Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VIII.2011 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. 5 11,11%
Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy 0 0%
Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. 2 4,44%
Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy 1 2,22%
Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje 0 0%
Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone 2 4,44%
Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. 3 6,67%
Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę 1 2,22%
Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. 0 0%
Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! 3 6,67%
Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! 4 8,89%
Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! 3 6,67%
Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. 1 2,22%
Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. 10 22,22%
Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? 6 13,33%
Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie 0 0%
Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! 0 0%
Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam 0 0%
chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło 0 0%
pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek 3 6,67%
papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda 0 0%
chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 09:59   #3961
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Madziulka to byłaś bardzo mlodziutka jak za maz wychodziłas dlugo sie znaliscie z Tz przed ślubem ?
Równiutko 3 i pół roku

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:19   #3962
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Sto lat dla Jasia !! ))

I najlepszego z okazji miesięcznicy Kinga i Zuzia :))

Dzień Dobry,
zainspirowana zasypianiem dziubkowego Szymka bez smoka, właśnie uśpiłam swojego bezproblemowo bez smoka

Kiepską noc mieliśmy dzisiaj. Filip się budził często i ledwo siedzę. Zaraz legnę na kojku

Filip robi 2-3 kroczki puszcza się wersalki i idzie do mnie, albo jak ma rozłożoną kołdrę na dywanie to biegnie na kołdrę. No ale chodzeniem tego jeszcze nazwać nie można

No i mój:
znowu zapomnialam o miesiecznicy

mam tez info w klubie... i no comment na forum, ok?!

do tego jestem w kupie. zasypianie z czopkiem i poranek (5:00) z czopkiem. w koncu chyba wykluwa sie biały potwor. widac juz przez dziaslo jak idzie. oczywiscie, dwójka

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2012-06-25 o 10:21
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:20   #3963
brumek
Zakorzenienie

Hania, Szymonek i zaginiony Igorek - sto lat

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
umieram...
Aga, nie strasz, co się dzieje? Ten wirus taki silny? Ale u Ciebie gorzej czy u maluchów?

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość

Ja tylko na szybko. Nie nadrobię Was...
Weekend spędzilismy tym razem w kieleckim. Jeszcze się nie wypakowałam. Powinnam być wypoczęta, ale nie jestem (a za 3 tygodnie mąż zaplanował tam tydzień urlopu - nie mam pojęcia, jak to przetrwam)... Mam tydzień na to - teściowie zostali tam (do niedzieli na pewno). Znowu będziemy się bawić w domek
Mamad Dobrze chociaż że sami pobędziecie Tylko znowu bunt się we mnie budzi, jak czytam, że "mąż zaplanował urlop"

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Chyba nas jakiś wirus atakuje :/ Mały w nocy też miał gorączkę, teraz marudny, poszedł spać, TŻ też zrzędzi żę ma temp., mnie mdli :/
Muszę z małym do pediatry chyba jechać.

O nie

Dzień dobry
Zimno dziś, ale chociaż nie leje. Takiego czerwca paskudnego i zimnego to dawno nie było
Stary 2012-06-25, 10:20   #3964
alibany
Rozeznanie

I u nas nieco podwyższona temperatura:/ humor dopisuje, więc na razie obserwuje......

Zdrówka dla pozostałych chorowitków!!!

Beatko trzymam mocno kciuki, pójdzie celująco
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:38   #3965
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

U nas też pogoda beznadziejna, generalnie zimno, raz słońce, raz pada

Sara siedzi w samochodzie, ja dopijam kawe i trzeba będzie iść z psami.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:41   #3966
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
U nas też pogoda beznadziejna, generalnie zimno, raz słońce, raz pada

Sara siedzi w samochodzie, ja dopijam kawe i trzeba będzie iść z psami.
U nas to samo. Ale chyba pójdę na spacer z młodym, bo ciężko wytrzymać z nim w domu, nieznośny jest ostatnim czasem.

A mnie złapała jakaś paskudna depresja. Wrrrr

i dupa ze ze saceru, bo znowu leje
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-06-25 o 10:46
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:16   #3967
meszsares
Zadomowienie

Witam
Zaległe piatkowe podziekowania wszsytkim cioteczkom w imieniu Blanki za zyczenia miesiecznicowe dziekujemy
Blaneczka od kilku dni umie sama bez trzymanki zrobic 3 kroczki pieknie tez lapie rownowage stojac w miejscu (ciagle zawziecie trenuje ten niebezpieczny manewr)
zębow narazie: 1 sztuka

MILEGO DNIA - wieczorem wezme sie za nadrabianie..
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:31   #3968
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Idę o 11 na spacer z kolegą
Co to za kolega?

Dobre:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 532542_430418820332143_108226361_n.jpg (37,0 KB, 37 załadowań)

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:35   #3969
Shira_83
Zadomowienie

Bry Kuny

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

Super, że taki udany dzień mieliście Teściówka najlepsza, wyobrażam sobie jak jej głupio musiało się zrobić Jakieś zdjęcia poprosimy jubilata w czapeczce, torcik....

będą pewnie wieczorem będę mieć chwilkę

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna

Ale mieliście udane urodziny I "na bogato"

A czy Żbik, jako nie niemowlak, lepiej spał w nocy, czy ta przemiana będzie bardziej... stopniowa?

;
nie chwalę, pobudka o 21.30 potem o 5 i posypianie do 8 z mamusią w łóżku
Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Shira83 No właśnie...Żbik dziecko śpi????????Jak śpi to daje Ewce 2 miesiace i ma być poprawa
trochę jakby lepiej, ale już żałuję, że to napisałam...
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jutro idziemy z małym na szczepienie. Wiecie to po roczku- chyba odra, świnka, różyczka. Szczepiła już któraś?
my też jutro idziemy
Cytat:
Mega mocna kciuki !!! Obrona to formalność Idę o 11 na spacer z kolegą

co za kolega

Beti ja już gratuluję
Stary 2012-06-25, 12:36   #3970
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
U nas to samo. Ale chyba pójdę na spacer z młodym, bo ciężko wytrzymać z nim w domu, nieznośny jest ostatnim czasem.

A mnie złapała jakaś paskudna depresja. Wrrrr

i dupa ze ze saceru, bo znowu leje
deprecho precz

my po ponad 2h spacerku ale robi sie coraz chłodniej i nieprzyjemnie a rano jeszcze słoneczko świeciło ehh ta pogoda

Beatka !!!!!!!!!!!!! (nie pamietam czy już pisałam,że trzymam )

Szymon, Hania, Igor sto latek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:38   #3971
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za kolega?

Dobre:
Stara prawda

Meszsares - wielkie gratulacje dla Blaneczki A co tam u Klarusi? Wymyśliła ostatnio jakieś nowe powiedzonko?

Tymek na mnie przysnął, więc mam jedną rękę i sobie te ciuchy w Mango oglądam. I kilka mnie kusi, ale się boję... O rozmiary Że za małe będą albo za długie/za krótkie...
Stary 2012-06-25, 13:28   #3972
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

super wyglądacie

Cytat:
Oliweczko śliczny, zgrabny brzuś! Jula fajnie wygląda jak depcze przy Tobie.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Oliweczka

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość

Pieknie rośnie!!!Slicznaś!

Cytat:
Oliweczka, ale ślicznie wszyscy wyglądacie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Oliweczko super zgrany brzuszka

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Oliweczko
, wow -pięknie wyglądasz. Brzuszek już widoczny, zaokrąglił się od ostatniego zdjęcia. Julka już sama chodzi?

zrobiła najwięcej już 7 kroków i parę razy dziennie zaczyna swoje ,,chodzenie" coraz odważniej nie mówiąc juz o pchaczu, przy którym zasuwa jak szalona
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Oliweczka pięknie Ci w tej ciąży

Cytat:
szukanie niani!

Oliweczko super zgrabnie wyglądasz!!

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
urodziny wyszły super mały dostał dużo zabawek koparę, słonia z FP pampki kasę, auto, wiaderko do piaskownicy wypasione z "nemo", piaskownicę muszelkę, łańcuszek ze św. Krzyśkiem i kaski też się sporo uzbierało mały był cudowny cały dzień jak zobaczył tort to o mało nie wyskoczył mi z rąk tylko teściówka była zbyt roztrzepana i przy zdjęciach "bo musi poprawić" strzeliła gumką z czapeczki małemu w brodę i pyło płączu 5 minut, hehehe ale jej było głupio!!!!!jednym słowem cudowny dzień no i nie mam już niemowlaka w domu
No napewno Jej było głupio....
Super, że urodzinki się udały, juz niemoge się doczekac urodzin Julki

Carmelka, widzę, że u Ciebie, a raczej Sarki też udane urodziny bardzo się cieszę, a w tym samochodzie wygląda bajecznie

Aga co się dzieje ze zdrówkiem?

Patik gdzieś zniknęła

Brumku pytałaś jak się czuję w tej ciąży-podobnie , tyle że z Julą nie bolała mnie rwa kulszowa ani razu, a teraz czasem boli. Ale ogólnie bardzo dobrze sie czuję

W sobotę moja teściowa trafiła do szpitala z poważnym zagrożeniem zawału, czy jakoś tak...no i leży...na czwartek wzięłam urlop, na poniedziałek też, ale coś czuję ze się rozejdzie przez to mój urlopi nic mi nie zostanie po macierzyńskim

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:06   #3973
brunetka2000
Zakorzenienie

Patik wiesz może dokładnie gdzie i w jakie dni przyjmuje Serwinka ???? O której trzeba do niej jechać, żeby się dostać???
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:10   #3974
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

macha do was wlasnie swiezo upieczona pani magister ekonomii .

Jade wlasnie z Rzeszowa busem i z kom wiec wybaczcie ze sie nie odniose do postow.

Aaniu zdrowka dla Was bo doczytalam ze i Was wirus dopadl, AgaG rowniez zdrowia dla waszej rodzinki.

Reszte nadrobie w domku, poszlismy jeszcze na chwile z grupa w pubie pogadac, i zlecialo ale widzialam ze Shirka pierwsza gratulowala o 12.35 juz. Wyszlam jakos tak kolo 12 z obrony, egzaminowali mnie rowno 5 minut, wszystkich nas tak szybko w miare,

witajcie Wakacje i dzieki wielkie za kciuki, nawet nie wiecie ile takie wsparcie z Waszej strony znaczy

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-06-25 o 18:21
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:18   #3975
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Gratulacje!

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:02   #3976
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Oliweczka Ty się módl żeby teściowej nic nie było, bo kto się Julką zajmie. Niedługo i tak na "urlop" pójdziesz.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:15   #3977
patik87
Zakorzenienie

Sara ma znowu białko w moczu
Siąść i płakać, jutro powtarzamy badanie. Ostatnio było w ilości 9 i pasma śluzu, na drugi dzień było ok. Dzisiaj sytuacja podobna, również pasma śluzu ale białka 50mg. Może to być od zanieczyszczenia, ale aż tyle?
Boję się. Boshe ale życie daje mi w doopę ostatnio.
Stary 2012-06-25, 17:12   #3978
alibany
Rozeznanie

beatka gratulacje!!1

patik
tulę na pocieszenie. kurcze przyplatało się to białko Sarze. Trzymajcie się dzielnie! I dawaj znac jak się sprawy dalej mają....

dziewczyny w temacie siadania dzieci w tej pozycji "V".
Zauważyłam, że kolejka Mula sprzyja takiej pozycji mojej Ali. tak jej najwygodniej przy niej siedziec. poprawiam ją ale co rusz wraca do tego siadu na klęczka. Jak siedzi tak przez chwilkę to chyba jeszcze nie stanowi zagrożenia dla jej nózek co??

U nas cały dzień stan podgorączkowy, obstawiam zęby. Nie ma w ogóle apetytu, pogardziła pysznym rosołkiem, jogurtem z owockiem, udąło mi się banana jej dać i troszkę kaszki popiła z butli. No i nie chce pić:/
Poza tym humor dopisuje, biega (dosłownie) z pokoju do pokoju, bez celu, tak by sobie pobiegać Myślałam, że przy raczkowaniu osiągała prędkośc światła, ale nie....teraz to jest tempo
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:07   #3979
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Beatko ogromne gratulacje!!!

Patik przytulam Cie mocno, tylko tyle moge...

Aniu zdrowia dla Waszej rodziny!

Przepraszam, ze tak pobieznie...

Ja dziekuje za zyczenia zdrowia! Jest fatalnie, w nocy wymioty, teraz biegunka (sorry za opis), jestem slaba jak nie wiem. I oczywiscie sama z dziecmi, maz do 23 w pracy... Cale szczescie Antek najczesciej sam sie bawi, ale masakra jest dla mnie przygotowanie im jedzenia, no i zbliza sie wieczor, nie wiem jak ich ogarnie.
Mysle, ze to zatrucie, a nie wirus. Poprzednio zaczelo sie po zjedzeniu przez dziewczyny rurek z bita smietana w takim nowym punkcie. Ale odsuwalam ta mysl, bo ja wtedy jadlam lody tam i nic mi nie bylo. No i wczoraj juz wszyscy byli ok, po poludniu poszlam tam znowu, Zuzka jadla loda (ja jej pomagalam), a ja mialam kawe mrozona. Wiki nic tam nie jadla. No i juz po 3 godzinach zaczelam sie zle czuc, noc masakra, Zuzia tez wymiotowala i miala biegunke. To chyba nie zbieg okolicznosci? Mama mowi, zeby zglosila to do sanepidu...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:12   #3980
aania_20
Zakorzenienie

AgaG, mama ma rację. Też bym zgłosiła. Skoro kolejny raz się tak zdarzyło, to coś w tym może być. A może kogoś dzięki temu ominą takie sensacje..
Zdrówka!!!

Byłam u pediatry, na szczęście stwierdziła że nic nie widzi, troszeczkę gardło zaczerwienione, ale za temperaturę wini ząbki bo dziąsła nabrzmiałe. Mam obserwować i jakby coś, to dzwonić. Ale w sumie dobrze że to to, wirus tylko mnie trzyma.
No i też pytałam o to chodzenie, powiedziała że skoro sam się domaga prowadzenia to nie ma co go powstrzymywać

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:32   #3981
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Patik.. kurcze... Wy to macie pod górkę.. ciągle coś.. ska to cholerstwo się bierze..

zdrówka dla Sarci i oby było już tylko lepiej.

a ja się Wam pochwalę moje dziecko się robi medialne
http://www.hej.mielec.pl/gfx/mwmstud...1/98262708.jpg

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-06-25 o 18:59
Stary 2012-06-25, 18:50   #3982
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Patik.. kurcze... Wy to macie pod górkę.. ciągle coś.. ska to cholerstwo się bierze..

zdrówka dla Sarci i oby było już tylko lepiej.

http://www.hej.mielec.pl/galeria/art2710.html
Cudna Julka i jej minka
Stary 2012-06-25, 19:16   #3983
brunetka2000
Zakorzenienie

Bella odebrałaś nagrodę ????

Moja zaginęła w akcji Ale dzięki znajomej wszystko się wyjaśniło i niedługo będą dzwonić, że można odebrać
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:35   #3984
patik87
Zakorzenienie

Dziewczyny czy iwonap jest aktywna na fb? macie z nią jakiś kontakt?
Stary 2012-06-25, 19:45   #3985
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy iwonap jest aktywna na fb? macie z nią jakiś kontakt?
tak a potrzebujesz namiarów na nią pilnie?

Stary 2012-06-25, 19:47   #3986
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
tak a potrzebujesz namiarów na nią pilnie?

tak..
Stary 2012-06-25, 20:15   #3987
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

a Ty chyba miałaś konto na fb.? zerknęłam ale nie ma podanego maila tylko ten facebookowy mail ale z tego pewnie nie korzysta..

Stary 2012-06-25, 21:14   #3988
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Brumku pytałaś jak się czuję w tej ciąży-podobnie , tyle że z Julą nie bolała mnie rwa kulszowa ani razu, a teraz czasem boli. Ale ogólnie bardzo dobrze sie czuję
No to najważniejsze I oby tak zostało do końca

Cytat:
Gratulacje Beatko

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Sara ma znowu białko w moczu
Siąść i płakać, jutro powtarzamy badanie. Ostatnio było w ilości 9 i pasma śluzu, na drugi dzień było ok. Dzisiaj sytuacja podobna, również pasma śluzu ale białka 50mg. Może to być od zanieczyszczenia, ale aż tyle?
Boję się. Boshe ale życie daje mi w doopę ostatnio.
Nie do wiary, że to się tak do Was przyczepiło Mam nadzieję, ze w końcu znajdziecie lekarza, który raz na zawsze zrobi z tym porządek

Cytat:
U nas cały dzień stan podgorączkowy, obstawiam zęby. Nie ma w ogóle apetytu, pogardziła pysznym rosołkiem, jogurtem z owockiem, udąło mi się banana jej dać i troszkę kaszki popiła z butli. No i nie chce pić:/
Biedna Ale skoro humor jest dobry, to jeszcze tragedii nie ma

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Mysle, ze to zatrucie, a nie wirus. Poprzednio zaczelo sie po zjedzeniu przez dziewczyny rurek z bita smietana w takim nowym punkcie. Ale odsuwalam ta mysl, bo ja wtedy jadlam lody tam i nic mi nie bylo. No i wczoraj juz wszyscy byli ok, po poludniu poszlam tam znowu, Zuzka jadla loda (ja jej pomagalam), a ja mialam kawe mrozona. Wiki nic tam nie jadla. No i juz po 3 godzinach zaczelam sie zle czuc, noc masakra, Zuzia tez wymiotowala i miala biegunke. To chyba nie zbieg okolicznosci? Mama mowi, zeby zglosila to do sanepidu...
Bardzo Ci współczuję I masz rację, że podejrzanie ta sprawa wygląda. Mama chyba dobrze podpowiada, że dobrze by to było zgłosić, zbadać. Bo inaczej inne osoby będą cierpiały, a sami właściciele też pewnie niczego nieświadomi...

Cytat:
Byłam u pediatry, na szczęście stwierdziła że nic nie widzi, troszeczkę gardło zaczerwienione, ale za temperaturę wini ząbki bo dziąsła nabrzmiałe. Mam obserwować i jakby coś, to dzwonić. Ale w sumie dobrze że to to, wirus tylko mnie trzyma.
No i też pytałam o to chodzenie, powiedziała że skoro sam się domaga prowadzenia to nie ma co go powstrzymywać
Uff, dobrze, że nic poważniejszego U nas zęby tez dają się trochę we znaki

Cytat:
http://www.hej.mielec.pl/gfx/mwmstud...1/98262708.jpg
Juleczka A z jakiej to okazji?
Stary 2012-06-25, 22:03   #3989
Zmalowana
Zakorzenienie

Helołł nocną porą :P
Kupiłam Filipowi sandałki http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...opiece-sandaly

z elefantów nic nie ma od 2 tygodni nowego, bieda totalna. Starczą mu i takie póki co Chodzi mu się dobrze więc luzik bluzik :P

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:04   #3990
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam sie
isiaok nie pochwale sie projektem bo robilismy swoj na zamowienie, nie z katalogu. Przykro mi. chcesz to ci opisze - zobaczysz oczyma wyobrazni. Robilismy bo to jest dom jednorodzinny z powierzchnia uslugowa.
Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ciekawe co w moim sie poprawi po roczku bo spać to śpi od dawna

chcecie nas ??
na pewno a jak nie to i tak wrzucę
slicznie

Cytat:
Dodam jeszcze foteczki

Przytulaski z Dziadkiem, niestety dziś już wyjechał
Spacer w szelkach, Sarenka absolutnie nie chce być łapana za rączke.

Bylismy wczoraj na ognisku u Jana
przytulaski z dziadkiem boskie sarenka slicznosci
Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość

Ja tylko na szybko. Nie nadrobię Was...
Weekend spędzilismy tym razem w kieleckim. Jeszcze się nie wypakowałam. Powinnam być wypoczęta, ale nie jestem (a za 3 tygodnie mąż zaplanował tam tydzień urlopu - nie mam pojęcia, jak to przetrwam)... Mam tydzień na to - teściowie zostali tam (do niedzieli na pewno). Znowu będziemy się bawić w domek
no prosze w kieleckim, ale zeby choc powiedziala i z jakas checia wyszla spotkania no chyba ze mnie nie lubisz - to ok.

Witam sie po raz kolejny. Przyjechal brat z rodzina i czas wypelniony na full. rano pojechalam do starostwa zglosic rozpoczecie budowy i do drugiego wydzialu zawiezc podbita decyzje i zostawic dziennki budowy - w czwartek do odbiorudzwonil geodeta jutro bedzie wytyczac gdzie dom a gdzie garaz na dzialce ponadto sprzatanie i obiad i po nich an dworzec, wrocilam, obiadek przyjechala tez mama posiedzielismy i zostawilismy dzieciaki mamie i pojechalismy do ojca - masakra. Opuchniety, zly i wogole ... szkoda gadac nie bede smecic. a teraz maz pojechal w trase do zabrza a ja marys uspilam i siedze z wami. Chwale sie ida nam dwie gorne jedynki na raz juz sie przebily przez dziasla

Przepraszam ze nie odnioslam sie do wiekszosci postow, ale czasu brak ide spac zaraz.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości