|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Ale sie u Nas rozpadalo
![]() co do wanienki to kupuje normalna wanienke na 100 cm,moim zdaniem jest wygodniejsza ![]() gda ciesze sie,że wózek znalazlas dla siebie idealny ![]() mi osobiście sie nie podoba,ale to nie mi ma sie podobac ![]() mąż oczywiscie meecz wciaga kolejny a ja ide zrobic sobie tosty ![]() co do usg 3/4d to nie robimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Nie chciałam w kilka osób, tylko jakoś mnie takie wątpliwości naszły co do kąpieli. Ale może niepotrzebnie.
Gda w Cameleonie nie podoba mi się spacerówka ![]()
#4203 |
Zakorzenienie
|
ale mnie nogi bola,bylam dzis UWAGA u tesciowej na obiedzie
![]() Naprawde jestem wsciekla bo TZ mial juz k^%^#$ dzis tu byc!!! a nie w jakims piep&**&(^ Lyonie!!!!jestem ciekawa kiedy wroci do domu,juz jest 10ty a ja 14 musze juz byc na nowym mieszkaniu.Mam wszystkiego dosc i jak przyjedzie to mu tak skopie dupe ze nie bedzie wiedzial jak sie nazywa!!! bo ja wiecznie mam stres przez niego,przez ta pier&%^&%& firme!!!! gdzie problem go wyslac do PL jak mowi im 2 tygodnie wczesniej! tak samo jak jest swiadkiem w sadzie i juz 4 razy go nie bylo i teraz na kolejnej sprawie go nie bedzie rowniez i kara z 5tys bedzie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Wtajemniczenie
|
wanienke profilowana kupiła sobie moja kolezanka i była niezadowolona bo ona jest mała dosc i na krótko starcza. Kolezanka kilka razy tylko kąpała w nie swoja córeczke potem w misce zwyklej bo drugiej wanienki nie chciala kupowac. Ona odradza... ja mam zwyjkłą 100 cm po chrzesniaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję rozpoczętego tygodnia ![]() ![]() ![]() zapytaj czy nie możecie sami płacić składki wiem, że tak też można pozostając na nr polisy która posiadacie ![]() Cytat:
ja chcę zwykła wanienkę w której później posadzę niunię spokojnie bez kombinowania tylko nie wiem czy ta 100 cm czy 84 cm ... ![]() Cytat:
oo czyli Wera wybraliście 84 cm mam rozumieć? Cytat:
tamlin wiem staram się ... uhhhh ... ale jakoś ogólnie mam chyba dni do d&*y i się nakłada wszystko .... Gda wózeczek dość drogi ... nie dałabym tyle za niego bo średnio wizualnie mi się podoba ale ma być dla Ciebie wygodny i to najważniejsze - super że macie brykę dla Maleństwa ![]() ![]() ![]() u mnie też pada ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
uhhh widzę że nerwy tu dzisiaj są porządkiem ... chyba Ony dostanie z☠☠☠eczkę .... kochana nie denerwuj się .. musi to jakoś się ułożyć
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
a bral ktos wozek z tej strony bobo wozek na raty w zaglu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki rejestrowałyście się w programie rossnę Rossmanna? kurcze nie mogę się zarejestrować bo nie mam dzieci yyy
#4208 |
Zakorzenienie
|
No jeszcze nie wiem
![]() ![]() Tą kartę to chyba trza najpierw ze sklepu wziąć tak ?
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, należy w sklepie o nią poprosić i ją zarejestrować ... uciekam w poduchy ... miłego wieczorku ![]()
![]() |
#4210 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane!
Już po weekendzie ![]() Próbuję Was nadrobić ![]() Jutr rano mam gina, potem do pracy, a we wtorek urlop tygodniowy ![]() Wprawdzie pogoda ma być do bani, ale mi to nie przeszkadza. Cytat:
No i gdybym miała wyższą wagę, albo skłonności rodzinne. Cytat:
Pozdrowienia dla Marty i Ani. Jutro też planuję odwiedzić lumpka. Może też upoluję takie zdobycze bo Wasze ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Cytat:
Będę kupować albo je albo baby dream |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34592976] kochane kupiłam lovele do kolorów.moge w niej prac tez białe ubranka? czy lepiej dokupić lovele do białego bo mam wątpliwosci ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.immobilienscout24.de/expo...reis/Delbrueck http://www.immowelt.de/immobilien/im...d=25246520#s=1 Cytat:
Cytat:
Czy wy nadal wymiotujecie? Bo ja jestem juz w 19 tyg i nadal wymiotuję,do tego biegunka i zgaga.dzis pol dnia spalam i wcale nic nie jadlam a teraz mi sie chce pizzy :/ |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Katee27
mam hpv 16 i 44klykciny. Nic mi z nimi nie zrobili bo sie nie zgodzilam tzn. mialam isc na wycinek ale nie poszlam |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale żeby go utrzymać trzeba wierzyć, ze się go ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można prosić o zdjęcie w realu? ![]() Cytat:
Mykam na następnym mecz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
mieszkam w niemczech,dom chcemy kupic i troszke mamy ręce zwiazane bo przed porodem dostaniemy kredyt tylko do 180 tys euro wiec patrzac na to i dojazd tz do pracy i ewentualnie potem moj to mamy troszke zwiazane rece.W tym tyg jedziemy jeszcze zobaczyc http://www.immowelt.de/immobilien/im...d=25419467#s=2 http://www.immowelt.de/immobilien/im...d=25782573#s=1 To sa dwa moje faworyty
oraz jeszcze troszke http://www.immobilienscout24.de/expo..._Rietberg_Verl http://www.immobilienscout24.de/expo...-/EURO--200,00 http://www.immowelt.de/immobilien/im...toriade_tf2010 http://www.immonet.de/exposeansicht....verticalsearch http://www.immonet.de/exposeansicht....verticalsearch |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
Witam, po krótkiej nieobecności na wątku.
![]() Ja niestety dołączam do osób, którym w ten weekend humor nie dopisywał. Dzisiaj przeryczałam pół dnia i byłam w każdej kwestii na NIE. Wszystko było be i nie takie jak chciałam. TŻ o 3 w nocy wyjeżdża mi do Niemiec i nie wiadomo za ile wraca ![]() ![]() Do mnie jutro rano przychodzi ta położna. Ciekawa jestem na czym ta wizyta będzie polegała. ![]()
#4219 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A mleko. Moja położna twierdzi, że najwięcej dzieci przekonuje się do \bebiko - i dobrze bo jest najtańsze ![]() Jeśli nic się nie będzie działo i nie okaże się, ze dziecko ma problemy z brzuszkiem, kupką to wystarczy. bo są też mleka bardziej specjalistyczne, ale na tych się nie znam. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||||
Wtajemniczenie
|
W końcu Was nadrobiłam
![]() Cytat:
super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jedno dziecko już na nim wychowałam. Uważam, że nie ma nic lepszego, ale trzeba samemu się przekonać ![]() Cytat:
To może jakiś wirus Cię dopadł? Wszystkim mamusiom gratuluję rozpoczętych tygodni. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Jak przyjdzie, to wrzucę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- A jak myłaś bobaska, jak jeszcze główki nie trzymał sam? |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi tez został rok studiów, nawet jak bym chciała w toalecie odciagac to nie mam kiedy, po 2h15 mintach zajesc 15 minut przerwy mam na dobiegniecie do innego instytutu na kolejne zajecia, zawsze mam tak kurna porozwalane po całym miescie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ooo ten ma świetna spacerówke !!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znalazłam coś takiego, ale ja kąpałam troszkę inaczej. http://www.youtube.com/watch?v=X5oRl...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=C12-t...eature=related Opierałam na swoim przedramieniu. pod paszkami przez klatkę. Moje dziecko też było takie spokojne podczas kąpieli. chodzi właśnie o to, że w brzuszku dziecko tez jest skulone dlatego to może wydawać się dziwne, ale odpręża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym nie umiała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez miałam nieciekwy weekend, dzisiaj prawie cały dzień spałam, a wczoraj całe popołudnie płakałam, bo mi się zrobiły brzydkie, wielkie rozstępy na boczkach i to już teraz, aż starch się bać co mi się zrobi później, chyba skóra mi popęka
![]() Moja mała też jakaś niemrawa dzisiaj, mało się rusza, chyba jej się udzielił zły nastrój, ale to też mnie dodatkowo dołuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Wtajemniczenie
|
FAkt.
pierwszą kąpiel pokazała mi położna, a potem kąpał mąż. I ja jakiś czas później. |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam te filmiki z kąpielą w tych wiaderkach i ja chyba wole wanienke bo jakos tak bezpieczniej bo ja będe trzymać małego a mężul bedzie myć - albo odwrotnie. A w ogóle to sie wzruszyłam oglądając
![]() No i jeszcze sie wkurzyłam bo licytowałam śliczny kombinezon na all i w ostatniej minucie podbiłam cene i zaraz ktoś też podbił i tak przez minute my podbijali i w końcu odpuściłam bo dojechało do 42zł ![]() Ale za to inną aukcje wygrałam :p Poza tym jutro wkraczamy w 27 tydzień ![]() No i jutro trzeba iść sie pokłuć w żyły bo glukoza czeka ![]() Zmykam spać - papule ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
Ten tummy tub to nie dla mnie. Ściema, pic na wodę, fotomontaż.
![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie piszcie tu o umierających noworodkach, proszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.