Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-13, 13:36   #2701
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Niestety Avent ma drogie smoczki i zawsze pakowane po dwie sztuki. Ostatnio w realu widziałam za 24 zł z groszami, w smyku kupowałam za 22 zł z groszami.
O tutaj zobacz: http://www.smyk.com/avent-smoczek-sz...t-niemowlaka-p - promocję teraz mają
Na allegro możesz kupić pojedyncze sztuki, ale z przesyłką i tak nie wychodzi zbyt fajnie. A w aptece to w ogóle odradzam, jeszcze drożej: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p20002-Ave...e_szybki_2_szt
To chyba będę robić dodatkowe dziurki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 13:37   #2702
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
ja przed chwilą myślałam,że zabije...... po tym jak przed chwilą moje mięso na dzisiejszy obiad znalazłam w .........zamrażarce
jadę dziś kupić swoją lodówkę bo ja już nie mam siły

mam ochotę krzyczeć ze złości w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam TZ że ma z nią porozmawiać- bo to nie pierwszy raz- pisałam wam ostatnio o tym

a co do swędzenia to gin mi napisał maila żebym na razie clotrimazol w maści kupiła
No Ty to masz przesrane z tą teściową, nowa lodowka ale na klucz bo inaczej dalej będzie Ci chowac z powrotem.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 13:37   #2703
bishonka
Raczkowanie

Witam dziewczyny.
U mnie na obiad dzisiaj leczo i ryba po grecku.
Jakoś mnie tak przpiliło na cebule choć wzdęcia mam nie z tej ziemi po niej

Dzisiaj to mam lenia dopiero pogoda taka że spałam do 10 i gdyby nie psy (szczekaczka im się włączyła) to spałabym dalej .

Kalinka dzisiaj znów skacze po brzuchu kocham to uczucie
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 13:48   #2704
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
na szczęście mężuś podszedł do tematu bardzo wyrozumiale i jutro jedziemy po nową lodówkę i tak musimy już kupować na nowy dom bo zamówiliśmy kuchnie na wymiar i stolarz potrzebuje wymiary

wiecie co dziewczyny, a może to moja wina????? w końcu mieszkaliśmy zawsze sami przez 12 lat ani ja ani teściowa z nikim kuchni nie dzieliłyśmy
no ale najważniejsze,że już widać światełko w tunelu, od jutra wchodzi do nas do domu ekipa wykończeniowa
No to już bliżej niż dalej, gratuluje męża, że taką męską decyzje podjął bez wachania.
I nie jestes dziwna, teściowa powinna wykazać troszke zrozumienia, przecież nie jesteś jakąś głupią gąską która się jej panoszy w kuchni tylko chcialabyś normalnie żyć.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Stwierdziłam że dziś pojadę zrobić te badania krwi i moczu. To zwykła morfologia, bez glukozy więc na czczo nie muszę być, a jutro mi się nie będzie chciało. U mnie laboratorium czynne jest do 17, uważam że to super sprawa, bo rano to jest tłum starszych pań, które by zabiły jakbym chciała wejść przed nie
Ja zawsze morfologię robię na czczo
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-13, 13:51   #2705
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Ewulka gratuluje oceny szacun
ja się biorę za obiad. dziś będą te kotleciki z kurczaka co ostatnio któraś wklejała. mam nadzieje ze nic nie spaprzę
Po obiedzie odetchnę trochę i zrobię ten sernik z marsa. Mąż jak tylko wczoraj zobaczył fotkę w necie to od razu pędem do sklepu i kupił mi wszystkie składniki
pies na słodkie z niego niesamowity
lepiej że na słodkie niż na baby
mój znowu ze słodyczy tylko sledzie także jak coś zrobie na słodko to sama jem

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
U mnie na obiad dzisiaj leczo i ryba po grecku.
Jakoś mnie tak przpiliło na cebule choć wzdęcia mam nie z tej ziemi po niej

Dzisiaj to mam lenia dopiero pogoda taka że spałam do 10 i gdyby nie psy (szczekaczka im się włączyła) to spałabym dalej .

Kalinka dzisiaj znów skacze po brzuchu kocham to uczucie
ryba po grecku no to mi zrobiłas smaka na całe popołudnie.... jutro bede na zakupach jedzeniowych to na pewno bede robic tylko ja w ilościach co najmniej dwumiskowych
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 13:56   #2706
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Miałam dodać ostatnio fotki śpioszków, które kupiłam w SH, ale zapomniałam o tym, więc dodaję teraz. Po 2zł/szt, naprawdę idealny stan. Najbardziej podobają mi się te czerwone.
No i mój brzusio w 21. tygodniu - duuuży jest już, mam 98cm w nim. Dorównuję już prawie mojemu TŻowi. Masakra. A co to będzie później?
Śpioszki prześliczne
Brzuszek imponujący
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-13, 14:09   #2707
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ja dzisiaj jade odebrac w koncu plaszczyk ciazowy ostatni raz jak go mierzylam to wygladalam jak w namiocie ale mysle, ze na ciaze bedzie idealny

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:11   #2708
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Ja też dziś mam wizytę o 17.45. Będzie słuchanie serduszka i badanie szyjki. Wczorajsze wyniki wyszły nawet ok, morfologia poprawiła się od ostatniego badania, krzywa cukrowa też wyszła fajnie patrząc na normy. I pozbyłam się tych cholernych drożdży z moczu.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:15   #2709
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja to się ciągle zastanawiam, jak to będzie z seksem po porodzie - weź tu wytrzymaj 6 tygodni, ehh. Chyba pozostanie nam do wyboru tylko opcja nr 2...
Zależy Black co masz na myśli bo jesli chodzi o zadowolenie kobiety to ja nie widze na początek żadnych opcji, na dole masakra więc ani z przodu ani z tyłu ani . Przyjemnośc Tż to jeszcze by poszło ale w drugą stronę to nie wiem.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-13, 14:20   #2710
mitabe
Rozeznanie

Dziękuję za życzenia

Dziewczyny gratuluję zdanych egzaminów/poprawek!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
jestem po kolejnym usg - na szczęście z żołądkiem wszystko jest ok Ufffffffffff
Super, że wszystko ok

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Ja też dziś mam wizytę o 17.45. Będzie słuchanie serduszka i badanie szyjki. Wczorajsze wyniki wyszły nawet ok, morfologia poprawiła się od ostatniego badania, krzywa cukrowa też wyszła fajnie patrząc na normy. I pozbyłam się tych cholernych drożdży z moczu.
Powodzenia

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Chyba wiem od czego mam te rewolucje - zupa kalafiorowa może śmietana, którą dolałam, jadłam ją 2 dni i to jedyne czego mąż nie jadł. Jeszcze może mleko, więc dzisiaj rezygnuję z tych 2 rzeczy i zobaczymy co będzie. Mam nadzieję tylko, że to nie jakaś grypa jelitowa.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:23   #2711
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Mi się wczoraj śniło że Blanka się urodziła właśnie już teraz we wrześniu, ale była bardzo duża i jak szłam z nią na spacer w wózku to już wstawała
Dzisiaj natomiast śniło mi się że zaczęłam rodzić i też 22 tc- okazało się że dostałam skurczy dlatego że pojawiło się w brzuchu drugie dziecko i wyopychało to pierwsze u musieli je oba wyjąc. No i miałam dwie córeczki z tym że jedna była podobna do...owcy ale nic pokochałam jak swoje tylko że od razu po porodzie wypuścili mnie do domu i ja się nimi opiekowałam, przychodzili ludzie oglądać małe i nikt mi nie powiedział że one nie oddychają, dopiero sama się zorientowałam że coś jest nie tak- a to były lalki... i ja tak strasznie płakałam aż mi ktoś uświadomił że to tylko sen
Bosze jakie Wy macie sny tragiczne
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-13, 14:24   #2712
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
lepiej że na słodkie niż na baby
mój znowu ze słodyczy tylko sledzie także jak coś zrobie na słodko to sama jem

ryba po grecku no to mi zrobiłas smaka na całe popołudnie.... jutro bede na zakupach jedzeniowych to na pewno bede robic tylko ja w ilościach co najmniej dwumiskowych
Mój uwielbia ale nie może ze względu na cukrzycę, chociaż czasem grzeszy. Zawsze krzyczy, że robię mu na złość piekąc ciasto, ale co poradzę, że ja uwielbiam. Dobrze, że mi trochę ochota w ciąży przeszła zdrowiej.

Stary 2012-09-13, 14:26   #2713
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jo, a bywa też tak że pod koniec samiutkiej ciąży wychodzą albo po porodzie(słyszałam o takich przypadkach) obyśmy nie miały, chociaż w cuda u siebie nie wierzę ;]
Moja mama nie miała i ja też liczę że może tak samo będzie u mnie, chociaz smaruję się zapobiegawczo baby dream z rossmana wlaśnie.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-13, 14:32   #2714
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Moja mama nie miała i ja też liczę że może tak samo będzie u mnie, chociaz smaruję się zapobiegawczo baby dream z rossmana wlaśnie.
U mnie niestety już się pierwszy skubaniec pojawił ale potraktowałam go kremem perfecta mama i na razie się schował. Normalnie smaruję sie oliwką na zmianę z baby dream

Stary 2012-09-13, 14:34   #2715
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
czyli jednak to byly wody plodowe tak?? no to super ze wszystko wporzadku
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:35   #2716
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie moja mama miała, moja siostra (Dwa porody) nie ma ani jednego. Ja też się smaruje, dwa razy dziennie kremem z pharmaceris na rozstepy albo rano krem a wieczorem olwika, no nic, jak wyjdą to trudno, nic na to nie poradzę teraz, robie tyle ile mogę. A co do tego baby dream to ja nie mogę znieść tego zapachu ohyda.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:37   #2717
mitabe
Rozeznanie

Zjadłam małą kanapkę i chyba żołądek mi zaczyna normalnie pracować, zobaczymy.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Lecę laski, mąż wrócił trzymajcie się

Stary 2012-09-13, 14:40   #2718
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 14:57   #2719
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
ja ciągle chodzę w spodniach sprzed ciąży, bo nie mam jeszcze innych a że wszystkie są niskie, to spokojnie się pod brzuchem zapinam, tylko jak siedzę 8 godzin za biurkiem to zaczyna cisnąć
Ja jeszcze w jedne sprzed ciązy bym się zmieściła ale nie wygodnie w pracy i w samochodzie wiec przerzuciłam się na ciążowe i super jest.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Coś
Ja gdzieś czytałam że w ciąży nie można się nacierać żadnymi maściami, ale pewności nie mam, może to chodzi tylko o te przeciwbólowe na ulotce zobacz może cos bedzie wspomniane.
Nie mam opakowania a na samym słoiczku nic nie pisze a szkoda by było bo super mi pomaga na takie wstpne fazy przeziębienia. W poniedziałek ide do gina to zapytam bo na jesień to pewnei coś złapię.

A skierowanie do pumonologa miałam właśnie ze względu na kaszel no i to że u mnie w rodzinie prawie wszyscy astmę mają.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-13, 15:00   #2720
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
za to moim ogromnym minusem jest grubosc łydki.... bo ja z tych bardziej mięsniowych..... także ciezko mi kupic kozaki, bo prawie żadne nie dadzą się zasunąc.......
Ja znowu mam tak wąskie łydki, że wszystkie buty mi odstają i muszę dawać do zwężenia

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
zdałam na 4,5
Gratulację

Cytat:
Ogłaszam wszem i wobec że zaliczyłam wszystkie poprawki Jestem oficjalnie na III roku

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:19   #2721
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
No ja jak byłam powiedział że mam zapalenie gardła i dał tabletki do ssania tymianek i podbiał ateraz do tego gardła dozło mi ucho i okolice oka. Pomijając giga katar.
Nacieram się na noc Vickiem - myslicie że mogę??
Ja jak byłam chora też się nacierałam Vickiem i mi pomagało. Smarowałam plecy, okolice karku. Łagodziło mi to kaszel i ułatwiało oddychanie. Tylko ja pierwszą warstwę nakładałam zwykłego kremu a dopiero potem maść.

Na katar rób inhalacje z rumianku. Dobrze przeczyszcza.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Ja właśnie po obiadku. Dziś zjadłam wyjątkowo późno, bo na ogół to jem wczas. W końcu zdecydowałam się na krupnik i upiekłam kurczaka w piekarniku i smażone ziemniaczki też w piekarniku. Do tego zrobiłam buraczki z chrzanem i śmietaną. Teraz to już pojadłam. Popijam ciepłą herbatkę.

Na zewnątrz wciąż i niezmiennie pada i pada i padać nie przestaje.
Pewnie nie długo złapie mnie jakaś drzemka.

Chyba już czas pomyśleć nad jakimiś butami na jesień a może nawet i na zimę, no i to samo kurtka. Może bardziej płaszczyk. Sama nie wiem. Kurtka taka narciarska w sumie jest więc może się nada, także chyba płaszczyk prędzej.
Stary 2012-09-13, 15:44   #2722
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Podczytuję Was, ale wszystkiego nie daję rady na bierząco Pokłóciłam się właśnie z TŻtem Wyszło na to, że ja myślę, że on ma w dupie ten ślub, on myśli to samo w odwrotną stronę, ja się popłakałam, on też miał szklane oczy i wyszłam z samochodu mówiąc "jutro o 16 możesz przyjechać po jedzenie jak zrobię, posprzątam u Ciebie w domu potem, a w sobotę spotkamy się na ślubie" Głupio to powiedziałam. Fakt, obydwoje denerwujemy się przed tym ślubem, w dodatku jak pomyślę o jego ojcu to szlag mnie trafia, to po prostu nie jest dobry człowiek ten jego ojciec i straszny cham i egocentryk. Jeszcze mam 38,5 stopnia gorączki, łeb jak sklep, katar i gardło chore, a TŻ cały czas stękał, że taka jakaś zdupniała jestem Wiem, że nerwy nerwami, ale i tak głupio się zachowujemy.
Przepraszam, że tak wchodzę, nie odniosę się do Waszych problemów, tylko się żalę, ale gdzieś muszę to zrobić, żeby rozładować ciśnienie. Bo inaczej kłębią mi się w głowie durne myśli, że on i tak mnie wy.ch.uja, ja się pewnie zaraz rozwiodę, że tak pokłócę się z jego ojcem i przez nerwy stracę dziecko a poza tym, to miałam ochotę głupia mu powiedzieć, że tak naprawdę to obrączki które dziś odebraliśmy to wcale mi się nie podobają Boże co za dziecinne zachowania z człowieka wychodzą w stresie
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:51   #2723
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nomen - z gorączką w te pędy do lekarza!!!!!!! Ty masz 38,5 a Maluch jeszcze więcej!!!!!!! i to już!!!

Nerwy przed ślubem normalka, ja też wysiadałam nerwowo, zobaczysz, że wszystko będzie ok

Tak jak wam obiecałam wrzucam wylicytowane rzeczy dla Piotrunia
Za sweterek i bluzę 30zł z przesyłką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2611236613.jpg (71,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2613421517.jpg (53,2 KB, 23 załadowań)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:57   #2724
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Podczytuję Was, ale wszystkiego nie daję rady na bierząco Pokłóciłam się właśnie z TŻtem Wyszło na to, że ja myślę, że on ma w dupie ten ślub, on myśli to samo w odwrotną stronę, ja się popłakałam, on też miał szklane oczy i wyszłam z samochodu mówiąc "jutro o 16 możesz przyjechać po jedzenie jak zrobię, posprzątam u Ciebie w domu potem, a w sobotę spotkamy się na ślubie" Głupio to powiedziałam. Fakt, obydwoje denerwujemy się przed tym ślubem, w dodatku jak pomyślę o jego ojcu to szlag mnie trafia, to po prostu nie jest dobry człowiek ten jego ojciec i straszny cham i egocentryk. Jeszcze mam 38,5 stopnia gorączki, łeb jak sklep, katar i gardło chore, a TŻ cały czas stękał, że taka jakaś zdupniała jestem Wiem, że nerwy nerwami, ale i tak głupio się zachowujemy.
Przepraszam, że tak wchodzę, nie odniosę się do Waszych problemów, tylko się żalę, ale gdzieś muszę to zrobić, żeby rozładować ciśnienie. Bo inaczej kłębią mi się w głowie durne myśli, że on i tak mnie wy.ch.uja, ja się pewnie zaraz rozwiodę, że tak pokłócę się z jego ojcem i przez nerwy stracę dziecko a poza tym, to miałam ochotę głupia mu powiedzieć, że tak naprawdę to obrączki które dziś odebraliśmy to wcale mi się nie podobają Boże co za dziecinne zachowania z człowieka wychodzą w stresie
Jeśli to, że wejdziesz tu na forum i napiszesz co Ci leży na sercu pomoże Ci rozładować emocje to bardzo dobrze, że tu weszłaś i napisałaś wszystko Ślub to zawsze są emocje, stres. My ludzie już tak mamy, że najczęściej właśnie w nerwach wypowiadamy słowa, których potem żałujemy. Jeśli ślub w sobotę, to ja proponuję zabrać się szybciutko za zdrówko, bo przecież z gorączką na swój ślub?? Noi w ogóle to nie dobrze dla dziecka. Masz jeszcze czas na kurowanie. Będziesz zdrowa to i lepsze samopoczucie będzie. Krok drugi, pogadaj z TŻtem, wyjaśnijcie sobie niepotrzebne nieporozumienia, jeśli macie wejść w nowy etap życia, to chyba warto rozpocząć go w zgodzie?? Jemu na pewno też na tym zależy.

I tak w ogóle to co to za myśli o rozwodzie, o stracie dziecka. Wypluj te słowa zaraz i w ogóle nie dopuszczaj takich myśli do siebie!!! Brać ślub i myśleć od razu o rozwodzie?? a o dziecku to już w ogóle..dzidziusia urodzisz pięknego i zdrowego i tak masz myśleć
Powodzenia szczerze życzę, zrelaksuj się.

Edytowane przez Basia_Bogusia
Czas edycji: 2012-09-13 o 15:59
Basia_Bogusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:57   #2725
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja dziś miałam pobudkę o 5 rano na 8 musiałam być już na uczelni w związku z egzaminem, a studiuję 50km ode mnie ale za to zdałam na 4,5 teraz sobie grzeję obiad z wczoraj i będę pić kawkę u nas też dzisiaj zimno i pada deszcze non stop od wczoraj, ale szczerze wolę taką pogodę niż upały 30st., bo wtedy zupełnie umieram.
Brawo

Cytat:
A nie mówiłyśmy? Super wieści

Cytat:

Ogłaszam wszem i wobec że zaliczyłam wszystkie poprawki Jestem oficjalnie na III roku
Brawo

Cytat:
O matko zbijaj temperaturę natychmiast, dziecko ma o 1 stopień więcej niż ty! Czopki z paracetamolem!
Co do ślubnych nerwów współczuję.

Ja jakaś taka nie do życia jestem, przespałam się 2h, ale co to jest, jak spałam w nocy tylko dwie. Jeszcze mąż nerwy mi szarpie, zaraz z pracy wróci i zobaczę co będzie.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 15:59   #2726
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ja się zaczęłam martwić, bo dziewczyny tutaj pisały o ruchach bardzo wczesnie, a u mnie cisza była; ale ejst ok, u ciebie też będzie
Oby, oby ,czekam
Jutro mam wizyte u gina. Mam nadzieje, ze zrobi mi usg (ostatnio nie bylo) i dowiem sie czy wszystko gra.
Przez ten brak ruchow zaczynam juz fiksowac...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 16:01   #2727
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Tak jak wam obiecałam wrzucam wylicytowane rzeczy dla Piotrunia
Za sweterek i bluzę 30zł z przesyłką
Lady, ten jasny sweterek jest po prostu cudowny, uroczy. Bardzo mi się podoba.
Stary 2012-09-13, 16:03   #2728
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ewulka gratulacje !!
Cytat:
łoooooomatko.... 5 ale super, że egzamin zdany i to jeszcze tak ładnie
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ewulka 4,5 to piękna ocena
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Ewulka gratuluje oceny szacun
Cytat:
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ewulka gratulacje
Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję zdanych egzaminów/poprawek!
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Gratulację
Dziękuję bardzo!
Lenova - również gratuluję! Planujesz teraz wziąć sobie dziekankę na rok czy jak to zamierzasz rozwiązać?

Cytat:
Bosze jakie Wy macie sny tragiczne
ehhh, mi się ostatnio śniło, że zmarłam podczas porodu a że brat TŻa z żoną starają się już od dwóch lat o dziecko, to mój mąż po mojej śmierci im oddał naszą Anią i ja tak strasznie krzyczałam i prosiłam go, żeby jej nie oddawał, że przecież da sobie radę, ale on mnie nie słyszał straszny był ten sen, normalnie aż mi się płakać chce jak o tym myślę

Cytat:
ojjjj, nie przejmuj się! my też byliśmy nerwowi przed ślubem (braliśmy 17 sierpnia tego roku ), a w dniu ślubu tak się pokłóciliśmy, że cały dzień się do siebie nie odzywaliśmy goście nam "gorzko, gorzko" a my przecież się do siebie nie odzywaliśmy! także nie martw się, przejdzie wam!
co do pogrubionego: widzę, że masz wyobraźnię katastroficzną równie dobrze rozwiniętą jak moja też zawsze takie głupoty przychodzą do głowy, ale pamiętaj: to tylko głupoty! przecież wiadomo, że bierze z Tobą ślub bo cię kocha i chce z Tobą być, a nie dlatego, żeby się z Tobą rozstać
Także duuużo siły i spokoju przed ślubem życzę!
ps. a wy bierzecie kościelny z normalnym weselem? bo jakoś nie pamiętam przepraszam!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2012-09-13 o 16:05
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 16:04   #2729
nafiyqa
Zakorzenienie

nomenklatura, faktycznie glupio wyszlo, ale przeciez obydwoje jestescie zdenerwowani.
Skontaktuj sie z nim przed sobota, nie dosc, ze masz stresy zwiazane ze slubem, to jeszcze dochodza te miedzy Wami.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-09-13 o 16:05
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 16:05   #2730
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Oby, oby ,czekam
Jutro mam wizyte u gina. Mam nadzieje, ze zrobi mi usg (ostatnio nie bylo) i dowiem sie czy wszystko gra.
Przez ten brak ruchow zaczynam juz fiksowac...
Dziewczyny, ja zaczęłam czuć w 20 tygodniu. Na wizycie lekarz powiedział mi że fajnie że czuję, ale wcale jeszcze nie muszę czuć Tak że macie czas nie stresujcie się
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości