|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Mya wyslalam priv ,dostalas?
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A na zwykłą lekarze mówią że można-oczywiście z odpowiednio długim zimnym prysznicem na koniec. Ja zdania własnego nie mam- nie byłam nigdy bo mi nigdy nie było wolno. Sauna ujędrnia skórę- ale czy piersi są po saunie też jędrne ![]() ![]() ![]() ![]() Jak któraś chodzi na saunę to się chętnie dowiem jak to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- tak, tak- już zaraz zmykam na pocztę ![]() Tu już się żegnam ![]() ![]()
![]() |
#4503 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Belsenko do spanka ! Juz! ...bo skora Ci sie nie nawilzy jak bedziesz dlugo siedziala ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-15 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no a za to on wyrwał mnie.... na nogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Klauduś, czekam na namiary na pas poporodowy ![]() a brzuch... wygląda nieciekawie i zapowiada się, ze niewiele się to zmieni ![]() Cytat:
fotki powalają ![]() a piersiaki wyglądaja na spooore jak na 260 cc ![]() Cytat:
![]() mam kumpelę, która ważyła 49 kg, w ciąży przytyła 40, więc do porodu toczyła się z wagą prawie 90 kg. A po miesiącu była płaska jak deska z wagą sprzed ciąży ![]() Cytat:
właśnie, czy jakąkolwuiek dietke można stosować podczas karmienia? żeby sobie trochę pomóc, a małej nie zaszkodzić? Cytat:
![]() Cytat:
ja brałam hormonki ![]() jak nie dostałam okresu, to mimo to brałam kolejne opakowanie tabletek i znowu nic... dopiero wtedy zrobiłam test i ... teraz jestem szczęśliwą mamusią ![]() I dołączam obiecana fotke małej... sprzed 2 tygodni
![]() |
#4506 |
Rozeznanie
|
...no costy Horo??? Zaszlas mimo hormonkow? Wiem ,ze takie sa statystyki i mozna ale moze zapomnialas polknac jakas tab ?
Mala przecudowna ![]() Milego dzionka dla wszystkich ![]() cyk cyk i dzień znikł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zapomniałam żadnej wziąć ![]() zresztą w szpitalu od lekarzy dowiedziałam się, że zdarzają się ciąże przy spiralach ![]()
![]() |
#4508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4509 |
Rozeznanie
|
Wiem...wiem...ze mozna byc w ciazy przy mirenie ale zawsze sie mysli...mnie to nie spotka
![]() ![]() Witaj Joasi ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-15 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zadomowienie
|
cześć laseczki!!!kurde wy spać nie możecie
![]() JOASIIII no nareszcie..już Cię telefonem miałam nękać,jakbyś się nie pokazała kilka dni!!!!!!!!gdzie byłaś jak Cię nie było ![]() ![]() ![]() ![]() jestem Ci dłużna kawę z ciastkiem i obiadem ![]() HORO kurde dziś sprawdzę jaki to był pas..ale taki wciągany a nie zapinany,zapinane są do du....wyglądał już bandaż elastyczny ![]() a dietki nie stosowałam,jedynie jak chciałam przyspieszyć chudnięcie to na kolacje jadłam kanapki z WASY chlebka zamiast innych rzeczy,z resztą ja wystarczy że tak robię to zawsze lecę z wagi...i to polecam....ja jem wasę żytnią tą w pomarańćzowym opakowaniu i robię normalne kanapeczki,mniej wędliny,więcej nabiału i warzyw i zjadam 3 sztuki!!! ![]() DZIEWCZYNKI całuję i spadam poćwiczyć na 10 ![]() ![]() ![]() miłego dnia!!! ![]()
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
cześć Celinko
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Klaudeczka jestem jestem ![]() ![]() bede pamiętała o Twojej wizycie ale nie wiem czy my na jakieś noworoczne narty nie wyjedziemy. poćwicz za mnie bo ja mam lenia znowu ![]() Horo jak chcesz brzuszek ściskać to polecam majty wyszczuplające z Triumpha, ekstra trzymają. ja miałam kiedyś taki pas, poszedł w kąt po dwóch uzyciach bo był cholernie niewygodny i w żebra się wbijał a majciochy są ok i pupe przy okazji trzymają ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-10-15 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też mam taki wciągany, ale rozmiar M i do tego dosyć waski, więc mi nie starcza na caly wielki brzuchol... a jak się juz rozciągnie, to wcale nie spełnia swojej roli ![]() ja juz jem wasę i to pieczywo ryżowe ![]() Byłam ostatnio na szczepieniu z małą i pediatra powiedziała mi, ze niektóre kobiety chudna dopiero jak przestają karmić... czyżby mnie to spotkało ![]() Cytat:
![]() i bede nosić jednoczesnie majty z pasem ![]() męczy mnie juz kombinowanie z obszernymi swetrami ![]()
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
horo z tym chudnięciem może być tak jak piszesz
![]()
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I chyba tak jest, bo wprawdzie jem dobrze, ale staram się nie przesadzac i już nie przeginam ze slodyczami. A waga ani drgnie, wrecz przecoiwnie, bo mam dodatkowy kilogram na plusie ![]() Musze siwybrac na usg piersi, bo od 2 dni pobolewaja mnie pod koniec karmienia tak w srodku. Mam nadzieje, ze nic się nie dzieje...
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
czesc kobieki
![]() Mya czemu zabrania sie cieplych kąpieli?pewnie juz mowiono o tym ale jakos wtedy nie zwrocilam na to uwagi. A ja robie sobie takie cieple ![]()
#4517 |
Raczkowanie
|
![]()
doradźcie kobiety jakiś dobry krem na piersi, wzmacniający, przed i po zabiegu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Raczkowanie
|
Hej,
jestem nowa ale od pewnego czasu podczytuję sobie to, o czym piszecie. Jestem już po zabiegu, dokładnie dziś jest 3-ci dzień, bo operację miałam 12.10.12r. Bardzo długo zbierałam się z tym, aby ujawnić swój problem, z którym borykałam się przez tyle lat. U mnie wyglądało to tak, że byłam jak amazonka. Zawsze miałam ogromną asymetrię ale problem tkwił głównie w tym, iż lewej piersi to ja nie miałam tak na dobrą sprawę, płaska klata z sutkiem- jak u faceta albo dziewczynki w wieku 10 lat (nawet chyba one mają większe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=jooasi;37073979]cześć Celinko
![]() No i wlasnie mam potwierdzony termin oper ![]() Wieczorkiem otwieram ![]()
#4520 |
Wtajemniczenie
|
witaj Kaori
![]() spuchnięty brzuch to prawie wszystkie miałyśmy ![]() ![]() a te eksplodujące cycki też niczym dziwnym nie są, napięta skóra i wszelkie możliwe tkanki w środku dają taki efekt. te napięcie większe lub mniejsze będziesz czuła przez dłuzszy czas, nawet do pół roku tylko w późniejszym okresie nie jest tak dokuczliwe. no i gratuluje cycuniów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Celinko gratuluje ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-10-15 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4522 |
Zadomowienie
|
A ja boję się narkozy, mam jakieś dziwne schizy, że będę wszystko czuła.. tak wiem, za dużo filmów ale takie mysli nie mogą mnie opuścić
![]() I czy to prawda że potem lecą wlosy..? ![]() ![]()
#4523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Z wlosami po narkozie zawsze jest problem
![]() Kurcze, wlasnie zdalam sobie sprawe z ilosci narkoz jakie mialam.. Az 6 ...a wlosy sa nawet geste. Dziewczynki, pomozcie mi w kwestii karmienia. Bylam na usg u radiologa i zeby szybko skonsultowac jego opis z dr znajacym się na piersiach z implantami, skorzystalam z mozliwosci wizyty u Pani ginekolog, ktora prowadzi poradnie laktacyjna. I ona zasugerowala, ze powinnam zdecydowac się na zatrzymanie laktacji...ze wzgledu na implanty. Znalazla mi nawet jakas broszure, w ktorej jest napisane, ze implanty piersi sa przeciwwskazaniem do karmienia. Więc o co chodzi? Zaraz dzwonie jeszcze do poloznej srodowiskowej co ona na to wszystko. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Dzwonilam do poloznej...wg niej mogę karmic i mam nie sluchac zadnych lekarzy ![]()
Allergan Inspira TRX 615g 1.09.2009 Szczecin 3.02.2014 - wracam do ćwiczeń ![]() Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2012-10-15 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Raczkowanie
|
jooasi- bardzo dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() Matti- narkoza to nic strasznego ![]() ![]() horo_2- dziwne, moja dr powiedziała, że implanty nie są żadnym przeciwwskazaniem do karmienia piersią. Implant znajduje się pod mięśniem, bądź gruczołem i nie ma żadnego wpływu na takie sprawy, więc jakiś ten radiolog niedouczony i niepotrzebnie Cię tak zestresował. Najważniejsze, że już się upewniłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Na szczescie.
Przez moment wystraszylam się, ze moglam zaszkodzic malej.
#4527 |
Rozeznanie
|
Kur....i tak wlasnie stersuja czasem nas pacjentow niepotrzebnie !
![]() |
#4528 | |
Raczkowanie
|
Jednak dobrze wziąć życie w swoje ręce
![]() Zrobiłam kurs z Makijażu permanentnego i z Przedłużania włosów ![]() Coś dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Znowu odczuwam nasilenie objawów po narkozie. Ehhh aż człowiek ma czasami dosyć, nie boję się operacji ale nienawidzę jak jestem po narkozie bo włosy bardziej wypadają a skórę mam suchą jak wiórek ![]()
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Horo, maleńka CUDOWNA ![]() Hihihi, a to się dostało od Was mojemu staremu ![]() Joasi, kochana Ty moja ![]() ![]() Dziewczyny, to naprawdę nie jest zły chłopina, tylko jak Katarzynka napisała - chlapnie coś nie przemyślawszy, a potem nieudolnie stara się to odkręcić, osioł jeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mati, nie bój się narkozy, ja też strasznie się bałam a to naprawdę nic wielkiego. Gorzej po... i nie chodzi o jakieś wymioty, ja dostałam przed narkozą tabletki zapobiegające ewentualnym mdłościom. Za to bardzo poleciały mi włosy, dopiero teraz widzę, że coraz mniej wypada. Miałam też kilkakrotnie wysypki na przedramionach i ogólnie organizm był bardzo osłabiony, wejście po schodach kończyło się zadyszką. Wróciło też moje ŁZS, któremu sprzyja właśnie osłabienie organizmu. Ale to wszystko kwestia przeczekania ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Katarsis, przedłużanie włosków? Fajnieee ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-10-15 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już to widzę oczyma wyobraźni ![]() Horo nie wiem dlaczego ucięło mi twoją wypowiedź,o tą "nie zapomniałam żadnej wziąć ![]() zresztą w szpitalu od lekarzy dowiedziałam się, że zdarzają się ciąże przy spiralach ![]() ![]() to jednak moja schiza nie jest zupełnie bezpodstawna ![]() Cytat:
![]() ja właśnie na dniach poprawiam swój, bo już 5lat minęło od kąd zafundowałam sobie takie cudo Anika,mój też tak gada,że robię to dla siebie,a czasem mu się wysmknie jakiś zboczony txt i już wiadomo co w trawie piszczy ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2012-10-15 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.