Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-02, 17:54   #331
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez joracuppi Pokaż wiadomość

Dziewczyny macie jakiś złoty środek na zapychanie? Używam LRP Effaclar Duo, ale przestaje sobie radzić. Nawet nie wiem, co mnie tak zapycha. Obstawiam podkład (Healthy Mix) lub krem (Alterra z dziką różą), ale i jedno i drugie mam prawie pełne opakowanie i szkoda mi wyrzucać. Boję się też kupić sobie coś nowego żeby nie było tego samego. Zapycha mnie głównie na brodzie, ale na policzkach też

Ja co prawda effaclar duo nie miałam, ale polecam effaclar K. Rewelacja. Po systematycznym stosowaniu miałam cerę cud miód. Niestety odstawiłam bo trzeba używać filtry, a za nimi nie przepadam
Mogę polecić też pharmaceris z kwasem migdałowym delikatniejszy od effaclara ale też daje radę no i podobno używając kwasu migdałowego filtry nie są obowiązkowe więc kolejny plus
O tym kremie mówię :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nd-peel-5.html

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 17:57   #332
joracuppi
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja miałam podkład Healthy Mix, ale nie zauważyłam u siebie żadnego zapychania.
U mnie ten podkład to kompletna klapa. Kupiłam bo miał tyle dobrych opinii, ale niestety to jeden wielki bubel. Nie dość, że trzyma się na twarzy 3h, a później spływa to na dodatek strasznie się po nim świece, mimo że mam suchą skórę. Jak dotąd to najgorszy podkład jaki miałam Ale co osoba to inna opinia. A co do zapychania to obstawiam jego, bo przez prawie cały sierpień go nie używałam, tylko pudru z Sephory i powoli wszystko mi zniknęło, a gdy zaczęłam we wrześniu co jakiś czas go stosować to zauważyłam kilka niespodzianek. Ostatnio używam go codziennie i jak się dzisiaj przyjrzałam swojej twarzy to byłam w szoku. Nigdy nie miałam problemów z tymi okolicami twarzy, aż tu nagle od pół roku wszystko z czoła i okolic nosa przeniosło się na brodę i policzki

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Ja co prawda effaclar duo nie miałam, ale polecam effaclar K. Rewelacja. Po systematycznym stosowaniu miałam cerę cud miód. Niestety odstawiłam bo trzeba używać filtry, a za nimi nie przepadam
Mogę polecić też pharmaceris z kwasem migdałowym delikatniejszy od effaclara ale też daje radę no i podobno używając kwasu migdałowego filtry nie są obowiązkowe więc kolejny plus
O tym kremie mówię :
A czy ten krem nie wysusza? Słyszałam, że też kremy z mocznikiem są dobre, ale nigdy takiego nie miałam. Jestem załamana, bo te podskórne grudki wyglądają strasznie. Wolałabym chyba mieć pryszcze (odpukać! nie chcę mieć tego i tego), bo zaskórniki znacznie trudniej zwalczać.

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Edytowane przez joracuppi
Czas edycji: 2012-10-02 o 18:01
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 18:06   #333
Niebieska.Kredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Revlon ma swoje minusy, mojej skórze też się nudzi, więc zmieniam i wracam

Ja właśnie miałam przygodę z kurierem Dowiedziałam się dziś od sąsiadki z góry, że był u mnie wczoraj z zamówionym aparatem. Aparat zostawił u niej się okazuje Telefon miał, nie zadzwonił ani nic , przecież różnie bywa - to, że ktoś jest sąsiadem nie znaczy, że na pewno moim przyjacielem, uczciwą osobą Ech..
Zadzwoń do firmy i złóż skargę.
Niebieska.Kredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 18:12   #334
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
O tym kremie mówię :
też polecam ten pharmaceris tylko, że ja mam 10% więc mocniejszy i wg mnie lepiej chyba codziennie, albo co drugi dzień się smarować niż tak co jakiś czas pamiętać o zrobieniu peelingu enzymatycznego

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 18:13   #335
cosma
Zakorzenienie

U mnie jeśli chodzi o pielęgnacje to używam takiego mydła z opuncji :
http://marokosklep.com/mydlo_z_macer...i,132,323.html

do tego mam krem Nagoya z olejkiem arganowym:
http://marokosklep.com/krem__nagoya_...0ml,85,30.html
ale tak średnio przypadł mi do gustu

na noc mam krem eveline z serii ecoline:
https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10027227.html
i ten jest na prawdę dobry.

W planach zakup takiego mydełka Johm Masters Organics:
http://estyl.pl/wlosy/wedlug-produce...n-szeniem.html
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 19:10   #336
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
A czy ten krem nie wysusza? Słyszałam, że też kremy z mocznikiem są dobre, ale nigdy takiego nie miałam. Jestem załamana, bo te podskórne grudki wyglądają strasznie. Wolałabym chyba mieć pryszcze (odpukać! nie chcę mieć tego i tego), bo zaskórniki znacznie trudniej zwalczać.

Mnie nie wysuszył a też mam problem ze skórkami, głównie na nosie

Krem z mocznikiem miałam, fajnie nawilżają. A ostatnio odkryłam przez przypadek taki krem: http://www.nokaut.pl/medycyna-konwencjonalna/atoperal-krem-50ml.html
znalazłam w domu jakaś próbkę podczas robienia porządków. Używam już chyba 5 dzień na noc i muszę powiedzieć że jest rewelacyjny też mam problem z zapychającymi kremami. Ten bardzo dobrze nawilża i wyrównuje koloryt. Na pewno kupię całe opakowanie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
też polecam ten pharmaceris tylko, że ja mam 10% więc mocniejszy i wg mnie lepiej chyba codziennie, albo co drugi dzień się smarować niż tak co jakiś czas pamiętać o zrobieniu peelingu enzymatycznego
Peeling enzymatyczny robię co kilka dni moim ulubionym jest ziaja calma

Edytowane przez innocencee
Czas edycji: 2012-10-02 o 19:12
innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 19:23   #337
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
O tym kremie mówię :
Również polecam ten krem Pharmaceris, mam bardzo kapryśną skórę, a wyjątkowo mi podpasował. Nie podrażnia, jest dość delikatny, ale skuteczny. Mam teraz wersję 5%, ale na zimę planuję kupić 10%.
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 19:28   #338
julka910
Zakorzenienie

Ja nie uzywalam effaclar ale moje dwie koleżanki są fankami tego kremu. Joracuppi w dobrych aptekach powinnas dostać próbki tego kremu. Przynajmniej będziesz mogła przetestować przed zakupem

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Atoperal uzywalam dla córki w czasie skazy bialkowej, był ok ale lipikar był równie dobry a ponieważ za ten drugi nie płace to wiadomo to seria kosmetyków dla wrazliwej skory sklonnej do alergii.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 19:28   #339
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Ja z okazji najbliższego weekendu zniżek zdecydowałam się na zakup kremu Dr Eris Planujecie dziewczyny coś kupić ze zniżkami z Elle/In Style?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vitaceric.jpg (34,2 KB, 16 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 19:43   #340
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie ten podkład to kompletna klapa. Kupiłam bo miał tyle dobrych opinii, ale niestety to jeden wielki bubel. Nie dość, że trzyma się na twarzy 3h, a później spływa to na dodatek strasznie się po nim świece, mimo że mam suchą skórę. Jak dotąd to najgorszy podkład jaki miałam Ale co osoba to inna opinia. A co do zapychania to obstawiam jego, bo przez prawie cały sierpień go nie używałam, tylko pudru z Sephory i powoli wszystko mi zniknęło, a gdy zaczęłam we wrześniu co jakiś czas go stosować to zauważyłam kilka niespodzianek. Ostatnio używam go codziennie i jak się dzisiaj przyjrzałam swojej twarzy to byłam w szoku. Nigdy nie miałam problemów z tymi okolicami twarzy, aż tu nagle od pół roku wszystko z czoła i okolic nosa przeniosło się na brodę i policzki

Ja także nie polecam podkładu HM z Bourjois. Mam identyczne uwagi jakie masz Ty, mam też suchą skórę.

Dziewczyny, dziś po raz pierwszy użyłam czarnego mydła, Boże, jaki to glut
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 19:48   #341
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ja sobie odłożyłam płaszczyk w sisley. Jutro po niego śmigam
Ja również dołączam do próśb o zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ostatnio w RE oglądałam czarną a`la flavie, nie zdecydowałam się na zakup, bo rączki były małe - tylko na łokieć, a nie było dołączonego paska... wytrzymałe są te torebki?
a co do odżywki Eveline... zawiea formaldehyd, dlatego zastanawiam się czy trzeba robić jakieś przerwy w stosowaniu i maluję nią na przemian z jedną z odżywek wibo... i wciąż jestem w szoku jakie mam długie paznokcie

A od wczoraj łykam Vitapil + wcieranie Seboradinu z rzodkwią mam nadzieje, że wypadanie ustanie...
Flavia ma długi regulowany pasek To moja ulubiona torebka do puchowego płaszcza zimą. Przewieszam ją sobie wokół tułowia i mogę schować ręce do kieszeni, nie marzną mi.
Moim zdaniem jest wytrzymała, ja sporo ze sobą noszę (im większa torebka tym więcej do niej rzeczy upycham ) i nie widać oznak zniszczenia.

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Mam dylemat, ponieważ za jakiś czas wybieram się do fryzjera a nie wiem co zrobić z włosami. Teraz mam ombre bardzo sprane już i muszę zdecydować co dalej. Dość dobrze czuję się w ombre ale męczy mnie, że niemal co druga nastolatka ma takie. Ubieram się klasycznie i chciałabym aby włosy z resztą stanowiły spójny wizerunek.
Proste jednokolorowe włosy mam wrażenie, ze trochę mnie postarzają natomiast ombre doskonale odświeża lecz odczuwam lekki przesyt (tak jak podróbkami zarowego shoppera )
A mnie się ombre nic a nic nie podoba W ogóle nie kojarzę takiej koloryzacji z klasycznym stylem, bardziej pasuje mi do czegoś bardziej ekstrawaganckiego, rockowego.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja obecnie noszę klasycznego boba mniej więcej do wysokości brody i farbuję na jeden kolor z tzw. refleksami, w sensie cała głowa ciemno-brązowa z takimi niby taflami jaśniejszego koloru, co wygląda jakbym miała cały czas światło we włosach, dzięki czemu włosy nie są płaskie i jednowymiarowe.

Ombre mi się podoba, ale ze względu na olbrzymią popularność oraz to, że mam proste i raczej gładkie włosy, nie jest to dla mnie

Fryzurę mam tego typu co w załączniku, tylko bez grzywki Jeszcze ze 2-3 miesiące i chyba i grzywkę przytnę, coby nadać włosom trochę "szaleństwa"
Też mam teraz taką fryzurę, tylko może ze 2 cm krótszą (i bez grzywki)

Cytat:
Daje swój wczorajszy strój. Wczoraj miałam swój pierwszy wykład i moje wrażenia określiłabym słowem "średnio". Na uczelni czułam się jak w szpitalu, wykłady mega nudne, ludzie nieciekawi.. Mam nadzieję, że później będzie lepiej

PS. Przepraszam za odkurzacz na 3 zdjęciu, ale dopiero po jego zrobieniu zorientowałam się, że za mną stoi
A co studiujesz? Na początku zawsze jest drętwo, dopiero potem wychodzą kwiatki
Strój mi się generalnie podoba , nieśmiało dodam tylko, że do takich botków spodnie wydają się jednak nieco za krótkie.

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Fajny codzienniak!

Ja mam 'czystye' Kupowałam w orqanique. Niestety, aktualnie mają chwilowy brak czarnego mydła we wszystkich trzech sklepach w moim mieście :| Mam nadzieję, że niedługo się pojawi bo nie chcę zostać już bez tego cuda
Efekt wizażu

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Nie no mój listonosz to cud miód i orzeszki gdybym nie była mezatka to bym go zaprosiła na herbatę przed nim chodził taki niemily staruch, jak pewnego dnia otworzylam drzwi i zobaczyłam nowego listonosza to mi sie nogi ugiely

Wcześniej miałam tez super listnosza, miał mój nr telefonu i dzwonił jak coś było lub... Rzucał na balkon (1 piętro) ja dużo rzeczy kupuje w internecie wiec muszę sie dogadywać z dostawcami

Dziewczyny mam do skrócenia sukienkę. Ile to może kosztować w Warszawie?
W Łodzi dałam 12zł, ale to pewnie też zależy od sukienki, fasonu etc
Stary 2012-10-02, 19:58   #342
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość

Powinni mi zapłacić prowizję za rozpropagowanie tego mydła
Zdecydowanie
Jak odkryjesz jakieś nowe cuda to dziel się z nami na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Kiriko Pokaż wiadomość

Co do wstawania to przebiję was wszystkie - gdy mam zajęcia na 8.00, wstaję ok. 4.30 Ale to tylko dlatego, że dojeżdżam i muszę to wliczać. Uwielbiam wstawać wcześnie, gdy jest jeszcze ciemnoMa to świetny klimat. Poza tym, wolę jechać na 8.00 i skończyć zajęcia wcześniej niż wstawać później i wychodzić z uczelni o 20.00 (w tym semestrze mam takie zajęcia w piątek! Ale na szczęście, tylko 5 razy).
Ja też! Ma to swój specyficzny urok
Wstawałam tam jak miałam zjazdy w Poznaniu i pociąg jakoś chwilę po 5. Niestety później szybko byłam zmęczona :/
Teraz do pracy wstaję o 5.40.

Cytat:
O tym kremie mówię :
oo wygląda ciekawie. Muszę poprosić o kilka próbek w aptece.
Muszę poszukać zamiennika glyco-a. Mam jeszcze tubkę w zapasie, ale podobno wycofują, więc jak ją zużyję muszę rozejrzeć się za czymś w zastępstwie.

Cytat:
U mnie jeśli chodzi o pielęgnacje to używam takiego mydła z opuncji :
http://marokosklep.com/mydlo_z_macer...i,132,323.html

do tego mam krem Nagoya z olejkiem arganowym:
http://marokosklep.com/krem__nagoya_...0ml,85,30.html
ale tak średnio przypadł mi do gustu

na noc mam krem eveline z serii ecoline:
https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10027227.html
i ten jest na prawdę dobry.

W planach zakup takiego mydełka Johm Masters Organics:
http://estyl.pl/wlosy/wedlug-produce...n-szeniem.html
Nie otwierają mi się linki (strasznie wolny internet). Sprawdzę jutro w pracy, ale już widzę, że zapowiada się ciekawie. Kusicielka!

Cytat:
Planujecie dziewczyny coś kupić ze zniżkami z Elle/In Style?
oo, kolejny weekend zniżkowy? Nie słyszałam :/ Jest jakiś wątek gdzie są wypisane zniżki?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:05   #343
zielona2
Rozeznanie

Jeśli chodzi o moją liste must have to z pewnością nie ma na niej jeansów i trencza.
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:12   #344
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z okazji najbliższego weekendu zniżek zdecydowałam się na zakup kremu Dr Eris Planujecie dziewczyny coś kupić ze zniżkami z Elle/In Style?
Ja oczywiście gazetę kupiłam, ale zupełnie nie mam czasu by przed weekendem pobuszować po sklepach i zorientować się w asortymencie Nawet jeszcze nie wiem do końca co chciałabym kupić

Widziałyście może gdzieś czarną plisowaną spódnicę do kolan? Ale nie tiulową? Zależy mi na nieco grubszym materiale, coś jak ta beżowa z Orsay.
Dajcie proszę znać jak gdzieś wpadnie Wam taka w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg orsay-plisowana-spodniczka.jpg (54,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2012-10-02, 20:27   #345
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
a do jakich sklepów sa zniżki? od kiedy do kiedy obowiązują?
Stary 2012-10-02, 20:38   #346
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Ja też! Ma to swój specyficzny urok
Wstawałam tam jak miałam zjazdy w Poznaniu i pociąg jakoś chwilę po 5. Niestety później szybko byłam zmęczona :/
Teraz do pracy wstaję o 5.40.
Ja w wolne dni jestem raczej rannym ptaszkiem, lubię wstawać stosunkowo wcześnie, ale jak mam zajęcia, szkołę czy cokolwiek to choćbym miała rano zasuwać jak dziki pegaz to nie wstanę przed 6
Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o moją liste must have to z pewnością nie ma na niej jeansów i trencza.
Na mojej na pewno nie ma jeansow, nienawidzę nosić spodni.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:39   #347
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ja również dołączam do próśb o zdjęcia

Wkleję jutro zdjęcie płaszcza na sobie. Napiszę tylko, że nie jest on klasyczny, nie jest gładki, nie ma żadnego zapięcia.
Obwiązuje się w pasie cienkim szaro-brązowym paskiem. Płaszcz jest w taką jakby kolorową pepitkę ( biel, szarość, blady róż, ciemny fiolet) .
W składzie ma trochę wełny, alpaki, poliamid, poliester i akryl. Generalnie na zdjęciu nie wygląda to zbyt ciekawie, nie widać kolorów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg materiał.jpg (34,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sisley.jpg (51,3 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez cosma
Czas edycji: 2012-10-02 o 20:43
Stary 2012-10-02, 20:49   #348
naven
Raczkowanie

Kupiłam dziś kremowy sweter F&F z tesco, pokazywała go Mirell, fajny
z bloga http://mysimplecity.blogspot.com/
i panterkową bluzkę również F&F

poszukuję dobrze skrojonej błękitnej koszuli, widziałyście gdzieś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sdc11534f.jpg (38,7 KB, 174 załadowań)
naven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:52   #349
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam dziś In Style, a wcześniej Avanti, ale zobaczyłam, że w nim nie ma żniżki do Reserved
mogę którejś z dziewczyn z Poznania odstąpić te zniżki z Avanti.
Cytat:

Flavia ma długi regulowany pasek To moja ulubiona torebka do puchowego płaszcza zimą. Przewieszam ją sobie wokół tułowia i mogę schować ręce do kieszeni, nie marzną mi.
Moim zdaniem jest wytrzymała, ja sporo ze sobą noszę (im większa torebka tym więcej do niej rzeczy upycham ) i nie widać oznak zniszczenia.
Właśnie dziś oglądałam w RE, brązowa miała dołączony pasek i dokopałam się do czarnej, ale bez paska... Może w innym egzemplarzu będzie. Kupię ją ze zniżką, jeśli jeszcze będą. Dzięki za opinię
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 20:59   #350
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleję jutro zdjęcie płaszcza na sobie. Napiszę tylko, że nie jest on klasyczny, nie jest gładki, nie ma żadnego zapięcia.
Obwiązuje się w pasie cienkim szaro-brązowym paskiem. Płaszcz jest w taką jakby kolorową pepitkę ( biel, szarość, blady róż, ciemny fiolet) .
W składzie ma trochę wełny, alpaki, poliamid, poliester i akryl. Generalnie na zdjęciu nie wygląda to zbyt ciekawie, nie widać kolorów.
Brzmi ciekawie Pokaż się koniecznie Ile kosztował jeśli mogę spytać?A można gdzieś w sieci obejrzeć aktualną kolekcję płaszczy Sisley? Gdzieś na wizażu czytałam, że są dobre gatunkowo.

Mnie się podobają płaszcze Arytonu ale kosztują tyle, że nawet zniżka z Elle/InStyle niewiele mi pomoże
http://www.sklep.aryton.pl/plaszcze/...zna-dyplomatka

http://www.sklep.aryton.pl/plaszcze/...plaszcz-z-napa

http://www.sklep.aryton.pl/plaszcze/...plaszcz-p-3834
Stary 2012-10-02, 21:14   #351
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi ciekawie Pokaż się koniecznie Ile kosztował jeśli mogę spytać?A można gdzieś w sieci obejrzeć aktualną kolekcję płaszczy Sisley? Gdzieś na wizażu czytałam, że są dobre gatunkowo.

Mnie się podobają płaszcze Arytonu ale kosztują tyle, że nawet zniżka z Elle/InStyle niewiele mi pomoże
http://www.sklep.aryton.pl/plaszcze/...zna-dyplomatka

http://www.sklep.aryton.pl/plaszcze/...plaszcz-z-napa

http://www.sklep.aryton.pl/plaszcze/...plaszcz-p-3834
Taki płaszcz jak ten 1 beżowy też mierzyłam w sisley. Ale doszłam do wniosku, że choć chciałabym jakiś camelowy to jest ich jednak sporo w sklepach i tym razem postawię na coś innego.
Sisley ma swoją stronę, ale dosyć kiepską
Płaszcz kosztował 839zł. Jeszcze nigdy tyle nie dałam za ciuch
Ogólnie mają sporo, prostych i klasycznych rzeczy, ale drogich.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Ładne te płaszczyki. Fakt są bardzo drogie, ale jak popatrzysz na skład to się nie dziwię.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

W Massimo widziałam taki:
http://www.massimodutti.com/webapp/w...Y%2BZ%2BALPAKI

ładny, ale był tak zabezpieczony, że bałam się go zmierzyć
Stary 2012-10-02, 21:26   #352
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja miałam podkład Healthy Mix, ale nie zauważyłam u siebie żadnego zapychania.
ja również, ten podkład ładnie wyrównuje koloryt skóry
Stary 2012-10-02, 21:27   #353
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naven Pokaż wiadomość

Kupiłaś za 49zł? Ja jak się po niego wybrałam to okazało sie, że ten kolor przemetkowali na 49zł z 32... doszłam do wniosku, że znajdę coś lepszego

Przymierzyłam kurtkę z Zary, co myślicie?
I mierzyłam też marynarkę Lany, ale brzydko odstawała na plecach, a 34 już nie było...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (64,3 KB, 265 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:29   #354
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny, zniżki są wymienione w wątku dotyczącym rabatów i promocji. Obowiązują w czasie najbliższego weekendu
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:44   #355
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Piękny jest.
Cytat:
Kupiłaś za 49zł? Ja jak się po niego wybrałam to okazało sie, że ten kolor przemetkowali na 49zł z 32... doszłam do wniosku, że znajdę coś lepszego

I mierzyłam też marynarkę Lany, ale brzydko odstawała na plecach, a 34 już nie było...
Moim zdaniem jest świetna!
Cytat:
Dziewczyny, zniżki są wymienione w wątku dotyczącym rabatów i promocji. Obowiązują w czasie najbliższego weekendu
Jakie zniżki, bo chyba coś przeoczyłam?

Wklejam zestaw z dzisiaj, połączyłam dwa kolory czarny i bordowy. Płaszcz i sweter z H&M, czarne rurki z reserved (nowy nabytek, miał dziś swoją premierę, jestem bardzo zadowolona), torba z zary, szpilki z CCC.
Kupiłam też basicowy t-shirt w paski w reserved. Cały czas myślę nad swetrem. Nie kupiłam S, bo była ostatnia sztuka, pozaciągana, teraz mam na sobie M i nie wiem czy nie jest za duży...
Sama nie wiem czy chcę sweter dopasowny czy luźny, wiem tylko, że chcę jasny, bo czarny kupiłam w h&m (taki jak pokazywała Anies).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0500.jpg (92,5 KB, 329 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0504.jpg (111,0 KB, 279 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0507.jpg (81,4 KB, 313 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:46   #356
naven
Raczkowanie

Cytat:
Kupiłam dzisiaj za 32,00 zł, tyle myślę że jest wart

PaulinaMigotka, sweterek kremowy, który masz na sobie wydaje mi się za duży i jakiś taki pognieciony? chyba, że ma być taki oversize i wymaga rozprasowania w domu

Cieszę się, że sweterek się podoba, były jeszcze szare i czarne

Edytowane przez naven
Czas edycji: 2012-10-02 o 21:49
naven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 21:53   #357
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam dzisiaj za 32,00 zł, tyle myślę że jest wart

PaulinaMigotka, sweterek kremowy, który masz na sobie wydaje mi się za duży i jakiś taki pognieciony? chyba, że ma być taki oversize i wymaga rozprasowania w domu

Cieszę się, że sweterek się podoba, były jeszcze szare i czarne
Jest za duży, bo mam rozmiar M, coś mi w nim nie pasuje, niby fajny, ale jednak. Chyba muszę poszukać czegoś innego, ale chcę chyba bardziej lużny, oversize.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:03   #358
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Nie jesteś jedyną. Nie ukrywam,że kilka modeli przykuło moją uwagę. Natomiast zdecydowana większość nie przypadła mi do gustu.

Jeżeli dobrze czujesz się w obecnych włosach, nie zmieniaj.
Możesz trochę o nich opowiedzieć? Pofarbowane końcówki są bardzo mocne? Masz może jakieś zdjecia, któe odzwierciedla Twój kolor?
Widoczny jest ciemniejszy odrost, reszta się już trochę ujednoliciła. Pasma jaśniejsze były bardziej wyraźne lecz z czasem jasny blond lekko zżółkł.
Kolor podobny do tego na zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg withneyportombrehaircolor.jpg (18,8 KB, 56 załadowań)

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:16   #359
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Piękny jest.

Moim zdaniem jest świetna!

Jakie zniżki, bo chyba coś przeoczyłam?

Wklejam zestaw z dzisiaj, połączyłam dwa kolory czarny i bordowy. Płaszcz i sweter z H&M, czarne rurki z reserved (nowy nabytek, miał dziś swoją premierę, jestem bardzo zadowolona), torba z zary, szpilki z CCC.
Kupiłam też basicowy t-shirt w paski w reserved. Cały czas myślę nad swetrem. Nie kupiłam S, bo była ostatnia sztuka, pozaciągana, teraz mam na sobie M i nie wiem czy nie jest za duży...
Sama nie wiem czy chcę sweter dopasowny czy luźny, wiem tylko, że chcę jasny, bo czarny kupiłam w h&m (taki jak pokazywała Anies).
Masz bardzo ładne szpilki na tych zdjęciach. Jaka to firma?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 22:21   #360
emely
Rozeznanie

Cytat:

Ja kupiłam ją w zeszłym roku i bardzo sobie chwalę , w ogóle mam wrażenie, że jest nieco grubsza niż ta z obecnej kolekcji.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości