołyki, hamburgery, princessa itp i jak zwykle waga w normie zazdroszcze

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Posprzątałam całe mieszkanie!, poodkurzałam, pomyłam wszystkie podłogi, wysprzątałam kuchnię, zrobiłam 2 prania, wykąpałam synka i mam dość! dodam, że mam drugi dzien okresu i leci ze mnie jak z kranu ale przyznam szczerze że im więcej sie ruszałam tym mniej brzuch bolał dziwne bo zawsze było na odwrót
Miałam zrobić obiad i nie zrobiłam :/ wyobraźcie sobie że pierś która kupiłam w Biedronce miała termin ważności do dzisiaj więc teoretycznie powinna być jeszcze dobra.... otworzyłam te termicznie zamkniete opakowanie i mało się nie porzygałam.... poza tym była cała w białych kropkach!!! wywaliłam całą pierś do śmietnika. Tak więc obiadu nie było. Synuś zjadł sobie rosół który moja mama mi wczoraj przyniosła bo ona zawsze więcej nagotuje i nie ma kto tego jeść więc przynosi moim dzieciom, żeby "czasem z głodu nie umarły"
Pytałam się męża po ile są jajka w Niemczech i powiedział że dziś kupował 10 sztuk w rozmiarze M i płacił albo 1 euro albo 1,10 euro - dokładnie nie pamięta. No ale to i tak taniej niż u nas w Biedronce SZOK !!!
Ogólnie to mąż mi oznajmił że dziś zameldował siebie i całą nasza rodzinke już w Niemczech także mam teraz dwa zameldowania Ogólnie to bez zameldowania w Niemczech to masakra.... dużo rzeczy nie można załatwić :/ teraz już będzie z górki

Cześć Monia super ze sie wam tak układa zazdroszcze tego wyjazdu, nie dość ze wreszcie razem to opuszczasz tą Polske która nie nadaje sie do zamieszkania, do życia... ciężko tu u nas...

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 20:23   #3351
pipson
Zadomowienie

ajj, a ja dopiero dotarlam do domu :P wciagnelam na miescie pol wieelkiej bruschetty z mozarella :/ ale dziś zrobiłam 3 km marsz, takze nie jest zle. Zaraz posprzatam mieszkanie i biore sie do cwiczen, ktore dorwałam w joy-u najnowszym, podobno wyciaskają siódme poty

Monia, tez ie ciesze, ze Wam się uklada z mezem Kiedy wybierasz się na stałe do meza?

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2012-03-26 o 20:27
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 20:34   #3352
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ajj, a ja dopiero dotarlam do domu :P wciagnelam na miescie pol wieelkiej bruschetty z mozarella :/ ale dziś zrobiłam 3 km marsz, takze nie jest zle. Zaraz posprzatam mieszkanie i biore sie do cwiczen, ktore dorwałam w joy-u najnowszym, podobno wyciaskają siódme poty

Monia, tez ie ciesze, ze Wam się uklada z mezem Kiedy wybierasz się na stałe do meza?
Czyzby cwiczenia Ewy Chodakowskiej? daj znac, czy fajne, bo przymierzam sie do kupna :P

mż-wr
Stary 2012-03-26, 20:36   #3353
tinekk
Zadomowienie

Cytat:

Widze ze mamy podobne wymairy ja również mam 160cm i dąże do wagi 47 obecnie jest ok. 49

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-26, 20:37   #3354
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

ooo super i faktycznie serek wiejski sie tak ciagnie? czym przyprawilas?
Wlasnie ogarnelam, ze w lodowce mam 2x500g mrozonego szpinaku

mż-wr
Stary 2012-03-26, 20:37   #3355
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
no miesiac ale zleci jak ostatnio A planuje Wrocław, Kraków albo Poznan zalezy gdzie sie dostane na studia Jeśli chodzi o miasto to wolałabym Wrocław bo mam najbliżej
faktycznie ten czas to leci jak szalony :/
Z tych miast to tylko w Krakowie byłam
A na jakie studia chcesz iść? Ty teraz też studiujesz czy coś mi sie porąbało?

Cytat:
Hej laseczki
Widzę dziś nie mam dużo nadrabiania na wadze po weekendzie 48,3 kg i już czuję się grubo i brzuch mam wielki muszę się wziąć za siebie, bo ostatnio sobie poluzowałam i waga nie chce spaść poniżej 47,8 kg ciągle w takiej granicy, a dziś to przesadziła także weekend się skończył, trzeba zabrać du.pe w garść i wrócić do ćwiczeń no i ograniczać się trochę

Heroine, Monia no za 10 sztuk normalnych chyba M tyle płaciłam a były jeszcze jakieś BIO po 1,49 chyba. Ale to było wrzesień-listopad więc teraz nie wiem po ile są, mam nadzieję, że nie podrożały
ojjjjjjj 2-3 dni diety i waga znowu spadnie nie martw się

mąz dziś mówił że za jajka M płacił 1 euro albo 1,10 euro - nie pamieta dokładnie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 20:39   #3356
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Popieprzylo ich z cenami w tym kraju!!! Boze!!! NO masakra!!! Kurde, jestem na pierwszym roku studiow i powiem szczerze, ze przyszlosci dla mloddych ludzi tutaj nie widze uciekac stad w sina dal :/
Pracowity dzien mialas kochaniutka swietnie, ze jestescie juz tam zameldowani, wszystko takie pewnie sie robi i uciekaj stad daleko, bo Twoi chlopcy nie beda tu mieli przyszlosci...

mż-wr
Stary 2012-03-26, 20:45   #3357
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Czyzby cwiczenia Ewy Chodakowskiej? daj znac, czy fajne, bo przymierzam sie do kupna :P
tak, Chodakowska zaraz dam znac, bo wlasnie sie zabieram do nich. Do tych cwiczen na plycie z shape tez sie przymierzam, to jak je zrobie, to tez Ci moge zdac relacje Moja kolezanka jedzac ok 1500 kcal dziennie i cwiczac 6-5 razyw tygodniu program chodawkoskiej schudla w 2 miechy 6 kg i ma PIEKNE smukłe ciałko
Stary 2012-03-26, 20:48   #3358
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
no miesiac ale zleci jak ostatnio A planuje Wrocław, Kraków albo Poznan zalezy gdzie sie dostane na studia Jeśli chodzi o miasto to wolałabym Wrocław bo mam najbliżej
Zapraszam do Wroclawia kochana piekne miasto , oprowadze Cie nawet
A do ktorych uczelni ogolnie skladasz papiery? i na co?

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
tak, Chodakowska zaraz dam znac, bo wlasnie sie zabieram do nich. Do tych cwiczen na plycie z shape tez sie przymierzam, to jak je zrobie, to tez Ci moge zdac relacje Moja kolezanka jedzac ok 1500 kcal dziennie i cwiczac 6-5 razyw tygodniu program chodawkoskiej schudla w 2 miechy 6 kg i ma PIEKNE smukłe ciałko
nie gadaj :O no to rob rob i daj znac
myslisz ze jeszcze beda w sklepaach dostepne? czy wykupili?

mż-wr
Stary 2012-03-26, 20:51   #3359
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Widze ze mamy podobne wymairy ja również mam 160cm i dąże do wagi 47 obecnie jest ok. 49

Ja rok temu około wazylam 478 i czulam sie przy moim wzroscie naprawde swietnie i seksownie, wszyscy mi mowili, ze jestem filigranowa, ale jeszcze nie ZA chuda, ale poszlam na studia i niestety, tu burger king, kolo osiedla jak wysiadam z autobusu mam mcdonals - po 8godzinach na uczelni wchodzilam po mczestaw z automatu :P Do tego gazowane napoje, no i mialam 53 na wadze. Aktualnie mam 51, i niestety musze przyznac, ze ciezko mi schudnaC! zazdroszcze 49

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Zapraszam do Wroclawia kochana piekne miasto , oprowadze Cie nawet
A do ktorych uczelni ogolnie skladasz papiery? i na co?

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

nie gadaj :O no to rob rob i daj znac
myslisz ze jeszcze beda w sklepaach dostepne? czy wykupili?

Mysle, ze joy bedzie, ale na shape to sobie pol facebooka zeby ostrzy, takze ja zamierzam polowac jak tylko wyjdzie
Stary 2012-03-26, 20:52   #3360
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Witam,
Jessuu dziewczyny ,jak wy piszecie - czytać nie nadążam ,a co mówić pisać

Naprawdę wszystkie jesteście mega zgrabne , ja nie wiem ,z czego wy się odchudzacie Jak ja bym tak wyglądała,to bym była mega zadowolona.

Piękne te kolorowe rureczki ,ale niestety nie dla mnie . Ja nawet jakbym ważyła 50 kg ,to i tak dół miałabym masywny ,więc mogę nosić spodnie w ciemnych kolorach , ewentualnie kobaltowy.

Jeśli chodzi o rozmiar spodni to ja nosze 29 ,a w biodrach mam 98 cm. Wiem, porażka.

Monika, no starsza jestem od Ciebie , w listopadzie 28 lat mi stuknie. Także już z górki u mnie. Nie ubieram sie jak babcia ,ale też już przestałam chodzić w zestawach typu legginsy + tunika - już mi się wydaje ,że dobrze to nie wygląda w moim wieku.

Chcę się zważyć ,ale boję się wejść na wagę ,że pokaże ,że nic mi nie ubyło - poczekam do końca tyg chyba.

U mnie dziś zima - rano jak odprowadzałam małego do przedszkola ,było 0 stopni. Szok.
tu na prawdę cięzko nadążyć za dziewczynami pisza jak szalone a wieczorem to już w ogóle nie nadążam nawet czytać a co dopiero odpisywać!

98 cm to nie jest już az taka porażka Często przeglądam jakieś stronki z modelkami ( żeby się zmotywować heheh) i nie które z nich też mają 98 cm i takie laski z nich że szok Tyle że one sa wysokie to też inna sprawa ale ogólnie 98 to nie jest tak dużo

Wiesz, co ja mam koleżanki które sa sporo po trzydziestce i wszystkie z nich chodzą w legginsach i tunikach Moja siostra ma 30 lat i tez śmiga w legginsach i szpilkach Moim zdaniem bardzo ładnie i elegancko to wygląda i nie ważne ile ma sie lat Przecież czarne legginsy z poliestru bardzo ładnie wygądają na każdej kobiecie Na Tobie też by na pewno fajnie wyglądały Przecież Ty masz dopiero 28 lat!!!!! młodziutka jesteś

U mnie rano też przymrozek był, dachy białe i 3 stopnie tylko :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości