Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 15:41   #1741
Littaleya
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
O, to nie tak dużo . Grazia, dzwoń
Ttylko nie rób tego teraz bo sprawdzi pózniej i się domysli...

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-08-04 o 15:44
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:45   #1742
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Niedawno oglądałam program z trzema kobietkami w roli głównej, które nazywają siebie "testerki wierności". Polega to na tym, że kobieta, która chce sprawdzić, czy mąż jest jej wierny wynajmuje taką testerkę, a ta uwodzi chłopa i przekazuje wiadomości klientce. Takim konkretnym dowodem chęci zdrady jest wyrażenie przez faceta ochoty na pójście do hotelu. Testerki te mówiły, że na kilkudziesięciu chłopów, które testowały tylko jeden stanowczo odmówił pójścia do hotelu ponieważ - jak mówił - jest wierny swojej żonie.
Wnioski nasuwają się same
Stary 2012-08-04, 16:15   #1743
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Niedawno oglądałam program z trzema kobietkami w roli głównej, które nazywają siebie "testerki wierności". Polega to na tym, że kobieta, która chce sprawdzić, czy mąż jest jej wierny wynajmuje taką testerkę, a ta uwodzi chłopa i przekazuje wiadomości klientce. Takim konkretnym dowodem chęci zdrady jest wyrażenie przez faceta ochoty na pójście do hotelu. Testerki te mówiły, że na kilkudziesięciu chłopów, które testowały tylko jeden stanowczo odmówił pójścia do hotelu ponieważ - jak mówił - jest wierny swojej żonie.
Wnioski nasuwają się same
Oj to lepiej chłopa nie testować , bo się można lekko zdziwić
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 16:36   #1744
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Toniu normalnie grzeszysz Bardzo ładnie wyglądają Twoje piersi, możesz zerknąć na moje i pozbędziesz się takich spostrzeżeń
krokus tez mam taka koszulke co Ty na zdjeciu to z obsessive jest co??mam rozne no ale teraz beda lezec inaczej
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 16:44   #1745
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
krokus tez mam taka koszulke co Ty na zdjeciu to z obsessive jest co??mam rozne no ale teraz beda lezec inaczej
Dokładnie tak jak piszesz
Stary 2012-08-04, 17:34   #1746
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny, ja już sobie obiecałam, że nie będę schizować, ale martwi mnie bardzo takie dziwne kłucie pod implantem w prawej piersi, tak, jakby coś tam się obcierało. Już sobie wymyśliłam, że jakiś gazik mi tam niechcący zostawili, albo cuś . Każdy ruch (uniesienie ręki, wstawanie z kanapy, siadanie, chodzenie itp.) sprawia, że w jednym tylko miejscu, między implantem a żebrami mnie tak kłuje, no nie jest to przyjemne. Wiem, że to raczej niemożliwe, żeby coś tam zostało, ale dlaczego tak boli to miejsce . Może jakiś krwiak tam jest? Proszę, napiszcie, czy też tak miałyście
Stary 2012-08-04, 17:54   #1747
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej

Sif 22.08 - 18
Majirel 22.08 - 18
Lenkii 06.09 - 32
Alex0912 12.11. - 89

Patrycjo cycuszki super a to dopiero 2-gi dzien

Graziu bardzo Ci wspolczuje ze musisz to wszystko znosic... i ja tez poradzilabym detektywa przynajmniej bedziesz miala 100% pewnosci ze robisz dobrze, zycze Ci Kochana wytrwałości i duzo wiary w siebie bys ogarnela to wszystko
Stary 2012-08-04, 17:57   #1748
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka dziubki kochane\

ja znów na szybkou nas pogoda dalej super,wczoraj trochę lało ale codziennie plaża

dziś tyćkę się spiekłam chociaż raczej pod parasolem by piersiakow nie przegrzaći polewam je wodą z morza
zdjęcia też mam,nie martwcie sięwsadziłabym już ale nie mam za bardzo czasu,ale cos się odwlecze.....

GRAZIu twój coś nawywijałznów...nic tylko takich kopnąć w dupę..ja też miałam spięcie z moim dziś,ale mój to ma inny problem,powiem najładniej jak umiem...lubi topić smutki w alkoholuja uważam że to już problem jest a on swoje!!ale ja zaaczynam robić z tym porządek bo to idzie w złym kierunku.....a że chlop ode mnie 10lat starszy...to nie jest tak łatwo,nie chodzi już o różnicę wieku,bo w tych czasch to i 10 nie wiele,ale chłopa po 40,42 będzie miał w styczniu...to trudniej wychować...i nikt mi nie powie...ech,,masakra jakaśale dobra..na wakacjach jestem

KASIKKK ja miałam identiko z miesiąc po operacji z tą cerą i włosami,,no straszne to ..ale już przechodzi powoli,toniki,maseczki nakupowałam i lepiej,a włosy dalej muszę częściej myć

PATRYCJA GRATULACJE

GWEN kurna..my chyba na pon zostawimy tą wyprawę,ale dam Ci znaka na 100%

a co do najważniejszego..czyli pierijest CUDOWNIE...megaaa..z nimi!!już nawet nie wiem jak to wyrazić mam!!!i mi też miękną
jak dodam jakieś plazowe fotki cycochów to dam zanć!!!buziakiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!:cmok :
Stary 2012-08-04, 18:48   #1749
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
a ja odpaliłam foto... siedzę i patrzę jak sroka w gnat i myślę "co ona tu k**** tymi liniami oznaczyła?? "
Jakie znowu asymetrie nie fisiuj Doooobre cycki!

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

To ten lekarz o którym ja myślę? W sumie ja sobie czasami myslę tak - ja mam 20ml wiekszy implant... a co to 20ml? pół kieliszka wódki? łużka stołowax2 ? A moje cycki aż takie małe nie sa...jak ktoś jesy jeszcze ode mnie niższy i drobniejszy to ja wiem czy to takie male wychodzą...? Sama mam rozmyślanki na ten temat z drugiej strony miedzy 325 a 400 to takie...ze dwa kieliszki wodki... a to już jest róznica. znacząca... Jakoś dziwnie te "mililitry" widać na cyckach co nie?
Tonia wrzuciła zagadkę - znajdź nierówności ale by było jak by ktoś znalazł
Hi- no ja nie wiem o jakiego lekarza chodzi a już tym bardziej o jakim Ty tam myślisz A przy tych najmniejszych ojętościach 25cc to jest nieraz 1/5 wielkości implantu. Choć i tak taka ilość nie robi różnicy małe piersi- duże piersi . A w tym konkretnym przypadku 10cc to żadna dobrotliwość ze strony lekarza biorąc pod uwagę że w zamian proponuje mniej znane wkładki . Większe? o dwie łyżeczki wody " - no proszę Cię
Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
To teraz mówicie o dniu topless z pifffkiem? Ani się wpifffko nie zaopatrzyłam ani stanika nie zdjęłam.... a wogóle to jak ja mam zalecone przez 3 miesiące chodzić w sportowcach to ja mogę w międzyczasie topless? Albo w bikini? - to już pytam z myślą o moim wyjeździe urlopowym?
A od kiedy można zacząć stymulację bo ja moich też nie czuję To ma być jakieś takie myzianko?
Stymulację można zacząć nawet miesiąc po operacji. Mizianie, drapanie, łaskotanie, kostki lodu, piórko i co tam jeszcze wymyślicie
Topless?- na słoneczku ?

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Toniu, to jest komplecik z (koszulka + stringi) OBSESSIVE model BRILLIANT JENNIFER BLACK- kosztował ok 140 zł .
Któraś z dziewczyn pytała o ten drugi który mam w albumie- więc firma ta sama a model: CHOCO CHEMISE .
śliczny jest ten komplecik

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc kobitki

Graziu bardzo mi przykro na pewno nie jesct Ci lekko, ja meza nie mam ale za to Tzta z piekla rodem teraz ciagle sie klocimy juz nawet z nim sie nie spotykam bo to nie na moje nerwy. Przez 4 lata go po glowce glaskalam a on robil co chcial a ja zaslepiona klapki na oczach. Teraz zaluje ze ja nie szalalam tylko w domu nie raz plakalam w poduszke no ale czlowiek z wiekiem inaczej podchodzi do niektorych spraw. Ja mam wszystkie hasla jego i sprawdzam sobie jak mam czas i mam w dupi* co on na ten temat sadzi. Moze uznacie to za dziecinne ale zawsze trzeba trzymac reke na pulsie. Teraz zrobilam sie totalna zolza i jego podejscie inne sie zrobilo. Ja tam nie wierze w sprawy tymu jak mozna nie ufac Graziu jestem z Toba pokaz mu niech sie troche wystarszy a nie gada takie ☠☠☠☠☠☠☠y na jego miejsce tysiac innych czeka, glowa do gory

Dziewczyny czy ja moge juz pic alkohol? dzis wieczorem wychodze i bym wypila chociaz jednego drineczka
jednego małego drineczka ? jak poprawi Ci humorek to z pewnością wyjdzie tylko na korzyść

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
Jak Wam mija dzień? Bo ja umieram na zakwasy po wczorajszym rowerze

Chciałam Was zapytać czy jeśli mam asymetrię piersi (różnica to ok 1 rozmiar) to czy wtedy w grę wchodzą tylko anatomki i nie da rady zrobić okrąglasków? Bo tak gdzieś wyczytałam na necie
Asymetrie mogą być spowodowane bardzo różnymi powodami- więc nie da się odpowiedzieć an to pytanie tak albo nie. Faktem jest, że implant anatomiczny ma cztery wymiary szer, wys, projekcja, pojemność (a nie trzy jak okrągły ) i z tego powodu jest możliwość łatwiejszego doboru odpowiednich wkładek przy asymetriach- bo lekarz ma większe pole manewru.

Cytat:
Dziewczyny, ja już sobie obiecałam, że nie będę schizować, ale martwi mnie bardzo takie dziwne kłucie pod implantem w prawej piersi, tak, jakby coś tam się obcierało. Już sobie wymyśliłam, że jakiś gazik mi tam niechcący zostawili, albo cuś . Każdy ruch (uniesienie ręki, wstawanie z kanapy, siadanie, chodzenie itp.) sprawia, że w jednym tylko miejscu, między implantem a żebrami mnie tak kłuje, no nie jest to przyjemne. Wiem, że to raczej niemożliwe, żeby coś tam zostało, ale dlaczego tak boli to miejsce . Może jakiś krwiak tam jest? Proszę, napiszcie, czy też tak miałyście
Musisz czuć coś co tam jest- może jakieś miejsce mocniej ukrwione albo zakończenie nerwu, może jakaś mała nierówność w tkance? może i coś się tam zbiera w jakimś zagłębieniu? Zadzwoń do Pani dr i spytaj - pewnie pamięta co tam było Ja też miałam takie uczucie - ale w mnie to było miejsce po wyciętym zroście. Teraz jeszcze wydaje mi się, że czasami to czuję- może w tym miejscu zrobiła się jakaś nierówność .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-08-04 o 18:50
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:02   #1750
Sif
Raczkowanie

Klaudek Tobie i cycorkom dziś 2 miechy stuknęły Super że dają Ci tyle radości, oby tak dalej! Mam nadzieję że odpowiednio to uczcicie

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Co do cycków w moim albumie jakie wstawiam że chciałabym mieć - jooasi kochana, jestem bardzo, bardzo wdzięczna za Twoje wpisy! Ja wcześniej chciałam średnie piersi, ale skoro mówisz że idę w kierunku dużych, to cóż, nie zaprzeczę A co do tych porównań, to wiesz, mi bardziej chodzi o to byście doradziły mi nie samą wielkość implantu, tylko które z tych cycków pasowałyby do mnie, tak żebym mogła pokazać doktorkowi Bo wielkość to już zgodnie twierdzicie że 350-400 Dziękuję za Wasze opinie i sugestie, są dla mnie naprawdę cenne!

A ja właśnie wróciłam z przejażdżki rowerowej, ale fajnie było, super pogoda!

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-08-04 o 18:55
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:02   #1751
MyaDiva
Zakorzenienie

Gwen poszła na zakupy - będą wieczorem zdjęcia

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-08-04, 19:08   #1752
Sif
Raczkowanie

A dziewczynki, jeszcze mi się nasunęło pytanie - czy ta asymetria w wysokości sutków po wsadzeniu implanów może się powiększyć albo ogólnie stać się bardziej widoczna? Bo pierwszy doktor powiedział mi że to zostanie, więc ja ogólnie się z tym liczę, ale mam nadzieję że nie będzie to bardzo widoczne, co?
I druga sprawa - chyba każda z Was narzekała na bóle pleców po operacji. Dziewczynki, czy to jest spowodowane tym że ma się ograniczone ruchy i np. można spać tylko na plecach? Kurde bo ja mam ogólnie problemy z kręgosłupem, tzn. chodzę na jakieś zabiegi, po ich cyklu potem długo jest OK, a później bóle znowu wracają I właśnie od jakiegoś czasu te plecy znowu mnie pobolewają A przecież po operacji nie pójdę na zabiegi, bo tam trzeba leżeć na brzuchu albo gimnastykować się Może teraz powinnam pochodzić na jakieś masaże?
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:20   #1753
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
A dziewczynki, jeszcze mi się nasunęło pytanie - czy ta asymetria w wysokości sutków po wsadzeniu implanów może się powiększyć albo ogólnie stać się bardziej widoczna? Bo pierwszy doktor powiedział mi że to zostanie, więc ja ogólnie się z tym liczę, ale mam nadzieję że nie będzie to bardzo widoczne, co?
I druga sprawa - chyba każda z Was narzekała na bóle pleców po operacji. Dziewczynki, czy to jest spowodowane tym że ma się ograniczone ruchy i np. można spać tylko na plecach? Kurde bo ja mam ogólnie problemy z kręgosłupem, tzn. chodzę na jakieś zabiegi, po ich cyklu potem długo jest OK, a później bóle znowu wracają I właśnie od jakiegoś czasu te plecy znowu mnie pobolewają A przecież po operacji nie pójdę na zabiegi, bo tam trzeba leżeć na brzuchu albo gimnastykować się Może teraz powinnam pochodzić na jakieś masaże?
Ból pleców powoduje wymuszona pozycja. Może faktycznie warto teraz wzmocnić troszkę mięśnie pleców - będzie Ci potem łatwiej.
A czy asymetria brodawek zosatnie- zależy to czym jest spowodowana Jeśli lekarz powiedział że się wyrówna- to pewnie tak będzie

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka dziubki kochane\

ja znów na szybkou nas pogoda dalej super,wczoraj trochę lało ale codziennie plaża

dziś tyćkę się spiekłam chociaż raczej pod parasolem by piersiakow nie przegrzaći polewam je wodą z morza
zdjęcia też mam,nie martwcie sięwsadziłabym już ale nie mam za bardzo czasu,ale cos się odwlecze.....

GRAZIu twój coś nawywijałznów...nic tylko takich kopnąć w dupę..ja też miałam spięcie z moim dziś,ale mój to ma inny problem,powiem najładniej jak umiem...lubi topić smutki w alkoholuja uważam że to już problem jest a on swoje!!ale ja zaaczynam robić z tym porządek bo to idzie w złym kierunku.....a że chlop ode mnie 10lat starszy...to nie jest tak łatwo,nie chodzi już o różnicę wieku,bo w tych czasch to i 10 nie wiele,ale chłopa po 40,42 będzie miał w styczniu...to trudniej wychować...i nikt mi nie powie...ech,,masakra jakaśale dobra..na wakacjach jestem

KASIKKK ja miałam identiko z miesiąc po operacji z tą cerą i włosami,,no straszne to ..ale już przechodzi powoli,toniki,maseczki nakupowałam i lepiej,a włosy dalej muszę częściej myć

PATRYCJA GRATULACJE

GWEN kurna..my chyba na pon zostawimy tą wyprawę,ale dam Ci znaka na 100%

a co do najważniejszego..czyli pierijest CUDOWNIE...megaaa..z nimi!!już nawet nie wiem jak to wyrazić mam!!!i mi też miękną
jak dodam jakieś plazowe fotki cycochów to dam zanć!!!buziakiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!:cmok :
No witamy, witamy widzę, że ładnie balujesz jak nie masz czasu na ploteczki z Gwen Baw się dobrze pozdrawiam

Stary 2012-08-04, 19:26   #1754
patrycjaw1989
Raczkowanie

sifbóle pleców nie są wg mnie zasadą ja np.nie odczuwam nic takiego pierwszy raz jak wstałam z łóżka po operacji to od razu wyprostowana jak struna choć dziewczyny tu pisały że się strasznie garbiły no i dziewczyna która ze mną leżała też tak miała i ją też bolały plecy, dlatego ja staram się jak najwięcej ruszać jak będziesz leżała cały dzień na plecach bo w pierwszych tygodniach nie ma nawet innej możliwości to nie ma opcji żeby Cię nie bolały ja cały czas małymi kroczkami ale próbuje się rozciągać pcham łokcie w góre i moge coraz wyżej a i dolegliwości mam z racji tego coraz mniejsze cały czas wstaje sama z łóżka jeszcze ani razu nikt mnie nie pchnął opanowałam swoją technike z fitnesu i ciągne plecy za kolanem zapieram się rękoma o kolano i po przez kołyskę siadam a potem jakoś do pionu i jest git
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:28   #1755
Isabe11e
Przyczajenie

Czesc Dziewczyny!

Czytam Was uz od dluzszego czasu, gdyz moje piersi (a raczej ich brak) jest moja prawdziwa zmora
Od roku juz rozwazam op. ale troche (a nawet bardzo!) mnie przeraza zabieg.
Mam tendencje do bliznowcow i zastanawiam sie czy pod piersiami na miejscu ciecia tez sie one robia??

Teraz przymierzam sie do rozwodu, co mnie strasznie duzo psychicznie kosztuje. Mam 2 malych dzieci i wiele rozterek z tego powodu. Obiecalam sobie ze jak przejde pomyslnie przez rozwod i nie sfiksuje z tego powodu to wynagrodze sobie to wszystko nowymi cycuszkami!!
Mam tylko ogromna prosbe do stalych bywalczyn o objasnienie mi skrotow lekrzy z Warszawy lub polecenie tych najczesciej odwiedzanych ktorzy nie robia fuszerki.
Bede bardzo wdzieczna za namiary!
Isabe11e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:38   #1756
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
sifbóle pleców nie są wg mnie zasadą ja np.nie odczuwam nic takiego pierwszy raz jak wstałam z łóżka po operacji to od razu wyprostowana jak struna choć dziewczyny tu pisały że się strasznie garbiły no i dziewczyna która ze mną leżała też tak miała i ją też bolały plecy, dlatego ja staram się jak najwięcej ruszać jak będziesz leżała cały dzień na plecach bo w pierwszych tygodniach nie ma nawet innej możliwości to nie ma opcji żeby Cię nie bolały ja cały czas małymi kroczkami ale próbuje się rozciągać pcham łokcie w góre i moge coraz wyżej a i dolegliwości mam z racji tego coraz mniejsze cały czas wstaje sama z łóżka jeszcze ani razu nikt mnie nie pchnął opanowałam swoją technike z fitnesu i ciągne plecy za kolanem zapieram się rękoma o kolano i po przez kołyskę siadam a potem jakoś do pionu i jest git
Wszystko przed Tobą - nie życzę oczywiście , bo faktem jest że są osoby których to nie dosiega A ból pleców najczęściej przychodzi po tygodniu, 10 dniach. Rzadziej od razu-choć niektóre osoby już po trzech dniach narzekają.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

O jest Gwen- i co kupiłaś? ja teraz muszę znikać - ale wrócę na zdjęcia

Stary 2012-08-04, 19:44   #1757
gwendolinka
Zadomowienie

e tam na razie nic nie kupiłam....jakoś mnie te sukienki (chcialam maxi) nie powaliły...rozmiary też przebrane... Co innego mi w oko wpadło takie krótkie ogrodniczki ... ja z tych letnich ubrań wybieralam bo mam zamiar jednak na te wakacje jechać tam gdzie beda upały! Jeszcze nie wiem gdzie i co...ale fakt faktem nie mam zbyt dużo ciuchów które by sie nadawały bo u nas za gorąco nie jest...

Przyszłam do domu zjadlam placek otrębowy z moja pastą curry, oraz dwie kulki jajeczne z sosem... Sos zrobiłam jogurt papryka ostra (sypnęłam zdrowo) i niedzwolony ketchup do smaku.... zalałam te jajca i powiem wam ze od razu smakowało!... Mam nowy sposob na wszystko sypie ostre przyprawy to smaku nie czuć

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 19:52   #1758
gwendolinka
Zadomowienie

o takie zreszta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-04 18.17.17.jpg (84,4 KB, 90 załadowań)

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-04, 20:04   #1759
anika75
Zadomowienie

Klaudeczko, nie spiecz się . Kup sobie Panthenol na wszelki wypadek

Myu, dziękuję za odpowiedź. Już się bałam, że zostanę zbesztana za to wymyślanie . Dokładnie tak to czuję, jakby coś tam siedziało. W środę dzwoniłam do dr, ale nie odbierała, a dzisiaj nie mam sumienia Jej głowy zawracać, odpoczynek każdemu się należy. Tylko tak mi świta, że Ona wspominała coś o urlopie i całkiem możliwe, że już na nim jest, bo przecież odebrałaby w tę środę. No cóż, poczekam, może to coś, co tam siedzi się wchłonie, a może nic tam nie siedzi i tylko tak dziwnie mi się goi

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Gwen, fajne, kupuj . Ależ Ty laseczka jesteś, wooow
Aha, i przy okazji bluzkę mogłabyś większą kupić, bo ta Ci się na cyckach rozłazi
Stary 2012-08-04, 20:23   #1760
gwendolinka
Zadomowienie

Jaka laska Nie daj się zwieźć pozorom

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-04, 20:46   #1761
patrycjaw1989
Raczkowanie

A dziewczynki jak długo towarzyszy to uczucie rozpychania implantu i takiej baardzo naciągniętej napiętej skóry? I kiedy mniej więcej te mięśnie z powrotem się zrastają?
sorry ale nie spytałam w klinice a będe teraz dopiero w poniedziałek, a tak w ogóle to wy też pierwszą zmiane opatrunku miałyście w klinice, mi zmieniono pierwszy raz na drugi dzień rano i przez cały weekend mam sama nic nie ruszać nie zmieniac opatrunku tylko mam jechać na zmiane w poniedziałek do kliniki a oczywiscie zaglądałam tam i widze że ranki już mi się przykleiły do gazików i tak mysle ze jak w poniedziałek będą chcieli mi zmienić to będą najpierw musieli oderwać ten stary gazik zaschnięty z ranką i bedzie bolało, a co gorsza rozbabrze się

Edytowane przez patrycjaw1989
Czas edycji: 2012-08-04 o 20:48
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 20:56   #1762
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Jaka laska Nie daj się zwieźć pozorom
Ogrodniczki super. Gwen zgadzam się w 100% z Aniką
Stary 2012-08-04, 21:18   #1763
gwendolinka
Zadomowienie

Takie mam stroje , ktore miałam pokazać. Nie widać kolorow. Ten czarny mierzyła też Belseno (u niej widać ze ładnie sie błyszczy) Super ten strój taki wygląda jak "skóra węża" Ja jestem blondie więc mi pasi taki czarny
Widać jaka róznica w push upie i zupełnie miekkich trójkatach... sama sie zastanawiam... czemu moje cycki maleja z miesiaca na miesiac... w tych trojkatach widac ze jednak SA MAŁE KUR....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (35,8 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (30,0 KB, 77 załadowań)

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-04, 21:19   #1764
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
Chciałam Was zapytać czy jeśli mam asymetrię piersi (różnica to ok 1 rozmiar) to czy wtedy w grę wchodzą tylko anatomki i nie da rady zrobić okrąglasków? Bo tak gdzieś wyczytałam na necie
ja mam implanty okrągłe a piersi z dużą asymetrią były
Stary 2012-08-04, 21:20   #1765
gwendolinka
Zadomowienie

poza tym u mnie jest roznica mi sie wydaje ze ja mam prawa pierś zbyt nisko... zbyt miesien naciska od góry...a mysle że torebka już się przebudowała i ch... z tym zrobię.. denerewuje mnie to... wrzucę wiecej zdjec do albumu. Co prawda tego nie bedzie widać... ale wydaje mi sie ze ja mam piersi za nisko.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-04, 21:36   #1766
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
powiem kochana tak on chce wtym mieszkaniu zostac. Chce splacac sobie to niech ma.
Chce zostać niech zostanie ale Tobie się też coś należy, jesteście małżeństwem i absolutnie nie unoś się honorem i nie odpuszczaj. Teraz już walczysz o najcenniejszą dla siebie istotkę czyli o Grazie. Zdejm z siebie kredyt, zostaw mu mieszkanie ale w zamian za gotówkę a ile to już z prawnikiem przegadaj.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Takie mam stroje , ktore miałam pokazać. Nie widać kolorow. Ten czarny mierzyła też Belseno (u niej widać ze ładnie sie błyszczy) Super ten strój taki wygląda jak "skóra węża" Ja jestem blondie więc mi pasi taki czarny
Widać jaka róznica w push upie i zupełnie miekkich trójkatach... sama sie zastanawiam... czemu moje cycki maleja z miesiaca na miesiac... w tych trojkatach widac ze jednak SA MAŁE KUR....
ja kupiłam ten wężowy, mój ma mięciutkie trójkąciki - jest zarąbiasty! A Twoje cycorki wcale nie są małe.... no naprawdę od tych torped coś Ci się w główce przekręciło i widzisz wszystko odwrotnie, Ty się widzisz grubo- my widzimy zgrabną laskę, Ty widzisz małe cycki - my widzimy fajne cycki. Może się jeszcze raz wystrzel albo co?
Stary 2012-08-04, 21:39   #1767
Gipsy
Raczkowanie

Co do rozwodów, to ja patrząc na moich rodziców wiem, że naprawde nie ma z czym zwlekać jeśli facet za przeproszeniem leci w chuja.

Gwen, po kiego grzyba ja Ci się o diecie rozpisuje jak Ty tak wyglądasz! Piękne masz nogi. A co do cycków, to w tym push-upie są zarąbiste. Ja w sumie tylko w push-upach chodzę tak jak dawniej, ale teraz przynajmniej mam co do nich włożyć bo wcześniej służyły jako atrapa piersi. Skąd te ogrodniczki?

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-08-04 o 21:46
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 21:52   #1768
anika75
Zadomowienie

Gwen, zdecydowanie bardziej podobają mi się w trójkącikach, są takie "naturalne", wcale nie małe - w sam raz. Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś pisałam, że chcę mieć właśnie takie piersi jak Twoje - nie za małe, nie za duże, jednym słowem IDEALNE
I nie maleją - przyzwyczaiłaś się do nich, a apetyt rośnie w miarę jedzenia
A z tym naciskającym mięśniem - może pomyśl o laserkach, jak Krokusik? Ja się nie znam na tym zupełnie, ale tak mi przyszło do głowy, że ten laser mógłby mięsień poluzować.
Stary 2012-08-04, 21:59   #1769
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Stymulację można zacząć nawet miesiąc po operacji. Mizianie, drapanie, łaskotanie, kostki lodu, piórko i co tam jeszcze wymyślicie
Topless?- na słoneczku ?
nie na słonku tylko przy monitorze z piwkiem No pisałyście, że ogłaszacie dzień toplesss to pytam czy ja wogóle już moge sobie pozwolić na siedzenie i pisanie z wami topless? I czy moge chodzić podczas urlopu w stroju bikini czy takiej opasce, jeśli mam zalecone staniki sportowe przez 3 miesiące...uffff...się zakręciłam ale myślę, że wiadomo o co mi chodzi. A co do stymulacji to już mi się podoba... nawet gdzieś, kiedyś miałam takie specjalne piórko, dostałam od koleżanki - tylko gdzie ono kurka jest

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-04 o 22:00
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 22:03   #1770
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
nie na słonku tylko przy monitorze z piwkiem No pisałyście, że ogłaszacie dzień toplesss to pytam czy ja wogóle już moge sobie pozwolić na siedzenie i pisanie z wami topless? I czy moge chodzić podczas urlopu w stroju bikini czy takiej opasce, jeśli mam zalecone staniki sportowe przez 3 miesiące...uffff...się zakręciłam ale myślę, że wiadomo o co mi chodzi. A co stymulacji to już mi się podoba... nawet gdzieś, kiedyś miałam takie specjalne piórko, dostałam od koleżanki - tylko gdzie ono kurka jest
Hihihi, a specjalne, czyli jakie? Tak mnie zaciekawiło, bo takie kolorowe piórka są w chińskich sklepach, ja je na logopedię kupuję, ale i do cycków widzę - przydatne

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości