|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
dziekuje
Cytat:
Cytat:
ojjj dluuuugo dluuugooo ![]() dziekuje Cytat:
Cytat:
![]() haaa dokladnie ![]() dziekuje padam....imprezka udana i to bardzo....Maja zadowolona z prezentow, gosciom wszystko smakowalo wiec git a oto urodzinkowa Maja |
||||
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
owszem, ale jeszcze nie teraz... mam nadzieję
śliczna jubilatka ja niedługo muszę zacząć myśleć co przygotować na urodziny Sandry ![]()
|
#573 |
|
Konto usunięte
|
Kotekk jaka impreza urodzinowa była, a Maja szczęsliwa. Sto lat!!!
Śliczny pokoik. |
|
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście kolejne nie przydatne przedmioty - jakbym nie miała co robić ehhhCytat:
![]() niestety większość maślaków ![]() Pięknie, 100 lat dla młodej! |
||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kotku szok.. 3 miarki?? ![]() Bika jak ucho?? Natalko, blonde czyli dokonałam dobrego zakupu co do kaszki ![]() Zabcia masz 100 % pewności, ze to nie ciąża?? Zabcia bardzo szybko mu ząbek wyszedł. ja mam nadzieję, ze u Mai tak szybko nie będzie, bo jeszcze karmię i nie chcę byc gryziona Today nie mogę się tego doczekać A jak tam u Ciebie??Kotku śliczny tort. Strippi ![]() Gosiu już się pewnie nie możesz ich doczekać ![]() Amani super, że imprezka udana. Mąż już wrócił z Olsztyna. Weekend minął mi bardzo szybko
|
|
|
|
#576 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kazdy ma obawy czy sobie poradzi , czy to napewno dobry czas itp ... ja znam pare dziewczyn z zonek 09 ![]() Cytat:
Mam cicha nadzieje ze reszta tez tak ladnie wyjdzie bez marudzenia czy goraczki Ja dzisiaj tak z glupia sprawdzilam mu dziaselka a tu zabek Jutro jade na zakupy ciuchowe dla Domino to moze mi cos wpadnie w oko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"TZetem" chyba o czyms nie wiem ![]() super ze impreza udana!!! dziekuje Sliczna Maja
|
|
|
#577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestesmy w lekkim szoku ze o juz zabki ida .. przeciez co dopiero sie urodzil ... Bardzo sie ciesze ze nie cierpi przy zabkowaniu. Bo ani nie jest marudny ani nie ma goraczki. Jedynie bardzo sie slini. ![]() do kiedy planujesz karmic ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy Wam pisalam , moj znajomy wskoczyl dzien przed chrzcinami Domino do klatki z tygrysami ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-10-01 o 04:37 |
||||
|
|
|
#578 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj, że my tu nie tylko o dzieciach ![]() Cytat:
Poka ubranko ![]() Dużo sił na relacje między Wami Pocieszę się, że chyba każdy związek przeżywa takie kryzysy I nie będę oryginalna jeśli powiem, że podstawą jest rozmowa Gorzej niż źle A jak Kochana u Ciebie po weekendzie? Była rozmowa? ![]() Cytat:
Cytat:
A wysłałam expresem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Regularnie zaczęłam bywać jakoś w 2009, ale też nie pamiętam, jak trafiłam... Udzielałam się bardzo długo na jednym wątku, który niestety umarł, potem tak trochę "błądziłam" - trochę dietetyki (niestety nie byłam pilną uczennicą, co po mnie widać ), trochę smarowideł... Potem, jak myśl o dziecku zaczęła być bardzo realna, podczytywałam wątek mamuś styczniowo-lutowych i stamtąd, w lutym br. trafiłam tutaj. I tak zostałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kotek, śliczny tort! Fajnie, że imprezka się tak udała ![]() strippi, aż mi włosy na głowie się zjeżyły! Całe szczęście, że nic się poważnego nie stało. Ucałuj Młodą
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia to dobrze, że się nie męczył. Oby reszta ząbków taka była. U nas Maja ślini się od 2 miesięcy hehe Do kiedy chcę karmić?? Sama nie wiem. Kiedyś zakładałam, ze do pół roku bardzo bym chciała aby mała była na moim mleku a teraz nie wiem czy nie dłużej. Co prawda jak zacznę jej wprowadzać stałe pokarmy to już tak często nie będę karmiła, ale jednak uwielbiam to robić i chyba wole dawać swoje mleczko niż mm. I mamy październik Ale ten czas leci ![]() Nie mówiłam Wam, ale w piątek sama po 10 latach weszłam do samochodu (to znaczą mąż i Maja byli ze mną) i pojechałam Dla mnie najgorsze było to przełamanie się. Jestem z siebie dumna teraz mam plan za każdym razem prowadzić jak gdzieś będziemy jechali. W sobotę znajomi zaprosili mnie i Maję na ognisko. Męża nie było więc poszłam co by się nie nudzić. Spędziłam tam pół dni i sie objadłam pyszności: kiełbaska z ogniska, ziemniaczki, grill
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Bry poniedziałkowo!
Zeszły tydzień pod względem fabrykowym był ciężki, jestem nastawiona negatywnie, najeżona i generalnie nie przewiduję, aby w tym tygodniu się to zmieniło. Zatem przyszłam baaardzo niechętnie ![]() Weekend zleciał ekspresowo! - czyli tradycyjnie. Siedliśmy z mężem nad mgr. Jako, że ja czekam na materiały z firmy, to stoję ze swoją, więc pomogłam trochę mężowi. Niestety wybrał sobie firmę, która swoją stronę www ma chyba tylko po to, by mieć. W co nie kliknę - przerzuca mnie na stronę amerykańską. A mój angielski raczej kuleje ![]() W dodatku amerykańskie firmy nie mają chyba w zwyczaju formułować czegoś takiego, jak misja - także licho to wygląda. Ale staram się, bo czas goni, a mąż jest w czarnej d... dziurze ![]() Jak Wam - a raczej Waszym TŻom - minął dzień chłopaka? Ja od rana byłam miła A tak serio - zrobiłam śniadanko, obiad, kolację, herbatki, kawki itp. Z płyty bardzo się ucieszył ![]() Poza tym w sobotę posprzątałam mieszkanie, ale nie chciało mi się już podłóg myć, więc zrobiłam to wczoraj. Na bieżąco też zmywałam (to naprawdę osiągnięcie ) i zrobiłam wczoraj gar lecza, więc obiad na dziś i jutro jest. I nawet wieczorem wyprasowałam sobie rzeczy na dziś! Jakaś siła we mnie wstąpiła Weekend zakończyłam inauguracją 9tego sezonu GA i spłakałam się strasznie. Czuję, że i na kolejnym odcinku będę płakać... Mój cykl znowu szalał. Kilka dni plamiłam, kilka dni byłam spuchnięta, kilka dni cycki bolały jak smok! Okres przyszedł dziś w nocy (trochę go wieczorem wywołaliśmy ), co spowodowało jakąś godzinę nieprzespaną i konieczność wypicia Solpy. Ciekawe, kiedy puści ![]() Dodatkowo szalona Hera postanowiła pokazać w nocy, jak to ona tęskni, jak mnie kocha i jak uwielbia na mnie siedzieć No, to się pożaliłam. Poza tym weekend paszteta...
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
aaby przytulam
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwa - i oba są na fb dość często
Ostatnio non stop Hera, ale tu masz oba: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...42320708_o.jpg
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja mam dzisiaj na 9:00 i leżę jeszcze w łóżku tylko później do 17:00 będę gnić w pracy
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane!
![]() Powracam po ciężkim tygodniu na obczyźnie i mam nadzieję, że w tym roku już nie będę musiała nigdzie wyjeżdżać, bo strasznie za Tżtem tęskniłam Mam mnóstwo nadrabiania pewnie, więc zabieram się za to póki czas pozwala ![]() Miłego dnia!
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
U mnie dzisaj ciąg dalszy parszywego humoru wczoraj.... Słaby ze mnie bedzie dzisaj kompan do rozmów, dlatego tylko sie witam
|
#589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() Cytat:
Amani fajnie ze imprezka sie udala, super, Cytat:
![]() Cytat:
![]() rowniez milego dnia
|
|
#591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakby coś, to pamiętaj, że nam możesz jak w dym! Śmiało marudź
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się chwilami lepiej, a chwilami gorzej Trochę się marudna zrobilam bo plecy coraz gorzej, zgagi mam takie, że to już nie palenie tylko ból itp.... Roboty wciąż tyle samo.Mnie właśnie DW zaczął trochę zatykać i przesuszać, ale wiem że i tak do niego kiedyś wrócę ![]() Do kupienia jeszcze sporo rzeczy.... jakoś z tej listy Madzi pomału ubywa... ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Abby, Mysia ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Metka, Kasia ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- No to się przywitałam ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Abby, pytałaś co kupiłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ion-spf20.html Tylko używany, na próbę za 100zł. A nowy 250zł więc chyba się opłacało
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju.. dzięki. Brzuch mnie boli, takze @ pewnie lada chwile bedzie.. I niby jakoś specjalnie nie 'swiruje' na punkcie zajscia w ciąże, ale jednak jak sobie pomysle, ze nam sie nie udał to sie czuje rozczarowana..
Ehhh.. chyba hormony mi wariuja od wczoraj i zamieniłam sie w zrzęde
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. PW ![]() Cytat:
![]() Ja jestem jeszcze przed staraniami (i ewentualnymi rozczarowaniami ), ale wydaje mi się, że każda dziewczyna, która świadomie podejmuje decyzję o macierzyństwie, ma dołki kiedy przychodzi @, mimo, że się nie nakręca. Trzymam kciuki, by udało się jak najszybciej
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że każda z nas tutaj była taka "stuknięta" jeśli nie zobaczyła ||
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Byłam dziś na badaniach, dlatego już jestem na nogach I już czuję jak mi się oczy zamykają! ![]() Kotek faaaajna jubilatka!!! ![]() Madzia brawo za przełamanie się! ![]() Aaby Idę chyba coś zjeść...tylko nie wiem co...
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
widzę, że mam trochę nadrabiania..... już się za niego zabieram, napiszę Wam tylko szybciutko, że wczoraj miałam alarm...... po południu złapały mnie skurcze....... a byłam u koleżanki z tż....... pomęczyłam się tak trochę u tej koleżanki, ale wieczorem szybciutko się zebraliśmy, bo zaczęło coraz bardziej boleć i pojechaliśmy do domku...... po teście "wannowo - prysznicowym" przeszło...... uff....... ale dziś coś czuję, że może być powtórka z rozrywki....... byłam już na badaniach krwi, teraz zabieram się za śniadanko a potem mykam na ktg żeby sprawdzić co tam się dzieje.---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- A fajnie dziękuję bardzo i w ogóle fajnie było
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Najpierw siedziałam długo, z Kotkiem i Debrah, na wątku pierścionkowym 

oczywiście kolejne nie przydatne przedmioty - jakbym nie miała co robić ehhh
Zabcia bardzo szybko mu ząbek wyszedł. ja mam nadzieję, ze u Mai tak szybko nie będzie, bo jeszcze karmię i nie chcę byc gryziona 

klask i:

A wysłałam expresem