Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-03, 23:11   #4651
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jezuuu ja tez tak mam!!!! teraz troche mniej ale kiedyś miałam tak często!!!! ale jak to wkur...!!! mówisz początki Alzheimera? weź nie strasz!!!
No straszne, nie? Ja zauważyłam, że mi to się zdarza coraz częściej

Cytat:
Wstawiłas drugie pranie czy zapomniałas znowu?????????????
Wstawiłam Akurat o tym pamiętałam ale trudno byłoby zapomnieć, jak wywaliłam wszystko z kosza na podłogę w łazience nie było gdzie nogi postawić

Cytat:
tobie tez będzie mógł wypisywać? czy jako żonie nie może?
Czyli co jest jego pasją? ginekologia???
Będzie mógł Fajnie, nie?
Tak

Cytat:
obyło się bez papieru jeden ręcznik mi wysechł już więc mogłam się nim wytrzeć
mi też już wszystkie powysychały

Cytat:
no pewnie tak, a najlepiej to wcale się nie kłócić :P tylko czy to możliwe?
No pewnie, że lepiej Ale kłótnie są potrzebne, by oczyścić atmosferę zbyt cukierkowo być nie może

Cytat:
jak ja bym się tak nudziła jak on to też bym usnęła... a wszystko Twoja wina! chłopak poczuł się niepotrzebny i poszedł spać ! niedobra Ty żono!
mógł chociaż TV wyłączyć

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ooo przygarnełabym wszytsko tylko jedzenie takiej mieszanki byłby niewskazane.
A co to da ciasto bo brzmi na smaczne
To zapraszam No, mieszanka wybuchowa

A ciasto najprostsze jakie tylko może być sama opatentowałam przepis Masło ucierasz z cukrem pudrem, dodajesz jajca, mąkę, proszek do pieczenia, miksujesz i do piekarnika potem robisz masę budyniową i na wierzch truskaweczki możesz też polać galaretką
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:31   #4652
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny , z tą alergią to jest inaczej niż z innymi chorobami. On może chodzić do przedszkola, na dwór , kąpać się itp - z lekarzem wiele razy na ten temat rozmawialam i nawet mi zaświadczenie wystawial. Ten katar i kaszel jest alergiczny ,nie ma gorączki, nie zarazi tym dzieci. Poza tym on się utrzymuje tygodniami - więc idąc takim tokiem myślenia to synek praktycznie by do przedszkola wcale nie chodził. Chodzi tylko o odpowiednie leki , które musi mi wypisać.
No ,ale zobaczę ,jak nocka minie -śpi już od 19.30 , jak narazie spokojnie.
a to on ma alergię! aaaaa ja myslałam, że on po prostu chory jest.
Mój młodszy synek też jest alergikiem. Nawet teraz ma katar. Przerąbane bo dzieciak ciągle chodzi z gilami pod nosem. A leki pomagają tylko na chwilę, jak się kończą to wszystko zaraz wraca :/

Cytat:
Monia, patrzę ,że twój tż to ma humory - jeszcze niedawno się cieszył z wolności ,a teraz płacze w słuchawkę. Przeszło mu jedno i to drugie minie. Ani się obejrzy ,a bedzie lipiec. Niektórzy latami siedzą za granicą bez rodziny.
no humory ma niestety, ale z tego co słyszę to większośc facetów je ma :/
tyle, że dziś się dowiedziałam dlaczego ma te humory i bardzo mnie to zaskoczyło..... on niby nie cieszył się z wolności tylko chodzi wkur... bo nie chce juz być w Niemczech sam. Uważa że wszyscy mają go gdzieś i czuje się jakby był tam za kare. On tak nie chce dłużej żyć i strasznie tęskni za dziećmi i NIBY za mną też. Psycha mu po prostu siada.....
Wątpie że mu to przejdzie bo jednak tęskni coraz mocniej
On nie potrafiłby siedzieć latami za granica bez dzieci. Beze mnie może i tak ale bez dzieci nie. Mimo wszystko wiem że strasznie kocha swoich synów, bez nich nie potrafiłby żyć. Ojcem jest cudownym akurat

Cytat:
No poszedł już nasz kumpel . Fajny chłopak ,niczego mu nie brakuje - kasę dobrą zarabia, przystojny , ale nie ma szczęscia do kobiet. Był świadkiem na naszym ślubie , świadkowa to była moja przyjaciólka, a jego wieloletnia dziewczyna. Niestety złamala mu serce , zdradziła i wyjechała za granicę. On od tego czasu nie znalazł sobie kobiety na stałe.

@ do mnie przyszła, więc czuję się jak pół zza krzaka
No przykre że ten Twój kolega taki samotny tak to własnie w życiu jest.. jak ma się kogoś to się narzeka na tą osobę, a jak jest się samemu to też się narzeka.... tak źle i tak nie dobrze cięzkie te życie :/

ojj współczuję okresu

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Monia to Twój mąż tyle czasu za granicą co mój tz
no pamiętam własnie że Twój wyjechał jakos tak samo jak mój :/
my biedne słomiane wdowy ajj przesrane :/

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema ja tylko na chwilę, bo padam na ryj teściowie niedawno poszli pozmywałam wszystko, odkurzyłam salon i nie mam na nic siły jak pomyślę o brzuszkach, które jeszcze muszę zrobić to mi słabo a jak pomyślę, że jutro muszę wstać o 5.30 to mi jeszcze bardziej słabo
Teściom wszystko smakowało bardzo ale byli po imprezie i za bardzo nie byli głodni zapakowałam im żarcie na wynos a i tak mi w ciul tego zostało

Ale żeście naspamowały zresztą, czemu mnie to nie dziwi
widzę, że miałas cięzki dzień wizyta teściów potrafi wykończyć... i fizycznie i psychicznie
dałas im na wynos?? głupia! trzeba było zostawić i zjeść a nie teściom oddawać :P Ty czasem za dobra nie jesteś dla nich??

mało pisałyśmy dzisiaj, nie czepiaj się A Ty ponoć taka zmęczona że padasz więc czemu mi na posty odpisujesz już???? spac idź!! bo ja musze się wykapać a jak zaczne Ci odpisywać to nie pójde

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:31   #4653
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nie? a co? no ale ja ci kupię nowy Tupolew tylko jak będziesz leciała do mnie na Karaiby to uważaj na rusków! i z dala od smoleńska :P
weź się postaraj o jakiś inny typ tego samolotu, bo nie chcę skończyć na ziemi smoleńskiej

Cytat:
Przeciez tez ma kawe (i kofeinę) w sobie :P tylko ze mniej, bo jest delikatniejszą kawą
Ma Tyle co kot napłakał Kawa ma być gorzka :P

Cytat:
kiepska wymówka, i to bardzo masz lepszą w zanadrzu?
Nie

Cytat:
Dziękuję kochana strasznie mi miłoooooo
Może się spełni to wszystko choć pomału juz tracę taką nadzieję.
On wie, dzwoniłam do niego, na początku się fajnie gadało ale po chwili jak zwykle się pokłóciliśmy :/ o takie bzdety że szok... ale on przesadza.. drze się jak chory umysłowo, nie da się z nim na spokojnie porozmawiać bo Bóg i Władca chce pokazać swoją wyższość.

Szkoda, że pokłóciliście się akurat w rocznicę ale z tego co doczytałam to widzę, że już jest dobrze no jak facet płacze to już naprawdę jest źle przykro mi bardzo, że musicie żyć tak na odległość no ale takie jest życie... szybko minie i już będziecie razem może wtedy nie będzie niepotrzebnych kłótni
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-06-03, 23:32   #4654
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku Wam też sie tak nudzi jak mi juz nei wiem co ze sobą zrobić posprzatałabym ale jest niedziela ;/
Zapraszam do mnie już ja Ci znajdę zajęcie

Cytat:
a ja pogadałam z mężem tak na spokojnie..... już wiem o co chodzi wystarczyło mi jak usłyszałam że płacze mówiąc że nie wyrabia juz psychicznie bez nas, że chce do Polski do mnie i dzieci
Jezuuu on płakał mój mąz na prawdę nigdy nie płacze dlatego teraz widzę jak strasznie to przeżywa szkoda mi go bardzo bym chciała aby był z nami albo my z nim..... siedzę i kombinuję co tu zrobić......
patrzyłam juz loty ale ceny jak z kosmosu, wymyśliłam aby wziął urlop na piątek i w środę po pracy wyruszył samochodem do Polski ( czwartek jest wolny bo to Boże Ciało) a w niedzielę rano wrócę z nim do Niemiec i posiedzę z tydzien. Potem wrócę autobusem. Oczywiście Kolina bym wzięła ze sobą. No ale raczej to tez nie wypali bo też to drogo wyjdzie a w tym miesiącu mamy sporo wydatków no i nie wiem powiedział, że chyba wytrzyma ale ciężko mu strasznie a jeszcze miesiąc przecież....
No oceniłaś Go trochę za szybko... widać, że cierpi bez Was może to jest dobry pomysł z tym wyjazdem? Ale jak bardzo drogie bilety to nie wiem... zastanówcie się razem

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Ja wiem wiem... Zdaje sobie z tego sprawę, ale go strasznie kocham... co zrobię z miłością?

Zapraszam na winko
Ojjjjj Zosiaczku mój Kochany miłość nie wybiera...

dają z darmochę to biorę! Alkoholu i pacierza nie odmawiam

Cytat:
Kawka !!!
Skończyła mi się i umieram W ogóle wszystko mi się skończyło, nie mam chleba, nie mam nic do chleba, mam pomidora i pieczarki, i margarynę xD Herbata kawa out, makarony, kasze....mogę pomarzyć A kasy ni ma
Zapraszam do mnie! Kawusi Ci zrobię tyle ile tylko zechcesz!

Zośka, to co Ty będziesz jeść?! Jesuuu jak mi Cię szkoda czemu nie mieszkasz bliżej... kurde, bo bym Cię dokarmiła
Stary 2012-06-03, 23:48   #4655
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Maaaasakra. ja już 1l wina wypiłam
niezła jesteś mnie ostatnio zmiotło po 2 kieliszkach boziuuu, jaką ja miałam karuzelę już lepiej mi drinki wchodzą

Cytat:
Spoko, jakoś dam radę xD No, niestety tak wyszło Muszę przeczekać do 14.06 jak rentę dostanę także moje jadłospisy do tego czasu fatalne będą
no nie gadaj, że przez 2 tyg nie będziesz miała kasy? dziecko Kochane, pożycz od kogoś

Cytat:
Ale strasznie niezdrowo zjadła.
Chociaż co ja się odzywam, mój jadłospis:
śń:jog.truskawkowy
Obiad: lód truskawkowy
Podwieczorek: 1 l wina

kolacja: eeee piwo?
szaleństwo w doborze jadłospisu każde danie zwraca na siebie uwagę ale powiem Ci, że podwieczorek powinien być najmniejszy, a jest stosunkowo największy

Cytat:
Hej,

A ja dziś się nie nudziłam . Rano byłam w kościele , mąż z synkiem na rynku. Potem zrobiłam obiad i pojechaliśmy na chwilę do dziadków małża. Pózniej byliśmy na festynie , bigosu się chłopaki najedli , a na koniec zajechaliśmy do lasu na konwalie. Ale malutko już jest , końcówka sama.
Teraz tż pojechał samochód do mechanika wstawić , a przyjedzie już z tym kolegą ,co wczoraj zdezerterował. Więc muszę jeszcze raz poupychać graty i dziecko nakarmić.
Z Mateuszem gorzej - znów się zaczyna dusić . Jutro na bank do lekarza ,tylko nie wiem jeszcze czy do przedszkola go puszczę i po południu do doktorka , czy z rana od razu . Zobaczę ,jak minie noc. Póki co mam hydrocortizon ,to mu na noc dam i przeciwkaszlowe.
pracowity dzionek

O jejku koniecznie idź z nim do lekarza.. szkoda żeby się męczył bidulek
Stary 2012-06-03, 23:49   #4656
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, u mnie taki sam dzień, masakra nic nie robię, włóczę się po domu, aaaale muszę się pochwalić, bo ja byłam dzisiaj na rozmowie o pracę i właśnie dostałam telefon, że....uwaga uwaga, jutro idę do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
dzisiaj chleje Koleżanka akurat mi z 6 piwek wisi, także super
Gratuluję Kochana pracy! Ty lepiej sobie kup żarcie, a nie będziesz chlała

Cytat:
Ja niestety muszę dużo wypić, co nie jest zbyt ekonomiczne.
W ten piątek byłam na imprezie, to wypiłam z kolegą 0,5 litra wódki na pół, do tego 3 piwa, a potem jeszcze 3 wypiłam i pół wina I wyobraźcie sobie, że było ok

Maaaaasakra, a byłam na serio lekko pijana:/ Taka głowa po tatusiu
o jesu ale Ty masz łeb ja to bym zgona zaliczyła już po tej wódce a Ty jeszcze miałaś siłę mieszać i piwo i wino wszystkie rowy byłyby moje

Cytat:
Koleżanka mi zakupy zrobi na cały tydzień... nawet nie wiesz jak się cieszę
To super Dobra koleżanka
Stary 2012-06-03, 23:51   #4657
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
jasne zauważ, że ja pracuję i mnie całe dnie praktycznie nie ma potem muszę siedzieć pół nocy żeby nadrobić Twoje posty nie mówiąc już o innych
a no zauważyłam :P ale pół nocy to Ty na pewno nie siedzisz bo o 22 chodzisz już spać

Cytat:
Jak to co? Ziemniaki i jajca gotowałam! Sałatkę robiłam kuchnię sprzątałam
A dzisiaj musiałam faszerować jaja, nadziałam babeczki, zrobiłam jeszcze ciasto z masą budyniową i truskawkami podłogi musiałam pomyć miałam w ciul roboty jeszcze
Hehe, chyba mi to nie grozi Aaaa, i dostaliśmy jeszcze dodatkowy prezent na Dzień Dziecka: dwa rodzaje kieliszków (jedne z głupimi napisami i jedne normalne) i otwieracz do puszek bardzo się cieszę, bo praktyczny prezent a wcześniej dostaliśmy po stówie
no i po co?? jak wszystko teściom oddałaś zamiast samej zjeśc z mężem trzeba było im tylko ciastka i kawe postawić i nie miałabyś problemu Zresztą oni nawet głodni nie byli to sama kawa by wystarczyła
No prezenty fajne zwłaszcza ta stówa

Cytat:
No ja Go pilnuję, ale nie daje się menda jedna jak to mówią, szewc bez butów chodzi tak i on, wie że mu szkodzi, a chleje dalej a niech robi co chce, sam potem cierpi
faceta nie upilnujesz! nie ma szans! No ale co mu sie dziwisz... no bo jak mozna kawy nie pić??

Cytat:
Ja parzonej z fusami nie wypiję Kiedyś w liceum piłam i na 1 roku studiów, ale teraz sobie tego nie wyobrażam, feeee ;/
A słodzona kawa jest bleee ostatnio TŻ posłodził sobie pół łyżeczki i wzięłam sobie od niego łyka, to myślałam, że zwymiotuję o ludzie, jaka była słodka
ojj ja też nie!!! z fusami jest bleeee :/ u mojego męża w rodzinie wszyscy piją ta kawe z fusami i ja zawsze ze śmiechu wyrobic nie mogę bo jak tak siedzimy przy stole i oni ta kawę tak żłopią i sie uśmiechają to całe zeby mają czarne od fusów wszystko między zębami im zostaje masakrycznie to wygląda

Pół łyżeczki cukru i za słodka?? Ty się dobrze czujesz? przeciez tego cukru nawet nie czuć!!! ja do kawy zawsze 3 łyżeczki słodzę jeśli nie mam słodzika inaczej nie wypiję.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 00:06   #4658
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No straszne, nie? Ja zauważyłam, że mi to się zdarza coraz częściej
ja tez mam problemy z pamięcią ale to pewnie dlatego, że za dużo mam na głowie

Cytat:
Wstawiłam Akurat o tym pamiętałam ale trudno byłoby zapomnieć, jak wywaliłam wszystko z kosza na podłogę w łazience nie było gdzie nogi postawić
no to nie dałoby się zapomnieć

Cytat:
Będzie mógł Fajnie, nie?
Tak
ooo ale fajnieeeee !!! tego Ci zazdroszczę ale że będzie inne babki badałam tam.... to nie :P

Cytat:
mi też już wszystkie powysychały
ooo to możesz się w koncu wykąpać

Cytat:
No pewnie, że lepiej Ale kłótnie są potrzebne, by oczyścić atmosferę zbyt cukierkowo być nie może
no własnie a szkoda.... jakie życie byłoby piękne gdyby ludzie się w ogóle nie kłócili

Cytat:
mógł chociaż TV wyłączyć
Ty nie za dużo od niego wymagasz????????????????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 00:10   #4659
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Uhujhu, dzisiaj będzie gruuuubo Założyłam mini kieckę, czpile do nieba i wychodze, co może być lepszego ode mnie?! Aż tak brzydka nie jestem

Życzcie mi dobrej zabawy i pełnej lodówki
Ooooo, jaki lachon zdjęcia chcemy, bo już sobie Ciebie wyobrażam jesteś piękna!

Mam nadzieję, że miło się bawisz! zdaj relację jak wrócisz

Cytat:
Nie tylko Ty :P Heroine tez jest nie lepsza hahahaha, Czekoladka i Medzik tez potrafią sporo wychlać
Że ja? Ja ostatnio prawie w ogóle nie piję Jak coś to 2-3 driny i koniec a po winie mnie poniewiera

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
dobry wieczore
ja melduję, ze Was podczytuję dziewczynki, ale mam we wtorek egzamin z ciezkiego przedmiotu, wiec wkuwam...

dietka calkiem ok, pomijajac wczorajszy dzien.. bylam z mama w makro, wiec nakupiłysmy duzo pysznosci, i po powrocie caaaly dzien cos podjadalam, niby male porcyjki, ale tu kes kielbaski, tu wedoznej rybki, tu jakies buleczki, tu batonik, tu popilam mlekiem, jeszcze pierogi i jajka sadzone, kabanosek, a na koniec dnia zajadłam polową paczki lays" pizza pepperoni" i przepilam koktajlem truskawkowym nawet Was nie bede raczyc opowiescią o tym, jak tragicznie sie potem czulam

tak wiec dzisiaj jestem na detoksie, w sumie fajnie, bo nawet nie moge patrzec na jedzenie, bo az mi sie cos podnosi w zoladku nie bez powodu obzarstwo jest grzechem
Hej hej!

Trzymamy za egzamin!

Ale zafundowałaś sobie mieszankę jedzeniową ja już bym pewnie w kiblu siedziała no obżarstwo to grzech ale od razu jest pokuta, bo człowiek cierpi masakrycznie i już mówi sobie, że to ostatni raz taaa... do kolejnego razu
Stary 2012-06-04, 00:11   #4660
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
o matulo, nie buło mnie JEDEN!!!! dzień i nardabiania na przynajmniej 3 dni spodziewałam się tego, a mimo to jestem zaskoczona... cała noc przede mną kobiety, szalone jesteście!

zabeiram się za nadrabianie a przy okazji prosze o o kliki bo spadłam dużo, a róznica między mną i ostatnim miejscem nie jest duża, a nie chce wypaść poza ranking w ostatni dzień
Nadrabiaj
No masakra z tymi postami! Monia się nudzi a ja jej odpisuję robiąc 50 innych rzeczy
Nas nie można opuszczać, bo widzisz jak to się kończy

Klikamy! na pewno nie pozwolimy Ci wypaść z rankingu

Cytat:
widzę, że miałas cięzki dzień wizyta teściów potrafi wykończyć... i fizycznie i psychicznie
dałas im na wynos?? głupia! trzeba było zostawić i zjeść a nie teściom oddawać :P Ty czasem za dobra nie jesteś dla nich??

mało pisałyśmy dzisiaj, nie czepiaj się A Ty ponoć taka zmęczona że padasz więc czemu mi na posty odpisujesz już???? spac idź!! bo ja musze się wykapać a jak zaczne Ci odpisywać to nie pójde
No wykończona jestem fizycznie psychicznie nie ja lubię swoich teściów
Weź kobieto, zanim bym ja to zjadła to to by się zepsuło a na siłę przecież jeść nie będę i tak mi zostało od cho.lery, że gotawanie przez najbliższe 3 dni mam z głowy
Ja w ogóle jestem dobry człowiek

Mało już dwie godziny odpisuję boooonyyyy, a za 5 godzin wstaję Ja już powinnam spać! Tak mnie wciągnęło to odpisywanie, że przestać nie mogę jutro będę cierpieć

Cytat:
a no zauważyłam :P ale pół nocy to Ty na pewno nie siedzisz bo o 22 chodzisz już spać
Taaa a teraz która jest?
Stary 2012-06-04, 00:15   #4661
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no i po co?? jak wszystko teściom oddałaś zamiast samej zjeśc z mężem trzeba było im tylko ciastka i kawe postawić i nie miałabyś problemu Zresztą oni nawet głodni nie byli to sama kawa by wystarczyła
No prezenty fajne zwłaszcza ta stówa
No nie wszystko przecież podzieliłam się tylko :P
Pewnie by im wystarczyła sama kawa, ale wiesz chciałam błysnąć talentem kulinarnym
no stówa fajna będzie na buty

Cytat:
ojj ja też nie!!! z fusami jest bleeee :/ u mojego męża w rodzinie wszyscy piją ta kawe z fusami i ja zawsze ze śmiechu wyrobic nie mogę bo jak tak siedzimy przy stole i oni ta kawę tak żłopią i sie uśmiechają to całe zeby mają czarne od fusów wszystko między zębami im zostaje masakrycznie to wygląda
No nie? Haha, nie przyglądałam się nigdy nikomu na zęby

Cytat:
Pół łyżeczki cukru i za słodka?? Ty się dobrze czujesz? przeciez tego cukru nawet nie czuć!!! ja do kawy zawsze 3 łyżeczki słodzę jeśli nie mam słodzika inaczej nie wypiję.
3 łyżeczki? chyba to Ty oszalałaś koniec świata przecież to czysta profanacja kawy

Cytat:
ooo ale fajnieeeee !!! tego Ci zazdroszczę ale że będzie inne babki badałam tam.... to nie :P

a tam, kwestia nastawienia i zaufania też to tylko praca

Cytat:
ooo to możesz się w koncu wykąpać
Młotkuuuu, wykąpałam się wczoraj i wytarłam tym małym ręczniczkiem hopsasa

Cytat:
Ty nie za dużo od niego wymagasz????????????????
w sumie... to tylko facet
Stary 2012-06-04, 00:19   #4662
heroine86
Zakorzenienie

Dobra, nadrobiłam lecę robić brzuchy i spać w końcu

Kolorowych snów!!!!
Stary 2012-06-04, 00:37   #4663
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
weź się postaraj o jakiś inny typ tego samolotu, bo nie chcę skończyć na ziemi smoleńskiej
ale wiesz... Tupolewy teraz w przecenach są trzeba brac taniej a nie mnie tu na koszty chcesz naciągnąc haha mówiłam, że trzeba skromnie tak kupować

Cytat:
Ma Tyle co kot napłakał Kawa ma być gorzka :P
no ale jak można delektować się gorzką kawą?????????? przeciez ona jest ohydna taka gorzka no ale spoko inni wolą bez kumam to

Cytat:
Nie
no więc proszę o foteczki! Same włosy moga być jak buzi pokazać nie chcesz no ale chyba nas się nie wstydzisz co??? My wiemy że Ty śliczna i przez Twoje zdjęcia w kompleksy powpadamy no ale trudno.... mimo to chcemy je zobaczyć

Cytat:

Szkoda, że pokłóciliście się akurat w rocznicę ale z tego co doczytałam to widzę, że już jest dobrze no jak facet płacze to już naprawdę jest źle przykro mi bardzo, że musicie żyć tak na odległość no ale takie jest życie... szybko minie i już będziecie razem może wtedy nie będzie niepotrzebnych kłótni
no szkoda, ale jest już ok.
Mąż pękł i wyrzucił z siebie w końcu to co go dusiło w środku. Chciał zgrywać twardziela i nic mi nie mówił że tęskni a jednak nie wytrzymał. Na prawde jak facet płacze to już jest coś strasznego..... on nigdy nie płakał więc ja w szoku jestem. Musi mu być zaj.ebi.ście ciężko........
Już tylko się modlę aby ten czerwiec szybko zleciał.... mam dosyć tej całej sytuacji... chcę być już tam na miejscu i mieć święty spokój....

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
No oceniłaś Go trochę za szybko... widać, że cierpi bez Was może to jest dobry pomysł z tym wyjazdem? Ale jak bardzo drogie bilety to nie wiem... zastanówcie się razem
cierpi strasznie i dopiero teraz to pokazał.... on za dziećmi najbardziej bo to jego oczka w głowie. Nie uda mi się pojechac do niego.. za duże koszty :/ a w lipcu ta przeprowadzka i musimy kase zbierać bo firma która ma nas przeprowadzić do Niemiec chce 3 tysiące...... a jeszcze samochód spłacamy i 2 tysiące nam zostało :/ masakra

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 00:51   #4664
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
o jesu ale Ty masz łeb ja to bym zgona zaliczyła już po tej wódce a Ty jeszcze miałaś siłę mieszać i piwo i wino wszystkie rowy byłyby moje
Ty i zgon? nie bądź taka skromna wszystkie wina wychlałaś ze swojego wesela a teraz zgrywasz tu abstynentkę

a się usmiałam z tych rowów hahahhaa przeczytałam że wszystkie krowy były by Twoje

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Dobra, nadrobiłam lecę robić brzuchy i spać w końcu

Kolorowych snów!!!!

To TY jeszcze nie śpisz??????????????? czy ty ochu..ja...łaś!!???? przeciez o 5:30 wstajesz!!!!!!!!!!!!!!!! wynocha do łóżka w trybie natychmiastowym i nie waż mi się na forum wchodzić!!!! SPAĆ !!!!! ja Ci tu dam a potem ona nie przytomna w pracy!!! No! i dobranoc! buziaczki

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
O
Że ja? Ja ostatnio prawie w ogóle nie piję Jak coś to 2-3 driny i koniec a po winie mnie poniewiera
tak, ale TYLKO ostatnio. Wcześniej jak nie chodziłas do pracy to wino ciągle doiłaś

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 00:58   #4665
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No masakra z tymi postami! Monia się nudzi a ja jej odpisuję robiąc 50 innych rzeczy
taaaa bardzo się nudzi cały dzień w domu bo na dworze piź.dzi to co tu robić???

Cytat:
No wykończona jestem fizycznie psychicznie nie ja lubię swoich teściów
Weź kobieto, zanim bym ja to zjadła to to by się zepsuło a na siłę przecież jeść nie będę i tak mi zostało od cho.lery, że gotawanie przez najbliższe 3 dni mam z głowy
Ja w ogóle jestem dobry człowiek
Lubisz na razie ten stan Ci minie za kilka lat albo i szybciej
Ja bym zamroziła ale bym nie dała

Cytat:
Mało już dwie godziny odpisuję boooonyyyy, a za 5 godzin wstaję Ja już powinnam spać! Tak mnie wciągnęło to odpisywanie, że przestać nie mogę jutro będę cierpieć
noo przesadziłaś powinni Ci na prawdę zabrać kompa!! Może ugadaj się z mężem że Ty chowasz ekspres a on Twojego kompa? Tylko jak Ty kurde z nami będziesz pisała???

Cytat:
Taaa a teraz która jest?
00:57 ale Ty juz śpisz a ja Ci odpisuje......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 01:02   #4666
pipson
Zadomowienie

heroine, no ja dopiero teraz przestalam cierpiec prawie 24 godziny pokutowalam:cojes t:

a no trzymaj kciuki, trzymaj, bo jak to zdam to juz bedzie z gorki jeszcze tylko 5 zostanie, ahahaha

monia, podgladalam tutaj troche, trzymam kciuki, zeby z mezem juz nie bylo klotni Tymbardziej ze najgorzej jak o takie bzdury zawsze wychodza awantury, znam to :/ A Wy za te 36 (kilka, nie pamietam okladnie ile pisalas ) dni to juz na stale tam wyjezdzacie?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 01:07   #4667
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wszystko przecież podzieliłam się tylko :P
Pewnie by im wystarczyła sama kawa, ale wiesz chciałam błysnąć talentem kulinarnym
no stówa fajna będzie na buty
taaa teraz wszystko jasne powiedz że chciałaś stówe dostac na buty hahaha

Cytat:
No nie? Haha, nie przyglądałam się nigdy nikomu na zęby
A Ty myślisz, że ja się przyglądam?? to z daleka widać !! bo wygląda jakby ten ktoś miał dziury w zębach

Cytat:
3 łyżeczki? chyba to Ty oszalałaś koniec świata przecież to czysta profanacja kawy

ojj przesadzasz :P ja zawsze do kawy 3 łyżeczki wsypywałam i jak jestem u kogos w gościach to tez tyle sypię bo słodzika nie nosze ze sobą ostatnio :/ aaa słodzika daje 5 tabletek kawa musi byc dla mnie słodka ale za słodyczami nie przepadam zbytnio :P no coś za coś!!

Cytat:

a tam, kwestia nastawienia i zaufania też to tylko praca
niby tak ale wiesz.....

Cytat:
Młotkuuuu, wykąpałam się wczoraj i wytarłam tym małym ręczniczkiem hopsasa
no wiem, czytałam :P

Cytat:
w sumie... to tylko facet
no właśnie! a Ty mu takie rzeczy trudne karzesz robić!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 01:18   #4668
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dobry wieczore
ja melduję, ze Was podczytuję dziewczynki, ale mam we wtorek egzamin z ciezkiego przedmiotu, wiec wkuwam...

dietka calkiem ok, pomijajac wczorajszy dzien.. bylam z mama w makro, wiec nakupiłysmy duzo pysznosci, i po powrocie caaaly dzien cos podjadalam, niby male porcyjki, ale tu kes kielbaski, tu wedoznej rybki, tu jakies buleczki, tu batonik, tu popilam mlekiem, jeszcze pierogi i jajka sadzone, kabanosek, a na koniec dnia zajadłam polową paczki lays" pizza pepperoni" i przepilam koktajlem truskawkowym nawet Was nie bede raczyc opowiescią o tym, jak tragicznie sie potem czulam

tak wiec dzisiaj jestem na detoksie, w sumie fajnie, bo nawet nie moge patrzec na jedzenie, bo az mi sie cos podnosi w zoladku nie bez powodu obzarstwo jest grzechem

ja koncze dziewuszki, pamietam ze Wam obiecalam fotki, wrzuce, wrzuce!!

a teraz lece sie uczyc. :<

Z czego masz egzamin? super, że się uczysz pewnie ładnie wszystko zaliczysz

jezuuuuu ile Ty zjadłaś wczoraj i co zjadłaś! przyznaj się ile na kiblu dzisiaj siedziałas po tym obżarstwie? hehehe

Nie dziwie się że teraz na jedzenie patrzec nie możesz
taaaa obżartwo to straszny grzech! rozgrzeszenia nie dostaniesz na pewno

czekamy na te fotki!!! nie zapomnij!!!

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
no ja dopiero teraz przestalam cierpiec prawie 24 godziny pokutowalam:cojes t:

monia, podgladalam tutaj troche, trzymam kciuki, zeby z mezem juz nie bylo klotni Tymbardziej ze najgorzej jak o takie bzdury zawsze wychodza awantury, znam to :/ A Wy za te 36 (kilka, nie pamietam okladnie ile pisalas ) dni to juz na stale tam wyjezdzacie?

jezuuu prawie zawału dostałam jak ujrzałam Twój post myslałam, że jestem tu sama a jednak nie! dlaczego Ty nie śpisz dziecino ??

Aż tak źle było??? tyle cierpiałaś??? ojj biedna niezła pokuta... oj niezła!!!

Dziękuję
No najgorsze sa własnie takie bzdury ale to dlatego, że mąz teraz nerwowy... siada mu psycha bo tęskni za nami. Jak jesteśmy razem tam w Niemczech to jest dobrze ( tak po tygodniu jak sie przyzwyczai że nie jest już sam i 3/4 mieszkania należy do mnie i dzieci hahaha)
Tak my 12stego lipca wyjeżdzamy tam na stałe chyba. Dokładnie za rok w czerwcu podejmiemy ostateczną decyzję ale pewnie zostaniemy tam bo do czego tu wracać? Zobaczymy co przyniesie ten pierwszy rok.

Dobra lecę do wyra bo mi tu strasznie zimno!!!! także dobranoc lasencje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-06-04 o 01:31
Stary 2012-06-04, 01:51   #4669
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Z czego masz egzamin? super, że się uczysz pewnie ładnie wszystko zaliczysz

jezuuuuu ile Ty zjadłaś wczoraj i co zjadłaś! przyznaj się ile na kiblu dzisiaj siedziałas po tym obżarstwie? hehehe

Nie dziwie się że teraz na jedzenie patrzec nie możesz
taaaa obżartwo to straszny grzech! rozgrzeszenia nie dostaniesz na pewno

czekamy na te fotki!!! nie zapomnij!!!

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

jezuuu prawie zawału dostałam jak ujrzałam Twój post myslałam, że jestem tu sama a jednak nie! dlaczego Ty nie śpisz dziecino ??

Aż tak źle było??? tyle cierpiałaś??? ojj biedna niezła pokuta... oj niezła!!!

Dziękuję
No najgorsze sa własnie takie bzdury ale to dlatego, że mąz teraz nerwowy... siada mu psycha bo tęskni za nami. Jak jesteśmy razem tam w Niemczech to jest dobrze ( tak po tygodniu jak sie przyzwyczai że nie jest już sam i 3/4 mieszkania należy do mnie i dzieci hahaha)
Tak my 12stego lipca wyjeżdzamy tam na stałe chyba. Dokładnie za rok w czerwcu podejmiemy ostateczną decyzję ale pewnie zostaniemy tam bo do czego tu wracać? Zobaczymy co przyniesie ten pierwszy rok.

Dobra lecę do wyra bo mi tu strasznie zimno!!!! także dobranoc lasencje
haha, no nawet sie nie przyznam!! bardziej to ja mialam skret kiszek, normalnie tak mnie brzuch bolal, że sie czulam gorzej niz podczas okresu. Dzisiaj jak przechodzilam w sklepie obok kabanosów, to az mi sie niedobrze robilo:ha haha:

no jak to co robie? UCZE SIE! i tak sobie tez podczytuje, niezle tutaj smapujecie z heroine lubie sledzic co sie tutaj dzieje

No ja widze Twoje nastawienie, wiec wnioskuje, ze pewnie nie wrocicie. Ale jak ma Wam byc tam lepiej, to jasne, ze wyjezdzac i zostawac. A Ty przez rok sie nauczysz jezyka perfekt, moze jakas prace podlapiesz, albo cos Dzieciaki beda dwujezyczne, pewne jakis angielski jeszcze wpadnie, to beda mialy super start w przyszlosc ja juz sie przekonałam nie az nie dwa, ze mozna być kurde ledwo po maturze, a jak sie zna jezyki, to jest sie wyzej w wyscigu o prace niz ludzie po studiach czasem :/ takze to super dla chlopcow bedzie.

Trzymam kciuki, zeby sie udalo, bedziesz mnie jeszcze odpytywac z niemieckiego, od od padziernika sie chce uczyc, haha

Dobranoc, ja wciaz wkuwam
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 09:32   #4670
meeedzik
Zakorzenienie

Halllo
jej u mnie po weekendzie znów na wadze więcej dziś było 48,4 kg i znów cały tydzień odchudzania, żeby jednym weekendem wszystko zaprzepaścić
No nic, takie życie

Cocktail już doszła wiadomość no te rolki to od tego samego gościa co ja wstawiłam 3 pierwsze Ale jak zobaczyłam, że ma ponad 200 negatywnych komentarzy i tyle samo neutralnych to mało zawału nie dostałam
Zobaczę jeszcze po sklepach.

Monia no właśnie zrobię tak jak piszesz, w tym tygodniu zobaczę w swoim mieście w sportowym, a w przyszłą środę jadę do Nysy ( 20 km od nas ) to tam jeszcze zobaczę, to już trochę większe miasto to może coś będzie Bo ja się boję zamawiać na allegro tym bardziej, że już wiele razy przyszło mi jakieś badziewie na zdjęciu wszystko ładnie wygląda a w rzeczywistości no własnie, także zobaczę najpierw w sklepach przymierzę to całkiem inaczej mam nadzieję, że znajdę jakieś

Heroine haha widzę, że wizyta teściów udana fajnie, że stówka wpadła ale ile Ty kobieto naszykowałaś tego wszystkiego haha teraz jak mówisz będziesz miała spokój z gotowaniem
A to ciasto jak smakowicie brzmi też muszę kupić truskawki to powiem mamie, żeby upiekła bo ja to nie potrafię robić takich trudnych rzeczy

Aisza i jak z synkiem? Mam nadzieję, że lepiej i już tak się nie męczy

Pipson a my ciągle czekamy na zdjęcia

Dobra uciekam zrobić sobie śniadanko
Do później kochane miłego dnia
Stary 2012-06-04, 09:48   #4671
meeedzik
Zakorzenienie

Myślałam, że mi post usunęło a jednak się wstawił

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Zosieńko opowiadaj jak po wczorajszej imprezie

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-06-04 o 09:47
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:04   #4672
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia - przede wszystkim gratuluje pracy klaski:
SUPER ,że znalazlaś!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
A ta libacja to ze złości na tż czy z radości ze znalezienia pracy? Pewnie wszystko na raz Baw się dobrze ,tylko nie spij zbyt mocno ,bo w 1 dzień w pracu na kacu możesz nie zrobić dobrego wrażenia .
Tak tak, tutaj wszystko na raz poszło Ale wszystko dobrze się skończyło...chyba

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Siema ja tylko na chwilę, bo padam na ryj teściowie niedawno poszli pozmywałam wszystko, odkurzyłam salon i nie mam na nic siły jak pomyślę o brzuszkach, które jeszcze muszę zrobić to mi słabo a jak pomyślę, że jutro muszę wstać o 5.30 to mi jeszcze bardziej słabo
Teściom wszystko smakowało bardzo ale byli po imprezie i za bardzo nie byli głodni zapakowałam im żarcie na wynos a i tak mi w ciul tego zostało

Ale żeście naspamowały zresztą, czemu mnie to nie dziwi
Bosz, ale żarcia
Że też miałaś siłę ćwiczyc, ja bym padła

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Heroine To żem poszalała xD A piwa nie kupowałam, bo koleżanka stawiała, a raczej wisiała mi 3 piwka to oddała

To żem zabalowała wczoraj Maaaaaaaasaaaakraaaa xD

Tak, mój wczorajszy jadłospis pobił wszystkie wasze xD

A dzisiaj już wcinam sobie domowej roboty chlebek z paprykarzem warzywnym No i kawuuusia (ale ostatnia, bo w saszetce dostałam^^)

O maaaasakra, myślałam, że padnę jak musiałam wstać na 7 do pracy xD

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Ja lepiej nie będe opowiadać bo to wstyd, ale było fajnie Na koncercie i powrót do domu spoko, ale już w domu... Ale mi głuuupio xD
No nic.
BYłam na 7 rano na zebraniu pracowniczym, dzisiaj nie miałam pracy, jutro idę na 11 (to wstanę bez problemu )
A zaraz się położę na pól godz chociaż bo padnę, no i posprzątam, bo syf taki że głowa mała:/

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Haha, właśnie się zorientowałam że jest już koniec konkursu, wchodzę wam klikać, a tu zamknięte xD

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:47   #4673
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
witam sie w poniedziałkowy deszczowy ranek no w sumie juz nie taki ranek
Jakos pozytywnie jestem nastawiona na ten tydzien bede grzecznie dietkowac i cwiczyc i na szczescie tylko 3 dni pracy i długi weekend no i czas najwyzszy zaczac sie rozgladac za nowa praca, bo tutaj to niewyróbka jest nienawidze takiego traktowania jak jest tutaj i jak tylko znajde cos innego to od razu rezygnuje

tez chciałam poklikac ale na szczescie juz sie skonczyło i wszystkie zostałysmy w rankingu
Dziekuje za wszystkie kliki

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 10:55   #4674
zooska
Zakorzenienie

Ja także dziękuję za wszystkie kliczki

Stary 2012-06-04, 11:00   #4675
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja także dziękuję za wszystkie kliczki
Kacyk meczy?? dobrze ze sie wyszalalas a jak z TŻ?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-04, 11:01   #4676
zooska
Zakorzenienie

Wyszalałam się kaca nie mam... A poszalałam z alkoholem niestety jestem tak zła na siebie

Z Tż źle bardzo, musimy dzisiaj porozmawiać.

A ja włączyłam muzyczke na full i biorę się za sprzątanie, muszę się rozruszać, bo rozbita jestem bardzo.

Stary 2012-06-04, 11:03   #4677
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Wyszalałam się kaca nie mam... A poszalałam z alkoholem niestety jestem tak zła na siebie

Z Tż źle bardzo, musimy dzisiaj porozmawiać.

A ja włączyłam muzyczke na full i biorę się za sprzątanie, muszę się rozruszać, bo rozbita jestem bardzo.
Oj tam kazdemu sie nalezy nie ma co sie zloscic, najwazniejsze ze fajnie było
Przykro mi , ze sie sytuacja nie poprawiła mam nadzieje ze wszystko soebie wyjsnicie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-04, 11:20   #4678
zooska
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że się poukłada jakoś...

Stary 2012-06-04, 11:32   #4679
zelka9o
Zadomowienie

mam pytanieeee powiedzcie mi czy kalafior z bułka tarta na maśle będzie miał dużo kcal ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 11:34   #4680
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
mam pytanieeee powiedzcie mi czy kalafior z bułka tarta na maśle będzie miał dużo kcal ?
Mi sie wydaje , ze nie bo kalafior sam w sobie ma malutko kcal
http://www.ilewazy.pl/porcja-kalafiora

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości