|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
ja te kaczuszki i inne brudne w srodku gady stawiam na wysokiej poleczce w lazience - mam juz cala kolorowa kolekcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, gdzie Wy swoje bransoletki zamawiałyście??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() SUPER!!! Cytat:
![]() I oby zabki szybko wyszly i juz odpuscila goraczka!~ Cytat:
A Julka ale zebata. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Rozeznanie
|
Ddewik bo chyba nikt nie odp. żeby cytaty były w tej ramce, nie możesz usuwać tych kwadratowych nawiasów na początku i na końcu danego cytatu juz w tym edytorze, w którym własnie piszę
![]() ![]() ![]() A u nas wszelkie zabawki kąpielowe jak to wszystko co jest zabawką Alę nie interesują!!!!! W kąpieli bawimy się w łykanie/zjadanie piany, wrzucanie i próbowanie otworzyć zębami wszelkich płynów, szamponów etc, ewentualnie wlewamy wylewamy wode z kubeczka do płukania włosów no i oczywiście otwieranie i zamykanie "odpływu". Kontrakt męża nadl d.upny, częśc zmieniona na plus, część nadal wątpliwe treści...duży mętlik, do piątku niewiele czasu a my nie wiemy na czym stoimy ![]() Marina Igi świetny, duży chłopczyk ![]() Od wczoraj spędzam wieczór przy RMF classic, działą to na mnie mega kojąco ![]() I oczywiście wielkie gratki dla Radka za chodzenie!!!! Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-08-28 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki on duzy - taki dorosly chlopczyk. No brawo Igorku przystojniaku ![]() Witam po pracy - zakrecony dzien ale ok. Mery znow nie chce spac - ale sie uryczala w lozeczku. oczy zamkniete ale nie bylo mowy.
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
DDewik, wlasnie nie usuwaj tych kwadratowych nawiasow [QUOTE] na poczatku i na koncu, w srodku tych nawiasow mozesz edytowac, usuwac co nie potrzebne w cytowaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
A nic, nie wiedziałam, że oprócz dziewczyn z Mielca mamy jeszcze Rzeszowiankę na wątku
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |||
Zakorzenienie
|
Ale już duży chłopak
![]() Cytat:
![]() GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() A Adasiowi najwidoczniej służy nowy klimat ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://byilo.pl/ ![]() Byłyśmy dzisiaj u koleżanki Julci-fajnie, że takie małe dziewczynki mogą się razem spotkać, ,,pobawić" ![]() Wieczorem pojechaliśmy po Tofika do tescia i jak P.go wołał do samochodu, to Tofik wpadł pod samochód jadący z naprzeciwka ![]() ![]() ![]() Moja siostra cioteczna znowu jest w szpitalu ze swoją 8 miesięczna córką ![]() ![]() Mówiła, że leży na oddziale 4 miesięczne dziecko SAMO od czasu do czasu tylko przyjdzie jakaś starsza pani do niego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Wtajemniczenie
|
Jaki maly? Duzy chlopak! Sliczny jest. Mialam pytac o spacerowke, czy jestes zadowolona, ale juz doczytalam, ze tak.
![]() ![]() Cytat:
![]() i ![]() Chyba nadrobilam ufff.... Jesli kogos pominelam w calowaniu, to teraz taki ogolny ![]() Jasiu ogromne calusy z okazji roczku! Bilans Antka z okazji roczku: 10300 g waga, 82 cm wzrost, roczek nie tyle podeptany, co przebiegniety, dokladnie dzis przebila sie kolejna jedyneczka, wiec mamy 5 zabkow, Ponadto od kilku dni sadzam malego na nocnik, nie tyle w celu odpieluchowania, bo do tego dluuga droga, ale po to, by zaoszczedzic na pieluchach, bo Antek robi kupe jak niemowlak kilka razy na dzien, w dodatku zazwyczaj do czystej pieluchy. No i mamy sukcesy, bo kupka laduje w nocniku ![]() Kocham tego mojego szkraba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla córeczki kuzynki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |||
Zakorzenienie
|
Hmm, no tak, o gustach się nie dyskutuje
![]() Ok. 60 km. Chyba nawet ciut mniej Cytat:
![]() Ty nie rodziłaś z nami rok temu! Ty rodziłaś 3 lata temu, przyznaj się! ![]() Tak się Igi odciągał z tym chodzeniem, a teraz wygląda, jakby robił to od lat ![]() Cytat:
![]() Rozmiar wzięłam ten 12-18 miesięcy, czyli 14,4 cm. Gratulacje Aniu ![]() I po tych dwóch latach jesteś nie tylko mężatką, ale i matką dwojga dzieci ![]() Tu: http://www.byilo.pl/ Cytat:
![]() udał Ci się ten roczniak ![]()
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam te sms o Jaśku-Jagodziance
![]() anka_1984 pisałaś coś o sobie i ja nie doczytałam, czy jesteś taka tajemnicza ![]() Jaki wysoki i szczupły, cały ojciec! |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam wam powiedziec
Siedzimy u tesciowej - szwagierka szwagier i maly my z mery, kuzynka tz z mezem tesciowa i babcia.A moj A. mowi do malego szwagierki - niedlugo bedziesz mial brata albo siostre", na co szwagierka, ze ona nie bo ma okres i wszyscy na mnie, na co ja "tak a z kim je zrobiles - bo ja nic o tym nie wiem" ale przerazenie w oczach tesciowej - BEZCENNE ![]() ![]() ![]()
#4785 |
Zakorzenienie
|
No to jednak kawałek jest ... Tymusiowi ewidentnie coś nie spasowało
![]() Wypiję herbatkę i spadam chyba spać :/ Chociaż głowa mnie boli (zabieg dzisiaj miałam znowu) i jakoś niekoniecznie mam ochotę się kłaść :/ Ale na siedząco spać nie będę, więc ![]()
![]() |
#4786 |
Rozeznanie
|
witam wszystkie!!!!!!!!!!sto lat mnie nie bylo,ale glupio mi bylo pisac tylko o tym co u nas bo malo czasu mam na nadrabianie.U nas wszystko w porzadku Nela jeszcze sama niechodzi ale mysle (mam nadzieje )ze to kwestia juz tylko tygodni.ma 8zabkow i jest kochana choc straszna z niej lobuziara,chochlik maly
![]() spoznione zyzenia dla wszystkich roczniakow oraz dzisiejsze dla Jasia i Antka!!! ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- a oto i Nela tak dla przypomnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Żeby wyszło należy na początku i na końcu zostawiać nawiasy do danej wypowiedzi, np:
[QUOTE=DDewik;36182449] ![]() ![]() Cytat:
![]() Patrzcie: http://allegro.pl/show_item.php?item=2565137056 Takie jak z By ilo ale dużo tańsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Rozeznanie
|
2
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zdjęć - ona jest prześliczna! ![]() ![]()
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
Moj tz miał dzisiaj stluczke. Baba mu w bok wjechała. Nasze, śliczne, nowe audi potlukla
![]() Editko jestem w Lomzy. Moze byśmy sie spotkały? Nela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy to może ociepliło stosunki między Wami?
![]() |
#4795 |
Wtajemniczenie
|
Nasze relacje wróciły do normy, ale wiem ze ta sprawa wróci jeszcze nie raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Wtajemniczenie
|
Hi mamolinki
![]() Bardzo, ale to baaaaardzo dziękuje za życzenia dla mojego Johnego- ukochanego ![]() ![]() Lili gratulejszyn dla Radeczka ![]() Brumeczku ![]() Ai kompletnie nas zaskoczyłas ![]() Nelcia słodka i taka delikatna ![]() Antku muszę przyznać ze niezły z Ciebie roczniak ![]() U nas wagowo-wzrostowo podobnie - no może Jasio nieco cięższy ![]() Zaplanowałem sobie dziś piękny dzień z Jasiem I ![]() Cały czas wisialam na telefońie, ( taka ze mnie mama ![]() Bo musiałam na jutro dopiąć duuuuzo rzeczy Jutro mega stresujący dzień w pracy ![]() Trzymajcie kciuki Aha zabawki do kąpieli W których nie zostaje woda Polecam zabawkę z FB " pływajacy przyjaciele" http://www.ceneo.pl/7443043s?toSpec Co do wózków my mamy zappaextra i faktycznie jest extra No to czas spać ![]()
#4797 |
Wtajemniczenie
|
witam serdecznie
stronczek-tak mi przykro ![]() dziewczyny te bransoletki sa fajne, ale własnie z tej stronki co podawałyście, a te pozlacane to tak na serio?? bo wiecie czasem się kupi i farba schodzi, Brumku, Ty kiedys pokazywałas zdjęcia, możesz jeszcze raz?? nie mogę znaleźć, bo chciałabym sobie zamówić tylko z grawerem, i chyba jeszcze Natka zamawiała,Oliweczka a Ty zwracałas bo sznureczek był nie zawiązany?i z tej stronki zamawiałas ja cos spać nie mogłam, pogoda do doopy, na razie, oj jesień się juz czuje jak nic ![]() Iusttyna jak psinka? Editka Kornelka prześliczna LiLi brawa dla Radka ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- pierwsza jestem dzisiaj?? ło to zapalam światło ![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- aaaa i pozdrzwiam wszystkie a w szczegolności mamusie pracujace, ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Wtajemniczenie
|
To ja czuję się pozdrowiona bo właśnie się do pracy szykuję
![]() ![]() Dzień doberek
#4799 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
ja na razie na szybko: mam pytanie do MIELCZANEK słyszałyście coś o tym niepublicznym przedszkolu? http://www.mielec.mistrzowiezabawy.pl/cennik.html prowadzą również żłobek od ok. 20m-ca dziecka - i poważnie się zastanawiam nad taką opcją ale szukam jakichś opinii ![]()
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nie wyspałam się... ![]() ![]() Aga piekne ma Antek wymiary ![]() Editka Witaj ![]() ![]() Zlot - ja się nawet nie wtrącam bo i tak nie przyjadę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.