Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.7 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 20:19   #4201
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ja dzis na temat jedzenia się nie wypowiadam, albo żeby pocieszyć te co dzis podjadały.
Moje beznadziejne okropne menu.
Sn : 2 parowki 2 kromki chleba salatka(pomidor ogórek sos)
Kawa +ciacho
Ziemniaki odsmażane na łyżce oliwy+ filet w panierce + pomidory z lyzka śmietany
Jakby Malo było poprawilam nektarynka i chyba z 5 wasy z masłem orzechowym (masla sporo)
A teraz z innej beczki. Jestesmy na etapie planowania lazieki.

Jak sadzicie, lepsza wanna czy prysznic?
Tz woli prysznic ja z kolei wanne. Już nawet na ustępstwo poszedł ze może cos w tym stylu
http://www.salamandra.com.pl/wanna_prysznic.htm
ale mamy mala łazienkę 3,3 na 1,8 m i wydaje mi się ze taka kabina strasznie przytłoczy i tak Male pomieszczenie. A może wanna z parawanem?? Cos takiego
http://dladomu.com/46,pl_novoterm-kerra-afrodyta-170-wanna-z-parawanem-(-lewa-lub-prawa-).html
jak myslicie??

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Haha, też leżę:haha ha:
Ja mam i wanne i prysznic i powiem, że prysznic wygodniejszy na co dzień a wanna jak jest czas się pomoczyć
Jakbym mogła miec tylko jedno to zdecydowanie prysznic.

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:21   #4202
Goniak2
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hmm, jakby to zliczyć to wcale dużo nie wyjdzie
Ja dzisiaj też mam jakiś ciąg gęba mi się nie zamyka normalnie muszę się pohamować, bo to się źle skończy

Też właśnie tego nie rozumiem: brzuch pełny, a ja dalej mam na coś ochotę gggrrr!
Dzięki że to napisałaś Już miałam zamiar się załamać
No ale jutro będzie lepiej, na bank

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:21   #4203
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Jak sadzicie, lepsza wanna czy prysznic?
Wanna, jestem uzalezniona od czytania w wannie.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:33   #4204
mielnus
Wtajemniczenie

czubasia
jesli jestes zainteresowana to moge zrobic ci projekt.. przez neta. Nie biore dużo...

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

osobisie odradzam takie rzeczy jak wanno-prycznice...
mozna w prostry sposob zrobic prysznic z wanna i wyglada to o wiele lepiej niz takie cuda
Stary 2012-07-17, 20:36   #4205
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
czubasia
jesli jestes zainteresowana to moge zrobic ci projekt.. przez neta. Nie biore dużo...
Dzieki. Chce żeby to było NASZE jestesmy już po remoncie salonu i sypialni i powiem Wam ze jestem zadowolona. No podoba mi się to ”nasze gniazdko””D

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Wanna, jestem uzalezniona od czytania w wannie.
Hehe.. ja też!!! Wlasnei zaraz lece., Czytam" prawde ukryta w oczach" Giorgio Faletti i mega mnei wciagnelo
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:38   #4206
mielnus
Wtajemniczenie

czbasia i to jest najwazniejsz grunt ze robicie tak jak czujecie to sie ceni...
Stary 2012-07-17, 20:39   #4207
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
czubasia

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

osobisie odradzam takie rzeczy jak wanno-prycznice...
mozna w prostry sposob zrobic prysznic z wanna i wyglada to o wiele lepiej niz takie cuda
Wlasnie.. wanne mozna ladnie obudowac podswietliuc ledami i wogole. Porzadny parawan i jest prysznic. Juz wymyslilam ze zrobimy scianke z luksferow i do niej parawan nawannowy sie przymocuje. I jeszcze ciekawie bedzie wygladac
Stary 2012-07-17, 20:47   #4208
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny
ehh jakoś dam radę muszę się skupić teraz na sobie żeby się odchudzić i poczuć lepiej...
on ma 37 lat, jak taki facet może mieć wątpliwośći względem ustatkowania się, nie rozumiem nie zamierzam już go niańczyć, urywam kontakt dla własnego dobra...

ciasto chyba zaniosę koleżance, ona się ucieszy a mi nie pójdzie w boki ...
zerwał przez smsa??!! co za brak kultury Brak słów Jeśli mogę Ci coś doradzić to nie odzywaj się do niego Daj Wam odpocząć Czasami takie rozstanie jest naprawdę potrzebne żeby zrozumieć Jeśli będziesz go prosić żebyście do siebie wrócili to tylko pokażesz że jesteś słaba i będziesz tego prędzej czy później żałować Wiem bo ja niestety popełniłam ten błąd Nie żałuje że jestem ze swoim Tż ale żałuje że pokazałam że bez niego nie dam rady Przerwy w związku dużo daje a jeśli jesteście dla siebie stworzeni to wrócicie do siebie jeszcze szybciej niż sie tego spodziewasz Tylko żebyś wytrzymała a może zrozumie i będzie chciał za ciebie wyjść jeszcze w tym roku

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Dzaga na tym zdjęciu w awatarze to Ty? co zrobić żeby mieć takie miękke, lśniące i gladkie włosy? mi się strasznie puszą....
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:10   #4209
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
czbasia i to jest najwazniejsz grunt ze robicie tak jak czujecie to sie ceni...
Zrobilam kilka zdjęc sypialni i salonu.. Rzuć fachowym okiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5130.jpg (157,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5132.jpg (10,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5134.jpg (12,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5135.jpg (26,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5136.jpg (18,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5138.jpg (22,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5139.jpg (11,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5140.jpg (17,4 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-07-17 o 22:05
Stary 2012-07-17, 21:13   #4210
czbasia
Zakorzenienie

Zmykam do wanny A pozniej jzu czekam pachnaca na mezusia z winkiem. Ma 2zmiane-wraca po22 dopiero
Stary 2012-07-17, 21:36   #4211
mielnus
Wtajemniczenie

czbasia a co mam Ci powiedziec?? salon mi sie bardziej podoba. Sypialnia jak dla mnie za ciemna i za mocne kolory.. jest taka troche przytłumiona.
Stary 2012-07-17, 21:48   #4212
madzia6245
Raczkowanie

witajcie jejku ile wy piszecie
ja dzisiaj pobiegalam,jutro tez mam zamiar wstac jesli nie bedzie bardzo padac,bo zapowiadaja opady:-(
na sniadanko waza z jajkiem na twardo,pomidor,ogorek
obiad: 2 ziemniaki na parze, piers z kurczaka rowniez i salata z pomidorem i ogorkiem
podwieczorek:maly jogurt waniliowy
kolacja:jajko na miekko, 3 kromeczki wazy,pomidor,ogorek tylko litr wody na razie wypity:-(
nie cwiczylam,bo nie mialam kiedy:-( po obiedzie od razu poszlam do centrum z siostra, nic mialam nie kupowac, a jak zawsze 3 godzinki na zakupach:P kupilam tyle ciuchow,ze juz w szafie miejsca nie mam:-(ale tutaj sa tak kuszace przeceny,ze nie da sie oprzec,hehe jutro pocwicze od razu jak wroce z pracy, bede miec z glowy milego wieczorku i jutrzejszego dnia uciekam spac

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:49   #4213
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
czbasia a co mam Ci powiedziec?? salon mi sie bardziej podoba. Sypialnia jak dla mnie za ciemna i za mocne kolory.. jest taka troche przytłumiona.
Pewnei tak.. Chodzilo mi o stworzenie przytulnego wnetrza. Gdzies wyczytralam ze ciemniejsze kolory sprzyjaja relaksacji Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci ale nie moglam calosci uchwycic. Generalnie pomieszczenie jest jasnae, sa 2 okna, moze faktycznie lekko przytlumniona (ciemna podloga, meble i ta jedna malinowa sciana) Ale pozostale sciany jasne sa .. aaaaaa.. i czego nei widac na zdjeciach sciany sie skrza- do farby dodany brokat Wiadomo rzecz gustu, ale wlozylismy w to mase serca i dla nas to najpiekniejsze wnetrze

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-07-17 o 22:22
Stary 2012-07-17, 21:52   #4214
dzaga1989
Zakorzenienie

Milenko, tak to ja Ale ta fotka jest sprzed roku. Jeśli wejdziesz na mojego bloga (link w podpisie) to możesz sobie zobaczyć jak teraz wyglądają moje włoski

Wiesz, właśnie teraz nic z nimi nie robię. Kiedyś je prostowałam, kręciłam, używałam nie wiadomo ilu specyfików, do tego lakiery, pianki. Teraz jak mam więcej czasu to nakładam na włosy olejek, później myję je zwykłym szamponem (teraz mam pokrzywowy z Biedry, ale czaję się na jajeczny - dziś któraś z dziewczyn pisała że jest jakiś jajeczny z Tesco - mi było wiadomo o szamponie Avea), a później nakładam maskę (teraz mam Kallosa). Włoski suszę rzadko, a jak już suszę to chłodnym nawiewem. I jest megaróżnica - przede wszystkim po zmianie tego sposobu suszenia Już nigdy nie wysuszę włosów gorącym powietrzem.

Czbasia, ale super wnętrze

Dziewczyny, zrobiłam 15 minut killera i chciałam więcej ale kurde mi się coś z laptopem schrzaniło i dopiero niedawno naprawiłam. Musiałam zrobić skalpel - włączyłam sobie z mp3. Ale napaliłam się mocno na tego killera. Kurde taki żywy jest
Na kolację zafundowałam sobie trochę płatków czeko Chciało mi się coś smacznego zjeść Niedawno się wykąpałam. Naszła mnie ochota na ten peeling z rybkami. Ciekawe ile coś takiego kosztuje? Moje stópki są w opłakanym stanie ;(

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-07-17 o 21:54
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 22:19   #4215
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
[

Czbasia, ale super wnętrze
;(
Dzieki Mase planowania, rysowania, podgladania, ale jak dla mnie efekt koncowy zadowalajacy
A teraz nad lazienka myslimy i jakos ciezko ogarnac w calosc Plytki juz kupilismy na sciane- imitacja marmuru) i czarne dekory chce. I to wszystko .. aaa i zamiast klasycznej umywalki misa. Ale jak to w calosc polaczyc?? Musimy na wekendzie pojezdzic po marketach budowlanych i poogladc
Zmykam dziewczynki. Zaraz tz bedzie. MAm winko Romantico bedzie
Stary 2012-07-17, 23:02   #4216
Eivor
Rozeznanie

Dzaga, przegladam sobie Twojego bloga, boska masz figure, idealne nogi Az wpadlam w zadume nad paczka chipsow ale niby rano wyszlo 49,5 kg wiec planowalam je zjesc. Od jutra wezme sie porzadnie za swoje nozyny

Stary 2012-07-18, 01:07   #4217
lisa87
Raczkowanie

Dzaga oczywiście że oglądam gossip girl !! obejrzałam wszystkie sezony i jestem uzalezniona
agunia, heroine najgorsze jest to że my się nie pokłocilisy więc nie mamy powodu aby się pogodzić. Jedyna opcja to taka ze jemu się odwidzi bycie samemu, ale czy wtedy powinnam go chcieć z powrotem? Niewiem... musialby się jakos wykazać solidnie chyba...
mielnus ja mam 25! on ma 37. nie przeszkadzała nam nigdy ta róznica wieku, ja myslalam ze facet w tym wieku to już nie ma takich wahan nastrojów....tak jak napisala heroine – duze dziecko..
milena masz rację nie będe się do niego odzywać, ani odbierac od niego tel gdzyby zmienil zdanie, planuje nawet się odciąć trochę i wyjechać do mojej chrzestnej, tam zajmę się jej córka i nie będe myslec o tym...

wrociłam właśnie z imprezy – gejowskiej:P bo kolezanka robi karaoke dla ludzi w takim klimacie. Ale śmiesznie było. Żałuje tylko bo wypiłam 2 piwa...

wstaje jutro i ide na mojego vacu shape'a !!
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 07:32   #4218
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej Kobietki

Eivor, ja szczerze mówiąc w ogóle nie ogarniam zachwytu nam moimi nogami Ale naprawdę bardzo dziękuję Możliwe że sporo chodzę i dlatego jakoś tam się trzymają, ale ogólnie nie lubię swoich nóg, ud w szczególności. Dodatkowo mam chyba proporcjonalną sylwetkę, przez co mogę wyglądać zgrabnie, ale jak przychodzi do wymiarów to wpisuję się w porównywalne z dziewczynami wyniki

Lisa, ja teeeeż! W ogóle kiedyś byłam zakochana w stylu Blair, ale nie potrafiłam nosić takich ciuchów na sobie. Mi stylem bliżej do Sereny. Jeszcze koleżanka mnie na Pretty Little Liars namówiła to oglądam. TAm z kolei jestem zakochana w stylu Arii i Hanny. Niestety na razie nie ma nowych odcinków więc może Julię nadrobię. A może masz Lisa coś zagranicznego do polecenia coś w stylu GG?

Basiu, mam nadzieję że wieczorek się udał
A z tą łazienką to pochodzicie, popatrzycie i na pewno coś dobierzecie. My ostatnio zbiegaliśmy pół miasta w poszukiwaniu zasłon, i w końcu i tak kupiliśmy je w Pepco, 500 m od domu Teraz nie wiem czy zdecydować na jakąś gładką krótką firankę ecru (do fioletowych zasłon) czy może kupić fioletowe makarony - widzę że Ty masz. Allegro czy gdzieś stacjonarnie nabyłaś?

Ja kończę pić kawkę. Zaraz wystosuję maila do przyszłej promotor z prośbą o opinię, no a później śniadanko I praktyki Kuuurde, ale zimno jest na dworze. Jak na wczesną wiosnę
A wiecie co? Wczoraj TŻ zjadł tę jedną łódkę cukinii z kupą majonezu i keczupu, posiedział i polazł po następną, a wcześniej mówił, że nie jest głodny bo cebularza jadł. Więc pewnie nie była taka zła ta cukinia. Ja już dziś dojem resztę i koniec Już nigdy tego nie zrobię!

A! Jeszcze menu:
8.00 Owsianka z kefirem
11.00 Jajo na twardo + kanapka z pomidorem i polędwicą
14.00 Cukinia
17.00 Przekąska (???) - mam lody
20.00 Pół wieśniaka + wafel ryżowy

A nie wiem czy wam pisałam, że zupełnie zrywam z piciem piwa Wiem że są prawdy i mity na temat wpływu alko, szczególnie piwa na brzuch. Ja na razie przetestuję jak zerwanie z piwskiem wpłynie na mój. Jeśli już będę piła alko to co najwyżej 1-2 lampki winka
Stary 2012-07-18, 07:36   #4219
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już w pracy, nieprzytomna oczywiście byle przetrwać do tej 15

czbasia ślicznie się urządziliście
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 08:22   #4220
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja już w pracy, nieprzytomna oczywiście byle przetrwać do tej 15

czbasia ślicznie się urządziliście
haha dzien jak co dzien ja tez witam sie zaspana z pracy, oby tylko czas szybko zleciał nie mam weny dzisiaj

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:04   #4221
lisa87
Raczkowanie

Cytat:
Lisa, ja teeeeż! W ogóle kiedyś byłam zakochana w stylu Blair, ale nie potrafiłam nosić takich ciuchów na sobie. Mi stylem bliżej do Sereny. Jeszcze koleżanka mnie na Pretty Little Liars namówiła to oglądam. TAm z kolei jestem zakochana w stylu Arii i Hanny. Niestety na razie nie ma nowych odcinków więc może Julię nadrobię. A może masz Lisa coś zagranicznego do polecenia coś w stylu GG?
(...)
A nie wiem czy wam pisałam, że zupełnie zrywam z piciem piwa Wiem że są prawdy i mity na temat wpływu alko, szczególnie piwa na brzuch. Ja na razie przetestuję jak zerwanie z piwskiem wpłynie na mój. Jeśli już będę piła alko to co najwyżej 1-2 lampki winka
Mnie też się styl Blair zawsze podobał ale nie mam figury na takie sukieneczki więc raczej rzadko się tak ubieram a właśnie ja też obejrzałam później wszystkie PLL i w sumie nic porównywalnego już nie znalazłam. uwielbiam seriale o tematyce medycznej więc kocham Chirurgów i Prywatną praktyke, ale tam bardziej perypetie sercowe są poruszane niż modowe

picie piwa na pewno źle wpływa na mój brzuch więc odradzam zdecydowanie, przykład: tydzień urlopu u rodziców gdzie jadłam normalnie żeby nei przytyć ale za to codziennie piłam 2 piwka = bilans +1,5 kg w tydzien!

Edytowane przez lisa87
Czas edycji: 2012-07-18 o 09:05
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:15   #4222
ChocoMonster
Zakorzenienie

Hej
pogoda szara i siedzimy w pokojach
z dietą kiepsko, wpadają gofry i lody, ale jak wrócę do domu to się za siebie wezmę, nad morzem jestem raz w roku więc sobie pozwalam ale jest ruch, biegam i gram w tenisa
Stary 2012-07-18, 09:19   #4223
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Espoir91 Pokaż wiadomość
dobry taki ryż z jogurtem?? pierwsze słyszę o takim czymś i jak coś to jaki ten jogurt?
Mi to rodzice robili, jak byłam mała Dajesz woreczek ryżu, mieszasz z jogurtem owocowym, możesz posypać owockami

Ale ryż bez przypraw, bo ja dałam kurkumy i już d.pa, jogurtem nie zaleję, bo to ostre przecież.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:20   #4224
czbasia
Zakorzenienie

Czesc
Ja w pracy- masakra!! Zasypiam Kawa na mnie nie dziala wogóle. Ta pogoda mnie dobije, meteopatką w tym roku się stałam Przed okresem jestem(3 dni do) i moglabym zabijac chyba.. Wsciekla chodze jak W pracy wszyscy mniue denerwują, że bez kija nie podchodz. Ehhh...
Stary 2012-07-18, 09:24   #4225
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
korzystając z okazji, że jestem przy tym temacie, to jaki jadacie ryż? brązowy? dziki? czy jeszcze jakiś inny?
Ja jem zwykły tak na "co dzień" , chyba że gotuję jakąś chińszczyznę, to wtedy dziki. A brązowego próbowałam ostatnio, ale gotuje się go 40minut, a to nie na mój skąpy czas niestety

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Espoir Ej, jadłospis nie jest taki zły! No wiadomo...ten placek ale tak to ok!

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Racja, u mnie w domu zawsze jadlo sie obiad okolo 16-17 i jak czasami ludzie jedza o 13 to zastanawiam sie jak oni wytrzymuja do 22? I o ktorej musieli zaczac jesc?
Ale ja osobiscie nie jadam podwieczorku, za to zdarzaja mi sie 3 sniadania.
Ja jestem z tych co do jadają wcześnie obiad, najchętniej usiadłabym do obiadowego stołu już ok 14 !
Ja zawsze rano wstawałam, śniadanie przed 7 jadłam, potem II śń, czasem zdarzało się III (typu jabłko/kefir) i potem obiad.

Stary 2012-07-18, 09:24   #4226
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Basiu, mam nadzieję że wieczorek się udał
A z tą łazienką to pochodzicie, popatrzycie i na pewno coś dobierzecie. My ostatnio zbiegaliśmy pół miasta w poszukiwaniu zasłon, i w końcu i tak kupiliśmy je w Pepco, 500 m od domu Teraz nie wiem czy zdecydować na jakąś gładką krótką firankę ecru (do fioletowych zasłon) czy może kupić fioletowe makarony - widzę że Ty masz. Allegro czy gdzieś stacjonarnie nabyłaś?
Makarony kupowalam na allegro. Jakas promocj a wtedy była. Za firanke cieniowana250x300 płaciłąm 39 zł./ Teraz spr i widze ze po 51zl sa. Interes zycia zrobilam A z lazienka masz rację. Kilka inspiracji na necie znalazlam i teraz w calosc trzebe zlepic. Ogolny zarys jest, trzeba tylko detale dopracowac.
Zastanawiamy sie nad bidetem, warto?? Bo chyba znajdziemy miejsce
Stary 2012-07-18, 09:26   #4227
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Jak ćwiczyć żeby się go pozbyć? Brzuszki odpadają
Skoro brzuszki odpadają... Skrętoskłony możesz robić? Czy to generalnie cały kręgosłup?
Hula-hop

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
ja gdzieś czytałam, że powinny być dwa główne posiłki (śniadanie, obiad, kolacja) a między nimi przekąski. Czyli analogicznie ja zaliczam II śniadanie i podwieczorek do przekąsek
Ja tak samo robię!

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Tż się zgodził trzymać ze mną dietę ale to pierwszy dzień i już mam dość, on jest nie do wytrzymania. Jest tak cholernie marudny i drażliwy, że najchętniej bym w niego czekoladą rzuciła
Faceci gorzej znoszą dietę niż my, dzielne istoty

Stary 2012-07-18, 09:27   #4228
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Hej
pogoda szara i siedzimy w pokojach
z dietą kiepsko, wpadają gofry i lody, ale jak wrócę do domu to się za siebie wezmę, nad morzem jestem raz w roku więc sobie pozwalam ale jest ruch, biegam i gram w tenisa
No wlasnei z ta pogoda lipa. Znajomi sa w Krynicy i tez masakra!! Dlatego my w tym roku jedziemy na Chorwację. Przynajmniej pogoda gwarantowana a kasowo z tego co czytam na forach podobie Pierwszy raz, w ciemno 9 osob nas jedzie na 3 samochody Bedzie się działo Ciekawe gdzie bedziemy spac. Awaryjnie bierzemy namioty;
)
Stary 2012-07-18, 09:27   #4229
zooska
Zakorzenienie

Dżaga To TYLKO cukinia Przecież nie zepsułaś królika wkładając go do piekarnika

Ważne że smakowało dobrze a fajerwerki puszczać będzie za drugim razem jak ją zrobisz!!!

Stary 2012-07-18, 09:27   #4230
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
ale ogólnie nie lubię swoich nóg, ud w szczególności.
No nie! Nie mow, ze uda sa "za grube"

Zjadlam na noc chipsy a tu nadal niecale 50 kg. Lubie to!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości