Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 17:34   #3661
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Molly Masz super motywację! Pięknie, no i wszystko ładnie zbilansowane...podziwiam: rolleyes:

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Monia Biedna Ty Dalej będę mieć nadzieję, że wszystko jakoś się poukłada!

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
a powiedz mi, widzisz jakies efekty po agrafce? ;> bo sie przymierzam zeby oprocz przysiadow robic cos wiecej a wyszczuplenie ud
Przysiady rozbudują Ci mięśnie. Rób wypady na nogi. W obwodzie nic się nie zmniejszyło, ale za to widzę, że nogi mam jędrniejsze

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Gadubi Witamy!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:34   #3662
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czeko też własnie zabrałam się za mani obcięłam wszystkie a teraz biorę się za piłowanie później jeszcze jakiś kolorek walnę tylko nie wiem jaki ?
Rozowy rzecz jasna
U mnie zawsze albo biały albo rozowy pastelowy kroluje, innych nie uznaje

A swoja droga ja tez dzisiaj klikam Wam jak glupia

Ogarnelam wszytsko i zaraz wychodze na to spotkanie organizacyjne w sprawie prawka, wplace tez odrazu zaliczke no i zobaczymy
A jak bede wracac skocze do Bierdy uzupelnic troche lodwke, pozniej planuje zrobic w pokoju lekkie przemeblowanie
No i przy okazji wymyje podlogi poodkurzam i kurze poscieram, powinnam zrobic to w weekend ale oczywiscie mi sie niechcialo
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:41   #3663
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Heloł!!! Zostajesz z nami na stałe już?

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Ja wklejam swoje jedzonko na dzis i lece
Dla mnie spoko, A te precelki to też ujdą, bo rano były, zdążyłaś już to spalić

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
pytałaś się o kallosa z łożysk, jaki on jest, a więc moim zdaniem taki sam jak ten mleczny tyle, że nie za ładnie pachnie
Ja mam tego Kallosa. Zapach utrzymuje się jakieś 3 godziny, więc spokojnie Poza tym da się przyzwyczaić^^

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dziewczynki jakoś udało sie koło napisać, najlepsze jaja były bo babka na któryms wykladzie puściła liste i kto na niej był nie pisał koła i miał automatycznie 5 a ja niestey jak zawsze akurat wtedy nie bylam na wykładzie. Wszystkie listy są jak mnie akurat nie ma I musiałam pisać ale jakoś poszło Oby 5 była
haha, też tak mam Zawsze chodzę, a jak bonus jest, to akurat opuszczam xD masakra
Trzymam kciuki za ocenkę

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Na jaki kolor mam pomalować pazurki ? Podpowiedzcie coś
Ja walnę dzisiaj na fioletowy

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Nie mam zbytnio czasu pisać ale za to klikam klikam klikam :P
dziękujemy za kliki! ja Tobie też klikam!!!

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Zjadlam te nalesniki z Biedronki z twarożkiem i truskawkami, polałam sobie je jogurtem naturalnym i posypałam pół łyżeczki cukru. Ale pycha!!!!!!
Ty to uwielbiasz te naleśniki z Biedronki

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Ja zjadłam na obiad miseczkę botwinki z piętką chleba z paprykarzem ^^ Ale malutka ta piętka była, chleb razowy-sojowy
zaraz lecę sałatkę zrobić, ale jak ją będę przygotowywać, to wciągnę jabłko, albo się na coś innego rzucę, bo z zakupów wróciłam z galerii

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:55   #3664
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Wróciłam z pracy, ugotowałam obiad i padam na cyce wymemłana dzisiaj jestem okrutnie boooosz, co za upierdliwy był dzisiaj dzień każdy jakiś taki podminowany każdy na każdego warczał i mi się udzieliło pod koniec pracy to myślałam, że wyjdę z siebie a ja jestem raczej człek spokojny i wszystko biorę pół żartem pół serio no ale dzisiaj nie dało rady

Właśnie piję Latte Maccchiato kupiliśmy sobie z TŻ-tem ekspres Tchibo Cafissimo boooosz, ale cudownie pyszna kawusia!!!!

Zaraz Was nadrobię trochę i klikam Wam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:08   #3665
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Ale wczoraj skrobałyście Ja miałam dalej problemy z netem i wolałam sie nie wqr Zważyłam sie rano i w koncu ! 55,8 Niech ta 6 już nigdy nie wraca. A rano to mam taki brzuch ze normalnie nie moge szkoda że tylko cos zjem i du.pa. Ja sie zbieram na zajęcia bo musze jeszcze dojechać a ja na wizażu Oczywiscie na koło wiedzy brak ale co tam. milego dnia
No wczoraj było spamerstwo

Super waga! no i ten Twój brzuch mnie prześladuje cały czas mam go przed oczami ja pewnie nigdy nie będę takiego miała nawet na czczo

Cytat:
wstałam przed 8 odwiozłam Tż do pracy i pojechałam z mamą na zakupy, głównie to spożywka sama, jedynie mama kupiła bluzkę a ja Tż krótkie spodenki i sobie okularki za 7zł Udany zakup te okulary
Pokaż okulary ja chcę z białymi oprawkami teraz

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Witam,

Nadszedł czas żeby wyjść z ukrycia i się przywitać. A to wszystko za sprawą Madzi Dziękuję za wiadomość na PW, bo chyba dalej bym tak siedziała w uryciu. Czytam Was już ponad rok, jakoś tak od marca chyba. Lubię tu wchodzić i podczytywać, bo panuję fajna, ciepła atmosfera. Może jak zacznę z Wami pisać to łatwiej będzie mi osiągnąć cel.
Hej witamy w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ha, wpadłam na pomysł na kolację: gotowane jajka, w jogurcie naturalnym, z rzodkiewka, pomidorkiem i papryką.posypię ziołami
podziel się

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
I jak Ci sie podoba? moze jakies sugestie co zmienic albo o czym wiecej pisac?
Ja też śledzę Twojego bloga mam jedną sugestię pisz więcej uwielbiam czytać blogi

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
klikałam Wam wczoraj i sama spadłam i to sporo no ale takie zasady, nie można mieć wszystkiego... cieszę się że Wy ejsteście wysoko i dalej oczywiście klikam i prosze o kliki, żebym nie spadła na sam dół
Kochana właśnie przyszła na Ciebie pora klikam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-28, 18:09   #3666
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Walkę z kg zaczęłam w styczniu 2011 z wagą 85 kg i udało mi się zejść do września do 67 kg. Wtedy mąż wyjechał za granicę a ja sama z maluszkiem i jakoś tak poleciało. Starałam się jeść 5 posiłków dziennie o stałych porach (w miarę możliwości), rano węgle a wieczorem białko. Mąż jak wrócił to był zachwycony moim wyglądem, taką przemianą, bo jak wyjeżdzał to miałam przecież dużą nadwagę. No ale niestety jak wrócił to zaczęły się późne i nie do końca zdrowe kolacyjki, a to winko, a to piffkoo, musieliśmy nadrobić ten stracony czas No i tak obudziłam się w marcu z wagą 72,5 kg, postanowiłam że znowu będę walczyła, bo ubrania zaczęły się robić ciasne i bardzo źle się czułam w swoim ciele. Kolejną walkę rozpoczęłam od 15 marca właśnie z wagą 72,5, ale tak nie do końca bo urządzaliśmy sobie jeszcze nasze wieczorki z winkiem. I jak teraz mąż wyjechał pod koniec kwietnia było 69,8 tak teraz postanowiłam sie wziąść za siebie i narazie jest 67,8 a chciałąbym 30 września 5 z przodu zobaczyć
Teraz postawiłam też na ujędrnienie ciała, bo po ciąży brzuch wygląda jak worek ziemniaków, jeszcze rano jest fajny, ale potem to koszmar. No a synek jak się urodził to ważył 5200, więc wyobraźcie sobie jaki ja miałm brzuch w dniu porodu. Staram się jeść 5 posiłków dziennie tak jak wtedy rano węgle a wieczorem białko, do tego wcieram balsam eveline ten rozgrzewający, staram się systematycznie używać masażera i ćwiczenia, głównie brzuszki i ćwiczenia na uda.

To chyba tyle na początek

A no i klikam Wam i trzymam kciukasy
Masz wielkie osiągnięcia w odchudzaniu jesteś miszCZem gratuluję no i trzymam za dalsze sukcesy

dziękujemy za kliki!

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ale tamte laski to chyba klikają dzień i noc...jak niektóre mają po 1000 klików
No masakra ja nie wiem, czy one życia nie mają czy co
Stary 2012-05-28, 18:11   #3667
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No wczoraj było spamerstwo

Super waga! no i ten Twój brzuch mnie prześladuje cały czas mam go przed oczami ja pewnie nigdy nie będę takiego miała nawet na czczo
A tam pierdzielisz pewnie tez masz super
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:22   #3668
paulownia
Zakorzenienie

Wracam i ja zaniedbalam watek. Ostatnio mialam zawirowania, gosci, stres w pracy i napady obzarstwa z czekolada w roli glowniej. Ale w zeszlym tygodniu nagle cos dziwnego sie stalo. Ile razy zjadlam ciastko albo cos innego slodkiego i tlustego dostawalam bolu zoladka. Podejrzewam, ze organizm ma dosc tego syfu i daje mi sygnaly ostrzegawcze.
Teraz jem dosc normalnie, raczej zdrowo, zaczelam znow biegac i bardzo mi to poprawia samopoczucie. Dzis rano na wadze 60,6 kg juz jestem pewna ze mi sie uda.
Dzis cwiczylam z agrafka - triceps i klatke piersiowa. Jutro rano bieganie - to aeroby, pozniej cwiczenia na uda i biodra, tez z agrafka.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:35   #3669
heroine86
Zakorzenienie

Monia, trzymam by z mężem się jakoś ułożyło liczy się Twoje szczęście
widzę, że waga spada, super
Ty to się lubujesz w tych naleśnikach z Biedrony sama sobie zrób z truskawkami

ja właśnie wcinam truskaweczki kupiłam dziś kilogram
Stary 2012-05-28, 18:43   #3670
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej
Heroine ja myślałam, ze to tylko ja dziś taka jakas podQ.rwiona

Wszystko mnie przytłacza, za dużo mam na głowie, sesja, praca licencjacka, same zaliczenia, humor kiepski, cały dzień taka jakaś zdenerwowana jestem

Zważyłam się dzisiaj na swojej wadze, po śniadaniu i w ciuchach i miałam 49,0, później zjadłam omleta, poszłam do koleżanki, zważyłam się i miałam 48,3 to ja już nie wiem, której wadze mam wierzyć. Ale tak czy siak już się nie odchudzam, przechodzę do najgorszej części czyli utrzymanie To mi nigdy nie wychodzi Teraz tylko ćwiczonka i umiarkowanie w jedzeniu

Mam nadzieję, że mogę z Wami zostać mimo, że już dietę zakończyłam ?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:44   #3671
skopaholicLady
Raczkowanie

Ja od dzisiaj biorę się za siebie!!! Wiecznie siedzę to w szkole to na praktykach! I widze że to tyciu sprzyja no i zmęczenie brak snu i od razu oponka gotowa zmęczenie zajadam przechodzę na dietę 1000 kcal i kupiłam rower miejski nie drogi i na gruponie fitness więc działam!! trzymam za was kcuki i wy trzymajcie za mnie chcę być niczym VS angel;phihihi
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:45   #3672
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail chętnie bym kupiła, ale to dopiero w listopadzie jak z Niemcowni wrócę i nie sprzedasz do tej pory

A wiecie co się dowiedziałam, teraz tam gdzie jeżdżę zrobili dostęp do internetu także jak pojadę to codziennie będę z Wami pisała cieszę się jak dziecko normalnie bo ostatnio tak mi smutno było, że przez 2 miesiące nie mogłam pisać ani czytać co u Was

Czeko, Zoska a no widzicie, ja już pomalowałam na jakiś dziwny kolor, jakiś brokat w nim jest pełno takich małych drobinek i jest taki jakby pod biały w każdym bądź razie dziwny jest

Heroine ja też się czaiłam na białe ale tak jakoś dziwnie się w nich czułam z zeszłego roku mam różowe a teraz kupiłam takie co mają obramówki w panterrrkę później zdjęcie wrzucę

Czeko daj znać jak było na spotkaniu

Ja dziś melduję 300 ścisków agrafką, 40 minut hula hop i 200 brzuszków zawzięłam się niesamowicie i dietki trzymam jak nigdy
Stary 2012-05-28, 18:45   #3673
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz ide na spacer na błonia, a w zasadzie przez błonia oddac ksiazki do biblioteki, bo przetrzymalam ciekawe ile mi kaza zaplacic, bo 2 tygodnie trzymam
No i ile Ci naliczyli?

Cytat:
Napisane przez gadubi Pokaż wiadomość
Witam

Jestem tutaj nowa acz kolwiek często zaglądam na to forum i czytam wasze ciekawe przygody z odchudzaniem. Tak więc chciałam się podzielić moim doświadeczeniem na temat diety Może zacznę od tego że schudłam jakieś 9-10 kg ... odchudzałam się od 1 lutego do 1 kwietnia czyli dwa miesiące Efekt jak widać świetny Z wagi 68 na 58-59 to zależy . Powiem tak na początku byłam na bodajże 2-3 dniowej diecie oczyszczającej. Jadłam same jabłka, które uwielbiam . Schudłam kilka kg ale to wiadomo woda Następnie byłam na diecie kefirowej. Hehe powiem tak też uwielbiałam kefiry jednak po piciu ich codziennie teraz nie moge na nie patrzeć Byłam na niej około tygodnia schudłam kilka kg Jednak nie jest to dobry sposób. Może na parę dni jako dieta oczyszczająca ale napewno nie odchudzająca. Nie można się tak głodzić. Jednak po tych można powiedzieć "głodówkach" postanowiłam wziąść się za siebie w inny sposób Mianowicie jadłam to na co miałam ochotę oczywiście w małych ilościach, ale wiecie co było najważniejsze? ZERO SŁODYCZY, CHLEBA, NAPOJÓW GAZOWANYCH I JEDZENIA PO 18. To kilka zasad których się trzymałam i udało się naprawde. Jednak muszę dodać że samo zdrowe jedzenie nic nie da. Ćwiczyłam codziennie od 1-2h. Zawsze były to ćwiczenia na nogi i pupe oraz jazda rowerkiem stacjonarnym. Ciało jest umięsnione nic nie wisi, naprawde warto chociażby te 30minut dziennie. To naprawdę pomaga i szybciej widać efekty. Odchidzanie skończyłam po 2 miesiącach z wynikiem 10kg. Zaczęłam jeśc normalnie i coraz więcej bo w tym roku miałam maturę, przygotwania, stres jakoś musiałam odreagować. czasem oczywiście świczyłam. Ale wiecie co jest najlepsze? Minął miesiąc a waga nadal stoi w miejscu z wynikiem 10kg! Jestem szczęśliwa . I planuję zacząć od nowa odchudzanie ważę 58 kg chce dojśc na poczatek do 53 walczy ktoś razem ze mną ze zbędnymi kilogramami?

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ODCHUDZAJĄCYCH SIĘ!
Hej widzę, że jesteś po różnych dietach
O której chodzisz spać, że jesz kolację o 18? nie jesz w ogóle chleba?

gratuluję spadku wagi i cieszymy się, że dołączasz
A ile masz wzrostu?

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
A ja własnie wrocilam z miasta
Jestem megaaaaaaaaaaaa zadowolona Bo udało mi sie trafic dwie pomadki z Catrice w promocji z 20zl na 10zl wizielam odrazu dwie w swoim ulubionym kolorze! Szukałam go od pol roku
Do tego dwie farby Marion do włosow dzisiaj bede probowac czy mi podpasuja
Zakupoholiczka
Pochwal się kolorkiem włosków
a co to za pomadki? jakie kolorki?
Stary 2012-05-28, 18:46   #3674
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Załątwilam tez kilka spraw w banku odebrałam tokena i jutro bede musiala tylko zamknac konto z Mbanku bo juz mniewkurzaja, przenosze sie od nich mam nadzieje ze nie beda robic problemow
O widzę, że Ty też masz problemy z Mbankiem

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Witam Was wszystkie bardzo serdecznie-Weteranki , które mnie jeszcze pamiętają jak i nowe Dietowiczki
Dosyć dawno się nie odzywałam, a to z powodu faktu,że kompletnie nie miałam głowy do odchudzania, nie ukrywam że dużo obowiązków i kłopoty osobiste miały na to wpływ a co za tym idzie brak wizyt na wizazu.Rozmawiałam z Meedzik na fejsie i prosiłam o pozdrowienie Was(widziałam już jej wpis)-ale pomyślałam , kurcze sama do nich napiszę!
No hej!!!!! super, że się odezwałaś! mam nadzieję, że wszystko się ułoży i wrócisz do nas tęsknimy buuuuziaki!

Cytat:
Ja wklejam swoje jedzonko na dzis i lece
I Owsianka na mleku z bananem pokrojonym
II pol paczki precelkow koktajl bananowy bez cukru na jogurcie
III(bedzie) Pomidorowa z ciemnym makaronem
IV(bedzie) kanapka na ciemnym chlebku z twarozkiem
V (bedzie) twaróg chudy z kalarepka irzodkiewka

myslicie, ze ok? ;> oprocz tych precelkow ozywiscie
No oprócz precelków bardzo ładnie

Cytat:
Dziewczynki jakoś udało sie koło napisać, najlepsze jaja były bo babka na któryms wykladzie puściła liste i kto na niej był nie pisał koła i miał automatycznie 5 a ja niestey jak zawsze akurat wtedy nie bylam na wykładzie. Wszystkie listy są jak mnie akurat nie ma I musiałam pisać ale jakoś poszło Oby 5 była
Oj, ale niefart szkoda, no ale na pewno będzie 5! zdolniacho Ty nasza

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Nie mam zbytnio czasu pisać ale za to klikam klikam klikam :P
Klikaj klikaj dziękujemy!!!!
Stary 2012-05-28, 18:48   #3675
meeedzik
Zakorzenienie

Losing ja już prawie rok jestem na utrzymaniu a dalej się udzielam teraz stopniowo możesz zwiększać kaloryczność

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Ja także dziękuję Wam za klikanie mojeeee kochane
Stary 2012-05-28, 18:50   #3676
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej

Wszystko mnie przytłacza, za dużo mam na głowie, sesja, praca licencjacka, same zaliczenia, humor kiepski, cały dzień taka jakaś zdenerwowana jestem

Ja też teraz mam tak jak Ty , pomału sesja tu praca do oddania :/ obrona niedlugo
Jasne ze mozesz zostac

Cytat:
Cocktail chętnie bym kupiła, ale to dopiero w listopadzie jak z Niemcowni wrócę i nie sprzedasz do tej pory
Oj a przy najblizszym spotkaniu bys mnie chyba zabiła za to auto moj najlepszy życiowy biznes
Stary 2012-05-28, 19:02   #3677
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A tam pierdzielisz pewnie tez masz super
Niestety to prawda

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Wracam i ja zaniedbalam watek. Ostatnio mialam zawirowania, gosci, stres w pracy i napady obzarstwa z czekolada w roli glowniej. Ale w zeszlym tygodniu nagle cos dziwnego sie stalo. Ile razy zjadlam ciastko albo cos innego slodkiego i tlustego dostawalam bolu zoladka. Podejrzewam, ze organizm ma dosc tego syfu i daje mi sygnaly ostrzegawcze.
Teraz jem dosc normalnie, raczej zdrowo, zaczelam znow biegac i bardzo mi to poprawia samopoczucie. Dzis rano na wadze 60,6 kg juz jestem pewna ze mi sie uda.
Dzis cwiczylam z agrafka - triceps i klatke piersiowa. Jutro rano bieganie - to aeroby, pozniej cwiczenia na uda i biodra, tez z agrafka.
No zaniedbałaś ale dobrze, że wracasz

Ale widzę, że te wybryki jedzeniowe nie odbiły się na wadze super, oby tak dalej

No i brawa za ćwiczenia

Cytat:
Hej

Zważyłam się dzisiaj na swojej wadze, po śniadaniu i w ciuchach i miałam 49,0, później zjadłam omleta, poszłam do koleżanki, zważyłam się i miałam 48,3 to ja już nie wiem, której wadze mam wierzyć. Ale tak czy siak już się nie odchudzam, przechodzę do najgorszej części czyli utrzymanie To mi nigdy nie wychodzi Teraz tylko ćwiczonka i umiarkowanie w jedzeniu

Hej

No ja nie wiem coś wisiało w powietrzu od rana w domu się trochę uspokoiłam kawusia mi pomogła
ale Twoje zdenerwowanie jest całkiem zrozumiałe musisz to po prostu przeżyć

Gratuluję osiągnięcia celu no i jasne, że zostajesz z nami! to nawet nie podlega dyskusji
Stary 2012-05-28, 19:03   #3678
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Ja od dzisiaj biorę się za siebie!!! Wiecznie siedzę to w szkole to na praktykach! I widze że to tyciu sprzyja no i zmęczenie brak snu i od razu oponka gotowa zmęczenie zajadam przechodzę na dietę 1000 kcal i kupiłam rower miejski nie drogi i na gruponie fitness więc działam!! trzymam za was kcuki i wy trzymajcie za mnie chcę być niczym VS angel;phihihi
Witamy
Wszyscy po kolei do nas dołączają super
Opowiedz coś o sobie ile masz lat, jaka waga, wzrost, co robisz itd.

Cytat:
A wiecie co się dowiedziałam, teraz tam gdzie jeżdżę zrobili dostęp do internetu także jak pojadę to codziennie będę z Wami pisała cieszę się jak dziecko normalnie bo ostatnio tak mi smutno było, że przez 2 miesiące nie mogłam pisać ani czytać co u Was

Heroine ja też się czaiłam na białe ale tak jakoś dziwnie się w nich czułam z zeszłego roku mam różowe a teraz kupiłam takie co mają obramówki w panterrrkę później zdjęcie wrzucę

Ja dziś melduję 300 ścisków agrafką, 40 minut hula hop i 200 brzuszków zawzięłam się niesamowicie i dietki trzymam jak nigdy
I super!!!!

Różowe? Ale słodko :P
Ja na białe choruję już od roku i jakoś nigdy nie miałam okazji kupić przymierzałam i dobrze mi w białym kolorze podobają mi się okulary z Avonu, a wiem, że są solidne, bo już jedne mam, z tym, że brązowe

Brawo za ćwiczenia Podziwiam ilość
Stary 2012-05-28, 19:07   #3679
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzięki Kochane

A właśnie, zapomniałam przywitać nowe dziewczyny

Idę kręcić h.uja h.uja
Stary 2012-05-28, 19:18   #3680
Eldo_rado
amor vincit omnia

zjadłam dziś pyszny obiad- salatkę z kurczakiem mama robiła... zazwyczaj z nimi nie jem, ale dałam się skusić... i nie żałuję!

dziękuję za kliki i prosze o jeszcze
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 19:19   #3681
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a co awaryjne jest Twoje autko ? nie wygląda ogólnie takie też mi się bardzo podoba i wielkość i w ogóle

Heroine nie sa jakieś perfidnie różowe, bo mają metalowe obramówki takie cieniutkie więc jest ok
Ja się właśnie źle czuję w białych, ogólnie nie lubię białego koloru

Zdjęcia okularków i przy okazji lakierowej kolekcji

Stary 2012-05-28, 19:31   #3682
LosingMyWay
Zadomowienie

Cocktail a jakie masz autko ?
Stary 2012-05-28, 19:32   #3683
Eldo_rado
amor vincit omnia

jakbym miała takie ładne pazurki jak Ty madzia to pewnie tez bym miała tyle lakierów
Stary 2012-05-28, 19:40   #3684
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a jakie masz autko ?
Seata ibize

Cytat:
Cocktail a co awaryjne jest Twoje autko ? nie wygląda ogólnie takie też mi się bardzo podoba i wielkość i w ogóle

Heroine nie sa jakieś perfidnie różowe, bo mają metalowe obramówki takie cieniutkie więc jest ok
Ja się właśnie źle czuję w białych, ogólnie nie lubię białego koloru

No kochana przecież już je naprawiałam porażka tyle kasy i du.pa
Jeju jaka kolekcja lakierów
Stary 2012-05-28, 19:45   #3685
Eldo_rado
amor vincit omnia

melduję ćwiczenia z agrafką: 5 x 20 (nogi) + 3 x 20 (ręce)
Stary 2012-05-28, 19:47   #3686
murka04
Zadomowienie

hej ja na chwilkę bo tradycyjnie mam dużo nauki
kupiłam dziś strój kąpielowy właśnie taki chciałam, tylko majtki mają takie coś co mi się nie podoba jakby falbankę, no ale trudno. a i wiecie że to jest rozmiar 40? a majtki ciasne trochę teraz to już przesadzili z tą rozmiarówką Ale w końcu znalazłam górę dobrą i nic mi się nie wylewa jak nikogo nie będzie w domu to cyknę fotkę bo tak to nie będę jak głupia robiła sobie zdjęć w stroju
a siedzę teraz z olejkiem na włosach, zmyję o 21 gdzieś to zawsze coś
byłam na pół godzinki na rowerze, ćwiczenia jeszcze przede mną ale chyba je zrobię późno bo mam jeszcze dużo do nauki
a jak się wkurzyłam dziś.. co za poje*** ta szkoła, pamiętacie co się uczyłam z histy cały tydzień co? no i dostałam 4+, czyli nie wyjdzie mi 5 na koniec roku bo mam dwie 4 i dwie 5. pytam się faceta za co mi tego plusa odjął a on do mnie że on mi się nie musi tłumaczyć i jak widać nie jestem taka mądra i nie zasługuję na 5 ;/ tak go nienawidzę, zawsze robi wszystkim na złość a mi to już całkiem wszystko tak ustawia żeby tylko mi zepsuć oceny i wiedział że jak mi postawi 4 to zepsuje. debil pewnie pomyślicie sobie że co ja przeżywam jedną ocenę ale tak jest zawsze i wyobraźcie sobie że człowiek się uczy ciągle a i tak nie dostanie tego na co załuguje
Dobra wyżaliłam się idę się uczyć z WOSu (mam z tym samym nauczycielem). także tego

monia strasznie mi przykro że znów taka sytuacja jest z mężem, a o co poszło jak można zapytać? bo chyba nie o to właśnie że on nie chce Was tam? pewnie w nerwach to powiedział tak jak zwykle, byliście w Niemczech razem szczęśliwi, sama pisałaś że on się cieszy że ma rodzinę przy sobie mam nadzieję że jakoś sobie to poukładacie, ale najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa i nie robiła nic na siłę trzymaj się kochana
medzik ale zaszalałaś z ćwiczeniami no no! a lakierów masz od zawalenia, ja mam 2

muszę już lecieć, później wpadnę

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 19:50   #3687
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
kupiłam dziś strój kąpielowy właśnie taki chciałam, tylko majtki mają takie coś co mi się nie podoba jakby falbankę, no ale trudno. a i wiecie że to jest rozmiar 40? a majtki ciasne trochę teraz to już przesadzili z tą rozmiarówką Ale w końcu znalazłam górę dobrą i nic mi się nie wylewa jak nikogo nie będzie w domu to cyknę fotkę bo tak to nie będę jak głupia robiła sobie zdjęć w stroju
e tam, nie przejmuj się rozmiarem, każda firma ma swoją rozmiarówkę... i bądź tu człowieku madry i znajdź swój rozmiar jak mam ciuchy 36 a chińskie majty z bazarku XXL

ja też znalazłam strój, który mi górą ładnie trzyma nic mi się w nim nie wylewa i nie wyglądam mega płasko.

czekamy na foto
Stary 2012-05-28, 20:02   #3688
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo dziękuję ślicznie chociaż na pazurki to nie mam co narzekać
Cocktail haha tyle lakierów a nigdy nie wiem na jaki mam pomalować
A myślałam, że autko po naprawie już dobrze śmiga i jest ok
Mureczko kochana nie przejmuj się takim głupkiem widzisz jaka to jest sprawiedliwość w szkole
Super, że znalazłaś strój czekamy na zdjęcie
Haha kolekcja lakierów nawet nie wiem kiedy tak się poszerzyła ale ja mam fioła na punkcie malowania paznokci
Eldo noo hehe dokładnie, ja nieraz też jak majtki kupuję a tam rozmiary po 5 razy XL haha nie wiem skąd oni biorą takie rozmiary.
Stary 2012-05-28, 20:13   #3689
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Super te okularki a cena jeszcze fajniejsza

ale kolekcja

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
melduję ćwiczenia z agrafką: 5 x 20 (nogi) + 3 x 20 (ręce)
Brawo

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
hej ja na chwilkę bo tradycyjnie mam dużo nauki
a siedzę teraz z olejkiem na włosach, zmyję o 21 gdzieś to zawsze coś
byłam na pół godzinki na rowerze, ćwiczenia jeszcze przede mną ale chyba je zrobię późno bo mam jeszcze dużo do nauki
a jak się wkurzyłam dziś.. co za poje*** ta szkoła, pamiętacie co się uczyłam z histy cały tydzień co? no i dostałam 4+, czyli nie wyjdzie mi 5 na koniec roku bo mam dwie 4 i dwie 5. pytam się faceta za co mi tego plusa odjął a on do mnie że on mi się nie musi tłumaczyć i jak widać nie jestem taka mądra i nie zasługuję na 5 ;/ tak go nienawidzę, zawsze robi wszystkim na złość a mi to już całkiem wszystko tak ustawia żeby tylko mi zepsuć oceny i wiedział że jak mi postawi 4 to zepsuje. debil pewnie pomyślicie sobie że co ja przeżywam jedną ocenę ale tak jest zawsze i wyobraźcie sobie że człowiek się uczy ciągle a i tak nie dostanie tego na co załuguje
Dobra wyżaliłam się idę się uczyć z WOSu (mam z tym samym nauczycielem). także tego
Niezłe te rozmiarówki jak to Eldo mówi, nie ma co przykładać do tego zbytniej wagi bo ja też mam gacie z bazaru XXXL a są takie małe, że ledwo się mieści
poprosimy zdjęcie stroju

no powalony człowiek kij mu w oko i tak wiemy, że wszystko umiałaś ja też się zawsze przejmowałam stopniami... także Cię rozumiem
owocnej nauki
Stary 2012-05-28, 20:15   #3690
meeedzik
Zakorzenienie

Milenko Skarbula co u Ciebie? dawno nie pisałaś

Dobra poklikałam Wam trochę a teraz uciekam wpadnę jeszcze później
Dziękuję za kliki i bardzo proszę o jeszcze

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości