Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 09:37   #3211
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Dzień dobry
ojej ile tu opowiesci to ja wam zaraz podopisuje moje

My wczoraj znowu popiwkowaliśmy z TŻ bratem i zona także sympatycznie było. Zaraz lece ubezpieczyc auto i jade po wpisy na uczelnie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Luna do Ciebie bardziej pasuje beżowa
Ogólnie moje kolory ktore nosze to tylko: biały, czarny i bezowy. Wiec TŻ bardzo zdziwiony ze nie chce czarnej albo białej, ale mu wytłumaczyłam ze takiej opcji nie ma, a ze bezowy to moj 3 kolor to napewno kupie ją Chyba ze w sklepie znajde cos innego.
Tylko szkoda ze musze M, bo w biuscie sie nie zmieszcze w S, no ale mama krawcowa to mi M zmniejszy

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
ale się zmobilizowałam - wszystkie 8 wielkich okien umyte Szkoda, że za tydzień już nie będzie tego widac
Ja się powoli zwijam, bo po 21szej jade Tżta odebrać z dworca. Ale się cieszę
Mam nadzieje że porządnie go przywitałaś

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej kochane

U mnie dziś jakoś smutno od rana -kłótnia z Tż.
Kochana!!! Dziś mi się śniła Twoja wiadomość na wizazu ktora wyglądala mniej wiecej tak " dwie II !!!!!" wiec mam nadzieje ze spełni się mój sen.. ale był taki realny ze po wstaniu sie zastanawiałam czy jestes w ciazy czy to tylko sen..

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
przyjmiecie mnie dziewczynki też do klubu?
Dawno tutaj nic nie dopisywałam
Ale czytam Ws na bieżąco.
Ja jutro wizytę mam u lekarza, to jeśli tylko chcecie napisze Wam co tam u maluszka. Mam nadzieję, że wszystko gra.
Fasolka oczywiscie ze tak tylko pisałam wczesniej ze w weekend mnie nie bedzie i tyle co weszłam ok 22 i Cie dodałam
Czekam na wiadomość o Twoim Skarbie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobietki
Jestem na tym forum nowa... Bardzo lubię wchodzić na wasz wątek. 12.06. był TEN dzień, był to 14 dzień cyklu.
Jutro ma przyjść wredna @. na początku czułam, że to był złoty strzał, dziś mam już doła, brzuch boli więc pewnie nic z tego

Marzenia o dziecku mam od kilku lat choć sama niedługo skończę dopiero 24. Ale pewnie Wy mnie zrozumiecie jak to jest pragnąć nosić pod swoim serduszkiem kochane dzieciątko...

Pozdrawiam Was serdecznie...
witaj Ja mam 22 lata a o dziecku marze przynajmniej od 16 roku zycia, chociaz tak naprawde naprawde chyba od 3 roku Cale zycie blagalam mame zeby mi urodzila dziecko.. heh takze jak najbardziej Cie rozumiem

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Hej pamietaj dopóki nie ma @ to nie kracz nadzieje umiera ostatnia....nigdy nic nie wiadomo co sie stanie oczywiscie trzymamy kciuki za Ciebie aby nie przyszla @

Pozdrawiam
Dzięki ze masz juz avatarek, teraz bede musiala sie do niego przyzwyczaic, bo w pierwszej chwili pomyslalam ze to ktos nowy

Cytat:
santom no właśnie Kochana nie wiem jak będzie z następnym, bo mój TŻ uważa, że jeszcze jest czas na dziecko... Teraz się udało przez wielki przypadek po prostu pod wpływem uniesienia pomyliło mi się że mam najbardziej płodny i powiedziałam, że przecież mam niepłodne... A ja uważam, że wielu ludzi sądzi że na dziecko nigdy nie ma dobrego momentu i odwlekają tą decyzję. A ja z doświadczenia we własnej rodzinie widzę jakie to mylne. Mój brat z bratową są ze sobą już 10 lat. Odkłądalu decyzję o dzieciątku, a teraz zaczeły się wielkie problemy, płacz i wielkie rozczarowanie bardzo im tego współczuję, bo sama nie wyobrażam sobie bym mogła nie mieć córci czy synka. Tym bardziej jak widzę synków mojej siostry którzy mówią: mamoooo, przytulają się dają buziaki to och...
Ja jestem dzieckiem, bo mama na taty zapytanie "płodne?" odpowiedziała "niee" no i pozniej sie zjarzyła że jednak się pomyliła.. Takze jestem taką se o wpadką

Cytat:
Napisane przez daydreamer Pokaż wiadomość
hej, można dołączyć ?
jestem tutaj nowa, 24 lata, rok po ślubie
w zeszłym cyklu zaczęliśmy "starania", teraz był 2 cykl, niecierpliwie (nie)czekam na @ powinna przyjść 1 lipca i coś czuję, że jednak przyjdzie...
Witaj

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
wiecie co mój chłopak też długo odkładał tą decyzję. jestesmy razem 4 lata i zawsze mu mówiłam, że chce mieć dziecko przed 30. od pierwszych spotkań rozmawialiśmy o tym i on znał moje oczekiwania. ale jakoś nigdy nie była dobra pora, dobry czas. on nie był gotowy, zawsze mówił, nie dziś, nie teraz.
ale w końcu się zgodził. ja za rok w sierpniu będę miała 30, i w sumie zostało kilka miesięcy aby zajść w ciąże i urodzić przed 30. także teraz musimy się bardzo starać i presja większa.
myślę sobie, że gdyby mój chłopak dalej odkładał tą decyzję to pewnie byśmy się rozstali.
ja też tak się nakręcałam przez kilka pierwszych cykli starań, teraz wiem, że nie potrzebnie.
nie ma co się wkręcać, bo wtedy rozczarowanie bardziej boli.
dziś już się nie nastawiam, będzie co będzie.
mówię sobie, że to moje dziecko wybierze sobie porę na powstanie, a nie ja!
Ja od 16 r. zycia byłam z chlopakiem i zawsze mowilam ze chce dzieci. On stwierdzil ze jakos wczesniej nie myslal o tym ale ze mna chce miec..
no i tak bylismy ze soba 4 lata.. i nici z dzieci, w tym roku mial byc slub ale on stwierdzil ze przynajmniej 2 lata po slubie.. wiec jednym slowem dzieci to dla niego obowiazek a nie szczescie. Rozstalismy sie na szczescie

Teraz jestem niecaly rok z moim TŻ z ktorym zanim doszło do przytulania już wiedziałam że mamy taki sam cel.Dzieci, a Ślub- jak bedzie nas stać. A na dzieci zawsze jest dobra pora.. nawet lepiej wczesniej bo pozniej jakbysmy chcieli kredyty itd to przynajmniej dziecko duzoe. Wiadomo jednych stac na wiecej drugich na mniej, mysle ze wystarczy dziecku minimum czyli cieply kącik, jedzenie, i MIŁOŚĆ..
Moje dziecko bedzie miało napewno tyle ile potrzebuje, ale jak ktos ma mniej to nie osądzam.
Najwazniejsze to wogole sie zdecydować, bo wiadomo ze dzis jest ciezko, ale człowiek jak chce to potrafi
Pozatym różne znaczenie ma życie "na poziomie" dla jednych to tak zeby bylo co zjesc, wyskoczyc do kina. Dla innych to kupowanie ciuchów tylko firmowych i wakacje na karaibach, a czesciej to Ci drudzy narzekaja bardziej na brak pieniedzy niz pierwsi..
ahh rozpisałam sie ale wkurza mnie jak ludzie narzekają, bo nie mają na super wakacje, ale za to na mieszkanie, super meble ubrania ich stać. I narzekają.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-06-25 o 09:38
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 09:39   #3212
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny
MarudexuS zawsze jednak trzeba próbować, ale cóż Ty wiesz o tym najlepiej i podoba mi się Twoja postawa, że potrafisz "trzeźwo" patrzeć na sytuację która Was spotyka

Ja sobotę spędziłam na zakupach, a większość ndz przespałam, miałam temp. tj. 37,5, kiepsko się czułam. @ nie ma, z czego może bym się cieszyła, ale kilka minut temu zrobiłam test (nie z porannego moczy) i nic Pewnie ten wyjazd mi coś poprzestawiał. Rok temu jak wróciliśmy z podróży ślubnej, to dostałam 3 dni wczesniej niż miałam zazwyczaj(wczesniej regularnie jak w zegarku). Teraz nie wiem o co kaman Nic nie czuje, tzn. ani piersi nie bolą, ani jajników nie czuję
Nic to, czekam....
Miłego dnia, ja wpadam w wir pracy.
a który to Twój dc? Może za wcześnie.. ah zrobiłaś mi nadzieje

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-25, 09:49   #3213
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
a który to Twój dc? Może za wcześnie.. ah zrobiłaś mi nadzieje
Szczerze - powiedzmy że 26dc, ostatnio miałam 23-24 dniowe cykle...
Ale ten wyjazd , zmiana klimatu, coś mogło się zadziać
A rok temu miałam podobną sytuację, ale dostałam wcześniej. Teraz nic, męczy mnie siusiu, ale nic poza tym. No może cycki troche napuchły i lekka zgaga. Ale nie czuje nic poza tym. Pewnie nadejdzie, ale z zdwojoną siłą
Stary 2012-06-25, 10:34   #3214
dedra
Zadomowienie

Rany dziewczyny, aleście naprodukowały przez weekend. Ja nie miałam czasu i nawet humoru, żeby się odezwać przez ten czas. Mieliśmy niezłą kłótnię z TŻ. Pogodziliśmy się w sumie dopiero w sobotę wieczorem. Oj co to była za przeprawa. @ się dziś kończy, więc będzie można zacząć przytulanka od nowa. Dołączyłam do klubu swoje fotki
Postaram się nadrobić dzisiaj te wszystkie posty co naklepałyście.
No i oczywiście witam nowe staraczki w wątku!
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:36   #3215
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Szczerze - powiedzmy że 26dc, ostatnio miałam 23-24 dniowe cykle...
Ale ten wyjazd , zmiana klimatu, coś mogło się zadziać
A rok temu miałam podobną sytuację, ale dostałam wcześniej. Teraz nic, męczy mnie siusiu, ale nic poza tym. No może cycki troche napuchły i lekka zgaga. Ale nie czuje nic poza tym. Pewnie nadejdzie, ale z zdwojoną siłą
Czyli bardzo mozliwe że test zrobiony za wczesnieee
albo ze @ przesuneła sie np do 30 dni. U mnie wczoraj sie skonczyła

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-25, 11:00   #3216
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Czyli bardzo mozliwe że test zrobiony za wczesnieee
albo ze @ przesuneła sie np do 30 dni. U mnie wczoraj sie skonczyła
Być może, nic trzeba czekać.
Luna, a jak samopoczucie? Nastawienie do starań?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Rany dziewczyny, aleście naprodukowały przez weekend. Ja nie miałam czasu i nawet humoru, żeby się odezwać przez ten czas. Mieliśmy niezłą kłótnię z TŻ. Pogodziliśmy się w sumie dopiero w sobotę wieczorem. Oj co to była za przeprawa. @ się dziś kończy, więc będzie można zacząć przytulanka od nowa. Dołączyłam do klubu swoje fotki
Postaram się nadrobić dzisiaj te wszystkie posty co naklepałyście.
No i oczywiście witam nowe staraczki w wątku!
Najważniejsze, że już pogodzeni
Owocnych przytulanek
Stary 2012-06-25, 11:01   #3217
lady_malgo
Rozeznanie

A ja dziewczyny w sobotę o 23 dostałam bóli i plamienia, a w niedzielę @ Wydłużył mi się cykl do 29 dni. Zdążyłam już sobie nawkręcać... poznajdowałam objawy u siebie jak na ciążę: zgaga, ból piersi, żyłki na piersiach, ból głowy... ech, nie ma to jak ludzki umysł. Dobrze, że Tż trzyma mnie w ryzach i doprowadza do pionu.
W sobotę siostrze włosy układałam na wesele. W trakcie spadł mi lakier do włosów i wyobraźcie sobie, że sam zaczął pryskać i nie chciał się wyłączyć. Próbowałam coś zaradzić... w końcu wyniosłam go na dwór i tam do końca się wypsiukał. Masakra jakaś. Tu do wyjścia mojej Sis 45 minut a ja bez lakieru! Tż mnie uratował jadąc po następny lakier Jeszcze później tacie włosy obcinałam...
Wszystko było by fajnie gdyby mnie gardło tak nie bolało. Wczoraj jak nałożył się ból od @ z bólem gardła to myślałam, że umrę- ale dziś!!!! doszedł jeszcze katar z zatok więc jestem ugotowana .

Tż wyjechał na 2 dni do wa-wy, a ja mam pusto w lodówce i poziom energii bliski 0%. Będę biedna głodować. Nawet aspisyny nie mogę wziąć, bo 1. rozrzedza krew 2. biorę dużo leków przeciwbólowych

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:42   #3218
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
A ja dziewczyny w sobotę o 23 dostałam bóli i plamienia, a w niedzielę @ Wydłużył mi się cykl do 29 dni. Zdążyłam już sobie nawkręcać... poznajdowałam objawy u siebie jak na ciążę: zgaga, ból piersi, żyłki na piersiach, ból głowy... ech, nie ma to jak ludzki umysł. Dobrze, że Tż trzyma mnie w ryzach i doprowadza do pionu.
W sobotę siostrze włosy układałam na wesele. W trakcie spadł mi lakier do włosów i wyobraźcie sobie, że sam zaczął pryskać i nie chciał się wyłączyć. Próbowałam coś zaradzić... w końcu wyniosłam go na dwór i tam do końca się wypsiukał. Masakra jakaś. Tu do wyjścia mojej Sis 45 minut a ja bez lakieru! Tż mnie uratował jadąc po następny lakier Jeszcze później tacie włosy obcinałam...
Wszystko było by fajnie gdyby mnie gardło tak nie bolało. Wczoraj jak nałożył się ból od @ z bólem gardła to myślałam, że umrę- ale dziś!!!! doszedł jeszcze katar z zatok więc jestem ugotowana .

Tż wyjechał na 2 dni do wa-wy, a ja mam pusto w lodówce i poziom energii bliski 0%. Będę biedna głodować. Nawet aspisyny nie mogę wziąć, bo 1. rozrzedza krew 2. biorę dużo leków przeciwbólowych
Uhh, szkoda Ja własnie próbuje się nie nakręcać, bo czuję wewnętrznie, że mi poprzestawwia się od zmainy klimatu.
Ale czasami te nakręcanie się jest silniejsze...
Nieźle z tym lakierem, dobrze, że nikomu w oczy nie prysnął...
Zdrowiej

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Hehhe, zauważylam, że jakoś w klubie nieźle nam się gaworzy Trzeba się teraz rozdwoić
Stary 2012-06-25, 13:06   #3219
Dzastin08
Wtajemniczenie

LunaO- to widzę,ze miałaś koszmary ze mną w roli głównej Fajnie by było jak by Twój sen się spełnił ale jakoś się nie nastawiam... pożyjemy zobaczymy

Witam dziewuszki

Ja właśnie wróciłam z pracy i mnie szlag trafia bo facet od allegro telefonów nie odbiera, na meila mi nie odp a za paczką już ponad tydzień czekam!!!
I tak się zaczyna poniedziałek... i w dodatku się nie wyspałam ale u mnie to nic nowego

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-06-25 o 13:12
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:42   #3220
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej

tak po cichutku gdzies sobie Was podczytywalam i tak mnie wzielo, ze moze jednak troche tutaj pasuje, bo widze, ze pare dziewczyn ma identyko syt jak moja: otoz od 2och lat zabezpieczalismy sie metoda kto pierwszy ten lepszy a od maja juz metoda: co bedzie to bedzie

jestesmy malzenstwem od poltora miesiaca razem juz prawie 6 lat ja 23, malz 25 no i dolaczam sie do grona zachodniopomorskich "staraczek" chociaz niestety tylko sercem, bo cialem jestem w Norwegii

przyjmiecie mnie?? bede dopingowac i sie uczyc od tych bardziej doswiadczonych w staraniach
Cytat:
Witajcie Kobietki
Jestem na tym forum nowa... Bardzo lubię wchodzić na wasz wątek. 12.06. był TEN dzień, był to 14 dzień cyklu.
Jutro ma przyjść wredna @. na początku czułam, że to był złoty strzał, dziś mam już doła, brzuch boli więc pewnie nic z tego

Marzenia o dziecku mam od kilku lat choć sama niedługo skończę dopiero 24. Ale pewnie Wy mnie zrozumiecie jak to jest pragnąć nosić pod swoim serduszkiem kochane dzieciątko...

Pozdrawiam Was serdecznie...
Cytat:
Napisane przez daydreamer Pokaż wiadomość
hej, można dołączyć ?
jestem tutaj nowa, 24 lata, rok po ślubie
w zeszłym cyklu zaczęliśmy "starania", teraz był 2 cykl, niecierpliwie (nie)czekam na @ powinna przyjść 1 lipca i coś czuję, że jednak przyjdzie...
witam nowe dziewczynki juz widze, ze dziewczyny Was przyjeły rownie miło jak i mnie
u mnie ok. strasznie mnie cycuchy bola. dawno tak nie mialam. jestem w 31 dc a kiedy dostane @ to nie wiem, bo jak pisalam - nieregularnie małpuje :P tempka pokazuje jakby, że skok był z tydzien wczesniej niż poprzednio wiec moze dostane okres szybciej ale ciezko mi stwierdzic. zobaczymy.
wczoraj wrocilam z wyjazdu integracyjnego z pracy wiec sie troche odluzowalam fajnie bylo. mielismy splyw kajakowy ktoregoi balam sie jak ognia. ale bylo super i juz z TZ planujemy wybrac sie na taki splyw ze znajomymi. moj TZ byl na splywie z chlopakami a ja bronilam sie rekami i nogami przed tym. niepotrzebnie no... i wrocilam wysteskniona do TZcika :P wiec sie dzialo

ps. ja tez brunetka
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:30   #3221
Latte88
Zakorzenienie

Hej Kobietki
jeszcze raz dziękuję za ciepłe przyjęcie. Siedzę w pracy i wcinam obiad, już bułę wcześniej wtrąbiłam :p @ nie ma póki co nie przyszła, dzięki bo mocno kciuki trzymacie .

A jak u Was mija popołudnie??
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:41   #3222
Kejthx
Zadomowienie

Hej dziewczyny ja to normalnie usypiam na stojaco Zaraz spadam z pracy.
U mnie na chwile obecną nic się nie dzieje, tylko cycki puchną ;P czyli @ pewnie troszkę mi powariowała i zmierza wielkimi krokami.
Buzia, miłego wieczoru. Ja zapewnie wieczorkiem wpadne do klubu
Stary 2012-06-25, 16:48   #3223
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Hej Kobietki
jeszcze raz dziękuję za ciepłe przyjęcie. Siedzę w pracy i wcinam obiad, już bułę wcześniej wtrąbiłam :p @ nie ma póki co nie przyszła, dzięki bo mocno kciuki trzymacie .

A jak u Was mija popołudnie??
Witaj latte88. Chyba się jeszcze z Tobą nie witałam na forum. Tak więc witaj wśród nas. (Witam też wszystkie inne staraczki na naszym forum)

Mi niestety popołudnie miła pod znakiem bolącego gardła i zagilowanego noska
Tż wyjechał, więc dziękuję Bogu, że moja mama była tak kochana, że zawitała do mnie z górą zakupów i zrobiła mi rosołek

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:58   #3224
Atena564
Zadomowienie

Hej dziewczynki oj dawnoooo mnie tu niebyło próbuje pomału nadrobić wasze posty ale sporo tego
Oczywiście witam wszytkie nowe staraczki
Mam nadzieje ze SZYBKO WSZYTKIE ZAFASOLKUJEMY!!!!!!
U mnie @ na początku lipca, ale niechce by przychodziła!!!!
Już schizuje pomału widząć kolejne maluchy lub kobietki w ciąży, a na dodatek kiedy niewłącze tv to ciąże, porody, bobaski na każdym kanale Nawet ostatnio znalazłam gazete o noworodkach (jeszcze zafoliowaną z płytą) w galerii na murku pod ścianą,...
Dziewczynki pozdrawiam gorąco i całuje wszystkie
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:11   #3225
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ja tez mam taka nadzieje

a wiecie co? jak bylam mala to mialam tendencje do ssania kciuka i zawsze przy tym bawilam sie wlosami, bo uwielbiam wszystko co puchate i miekkie i zostalo mi to do tej pory(no oprocz tego palca- chociaz jak mam dobry dzien toooo... ) no i w kazdym bardz razie dzis wchodzi moj Tz do pokoju i widzi, ze dorwalam nasza Mynie(kotka) i ja michralam bo ma tak cudownie miekka siersc, ze jak tylko jest w poblizu to wykorzystuje puchacza i tak sie patrzy na nas i mowi: na bank nasza dzidzia bedzie miala to samo co Ty fajnie, ze takie mysli mu do glowy przychodza, ze mysli jakie bedzie nasze dziecko

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:16   #3226
Latte88
Zakorzenienie

Atena witaj trzymam kciuki żeby nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy

Kejthx a kiedy powinna przyjść @? Ja dziś jak się kąpałam to zauważyłam że mam jakby opuchnięte guziczki, ale boję się, że to kolejna moja wkrętka

Lady_Malgo dużo zdrówka kuruj się Kochana
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:03   #3227
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

IDĘ W SOBOTĘ WYMROZIĆ TEGO DZIADA Z MOJEJ CENNEJ SZYJKI A potem chyba inseminacja, bo nie mam na co czekać.

Do oczekujących na @, mam nadzieję, że nie przyjdzie, trzymam kciuki
I witam wszystkie nowe Staraczki
Stary 2012-06-25, 18:45   #3228
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
IDĘ W SOBOTĘ WYMROZIĆ TEGO DZIADA Z MOJEJ CENNEJ SZYJKI A potem chyba inseminacja, bo nie mam na co czekać.

trzymam kciuki
moja torbiel się chyba wyprowdzila.. czuje cosik tam jeszcze ale po drugiej str też czuje, wiec to raczej nie przez torbiel. W czwartek odbieram mojego polówka Cieszę się, bo planowo miał być dopiero w piątek i smutno nam było, że nie będzie go na zakończeniu roku naszgo syna- świadectwo z paskiem
Mam tylko nadz, że nie będę mieć takiego pecha jak ostatnio, bo w drodze na lotnisko dorwala mnie policja i mandacik dostałam. Miało być 500zl ale powiedzialam, że jak tyle dostanę to juz na buty w tym mcu nie starczy i jest 300zl i 8 pkt.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

ale ze mnie popierdóła...
no witam nowe staraczki
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2012-06-25 o 18:43
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:53   #3229
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość

Także 3mam kciuki żeby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki
moja torbiel się chyba wyprowdzila.. czuje cosik tam jeszcze ale po drugiej str też czuje, wiec to raczej nie przez torbiel. W czwartek odbieram mojego polówka Cieszę się, bo planowo miał być dopiero w piątek i smutno nam było, że nie będzie go na zakończeniu roku naszgo syna- świadectwo z paskiem
Mam tylko nadz, że nie będę mieć takiego pecha jak ostatnio, bo w drodze na lotnisko dorwala mnie policja i mandacik dostałam. Miało być 500zl ale powiedzialam, że jak tyle dostanę to juz na buty w tym mcu nie starczy i jest 300zl i 8 pkt.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

ale ze mnie popierdóła...
no witam nowe staraczki
Czyżby za prędkość ten mandacik?
Ładnie zbajerowałaś panów policjantów
P.S: Gratulację dla syna za świadectwo

Pogoda dziś w kratkę raz pada,raz słońce... Tż w pracy,a ja właśnie wróciłam z Rosmanna z siostrą.Kupiłam parę potrzebnych pierdołek i 30 zł poszło lekką ręką...

Zaraz sobie zrobię domowę SPA- maseczka na twarz, gorąca kąpiel i łóżeczko

P.S: Jeszcze dziś w pracy się dowiedziałam że 2 laski są w ciązy... jeeej ja też chcę!

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-06-25 o 19:16
Stary 2012-06-25, 18:57   #3230
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam i ja!
w pracy byłam, w szkole byłam, zadanie domowe oddałam, kolejne zadanie domowe dostałam, okresu jeszcze nie dostałam.
coś mnie kuje dziś po lewej stronie podbrzusza. tak z 10 razy może dziś, nie sa to silne kucia, ale odczuwalnie wystarczająco. nigdy tego nie miałam. boli mnie jednak brzuch jak na okres i czuję się taka pełna. także czekam do jutra.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:17   #3231
santom
Zakorzenienie

domciatko a przypomnij mi: Ty czekasz na malpe czy malpa zabalowala juz troche i ma zamiar nie przyjsc?

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-06-25, 19:17   #3232
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
witam i ja!
w pracy byłam, w szkole byłam, zadanie domowe oddałam, kolejne zadanie domowe dostałam, okresu jeszcze nie dostałam.
coś mnie kuje dziś po lewej stronie podbrzusza. tak z 10 razy może dziś, nie sa to silne kucia, ale odczuwalnie wystarczająco. nigdy tego nie miałam. boli mnie jednak brzuch jak na okres i czuję się taka pełna. także czekam do jutra.

ooo jaka pilna uczennica- tak 3mać!
Kiedy testujesz kochana? 3mamy kciukasy za 2 krechy!

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-25, 19:36   #3233
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Czyżby za prędkość ten mandacik?
Ładnie zbajerowałaś panów policjantów
P.S: Gratulację dla syna za świadectwo
ano za prędkość... 90 było a ja 140. Jeszcze mówię im, że mnie łapią a tam pewnie inni jeszcze szybciej gnaja a oni mi na to 'no pani to jest dzisiejszą rekordzistką' - TŻ był ze mnie bardzo dumny...tzn, ze taką ostrą babke ma
a z tym świadectwem to były takie jaja, że mój cycuś ( syn- przyp. red. ) przez kilka dni nie chciał do szkoły chodzić ale to już opowieść do klubu.

ps. jeszcze wszystkie będziemy grube chodzić! głowa do góry a cycki do przodu
S.I. Witkiewicz
Stary 2012-06-25, 19:37   #3234
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

sytuacja wygląda tak, że dziś jest 27 dzień cyklu, a ostatnio dostawałam okres co 26 dni, czasami co 28 dni. więc czekam na okres z nadzieją, że nie przyjdzie)

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
ja już gruba haha, także tylko grubsza mogę być

Stary 2012-06-25, 19:46   #3235
Maksika
Raczkowanie

Hej Dziewczyny nie odzywam się (bo na razie wstrzymałam się ze staraniem - jakoś mam stracha), ale czytam Was ( z sentymentu ) na bieżąco
Mam pytanie do tych które są po #
Kiedy Wam wrócił okres po # ??? Ja jestem 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i dopiero przestałam krwawić ale pomiędzy miałam jakiś dzień że nic nie leciało - czy to mogło być tak że miałam te krwawienia po zabiegu a potem po prostu okres czy jak to jest ?? brzuch niby nie bolał ale sama nie wiem. No i powiedzcie mi czy lekarz zakazał "przytulania" czy już można normalnie ???
Maksika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:06   #3236
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maksika Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny nie odzywam się (bo na razie wstrzymałam się ze staraniem - jakoś mam stracha), ale czytam Was ( z sentymentu ) na bieżąco
Mam pytanie do tych które są po #
Kiedy Wam wrócił okres po # ??? Ja jestem 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i dopiero przestałam krwawić ale pomiędzy miałam jakiś dzień że nic nie leciało - czy to mogło być tak że miałam te krwawienia po zabiegu a potem po prostu okres czy jak to jest ?? brzuch niby nie bolał ale sama nie wiem. No i powiedzcie mi czy lekarz zakazał "przytulania" czy już można normalnie ???
ja po # krwawilam 1 d, potem tylko plamienie no chyba, że nosilam coś ciężkiego albo się przemęczałam. Tak było 10d - kilka d plamienie, nic, krwawienie potem znów plamienie. Potem już nic nie leciało. Pierwszy seks był po 10 (opisywalam to na wątku) a okres po 27 dniach ( też o tym pisałam ). Myśle, że to co miałaś to nie była @.
S.I. Witkiewicz
Stary 2012-06-25, 20:15   #3237
santom
Zakorzenienie

domciatko, to mocniscie 3mam kciukasy, az mi kostki bieleja;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-06-25, 20:24   #3238
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
ano za prędkość... 90 było a ja 140. Jeszcze mówię im, że mnie łapią a tam pewnie inni jeszcze szybciej gnaja a oni mi na to 'no pani to jest dzisiejszą rekordzistką' - TŻ był ze mnie bardzo dumny...tzn, ze taką ostrą babke ma
a z tym świadectwem to były takie jaja, że mój cycuś ( syn- przyp. red. ) przez kilka dni nie chciał do szkoły chodzić ale to już opowieść do klubu.

Ooo to ty hardcorowa babka jesteś, ja max 120 km/h jechałam.. brak mi odwagi żeby depnąć gaz bardziej.. ale nie wiadomo co by bylo jak bym się znalazła na autostradzie, a jeszcze nie jechałam... bo jak jedziemy w dłuższe podróże to Tż zawsze prowadzi.

Dawaj do klubu z opowieścią

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-25, 20:33   #3239
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
domciatko, to mocniscie 3mam kciukasy, az mi kostki bieleja;D
a jak nie to będziemy za miesiąc znów się razem starać, bo my w podobnych terminach co nie?

Stary 2012-06-25, 20:37   #3240
santom
Zakorzenienie

no razem majowo ja teraz czekam na "TRAFNE" dni

NA ZAWSZE W SERCU...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości