|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe Ciężko olać, zwłaszcza, że to wszystko jest takie świeże jeszcze nie rozumiem, czemu mówił kochanie, wczoraj dzwonił prosił o spotkanie a jak przyszło, co do czego, to olewka świr.
|
|
#3303 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam doła... mam wątpliwości... chcę z nim być ale strasznie się boję powrotu, boję się że on nie pokaże że mu zależy i będę to ja musiała dla własnego honoru z nim zerwać. boję się że nie zmieni swojego zachowania. boję się że sytuacja się powtórzy.
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę to gdyby "coś" poszło nie tak , to Ty tutaj najwięcej stracisz .. nie podejmiemy za Ciebie decyzji to musi być Twoja decyzja ja wiem jedno daj sobie czas, nie jemu - tylko sobie! .. jeśli kocha tak jak twierdzi to nawet za 2 miesiące też będzie kochał .. |
|
|
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, wiem to wszystko tylko żeby to było takie proste
nie chce go stracić ale nie chcę też być za dobra to ja tu ryczałam, nie jadłam, nie spałam, piłam, brałam tab. na uspokojenie.. nie on!
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
neffik mam wrażenie, że do Ciebie nie do końca dociera to co on robi. To jest znęcanie się psychiczne i fizyczne, podchodzące pod paragraf. Za takie coś idzie się do więzienia. Dziewczyno obudź się i wykreśl tego damskiego boksera ze swojego życia! Musisz nabrać szacunku do własnej osoby i tym samym unikać takich osób jak on. Kiedyś może być za późno... Nie masz siły na walkę, idź do psychologa. To nic nie kosztuje, a może uratować Ci życie...
|
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
ja zakonczyłam ponad 5 letni związek jakies....prawie 4 tyg temu- teraz aby to napisac policzyłam pierwszy raz ile to juz czasu jestem sama.
jest mi bardzo przykro, smutno nie mam do niego zalu...poprostu opadły uczucia wszystko było wazne tylko nie ja. postanowiłam odejsc..nic nie zrobil ..zaproponował rozmowe ja odmowiłam i tyle.. patrzac wstecz wiem ze ten zwiazek nie miiał sensu mysle o nim tesknie....ale po chwili sie budze; za czym? zaa kim? sam fakt ze byłam z nim tyle czasu, mieszkalismy razem....ciezko jest tak raptem zmienc wszystko...wszystko;/ boje sie sie przyjdzie najgorsze...brak snu, łzyy... a moze nie...moze raz mi łza poleciała na mysl o nim- owszem serce boli ale dziwnie spokojna jestem...CZY TO ŹLE? baaa marzę o kolejnej miłosci, prawdziwej, szczerej, dojrzałej- chyba na to zasługuje...dałam z siebie wszystko ale mam jeszcze miejsce w moim sercu nic na siłe o tym wiem ale tak bardzo potrzebuje kogos kto mnie przytuli..moj były wogole tego nie robił ;/ siedze i czuje sie taka nijaka niechciana ... nie wiem czym sie zajac..pustka. usmiecham sie na sile wmawiam sobie ze jestem twarda ... i wciaz martwie sie ze zabraknie mi na to siły...a z drugiej strony moze odwaga na ktora sie zebrałam odchodzac bez słowa uczyniła ze mnie taka twarda osobę
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2012-07-22 o 12:12 |
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybrałaś siebie - to najważniejszy krok do przodu !! i postąpiłaś dobrze .. też marzę o miłości prawdziwej gdzie kocha facet kocha i potrafi pokazać/okazać kobiecie swoje zaangażowanie i miłość |
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo czasu minęło?ja wciąz sie zastanawiam..jak teraz życ
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2012-07-22 o 12:26 |
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
nie raptem 2-3 tygodnie ... czasem jest lepiej a czasem gorzej ale wiem że to nie był związek to było moje poświęcenie moja miłość a on no cóż było mu wygodnie przykre ale prawdziwe . A teraz uczę mieszkać się sama organizować sobie czas
i myśleć pozytywnie chociaż mam dołki jeszcze jak widać zresztą po wątku
|
|
|
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
musimy sie trzymac razem
wszyyyyyytskie razem
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 | ||||||
|
Zadomowienie
|
hm dobrze że tu przyszłam
cofnę sie teraz pare stron żeby obadac sytuację![]() DZIEWCZYNY! GRATULUJE WAM Z OKAZJI WASZEGO ROZSTANIA ![]() - od tego momentu zaczyna sie nasze lepsze życie- mamy rozne sytuacje ale niektóre z nas ktore zyły w toksycznych związkach beda wiedziały o co chodzi. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
...lepszy od tego jak mu tam? hm niewazne Cytat:
![]() Cytat:
a ja poczekam na kogoś lepszegoCytat:
jesli w przeciagu miesiąca dwóch do niego nie wrócisz to wtedy przybijemy pione i powiemy ale twardzielka...tez to przechodziłam....nie nie nie i wróciłam po 2 mieś i teraz znowu sie wszystko posypało.ON SIE NIE ZMIENI PAMIETAJ!! - tylko tyle ze nastepne rozstanie juz mniej bedziesz przezywac. wracajac do niego stracisz do siebie szacunek Cytat:
na dzien dzisiejszy juz wiem jak postepowac w takiej sytuacji -jesli chcecie stracic do reszty same siebie, szacunek to wroccie...w zwiazu lepiej nie bedzie..no hmm moze na poczatku. z opowiadan to ci faceci raczej do dojrzałych nie należą więc wiele bym sie tam nie spodziewałaCytat:
przepraszam jesli chwilami byłam złośliwa ale naprawde przechodziłam juz to samo i patrze na to z perspektywy czasu. moze taki zwiazek ma szanse odbudowac na nowo ale... mogg chcesz byc z kims kto Ci sprawił tyle bólu? te cierpienie jakie teraz przechodzisz.....czy jest wart tego? będę tu cały czas i JA! będę was pilnować
|
|
#3314 |
|
Wtajemniczenie
|
troche mnie dobiłaś :P
|
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
ja przepraszam kochana, to ostatnia rzecz jaka chciałabym wam zrobic. jeszcze całkiem niedawno byłam w takej samej sytuacji jak ty; przez miesiac byłam twarda ...nie..nie ...nie... ale podswiadomie wciaz wierzyłam ze kiedys bedziemy razem, czekałam na to az on zacznie sie starac tak powaznie, az zobacze ze załuje i mu bardzo zależy...zrobił to a ja wróciłam bez mrugnięcia okiem...płacz, łzy depresja ...wszystko poszło na marne. nie udało sie nam...załuje ze wtedy wróciłam ale z drugiej strony nie poznałabym go az tak bardzo i bym żałowała ze nie spróbowałam jeszcze raz.
życzę tobie wytrwałosci w postanowieniach..bede trzymała gorąco kciuki żeby udało sie Tobie odsunac od tego człowieka.bedzie ciezko ale poradzisz sobie, najgorsze za tobą
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie ucinam sobie fajną i normalną rozmowę z eks tż wpadł zapytać co słychać ? I wiecie co ? dawno się tak nie śmiałam ale uwaga najlepsze !!!
Wcale nie mam ochoty na come back gadało nam się zawsze fajnie
|
|
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
Widzisz mogg? Jest jak chciałas, sam do Ciebie przyszedł...
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Mogę się przyłączyć?
Będę rozwodzić się z mężem.. Nie mieszkamy razem aktualnie, jest źle, czasami nie daję sobie rady, człowiek mną manipuluje.. Mogę? Po prostu się boję o samą siebie,...
|
#3319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mozna tu poopowiadać co dziś zrobiłaś na obiad, pobiadolić, pochwalić się że jest lepiej, obrąbac tyłek facetom... no po prostu super miejsce, dobrze trafiłaś
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pierwszy nie przeplakany poranek. I w ogóle dzień jak do tej pory. ale mimo wsyzstko, chciałam, żeby zechciał jednak wrócić czy coś albo się odezwał.
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu czuję się jak śmieć... to mnie przeraża, bo jednak decyzję o rozwodzie podjęłam ja.. mieliśmy zrywy i tak dalej, ale to chyba już nieuniknione.
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
karoooo witaj!!
Pewnie że możesz z nami o wszystkim pisać ) Postaramy wesprzeć się dobry słowem ... Ex już poszedł i mi powiedział takie rzeczy : że on dalej uważa że mnie nie zdradził bo wg niego całowanie to nic. On się nie spotyka z tą laską, że zadzwoniłby do mnie ale się wstydzi i że nie wie co dalej i jak to się potoczy a i najlepsze mówi że tel firmowy to będzie jego jedyny telefon i że jak coś to żebym na ten dzwoniła a ja mu mówię że nie mam do niego numeru więc jeśli będzie chciał to się odezwie a on dalej swoje że jak to nie mam itp. pogadaliśmy, pośmiałam się tak jak kiedyś z nim, bo lubię dalej z nim rozmawiać, zatęskniłam mimo chodem do tego co było zresztą on widzę też .. ale się twardo trzymam przy swoim. |
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego tak się czujesz?
Jeśli zdecydowałaś się na rozwód, to na pewno miałaś ku temu poważne powody |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam nie najlepszy humor. Jak już kiedyś mówiłam tutaj czuję jakby moje życie się zatrzymało kilka miesięcy temu, w dniu rozstania, mimo że to ja zerwałam. Od tamtej pory nic nie robię, moje życie to praca. Za niedługo jadę na kilka dni w miejsce, w które zawsze jeździłam z eksem. Wspomnienia wróciły i to tak cholernie boli;(
|
|
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
kurva mać !!!!
|
|
|
|
#3326 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednakże powrotu bym nie chciała. W pewnych kwestiach nie umieliśmy się dogadać mimo prób. Różniło nas podejście i wizja dalszego życia. Co do łamania serca, to bardzo wątpię bym mu złamała serce. W ostatnim czasie byłam tylko zbędnym dodatkiem...
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-07-22 o 17:51 |
|
|
|
|
#3329 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
kolejne słowa ktore warto pamietac! ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
To jest chore ... Cały ten świat jest nienormalny.
Jedno zdanie podsumowujące wszystko. Edytowane przez aqu Czas edycji: 2012-07-22 o 21:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

nie rozumiem, czemu mówił kochanie, wczoraj dzwonił prosił o spotkanie a jak przyszło, co do czego, to olewka
świr.

dużo czasu minęło?

gadało nam się zawsze fajnie
おはよう!