|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Witaj Maga. Trzymam kciuki, żeby dzidzia rosła zdrowo!! |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Na dobranoc jeszcze pokażę Wam ciasto na którego widok slinka mi leci i chyba sobie takie upieke u rodziców w domu
http://charlize-mystery.blogspot.com...reo-world.html DObranoc dziewoje
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z oreo robiłam ale jakoś mnie nie powaliło ![]() marsa muszę koniecznie spróbować, Szaja- za te smaki powinnaś zrobić dla nas tutaj całą blachę ![]() a ja wklejam tort Pavlowej- który ostatnio robiłam, bardzo dobry ale trzeba szybko zjeść bo beza się rozpuszcza dziewczyny jakie globulki można brać w ciąży? zmieniłam proszek i tak mnie cipka swędzi że oszaleje Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-09-12 o 07:22 |
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Cytat:
Wy wybieracie imiona i tyle, przecież mogliście od dawna marzyć o Kubusiu i cierpliwie na niego czekać bokeh a syrop prawoślazowy próbowałaś? Mi po tym kaszel zniknął całkowicie, a na 100% jest bezpieczny w ciąży, bo w poprzedniej mi go lekarka zapisywała. Zresztą jest też podawany malutkim dzieciom ![]() Cytat:
Ale nie wiem czy jakiekolwiek są teraz bez recepty. Chyba, że krem Clotrimazolum kupisz
|
||
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
Dzisiaj mam dużo pracy, ale postaram się podglądać Was ![]() Miłego dnia ![]() Lenova - śliczne ubranka - zwłaszcza, wiesz co mi się najbardziej podoba - Kubuś Puchatek Ja wylicytowałam wczoraj też Kubiego http://allegro.pl/disney-nowy-pajacy...602859451.html ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja 5 minut temu wypiłam glukozę i teraz czekam 2 godziny. Powiem tak bez cytryny jest strasznie mdłe, ale da się wypić. Z cytryna jest nawet znośne żeby nie powiedzieć, że dobre. Ja wcisnąłem sobie cytrynke i bez problemu wypiłam. Dziewczynom, które mają nadal mdłości polecam wziąć sobie pół cytrynki że sobą i wcisnąć do tej mikstury. |
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba i ja musze się zaoptarzyc w ten krem, bo mnie zaczyna swędziec po kazdym razie, chociaz mąż wypucowany, aż pachnie
![]() witam się rano, nawet u mnie ciepło, chociaż pochmurno ale mnie tesciu wkurzył, ten człowiek nadaje sie do wystrzelenia w kosmos..... mamy podwórko podzielone na dwie części, z tyłu jeszcze nie ogrodzone jak powiino byc, tylko tak prowizorycznie siatką. I tłumaczy się mu jak krowie na granicy, żeby psa (dorosłego owczarka niemieckiego) nie wypuszczał bo przeskakuje i lata gdzie chce- to ten debil znowu go dzisiaj otworzył!!!! wyszłam 5 min pózniej i już go nie było!!! Ja pier...le- jakim trzeba byc tłukiem, żeby najprostszych rzeczy nie zrozumiec |
|
|
|
#2469 | |
|
Rozeznanie
|
Hej juz wstałam, brzuch boli coś mi chyba wczoraj zaszkodziło
. Mam nadzieję, że mi przejdzie i nie potrwa długo. Cytat:
|
|
#2470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale przecież imię Kuba nie jest zarezerwowane tylko dla Twojej koleżanki jak i dla innych matek ![]() Ja na Twoim miejscu nie zwracałabym na to uwagi i nazwała tak jak się Tobie podoba ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie to nieważne po kim są ciuszki, wolę wpierw wyprać w proszku, który będzie ładnie pachniał i jeśli są jakieś plamki to na pewno bardziej je dopierze, niż proszek dla dzieci.. bo one są zazwyczaj bezzapachowe i delikatniejsze.. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A tak w ogóle to dzieńdoberek kobitki.... Chora jestem...i córa też.. Katar, kaszel i boli gardło ![]() Siedzimy obydwie w domu...bo przecież nie poślę małej do przedszkola, więc mam dzisiaj dzień marudy
|
||
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły wczoraj te butle Aventu i tak się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam kupując je
Smoczki są z 1 dziurką (do miesiąca), a nie wiem, czy w tym okresie będą mi aż 4 potrzebne i czy w ogóle chociaż jedna Czy później można w takim smoczku bez problemu dorobić dziurkę dla wiekszego dziecka?
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przed chwilą myślałam,że zabije...... po tym jak przed chwilą moje mięso na dzisiejszy obiad znalazłam w .........zamrażarce jadę dziś kupić swoją lodówkę bo ja już nie mam siły mam ochotę krzyczeć ze złości w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam TZ że ma z nią porozmawiać- bo to nie pierwszy raz- pisałam wam ostatnio o tym a co do swędzenia to gin mi napisał maila żebym na razie clotrimazol w maści kupiła |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-09-12 o 08:49 |
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam Was mamuśki
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie sugeruj się, że są tylko do miesiąca... dziecko jak ma 2 ms to też może z nich pić. ;] |
|
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
Tak widzę, piszecie o tej glukozie.. Ja na następną wizytę (3.10) też mam zrobić to badanie. Jakoś nie wyobrażam sobie wypicia tej glukozy. Ja rano jak czegoś od razu nie zjem po przebudzeniu to mnie mdli, a jak jeszcze łyknę tą glukozę to .... uff.. fuj
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, dziewczyny mąż wraca w sobotę następną o 16.10...
![]() coś się obawiam, że pewnie zniknę na jakiś dłuższy czas, więc nie zapomnijcie o mnie
|
|
|
|
#2479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Mamuśki
|
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
Pogoda sie pogorszyła, a planowaliśmy długi spacer z mężem po jego pracy. Trudno, mam nadzieję że jutro bedzie lepiej bo rocznicę mamy
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O masakra... Ale ona to robi ze zlosliwwosci czy przewrazliwioona jakas i musi miec wszystko pochowane itp??? Wspolczuje bo jak ja bym kupila swieze mieso a znalazla je w zamrazarce to wrrrrr! Jejku dziewczyny ale mam ochote na jakies ciasto najlepiej jakies mokre takie i slodkie
|
|
#2483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
)Cytat:
Ja mam ciekawsza sytuację bo u nas zabiegowy przyjmuje od 8.30 do 10,30 tak więc musiałabym wejść pierwsza nie mam zamiaru czekac od 7 coby byc pierwsza w kolejce a raczej też mnie nikt chyba nie przepuści więc coś mi sie wydaje ze pojadę razem z mężem do miasta do laboratorium z prawdziwego zdarzenia i tam sobie zrobie wszystkie badania jakie mam zlecone, a jest tego trochęCytat:
gorzej jak na następnej wizycie pisiorek odpadnie Co do usg 3d ja miałam ostatnio połówkowe/genetyczne (do tej pory nie wiem jaka jest różnica ) i 95 % badania było na 2d a tak naprawde to przełączyła mi na 3d na samą buźkę do chciała Małemu fotkę zrobić. Ale mały chyba wdał się w tatusia bo nie był skory do zdjęcia, robił ciągle minki i ciężko go było uchwycić. Ale dla mnie to i lepiej do sobie dłużej na niego popatrzyłam Ale co fakt to fakt - zdjęcie buźki 3d przepiękne )Cytat:
Połowkowe trwało dłuzej niz normalne ale szału tez nie było, wiadomo, ja to bym chciała z godz albo i ze dwie . Trwało tak ok 15 min.co do imion to ciezka sprawa. Czy ja dobrze kojarzę ze wy przebywacie za granicą? |
|||
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co dziewczyny, a może to moja wina????? w końcu mieszkaliśmy zawsze sami przez 12 lat ani ja ani teściowa z nikim kuchni nie dzieliłyśmy ![]() no ale najważniejsze,że już widać światełko w tunelu, od jutra wchodzi do nas do domu ekipa wykończeniowa |
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty też smaki robisz biednym ciężarówkom![]() Cytat:
![]() Jeny jutro i pojutrze egzaminy a ja w czarnej dupce No cóż wierzę tylko, że co 2 głowy to nie jedna i mały pomoże trochę Mamie
|
||
|
|
|
#2486 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też bym tyle kasy za nie nie dała Też miałam plan kupić drewniane, ale nie wiem czy nie zostanę przy tym.Super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co za baba! Kupuj lodówkę, i tak do nowego domu musisz kupić i będziesz miała spokój, do twojej chyba zaglądać nie będzie.Cytat:
![]() Zbieram się do UP Ciekawe co mi powiedzą :P Jutro badania, wrr jak znów będą mnie dwa razy kłuć to oszaleję.
|
|||||||
|
|
|
#2487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36463912] Najczęściej trzeba mieć z apteki (grosze kosztuje), 75mg. Cytrynę też. Ja uprzedzam, bo u nas pobierają krew 8-9:30, więc idę na 7:30, duszkiem wypijam, biorą raz, biorą drugi po godzinie i po 2 trzeci raz. [/QUOTE] Hm, to dziwne bo mi jak babka dała skierowanie to mi mówiła ze pobiorą krew po dwóch godzinach tylko (nie mówiła ze po godzinie też). Dla mnie to zaden problem bo i tak będę siedziec te dwie godz ale tak sie zastanawiam jak to jest że różne laboratoria różnie robią to badanie Cytat:
|
||
|
|
|
#2488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, Nie wyobrażam sobie dzielić jednej kuchni, każdy ma swoje kaprysy, smaki, sposób pracy w kuchni, układania rzeczy itd. Ciężko jest zawsze takie rzeczy pogodzić.
|
|
#2489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze trochę i będziesz miała spokój
|
|||
|
|
|
#2490 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoj Kubus tez sliczny Cytat:
Współczuje teścia ;/ Cytat:
Obyście się szybko wyprowadzili na swoje ![]() Cytat:
![]() A mnie męczy biegunka od wczoraj nie wiem czy moge cos wziac na to? W domu nic nie mam a do apteki nie pójde...bo mogę nie zdążyc |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

) czy moze jednak sobie odpuścić i poszukać innego imienia 

. Mam nadzieję, że mi przejdzie i nie potrwa długo. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Smoczki są z 1 dziurką (do miesiąca), a nie wiem, czy w tym okresie będą mi aż 4 potrzebne 

paluszki rybne ale wyszły mi lepsze niż kupowane