|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34456036]echh a podobno w ciazy wiedza sama sie chłonie,ma sie dużo energii do działania i w ogóle cud miód i orzeszki.
u mnie to wygląda zupełnie odwrotnie... ![]() ![]()
#2822 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Nie żałuję, że zaszłam w ciążę w ostatnim roku umowy. Przynajmniej nic in już nie muszę zawdzięczać ani się potem martwić czy aby po macierzyńskim mnie nie zwolnią. Poza tym jestem w takim wieku ze sporym doświadczeniem, że sobie będę musiała poradzić, ale to "rozgrabywanie biurka" jak jeszcze nie odeszłam jest straszne ![]() ![]()
![]() |
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak kupujesz na all to bardziej zestawy się opłaca popatrz może coś CI wpadnie ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- http://allegro.pl/bobas-kocyk-niemow...370062312.html co myślicie o tym kocyku? a te kocyki z mikrofibry to się nadają ?????
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-06-01 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Konczi stąd brałam kocyki
http://allegro.pl/koc-kocyk-kocyki-d...382469259.html http://allegro.pl/mieciutki-lekki-ko...368604593.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2826 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz czego Twoim zdaniem nie masz to znajdziemy takie odpowiedniki, albo inny sposób. Bo jeśli chodzi o ciuszki to najlepiej w lumpku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A teraz młody ma na drzemki do żłobka. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34446563]popieram.polecam też dziewczyny żebysie sobie przeczytałay ksiązke ''Porozumienie bez przemocy''Rosenberga[/QUOTE]
Na ten temat już sie wypowiadalam ![]() My byliśmy u mamci,piesek sie wybiegal bo pojechal z Nami ![]() ![]() jakos tak mi wpadlo i on reaguje na to imie ![]() Co do butelek to do mleka modyfikowanego doradzam ze trzy buteleczki ![]() ![]() ![]() Zielona co do wchodzenia do mieszkania. To nie ma prawa wlasciciel wchodzic do domu bez Twojej zgody i obecnosci. Ja bym na takie cos nie pozwolila. Z reszta ja nie mialabym takiego problemu bo w kazdym wynajmowanym mieszkaniu zmieniam zamki na swoje i mam w d.upie. Inaczej balabym sie ze mi wejda ![]() ![]() ![]() tamlin trzymam kciuki oby jednak kredycik dali ![]() Co do wozka to ja bym wziela jesli sie oplaca ![]() ![]() mojemu pierwszemu synkowi wozek kupili moi rodzice,bo jak twierdzili pierwszemu wnukowi od corki wozek kupuja dziadki ![]() teraz sami kupimy ale jaki to pojecia zadnego nie mam ![]() co do firm zmywareek to nie wiem bo nie uzywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co na tym poddaszu miało być? tamlin, najlepiej gdy Wam go ktoś poleci. podpytaj znajomych, może ktoś załatwiał kredyt w taki sposób. a za usługę nie płaciliśmy mu nic, gdyż otrzymał on pieniążki z banku, w którym braliśmy kredyt. tzn, wygląda to tak, że pośrednik ma podpisaną umowę z kilkoma bankami (nasz akurat miał podpisaną z większością) i to od nich dostaje wynagrodzenie za każdego klienta, który popisze umowę o kredyt. więc jemu też zależy by przyznano Ci pieniążki bo inaczej nie zarobi. następnie przedstawia Wam oferty banków i to Wy decydujecie, z którym podpiszecie umowę. o matko, chyba to zagmatwałam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
No i kolejny dzień sie kończy a jutro znowu o jeden bliżej do porodu
![]() Stresssss coraz bliżej ![]() Trzeba uciekać w wyrko bo zaraz chopek z pracy wróci a mnie sie już masakrycznie spać chce - właściwie cały dzień ziewam i chodze jak mumia. No to dobranoc mamuski i buźki dla brzusiów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
aga dziękuję ... więc zakupię tylko czy te podkłady z Rossmanna są ok ???? czy lepiej na all sobie zakupić je ?????????
ja też mykam w poduchy jutro ciężki dzień ... spokojnej nocy ![]()
#2832 |
Zakorzenienie
|
Ja te udaje się do łózia. Dobranoc kochane. Do jutra
![]()
#2833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliniaczek pocieszny ![]() Mam ogromną słabość do takich koszul ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, Was nadrobić to obłęd ![]() W dodatku coś mi wizaż nawala ![]() Cały dzień załatwiania, jeździliśmy za meblami do salonu. Na koniec odwiedziliśmy cmentarze.. I wstąpiliśmy do wujostwa po szparagi ![]() ![]() Natomiast na kolacyjkę wzięłam sobie rybę w sosie pomidorowym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34456036]echh a podobno w ciazy wiedza sama sie chłonie,ma sie dużo energii do działania i w ogóle cud miód i orzeszki. u mnie to wygląda zupełnie odwrotnie... ![]() guzik prawda... mój przykład tego nie potwierdza, bo raczej totalne odmóżdżenie w ciąży mam
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-06-01 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale z tego co pamiętam dziewczyny polecały podkłady z rossmanna,(tańsze, złotówka za sztukę i podobno dobre) . pewnie też paczuszkę wypróbuję. Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-06-01 o 22:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Wtajemniczenie
|
maggie, często zamiast żabek zbieram mu włoski w kilka kucyków, lepiej się to trzyma, bo żabki trzeba co jakiś czas poprawiać.
a tu mój pieszczoch w całej okazałości ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-06-01 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o matko, która godzina... zasiedziałam się... do jutra ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-06-01 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja się pocieszam tym, że jest duża szansa, że się uda spłacić kredyt, a nawet jak się by nie udało (odpukać) to bierzemy manatki i wynajmujemy mieszkanie i tyle.... Zabezpieczeniem w naszym przypadku jest po prostu dom.Wiem, że to już najgorszy scenariusz i mam nadzieję, że nigdy się nie zdarzy, ale zawsze lepiej płacić na kredyt (bo jeśli się uda to dom bedzie nasz) niż za wynajem. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
chłopca - bo "promienieje" dziewczynkę - bo słodkości uwielbiam, gdybym sobie sama nie ograniczała mogłabym je jeść bez przerwy chłopca - bo u mnie w pracy wszystkie dziewczyny mają chłopców, chłopiec - z kalkulatora ciąży ![]() Przeważa z wróżb chłopiec - zobaczymy czy się sprawdzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Bardzo ładne ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
Anulka śliczny synuś ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- kasiam, Konczita, colds dziękuję za kciuki i trzymam za Wasze egz. ![]() Nadrobiłam do 31 i mówie zostanie mi tylko dzisiaj (czyli 1.06), a to juz 2 dzisiaj jest - masakra, ale się zasiedziałam:P Dziewczyny obchodzące urodziny 31.05. - wszystkiego najlepszego - spóźnione, ale szczere ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2012-06-01 o 23:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ja od 3:30 nie spie.skurcze mnie w nnogach zaczely lapac ![]() i spac juz nie moglam.juz po sniadaniu i chyba jeszcze sie poloze ![]() ![]() milego dnia ![]() ![]() ![]()
#2840 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobryy
![]() my dzisiaj wcześnie wstaliśmy i byłam już z Jurkiem na dworze,bo tańcował od 6 ![]() Wiedzę,że sie zasiedzialyscie wczoraaj dziewczynki to pewnie teraz pośpicie długo ![]() a i u Nas dzisiaj slonko świeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Hey kochane
![]() My dziś zaczynamy 26 tydzień, wg suwaczka 25 ![]() małą kopała mnie do 23 i od 5 rano już buszuje w brzuszku ![]() miłego weekendu Wam życzę, bo będę od dzisiaj rzadziej, bo mężuś ma urlop to trza się nim na cieszyc ![]()
#2842 |
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() w nocy znalazlam fajne mieszkanko,duze ok 50m2,2 pokoje,w centrum za 1000zl ze wszystkim oprocz pradu i co najwazniejsze niska kaucja i nie ma piecka gazowego typu junkers co żre Bog wie ile ![]() mam nadzieje ze mi sie uda,trzymajcie kciuki ![]() Narazie zbieram sie do szkoly ![]() bede tam gnic do 15.45... Boze widzisz a nie grzmisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() pogoda jest do du^y totalnie ... ale cóż mamy wiosnę nie ? gratuluję tygodni nowych ... i miłego week Wam życzę ![]()
![]() |
#2844 |
Wtajemniczenie
|
Witamy się
![]() zmykam zaraz na zajęcia, ale nie chce mi się tak że hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
A więc trzymam mocno kciuki za Ciebie Konczi i mieszkanko Zielonej
![]() Mój mąż też od dzisiaj już licząc na urlopie jest ![]() dopiero 18 idzie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() To trzymamy kciuki za egzaminy, dzieciaczki i mieszkanka ![]() Wiecie pewna rzecz mnie męczy. Wczoraj był dzień dziecka. Od moich rodziców i rodzeństwa mój synek dostał jakieś drobiazgi. Nawet mi i mężowi skapnęło się po czekoladzie. A słuchajcie moi teściowie (mieszkają 80 km od nas więc na prezent nie liczyłam) nie tylko nie zadzwonili do synka - o co zresztą też mi nie chodzi bo ma 1,5 roku i jeszcze nie kuma. Ale zaskoczyło mnie co innego. Pytam Tżta czy dzwonili może do niego, a On na to, że nie ale wysłali po smsy z życzeniami ![]() ![]() Ja wiem, że bez sensu szukam problemu, ale jakoś mi przykro, że tylko ten synek i synek. Nie wnuczek i pomijam synową. Ale moja mama wychowała mnie w klimacie, że wszystkie synowe i zięć to tak samo już jej dzieci (może nie dosłownie). I tak mi jakoś przykro. Mam naprawdę bardzo dobre układy z nimi i tak samo pamiętam o dniu matki i ojca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Wtajemniczenie
|
Haaaaaaj
![]() ja tysz wstałam wczesnioe bo po 7 pojechałam na bazary i kupiłam fasolkę szparagową oraz truskawy wielkie i słooodkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
Cześć. My dzisiaj zabieramy moją Mame na wycieczke do Torunia, tylko trooche pogoda się psuje
![]() Mały kopie od rana i odstawia fikołki. ![]()
#2849 | |
Konto usunięte
|
Heloł maj lejdis!!!
gratulejszyn ![]() Cytat:
![]() a pogoda faktycznie do d...mam tyle fajnych sukienek.i co cholera sobie w nich chciałam pochodzić ![]() mój dzidek szaleje.tak sie wygina tam w srodku ze mój brzuch dziwne pozy przyjmuje.nawet czasem przerażające ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Guzik sie doczekałam ![]() ![]() No i potem mmsa dostałam ze spodenkami i śliniaczkem dla brzuszkowego wnuczka ![]() No nic, chyba za stara jestem już na obchodzenie dnia dziecka ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Pogoda zimna i chmurna i nic sie nie chce. Aż pospałam dzisiaj do 8:30 ![]() Kciuki trzymam za egzaminy, mieszkanka, kredyty, zakupy i co tam dzisiaj kto w planach ma ![]() ![]() Kurde jakaś nerwowa jestem - wkurza mnie gadka sąsiadów których słychać zza ścian, jakieś brzęczenie dziennie jakby kto taboretem po kafelkach jeździł, psy ujadające i nawet moje rybki w akwarium ![]() Chyba wiem co zrobie na obiad dzisiaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.