|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Jakbym mogła miec tylko jedno to zdecydowanie prysznic.
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
No ale jutro będzie lepiej, na bank
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
Wanna, jestem uzalezniona od czytania w wannie.
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
czubasia
jesli jestes zainteresowana to moge zrobic ci projekt.. przez neta. Nie biore dużo... ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- osobisie odradzam takie rzeczy jak wanno-prycznice... mozna w prostry sposob zrobic prysznic z wanna i wyglada to o wiele lepiej niz takie cuda
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Hehe.. ja też!!! Wlasnei zaraz lece., Czytam" prawde ukryta w oczach" Giorgio Faletti i mega mnei wciagnelo
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Wtajemniczenie
|
czbasia i to jest najwazniejsz
grunt ze robicie tak jak czujecie to sie ceni...
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dzaga na tym zdjęciu w awatarze to Ty? co zrobić żeby mieć takie miękke, lśniące i gladkie włosy? mi się strasznie puszą....
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-07-17 o 22:05 |
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do wanny
A pozniej jzu czekam pachnaca na mezusia z winkiem. Ma 2zmiane-wraca po22 dopiero
|
|
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
czbasia a co mam Ci powiedziec?? salon mi sie bardziej podoba. Sypialnia jak dla mnie za ciemna i za mocne kolory.. jest taka troche przytłumiona.
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
jejku ile wy piszecie ![]() ja dzisiaj pobiegalam,jutro tez mam zamiar wstac jesli nie bedzie bardzo padac,bo zapowiadaja opady:-( na sniadanko waza z jajkiem na twardo,pomidor,ogorek ![]() obiad: 2 ziemniaki na parze, piers z kurczaka rowniez i salata z pomidorem i ogorkiem![]() podwieczorek:maly jogurt waniliowy ![]() kolacja:jajko na miekko, 3 kromeczki wazy,pomidor,ogorek tylko litr wody na razie wypity:-(nie cwiczylam,bo nie mialam kiedy:-( po obiedzie od razu poszlam do centrum z siostra, nic mialam nie kupowac, a jak zawsze 3 godzinki na zakupach:P kupilam tyle ciuchow,ze juz w szafie miejsca nie mam:-(ale tutaj sa tak kuszace przeceny,ze nie da sie oprzec,hehe jutro pocwicze od razu jak wroce z pracy, bede miec z glowy milego wieczorku i jutrzejszego dnia uciekam spac
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci ale nie moglam calosci uchwycic. Generalnie pomieszczenie jest jasnae, sa 2 okna, moze faktycznie lekko przytlumniona (ciemna podloga, meble i ta jedna malinowa sciana) Ale pozostale sciany jasne sa .. aaaaaa.. i czego nei widac na zdjeciach sciany sie skrza- do farby dodany brokat Wiadomo rzecz gustu, ale wlozylismy w to mase serca i dla nas to najpiekniejsze wnetrze
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-07-17 o 22:22 |
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko, tak to ja
Ale ta fotka jest sprzed roku. Jeśli wejdziesz na mojego bloga (link w podpisie) to możesz sobie zobaczyć jak teraz wyglądają moje włoski ![]() Wiesz, właśnie teraz nic z nimi nie robię. Kiedyś je prostowałam, kręciłam, używałam nie wiadomo ilu specyfików, do tego lakiery, pianki. Teraz jak mam więcej czasu to nakładam na włosy olejek, później myję je zwykłym szamponem (teraz mam pokrzywowy z Biedry, ale czaję się na jajeczny - dziś któraś z dziewczyn pisała że jest jakiś jajeczny z Tesco - mi było wiadomo o szamponie Avea), a później nakładam maskę (teraz mam Kallosa). Włoski suszę rzadko, a jak już suszę to chłodnym nawiewem. I jest megaróżnica - przede wszystkim po zmianie tego sposobu suszenia Czbasia, ale super wnętrze Dziewczyny, zrobiłam 15 minut killera i chciałam więcej ale kurde mi się coś z laptopem schrzaniło i dopiero niedawno naprawiłam. Musiałam zrobić skalpel - włączyłam sobie z mp3. Ale napaliłam się mocno na tego killera. Kurde taki żywy jest Na kolację zafundowałam sobie trochę płatków czeko Chciało mi się coś smacznego zjeść Niedawno się wykąpałam. Naszła mnie ochota na ten peeling z rybkami. Ciekawe ile coś takiego kosztuje? Moje stópki są w opłakanym stanie ;(
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-07-17 o 21:54 |
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Mase planowania, rysowania, podgladania, ale jak dla mnie efekt koncowy zadowalajacy A teraz nad lazienka myslimy i jakos ciezko ogarnac w calosc Plytki juz kupilismy na sciane- imitacja marmuru) i czarne dekory chce. I to wszystko .. aaa i zamiast klasycznej umywalki misa. Ale jak to w calosc polaczyc??![]() Musimy na wekendzie pojezdzic po marketach budowlanych i poogladc Zmykam dziewczynki. Zaraz tz bedzie. MAm winko Romantico bedzie![]()
|
|
|
|
#4216 |
|
Rozeznanie
|
Dzaga, przegladam sobie Twojego bloga, boska masz figure, idealne nogi
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Dzaga oczywiście że oglądam gossip girl !! obejrzałam wszystkie sezony i jestem uzalezniona
![]() agunia, heroine najgorsze jest to że my się nie pokłocilisy więc nie mamy powodu aby się pogodzić. Jedyna opcja to taka ze jemu się odwidzi bycie samemu, ale czy wtedy powinnam go chcieć z powrotem? Niewiem... musialby się jakos wykazać solidnie chyba... mielnus ja mam 25! on ma 37. nie przeszkadzała nam nigdy ta róznica wieku, ja myslalam ze facet w tym wieku to już nie ma takich wahan nastrojów....tak jak napisala heroine – duze dziecko.. milena masz rację nie będe się do niego odzywać, ani odbierac od niego tel gdzyby zmienil zdanie, planuje nawet się odciąć trochę i wyjechać do mojej chrzestnej, tam zajmę się jej córka i nie będe myslec o tym... wrociłam właśnie z imprezy – gejowskiej:P bo kolezanka robi karaoke dla ludzi w takim klimacie. Ale śmiesznie było. Żałuje tylko bo wypiłam 2 piwa... wstaje jutro i ide na mojego vacu shape'a !! |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() Eivor, ja szczerze mówiąc w ogóle nie ogarniam zachwytu nam moimi nogami Możliwe że sporo chodzę i dlatego jakoś tam się trzymają, ale ogólnie nie lubię swoich nóg, ud w szczególności. Dodatkowo mam chyba proporcjonalną sylwetkę, przez co mogę wyglądać zgrabnie, ale jak przychodzi do wymiarów to wpisuję się w porównywalne z dziewczynami wyniki Lisa, ja teeeeż! W ogóle kiedyś byłam zakochana w stylu Blair, ale nie potrafiłam nosić takich ciuchów na sobie. Mi stylem bliżej do Sereny. Jeszcze koleżanka mnie na Pretty Little Liars namówiła to oglądam. TAm z kolei jestem zakochana w stylu Arii i Hanny. Niestety na razie nie ma nowych odcinków więc może Julię nadrobię. A może masz Lisa coś zagranicznego do polecenia coś w stylu GG? Basiu, mam nadzieję że wieczorek się udał A z tą łazienką to pochodzicie, popatrzycie i na pewno coś dobierzecie. My ostatnio zbiegaliśmy pół miasta w poszukiwaniu zasłon, i w końcu i tak kupiliśmy je w Pepco, 500 m od domu Teraz nie wiem czy zdecydować na jakąś gładką krótką firankę ecru (do fioletowych zasłon) czy może kupić fioletowe makarony - widzę że Ty masz. Allegro czy gdzieś stacjonarnie nabyłaś?Ja kończę pić kawkę. Zaraz wystosuję maila do przyszłej promotor z prośbą o opinię, no a później śniadanko I praktyki Kuuurde, ale zimno jest na dworze. Jak na wczesną wiosnę ![]() A wiecie co? Wczoraj TŻ zjadł tę jedną łódkę cukinii z kupą majonezu i keczupu, posiedział i polazł po następną, a wcześniej mówił, że nie jest głodny bo cebularza jadł. Więc pewnie nie była taka zła ta cukinia. Ja już dziś dojem resztę i koniec Już nigdy tego nie zrobię!A! Jeszcze menu: 8.00 Owsianka z kefirem 11.00 Jajo na twardo + kanapka z pomidorem i polędwicą 14.00 Cukinia 17.00 Przekąska (???) - mam lody ![]() 20.00 Pół wieśniaka + wafel ryżowy A nie wiem czy wam pisałam, że zupełnie zrywam z piciem piwa Wiem że są prawdy i mity na temat wpływu alko, szczególnie piwa na brzuch. Ja na razie przetestuję jak zerwanie z piwskiem wpłynie na mój. Jeśli już będę piła alko to co najwyżej 1-2 lampki winka
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy, nieprzytomna oczywiście ![]() czbasia ślicznie się urządziliście
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez witam sie zaspana z pracy, oby tylko czas szybko zleciał nie mam weny dzisiaj![]()
|
|
#4221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a właśnie ja też obejrzałam później wszystkie PLL i w sumie nic porównywalnego już nie znalazłam. uwielbiam seriale o tematyce medycznej więc kocham Chirurgów i Prywatną praktyke, ale tam bardziej perypetie sercowe są poruszane niż modowe ![]() picie piwa na pewno źle wpływa na mój brzuch więc odradzam zdecydowanie, przykład: tydzień urlopu u rodziców gdzie jadłam normalnie żeby nei przytyć ale za to codziennie piłam 2 piwka = bilans +1,5 kg w tydzien! Edytowane przez lisa87 Czas edycji: 2012-07-18 o 09:05 |
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() pogoda szara i siedzimy w pokojach ![]() z dietą kiepsko, wpadają gofry i lody, ale jak wrócę do domu to się za siebie wezmę, nad morzem jestem raz w roku więc sobie pozwalam ale jest ruch, biegam i gram w tenisa
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Dajesz woreczek ryżu, mieszasz z jogurtem owocowym, możesz posypać owockami![]() Ale ryż bez przypraw, bo ja dałam kurkumy i już d.pa, jogurtem nie zaleję, bo to ostre przecież.
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja w pracy- masakra!! Zasypiam Kawa na mnie nie dziala wogóle. Ta pogoda mnie dobije, meteopatką w tym roku się stałam Przed okresem jestem(3 dni do) i moglabym zabijac chyba.. Wsciekla chodze jak W pracy wszyscy mniue denerwują, że bez kija nie podchodz. Ehhh... |
|
|
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Espoir Ej, jadłospis nie jest taki zły! No wiadomo...ten placek ale tak to ok !---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() Ja zawsze rano wstawałam, śniadanie przed 7 jadłam, potem II śń, czasem zdarzało się III (typu jabłko/kefir) i potem obiad.
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z lazienka masz rację. Kilka inspiracji na necie znalazlam i teraz w calosc trzebe zlepic. Ogolny zarys jest, trzeba tylko detale dopracowac. Zastanawiamy sie nad bidetem, warto?? Bo chyba znajdziemy miejsce
|
|
|
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Skoro brzuszki odpadają...
Skrętoskłony możesz robić? Czy to generalnie cały kręgosłup?Hula-hop ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz, w ciemno 9 osob nas jedzie na 3 samochody Bedzie się działo Ciekawe gdzie bedziemy spac. Awaryjnie bierzemy namioty;) |
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Dżaga To TYLKO cukinia
![]() ![]() Przecież nie zepsułaś królika wkładając go do piekarnika ![]() Ważne że smakowało dobrze a fajerwerki puszczać będzie za drugim razem jak ją zrobisz!!!
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
No nie! Nie mow, ze uda sa "za grube"
![]() Zjadlam na noc chipsy a tu nadal niecale 50 kg. Lubie to!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

gęba mi się nie zamyka 
Wlasnei zaraz lece., Czytam" prawde ukryta w oczach" Giorgio Faletti i mega mnei wciagnelo
grunt ze robicie tak jak czujecie

muszę się skupić teraz na sobie żeby się odchudzić i poczuć lepiej...

Chciało mi się coś smacznego zjeść