|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
aleee po burzy wychodzi slonce więc oby kolejne wieści sypały się same dobre
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
GABI - wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
Ja wlasnie obiadokolacje szykuje, odpoczywam Paznokcie sobie zrobilam.. ale tylko u rak, bo do nozek juz srednio dosiegam ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Micia, oby! Smutna historia z Twoja kuzynka i nie potrafie sobie wyobrazic tej tragedii.
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-08-26 o 19:19 |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie wchodzilam ostatnio , ale po prost7u nie mam keidy, i jakso weny i nastroju brak..widze ze dekajka nic nie pisala...szkoda bo ani na fb jej nei widze nei wiem co u niej jak sie czujeweroniczka ja mam meble z ikei i wszystko ok chociaz tapczan mam z agata meble i jakoscią przewyzsza jakies sofy czy tapczany z ikea wogole wczoraj bylismny na grillu u zajo9mych wesolo bylo w miescie rodzinnym tża u jego rodzicow, dzis tesciowe wyjezdali na wakacje na tydzien..mielismy wyjechac wieczorem a wyjechac musielismy w pędzie op 10ej rano...tam mieszka jeszcze brat tż co nei pracuje ani nic ma 30 lat jest ogolnie neirobem, ciągle chleje, imprezuje no i wrocil z imprezy o 9ej z kumplami, narobil halasu, a potem zrobil nam wielka wojne,ze spimy na jego lozku (on jak my przyjezdzamy spi na rozkladanym jednoosobowym no dziwne zebym ja spala na takim z męzem, poza tym tak kazali tesciowie)..no od slowa do slowa poobrazal nas, na koncu kazal nam doslownie "wypier..alać"..ja sie poryczalam i w 5 minuut bylismy w aucie bo powiedzialam tż ze nei chce juz tam byc...szkoda slowteraz dzwonil tesc ze mjnei przeprasza baardzo, ze jego syn to ch.a.m, prostak ze sobie z nim poagda jak wrocą, i ze mam do nich nei meic żalu a ja mwoie ze absolutnie nie mam do nich, mam do niego tylko..no ale miło ze zadzwonili..raczej juz tam narazie nie pojade bo sie tak zdenerwowalam ze maakra ![]() za to na dwa tyg mamy pieska tesciow bo nie chcieli go zostawic z tym bratem tż no i wesoło jest
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że na początek będzie wszystko oprócz czapeczek, skarpet i kombinezonu ![]() Cytat:
ja wam powiem że mój maluszek w dzień średnio aktywny ![]() czuję tylko jak kopie pod pępkiem, koło pęcherza, bo wyżej to już łożysko i gin mówił że amortyzuje kopniaki
|
||
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
a wogole zapomanilam napisac
że ostatnio narzekalam ze nie mam kombinezonow a mam az trzy i śpiworek tez![]() jeden dostalam od psiapsiolki po jej malej beżowy, teraz dostalam od tesciowej , sztruksowy brązowy w delikatne wzorki rozowe ale co tam, i tak nie bedzie widac, a napisala do mie sąsiadka nasza ze znalazla w zielonej gorze kombinezon w ciuchorajku i śpiworek i mi wyśle wiec sie bardzo ciesze jak zwykle okazuje sie ze na obcych moge bardziej liczyc niz na rodzine swoja.no cóz. |
|
|
|
#2227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
okłady zimne,sok z malin... |
||
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Micia - Ty miałaś problem z tymi nerkami. Ostatnio pisałaś, że znowu zaczęła Cię boleć. Ja chyba teraz nie skupiałabym się na zbijaniu temperatury, ale jechała do szpitala, bo to może być powiązane.
|
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mialam dzis powazna rozmowe z Filipem, moje 4 letnie dziecko (no prawie 5 letnie) zapytalo mnie czemu my jestesmy biali a chlopczyk jest czarny, tak mnie zdziwil i zaskoczyl ze napoczatku nie wiedzialam jak mu wytlumaczyc, przeciez on ma dopiero 4 lata. Staralam sie jak moglam a on tylko a czemu a czemu a czemu.
![]() ![]() Jeszcze bedzie ze za rok spyta sie skad sie dzieci biora, czy bocian je przynosi |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
today gratuluje synka
fajny jest heheh taki dociekliwy![]() ja musze wstac o 6ej bo na 7ma ide na to nieszczesne badanie glukozy plus przeciwciala rh ...glukozy nie kupilam bo nie zdązylam do apteki..no nic rano polece do jakiejs 24 h..najgorsze te 3-3 godz na czczo....trzymajcie kciuki zebym sie nei shaftowala i zeby ok bylo ![]() micia wspolczuje bardzo kuzynce..wielka tragedia... a Tobie zycze powrotu do zdrowia i może faktycznie jedz na Ip bo to moze byc powiązane z nerkami cos, gorączka to oznaka ze organizm sie broni ... |
|
|
|
#2231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Micia historia kuzynki tragiczna... popłakałam się i tyle w temacie...
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna to faktycznie nie mila przygoda...
a ta glukoza nie jest taka straszna da sie przezyc wydaje mi sie ze kobiety przesadzaja ze to jest az takie niedobre;p bylam nastawiona na gorszy smak Today moj bratanek ma 5 lat i jak czasami zadaje mi jakies pytanie to nie wiem co powiedziec;p ostatnio mowilam Mu ze bede mama, ze w brzuszku mam dzidziusia itp itd a On sie mnie pyta po co mi dziecko? jak ono caly czas placze;] jakos sie nie spodziewalam takiego pytania;]
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-a skąd wiesz ze wujek michal cie kocha -no bo mowi mi ze kocha mnie, dzidziusia w brzuszku -ale jak moze kochac dzidziusia ..? -no jak moze kochac jak go nie zna ![]() pozniej podeszla i nastepna rozmowa mowie ze to bedzie nasz dzidzius a ona mnie za reke chwycila-nie ciocia to bedzie tylko twoj a ja mowie no nie no moj i wujka a ona nie bo to ty masz to tylko twoje dziecko nie wiedzialam co mam powiedziec bo nie chcialam dziecka uświadamiac
|
|
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) dzieci maja pomysly to jeszcze kiedys moj bratanek bawil sie takim robotem to mowie ale masz super robota itp itd, On mi pokazuje ze ten robot zamienia sie w czolg a ja mowie super i pytam skad ma tego robota? a On: od Ciebie, nie pamietasz jak spotkalas Mikolaja? mowilas ze On dal Tobie dla mnie... ja zupelnie zapomnialam ze taki prezent Mu kupilam;] troche mi sie glupio zrobilo, ze nie pamietalam;] ale ma kurcze pamiec, co od kogo dostal;]
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
laski ja jutro też idę na glukozę, po drodze kupię cytrynkę, wezmę książkę i może nie umrę
wmówię sobie że to czekolada ![]() zmykam spać bo padam... buziaki
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
hey dziewuszki
wrzucam obiecane już daaaawno zdjęcia ja z Nikosiem 24+1 W Albumie
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2012-08-26 o 22:04 |
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
Śliczny brzuszek
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
dzięuję
|
#2243 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie,ze wesele udane i dziekuje za komentarz Cytat:
![]() Cytat:
ja mialam takie bole przez kregoslup, az mi ekg robili czy to nie zawal w ogole nie bolaly mnie plecy tylko klatka piersiowa i jakby ktos nozem w mostku przebijal,ale to moze byc szereg roznych przyczyn,wiec najlepiej jakby Cie lekarz zbadal trzymaj sie cieplutko Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
masz sliczny brzuszek i fajnie wygladasz ![]() na skurcze zdecydowanie magnez MiciaKicia przykro mi bardzo z powodu straty jakiej doznala Twoja kuzynka Dojotka fajnie,ze sie juz lepiej czujesz Czarna to przykre ze musialas doswiadzyc takiego chamstwa,milam kiedys podobnie,jak mialam z 10 lat i mama mnie u cioci zostawila, bo do sklepu poszla i przyszedl naprany wujek i mnie wyganial, nie wiadomo czemu i bylo mi tak cholernie przykro, od tamtej pory go nie lubie. Teraz wiem,ze nie ma madrych po alkoholu,ale kazdy pije dorowolnie i umiar powinien znac. muminek za wizyte jutrzejszaczesc dziewczynki i weekend zlecial dzis przespalam pol dnia,dwa razy sie kladlam tak jakos pogoda mnie uspila ogolnie zrobilismy leniwa niedziele-filmy,spacer z psami i spanko, fajnie tak czasem nic nie robic we dwoje
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-08-26 o 22:17 |
||||||
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peperoni, ale masz duzy brzuszek duzo wiekszy od mojego;p
|
|
|
|
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
oo ewcia widze ze ty tez idziesz jutro
damy rade chybawogole pochwale sie ze upiekłam chleb gryczany i wyszedl cacyD wlasnie zajadam cieplutki z maselkiem ide pozniej sie kąpac i nunu bo musze wczesnie wstac ![]() pa kochane immortal brzuszek pierwsza klasa ![]()
|
|
|
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
bo ja ogolnie duza dziewczynka bylam przed ciaza
![]() landi i czarna za glukoze, nie jest taka zla,dacie rade
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-08-26 o 22:43 |
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, ale dziwnie zaczelam sie czuc... w glowie mi sie kreci... i mi sie goraco zrobilo... masakra jakas... ide lezec.. dobranoc...
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrej nocki dziewczynki ide ogladac "Kwiaty wojny" mocny film,ale niezly
|
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczęta,
Mam gości od wczoraj ale wpadlam sprawdzić co u Karoli...niestety cisza widzę i nic nie wiemy ![]() Naprawdę nie mamy jej telefonu? Gabi, Moc życzeń Skarbie i 100 lat, a porodu lekkiego jak piórko Jutro mam wizytę, a po niej śmigamy jeszcze na kilka dni na Hel. A dzisiaj zamówilam meble do pokoju Małej, wreszcie doprodukowali, czekalam i czekalam... Pochwalę się: http://http://www.meble.vox.pl/kolek...--2-pir,13813/
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

bo ani na fb jej nei widze nei wiem co u niej jak sie czuje

Adam 18.11.2012

za wizyte jutrzejsza