|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
justiii87- muszę już uciekać i fotki tylko zobaczyłam - WYGLĄDAŁAŚ PRZEPIĘKNIE
![]() ps. a jednak przeczytałam. Przepiękna relacja, aż się czuje tą radość i szczęście jak się czyta . Bardzo się cieszę, że wszytko się udało ![]() Lecę na weekend z przyjaciółkami- do poniedziałku Dziewczynki
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-07-06 o 14:58 |
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie fryzura inna niż ja do tej pory widziałam. Niestety poza 1 zdjęciem kolejne mi sie nie otwierają, Pojawia się hasło błędny link. Ale jeszcze raz gratuluje i po relacji można śmiało powiedzieć, że jesteś szczęśliwa i że to były 2 cudowne dni dla was.
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zdążyłam zobaczyć wszystkie zdjęcia Gratuluję Kolorek włosów obłędny, moja siostra od dawna chce taki, ale coś jej nie wychodzi
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zdjęcia zamieściłam w klubie
więc tam można zobaczyć zdjęcia. Jak będę miała od fotografa to resztę zamieszczę Na razie mam zdjęcia robione przez moją siostrę i znajomych bo niestety rodzice nie byli wstanie zająć się aparatem ![]() Wika28 - prześlę Ci nazwę farby którą maluję włosy
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
super, ucieszy się
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#1416 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za obronę, na pewno sie uda! I za nastepne zalatwione sprawyCytat:
ale przynajmniej sie zabawie a Tobie zycze swietnej zabawy z przyjaciolkami![]() Cytat:
chociaz chetnie bym odwiedzila czarnobyl, ale juz po podrozy poslubnej![]() Bardzo lubie nasze morze i na pewno w to lato tez sie wybierzemy-chociaz na weekend Cytat:
gratuluje
|
|
#1417 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale się rozgadałyście super
![]() Cytat:
U nas też ksiądz był bardzo sympatyczny przy protokole i życzę Wam tego samego Cytat:
![]() Cytat:
![]() My mamy w cenie ale liczą chyba 8 osób na butelkę Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy z nad Naszego pięknego morza. Wyjeżdżając z Płocka temperatura była 35 stopni więc ubrani byliśmy bardzo cienko, dojechaliśmy do Gdyni a tam 12 stopni leje deszcz i wszyscy chodzili w kurtkach długich spodniach i patrzyli na Nas jak na idiotów. Współczułam bardzo tym ludziom którzy pojechali swój wyczekany długo urlop a tam taka pogoda.
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Składam życzenia bo wyjeżdżam dzisiaj wieczorkiem z tż i dzieckiem na działkę na tydzień i pewnie będzie co nadrabiać ...niby internet będzie ale nie wiem czy czas będzie ![]() A na koniec Monika860902, mayeczka87, haczyk7, wesola84 i jak jeszcze kogoś pominęłam to przepraszam WSzystkiego najlepszego na nowej drodze życia , szczęścia wiele cierpliwości , zrozumienia i miłości i codziennego uśmiechu na twarzy obok siebie
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
Ja rownież zycze wszystkim jutrzejszym żoneczkom wszystkiego najlepszego, usmiechu, milosci i spelnienia marzen i zeby ten dzien zostal w Waszej pamieci na zawsze jako najpiekniejszy
|
#1421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za postępy za obronę (nie będzie tak strasznie zobaczysz )Jak było na lekcji tańca? Żałuję że nas takowe ominą ![]() Cytat:
) chodzi się tak samo jak z moim narzeczonym i romantyzm tez u nich na tym samym poziomie ![]() My byliśmy teraz w środę czyli 2 miesiące i 4 dni Uwielbiam czytać Wasze relacje ale pierwszy raz zdarzyło mi się śmiać i płakać jednocześnie Mogę też prosić? Cytat:
Cytat:
odpocznij sobie i baw się z maleństwem ale zajrzyj do nas jak będziesz miała chwilkę ![]() No a teraz się pochwalę że kupiliśmy garnitur smokingowy dla Tż i tak strasznie strasznie mi się podoba...
|
||||
|
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż nie zapomnę wrażenia, jakie na mnie zrobił swoim pierwszym prezentem. Jakos tak jestem przyzwyczajona do perfum, (mam bzika na punkcie perfum A tu mój chłopak - który był wtedy pierwszy czy drugi dzień moim chłopakiem - podarował mi...... czujnik czadu zobaczył, że mam w łazience piecyk na gaz, który podgrzewa wodę i dla mojego bezpieczenstwa itd, itp zaniemówiłam wtedy ![]() kolejny prezent to były sportowe buty asicsy, bo wszędzie biegałam w szpilkach i narzekałam, że nie nadążam za nim (zresztą jak nadążyć, skoro on ma186 cm a ja o 30 mniej wiec i nogi krotsze). W zyciu nie chodziłam po miescie w sportowych butach - miałam jedne na wycieczki w góry, na wyprawy do lasu, do pracy w polu. Nie umialam w tym zupelnie chodzić tak normalnie po chodniku ![]() Ale ile w tym wszystkim troski ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
jestem totalnym laikiem, jeśli chodzi o modę męską
|||
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie widzę jakiejś wielkiej różnicy ale ten Tz ma delikatne lamówki przy klapach i marynarka jest trochę dłuższa no i może (ale nie musi co ciągle podkreśla) założyć do niego pas
|
|
|
|
|
#1424 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie.. u mnie w mieście trzeba czekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
katie99kasia ja mam to samo z 1 piosenką. Zupełnie nie wiem co.. Wszystkie wydają mi się oklepane i smętne. Albo po prostu mi się nie podobają. TŻ obiecał że on coś znajdzie i będzie mi sie podobać... Mnie sie podoba Bartosiewicz "Miłość jak ogien" Albo no nie wiem jakas Brodka. Ale nie wiem ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
). Może się w grach naoglądał? Jest jakaś gra która toczy się w Czarnobylu. Mój w to grał
|
|
|
#1425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do piosenki pod ten układa to ciężko mi powiedzieć![]() justiii87- piękna relacja, uwielbiam je czytać świetną miałaś fryzurę- pomysłowa i oryginalnaKupiałm dziś 2 biustonosze... i postanowiłam sobie, że nie kupuje ich więcej czułam się w nich najwygodniej i nie jak deska (mają dość spory push-up), a te markowe niestety tylko dokładane gąbeczki- w moim przypadku (małych piersi) nie sprawdzają siewrzucam zdj obydwu muszę je jeszcze raz zmierzyć i zdecydować się na któryś (moze wezmę oba na przymiarkę sukni i panie podpowiedzą który będzie odpowiedniejszy)
|
|
#1426 |
|
Rozeznanie
|
czytam, czytam i aż się rozmarzyłam
![]() Z uwagi na pracę śluby straciły dla mnie trochę 'magii' ale tu widzę ją na nowo ;-))) znalazłam wymarzony tort - mam cudownie uzdolnioną panią Ewę, robiła nam kiedyś tort angielski - nie dość że wyglądał to i smakował całkiem nieźle )a do tego po bojach i walkach z bukietem ślubnym ostatecznie zdecydowałam się na jasne róże ))Aaa! I co trzeba zrobić żeby dostać zaproszenie do klubu? ))
|
|
|
|
#1427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wchodzę tylko na momencik!
Tydzień przedślubny był bardzo intesywny.... przygotowania pochłonęły nas bez reszty! Ale myślami bywałam także na wizażu ![]() Już jutro NASZ WIELKI DZIEŃ!!!!!!!! Trzymajcie kciuki ![]() ![]() ![]() Do usłyszenia
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Monika860902, mayeczka87, haczyk7, wesola84 - Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia !!!
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek dla wszystkich jutrzejszych PM-ek: duuuuuuuuuużo miłości!!!!!!!!!! I WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE!
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Justiii - wyglądaliście bajecznie! Kolory niesamowicie się zgrywały ze wszystkim - wspaniale! Wika - ja się dziwię, że chcesz jechac nad polskie morze, ma swój urok - to oczywiste, ale jest niesamowicie drogo i pogoda niepewna, dlatego zgadzam się z Twoim mężem co do hiszpanii, albo nawet czarnobyla. Oglądałam ostatnio program o tym miejscu - przyroda fantastycznie się odrodziła, prawdziwie dziko tam jest... a co najlepsze jest wiele miejsc na świecie gdzie obecnie jest większe promieniowanie i zyja tam ludzie, niz teraz w czarnobylu. A tak na marginesie dodam, że chciałabym się wybrac w podróż pociągiem transsyberia.... może to będzie nastepna wyprawa jedno pewne - tż-ta nie musiałabym dlugo namawiać ![]() Wloszka - obrona się nie martw, to tylko formalność a z czego pisałaś pracę?
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-07-06 o 23:29 |
|
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
Nam powiedział, jak byliśmy w zeszły wtorek ostatecznie zaklepać datę żebyśmy przyszli w połowie lipca albo kilka dni później. Za to z formalnościami odnośnie chrztu stwierdził że to jeszcze obgadamy przy protokole, ale nie ma potrzeby wcześniej niż na tydzień przed datą.
Dziewczyny, powiedzcie czy ustala się jakoś z księdzem jak i co ma wyglądać w czasie ceremonii? justii - wcale im się nie dziwię wyglądałaś zjawiskowo!!! i kolor kwiatów pod kolor włosów! bosko! piękna relacja ![]() Wszystkiego dobrego dla wszystkich dzisiejszych PMek
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
My na spisanie protokoły musieliśmy się stawić na nie mniej niż 3 miesiące, ale to z pewnością przez to, że wszystko szło przez kurię w dublinie...
Neave - wydaje mi sie strasznie mało czasu, a jak bedzie trzeba poczekac na metryke albo coś to co jak nie zdążycie? Myslę, że ze swojej strony możecie się przygotować z papierami troszkę wczesniej, żeby potem się nie martwić... |
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z drugiej strony ciekawa jestem czy pamięta o papierku z USC? muszę mu przypomnieć, bo ja po swój mam 2 kroki ![]() mnie to bardziej ostatnio nachodzą pomysły żeby wszystko odwołać i zrobić tylko chrzciny
|
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dzień zapowiada się przepiekny więc mam nadzieje, że u wszystkich dzisiejszych PMek będzie on taki Monika860902, mayeczka87, haczyk7, wesola84 życzę miłości szczęścia i uśmiechu na twarzy przez cały dzisiejszy dzień i noc
|
|
#1435 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zdjęć nie mam bo wisi u Tżta w pokoju szczelnie zapakowany w pokrowiec ale jak znajdę najnowsze modele z BYTOMIA to wstawię zdjęcie![]() a z krawatem to chyba się trochę pośpieszyliśmy... bo w sklepie tak bardzo mi się podobał taki ciemny niebieski, że postanowiliśmy kupić... tylko teraz problem bo jest ton jaśniejszy od moich butów i nie wiem czy go zmieniać... na pierwszym zdjęciu taki jak jest kupiony, a na drugim taki jaki powinien być.. i nie wiem co teraz ![]() Cytat:
![]() a tańczymy walca wiedeńskiego do Whitney Houston-I have nothing ![]() może poszukaj jeszcze czegoś.. na yt jest sporo filmików i do różnych piosenek tańczą Cytat:
ojjj tam nie martw się, z facetami to tak jest... odnośnie zakupów i w ogóle.. u nas wesele praktycznie całe też ja załatwiałam, a TŻ tylko akceptował:d bo mamy remont na głowie, więc trzeba było się podzielić obowiązakmi także głowa do góry i trzymam kciuki, żeby się unormowała ta sytuacja z odległością i w ogóle![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
relacja cudowna ![]() najlepsze gratulacje dla Was!!! ![]() klaski :
|
|
#1436 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też mam pytanko odnośnie klubu, bo piszę już jakoś od początku czerwca z Wami a chętnie bym zobaczyła te zdjątka![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego i dużo słońca na niebie, w sercu i w dalszym wspólnym życiu kochane PMki k laski:![]() ![]() studiuję ochronę środowiska, dlatego pisałam o rekultywacji jezior w Polsce i na świecie też słyszałam, że to formalnośc, ale i tak stresik jest![]() dzięki za słowa otuchy ![]() aż zazdroszczę Wam tej Tajlandi, podejrzewam, że to będzie cudowna podróż dla Was no i już nie mogę się doczekać zdjęć ![]()
|
|
#1437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze PM Monika860902, mayeczka87, haczyk7, wesola84 to dziś jest Wasz dzień
cieszcie sie każdą jego minutą i każdą nawet najmniejszą drobnostkę witajcie z uśmiechem Wszystkiego najlepszego Cytat:
Cytat:
A dlaczego macie iść do 2 USC oddzielnie? Cytat:
Mało nas tu dzisiaj ale ktoś mi pomoże. Gadałyśmy ostatnio o kolorach ścian i proszę Was o radę. Będziemy mieć salonie ciemno brązowe panele i kominek z piaskowca z brązowo-wiśniowymi półkami. Na ściany planowaliśmy położyć brąz i beż ale Tż stwierdził ze nie po to się tak męczył z kominkiem żeby go teraz "wtopić" w ścianę i tu moje pytanie czy do tego brązu i piaskowca pasowałby jasny zielony czy będzie się gryzło? |
|||
|
|
|
#1438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dwa, wolałabym to teraz pozałatwiać żeby móc jeszcze ściągnąć mojego grecko-katolickiego księdza ![]() musimy się wybrać do 2 USC bo ja jestem gdzie indziej zameldowana, TŻ gdzie indziej, a kościół w którym bierzemy ślub jeszcze gdzie indziej ![]() masz jakieś zdjęcie tych kolorów o których piszesz? chodzi mi o podłogę i kominek. zielony raczej moim zdaniem będzie się gryzł... |
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
My też mieliśmy się zgłosić do księdza 3mce przed ale nie mielismy czasu i dopiero teraz poszliśmy. Protokół jeszcze nie spisany bo TŻ nie ma aktu chrztu, mam nadzieje że w przyszłym tyg. to załatwi, no i trzeba by się wybrać na 1 spowiedź.. A jutro zaczynamy nauki
![]() wloszka8 a pokaż zdjęcia butków. Myślę że kolor nie musi być idealnie taki sam. szczesliwa25 ja tez chciałam taki bukiet ale w końcu chyba wybiorę coś różowo-fioletowego. I na sali tez taki wystrój. Fioletowe PMki macie jakieś propozycje? I jeszcze: WSZYSTKIM DZISIAJ ŚLUBUJĄCYM PM-ką WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ABY TEN DZIEŃ BYŁ NAJPIĘKNIEJSZYM W WASZYM ŻYCIU I WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ PO WASZEJ MYŚLI
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
neave - u mnie był protokół i od razu na to samo spotkanie musieliśmy mieć wszystkie dokumenty, Pradip chyba ma na myśli że zamiast w dniu ślubu, można je podpisać wcześniej...
Do USC to po akty urodzenia tak? bo potem i tak musicie pójść razem do jednego z waszych pod względem miejsca zamieszkania, wtedy ustalacie nazwisko dla siebie, dzieci itd. i dostajecie to zaświadczenie. To że ślub będzie w innej parafii nie ma znaczenia - jedynie przelew się robi na konto tego USC do którego należy parafia w której bierzecie ślub i tam również będą wasze akty małżeństwa do odebrania. Też byłam w takiej sytuacji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

. Bardzo się cieszę, że wszytko się udało
16.06.2012 

Przywitaliśmy się i ruszyliśmy z winietkami na salę rozsadzić gości. Myślałam że będzie gorzej, a uporaliśmy się z tym wszystkim w 15 min 

bardzo romantyczna podróż
Małżonek nawet mówi, że chyba lepiej on się przeniesie do Częstochowy, bo jak zaczniemy przewozić moje szafy do niego, to życie nam na tym upłynie 

jestem totalnym laikiem, jeśli chodzi o modę męską