|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
witam nowe mamusie
no i oczywiscie dla Konczity duzo zdrowka zycze ja dzis zaczynam 23 tydzien najadlam sie kopytek z gulaszem i ide polezec bo brzuch mi peknie zaraz... ![]() p.s. śliczne wasze zwierzaki...ja kiedys mialam psa-takiego kundelka.kochany byl-taki pies zaczepno-obronny(najpierw inne psy zaczepial a pozniej trzeba bylo go bronic )
|
#2252 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdanie innych olej,a szczególnie mamy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
![]() U Nas po deszczu świeci słońce. Ja już nie wiem co mam o tym brzuchu myśleć. Boli mnie podbrzusze i kłuje. Wzięłam dwie nospy i duphaston i teraz jak leże to troszke mniej boli. A przeszłam się do sklepu to nie dość,że bolał to jeszcze ciągnał w dół okropnie
|
||||||
|
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
aa i jak kto chce zmian na liście na 1wszej stronie to slijcie priva, bo tak miedzy wypowiedziami cięzko ogarnąć
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koty kocham, kiedyś miałam na raz 7, bo moja kotka która miała być kotem urodziła ![]() A zdjęć mi nie chciało dodać, to wizażowi rzuciło na łącza a mi nam na oczy czy mózg
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2012-04-25 o 15:45 |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Was pokazać jak mi się marszczą na girach spodnie z allegro... strasznie wyglądają :/ ale coś nie mogę zdjęć robionych aparatem tu wrzucać i nie wiem dlaczego
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra ja zbieram zabawki i do domu się pakuję
na zakupy własciwie bo mi sie chce steków z grila na obiad i musze se je kupić zimno troche no ale mi sie chce grila więc będę go paliła :P papapappapapapapapappapap apapa |
|
|
|
#2263 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam miłych wspomnień z dentystami, ale aż tak tragicznie nie było. A później po takich traumach chodzi to za człowiekiem do końca życia Mam nadzieję, że tym razem nic nie będzie bolało Cytat:
Cytat:
Cudowne stworzenia i w dodatku bardzo przyjazne dla dzieci. Lubią być w towarzystwie ludzi, a ich wadą jest to, że jak coś do jedzenia leży na stole, to zaraz tego nie ma Ale i tak są boskie Ja bym swojego nazwała Borys ![]() Weronika może za mało zmniejszyłaś, albo masz jakiś dziwny format zdjęć? A ja zajadam kiełbachę smażoną z chlebkiem i musztardą.... mmmmmm
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-04-25 o 15:58 |
|||
|
|
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lepiej dołożyć kilka złotych i kupić ciążówkę?
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam jeszcze dodać moją fotkę z brzuchem
W jeziorze w stroju to był początek 9-tego miesiąca, a to drugie to 7,5 miesiąca ciąży było - majówka. |
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz zawartość brzuszka chwilę po porodzie i na drugi dzień
|
|
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
śliczna jest ja marze o dalmatyńcu.musze zadziałać coś w tym wzgledzie jak mały przyjdzie na świat sliczne miałyscie dziewczyny te brzuchy pod koniec ciąży.ja jestem ciekawa jak bede wygladac w 9 miesiacu bo za cholere nie moge siebie zwizualizowac z takim wielkim brzusiem
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się tu wspominkowo zrobiło, te dzieciaczki chwile po porodzie takie podobne do siebie są
niesamowite to jest. Ogólnie moment gdy dzieciaczek jest na świecie jest taki wspaniały. Tamlin brzuszek miałaś bardzo zgrabny ![]() Jejku patrze na te temperatury jakie mają być od piątku i się doczekać nie mogę
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie te Wasze psiaki. Ja marze o labradorze ale dopiero jak będziemy mieć domek, bo w bloku nie ma sensu męczyć psa.
Ja jem głównie w pierwszej części dnia i wtedy to bym konia z kopytami wciągnęłą. A popołudniu zaczynają się mdłości i koniec jedzenia
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my idziemy z psem i poleżakowac. UMIERAM!! zjadłam 1,5 tortilli i pękam tżet zjadł dwa i najadł się, że masakra pycha był tylko placki na drugi raz będę musiała tuż przed zjedzeniem, bo od 14h trochę stwardniały ale mimo tego zjedzone zostały z apetytem wraz z sosem czosnkowym maleństwo normalnie oszalało, po jedzeniu zrobiło mi balangę w brzuchu i pierwszy raz poczułam kopniak nie tylko od środka, ale trzymając rękę na podbrzuszudo zobaczyska jutro kochane miłego późnego popołudnia i wieczorku
|
|
#2275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pieska Waszego widziałam na mailu jak prezentowałaś swoje zdobycze,od razu wpadł mi w oko.Nasz Juruś też chce psiaka,ale ja mam wątpliwości i narazie mamy tylko chomika Franka. śliczne zdjęcia,uwielbiam takie!!! Colds ja też mam tą spódnicę tylko w rozmarze M i szczerze byłam trochę zdziwiona,ze ona taka "dresowa",dokładnie jak napisałaś ale nawet ją lubie,ale myślę o tej http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-c...289921180.html wygląda na szarą,ale jest czarna,tylko chyba wezmę M,bo dziś zakupiłam spodnie ciążowe czarne rurki materiałowe L i jutro idę je wymienić na M,bo zciągnęłam całą gumkę z obu stron a one się zsuwają ![]() Z tej firmy limone mam też leginsy (L-za duże znowu kupiłam) i odstają w kolanach,w dodatku się prują-nie polecam. Kupiłam te http://allegro.pl/spodnie-legginsy-c...269373145.html tylko coś wpłata przez PayU się ociąga i jeszcze taką sukienkę wczoraj wylicytowałam,ciekawa jej jestem![]() http://allegro.pl/hmmama-cudna-ciazo...290784084.html Idę robić kolację,bom głodna. I witam nowe Mamusie!!!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-04-25 o 18:05 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Katee27 to dobrze że nie kupiłam tych leginsów
bo rozważałam między tymi właśnie, a tymi na które czekam a sukienka całkiem fajna
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-04-25 o 18:11 |
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to był w ogóle wybitny pies. A głupi, matko Miski się bał, bo za głęboka była i chyba przerażało go że nie może z wierzchu ocenić dna. Musiał jeść z talerza albo z kociej. Jak pralka prała to do kuchni nie wszedł. Ale może miał coś z głową bo jak miał 2 lata to biegł i upadł i lekarz mówi że najprawdopodobniej tętniak jakiś w mózgu mu pękł. Może stąd te jego odchyły. Bo na prawdę był zwichrowany. Ale kochany.
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was kochane
![]() dziekuje za wszystkie gratulacje i komplementy na temat naszych zdjec slubnych ![]() nie jestem was w stanie nadrobic przepraszam,bo troche sie posypalo u mnie mame mam w szpitalu w Poznaniu i samopoczucie moje spadlo do 0. Z przyjemniejszych rzeczy napisze ze bylismy w pon na wizycie i wszystko jest w porzadku bedziemy mieli córeczke![]() lece was troche podczytac bede miala niezle lekture ![]() witam wszystkie nowe mamusie |
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
niegrzeczna88 Gratuluję córci!
![]() Oj to faktycznie nieciekawie skoro mama w szpitalu... myślę, że to nic poważnego... 3 maj się kochana i bez nerwów proszę
|
#2280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mamusi zdrówka życzę i szybkiego powrotu do domciu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

sportową taką hehehe zresztą widać z daleka ze jezdem ciężarówką 

liczę więc na wsparcie i może chociaż jedna z Was będzie za mnie trzymać kciuki).