Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 00:32   #1081
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Fakt, nie każdy lekarz ma okazje prowadzić program "Chcę być piękna"... musi być naprawdę dobrym specjalistom - zresztą widać z efektów operacji - jestem zadowolona i nie zepsujesz mojego dobrego samopoczucia swoimi komentarzami - z resztą bezpodstawnymi. Nawet nie wiesz czego pozew dotyczył a się wypowiadasz- człowiek w niewiedzy - komentujący fachowość i rzetelność osoby znajdującej się w I-wszej trójce najlepszych chirurgów plastycznych (operujących biusty) w Polsce, nie zasługuje na uwagę. W tej sytuacji - nie wiem czy powinnaś odpowiadać na pytania zadawane przez świeżo operowane dziewczyny - skoro wypowiadasz się na czyiś temat - nie mając zielonego pojęcia czego dotyczył pozew sądowy - jak możesz doradzać innym dziewczynom, które liczą na twoją pomoc... Z jednej strony oczerniasz w oczach innych lekarza - a z drugiej komentujesz moje zdjęcia- tym samym efekt jego pracy - coś tu nie gra....
Piszesz takie bzdury, że aż nie chce się czytać.
W skrócie- najpierw pojawiłaś się na typowo spamowym wątku o Twoim lekarzu, potem zawitałaś do nas, wrzuciłaś nazwisko swojego lekarza w podpis - twierdziłaś że wynikało to z Twojej niewiedzy i z tego że nie czytasz regulaminów oraz korespondencji. W końcu nazwisko usunęłaś- następnego dnia doszłaś do wniosku, że jesteś odrzucona i chcąc się z nami zjednać znowu wrzuciłaś SPAM
Nie chcemy takich praktyk u siebie- oddal się stąd i daj nam spokój

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 00:46   #1082
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

belseno tego konkretnego nie widziałam, musiałabys go w sklepie sobie oblukać tylko na podstawie podobnych modeli odpisałam. jak go spotkasz to warto i na potem cos takiego mieć ja te trophy to pół roku pełne nosiłam, dopiero latem na fiszbiny sie odważyłam (wcześniej tylko sporadycznie na 2-3h) a ostatnio nawet bez stanika śmigam

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Gwen ale nie powiedziałaś koledze że mongołem został??? bo to wszystko przez to że foni nie miałam, teraz to wiem, że coś się odzywał i wogóle, że faaaaaaaaaaaajny no i nawet mi go żal, że Twój łeb musiał tyle godzin trzymać i kopytka wąchać
Stary 2012-07-30, 00:50   #1083
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Proszę, to na tej samej zasadzie. Pacjentka tego doktora z pewnością czuje się teraz fajnie Masakra Ale no tak to przecież wątek Myi, więc reszcie będzie wytykać to co sama robi i jej wolno

Proszę o usunięcie mnie z odliczanki
Nie mam w znajomych żadnej pacjentki tego lekarza, i na wątku też takich nie ma- a tym które znam, nie z forum , z pewnością jest miło że pamiętam co przeszły.
Natomiast Ty codziennie spotykałaś na wątku pacjentki lekarza o którym wspomniałaś- przyjaźniłaś się z nimi, żartowałaś , bywałaś w ich albumach.
No tak- rzeczywiście zrobiłyśmy to samo

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-30, 00:51   #1084
gwendolinka
Zadomowienie

hahahaha.... nawet jak mówiłam "rób herbatę a nie się obijasz, nie bądź taki nieuzytek" to narzekał i..... robił. Miętową! Bo my sie kochamy, tylko tak "inaczej" . Oczywiscie ze powiedziałam ze jest Mongołem! Ale Dla zrownowazenia moja kolezanka powiedziala mu ze jest przystojny ...więc jest okej

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 00:57   #1085
MyaDiva
Zakorzenienie

hihihi- ale dziś Wam wesolutko. Ja muszę niestety uciekać , buziole kochane kolorowych

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
hahahaha.... nawet jak mówiłam "rób herbatę a nie się obijasz, nie bądź taki nieuzytek" to narzekał i..... robił. Miętową! Bo my sie kochamy, tylko tak "inaczej" . Oczywiscie ze powiedziałam ze jest Mongołem! Ale Dla zrownowazenia moja kolezanka powiedziala mu ze jest przystojny ...więc jest okej
no nie mogę gość musi być na prawdę spoko skoro ma Cię jeszcze w telefonie

Stary 2012-07-30, 01:00   #1086
jooasi
Wtajemniczenie

ale co on coś taki nie tego?? ja uwielbiam facetow i chetna bym na takiego przyjaciela była ale zawsze się jakiś podtekst gdzieś wkrada i się nie da. może Ty spałaś a on Twoje cycki kontenplował w topiku?
Stary 2012-07-30, 01:04   #1087
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
hihihi- ale dziś Wam wesolutko. Ja muszę niestety uciekać , buziole kochane kolorowych

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

no nie mogę gość musi być na prawdę spoko skoro ma Cię jeszcze w telefonie
to jest nic. On też ma dobre teksty... wlasnie kwestia jest taka, że dobrze sie dobraliśmy.

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ale co on coś taki nie tego?? ja uwielbiam facetow i chetna bym na takiego przyjaciela była ale zawsze się jakiś podtekst gdzieś wkrada i się nie da. może Ty spałaś a on Twoje cycki kontenplował w topiku?
tego nigdy nie wiesz więc sie nie zastanawiam a znamy się juz 3 lata.
tłumacze sobie , ze za dobrze sie znamy, zeby jedno od drugiego cos chcialo... bo wszystkie wady jak na widelcu

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Mya - kolorowych

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-30, 01:11   #1088
jooasi
Wtajemniczenie

hihihi czasem z takich przyjaźni najlepsze małżeństwa wyrastają
ja też już Was buziam bo mi stary za plecami chrapie
Stary 2012-07-30, 01:14   #1089
gwendolinka
Zadomowienie

weź mnie nie strasz !
Ja też, jutro muszę z rańca zasuwać do galerii po sukienke i na 11 godzin do pracy
doooo braaaa nooooooc
Belseno- chyba ją ogłuszyłam.... wysłałam jej linka na priv. Biedna...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-30, 01:27   #1090
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
weź mnie nie strasz !
Ja też, jutro muszę z rańca zasuwać do galerii po sukienke i na 11 godzin do pracy
doooo braaaa nooooooc
Belseno- chyba ją ogłuszyłam.... wysłałam jej linka na priv. Biedna...
Gwen no jesteś boska!.... Jemu znaczy się koledze zwanemu Mongołem dech w piersi zatkało natomiast Ty... no kobieto, nawet tam im nie udało się Ciebie uciszyć fakt, że siedziałaś potulnie i za bardzo nie drgnęłaś ale co Ty z głosem potrafisz zrobić o mamma mijaaaa jaka ekspresja
Stary 2012-07-30, 03:40   #1091
Majirel
Raczkowanie

Kochane ale wy macie tempo tak czytam o czym piszecie i calkowicie zgłupialam jeśli chodzi o rady lekarzy co do pielęgnacji piersi po zabiegu... Ja teraz szczerze mówiąc mam tylko nadzieję że cały zabieg zniosę szybko i bezbolesnie (mam wysoki próg bolu, rodzilam 25min i mialam 1 skurcz niezbyt silny, mam nadzieję że tak samo z cycami będzie )
A powiedzcie mi bo na codzien nosze tipsy robię sobie frencha akrylowego i do porodu nie musialam ściągać a do operacji piersi trzeba?

Ja w tym samym dniu po operacji wychodzę do domu jestem w razie co zaopatrzona w ketonalek forte bo niestety inne nie dzialają

tasha i kasik strasznie wam zazdroszczę nowych nabytków i zyczę mnostwo siły oraz szybkiego powrotu do formy
Stary 2012-07-30, 09:03   #1092
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam w znajomych żadnej pacjentki tego lekarza, i na wątku też takich nie ma- a tym które znam, nie z forum , z pewnością jest miło że pamiętam co przeszły.
Natomiast Ty codziennie spotykałaś na wątku pacjentki lekarza o którym wspomniałaś- przyjaźniłaś się z nimi, żartowałaś , bywałaś w ich albumach.
No tak- rzeczywiście zrobiłyśmy to samo
Nie ja pierwsza i nie ostatnia mam takie zdanie... to przykre...współczuję.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Piszesz takie bzdury, że aż nie chce się czytać.
W skrócie- najpierw pojawiłaś się na typowo spamowym wątku o Twoim lekarzu, potem zawitałaś do nas, wrzuciłaś nazwisko swojego lekarza w podpis - twierdziłaś że wynikało to z Twojej niewiedzy i z tego że nie czytasz regulaminów oraz korespondencji. W końcu nazwisko usunęłaś- następnego dnia doszłaś do wniosku, że jesteś odrzucona i chcąc się z nami zjednać znowu wrzuciłaś SPAM
Nie chcemy takich praktyk u siebie- oddal się stąd i daj nam spokój
A uciekać nie będę - bo Ty mi sugerujesz? A kim Ty jesteś? Będę bacznie obserwować głupoty pisane przez Ciebie - bo to czasem poprawia Nam humor z mężem Jedyna Jooasi....do której mam szacunek, ona naprawdę mi pomogła w tych pierwszych tygodniach - odpowiadała na pytania, nawet dwukrotnie zadawane... ale cóż, nie zawsze trafi się na tak życzliwą osobę. Ja miałam to szczęście
Stary 2012-07-30, 09:23   #1093
Andzikus
Raczkowanie

Ojjka, ale jestem zapozniona wczytaniu i pisaniu Wybaczcie, jesli odgrzewam temat,ktory juz byc moze przebrzmial ale czytam wszystko po kolei

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Anika ja w lewej rece mam takie cos, ze boli mnie i tak jakby dretwiala ale od czego to nie mam pojecia mam nadzieje ze to noc taloego
Mnie z kolei, dosyc dlugo bolaly lokcie. Podczas operacji ramionka sa szeroko rozkrzyzowane, do tego przy jednej raczce anestezjolog pracuje. Jesli ktosma jaki9es zmiany w obrebie barku to moga sie takie bole pojawiac. Do tego bliziutko sa wezly chlonne. Nie wiem czy one cos maja do operacji ale byc moze...
Aniu, nadal tak samo czy juz lepiej?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 09:28   #1094
tasha2
Raczkowanie

Dziewczyny, mam mieć pojutrze ściagane szwy i tak sie zastanawiam (może to i głupie pytanie czy ściaganie szwów boli?
Stary 2012-07-30, 09:55   #1095
Andzikus
Raczkowanie

Mialam niezly ubaw w ten weekend bo moja rodzinkanic nie wie o nowych cycuszkacha. Wczoraj zrobilam im imienionowa imprezke na dzialce, a poniewaz bylo upalnie wiec opalanko na calego, a ja oczywiscie w kostiumiku Wszyscy gapili sie na mnie spod oka ale nikt nic glosno nie powiedzial. W koncu moja mama mruknela cos, ze mam duze piersi, tato odmruknal, ze faktycznie i.... zaczelo sie. Moja siostra, ktorej piersi zawsze podziwialam i zazdroscilam jej, ze ma takie piekne cycuszki, zaczela gadac, ze moze bym przestala przesadzac z tym wypychaniem stanika. Ze juz ostatnio mialam duzo ale teraz? Chyba w koncu skoncze na Z bo teraz to juz chyba z F mam I poco to wszystko?! Chyba tylko Madonna jak przyjedzie na koncert to mnie zakazuje swoimi wierzami... No chyba, ze sobie silikonu tam napchalam.... itd. itp. A ja mialam ubaw popachy i malo nie umarlam ze smiechu!

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wstawiłam fotkę w staniczku która daje jakiś pogląd co do wielkości a jutro będą golaski, zapraszam do albumu
Ale piekne cycunie Ci wyszly! I te cudne cycunie chodza w moim ulubionym staniczku!

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Toniu, no lipa z tą pracą, ale jako masażystka na pewno coś znajdziesz. Nie myślałaś o tym, by ogłosić się (internet, lokalne gazety, ulotki) i jeździć do klientów do domów?
Tak mysle o tym masazu i mysle.... Nie wyobrazam sobie pracy jako masazystka z nowymi cycuniami. Toniu, jak Ty dawalas rade na poczatku?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
pochwalam się publicznie moim nowym staniczkiem CK r. 70DD kolor mało letni ale ja lubie szarości i do wielu bluzek mi pasuje fajnie leży i nie zakrywa całej piersi.
Jooasi, i jamusze skomplementowac nowy stroik dla Twoich Cycuniow. Jest piekny i ma swietny fason. Tak sobie mysle, ze ja rowiez powinnam wybieracwlasnie takie fasoniki

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-30 o 09:47
Stary 2012-07-30, 09:58   #1096
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien dobry

patrycjaw1989 02.08 - 3
Sif 22.08 - 23
Lenkii 06.09 - 37
Alex0912 12.11. - 94

Patrycjo zostało Ci kilka dni jak tam przygotowania? jak sie czujesz?

mi jak zwykle rano nic sie nie chce a moja gadzinka przechodzi wylinke i sie denerwuje... bo to 1-szy raz.... No dobra a teraz na temat, tak gadacie o tym spadaniu cyckow i mialam głupi sen, mianowicie mialam zrobione cycuchy i cwiczylam sobie na cross trainerze i mi spadly na dywan i je zbierałam cholercia a tu jeszcze tyle czasu, co to bedzie jak bede kilka dni przed operacja w kaftanie wywiozą
Stary 2012-07-30, 10:01   #1097
Ajwi
Przyczajenie

Dziewczyny mam do was takie pytanie. Chciałabym powiększyc piersi. Na ile przed przyszłym latem, powiedzmy maj-czerwiec musze zrobic operację tak, bym w tym okresie mogła juz chodzić w bikini?
Ajwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:07   #1098
tasha2
Raczkowanie

Hej ja bym planowała na co najmniej 6 miesięcy przed.

Cytat:
Napisane przez Ajwi Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Chciałabym powiększyc piersi. Na ile przed przyszłym latem, powiedzmy maj-czerwiec musze zrobic operację tak, bym w tym okresie mogła juz chodzić w bikini?
Stary 2012-07-30, 10:08   #1099
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
my nie mamy zaleconej wit e
Dziewczynki, wit E obniza krzepliwosc, dlatego jesli juz jest zalecana to najwczesniej jakies 2 tygodnie po operacji. Ale sa tez inne sposoby na zmniejszenie ryzyka wystapienia torebki wloknistej, wszystkie antyoksydanty pelnia taka role, w tym np czerwone winko

Stary 2012-07-30, 10:13   #1100
jooasi
Wtajemniczenie

Ajwi najlepiej to zrobić jesienią - zimą wtedy do lata będzie wszystko ułożone i biust miękki jak własny a jak nie masz takiej możliwości to najpóźniej 3mc przed planowanym bieganiem w bikini

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Andziku dzieki i co nie przyznałaś się rodzince? naprawde myśleli, że to wypychacze tak Twój biuścik powiększyły?
Stary 2012-07-30, 10:17   #1101
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Lekarz mi powiedział że już wszystko mogę a miałam operacje 17 maja....z tym że był to inny lekarz od tego który mnie operował.... za miesiąc chciałabym iść bez stanika na wesele...będą już 3 miesiące po operacji.... A czy już mogę iść na solarium?
Ja przydeptuje 14ty tydzien i dzis dopieromoja Dr zdecyduje czy moge zaczac biegac w innych staniczkach jak pooperacyjniaki i sportowce, czyli byc moze uroczyscie bede mogla zaczac chodzic w fiszbinkach Mam nadzieje, ze Dr zaakceptuje moja zakupy i juz pozwoli mi w nich biegac (w srode zaczynam urlop). Co do biegania bez staniczkato narazie bez szans...
Na solarium i sloneczko to napewno za wczesnie ze wzgledu na blizny. No chyba, ze je czymsik zakleisz tak zeby sloneczko tam nie zagladalo Opalane blizy brzydko ciemnieja,moga przerastac, po co Ci to?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Ja się narkozy nie bałam, ale tej torebki i owszem
Ja torebki boje sie nadal choc nie mysle o tym tak czesto jak kiedys Wczesniej balam sie jeszcze obrocenia implantu ale moja Dr mnie uspokoila, ze jestem juz w okresie kiedy to juz nie grozi, uffff....

Stary 2012-07-30, 10:17   #1102
jooasi
Wtajemniczenie

ja mam prośbę o zaprzestanie porównywania mnie do innych uzytkowniczek i pisanie, że Joasi jest taka a Mya siaka zaczynam czuć się tu jak klasowy lizus
Stary 2012-07-30, 10:20   #1103
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Teraz jak mam cycki Mama zabrania mi sie garbic caly czas klepie mnie w plecy i mowi pierś do przodu
a ja chodze krzywa jak by mnie pokrzywiło cos
Hahah, ja tez na poczatku caly czas sie krzywilam i garbilam. Dopiero od jakiegos czasu zaczelam sama dbac o to zeby plecki prostowac. W sumie to od czasu jak zobaczylam swoje odbicie w jakiej witrynie sklepowej i bardzomi sie to nie spodobalo. Plecy okragle, barki i glowa do przodu.... taki odruch obronny. Teraz juz jest lepiej, duzo lepiej

Stary 2012-07-30, 10:22   #1104
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam mieć pojutrze ściagane szwy i tak sie zastanawiam (może to i głupie pytanie czy ściaganie szwów boli?
hhehe tasha tez o to pytalam badzmy spokojne ponoc nie boli
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:28   #1105
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hhehe tasha tez o to pytalam badzmy spokojne ponoc nie boli
nie wiem jak u Waszej dr ale u mnie ściąganie szwów polegało na odcięciu supełków na ich końcach, gadałam z lekarzem i zanim się zorientowałam było po wszystkim a byłam nastawiona na ból mając pamieci ściąganie szwów w szpitalu po porodzie
Stary 2012-07-30, 10:29   #1106
Ajwi
Przyczajenie

Dziękuję Zastanawiam się nad terminem i myślę o przełomie roku. Chciałabym powiększyć piersi na tyle wcześniej aby swobodnie móc już w wakacje śmigać w kostiumie bez boleści i utrudnień

Wybieram się na konsultację do Dr Łonia w Linea Corporis. Macie może jakieś doświadczenia z warszawskimi klinikami i możecie kogoś polecić?
Ajwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:31   #1107
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
dzien dobry

patrycjaw1989 02.08 - 3
Sif 22.08 - 23
Lenkii 06.09 - 37
Alex0912 12.11. - 94

Patrycjo zostało Ci kilka dni jak tam przygotowania? jak sie czujesz?

mi jak zwykle rano nic sie nie chce a moja gadzinka przechodzi wylinke i sie denerwuje... bo to 1-szy raz.... No dobra a teraz na temat, tak gadacie o tym spadaniu cyckow i mialam głupi sen, mianowicie mialam zrobione cycuchy i cwiczylam sobie na cross trainerze i mi spadly na dywan i je zbierałam cholercia a tu jeszcze tyle czasu, co to bedzie jak bede kilka dni przed operacja w kaftanie wywiozą
Alex te sny to całkiem naturalne i po operacji też sie cycki śnią chyba wszytskie jak tu jesteśmy takie koszmary z gubionymi cyckami przeszłyśmy.
Stary 2012-07-30, 10:33   #1108
korinka
BAN stały

Gwen - trochę z opóźnieniem, ale sukienka ekstra. Na różne okazje z pewnością się przyda!!

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Mialam niezly ubaw w ten weekend bo moja rodzinkanic nie wie o nowych cycuszkacha. Wczoraj zrobilam im imienionowa imprezke na dzialce, a poniewaz bylo upalnie wiec opalanko na calego, a ja oczywiscie w kostiumiku Wszyscy gapili sie na mnie spod oka ale nikt nic glosno nie powiedzial. W koncu moja mama mruknela cos, ze mam duze piersi, tato odmruknal, ze faktycznie i.... zaczelo sie. Moja siostra, ktorej piersi zawsze podziwialam i zazdroscilam jej, ze ma takie piekne cycuszki, zaczela gadac, ze moze bym przestala przesadzac z tym wypychaniem stanika. Ze juz ostatnio mialam duzo ale teraz? Chyba w koncu skoncze na Z bo teraz to juz chyba z F mam I poco to wszystko?! Chyba tylko Madonna jak przyjedzie na koncert to mnie zakazuje swoimi wierzami... No chyba, ze sobie silikonu tam napchalam.... itd. itp. A ja mialam ubaw popachy i malo nie umarlam ze smiechu!
No to Andzikus musiałaś mieć niezły ubaw!!! W ogóle to wydawało mi się, że ktoś z Twojej rodzinki wie...a tu siostra mówi żebyś sobie nie wypychała cycków no łaaaaadnie

A koszmary to standard, przed operacją śniło mi się ze pójdzie coś nie tak, że sie nie obudzę itp. A po operacji, że wyszły nieładnie, że nagle się przemieściły na plecy itp
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:34   #1109
kasikkk87
Zadomowienie

oo andzikus w koncu jestes
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:39   #1110
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
wszystkie tu jesteśmy, umówiłyśmy się na coś i każda z nas stara się trzymać zasad
Ja nigdy nie mialam w podpisie nazwiska swojej Doktor ale jesli ktos zapytal to zawsze odpowiadalam i bede odpowiadala nadal poniewaz uwazam, ze nic zlego w tym nie ma.
Co do umawiania sie, to takie umowy nie maja zadnego znaczenia bo to forum jest publicznym, a skoro tak, to obowiazuje regulamin forum i jakiekolwiek regulaminy watkow nie maja racji bytu. Nie wiem jak jest z klubami, tam pewnie moga rzadzic inne prawa, do klubu mozna sobie kogos przyjac albo nie wiec i pewnie reguaminy mozna wprowadzac. Natomiast w watku, moze brac udzial kazdy kto nie lamie prawa netykiety. I nie ma to nic wspolnego z poszanowaniem innych uczestniczek dyskusji w tym watku. Nie mylmy pojec.
To takie moje przemyslenia na temat roznych dziwnych rzeczy pojawiajacych sie w watku, ktory bylby bardzo cenny gdy nie atmosfera budowana przez niektore Panie.
Wg mnie lekcewazace jest umawianie sie gdzies na boku, ze z ta sie rozmawia a z tamta nie. To jest wg mnie brak szacunku i tolerancji. No, ale ja, jako jedna z person non grata, nie powinnam sie na ten temat w ogole wypowiadac...

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Z tego co widzę to w podpisie Mya są aż dwa nazwiska a nie inicjały lekarzy.
Ano wlasnie,nawet nie zauwazlam tego.... Bardzo, bardzo nieladnie narzucac komus jakies wydumane zasady, egzekwowacje a potem samemu nie przestrzegac....

like for like !!!
Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.php...0#post30082520

Ojojojjjj, a to mi sie teraz dostanie roznych przezwisk itd...

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-30 o 11:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości