|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ttylko nie rób tego teraz bo sprawdzi pózniej i się domysli...
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-08-04 o 15:44 |
|
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Niedawno oglądałam program z trzema kobietkami w roli głównej, które nazywają siebie "testerki wierności". Polega to na tym, że kobieta, która chce sprawdzić, czy mąż jest jej wierny wynajmuje taką testerkę, a ta uwodzi chłopa i przekazuje wiadomości klientce. Takim konkretnym dowodem chęci zdrady jest wyrażenie przez faceta ochoty na pójście do hotelu. Testerki te mówiły, że na kilkudziesięciu chłopów, które testowały tylko jeden stanowczo odmówił pójścia do hotelu ponieważ - jak mówił - jest wierny swojej żonie.
Wnioski nasuwają się same
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja już sobie obiecałam, że nie będę schizować, ale martwi mnie bardzo takie dziwne kłucie pod implantem w prawej piersi, tak, jakby coś tam się obcierało. Już sobie wymyśliłam, że jakiś gazik mi tam niechcący zostawili, albo cuś
. Każdy ruch (uniesienie ręki, wstawanie z kanapy, siadanie, chodzenie itp.) sprawia, że w jednym tylko miejscu, między implantem a żebrami mnie tak kłuje, no nie jest to przyjemne. Wiem, że to raczej niemożliwe, żeby coś tam zostało, ale dlaczego tak boli to miejsce . Może jakiś krwiak tam jest? Proszę, napiszcie, czy też tak miałyście
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Sif 22.08 - 18![]() Majirel 22.08 - 18![]() Lenkii 06.09 - 32![]() Alex0912 12.11. - 89![]() Patrycjo cycuszki super a to dopiero 2-gi dzien Graziu bardzo Ci wspolczuje ze musisz to wszystko znosic... i ja tez poradzilabym detektywa przynajmniej bedziesz miala 100% pewnosci ze robisz dobrze, zycze Ci Kochana wytrwałości i duzo wiary w siebie bys ogarnela to wszystko
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
hejka dziubki kochane
ja znów na szybko u nas pogoda dalej super,wczoraj trochę lało ale codziennie plażadziś tyćkę się spiekłam chociaż raczej pod parasolem by piersiakow nie przegrzać i polewam je wodą z morza![]() zdjęcia też mam,nie martwcie się wsadziłabym już ale nie mam za bardzo czasu,ale cos się odwlecze.....GRAZIu twój coś nawywijał znów...nic tylko takich kopnąć w dupę..ja też miałam spięcie z moim dziś,ale mój to ma inny problem,powiem najładniej jak umiem...lubi topić smutki w alkoholu![]() KASIKKK ja miałam identiko z miesiąc po operacji z tą cerą ![]() PATRYCJA GRATULACJE ![]() GWEN kurna..my chyba na pon zostawimy tą wyprawę,ale dam Ci znaka na 100% a co do najważniejszego..czyli pieri jest CUDOWNIE...megaaa..z nimi!! i mi też miękną![]() jak dodam jakieś plazowe fotki cycochów to dam zanć!!!buziakiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!:cmok :
|
#1749 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hi- no ja nie wiem o jakiego lekarza chodzi a już tym bardziej o jakim Ty tam myślisz A przy tych najmniejszych ojętościach 25cc to jest nieraz 1/5 wielkości implantu. Choć i tak taka ilość nie robi różnicy małe piersi- duże piersi . A w tym konkretnym przypadku 10cc to żadna dobrotliwość ze strony lekarza biorąc pod uwagę że w zamian proponuje mniej znane wkładki . Większe? o dwie łyżeczki wody " - no proszę Cię ![]() Cytat:
![]() Topless?- na słoneczku ? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też miałam takie uczucie - ale w mnie to było miejsce po wyciętym zroście. Teraz jeszcze wydaje mi się, że czasami to czuję- może w tym miejscu zrobiła się jakaś nierówność .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-08-04 o 18:50 |
||||||
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
Klaudek Tobie i cycorkom dziś 2 miechy stuknęły
Mam nadzieję że odpowiednio to uczcicie ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Co do cycków w moim albumie jakie wstawiam że chciałabym mieć - jooasi kochana, jestem bardzo, bardzo wdzięczna za Twoje wpisy! Bo wielkość to już zgodnie twierdzicie że 350-400 Dziękuję za Wasze opinie i sugestie, są dla mnie naprawdę cenne! A ja właśnie wróciłam z przejażdżki rowerowej, ale fajnie było, super pogoda!
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-08-04 o 18:55 |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Gwen poszła na zakupy
- będą wieczorem zdjęcia
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
A dziewczynki, jeszcze mi się nasunęło pytanie - czy ta asymetria w wysokości sutków po wsadzeniu implanów może się powiększyć albo ogólnie stać się bardziej widoczna?
Bo pierwszy doktor powiedział mi że to zostanie, więc ja ogólnie się z tym liczę, ale mam nadzieję że nie będzie to bardzo widoczne, co? ![]() I druga sprawa - chyba każda z Was narzekała na bóle pleców po operacji. Dziewczynki, czy to jest spowodowane tym że ma się ograniczone ruchy i np. można spać tylko na plecach? Kurde bo ja mam ogólnie problemy z kręgosłupem, tzn. chodzę na jakieś zabiegi, po ich cyklu potem długo jest OK, a później bóle znowu wracają Może teraz powinnam pochodzić na jakieś masaże?
|
|
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy asymetria brodawek zosatnie- zależy to czym jest spowodowana ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Baw się dobrze
|
||
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
sifbóle pleców nie są wg mnie zasadą ja np.nie odczuwam nic takiego pierwszy raz jak wstałam z łóżka po operacji to od razu wyprostowana jak struna choć dziewczyny tu pisały że się strasznie garbiły no i dziewczyna która ze mną leżała też tak miała i ją też bolały plecy, dlatego ja staram się jak najwięcej ruszać jak będziesz leżała cały dzień na plecach bo w pierwszych tygodniach nie ma nawet innej możliwości to nie ma opcji żeby Cię nie bolały ja cały czas małymi kroczkami ale próbuje się rozciągać pcham łokcie w góre i moge coraz wyżej a i dolegliwości mam z racji tego coraz mniejsze cały czas wstaje sama z łóżka jeszcze ani razu nikt mnie nie pchnął opanowałam swoją technike z fitnesu i ciągne plecy za kolanem zapieram się rękoma o kolano i po przez kołyskę siadam a potem jakoś do pionu i jest git
|
|
|
|
#1755 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny!
Czytam Was uz od dluzszego czasu, gdyz moje piersi (a raczej ich brak) jest moja prawdziwa zmora Od roku juz rozwazam op. ale troche (a nawet bardzo!) mnie przeraza zabieg. Mam tendencje do bliznowcow i zastanawiam sie czy pod piersiami na miejscu ciecia tez sie one robia?? Teraz przymierzam sie do rozwodu, co mnie strasznie duzo psychicznie kosztuje. Mam 2 malych dzieci i wiele rozterek z tego powodu. Obiecalam sobie ze jak przejde pomyslnie przez rozwod i nie sfiksuje z tego powodu to wynagrodze sobie to wszystko nowymi cycuszkami!! Mam tylko ogromna prosbe do stalych bywalczyn o objasnienie mi skrotow lekrzy z Warszawy lub polecenie tych najczesciej odwiedzanych ktorzy nie robia fuszerki. Bede bardzo wdzieczna za namiary!
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie życzę oczywiście .---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- O jest Gwen
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
e tam na razie nic nie kupiłam....jakoś mnie te sukienki (chcialam maxi) nie powaliły...rozmiary też przebrane... Co innego mi w oko wpadło
takie krótkie ogrodniczki ... ja z tych letnich ubrań wybieralam bo mam zamiar jednak na te wakacje jechać tam gdzie beda upały! Jeszcze nie wiem gdzie i co...ale fakt faktem nie mam zbyt dużo ciuchów które by sie nadawały bo u nas za gorąco nie jest... ![]() Przyszłam do domu zjadlam placek otrębowy z moja pastą curry, oraz dwie kulki jajeczne z sosem... Sos zrobiłam jogurt papryka ostra (sypnęłam zdrowo) i niedzwolony ketchup do smaku.... zalałam te jajca i powiem wam ze od razu smakowało!... Mam nowy sposob na wszystko sypie ostre przyprawy to smaku nie czuć
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
o takie zreszta
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko, nie spiecz się
Myu, dziękuję za odpowiedź. Już się bałam, że zostanę zbesztana za to wymyślanie . Dokładnie tak to czuję, jakby coś tam siedziało. W środę dzwoniłam do dr, ale nie odbierała, a dzisiaj nie mam sumienia Jej głowy zawracać, odpoczynek każdemu się należy![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Gwen, fajne, kupuj Aha, i przy okazji bluzkę mogłabyś większą kupić, bo ta Ci się na cyckach rozłazi
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Jaka laska
Nie daj się zwieźć pozorom
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
A dziewczynki jak długo towarzyszy to uczucie rozpychania implantu i takiej baardzo naciągniętej napiętej skóry? I kiedy mniej więcej te mięśnie z powrotem się zrastają?
sorry ale nie spytałam w klinice a będe teraz dopiero w poniedziałek, a tak w ogóle to wy też pierwszą zmiane opatrunku miałyście w klinice, mi zmieniono pierwszy raz na drugi dzień rano i przez cały weekend mam sama nic nie ruszać nie zmieniac opatrunku tylko mam jechać na zmiane w poniedziałek do kliniki a oczywiscie zaglądałam tam i widze że ranki już mi się przykleiły do gazików i tak mysle ze jak w poniedziałek będą chcieli mi zmienić to będą najpierw musieli oderwać ten stary gazik zaschnięty z ranką i bedzie bolało, a co gorsza rozbabrze się
Edytowane przez patrycjaw1989 Czas edycji: 2012-08-04 o 20:48 |
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Ogrodniczki super. Gwen zgadzam się w 100% z Aniką
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
Takie mam stroje , ktore miałam pokazać. Nie widać kolorow. Ten czarny mierzyła też Belseno (u niej widać ze ładnie sie błyszczy) Super ten strój taki wygląda jak "skóra węża" Ja jestem blondie więc mi pasi taki czarny
Widać jaka róznica w push upie i zupełnie miekkich trójkatach... sama sie zastanawiam... czemu moje cycki maleja z miesiaca na miesiac... w tych trojkatach widac ze jednak SA MAŁE KUR....
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
ja mam implanty okrągłe a piersi z dużą asymetrią były
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
poza tym u mnie jest roznica mi sie wydaje ze ja mam prawa pierś zbyt nisko... zbyt miesien naciska od góry...a mysle że torebka już się przebudowała i ch... z tym zrobię.. denerewuje mnie to... wrzucę wiecej zdjec do albumu. Co prawda tego nie bedzie widać... ale wydaje mi sie ze ja mam piersi za nisko.
|
#1766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
Co do rozwodów, to ja patrząc na moich rodziców wiem, że naprawde nie ma z czym zwlekać jeśli facet za przeproszeniem leci w chuja.
Gwen, po kiego grzyba ja Ci się o diecie rozpisuje jak Ty tak wyglądasz! Piękne masz nogi. Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-08-04 o 21:46 |
|
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
Gwen, zdecydowanie bardziej podobają mi się w trójkącikach, są takie "naturalne", wcale nie małe - w sam raz. Nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś pisałam, że chcę mieć właśnie takie piersi jak Twoje - nie za małe, nie za duże, jednym słowem IDEALNE
I nie maleją - przyzwyczaiłaś się do nich, a apetyt rośnie w miarę jedzenia ![]() A z tym naciskającym mięśniem - może pomyśl o laserkach, jak Krokusik? Ja się nie znam na tym zupełnie, ale tak mi przyszło do głowy, że ten laser mógłby mięsień poluzować.
|
#1769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-04 o 22:00 |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

. Każdy ruch (uniesienie ręki, wstawanie z kanapy, siadanie, chodzenie itp.) sprawia, że w jednym tylko miejscu, między implantem a żebrami mnie tak kłuje, no nie jest to przyjemne. Wiem, że to raczej niemożliwe, żeby coś tam zostało, ale dlaczego tak boli to miejsce
. Może jakiś krwiak tam jest? Proszę, napiszcie, czy też tak miałyście

Sif 22.08 - 18
u nas pogoda dalej super,wczoraj trochę lało ale codziennie plaża
wsadziłabym już ale nie mam za bardzo czasu,ale cos się odwlecze.....

To ma być jakieś takie myzianko?

Może teraz powinnam pochodzić na jakieś masaże?