Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 11:51   #1591
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Hello

Gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni i studniówek

Za nami ciężka noc-Dorotka postanowiła połazić po nas o 4.15 No ale jak w końcu usnęła to tak spaliśmy do 9
Zaraz tż jedzie do znajomych pomagać im w przeprowadzce... mieliśmy iść na zakupy i spacer, ale jak pogoda się nie pogorszy to pójdziemy po południu (naiwnie wierzę że ta przeprowadzka nie będzie trwać cały dzień )
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 11:51   #1592
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
a my właśnie wróciliśmy do domu z matą edukacyjną znajomy przywozi z niemiec zabawki fisher-price i miał tą matę za 160zł (na all najtaniej z wysyłką 230-240) więc żal było nie braćna żywo kolory o wiele ładniejsze bo to zdjecia z telefonu
Bardzo fajna ta mata
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 11:55   #1593
anna99302
Zadomowienie

Dzień dobry z rana! Witam was wszystkie zasmarkana po pas....
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
A mogłyby mieć taki fajny drapak...
Jak kiedyś mieliśmy drzwi wejściowe z gąbką i skajem, to kotka ostrząc pazurki zrobiła w tym obiciu "tylko" masę drobnych dziurek, ale przy kocurkach zaczęły odpadać kawałki skaju. Także na Twoim miejscu darowałabym sobie skórzaną tapicerkę.
Taaak! Te cholerne drzwi! My wynajmujemy mieszkanie i właścicileie zainstalowali te drzwi z gąbką , pokryte skórą i koty miały, przez te 2 lata co tu mieszkaliśmy, używanie! Będe musiała to wymienić jak będziemy sie wyprowadzać

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Ładnie Zanim was nadrobiłam to się 1 godzina zrobiła
Uwaga - zmieniam avatar (info dla tych, które, podobnie jak ja, rozpoznają po avatarach )
Po pięciu latach odrobinę znudziła mi się tamta Salome

hehe, właśnie. Czasem myślę, że z tych wszystkich bujaczków, leżaczków czy nawet łóżeczka częściej korzystać będzie kot, niż dziecko
Fajny avatar! podobny do Ciebei
haha no też tak czuję co do sprzętu dzieciowego...zobaczymy jak zaczniemy kolekcjonowac leżaczki, zabawki wieszące i inne

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
łojezusie techno i hip hop... Nie wytrzymalabym. Teraz juz zupelnie wiem co masz na mysli.
Hmmm, a gdyby jednak gdzies zglosic, ze dziecko nie moze spac przez takie glosne basy, az tak glosne dzwieki? Niech sobie slucha, nawet dosc glosno, ale np. nie z takim basem...
A jak juz mowimy o muzyce, to moj maly od kilku dni ma bunt na muzyke i w kolko, w kolko slucha i oglada Pearl Jam. Ich koncert z 1992, czasami zaczyna mi piszczec i plakac i musze cofac do piosenki "Jeremy"... Ugh. Kochalam ja, ale teraz powoli mam jej dosc
On sobie tanczy, oglada... I tez musi miec dosc glosno zeby sie bawic. Raz jak sciszylam to tez byl ryk
A jeszcze ze 3 tygodnie temu ciagle mi wyl i lecialo Red Hot Chili Peppers (zwlaszcza "Look Around") Moje dziecko kocha muzyke Ale od malego go "faszerowalam" rockiem, punkiem, metalem, wszystkiego po troche (nie zna hip hopu, techno czy popu).
Doszlo do tego, ze moje niespelna 2-letnie dziecko jak slyszy muzyke to leci po miotle i z nia tanczy, trzyma tak w bok, jak gitare Nic dziwnego w sumie, bo jak juz napisalam, ostatnio ciagle chce ogladac koncerty. Zdarzyl tez zauwazyc jak wokalisci spiewaja do mikrofonow, wiec czasami miotla robi nam za mikrofon.

Boje sie ze kiedys pozaluje tego, ze pokazalam mu tyle muzyki
On teraz sam podchodzi do laptopa i chce ustawiac muzyke. Zwlaszcza jak juz slucha i cos sie skonczy. Podchodzi, naciska i czasami faktycznie udaje mu sie wlaczyc to znowu
No nie-z ta miotłą to musi wyglądać super. Focie prosimy

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Heloł, melduję, że dzisiaj zaczynam 29 tydzień

:
No to

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Wkońcu sie wyspałam, od kilku dni mi tego brakowało

Dziś moja 100dniówka !!!
Stawiam Piccolo i serniczek
Kolejne party!!!

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

A ja się muszę pożalić - mam dość mieszkania na 3 piętrze . Myślałam , że nie będzie mi to sprawiało problemów . A teraz nawet głupie zakupy jest mi ciężko wnieść bo na pierwszym piętrze jestem już taka zasapana że szok.
Ehh my mieszkamy na II i zaraz przeprowadzamy się na ... II. NIgdy, przed ciążą, nie przypuszczałam, że będę się tak męczyc wchodząc po schodach... Nie wiem, czy jakas naiwna byłam, ale myślałam, że będzie nieco lżej!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:00   #1594
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Czy Wam tez sie nie chce tak jak mi?

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:11   #1595
pumas
Zakorzenienie

Witajcie
Wczoraj padłam jak mucha, bo łeb mi pękał, bolała mnie cała twarz i zęby, myślałam, że zwariuję ! Dobrze, że znalazłąm paracetamol, bo byłoby ciężko.
Dzisiaj już jest dobrze, odpoczywam
Ubrałam dzisiaj mój asosowy zakup : http://www.asos.com//ASOS-Maternity/...px?iid=1948905 Bardzo fajnie się nosi, rozmiar idealny, więc jestem zadowolona!
Wieczorem idę na imprezę do klubu, nie wiem jak to będzie, bo idziemy stricte na tańce hulańce, a ja się szybko męczę, więc nie chcę być zamulaczem imprezy
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:12   #1596
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
dziś zaczynamy 29 tydzień
jej jak to leci za tydzien mam dwa mega egz na studia i nic nie umiem nie wiem jak ja sie tego naucze masakra jakas juz mam dosc tych studiiow ehhh
[
QUOTE=agunia82;33530595]Heloł, melduję, że dzisiaj zaczynam 29 tydzień

[/QUOTE]
to swietujemy razem
Cytat:
Dzień Dobry

Dziś moja 100dniówka !!!
klask i:
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:26   #1597
pumas
Zakorzenienie

Kurcze, dziwne to jest, ale odkąd mój ex się dowiedział, że spodziewam się dziecka, to codziennie do mnie pisze i pyta, jak się czujemy, jak baby, czy się rusza, czy nie jest mi ciężko itd. Co za troska... i skąd w nim tyle troski żeby nie było, rozstaliśmy się ponad 4 lata temu, od czasu do czasu rozmawialiśmy, ale bardzo rzadko (on nie jest Polakiem i nie mieszka w Polsce), a teraz taka zmiana Za tydzień będzie w Krakowie.
Stary 2012-04-14, 12:32   #1598
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ale ja nie mówiłam, że za 1000 kupiła, tylko że poniżej 1000 dała Ale cenę końcową zostawię dla swojej wiadomości

Ten Graco oglądałam w sklepie, brzydki wg mnie
Zgadzam się. Wg mnie wygląda średnio. Poza tym konstrukcja wózka nie na nasze polskie drogi z wybojami na spacery po polnych drogach czy leśnych ścieżkach zupełnie odpada. Każda z nas dobierze wózek do swoich potrzeb. Nie można się kierować wyłącznie wyglądem przy wyborze. Dla mnie decydująca jest lekkość, zwrotność ale i stabilna konstrukcja. Wózki używane nawet jeżeli ktoś korzystał z nich tylko rok są już w pewnym stopniu zużyte. Na zdjęciu mogą wyglądać dobrze cóż z tego. Widziałam kilka wózków w komisie. Istne klekoty.
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:45   #1599
Soleilka
Zakorzenienie

Hej

Mamy dziś z TŻ rocznicę Zrobiłam nam z rana kawkę, do tego placuch i tak siedzimy Będziemy świętować 20-stego bo do kina idziemy

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:55   #1600
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Mamy dziś z TŻ rocznicę Zrobiłam nam z rana kawkę, do tego placuch i tak siedzimy Będziemy świętować 20-stego bo do kina idziemy
Gratulacje Miłego świętowania
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:56   #1601
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Co sądzicie o odkurzaniu mieszkania w bloku o godz. 1:20?
O tym, że moi sąsiedzi lubią weekendowe imprezy wiem od dawna, ale odkurzanie to już chyba przesada!
Sądzę, że ktoś dość szybko wytłumaczył im, że w tym budynku bardzo głośno słychać muzykę, ale niestety najwyraźniej nadal nie zdają sobie sprawy, że głośne rozmowy, przesuwanie mebli, czy wbijanie czegoś na podłodze też mogą przeszkadzać.
I nie zgłosił tego nikt do administracji?
Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...237769019.html znalazłam ostatnio w takiej cenie na all w ogóle ten sprzedawca ma jakieś tanie pieluchy nawet te kolorowe (kupie po jednej na wypróbowanie jak będą mi odpowiadać to zamówię więcej)
Ale to tetra a nie flanela
Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
według mnie nie jest zły
a jeszcze jak mówisz że masz inny kolor to już wogólę fajny
Ma być szaro-błękito-czarny. Dość dziwne połączenie
Cytat:

Cytat:

Dziś moja 100dniówka !!!

Serniczek to ja już z rana jadłam
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wcześniej było tak, że mama pokazywała mi na necie dokładny model tego, co ona chce mi kupić, więc mi to pasowało czytałam opinie, parametry itp. tylko z tym wózkiem zaszalała. Póki co mówiłam jej, że chcę go zobaczyć, bo być może mi się spodoba
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Wg mnie wygląda średnio. Poza tym konstrukcja wózka nie na nasze polskie drogi z wybojami na spacery po polnych drogach czy leśnych ścieżkach zupełnie odpada. Każda z nas dobierze wózek do swoich potrzeb. Nie można się kierować wyłącznie wyglądem przy wyborze. Dla mnie decydująca jest lekkość, zwrotność ale i stabilna konstrukcja. Wózki używane nawet jeżeli ktoś korzystał z nich tylko rok są już w pewnym stopniu zużyte. Na zdjęciu mogą wyglądać dobrze cóż z tego. Widziałam kilka wózków w komisie. Istne klekoty.
No właśnie ten Graco ma dziwną konstrukcję stelażu, bałabym się że na drodze z wybojami by się po prostu rozwalił...

Bloguję
Stary 2012-04-14, 12:58   #1602
nadalka
Zakorzenienie

Hej wam katrina masz jeszcze 9 tyg aby dobić do takiego brzucha jak ja hehe gratki wszystkim stu dniowek i nowych tygodni. Mała mnie naparza pod samymi cyckami jak siedzę budze się w nocy to też wali, i weź tu za nią nadąrz jak czasem ma fazę że 2 dni się nie rusza dzisiaj pierwszy raz wbiłam się w majtasy ciążowe. Ale ulga
Stary 2012-04-14, 12:58   #1603
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dziękuję
A proszę
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Gratulacje Miłego świętowania
dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page219_4.jpg (38,9 KB, 1 załadowań)

Bloguję
Stary 2012-04-14, 12:59   #1604
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Ehh my mieszkamy na II i zaraz przeprowadzamy się na ... II. NIgdy, przed ciążą, nie przypuszczałam, że będę się tak męczyc wchodząc po schodach... Nie wiem, czy jakas naiwna byłam, ale myślałam, że będzie nieco lżej!
jak czytam wasze wypowiedzi o męczarniach z wchodzeniem po schodach to ciesze się że jednak mieszkamy na 10 piętrze i mamy windę a mało brakowało i mieszkalibyśmy na 4 piętrze bez windy
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Czy Wam tez sie nie chce tak jak mi?
tak samo a może i bardziej, mam wielkiego niechcieja a jeszcze musze odkurzyć i zmyć podlogi bo popołudniu goście
Cytat:
Hej

gratuluję rocznicy

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:01   #1605
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
gratuluję rocznicy
dziękuję

ciekawe co tam u Sali, dawno się nie odzywała

Bloguję
Stary 2012-04-14, 13:09   #1606
muminek82
Wtajemniczenie

Dzien doberek! wczoraj zacytowałam już chciałam odpisać ale ścieło mnie z nógdzisiaj w końcu się wyspałam

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Witajcie weekendowo
Pójdę was ponadrabiać trochę, a tymczasem obejrzyjcie, co dzisiaj kupiłam małej
super zakupy
Cytat:
Znów mi się przypomniał chirurg z pogotowia, który kazał przyjechać do którejś godziny, bo później będzie mecz Polska - Niemcy i on będzie oglądał (dyżur miał chyba do rana). A w ramach leczenia miałam jechać do domu i oglądać mecz z nogą na podwyższeniu. Na szczęście po długim weekendzie opuchlizna zeszła, czyli faktycznie nie było potrzeby zakładania gipsu.
co za... całe szczęście że tak to się skończyło!
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy tez na tym etapie ciazy zaczelyscie czesto chodzic siusiu? bo ja bym mogla co godzine chodzic, a wysikuje naprawde niewile.
mam tak samo,jeszcze teraz biore tabletki o 24.00 4.00 i 8.00 za każdym razem latam do wc
Cytat:
Mój gin chce chyba żebym miała twarde i jędrne pośladki od tych krzeseł

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
a my właśnie wróciliśmy do domu z matą edukacyjną znajomy przywozi z niemiec zabawki fisher-price i miał tą matę za 160zł (na all najtaniej z wysyłką 230-240) więc żal było nie braćna żywo kolory o wiele ładniejsze bo to zdjecia z telefonu
super mata!a mieszkanie piękne
Cytat:
supergratulacje: jupi:
Cytat:
Dzień Dobry

Dziś moja 100dniówka !!!
kolejna imprezka gratki
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

A ja się muszę pożalić - mam dość mieszkania na 3 piętrze . Myślałam , że nie będzie mi to sprawiało problemów . A teraz nawet głupie zakupy jest mi ciężko wnieść bo na pierwszym piętrze jestem już taka zasapana że szok.
szkoda że nie ma windy moi rodzice mieszkają w czteropiętrowym bloku i mają taką fają dwuosobową windę.
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
gratulacje!!!
nadalka gratuluje udanej wizyty
depoison super avatar pasuje do Ciebie

Edytowane przez muminek82
Czas edycji: 2012-04-14 o 13:11
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:11   #1607
pumas
Zakorzenienie

Gratuluję Soleilka
Stary 2012-04-14, 13:18   #1608
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, dziwne to jest, ale odkąd mój ex się dowiedział, że spodziewam się dziecka, to codziennie do mnie pisze i pyta, jak się czujemy, jak baby, czy się rusza, czy nie jest mi ciężko itd. Co za troska... i skąd w nim tyle troski żeby nie było, rozstaliśmy się ponad 4 lata temu, od czasu do czasu rozmawialiśmy, ale bardzo rzadko (on nie jest Polakiem i nie mieszka w Polsce), a teraz taka zmiana Za tydzień będzie w Krakowie.
pamietam jak kilka miesiecy pisalas o nim a to juz za tydzien.
Tak to neistety z tymi ex jest...

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Soleilka gratulacje
ja posprzatalam lazienke i kuchnie wstawilam tez pranie, tz musi odkurzyc i posprzatac sypialnie a ja na koniec zmyje podlogi

Amelcia
Stary 2012-04-14, 13:19   #1609
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję Soleilka
dziękuję

W ogóle w nocy takie skurczu dostałam w łydce, że zaczęłam płakać. TŻ wstał i nie wiedział co się dzieje, a ja próbowałam tą nogą we wszystkie strony ruszać, żeby to ustąpiło. Chyba po 5 minutach dopiero przeszło Już mam dość tego, boje się, że jak mnie kiedyś to złapie, to nie puści i będę aż krzyczeć z bólu

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:

Soleilka gratulacje
dziękuję

U mnie też by się zdało sprzątnąć, bo TŻ oczywiście syf zrobił w ciuchach

Bloguję
Stary 2012-04-14, 13:23   #1610
chce_byc_mama
Zakorzenienie

No moj tz wrocil wlasnie z miasta z nowym xboxem bo stary sie zepsul i udalo mi sie na kilka tygodni odciagac go w kupnie nowego ale dzisiaj wrocil z nowym no i juz zasiadl przed tv wiec nie wiem kiedy zagonie go do sprzatnia

Amelcia
Stary 2012-04-14, 13:29   #1611
anna99302
Zadomowienie

Dziewczyny mam pytanko: od wczoraj mam takie delikatne pobolewanie podbrzusza jakby przy jajnikach..i zastanawiam się czy to normalne?? miewacie też??
Czytałam gdzieś, ze więzadła się cały czas rozciągają ale nie wiem czy to to..
Stary 2012-04-14, 13:32   #1612
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanko: od wczoraj mam takie delikatne pobolewanie podbrzusza jakby przy jajnikach..i zastanawiam się czy to normalne?? miewacie też??
Czytałam gdzieś, ze więzadła się cały czas rozciągają ale nie wiem czy to to..
Więzadła albo maluch tam się wpycha

Bloguję
Stary 2012-04-14, 13:32   #1613
anna99302
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]Soleilka gratulacje
ja posprzatalam lazienke i kuchnie wstawilam tez pranie, tz musi odkurzyc i posprzatac sypialnie a ja na koniec zmyje podlogi
To tak jak u nas Mąż własnie odkurza. Ja musze dokonczyc jeszcze kuchnie i zmyć podlogi. I potem na zakupy jedziemy. Rosołek chyba dzisiaj zrobię a na drugie kurczaczka w ziołach
Stary 2012-04-14, 13:32   #1614
pumas
Zakorzenienie

Soleilka, w przypadku skurczu łydki najlepiej napiąć nogę i poczekać. Ja takie bolesne skurcze miałam, gdy trenowałam, myślałam ze zwariuję, bo były co noc. No i wiesz, że magnez robi robotę, ale dopiero po miesiącu od zażywania (Ty już jesz, więc wkrótce puści, ale jedz więcej).

Mama, my mamy PS3 i wyobraź sobie, że mój tż w ogóle nie gra. Kupił go dla mnie, a że ja ostatnio nie mam czasu (wolę się na nowo nie wciągać), to Ps3 sie kurzy. Musimy je sprzedać.

Mama mi powiedziała, że miała to być niespodzianka, ale nie mogła wytrzymać i zamówiła dla mnie zakupy w Londynie (butelki, wanienki, ciuszki i inne gadżety dla małej) - a w Londynie dlatego, że jej znajoma jedzie za 2 tyg. i mi wszystko pokupi Cieszę się, bo tyle mniej będziemy musieli kupić

Nie mam koncepcji na obiad... Zjadłabym jakiś makaron, ale tż znowu będzie nosem kręcił, zwłaszcza na małże
Stary 2012-04-14, 13:35   #1615
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilka, w przypadku skurczu łydki najlepiej napiąć nogę i poczekać. Ja takie bolesne skurcze miałam, gdy trenowałam, myślałam ze zwariuję, bo były co noc. No i wiesz, że magnez robi robotę, ale dopiero po miesiącu od zażywania (Ty już jesz, więc wkrótce puści, ale jedz więcej).
Nie dam rady napiąć, bo sam mięsień w łydce się napina i jest twardy jak jakiś głaz... A magnez biorę już ze 2 miesiące. Wcześniej brałam ten ze Zdrovitu 3x1, a teraz kazał mi gin jeść Asmag forte 3x1. Wczoraj pytałam i kazał jeść Asmag forte 3x1 i dodatkowo MagneB6 2x1. To nie lepiej po prostu tego asmagu więcej?

Bloguję
Stary 2012-04-14, 13:37   #1616
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam koncepcji na obiad... Zjadłabym jakiś makaron, ale tż znowu będzie nosem kręcił, zwłaszcza na małże
Jak lubisz tuńczyka, to polecam

Składniki:
  • makaron penne
  • brokuł
  • puszka tuńczyka w oleju
  • pęczek pietruszki
  • duża śmietana 18%
  • 2 duże cebule
  • vegeta

Makaron gotujemy na pół twardo. Brokuła kroimy w małe różyczki, gotujemy do miękkości. W tym czasie kroimy cebulę w kosteczkę, podsmażamy na oleju na szklisto. Dodajemy łyżeczkę vegety. Następnie odsączamy tuńczyka z oleju, dorzucamy do cebuli i smażymy przez 3-5 minut. Zalewamy wszystko dużą śmietaną. Podgrzewamy na ogniu i doprawiamy vegetą do smaku. Makaron odcedzamy, wrzucamy do garnka, w którym gotowaliśmy go, dorzucamy brokuła. Wlewamy sos z tuńczykiem i mieszamy. Kroimy pęczek pietruszki i dorzucamy do całości.

Smacznego!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_5089.jpg (31,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5090.jpg (35,0 KB, 13 załadowań)

Bloguję
Stary 2012-04-14, 13:50   #1617
Soleilka
Zakorzenienie

Nela Ty się powinnaś znać Warto na maxmodels założyć temat żeby znaleźć fotografa typu zdjęcia za możliwość dodania ich do portfolio przez fotografa? Zastanawiam się nad taką sesją brzuszkową, a mi nie przeszkadza, że ktoś te zdjęcia by pokazał. A oczywiście kasa by wtedy pewnie została w portfelu co jest raczej plusem Tylko tak myślę czy warto i czy byłby ktoś chętny na coś takiego

Bloguję
Stary 2012-04-14, 14:01   #1618
pumas
Zakorzenienie

Soleilka, wg mnie lepiej asmag forte więcej.
A makaron wygląda pysznie, dzięki.
Stary 2012-04-14, 14:03   #1619
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilka, wg mnie lepiej asmag forte więcej.
A makaron wygląda pysznie, dzięki.
No właśnie dziwne, że mam go tylko 3x1 skoro niektóre dziewczyny mają 3x2 TŻ mi mówił, żebym póki co brała 4x1 i zobaczyła czy pomaga...

Bloguję
Stary 2012-04-14, 14:06   #1620
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

Za nami ciężka noc-Dorotka postanowiła połazić po nas o 4.15 No ale jak w końcu usnęła to tak spaliśmy do 9
Zaraz tż jedzie do znajomych pomagać im w przeprowadzce... mieliśmy iść na zakupy i spacer, ale jak pogoda się nie pogorszy to pójdziemy po południu (naiwnie wierzę że ta przeprowadzka nie będzie trwać cały dzień )
Dorotka pomyślała sobie pewnie,że co będzie się sama bawiła,lepiej rodziców obudzić

Cytat:

Ja też myślałam ,że będzie lżej

Cytat:
Treść usunięta
Jeszcze wyżej bez windy? Właśnie pocieszam się tym chudnięciem po porodzie

Cytat:
Witajcie
Wczoraj padłam jak mucha, bo łeb mi pękał, bolała mnie cała twarz i zęby, myślałam, że zwariuję ! Dobrze, że znalazłąm paracetamol, bo byłoby ciężko.
Dzisiaj już jest dobrze, odpoczywam
Ubrałam dzisiaj mój asosowy zakup : http://www.asos.com//ASOS-Maternity/...px?iid=1948905 Bardzo fajnie się nosi, rozmiar idealny, więc jestem zadowolona!
Wieczorem idę na imprezę do klubu, nie wiem jak to będzie, bo idziemy stricte na tańce hulańce, a ja się szybko męczę, więc nie chcę być zamulaczem imprezy
Fajna bluzeczka

Cytat:
Hej

Gratki z okazji rocznicy

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość

szkoda że nie ma windy moi rodzice mieszkają w czteropiętrowym bloku i mają taką fają dwuosobową windę.
Winda - moje marzenie
A jak się czujesz??

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości