|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ja po spacerku
tak zasuwalam, ze trase ktora ostatnio zrobilam z TZem w godzine, sama z piesami zrobilam w niecale 40 minut i mi pozniej glupio bylo, ze tak krotko :P Ale z drugiej strony nie mialam juz gdzie chodzic, bo traktory jezdza a jeden z dziewczynek jest nimi "zafascynowana" i gdyby cos sie jej tfu tfu stalo, to bym glowy nie miala ![]() Mureczk0- moje "siostrzyczki" jedna to cocker spaniel a druga skundlony biszon z wielka czarna plama na oku Jak ja umyje i porzadnie wyczesze to wstawie jakies foto ![]() Czekoladko - kochana CUDOWNE TE RZECZY SA!!!!! kurtka zdradz gdzie te rzeczy kupilas ![]() Zooska- a co i gdzie studiujesz?
|
#3332 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
hej
![]() powinnam się przedstawić no to jak można z nicku wywnioskować, na imię mam Magda wiek może pominę interesuję się hmm..muzyką, to na pewno, gram na gitarze w sumie to głównie i jeszcze medycyna, nie wiem co o osobie powiedzieć jeszcze, zawsze mam z tym problem ![]() kurde dziś rano się ważyłam i chyba jojo po ostatniej debilnej diecie- 66,5 kg więc zaczynam z tej wagi.dziś 4 posiłki bo zapomniałam wziąć IIś rano zjadłam płatki kukurydziane (wiem że na diecie nie zalecane, wysokie IG ale nie miałam żadnych innych) z mlekiem i kawa ze słodzikiem, później na obiad 200 g piersi z kurczaka z marchewką, papryką i porem na patelni na podwieczorek pokrojony banan i kiwi zalane jogobellą light.Na kolacje zostało mi jeszcze ok.240 kcl ![]() i kupiłam jeszcze pumpernikiel na jutro, ciekawa jestem jak smakuje. Od dziś drożdże jeszcze i ten eksperyment : http://sekretwpraktyce.pl/forum/view...6306d49faee1ab ktoś się przyłączy?
|
|
|
|
#3333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego fitnessu ![]() Cytat:
![]() Czyzbys była fanka sekretu, potegi podswiadomosci i wszystkiego coz tym zwiazane?
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ciekawe czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta wracam z podkulonym ogonem
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3336 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zadomowienie
|
Swoje odchorowałam siedziałam 2,5 miesiaca na zwolnieniu ze złamana kostka przez 7tyg miałam gips za tydzien we wtorek wracam do pracy NARESZCIE jejuuuu juz nie moge wysiedziec w domu bo tylko dupa od tego mi rośnie :/
Mam załamkę :/
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie odchorowałaś. Współczuję złamania bo to będzie się pewnie jeszcze długo za Toba ciągnęło |
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z TŻ dobrze wszystko nam sie fajnie układa kupiliśmy rowery i jezdzimy czesto na wycieczki kiedy tylko pogoda dopisuje, ze studiami ciężko fizycznie jak pamietacie co niektóre studiuje WF i z basenem, bieganiem koszykówka itp dosyc ciezko tym bardziej teraz po kontuzji bo z teoria nie mam zadnych problemów. Z dietami bywało róznie raz waga była 48.6 pozniej sie ojadłam i było kilo wiecej :/ a nawet do 50 podchodziło:/ Jestem słaba psychicznie jak tylko cos spadnie od razu folguje sobie i żre jak świnia:/ mam dość ![]() Obiecuje sobie ze od jutra działam z wami bo tylko z wami mi wychodzi wszytsko, codzienne spowiadanie sie itp ![]() Jutro robie sobie dzien oczyszczający ( czasem to stosuje wtedy uzupełniam braki wody i to jest taki przeddzień dietowy, dla lepszego samopoczucia :P ) czyli pije sama wode i herbatki a od środy ruszam z owsianką, twarozkiem itp ![]() Dziękuje za przyjecie mnie ponownie
|
|
#3340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziarka1233 Witaj! ![]() Cytat:
Jak zdrowko ? Jak nozka? Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-26 o 19:08 |
|||
|
|
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z nogą już prawie dobrze chodze i funkcjonuje normalnie, ale bieganie, skakanie póki co msuze wykluczyć w 100% bo noga jeszcze nie pozwala na to ale i tak jestem zadowolona bo moge chodzic na spacery i jezdzic na rowerze ![]() A co u Ciebie? Eldo, Cocktail co u was słychac jak z dietkami ? zadowolone z efektów?
|
|
#3342 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuje akcji z kostka dobrze, ze juz z nia lepiej
|
|
#3344 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Eldo no właśnie nie ma wymówek kurde kwiecień sie zbliża niedługo zaczna sie spodenki, spódniczki a my jak wyglądamy czas sie wziac za siebie bo nim sie obejżymy trzeba bedzia strój zakładać. Agunia miło że i Ty pamiętasz a co u Ciebie ?
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracuje i dietkuje dalej raz lepiej raz gorzej wiadomo zdarzaja sie wpadki, ale stawiam na utrate cm i nie patrze na wage, bo mnie to tylko irytuje waze sie juz bardzo rzadko![]() Ojjj ta wiosna spodniczki spodenki to dla mnie najwiekszy motywator juz nie wspomne o bikini ![]() A na czerwiec planuje wyjazd z kumpela wiec przykładam sie teraz do codziennych cwiczen
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie doszłam juz raz do 54kg ale przyjechał tż było ''zdrowe'' jedzonko i teraz walcze dalej Właśnie zaraz zasuwam na aerobik
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To gratuluje bo ja mam świra na punkcie ważenia, potrafie sie wazyc kilka razy dziennie to jakies moje paranoje chyba przez to siedzenie w domu tyle czasu:/ jedynym wyjściem byłoby tylko zepsucie sie wagi lub schowanie do piwnicy ale brat wziąłby mnie za głupka :P Jak tylko wróce do pracy to na szczescie to sie skonczy ![]() Już sie nie moge doczekac jutra chce wreszcie zacxac zeby sie dobrze czuc w swoim ciele ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- [QUOTE=Cocktailraspberry;3 3154479]U mnei raz lepeij raz gorzej W sumie doszłam juz raz do 54kg ale przyjechał tż było ''zdrowe'' jedzonko i teraz walcze dalej Właśnie zaraz zasuwam na aerobik [/QUOTEOoo to dobrze dobrze wisona idzie, coraz wiecej ruchu co nam sprzyja
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuu padam
!! ale się dziś narobiłam Posprzątałam całe mieszkanie!, poodkurzałam, pomyłam wszystkie podłogi, wysprzątałam kuchnię, zrobiłam 2 prania, wykąpałam synka i mam dość! dodam, że mam drugi dzien okresu i leci ze mnie jak z kranu ale przyznam szczerze że im więcej sie ruszałam tym mniej brzuch bolał dziwne bo zawsze było na odwrót Miałam zrobić obiad i nie zrobiłam :/ wyobraźcie sobie że pierś która kupiłam w Biedronce miała termin ważności do dzisiaj więc teoretycznie powinna być jeszcze dobra.... otworzyłam te termicznie zamkniete opakowanie i mało się nie porzygałam.... poza tym była cała w białych kropkach!!! wywaliłam całą pierś do śmietnika. Tak więc obiadu nie było. Synuś zjadł sobie rosół który moja mama mi wczoraj przyniosła bo ona zawsze więcej nagotuje i nie ma kto tego jeść więc przynosi moim dzieciom, żeby "czasem z głodu nie umarły" Pytałam się męża po ile są jajka w Niemczech i powiedział że dziś kupował 10 sztuk w rozmiarze M i płacił albo 1 euro albo 1,10 euro - dokładnie nie pamięta. No ale to i tak taniej niż u nas w Biedronce SZOK !!! Ogólnie to mąż mi oznajmił że dziś zameldował siebie i całą nasza rodzinke już w Niemczech także mam teraz dwa zameldowania Ogólnie to bez zameldowania w Niemczech to masakra.... dużo rzeczy nie można załatwić :/ teraz już będzie z górki
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska dziękuję za przepis
ja zawsze jak robiłam to wszystko osobno nakładałam, miałam na małych podstawkach pokrojonego pomidora, ogórka, sałatę itp ale lepiej będzie to wymieszać i razem nakładać Może na weekendzie się skuszę ![]() Tinek witaj słońce myślałam ostatnio co u Ciebie fajnie, że wróciłaś ![]() Aaa ja zrobiłam przed chwilą ten szpinak z serkiem wiejskim zjadłam 2 łyżki na kolację a reszta na jutro na obiad i muszę powiedzieć, że nawet smaczne wyszło
|
#3350 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Cześć Monia super ze sie wam tak układa zazdroszcze tego wyjazdu, nie dość ze wreszcie razem to opuszczasz tą Polske która nie nadaje sie do zamieszkania, do życia... ciężko tu u nas...
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
ajj, a ja dopiero dotarlam do domu :P wciagnelam na miescie pol wieelkiej bruschetty z mozarella :/ ale dziś zrobiłam 3 km marsz, takze nie jest zle. Zaraz posprzatam mieszkanie i biore sie do cwiczen, ktore dorwałam w joy-u najnowszym, podobno wyciaskają siódme poty
![]() ![]() Monia, tez ie ciesze, ze Wam się uklada z mezem Kiedy wybierasz się na stałe do meza?
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-03-26 o 20:27 |
|
|
|
#3352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super i faktycznie serek wiejski sie tak ciagnie? czym przyprawilas? Wlasnie ogarnelam, ze w lodowce mam 2x500g mrozonego szpinaku
|
|
#3355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych miast to tylko w Krakowie byłam A na jakie studia chcesz iść? Ty teraz też studiujesz czy coś mi sie porąbało? Cytat:
nie martw się ![]() mąz dziś mówił że za jajka M płacił 1 euro albo 1,10 euro - nie pamieta dokładnie.
|
|
#3356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uciekac stad w sina dal :/ Pracowity dzien mialas kochaniutka swietnie, ze jestescie juz tam zameldowani, wszystko takie pewnie sie robi i uciekaj stad daleko, bo Twoi chlopcy nie beda tu mieli przyszlosci...
|
|
#3357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaraz dam znac, bo wlasnie sie zabieram do nich. Do tych cwiczen na plycie z shape tez sie przymierzam, to jak je zrobie, to tez Ci moge zdac relacje Moja kolezanka jedzac ok 1500 kcal dziennie i cwiczac 6-5 razyw tygodniu program chodawkoskiej schudla w 2 miechy 6 kg i ma PIEKNE smukłe ciałko
|
|
|
#3358 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piekne miasto , oprowadze Cie nawet ![]() A do ktorych uczelni ogolnie skladasz papiery? i na co?---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() myslisz ze jeszcze beda w sklepaach dostepne? czy wykupili?
|
|
#3359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rok temu około wazylam 478 i czulam sie przy moim wzroscie naprawde swietnie i seksownie, wszyscy mi mowili, ze jestem filigranowa, ale jeszcze nie ZA chuda, ale poszlam na studia i niestety, tu burger king, kolo osiedla jak wysiadam z autobusu mam mcdonals - po 8godzinach na uczelni wchodzilam po mczestaw z automatu :P Do tego gazowane napoje, no i mialam 53 na wadze. Aktualnie mam 51, i niestety musze przyznac, ze ciezko mi schudnaC! zazdroszcze 49 ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Mysle, ze joy bedzie, ale na shape to sobie pol facebooka zeby ostrzy, takze ja zamierzam polowac jak tylko wyjdzie
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisza jak szalone a wieczorem to już w ogóle nie nadążam nawet czytać a co dopiero odpisywać! 98 cm to nie jest już az taka porażka Często przeglądam jakieś stronki z modelkami ( żeby się zmotywować heheh) i nie które z nich też mają 98 cm i takie laski z nich że szok Tyle że one sa wysokie to też inna sprawa ale ogólnie 98 to nie jest tak dużo Wiesz, co ja mam koleżanki które sa sporo po trzydziestce i wszystkie z nich chodzą w legginsach i tunikach Moja siostra ma 30 lat i tez śmiga w legginsach i szpilkach Moim zdaniem bardzo ładnie i elegancko to wygląda i nie ważne ile ma sie lat Przecież czarne legginsy z poliestru bardzo ładnie wygądają na każdej kobiecie Na Tobie też by na pewno fajnie wyglądały Przecież Ty masz dopiero 28 lat!!!!! młodziutka jesteś U mnie rano też przymrozek był, dachy białe i 3 stopnie tylko :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

tak zasuwalam, ze trase ktora ostatnio zrobilam z TZem w godzine, sama z piesami zrobilam w niecale 40 minut
zdradz gdzie te rzeczy kupilas 

wiek może pominę
więc zaczynam z tej wagi.
No ja nie wiem jak oni tam żyją! Jakaś patologia chyba
My mamy w klasie taką Lenę i ona wchodzi do klasy do nauczyciela mówi cześć normalnie 

dziś znów bez szału... ale już zrobiłam zakupy- jutro nie będzie wymówek
dziwne bo zawsze było na odwrót

uciekac stad w sina dal :/
Jak ja bym tak wyglądała,to bym była mega zadowolona.