|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Wstawiłam ale trudno byłoby zapomnieć, jak wywaliłam wszystko z kosza na podłogę w łazience Cytat:
![]() Tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale kłótnie są potrzebne, by oczyścić atmosferę zbyt cukierkowo być nie może ![]() Cytat:
Cytat:
No, mieszanka wybuchowa A ciasto najprostsze jakie tylko może być sama opatentowałam przepis Masło ucierasz z cukrem pudrem, dodajesz jajca, mąkę, proszek do pieczenia, miksujesz i do piekarnika potem robisz masę budyniową i na wierzch truskaweczki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#4652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Mój młodszy synek też jest alergikiem. Nawet teraz ma katar. Przerąbane bo dzieciak ciągle chodzi z gilami pod nosem. A leki pomagają tylko na chwilę, jak się kończą to wszystko zaraz wraca :/ Cytat:
tyle, że dziś się dowiedziałam dlaczego ma te humory i bardzo mnie to zaskoczyło..... on niby nie cieszył się z wolności tylko chodzi wkur... bo nie chce juz być w Niemczech sam. Uważa że wszyscy mają go gdzieś i czuje się jakby był tam za kare. On tak nie chce dłużej żyć i strasznie tęskni za dziećmi i NIBY za mną też. Psycha mu po prostu siada..... Wątpie że mu to przejdzie bo jednak tęskni coraz mocniej On nie potrafiłby siedzieć latami za granica bez dzieci. Beze mnie może i tak ale bez dzieci nie. Mimo wszystko wiem że strasznie kocha swoich synów, bez nich nie potrafiłby żyć. Ojcem jest cudownym akurat Cytat:
tak to własnie w życiu jest.. jak ma się kogoś to się narzeka na tą osobę, a jak jest się samemu to też się narzeka.... tak źle i tak nie dobrze cięzkie te życie :/ ojj współczuję okresu ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- no pamiętam własnie że Twój wyjechał jakos tak samo jak mój :/ my biedne słomiane wdowy ajj przesrane :/---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
wizyta teściów potrafi wykończyć... i fizycznie i psychicznie dałas im na wynos?? głupia! trzeba było zostawić i zjeść a nie teściom oddawać :P Ty czasem za dobra nie jesteś dla nich?? mało pisałyśmy dzisiaj, nie czepiaj się A Ty ponoć taka zmęczona że padasz więc czemu mi na posty odpisujesz już????
|
|
#4653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kawa ma być gorzka :P![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szkoda, że pokłóciliście się akurat w rocznicę no jak facet płacze to już naprawdę jest źle przykro mi bardzo, że musicie żyć tak na odległość no ale takie jest życie... szybko minie i już będziecie razem może wtedy nie będzie niepotrzebnych kłótni
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ja Ci znajdę zajęcie Cytat:
może to jest dobry pomysł z tym wyjazdem? Ale jak bardzo drogie bilety to nie wiem... zastanówcie się razem ![]() Cytat:
miłość nie wybiera... dają z darmochę to biorę! Cytat:
![]() Zośka, to co Ty będziesz jeść?! Jesuuu jak mi Cię szkoda
|
||||
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
niezła jesteś boziuuu, jaką ja miałam karuzelę już lepiej mi drinki wchodzą ![]() Cytat:
no nie gadaj, że przez 2 tyg nie będziesz miała kasy? dziecko Kochane, pożycz od kogoś Cytat:
szaleństwo w doborze jadłospisu każde danie zwraca na siebie uwagę Cytat:
pracowity dzionek ![]() O jejku koniecznie idź z nim do lekarza.. szkoda żeby się męczył bidulek
|
|||
|
|
|
#4656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty lepiej sobie kup żarcie, a nie będziesz chlała Cytat:
o jesu ale Ty masz łeb a Ty jeszcze miałaś siłę mieszać i piwo i wino wszystkie rowy byłyby moje ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzeba było im tylko ciastka i kawe postawić i nie miałabyś problemu Zresztą oni nawet głodni nie byli to sama kawa by wystarczyła No prezenty fajne zwłaszcza ta stówa Cytat:
![]() Cytat:
Pół łyżeczki cukru i za słodka?? Ty się dobrze czujesz? ![]() inaczej nie wypiję.
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam problemy z pamięcią ale to pewnie dlatego, że za dużo mam na głowie
![]() Cytat:
ooo ale fajnieeeee !!! tego Ci zazdroszczę ale że będzie inne babki badałam tam.... to nie :P ooo to możesz się w koncu wykąpać Cytat:
Ty nie za dużo od niego wymagasz????????????????
|
|
#4659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś piękna! Mam nadzieję, że miło się bawisz! zdaj relację jak wrócisz Cytat:
Jak coś to 2-3 driny i koniec a po winie mnie poniewiera ![]() Cytat:
![]() Trzymamy za egzamin! Ale zafundowałaś sobie mieszankę jedzeniową ale od razu jest pokuta, bo człowiek cierpi masakrycznie i już mówi sobie, że to ostatni raz taaa... do kolejnego razu
|
|||
|
|
|
#4660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No masakra z tymi postami! Monia się nudzi a ja jej odpisuję robiąc 50 innych rzeczy Nas nie można opuszczać, bo widzisz jak to się kończy Klikamy! na pewno nie pozwolimy Ci wypaść z rankingu ![]() Cytat:
psychicznie nie ja lubię swoich teściów ![]() Weź kobieto, zanim bym ja to zjadła to to by się zepsuło a na siłę przecież jeść nie będę Ja w ogóle jestem dobry człowiek ![]() Mało już dwie godziny odpisuję boooonyyyy, a za 5 godzin wstaję Ja już powinnam spać! Tak mnie wciągnęło to odpisywanie, że przestać nie mogę Cytat:
|
|||
|
|
|
#4661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podzieliłam się tylko :PPewnie by im wystarczyła sama kawa, ale wiesz chciałam błysnąć talentem kulinarnym no stówa fajna ![]() Cytat:
Cytat:
3 łyżeczki? chyba to Ty oszalałaś koniec świata przecież to czysta profanacja kawy ![]() Cytat:
a tam, kwestia nastawienia i zaufania też to tylko praca ![]() i wytarłam tym małym ręczniczkiem hopsasa ![]()
|
||||
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, nadrobiłam
lecę robić brzuchy i spać w końcu Kolorowych snów!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba brac taniej a nie mnie tu na koszty chcesz naciągnąc haha no ale jak można delektować się gorzką kawą?????????? przeciez ona jest ohydna taka gorzka no ale spoko inni wolą bez kumam to no więc proszę o foteczki! Same włosy moga być jak buzi pokazać nie chcesz no ale chyba nas się nie wstydzisz co??? My wiemy że Ty śliczna i przez Twoje zdjęcia w kompleksy powpadamy no ale trudno.... mimo to chcemy je zobaczyć Cytat:
Mąż pękł i wyrzucił z siebie w końcu to co go dusiło w środku. Chciał zgrywać twardziela i nic mi nie mówił że tęskni a jednak nie wytrzymał. Na prawde jak facet płacze to już jest coś strasznego..... on nigdy nie płakał więc ja w szoku jestem. Musi mu być zaj.ebi.ście ciężko........ Już tylko się modlę aby ten czerwiec szybko zleciał.... mam dosyć tej całej sytuacji... chcę być już tam na miejscu i mieć święty spokój.... ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
|
|
#4664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie wina wychlałaś ze swojego wesela a teraz zgrywasz tu abstynentkę a się usmiałam z tych rowów hahahhaa przeczytałam że wszystkie krowy były by Twoje ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
To TY jeszcze nie śpisz??????????????? czy ty ochu..ja...łaś!!???? przeciez o 5:30 wstajesz!!!!!!!!!!!!!!!! wynocha do łóżka w trybie natychmiastowym i nie waż mi się na forum wchodzić!!!! SPAĆ !!!!! ja Ci tu dam a potem ona nie przytomna w pracy!!! No! i dobranoc! buziaczki ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
|
|
#4665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały dzień w domu bo na dworze piź.dzi to co tu robić??? ![]() Cytat:
ten stan Ci minie za kilka lat albo i szybciej Ja bym zamroziła ale bym nie dała Cytat:
powinni Ci na prawdę zabrać kompa!! Może ugadaj się z mężem że Ty chowasz ekspres a on Twojego kompa? Tylko jak Ty kurde z nami będziesz pisała??? ![]() 00:57 ale Ty juz śpisz a ja Ci odpisuje......
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
heroine, no ja dopiero teraz przestalam cierpiec prawie 24 godziny pokutowalam
a no trzymaj kciuki, trzymaj, bo jak to zdam to juz bedzie z gorki jeszcze tylko 5 zostanie, ahahahamonia, podgladalam tutaj troche, trzymam kciuki, zeby z mezem juz nie bylo klotni Tymbardziej ze najgorzej jak o takie bzdury zawsze wychodza awantury, znam to :/ A Wy za te 36 (kilka, nie pamietam okladnie ile pisalas ) dni to juz na stale tam wyjezdzacie?
|
|
#4667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz że chciałaś stówe dostac na buty hahaha A Ty myślisz, że ja się przyglądam?? to z daleka widać !! bo wygląda jakby ten ktoś miał dziury w zębach Cytat:
ojj przesadzasz :P ja zawsze do kawy 3 łyżeczki wsypywałam i jak jestem u kogos w gościach to tez tyle sypię bo słodzika nie nosze ze sobą ostatnio :/ aaa słodzika daje 5 tabletek kawa musi byc dla mnie słodka ale za słodyczami nie przepadam zbytnio :P no coś za coś!! ![]() niby tak ale wiesz..... ![]() Cytat:
no właśnie! a Ty mu takie rzeczy trudne karzesz robić!!
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czego masz egzamin? super, że się uczysz pewnie ładnie wszystko zaliczysz jezuuuuu ile Ty zjadłaś wczoraj i co zjadłaś! przyznaj się ile na kiblu dzisiaj siedziałas po tym obżarstwie? hehehe![]() Nie dziwie się że teraz na jedzenie patrzec nie możesz taaaa obżartwo to straszny grzech! rozgrzeszenia nie dostaniesz na pewno czekamy na te fotki!!! nie zapomnij!!! ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
jezuuu prawie zawału dostałam jak ujrzałam Twój post Aż tak źle było??? tyle cierpiałaś??? ojj biedna Dziękuję ![]() No najgorsze sa własnie takie bzdury ale to dlatego, że mąz teraz nerwowy... siada mu psycha bo tęskni za nami. Jak jesteśmy razem tam w Niemczech to jest dobrze ( tak po tygodniu jak sie przyzwyczai że nie jest już sam i 3/4 mieszkania należy do mnie i dzieci hahaha) Tak my 12stego lipca wyjeżdzamy tam na stałe chyba. Dokładnie za rok w czerwcu podejmiemy ostateczną decyzję ale pewnie zostaniemy tam bo do czego tu wracać? Zobaczymy co przyniesie ten pierwszy rok. ![]() Dobra lecę do wyra bo mi tu strasznie zimno!!!! także dobranoc lasencje ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-04 o 01:31 |
||
|
|
|
#4669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardziej to ja mialam skret kiszek, normalnie tak mnie brzuch bolal, że sie czulam gorzej niz podczas okresu. Dzisiaj jak przechodzilam w sklepie obok kabanosów, to az mi sie niedobrze robilono jak to co robie? UCZE SIE! i tak sobie tez podczytuje, niezle tutaj smapujecie z heroine lubie sledzic co sie tutaj dzieje ![]() No ja widze Twoje nastawienie, wiec wnioskuje, ze pewnie nie wrocicie. Ale jak ma Wam byc tam lepiej, to jasne, ze wyjezdzac i zostawac. A Ty przez rok sie nauczysz jezyka perfekt, moze jakas prace podlapiesz, albo cos ![]() Dzieciaki beda dwujezyczne, pewne jakis angielski jeszcze wpadnie, to beda mialy super start w przyszlosc ja juz sie przekonałam nie az nie dwa, ze mozna być kurde ledwo po maturze, a jak sie zna jezyki, to jest sie wyzej w wyscigu o prace niz ludzie po studiach czasem :/ takze to super dla chlopcow bedzie. Trzymam kciuki, zeby sie udalo, bedziesz mnie jeszcze odpytywac z niemieckiego, od od padziernika sie chce uczyc, haha ![]() ![]() Dobranoc, ja wciaz wkuwam
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Halllo
jej u mnie po weekendzie znów na wadze więcej i znów cały tydzień odchudzania, żeby jednym weekendem wszystko zaprzepaścić ![]() No nic, takie życie ![]() Cocktail już doszła wiadomość no te rolki to od tego samego gościa co ja wstawiłam 3 pierwsze Ale jak zobaczyłam, że ma ponad 200 negatywnych komentarzy i tyle samo neutralnych to mało zawału nie dostałam Zobaczę jeszcze po sklepach. Monia no właśnie zrobię tak jak piszesz, w tym tygodniu zobaczę w swoim mieście w sportowym, a w przyszłą środę jadę do Nysy ( 20 km od nas ) to tam jeszcze zobaczę, to już trochę większe miasto to może coś będzie Bo ja się boję zamawiać na allegro tym bardziej, że już wiele razy przyszło mi jakieś badziewie na zdjęciu wszystko ładnie wygląda a w rzeczywistości no własnie, także zobaczę najpierw w sklepach przymierzę to całkiem inaczej mam nadzieję, że znajdę jakieś ![]() Heroine haha widzę, że wizyta teściów udana fajnie, że stówka wpadła ale ile Ty kobieto naszykowałaś tego wszystkiego haha teraz jak mówisz będziesz miała spokój z gotowaniem A to ciasto jak smakowicie brzmi też muszę kupić truskawki to powiem mamie, żeby upiekła bo ja to nie potrafię robić takich trudnych rzeczy Aisza i jak z synkiem? Mam nadzieję, że lepiej i już tak się nie męczy ![]() Pipson a my ciągle czekamy na zdjęcia ![]() Dobra uciekam zrobić sobie śniadanko ![]() Do później kochane miłego dnia
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że mi post usunęło a jednak się wstawił
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Zosieńko opowiadaj jak po wczorajszej imprezie
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-06-04 o 09:47 |
|
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wszystko dobrze się skończyło...chyba ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Że też miałaś siłę ćwiczyc, ja bym padła ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Heroine To żem poszalała xD A piwa nie kupowałam, bo koleżanka stawiała, a raczej wisiała mi 3 piwka to oddała ![]() To żem zabalowała wczoraj Maaaaaaaasaaaakraaaa xDTak, mój wczorajszy jadłospis pobił wszystkie wasze xD A dzisiaj już wcinam sobie domowej roboty chlebek z paprykarzem warzywnym (ale ostatnia, bo w saszetce dostałam^^)O maaaasakra, myślałam, że padnę jak musiałam wstać na 7 do pracy xD ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ja lepiej nie będe opowiadać bo to wstyd, ale było fajnie Na koncercie i powrót do domu spoko, ale już w domu... Ale mi głuuupio xDNo nic. BYłam na 7 rano na zebraniu pracowniczym, dzisiaj nie miałam pracy, jutro idę na 11 (to wstanę bez problemu )A zaraz się położę na pól godz chociaż bo padnę, no i posprzątam, bo syf taki że głowa mała:/ ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Haha, właśnie się zorientowałam że jest już koniec konkursu, wchodzę wam klikać, a tu zamknięte xD
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() witam sie w poniedziałkowy deszczowy ranek ![]() no w sumie juz nie taki ranek![]() Jakos pozytywnie jestem nastawiona na ten tydzien bede grzecznie dietkowac i cwiczyc i na szczescie tylko 3 dni pracy i długi weekendtez chciałam poklikac ale na szczescie juz sie skonczyło i wszystkie zostałysmy w rankingu Dziekuje za wszystkie kliki ![]()
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także dziękuję za wszystkie kliczki
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Kacyk meczy?? dobrze ze sie wyszalalas a jak z TŻ?
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszalałam się kaca nie mam...
A poszalałam z alkoholem niestety jestem tak zła na siebieZ Tż źle bardzo, musimy dzisiaj porozmawiać. A ja włączyłam muzyczke na full i biorę się za sprzątanie, muszę się rozruszać, bo rozbita jestem bardzo.
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi , ze sie sytuacja nie poprawiła mam nadzieje ze wszystko soebie wyjsnicie
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że się poukłada jakoś...
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanieeee
![]() powiedzcie mi czy kalafior z bułka tarta na maśle będzie miał dużo kcal ?![]()
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.ilewazy.pl/porcja-kalafiora
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

ale jak to wkur...!!! mówisz początki Alzheimera? weź nie strasz!!! 
ale trudno byłoby zapomnieć, jak wywaliłam wszystko z kosza na podłogę w łazience 

Ale kłótnie są potrzebne, by oczyścić atmosferę 
zapakowałam im żarcie na wynos
masz lepszą w zanadrzu? 
strasznie mi miłoooooo 
dają z darmochę to biorę!
Jesuuu jak mi Cię szkoda 
Ty lepiej sobie kup żarcie, a nie będziesz chlała
o ludzie, jaka była słodka 

za egzamin! 
no ale chyba nas się nie wstydzisz co??? My wiemy że Ty śliczna i przez Twoje zdjęcia w kompleksy powpadamy no ale trudno.... mimo to chcemy je zobaczyć
jeszcze tylko 5 zostanie, ahahaha
też muszę kupić truskawki to powiem mamie, żeby upiekła
klaski: