|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Dzień dobry
ojej ile tu opowiesci to ja wam zaraz podopisuje moje ![]() My wczoraj znowu popiwkowaliśmy z TŻ bratem i zona także sympatycznie było. Zaraz lece ubezpieczyc auto i jade po wpisy na uczelnie Ogólnie moje kolory ktore nosze to tylko: biały, czarny i bezowy. Wiec TŻ bardzo zdziwiony ze nie chce czarnej albo białej, ale mu wytłumaczyłam ze takiej opcji nie ma, a ze bezowy to moj 3 kolor to napewno kupie ją Chyba ze w sklepie znajde cos innego.Tylko szkoda ze musze M, bo w biuscie sie nie zmieszcze w S, no ale mama krawcowa to mi M zmniejszy ![]() Cytat:
![]() Kochana!!! Dziś mi się śniła Twoja wiadomość na wizazu ktora wyglądala mniej wiecej tak " dwie II !!!!!" wiec mam nadzieje ze spełni się mój sen.. ale był taki realny ze po wstaniu sie zastanawiałam czy jestes w ciazy czy to tylko sen.. ![]() Cytat:
![]() Czekam na wiadomość o Twoim Skarbie Cytat:
Cale zycie blagalam mame zeby mi urodzila dziecko.. heh takze jak najbardziej Cie rozumiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no i tak bylismy ze soba 4 lata.. i nici z dzieci, w tym roku mial byc slub ale on stwierdzil ze przynajmniej 2 lata po slubie.. wiec jednym slowem dzieci to dla niego obowiazek a nie szczescie. Rozstalismy sie na szczescie ![]() Teraz jestem niecaly rok z moim TŻ Moje dziecko bedzie miało napewno tyle ile potrzebuje, ale jak ktos ma mniej to nie osądzam. Najwazniejsze to wogole sie zdecydować, bo wiadomo ze dzis jest ciezko, ale człowiek jak chce to potrafi ![]() Pozatym różne znaczenie ma życie "na poziomie" dla jednych to tak zeby bylo co zjesc, wyskoczyc do kina. Dla innych to kupowanie ciuchów tylko firmowych i wakacje na karaibach, a czesciej to Ci drudzy narzekaja bardziej na brak pieniedzy niz pierwsi.. ahh rozpisałam sie ale wkurza mnie jak ludzie narzekają, bo nie mają na super wakacje, ale za to na mieszkanie, super meble ubrania ich stać. I narzekają.
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-06-25 o 09:38 |
|||||||
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze - powiedzmy że 26dc, ostatnio miałam 23-24 dniowe cykle...
Ale ten wyjazd ![]() A rok temu miałam podobną sytuację, ale dostałam wcześniej. Teraz nic, męczy mnie siusiu, ale nic poza tym. No może cycki troche napuchły i lekka zgaga. Ale nie czuje nic poza tym. Pewnie nadejdzie, ale z zdwojoną siłą
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
Rany dziewczyny, aleście naprodukowały przez weekend. Ja nie miałam czasu i nawet humoru, żeby się odezwać przez ten czas. Mieliśmy niezłą kłótnię z TŻ. Pogodziliśmy się w sumie dopiero w sobotę wieczorem. Oj co to była za przeprawa. @ się dziś kończy, więc będzie można zacząć przytulanka od nowa. Dołączyłam do klubu swoje fotki
![]() Postaram się nadrobić dzisiaj te wszystkie posty co naklepałyście. No i oczywiście witam nowe staraczki w wątku! |
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo ze @ przesuneła sie np do 30 dni. U mnie wczoraj sie skonczyła |
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Luna, a jak samopoczucie? Nastawienie do starań? ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Owocnych przytulanek
|
|
#3217 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziewczyny w sobotę o 23 dostałam bóli i plamienia, a w niedzielę @
Wydłużył mi się cykl do 29 dni. Zdążyłam już sobie nawkręcać... poznajdowałam objawy u siebie jak na ciążę: zgaga, ból piersi, żyłki na piersiach, ból głowy... ech, nie ma to jak ludzki umysł. Dobrze, że Tż trzyma mnie w ryzach i doprowadza do pionu. W sobotę siostrze włosy układałam na wesele. W trakcie spadł mi lakier do włosów i wyobraźcie sobie, że sam zaczął pryskać i nie chciał się wyłączyć. Próbowałam coś zaradzić... w końcu wyniosłam go na dwór i tam do końca się wypsiukał. Masakra jakaś. Tu do wyjścia mojej Sis 45 minut a ja bez lakieru! Tż mnie uratował jadąc po następny lakier Jeszcze później tacie włosy obcinałam... Wszystko było by fajnie gdyby mnie gardło tak nie bolało. Wczoraj jak nałożył się ból od @ z bólem gardła to myślałam, że umrę- ale dziś!!!! doszedł jeszcze katar z zatok więc jestem ugotowana .Tż wyjechał na 2 dni do wa-wy, a ja mam pusto w lodówce i poziom energii bliski 0%. Będę biedna głodować. Nawet aspisyny nie mogę wziąć, bo 1. rozrzedza krew 2. biorę dużo leków przeciwbólowych
|
#3218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czasami te nakręcanie się jest silniejsze... ![]() Nieźle z tym lakierem, dobrze, że nikomu w oczy nie prysnął... Zdrowiej ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Hehhe, zauważylam, że jakoś w klubie nieźle nam się gaworzy Trzeba się teraz rozdwoić
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
LunaO- to widzę,ze miałaś koszmary ze mną w roli głównej
Fajnie by było jak by Twój sen się spełnił ale jakoś się nie nastawiam... pożyjemy zobaczymy![]() Witam dziewuszki Ja właśnie wróciłam z pracy i mnie szlag trafia bo facet od allegro telefonów nie odbiera, na meila mi nie odp a za paczką już ponad tydzień czekam!!! I tak się zaczyna poniedziałek... i w dodatku się nie wyspałam ale u mnie to nic nowego
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-06-25 o 13:12 |
|
|
|
#3220 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
juz widze, ze dziewczyny Was przyjeły rownie miło jak i mnie ![]() u mnie ok. strasznie mnie cycuchy bola. dawno tak nie mialam. jestem w 31 dc a kiedy dostane @ to nie wiem, bo jak pisalam - nieregularnie małpuje :P tempka pokazuje jakby, że skok był z tydzien wczesniej niż poprzednio wiec moze dostane okres szybciej ale ciezko mi stwierdzic. zobaczymy. wczoraj wrocilam z wyjazdu integracyjnego z pracy wiec sie troche odluzowalam fajnie bylo. mielismy splyw kajakowy ktoregoi balam sie jak ognia. ale bylo super i juz z TZ planujemy wybrac sie na taki splyw ze znajomymi. moj TZ byl na splywie z chlopakami a ja bronilam sie rekami i nogami przed tym. niepotrzebnie no... i wrocilam wysteskniona do TZcika :P wiec sie dzialo ![]() ps. ja tez brunetka
|
|||
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() jeszcze raz dziękuję za ciepłe przyjęcie. Siedzę w pracy i wcinam obiad, już bułę wcześniej wtrąbiłam :p @ nie ma póki co nie przyszła, dzięki bo mocno kciuki trzymacie .A jak u Was mija popołudnie??
|
|
|
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja to normalnie usypiam na stojaco
Zaraz spadam z pracy. U mnie na chwile obecną nic się nie dzieje, tylko cycki puchną ;P czyli @ pewnie troszkę mi powariowała i zmierza wielkimi krokami. Buzia, miłego wieczoru. Ja zapewnie wieczorkiem wpadne do klubu
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi niestety popołudnie miła pod znakiem bolącego gardła i zagilowanego noska ![]() Tż wyjechał, więc dziękuję Bogu, że moja mama była tak kochana, że zawitała do mnie z górą zakupów i zrobiła mi rosołek
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
oj dawnoooo mnie tu niebyło ![]() próbuje pomału nadrobić wasze posty ale sporo tegoOczywiście witam wszytkie nowe staraczki Mam nadzieje ze SZYBKO WSZYTKIE ZAFASOLKUJEMY!!!!!! U mnie @ na początku lipca, ale niechce by przychodziła!!!! ![]() Już schizuje pomału widząć kolejne maluchy lub kobietki w ciąży, a na dodatek kiedy niewłącze tv to ciąże, porody, bobaski na każdym kanale Dziewczynki pozdrawiam gorąco i całuje wszystkie |
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam taka nadzieje
![]() a wiecie co? jak bylam mala to mialam tendencje do ssania kciuka i zawsze przy tym bawilam sie wlosami, bo uwielbiam wszystko co puchate i miekkie i zostalo mi to do tej pory(no oprocz tego palca - chociaz jak mam dobry dzien toooo... ) no i w kazdym bardz razie dzis wchodzi moj Tz do pokoju i widzi, ze dorwalam nasza Mynie(kotka) i ja michralam bo ma tak cudownie miekka siersc, ze jak tylko jest w poblizu to wykorzystuje puchacza i tak sie patrzy na nas i mowi: na bank nasza dzidzia bedzie miala to samo co Ty
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Atena witaj trzymam kciuki żeby nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy
![]() Kejthx a kiedy powinna przyjść @? Ja dziś jak się kąpałam to zauważyłam że mam jakby opuchnięte guziczki, ale boję się, że to kolejna moja wkrętka Lady_Malgo dużo zdrówka kuruj się Kochana
|
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
IDĘ W SOBOTĘ WYMROZIĆ TEGO DZIADA Z MOJEJ CENNEJ SZYJKI
Do oczekujących na @, mam nadzieję, że nie przyjdzie, trzymam kciuki ![]() I witam wszystkie nowe Staraczki
|
|
#3228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja torbiel się chyba wyprowdzila.. czuje cosik tam jeszcze ale po drugiej str też czuje, wiec to raczej nie przez torbiel. W czwartek odbieram mojego polówka ![]() ![]() Mam tylko nadz, że nie będę mieć takiego pecha jak ostatnio, bo w drodze na lotnisko dorwala mnie policja i mandacik dostałam. Miało być 500zl ale powiedzialam, że jak tyle dostanę to juz na buty w tym mcu nie starczy i jest 300zl i 8 pkt. ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ale ze mnie popierdóła... no witam nowe staraczki
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-06-25 o 18:43 |
|
|
|
|
#3229 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także 3mam kciuki żeby wszystko było ok ![]() Cytat:
Ładnie zbajerowałaś panów policjantów P.S: Gratulację dla syna za świadectwo ![]() Pogoda dziś w kratkę raz pada,raz słońce... Tż w pracy,a ja właśnie wróciłam z Rosmanna z siostrą.Kupiłam parę potrzebnych pierdołek i 30 zł poszło lekką ręką... Zaraz sobie zrobię domowę SPA- maseczka na twarz, gorąca kąpiel i łóżeczko ![]() P.S: Jeszcze dziś w pracy się dowiedziałam że 2 laski są w ciązy... jeeej ja też chcę!
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-06-25 o 19:16 |
||
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja!
w pracy byłam, w szkole byłam, zadanie domowe oddałam, kolejne zadanie domowe dostałam, okresu jeszcze nie dostałam. coś mnie kuje dziś po lewej stronie podbrzusza. tak z 10 razy może dziś, nie sa to silne kucia, ale odczuwalnie wystarczająco. nigdy tego nie miałam. boli mnie jednak brzuch jak na okres i czuję się taka pełna. także czekam do jutra. |
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
domciatko a przypomnij mi: Ty czekasz na malpe czy malpa zabalowala juz troche i ma zamiar nie przyjsc?
|
|
|
|
#3232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo jaka pilna uczennica - tak 3mać!![]() Kiedy testujesz kochana? 3mamy kciukasy za 2 krechy !
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z tym świadectwem to były takie jaja, że mój cycuś ( syn- przyp. red. ) przez kilka dni nie chciał do szkoły chodzić ale to już opowieść do klubu.ps. jeszcze wszystkie będziemy grube chodzić! głowa do góry a cycki do przodu
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
sytuacja wygląda tak, że dziś jest 27 dzień cyklu, a ostatnio dostawałam okres co 26 dni, czasami co 28 dni. więc czekam na okres z nadzieją, że nie przyjdzie
)---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ja już gruba haha, także tylko grubsza mogę być |
|
|
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
nie odzywam się (bo na razie wstrzymałam się ze staraniem - jakoś mam stracha), ale czytam Was ( z sentymentu ) na bieżąco ![]() Mam pytanie do tych które są po # Kiedy Wam wrócił okres po # ??? Ja jestem 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i dopiero przestałam krwawić ale pomiędzy miałam jakiś dzień że nic nie leciało - czy to mogło być tak że miałam te krwawienia po zabiegu a potem po prostu okres czy jak to jest ?? brzuch niby nie bolał ale sama nie wiem. No i powiedzcie mi czy lekarz zakazał "przytulania" czy już można normalnie ??? |
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Myśle, że to co miałaś to nie była @.
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
domciatko, to mocniscie 3mam kciukasy, az mi kostki bieleja;D
|
|
|
|
#3238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo to ty hardcorowa babka jesteś , ja max 120 km/h jechałam.. brak mi odwagi żeby depnąć gaz bardziej.. ale nie wiadomo co by bylo jak bym się znalazła na autostradzie, a jeszcze nie jechałam... bo jak jedziemy w dłuższe podróże to Tż zawsze prowadzi.![]() Dawaj do klubu z opowieścią
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
a jak nie to będziemy za miesiąc znów się razem starać, bo my w podobnych terminach co nie?
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
no razem majowo
ja teraz czekam na "TRAFNE" dni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

to ja wam zaraz podopisuje moje 

Chyba ze w sklepie znajde cos innego.
-kłótnia z Tż.

Nic nie czuje, tzn. ani piersi nie bolą, ani jajników nie czuję

bede dopingowac i sie uczyc od tych bardziej doswiadczonych w staraniach