|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
tak mi się kołatało po głowie ze z organique, tylko pewna nie byłam, bo Morska napisała ze są wydajne, a mi zawsze te glicerynowe się szybko kończyły.
chyba że o Aleppo chodziło, no ono to faktycznie wydajne, tyle że zapach dla mnie średni. Morska któreś konkretnie polecisz? Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-09-15 o 20:47 |
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz mam mydełko różowej glinki i jest super nawilżające - dla mnie lepsze niż Aleppo i te glicerynowe
|
|
|
#1623 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A który zestaw miałaś? Cytat:
A teraz trzeba najpierw ustalić czy aby wydawnictwo się zgadza ![]() Racja, w sumie dlaczego mam sobie odmawiać Ja mam granat z aloesem - tzn. to i to. Właśnie nie umiem ich znaleźć Wydaje mi się, że z Organique.Myśli, że tak na "odczepnego" rzucasz tym nie wiem ![]() No właśnie, bo ja np. też potrzebuję sporo czasu na rozruch i dlatego mnie dziwi, że tu dziewczyny tak szybko się zbierają, ale znam np. osobę, która od razu po pierwszym sygnale budzika wstaje na baczność, myje zęby, ubiera się w przygotowane zawczasu odzienie i jest gotowa Dla mnie to kosmos Chociaż jak kiedyś zaspałam, to też dałam radę, ale później przez cały dzień mnie głowa bolała ![]() Właśnie nie wiem, bo wczoraj mi się przypomniało, że jest coś takiego ![]() Ej, no czym byliście tacy zajęci? Ja też ubranie przygotowuję, tylko majtki daję do wyboru, to tak, żeby wilk był syty i owca cała ![]() Cytat:
![]() No co Ty, głupio byłoby mi angażować Cię kolejny raz Ale jeszcze je mam, co prawda "ogryzki" ale wystarczą na jakiś czas ![]() Cytat:
Wypadają Ci tak? Cytat:
To ja już nie wiem, bo te moje są bardzo wydajne, chyba, że to p4w jakiś czar rzuciła ![]() .
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kiepsko sie dzis czuję, zblizajaca @ daje sie we znaki , do tego malz przeziebiony wiec rozumiecie ![]() Cytat:
a dowolny stary tusz? Cytat:
musze zainwestowac w kolorowkę- potrzebuje róż bo mi sie konczy -polecacie cos? i cienie ( wreszcie kosteczki TBS sie konczą ufff)- mam chrapke na te https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kosmetyczne/Estee-Lauder-jesien-2012
|
|
#1625 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie zawsze tak miałam
Cytat:
![]() chyba od kilku miesięcy ![]() Cytat:
![]() O której wychodzicie? Cytat:
jak mam ubrać górę to najpierw obowiązkowo przytulanie...siedzi mi na kolanach i się przytulamy...ale to trwa kilka minut...jeszcze uczesanie (codziennie robię jej dwa francuzy, ale doszłam do takiej wprawy ze zajmuje mi to może z 4 min )...i gotowe 30 min na Zu wystarczyMyślę że nawet gdybyśmy miały wychodzić o 8 to też spałybyśmy do ostatniej chwili ![]() Mam w pracy kolegę który wstaje godzinę wcześniej bo musi zjeść śniadanie przy wiadomościach ![]() ![]() Mayaszko gratulacje z odebranych kluczy
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-09-15 o 22:17 |
|||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Jola byłam na chwilę w Tesco...przechodząc obok kosmetyków spojrzałam na żele
![]() ![]() 2012-09-15-20-20-59 (1).jpg2012-09-15-20-19-22.jpg2012-09-15-20-18-40.jpg P.S. tel miałam prawie rozładowany więc normalny aparat nie chciał się już włączyć...robiłam programem który robi przerobione zdjęcia...dlatego takie dziwne ![]() Dobry wieczór
|
#1627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo czasem rzucam na odczepnego , ileż można ![]() Wiadomo, że jak sytuacja zmusi, to i mnie 5 minut wystarczy, ale pisałam o normalnych porankach. Dzięki , tym razem zapisałam o mydełkach ![]() Nie mogę sobie przypomnieć ![]() Może ja poczytam o tych meningokokach, jak nie zapomnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I to też jest dla mnie ważna część, wolę wstać wcześniej i zjeść z nim śniadanie ![]() No i my wszyscy wstajemy o tej samej porze, więc moja godzina i 10-20 minut jest na mnie i Kubę ![]() Cytat:
, w Tesco nie bywam, ale powącham Luksję i Nivea. Kupiłam dziś Fenjal I wąchałam te Twoje ulubione żele, ale dla mnie one śmierdzą , jedynie jakiś żółty znośny był
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam i mi umknęło
![]() Karo ja też czeszę w 2 francuzy, bo inaczej wciąż włos w nieładzie i wygląda jak czarownica ![]() I L jak Zu też nie je.Teraz pije rano miód. Ola chciałam ci zaproponować wysyłkę mojej odżywki Jantar.Stała jeszcze w kartoniku,ale sprawdziłam datę i już po terminie,tak więc idzie w kibel. Acha, czeko u mnie też mąż umierający ma katar i jest w paskudnym nastroju,konający etcMy już po ndz śniadanku a on jeszcze śpi.Zaraz idę go budzićbo do kościółka chce iść.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta maska ma dobre opinie więc spróbuję i oczywiście dam znać no coś Ty - żaden problem daj znać tylko czy takie same chcesz czy jakieś inne Cytat:
hehe, ja nie znam uczucie gdy kończy mi się róż
|
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moczenia na razie nie było, ale kto wie. Dwie ostatnie nocki: Zosia budzi się i mówi, że boi się ciemności (pierwszy raz w życiu) i że koniecznie mamy zostać w pokoju i spać przy łóżku Założenie było takie, że po zaśnięciu Zosi wychodzimy, ale oczywiście kimaliśmy na zmianę te dwie nocki po parę godzin na podłodze, bo sami zasnęliśmy (Zosi łóżko za małe, żeby się do niej kłaść).Dzisiaj zapowiedziałam, że nie ma takiej opcji Na razie śpi (już ).![]() Rzeczywiście dobra Cytat:
SuperDobrze pamiętasz-jest Zosi chrzestnym *** Dobry wieczór ![]() Idę się kąpać
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio zdrowka dla malza![]() Cytat:
to ile ich masz? mozez jakis polecic?
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Jola ja tez mam lampke do kontaktu- mam wlaczona cala noc w sypialni bo Werka do nas przychodzi a mamy prog takze wole zeby widziala gdzie idzie, zresztą u niej w pokoju tez jest wlaczona tylko ze solna ......
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są kinkiety, ale one dają za mocne światło-dzisiaj rzuciłam na niego pieluchę ![]() *** Hej, Zosia poszła wcześnie spać, ale za to o 4.45 zrobiła sobie pobudkę A jeszcze nie mówiłam Wam, że w piątek się na Nią Pani skarżyła... -piszczała, krzyczała, przeszkadzała innym dzieciom, robiła im na złość... Nie dostała za to nagrody
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najczęściej sięgam po róże Mac'a i chanel (te okrągłe) - dają najbardziej naturalny efekt mocniejszy dają róże Bobbi Brown, ale wystarczy bardziej puchaty pędzle i jest ok wszystkie lubię... choć tych rozświetlających ostatnio mniej używam - wolę matowe albo satynowe.... chyba starość ostatnio przypomniałam sobie też o różach Clinique i też są fajne tylko lekko błyszczące
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2012-09-17 o 07:54 |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedys wogole rozu nie uzywalam tylko bronzer ale wole roz bo ma delikatniejszy kolor jak narazie mialam stycznosc z rozem bourjous i rozem revlona- obydwa fajne ale wlasnie kusi mnie ten clinique
|
|
#1637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheheh ja uwielbiam te moje trzy...wczoraj Zu myła mi nogi tym macademia i ciągle mówiła jak pięknie mi nogi pachną![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Dziś ciężki poranek, Zu za nic nie chciała iść...ale cóż zrobić Zresztą wczoraj zawiozłam ją do Rodziców, pojechali na działkę...a ja dom chciałam ogarnąć na błysk...i wyobraźcie sobie ze nie chciała wracać Już jej Babcia obiecała że przyszły weekend spędza u Nich
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
hej
i moja Oli zakatarzona nie poszła do przedszkola, cieknie z nosa, kicha i jakiś stan podgorączkowy się przypałętał. Narazie nie ide do lekarza, zobaczę jak to się rozwinie, moze minie po kilku dniach. To od męża złapała bo on też przeziębiony był i w sumie jest. mam nadzieje ze mnie ominie, choć katar pewnie złapie od nich. A powiedzcie mi czy teraz mogę jej robić badania krwi i moczu? jutro miałam iść, ale nie wiem czy jak jest zakatarzona to nie przeszkadza. |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to o której zasnęła?Mają taki system, dobre zachowanie = nagroda, złe = brak nagrody? Tak każdego dnia? I jaka jest nagroda? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
*** Kuba jeszcze został w domu, ma resztki kataru, chcę, żeby do końca się wykurował. Jestem wykończona jego zachowaniem, z niecierpliwością czekam na lepsze czasy
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdego dnia to chyba nie, mają jakieś tam drobiazgi-naklejki, kredki... Akurat w piątek pani dawała, Zosia nie dostała ![]() To czekamy razem
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-09-17 o 11:59 |
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia zdrowka dla Oliwki
moja Werka tez cos kicha
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
no i u nas od kichania wczoraj się zaczeło, teraz doszła gorączka, narazie 38,3, ale widac ze męczy się, i co gorsza nie chce pić syropku tylko czopki muszę jej dawać.
no i ten katar :/ |
|
|
|
#1644 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję,że u Was już będzie tylko lepiej Dzięki Kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak na serio,bardzo mi pomagał Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-09-17 o 21:49 |
||||
|
|
|
#1645 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Plecaki rzeczywiście bardzo ciężkie a ławki w szkole też rzadko są dostosowywane do wzrostu dzieci ![]() Edyta,może książki nie będą już wtedy potrzebne ![]() Jutro mam pierwsze zebranie ![]() Dla naszych dzieci,to dziwne,jeżeli mama czegoś nie wie no bo jak mama może nie wiedzieć ![]() Cytat:
![]() wystawia ręce do przodu,kręci nimi i mówi,że helikopter leci nawet jest mowa,o podchodzeniu do lądowania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla maluchów Cytat:
przynajmniej teraz,mogłaby Ci ta alergia odpuścić |
||||||
|
|
|
#1646 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Gorzej jest,jak wydawnictwo się zgadza,autor się zgadza,oprawka taka sama,a numer dopuszczenia jest inny - raz tak miałyśmy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bądź wyrozumiała,ale nie daj się zwariować Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka dla Oli ![]() za spokojną noc.Wogóle to głupia taka ta pogoda ![]() Cytat:
A co to,za zachowanie? ![]() I dla Werki _________________ W sobotę był u nas brat z dziewczyną,prosić na wesele także 20 października,będziemy się bawić koło Zamościa Jutro zaklepuję fryzjera
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-09-17 o 22:43 |
|||||||
|
|
|
#1647 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
ups ![]() No teraz to tak o 8.50 Dlatego tak długo nam schodzi, nie spieszymy się ![]() A cały poprzedni rok o 7.20 - 7.30, ale wtedy Tymek też wstawał z godzinę przed wyjściem. Ja mam od zawsze taki ciężki rozruch rano, ale za to szybko zasypiam ![]() Cytat:
![]() To poczytaj i mi powiedz, bo mi się nie chce ![]() Cytat:
W takim razie, jakby co, to się zgłoszę No ja też nie Jeszcze nigdy nie miałam ![]() ~~~~~~~~~~ Muszę pomyśleć o jakichś butach na jesień dla Tymka. Do Bartka już nie pójdę i teraz nie wiem... Która kupowała Emele? angy? maya? Fajne?---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- [/COLOR] Cytat:
I przez cały piątek nie znalazło się nic za co mogłaby dostać nagrodę? Cytat:
Cytat:
![]() Myślisz, że już laptopy? Cytat:
I w środku też prawie wszystko takie samo Można się pogubić .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2012-09-17 o 23:25 |
||||||||
|
|
|
#1648 | ||
|
Zakorzenienie
|
No cieszę się.
Cytat:
![]() Tak właśnie staram się robić, bo obawiam się, że moja mądralińska miałaby zakusy, żeby potem wykorzystać moje pobłażanie w tej chwili ![]() ![]() Cytat:
Miałyśmy Nieeee, taka już z doświadczeniem... ![]() *** Wczorajsze popołudnie zaliczam do udanych ![]() Zosia cały czas chodziła i śpiewała sobie piosenki z przedszkola, czytała, rysowała, malowała farbkami... Padła przed 20. W nocy się obudziła, ale po tłumaczeniach, że nikt nie hałasuje i wszyscy śpią ona tez szybko zasnęła ![]() Wojtusia jak Oli? Agga a Alan jak się ma?
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-09-18 o 07:40 |
||
|
|
|
#1649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przyda sie bo jednak dopadł ja katar calą noc sie meczyla bo oddychac nie moglano to kiecke kupuj my idziemy 27 pazdziernika
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam odlewkę CH 212 VIP-chyba oddam mamie
Cięęęężki i taki.... jak dla nieco starszej pani
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

, ja często mówię, że nie wiem, a Kuba wtedy mówi "No powiedz, proszę", chyba mi nie wierzy, że nie wiem 
, ja przygotowuję, ale czasem moja koncepcja nie zyskuje aprobaty 
Wydaje mi się, że z Organique.

NIE LUBIĘ TROLLI

ma katar i jest w paskudnym nastroju,konający etc![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
żeby zły czas szybko się skończył.
Nie dostała za to nagrody
heheheh ja uwielbiam te moje trzy...wczoraj Zu myła mi nogi tym macademia i ciągle mówiła jak pięknie mi nogi pachną