Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-14, 23:34   #4501
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Mya wyslalam priv ,dostalas?
Stary 2012-10-14, 23:48   #4502
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
taaak, pamiętam jak mnie stawiałaś do pionu i mówiłaś, że będzie dobrze. Jezuuu a ja taka zmasakrowana wtedy byłam... szok jak to się zmieniło A okres...no ja w tym miesiącu nie wiem dlaczego 10 dni obsuwy miałam...noooo jakiś dziwny miesiąc...

Mya czy do przegrzewania sauna też się zalicza?
Ta na ultraczerwień-tu nie do końca można powiedzieć czy możemy chodzić. Producent odsyła do lekarza, lekarz do producenta. Poczytajcie co piszą producenci- nie robili takich badań i nie wiedzą.
A na zwykłą lekarze mówią że można-oczywiście z odpowiednio długim zimnym prysznicem na koniec.
Ja zdania własnego nie mam- nie byłam nigdy bo mi nigdy nie było wolno.
Sauna ujędrnia skórę- ale czy piersi są po saunie też jędrne czy im takie grzanie nie szkodzi i dlaczego nie i jak wyglądają piersi (zwłaszcza otoczki) w trakcie, jak się grzeją . Moje by się pewnie rozpynęły, otoczki by miały ze 20 cm
Jak któraś chodzi na saunę to się chętnie dowiem jak to wygląda

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Mya wyslalam priv ,dostalas?
tak, tak- już zaraz zmykam na pocztę
Tu już się żegnam miłego poniedziałku

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 00:16   #4503
celina777
Rozeznanie

I ja mowie dobrej nocki

Belsenko do spanka ! Juz! ...bo skora Ci sie nie nawilzy jak bedziesz dlugo siedziala))

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-15 o 00:18
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 01:09   #4504
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
no ja tak myślę, że my bezbiuściaste trafiamy na takich co wolą tyłki i dlatego tak strasznie się im podobamy mimo, że bez biustu hihhiiii
widzę temat na czasie wczoraj z moim TŻ wspominaliśmy jak się poznaliśmy. pracowałam na siłowni a on przychodził jako klient i mówił, że zawsze jak wbiegałam po schodach to patrzył jak mi się fajnie tyłek trzęsie w opiętym dresie więc chyba wyrwałam go 'na pupę' a teraz cycuszki ma gratis

no a za to on wyrwał mnie.... na nogi
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 07:29   #4505
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HORO kurde dowiem się jaki to był pas bo nie pamiętam,a balsam jakiś z loreala ujędrniający,po prostu i naprawdę mocno go szczypałam i masowałam,ale nie wiem czy ty tak możesz???Ale może jakoś delikatnie, skórę uważając na bliznę oczywiście..a moim zdaniem jakby Ci nie mówili to po jakimś czasie brzuch jeszcze się zmieni,nie sądzisz też że tak będzie???będzieee:e hem:

TONIU
MATII
GWEN
ALEX
CELINA
PRZEDPO
MAYUnikogo tu więcej nie widzę,chociaż całąąąą resztę całuję równie mocno
dołączam się do buziaków dla wszystkich
Klauduś,
czekam na namiary na pas poporodowy
a brzuch... wygląda nieciekawie i zapowiada się, ze niewiele się to zmieni
Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
wlasnie lekarz mi dobral taki maly implant, wlasciwie mowa byla o 275 ale po przebudzeniu dowiedzialam sie ze wlozono mi 260!! Troche bylo tez mojej winy bo od progu krzyczalam ze nie chce miec wielkich! Tylko srednie stojace! Ja mam bardzo malo tkanki i doktorek powiedzial mi ze w moim przypadku tylko anatomiczne,zreszta moim zdaniem wygladaja prawie jak okragle na mnie. Moze nie mialbym zarzutu do wielkosci bo w sumie mam rozmiar 75 D no ale do metody umieszczania dlatego musze wymienic jak juz mam je nosic to powinnam byc zadowolona ... a czy Ty tez planujesz powiekszenie?
kochana,
fotki powalają zazdroszczę figurki
a piersiaki wyglądaja na spooore jak na 260 cc

Cytat:
jak będziesz dużo jadła to dużo przytyjesz Moja mama przytyła w ciąży 30 kg, moje siostry też sporo ja natomiast ok 15 kg ale mama mnie pilnowała tzn. jak nakładałam sobie jedzonko to zgarniała mi połowe ziemniaczków i wrzucała na to miejsce surówki i mówiła,że ona przytyła i nigdy nie zrzuciła wiec nie chce tego dla mnie aaa i miałam to szczęście, że odrzucało mnie od słodyczy i ciast. Normalnie jestem łasuch ale w ciąży miałam na odwrót i myślę, że to mi tyłek uratowało. W każdym razie tak chuda jak miesiąc po porodzie nie byłam już nigdy więcej
nie ma na to reguły
mam kumpelę, która ważyła 49 kg, w ciąży przytyła 40, więc do porodu toczyła się z wagą prawie 90 kg. A po miesiącu była płaska jak deska z wagą sprzed ciąży

Cytat:
co do ciąż kobitki to ja 17kg przybyłam w obu....po synciu szybciej zrzuciłam.a po małej tak 5 miesięcy do swojej figury..bo karmiłam piersią i nie stosowałam jakiejś radykalnej diety..i poszło..samo..a noo,plus ćwiczenia!!!a że naturalnie rodziłam to szybko mogłam ćwiczyć
radykalnej nie, czyli jakąś stosowałaś ?
właśnie, czy jakąkolwuiek dietke można stosować podczas karmienia? żeby sobie trochę pomóc, a małej nie zaszkodzić?

Cytat:
szczerzej już nie mogę!!!!!!!![COLOR="Magenta"]WARTO WARTO WARTO!!![COLOR="Black"]
podpisuję się obiema rękoma

Cytat:
Ja mam Mirenke takze dodatkowych hormonkow nie zapodam sobie ,ciaza to nie jest takze tym tez sie nie stresuje. No czekam co powie Dr .
Celinko,
ja brałam hormonki
jak nie dostałam okresu, to mimo to brałam kolejne opakowanie tabletek i znowu nic... dopiero wtedy zrobiłam test i ... teraz jestem szczęśliwą mamusią

I dołączam obiecana fotke małej... sprzed 2 tygodni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-20121006-00013.jpg (33,3 KB, 24 załadowań)

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 07:43   #4506
celina777
Rozeznanie

...no costy Horo??? Zaszlas mimo hormonkow? Wiem ,ze takie sa statystyki i mozna ale moze zapomnialas polknac jakas tab ?
Mala przecudowna
Milego dzionka dla wszystkich

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 27
Alexo912 12.11- 27
Matti 14.12- 60
Paularetka 03.01- 80 [/QUOTE]
Stary 2012-10-15, 08:09   #4507
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
...no costy horo??? Zaszlas mimo hormonkow? Wiem ,ze takie sa statystyki i mozna ale moze zapomnialas polknac jakas tab ?
Mala przecudowna
Milego dzionka dla wszystkich

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 27
alexo912 12.11- 27
matti 14.12- 60
paularetka 03.01- 80
[/quote]
nie zapomniałam żadnej wziąć
zresztą w szpitalu od lekarzy dowiedziałam się, że zdarzają się ciąże przy spiralach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 08:17   #4508
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że trzeba czekać, tylko mąż już się niecierpliwi . No ale trudno, musi czekać bo wyjmować nie zamierzam, o nieeee
ojć dawno się nie odzywałam ale teraz muszę Aniczko, no wiesz co, ale Ci wsparcie daje ten Twój mężulek, pogoń go kijem i wogóle nie pozwól piersi dotykać. no co za osioł kosmaty, zdenerwowal mnie bardzo. toż Ty masz młodziutkie cycunie a on by tarmosić chciał i śmie Ci powiedzieć po tym co przeszłaś, że wolał poprzednie. wogóle się nim nie przejmuj, przyjdzie czas to cycki zmiękną i zapomnisz, że coś w środku siedzi, też w to nie wierzyłam ale tak jest naprawde i nigdy nie żałuj tej decyzji obojętnie co on mówi
Stary 2012-10-15, 08:21   #4509
celina777
Rozeznanie

Wiem...wiem...ze mozna byc w ciazy przy mirenie ale zawsze sie mysli...mnie to nie spotka ale jakby to tez tragedii nie bedzie tylko słodziak kolejny ...pisze tak bo mysle - mi sie to ie przytrafi hahahah....
Witaj Joasi

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-15 o 08:23
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 08:40   #4510
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć laseczki!!!kurde wy spać nie możecieTONIA hi...chyba mało snu potrzebujesz:p

JOASIIII no nareszcie..już Cię telefonem miałam nękać,jakbyś się nie pokazała kilka dni!!!!!!!!gdzie byłaś jak Cię nie było:cmok :pamietaj ja 03 stycznia będę we Wrocku
jestem Ci dłużna kawę z ciastkiem i obiadem

HORO kurde dziś sprawdzę jaki to był pas..ale taki wciągany a nie zapinany,zapinane są do du....wyglądał już bandaż elastyczny
a dietki nie stosowałam,jedynie jak chciałam przyspieszyć chudnięcie to na kolacje jadłam kanapki z WASY chlebka zamiast innych rzeczy,z resztą ja wystarczy że tak robię to zawsze lecę z wagi...i to polecam....ja jem wasę żytnią tą w pomarańćzowym opakowaniu i robię normalne kanapeczki,mniej wędliny,więcej nabiału i warzyw i zjadam 3 sztuki!!!

DZIEWCZYNKI całuję i spadam poćwiczyć na 10później prosto do knajpy jadę!!!więc do wieczorka pewnie!!!:cmo k:
miłego dnia!!!
Stary 2012-10-15, 08:43   #4511
Matti
Zadomowienie

Cytat:
10 powinnam dostac a dzis 14 i to koniec dnia. Blizny ok a na wiosne nie bedzie prawie widac,zreszta sama to Ci pislam na poczatku ale wiesz...chce sie pocieszyc bo zaczyna mnie to dotyczyc
A co ja miałam powiedzieć, jak mi się spóźnił 18 dni? oby mi się unormowało, oby...

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 08:47   #4512
jooasi
Wtajemniczenie

cześć Celinko jak Ty masz mirenke to nie przejmowałabym się brakiem okresu bo przy niej czasami całkiem zanika. ja mam swoją 4 lata i wcześniej miałam regularnie plamienia a teraz coś mi się miesza, w wakacje całkiem obficie pokrawiwałam i to co 3tyg a teraz pare kropek co 1,5mc. wybieram sie do gin na coroczną kontrole a przy okazji może sprawdzi czy przypadkiem nie przestaje działać to ustrojstwo.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Klaudeczka jestem jestem problemy z modemem mieliśmy i netem
bede pamiętała o Twojej wizycie ale nie wiem czy my na jakieś noworoczne narty nie wyjedziemy. poćwicz za mnie bo ja mam lenia znowu

Horo jak chcesz brzuszek ściskać to polecam majty wyszczuplające z Triumpha, ekstra trzymają. ja miałam kiedyś taki pas, poszedł w kąt po dwóch uzyciach bo był cholernie niewygodny i w żebra się wbijał a majciochy są ok i pupe przy okazji trzymają

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-10-15 o 08:50
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:21   #4513
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

HORO kurde dziś sprawdzę jaki to był pas..ale taki wciągany a nie zapinany,zapinane są do du....wyglądał już bandaż elastyczny
a dietki nie stosowałam,jedynie jak chciałam przyspieszyć chudnięcie to na kolacje jadłam kanapki z WASY chlebka zamiast innych rzeczy,z resztą ja wystarczy że tak robię to zawsze lecę z wagi...i to polecam....ja jem wasę żytnią tą w pomarańćzowym opakowaniu i robię normalne kanapeczki,mniej wędliny,więcej nabiału i warzyw i zjadam 3 sztuki!!!

DZIEWCZYNKI całuję i spadam poćwiczyć na 10później prosto do knajpy jadę!!!więc do wieczorka pewnie!!!:cmo k:
miłego dnia!!!
sprawdź koniecznie
ja też mam taki wciągany, ale rozmiar M i do tego dosyć waski, więc mi nie starcza na caly wielki brzuchol... a jak się juz rozciągnie, to wcale nie spełnia swojej roli
ja juz jem wasę i to pieczywo ryżowe ... i tyję zamiast chudnąć.
Byłam ostatnio na szczepieniu z małą i pediatra powiedziała mi, ze niektóre kobiety chudna dopiero jak przestają karmić... czyżby mnie to spotkało

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

Horo jak chcesz brzuszek ściskać to polecam majty wyszczuplające z Triumpha, ekstra trzymają. ja miałam kiedyś taki pas, poszedł w kąt po dwóch uzyciach bo był cholernie niewygodny i w żebra się wbijał a majciochy są ok i pupe przy okazji trzymają
oj, to dzisiaj zmiast po sweterek wybiorę sie po majty do triumpha
i bede nosić jednoczesnie majty z pasem
męczy mnie juz kombinowanie z obszernymi swetrami

Stary 2012-10-15, 11:14   #4514
jooasi
Wtajemniczenie

horo z tym chudnięciem może być tak jak piszesz u mnie przy dwóch dziewczynach schudłam jak karmiłam po 3mc wracałam do stanu wyjściowego a przy jednej wygladałam jak smok przez 11mc karmienia a potem samo wszystko spadło jak odstawiłam od cyca.
Stary 2012-10-15, 12:32   #4515
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
horo z tym chudnięciem może być tak jak piszesz u mnie przy dwóch dziewczynach schudłam jak karmiłam po 3mc wracałam do stanu wyjściowego a przy jednej wygladałam jak smok przez 11mc karmienia a potem samo wszystko spadło jak odstawiłam od cyca.
Wlasnie tak mi powiedziala Pani Dr
I chyba tak jest, bo wprawdzie jem dobrze, ale staram się nie przesadzac i już nie przeginam ze slodyczami. A waga ani drgnie, wrecz przecoiwnie, bo mam dodatkowy kilogram na plusie
Musze siwybrac na usg piersi, bo od 2 dni pobolewaja mnie pod koniec karmienia tak w srodku. Mam nadzieje, ze nic się nie dzieje...

Stary 2012-10-15, 12:59   #4516
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc kobieki

Mya czemu zabrania sie cieplych kąpieli?pewnie juz mowiono o tym ale jakos wtedy nie zwrocilam na to uwagi. A ja robie sobie takie cieple

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:20   #4517
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

doradźcie kobiety jakiś dobry krem na piersi, wzmacniający, przed i po zabiegu.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:27   #4518
Kaori_91
Raczkowanie

Hej,
jestem nowa ale od pewnego czasu podczytuję sobie to, o czym piszecie. Jestem już po zabiegu, dokładnie dziś jest 3-ci dzień, bo operację miałam 12.10.12r. Bardzo długo zbierałam się z tym, aby ujawnić swój problem, z którym borykałam się przez tyle lat. U mnie wyglądało to tak, że byłam jak amazonka. Zawsze miałam ogromną asymetrię ale problem tkwił głównie w tym, iż lewej piersi to ja nie miałam tak na dobrą sprawę, płaska klata z sutkiem- jak u faceta albo dziewczynki w wieku 10 lat (nawet chyba one mają większe ). Także decyzja zapadła- cycochy są zrobione ale niepokoi mnie kilka spraw . Przede wszystkim po operacji strasznie napuchł mi brzuch a miałam płaski, umięśniony, bo dużo ćwiczyłam- teraz wyglądam jak w 6-tym miesiącu ciąży, zwłaszcza podbrzusze, okropne to jest, karykaturalne i bardzo mnie boli ten brzuch . Czy Wy też tak miałyście? Od czego to może być- przeciwbólowych leków? Po jakim czasie taki brzuch znika jeśli już? A kolejna sprawa to dziwny ból, raczej już nie ból jako taki, a mam wrażenie, że te cycki to mi zaraz eksplodują. Po jakim czasie mija takie wrażenie?
Kaori_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:41   #4519
celina777
Rozeznanie

[QUOTE=jooasi;37073979]cześć Celinko jak Ty masz mirenke to nie przejmowałabym się brakiem okresu bo przy niej czasami całkiem zanika. ja mam swoją 4 lata i wcześniej miałam regularnie plamienia a teraz coś mi się miesza, w wakacje całkiem obficie pokrawiwałam i to co 3tyg a teraz pare kropek co 1,5mc. wybieram sie do gin na coroczną kontrole a przy okazji może sprawdzi czy przypadkiem nie przestaje działać to ustrojstwo.

No i wlasnie mam potwierdzony termin oper 12 .11 ,8 rano! Wyjasnilam sprawe z okr i wszystko gra! Usg zrobione ,wynik ok,grupa krwi jest ,jeszcze badanka krwi uhhhhh....
Wieczorkiem otwieram :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-15, 14:05   #4520
jooasi
Wtajemniczenie

witaj Kaori
spuchnięty brzuch to prawie wszystkie miałyśmy zatrzymuje się woda w organizmie i pewnie też skutek uboczny narkozy, schodzi zwykle koło 2tyg
a te eksplodujące cycki też niczym dziwnym nie są, napięta skóra i wszelkie możliwe tkanki w środku dają taki efekt. te napięcie większe lub mniejsze będziesz czuła przez dłuzszy czas, nawet do pół roku tylko w późniejszym okresie nie jest tak dokuczliwe.
no i gratuluje cycuniów mam nadzieje, że bedziesz zadowolona z efektów bo przy asymetriach zwykle jest trudniejsza sprawa
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Celinko gratuluje i czekam na efekt równie niecierpliwie jak Ty pewnie a co dr powiedziała na ten przesuwający się okres?

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-10-15 o 14:07
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:10   #4521
celina777
Rozeznanie

Cytat:
witaj Kaori
spuchnięty brzuch to prawie wszystkie miałyśmy zatrzymuje się woda w organizmie i pewnie też skutek uboczny narkozy, schodzi zwykle koło 2tyg
a te eksplodujące cycki też niczym dziwnym nie są, napięta skóra i wszelkie możliwe tkanki w środku dają taki efekt. te napięcie większe lub mniejsze będziesz czuła przez dłuzszy czas, nawet do pół roku tylko w późniejszym okresie nie jest tak dokuczliwe.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Celinko gratuluje i czekam na efekt równie niecierpliwie jak Ty pewnie a co dr powiedziała na ten przesuwający się okres?
U mnie przesuwa sie okr w zaleznosci od sytuacji hehe...no ale objawy byly i to normalne ze przy mirence raz jest troszke a potem moze nie byc co nie znaczy,ze za chwile nie wroci znowu na chwile takze weszlam w nastepny etap czekania na oper POWAZNIEJSZY
Stary 2012-10-15, 14:36   #4522
Matti
Zadomowienie

A ja boję się narkozy, mam jakieś dziwne schizy, że będę wszystko czuła.. tak wiem, za dużo filmów ale takie mysli nie mogą mnie opuścić
I czy to prawda że potem lecą wlosy..? ja bujnością wlosów nie grzeszę, więc wolałabym, żeby na swoim miejscu zostały...

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:46   #4523
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
A ja boję się narkozy, mam jakieś dziwne schizy, że będę wszystko czuła.. tak wiem, za dużo filmów ale takie mysli nie mogą mnie opuścić
I czy to prawda że potem lecą wlosy..? ja bujnością wlosów nie grzeszę, więc wolałabym, żeby na swoim miejscu zostały...
Matti nie boj sie narkozy bo ona jest calkiem fajna a wloski troszke mi zmarnialy po narkozie ale pewnie nie zawsze tak sie dzieje.
Stary 2012-10-15, 15:57   #4524
horo_2
Zadomowienie

Z wlosami po narkozie zawsze jest problem mi tez za kazdym razem bardziej wypadaly. Polecam skrzyp polny przez 2 miesiace po, a nie bedzie katastrofy.
Kurcze, wlasnie zdalam sobie sprawe z ilosci narkoz jakie mialam.. Az 6 ...a wlosy sa nawet geste.
Dziewczynki, pomozcie mi w kwestii karmienia. Bylam na usg u radiologa i zeby szybko skonsultowac jego opis z dr znajacym się na piersiach z implantami, skorzystalam z mozliwosci wizyty u Pani ginekolog, ktora prowadzi poradnie laktacyjna. I ona zasugerowala, ze powinnam zdecydowac się na zatrzymanie laktacji...ze wzgledu na implanty. Znalazla mi nawet jakas broszure, w ktorej jest napisane, ze implanty piersi sa przeciwwskazaniem do karmienia. Więc o co chodzi? Zaraz dzwonie jeszcze do poloznej srodowiskowej co ona na to wszystko.

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Dzwonilam do poloznej...wg niej mogę karmic i mam nie sluchac zadnych lekarzy

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-10-15 o 15:59
Stary 2012-10-15, 16:15   #4525
Kaori_91
Raczkowanie

jooasi- bardzo dziękuję za odpowiedź uchhh, te eksplodujące cycki to będzie zmora na wykładach, trudno będzie się skupić :P hm, dziś pierwszy raz odważyłam się zobaczyć moje nowe cycole w całej okazałości i niestety ale asymetria jest nadal, dr uprzedzała mnie, że będzie ale i tak jestem zadowolona, bo jest o niebo lepiej przynajmniej mam "coś" po lewej stronie. Chociaż i tak nie wszystkie kobiety mają idealnie równe piersi, podobno to rzadkość, więc narzekać nie będę tylko dbać o te cudeńka

Matti- narkoza to nic strasznego nawet nie będziesz wiedziała kiedy a obudzisz się już z nowym nabytkiem

horo_2- dziwne, moja dr powiedziała, że implanty nie są żadnym przeciwwskazaniem do karmienia piersią. Implant znajduje się pod mięśniem, bądź gruczołem i nie ma żadnego wpływu na takie sprawy, więc jakiś ten radiolog niedouczony i niepotrzebnie Cię tak zestresował. Najważniejsze, że już się upewniłaś
Kaori_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 16:40   #4526
horo_2
Zadomowienie

Na szczescie.
Przez moment wystraszylam się, ze moglam zaszkodzic malej.

Stary 2012-10-15, 16:51   #4527
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Na szczescie.
Kur....i tak wlasnie stersuja czasem nas pacjentow niepotrzebnie !
Stary 2012-10-15, 18:01   #4528
Katarsis87
Raczkowanie

Jednak dobrze wziąć życie w swoje ręce
Zrobiłam kurs z Makijażu permanentnego i z Przedłużania włosów
Coś dla siebie

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Na szczescie.
Mi 2 lekarzy mówiło, że implant nie szkodzi karmieniu piersią więc ze spokojem

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Znowu odczuwam nasilenie objawów po narkozie. Ehhh aż człowiek ma czasami dosyć, nie boję się operacji ale nienawidzę jak jestem po narkozie bo włosy bardziej wypadają a skórę mam suchą jak wiórek
Stary 2012-10-15, 18:42   #4529
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Horo, maleńka CUDOWNA

Hihihi, a to się dostało od Was mojemu staremu
Joasi, kochana Ty moja , cieszę się, że dzięki temu udało mi się ściągnąć Cię na forum

Dziewczyny, to naprawdę nie jest zły chłopina, tylko jak Katarzynka napisała - chlapnie coś nie przemyślawszy, a potem nieudolnie stara się to odkręcić, osioł jeden . Ale wiecie co? I tak jestem mu bardzo wdzięczna, że tak się mną opiekował po tym wszystkim, sam zaproponował kredyt na cycki choć wiedział, że będziemy musieli na wszystkim oszczędzać i tak niestety jest. Wszystko za mnie robił - sprzątał, gotował, prasował, ogródek pielił, przynosił, odnosił, no wykwalifikowana pomoc domowa lepiej by mną się nie zajęła . On ciągle twierdzi, że moje stare cycki mu się podobały, wie, że zrobiłam to wyłącznie dla siebie, nie dla niego. Mówi mi, że skoro ja jestem szczęśliwa, to on też. Co nie zmienia faktu, że ciągle łapy w stanik pcha, więc sama już nie wiem, o co mu chodzi . A że powiedział to co powiedział... Tak sobie myślę i staram się go zrozumieć - rzeczywiście chłopu może i ciężko jest przez 3 miesiące cycków nie pomiętolić . Dziś już znacznie lepiej to przyjmuję, dzięki Wam

Mati, nie bój się narkozy, ja też strasznie się bałam a to naprawdę nic wielkiego. Gorzej po... i nie chodzi o jakieś wymioty, ja dostałam przed narkozą tabletki zapobiegające ewentualnym mdłościom. Za to bardzo poleciały mi włosy, dopiero teraz widzę, że coraz mniej wypada. Miałam też kilkakrotnie wysypki na przedramionach i ogólnie organizm był bardzo osłabiony, wejście po schodach kończyło się zadyszką. Wróciło też moje ŁZS, któremu sprzyja właśnie osłabienie organizmu. Ale to wszystko kwestia przeczekania

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Katarsis, przedłużanie włosków? Fajnieee . A jakim sposobem? Takim ze zgrzewaniem, czy clip in? Ja mam bardzo cienkie i delikatne i zastanawiałam się, czy nie kupić sobie tych clip in, tylko nie wiem, czy nie będzie widać tych spinek . A zgrzewanie chyba niszczy włoski, prawda?

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-10-15 o 18:45
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:51   #4530
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz, może to i lepiej, że ci nie urosły mi w ciąży z porządnego A urosły do jakiś niebotycznych rozmiarów, pamiętam, że jak po schodach schodziłam szybko to mi się o brode obijały, no straaasznie wielkie były i to tylko kłopot bo skóra nie nadążyła za rozmiarem i zrobił się rozstęp na rozstępie, potem ciałko wróciło do normy, a z biustu zostały 2 rozciągnięte flaczki i mimo, że teraz mam implant to stanu skóry nie zmienie a Ty włożysz implant i będziesz miała piękne jędrne, zdrowe, duże piersi z gładziutką skórą

już to widzę oczyma wyobraźni

Horo
nie wiem dlaczego ucięło mi twoją wypowiedź,o tą
"nie zapomniałam żadnej wziąć
zresztą w szpitalu od lekarzy dowiedziałam się, że zdarzają się ciąże przy spiralach "

to jednak moja schiza nie jest zupełnie bezpodstawna

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Jednak dobrze wziąć życie w swoje ręce
Zrobiłam kurs z Makijażu permanentnego i z Przedłużania włosów
Coś dla siebie
brawo

ja właśnie na dniach poprawiam swój, bo już 5lat minęło od kąd zafundowałam sobie takie cudo

Anika,mój też tak gada,że robię to dla siebie,a czasem mu się wysmknie jakiś zboczony txt i już wiadomo co w trawie piszczy
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2012-10-15 o 19:09
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości