Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 10:01   #2611
evvelina88
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
hmm moja koleżanka rodziła kilka miesięcy temu w Salve przez CC i nie była zadowolona, bo zapłaciła chyba koło 4000 i mówiła, że było strasznie, ale nie widziałam się z nią, więc nie znam szczegółów
ja miałam rodzić w Bielsku, ale NFZ zerwał z nimi kontrakt i zostałam trochę na lodzie, więc z mężem zdecydowaliśmy się na MP - jemu się tam bardzo podoba co pisałam kilka stron wcześniej, dla mnie było trochę strasznie jak oglądałam porodówkę. Pocieszam się tym, że mają najwyższy poziom akredytacji i jak coś będzie nie tak, to będę w najlepszym miejscu z możliwych to chyba jedyny plus

właśnie pisałam do niego wczoraj i dzisiaj i nie dostałam odpowiedzi, jutro jak nie dostanę awizo to będę dzwoniła do niego.

Tak, czekamy na Antosia
Ja też pytałam czy są pewni, że tam nie ma kamieni, to mi powiedzieli, że nie robili mi usg nerek i że mam się zgłosić na badanie nerek dopiero po porodzie ( w ogóle jak ja dostałam tej kolki to byłam na wakacjach na Mazurach i pojechałam do szpitala w Szczytnie bo tak mnie brzuch po prawej stronie bolał, że myślałam, że umrę) i w sumie wzięli mnie na ginekologię i zrobili tylko usg ciążowe.
Ale mówili, że to się w ciąży zdarza - mnie chyba wytrzęsło w samochodzie, bo jechaliśmy prawie 400 km bez przystanków ( ja kurat całą drogę spałam) i możliwe, że dlatego mi się coś tam porobiło. Ale tak ostatecznie to nie wiem co to było. Tydzień wcześniej miałam złe wyniki moczu i zaczęłam brać Furaginum chyba, ale jak widać nic mi nie pomogło....
Po porodzie chyba się wybiorę na te badania, bo jak mam te kamienie, to wolę się ich pozbyć zanim urosną
Słyszałam opinie, że nosząc pod serduszkiem chłopców nasze nerki są bardziej narażone. W szpitalu od razu pytali mnie o płeć malca, więc może to ma jakiś związek.

Na USG nerek (robił mi tym samym sprzętem co USG brzucha) widać było mocno powiększoną nerkę, w moczu też liczne bakterie, ale teraz po antybiotyku jest lepiej, hehe teraz jem jakieś ekstra żelazo i jestem w ciężkim szoku bo robię czarną kupencję.

Witam się z kawką i książeczką
PS. będę co nie co wrzucać na maila, może macie ochotę na jakieś konkretne pozycję?

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:06   #2612
Dojotka1987
Zakorzenienie

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Witam się po usg
Ogólnie jestem zawiedziona, zdenerwowana i lekko smutna.
u mojego tez glowka jest wieksza 2 tyg i podobno wszystko ok)
Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Jak małe będzie gotowe to samo się odezwie, że chce wyjść
Naciesz się jeszcze ....
poki co to wszystko pasuje do mnie teraz;p

a co do waszej wczorajsze dyskusji to ja tez czuje sie juz gotowa tylko moj M teraz przez 4 dni ma nocki wiec od 17 do 7 rano jestem sama w domu to maly musi w dobrych godzinach przyjsc na swiat;p
Stary 2012-10-18, 10:08   #2613
weronika23
Zakorzenienie

czesc kochane ja znowu jestem do tylu
ale byulismy jednak wczoraj w miescie wybralam farby do wszytskich pomieszczen zobacyzmy jak wyjdzie w tym tyg zaczynamy malowanie
a dzis zrobilysmy zakupy zalatwilam sparwy w gminie i biore sie za konczenie porzadkow w domu dzis lodowka spizarka i lazienka bo babci tz snilo sie ze dzis w nocy rodzilam az mnie ciarki przeszlyyyyy
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:08   #2614
kia_mia
Zadomowienie

Heeej nic mi się nie chce... już widzę, ze dzis tez jednak nie zrobie tych porządków w szafkach

Fajne bransoletki z drutu w ddtvn ale kurde :P 90 zł ??

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:11   #2615
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Jej ile nowych stron.
U nas wszystko powoli do przodu i co najważniejsze - jutro do domku !!! Przyznam , ze po tym cięciu doszłam do siebie lepiej niż po poprzednim . Odpukac Kubus je śpi i robi w pieluchy i wogole to jakieś spokojne dziecko więc korzystam ile wlezie bo pewnie długo tak nie zostanie : p
Dla Kubusia i dzielnej Mamusi Super że już jutro do domku wychodzicie
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:11   #2616
madzius90
Zakorzenienie

Ja też już bym chciała mieć Bartusia przy sobie
Ale z drugiej strony wiem, że będzie mi bardzo brakować brzuszka i ogólnie stanu ciąży. Bo mimo wszystko, jak dla mnie, ciążą to cudowny okres (mimo, że ostatni miesiąc jest ciężki) i będę za nim tęsknić

Laktator musiałam zakupić już teraz, bo studiuję, także to wiąże się z wyjazdami na uczelnię co dwa tygodnie na weekend na te kilka godzin, więc mleczko będę musiała zostawić, żeby tatuś mógł nakarmić synka.

Ja w ciąży miałam dużo usg- chodzę prywatnie do gina, więc miałam niemal na każdej wizycie (ale to też ze względu na moje problemy z szyjką i macicą od połowy ciąży) + 3 usg w szpitalu
Ale na początku ciąży chodziłam też do gin na nfz i u niej miałabym te 3 standardowe usg
Ale cieszę się, że przestałam do niej chodzić, bo jak leżałam ostatnio w szpitalu to na tej samej sali co ja wylądowały jej dwie pacjentki. Wysłała je do szpitala z trzycentymetrowym rozwarciem, a jak się okazało, żadnego rozwarcia nie miały Za to w szpitalu co innego im wykryli

Livdragon
super, że tak szybko doszłaś do siebie i że wychodzicie już do domku
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:12   #2617
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
Słyszałam opinie, że nosząc pod serduszkiem chłopców nasze nerki są bardziej narażone. W szpitalu od razu pytali mnie o płeć malca, więc może to ma jakiś związek.

Na USG nerek (robił mi tym samym sprzętem co USG brzucha) widać było mocno powiększoną nerkę, w moczu też liczne bakterie, ale teraz po antybiotyku jest lepiej, hehe teraz jem jakieś ekstra żelazo i jestem w ciężkim szoku bo robię czarną kupencję.

Witam się z kawką i książeczką
PS. będę co nie co wrzucać na maila, może macie ochotę na jakieś konkretne pozycję?

to normalne po żelazie

Stary 2012-10-18, 10:13   #2618
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

dzień dobry

nadrobiłam Was od wczoraj, ale nie wiem co odpisać. Jakiś dziwny dzień mam, jakaś jestem ospała, zmęczona, wszystko mnie wkurza i doluje. Nie mogę się od rana ogarnąć uciekam i nie smęcę
Stary 2012-10-18, 10:14   #2619
weronika23
Zakorzenienie

aaaa zakupilam na reszcie stanik do karmienia i dalam cale 80 zl masakra ale ma stalki tylko nie zelazne a takie gietkie i mega wygodny
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:14   #2620
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Jej ile nowych stron.
U nas wszystko powoli do przodu i co najważniejsze - jutro do domku !!! Przyznam , ze po tym cięciu doszłam do siebie lepiej niż po poprzednim . Odpukac Kubus je śpi i robi w pieluchy i wogole to jakieś spokojne dziecko więc korzystam ile wlezie bo pewnie długo tak nie zostanie : p
to super)
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Hej

Mąż w pracy, teść w pracy, teściowa pojechała do miasta do fryzjera i na szoping, więc z Bartusiem mamy chatę wolną

A za 8 godzin wizyta
Stary 2012-10-18, 10:20   #2621
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Ja też już bym chciała mieć Bartusia przy sobie
Ale z drugiej strony wiem, że będzie mi bardzo brakować brzuszka i ogólnie stanu ciąży. Bo mimo wszystko, jak dla mnie, ciążą to cudowny okres (mimo, że ostatni miesiąc jest ciężki) i będę za nim tęsknić
Ja niby już bym chciała Małą przy sobie, ale chyba jeszcze gotowa jednak nie jestem jakoś mnie to przeraża trochę, że się zachłyśnie, że nie będę umiała ciuszków przez głowę ubierać itp O_o Brakować mi chyba będzie tylko kopniaków bo reszty jakoś miło nie będę wspominać... ogolnie mam złe samopoczucie, wygladam jak słoń morski, buty cięzko mi się wkłada, zle podnosi mi się z łóżka, w domu musze cały czas leżeć, ciuchy wszystkie porozciągane, wszyscy się patrzą na mnie jak na jakies ufo i długo by jeszcze wymieniać

Stary 2012-10-18, 10:24   #2622
kia_mia
Zadomowienie

O tak bede wspominać siebie w czasie ciąży:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hipopotam.jpg (173,7 KB, 6 załadowań)

Stary 2012-10-18, 10:26   #2623
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ja już od 8 na nogach, bo byłam na badaniach- morfologia i mocz.

Jutro wizytka tak więc musiałam wyrwac się z domu

W analitycznym była położna, która mnie przyjmuje przed wizytą u gina i porozmawiałam z nią na temat mojego przeziębienia. Mówiła abym uważała z tym naparem z czarnego bzu, bo może wywołac skurcze..zlękłam się trochę, bo od 4 rano mam dośc bolesne..na szczęście nieregularne..Kazała wziac mi nospę i położyc się do łóżka. Mówi, ze najlepszą rzeczą na regenerację jest sen tak więc mam spac ile wlezie.

Mąż na służbe, ale moja kochana mama przyjedzie aby wyjśc mi z Kenzem

Mysti- nie mart się Kochana.. Ja na te pomiary z USG patrzę z przymróżeniem oka..

Karolka- tej to się śpieszy do porodu Poczekaj jeszcze z tydzień i maluszek donoszony ! Wtedy możesz rodzic

Eluś- dzięki za troskę Czuje się troszeczkę lepiej, ale dalej bez szału..

Anielko- dla męża za wczorajsze zachowanie !!! No, ale fakt dzisiaj sie zrekompensował i zachował bardzo romantycznie..

Gabi- kurczę..mam nadzieję, że jutro dorwę jeszcze jakiś kocyk w tej Biedronce..

Marti- jak Laurka się czuje ? Cieszę sie, ze Mikoś wieczorkiem się obudził

Madzia- kciuki za wizytkę

Justa- ja chodzę do ginka na NFZ i mam USG na każdej wizycie ! Na dodatek zawsze wychodzę ze zdjęciem ! No, ale już wiele razy rozpisywałam sie na temat mojego kochanego ginekologa

Livdragon- super, że tak szybko wracasz do formy i że Kubuś taki grzeczny

Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:26   #2624
madzius90
Zakorzenienie

Ale piękna pogoda dziś u nas, słoneczko pięknie świeci

Idę troszkę posprzątać, troszkę poszwędam się po podwórku, bo aż grzech siedzieć w domu, a później jakiś obiad trzeba zmajstrować.
Odezwę się pewnie po wizycie.
Miłego dnia
Stary 2012-10-18, 10:26   #2625
DeKajka
Zakorzenienie

Witam sie .
noc przespana . na dworze cuudnie .. sloneczko swieci . przejde sie chyba dzisiaj do castoramy i dokupie naklejki na sciane dla maluszka

Zajadam sie wlasnie mlekołakami ( poduszeczki czekoladowe z galaretka w srodku ) i jogurtem pitnym ..

Musso i Advena -

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
a mnie spotkalo cos milego

moj mąz mi list zostawil..,ale sie wzruszylamz przeprosinami i wogole wyznaniami

<3 to takie slodkie
przepraszam, musialam sie pochwalic bo mnie zaskoczyl pierwszy raz mi ;list napisal
Ooooo.. romantico

Cytat:
Jej ile nowych stron.

Ale wam dobrze .. kurcze jak ja Ci kochana zazdroszcze ..

Cytat:
Hej

Mąż w pracy, teść w pracy, teściowa pojechała do miasta do fryzjera i na szoping, więc z Bartusiem mamy chatę wolną

A za 8 godzin wizyta
Nie przejmuj sie wizytą , najwyzej urodzisz na fotelu i do domciu wrocisz z Bartusiem ..

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
czesc kochane ja znowu jestem do tylu
ale byulismy jednak wczoraj w miescie wybralam farby do wszytskich pomieszczen zobacyzmy jak wyjdzie w tym tyg zaczynamy malowanie
a dzis zrobilysmy zakupy zalatwilam sparwy w gminie i biore sie za konczenie porzadkow w domu dzis lodowka spizarka i lazienka bo babci tz snilo sie ze dzis w nocy rodzilam az mnie ciarki przeszlyyyyy
Mojej mamie , mnie i siotrze sni sie czesto ostatnio ze rodze malego slicznego grubasa .. grube dziecko w snie oznacza kasę ale moze te sny maja inne znaczenie ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:26   #2626
emylka86
Zakorzenienie

dzien dobry!
ale nagadały znów ; p

ja juz po sniadaniu, siedze sobie z inka i czekoladka... znów bedzie plus 2kg... ale co zrobic ;p

gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni i kciuki za wizyty! : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:28   #2627
madzius90
Zakorzenienie

Kamila mam nadzieję, że skurcze odpuszczą i to przeziębienie też
Kuruj się Kochana!
Stary 2012-10-18, 10:28   #2628
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Zaraz mnie rozniesie!!! Myślałam, że zabiję pewnego pana z kolejki w Biedronce! Poleciałam rano, żeby zdążyć kupić kocyk dla malutkiej - ten polarowy za 15zł, o którym niedawno pisałyśmy. Kurcze mam dziś słaby dzień, prawie tam zemdlałam, ale nikogo o łaskę nie prosiłam, odstałam swoją kolejkę i już mam się pakować na taśmę a jakiś ssstary k. cwaniak pakuje swoje zakupy przede mnie! Patrze na niego z niedowierzaniem, a on nic! Stałam bokiem przy pierwszej kasie i udało mu się wcisnąć. No że mnie nikt nie przepuszcza w kolejce to jeszcze rozumiem, komuna już się skończyła, ale żeby bezczelnie ładować się przed ciężarną? Nie mogę tego pojąć. Poczekałam aż taśma ruszy, przesunęłam jego zakupy na miejsce, które się zwolniło pierd.... mu przed nos tę tabliczkę "następny klient" i rozładowałam swoje zakupy. Facet który stał za nim prawie posikał się ze śmiechu a ja jestem pod wrażeniem, że znalazłam w sobie odwagę ale mam w sobie tyle negatywnej energii, że zaraz oszaleję.

Edytowane przez AnnaEf
Czas edycji: 2012-10-18 o 10:30
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:29   #2629
natallkaa
Wtajemniczenie

hej hej Kochane

Cytat:
aaaa zakupilam na reszcie stanik do karmienia i dalam cale 80 zl masakra ale ma stalki tylko nie zelazne a takie gietkie i mega wygodny
super, gdzie kupowałaś?

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Ja niby już bym chciała Małą przy sobie, ale chyba jeszcze gotowa jednak nie jestem jakoś mnie to przeraża trochę, że się zachłyśnie, że nie będę umiała ciuszków przez głowę ubierać itp O_o Brakować mi chyba będzie tylko kopniaków bo reszty jakoś miło nie będę wspominać... ogolnie mam złe samopoczucie, wygladam jak słoń morski, buty cięzko mi się wkłada, zle podnosi mi się z łóżka, w domu musze cały czas leżeć, ciuchy wszystkie porozciągane, wszyscy się patrzą na mnie jak na jakies ufo i długo by jeszcze wymieniać
ja też się boję, że nie będe umiała ubierać przez głowę. Zastanawiam się wlaśnie czy na początek nie dokupić więcej ubranek rozpinanych kopertowo...bo w sumie to mam bardzo mało
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:30   #2630
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie wizytą , najwyzej urodzisz na fotelu i do domciu wrocisz z Bartusiem ..
Nie obraziłabym się.
Ale niech jeszcze z ten tydzień posiedzi w brzuszku- mamusia musi w weekend jechać się uczyć

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Mojej mamie , mnie i siotrze sni sie czesto ostatnio ze rodze malego slicznego grubasa .. grube dziecko w snie oznacza kasę ale moze te sny maja inne znaczenie ..
jeszcze troszkę
Stary 2012-10-18, 10:31   #2631
DeKajka
Zakorzenienie

Kamila - no dooobrze .. poczekam jeszcze ten tydzien ..

zdrówka kochana .
a kysz z choróbskiem .

Na pamiątkę ...

Stary 2012-10-18, 10:31   #2632
karolla12
Rozeznanie

Witam się Kochane w 36 tygodniu!

DeKajka jesteś niemożliwa Ale ja z pierwszym dziekiem też tak miałam,chciałam je już tu i teraz! Ale uwież najlepiej jak sobie posiedzi w brzuszku chociaż do 38 tygodniaa,poza tym z wcześniakiem trzeba jeździć non stop na kontrole do poradni zaburzeń rozwoju (przynajmniej u nas w Krakowie) Koleżanka urodziła w 36t+5 dni i brakło jej tylko 2 dni do oficjalnego donoszenia,a i tak musi cały czas z maluszkiem stawiać się na kontrolę,choć dziecię okaz zdrowia.Tak więc lepiej poczekać,no chyba że małe samo zechce wcześniej wyjść,ale na to już wpływu ni mamy

Livdragon cieszę się,że szybko dochodzisz do siebie,tym bardziej,że ja też mam mieć cc i podniosło mnie to troszeczkę na duchu. A i super,że Kubuś taki grzeczny,może już taki zostanie

Weronika gdzie kupiłaś stanik,bo ja też planuję kupić jakiś lepszy,a nie bardzo chcę na all,bo wolałabym przymieżyć.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:31   #2633
kia_mia
Zadomowienie

O kurde :
http://www.wiocha.pl/762618,Niezadowolony__prezenter

Stary 2012-10-18, 10:32   #2634
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila mam nadzieję, że skurcze odpuszczą i to przeziębienie też
Kuruj się Kochana!

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Zaraz mnie rozniesie!!! Myślałam, że zabiję pewnego pana z kolejki w Biedronce! Poleciałam rano, żeby zdążyć kupić kocyk dla malutkiej - ten polarowy za 15zł, o którym niedawno pisałyśmy. Kurcze mam dziś słaby dzień, prawie tam zemdlałam, ale nikogo o łaskę nie prosiłam, odstałam swoją kolejkę i już mam się pakować na taśmę a jakiś ssstary k. cwaniak pakuje swoje zakupy przede mnie! Patrze na niego z niedowierzaniem, a on nic! Stałam bokiem przy pierwszej kasie i udało mu się wcisnąć. No że mnie nikt nie przepuszcza w kolejce to jeszcze rozumiem, komuna już się skończyła, ale żeby bezczelnie ładować się przed ciężarną? Nie mogę tego pojąć. Poczekałam aż taśma ruszy, przesunęłam jego zakupy na miejsce, które się zwolniło pierd.... mu przed nos tę tabliczkę "następny klient" i rozładowałam swoje zakupy. Facet który stał za nim prawie posikał się ze śmiechu a ja jestem pod wrażeniem, że znalazłam w sobie odwagę ale mam w sobie tyle negatywnej energii, że zaraz oszaleję.
Ludzie to mają tupet Aniu brawo za odwagę

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:32   #2635
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Jutro wizytka tak więc musiałam wyrwac się z domu
o proszę też mam jutro wizytę cieszę się, że już trochę lepiej, kuruj się nadal

emylka86

livdragon super wieści bałam się, jak organizm znosi drugą cesarkę, czy lepiej czy gorzej - dobrze wiedzieć, że Ty zareagowałaś lepiej. A cięcie w miejscu starego było? brawa dla kubusia, ze grzeczniusi (tfu tfu) no i że już jutro wychodzicie

....

dobra odpalam simsy (anett234 to przyciśnij męża póki masz czas a którą część masz, bo ja gram w dwójkę)
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:32   #2636
karolla12
Rozeznanie

Boże napisałam przymierzyć przez ż Co się ze mną dzieje???
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:33   #2637
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nosz kurdę...... nuż się w kieszeni otwiera! za odwagę
a jak ten kocyk jakościowo i te zestawy kąpielowe?
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:33   #2638
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
ludzie bywają naprawde bezczelni .
no ale brawa dla Ciebie ze nie dalas sie i wygralas tę ''bitwę ''

Na pamiątkę ...

Stary 2012-10-18, 10:34   #2639
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry
Mi z kolei ostatnio śpi się dobrze nawet wstaję już tylko jeden raz do toalety dziwnie tak ...
Dzisiaj czeka mnie duuuuużo prasowania i chyba zacznę wieszać te firanki

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
teraz w ciazy to on jezdzil ale normalnie to ja jezdze.ile razy zatrzymywal sie i kazal sie presiadac bo juz nie mogl mnie sluchac....a ja taka ze nie umie przemilczec i mu cisne:wiem ze wredna ejstem ale jak mu tlumaze po 100 razy jak ma cos robic i nie dociera to wole sie nie wkurzac i sama siedziec za kierownica.ja wogole nie lubie z kims jezdzic...musi ktos naprawde dobrze latac zebym sie dobrze czula jako pasazer-jestem chyba bardzo wymagajaca i do tego wredna

dla swojego dziecka bedziesz najlepsza i najkochansza matka na swiecie!!jedyna i niepowtarzalna!!
dziękuję
A co do tego przesiadania to dobre Widocznie tak masz - musisz czuć się bezpiecznie i tyle. A niestety dobrych kierowców jest malutko

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
No i kolejna noc gdzie mi się włączył stan czuwania - śpię max do 1:30 i potem drepczę do 4-5 nad ranem. Chyba poród się zbliża ... w oddali słyszę takie głośnie tup tup tup

No dobra to zrobimy prawdziwy show ..... małżon będzie jechał taksówką a ja za nimi pobiegnę przez park ..... wszystkie stacje TV to pokażą

Spokojnie, wszystkie damy radę - instynkt macierzyński to nasza broń matczyna Poza tym od dzieciatych koleżanek wiem że tuż po porodzie nasze organizmy produkują masę hormonków pozwalających przetrwać ten najtrudniejszy okres.
Kamalika - nie mogę z tymi Twoimi tekstami powalasz mnie
I dziękuję

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

zapomniałam, zaczynam dzisiaj 35 tydzień, aż sama w to nie wierzę
rozpoczęcie 35 tygodnia

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Witam się w 33 tygodniu
Mam zakupione wszystko z listy prócz laktatora Cały czas się zastanawiam, czy będzie potrzebny...
33 tydzień
Ja w końcu zakupiłam ręczny - był na promocji ale długo się wahałam.
Na pewno będę czasem odciągać mleko. Zobaczę jak to będzie. Najwyżej sprzedam dalej... Niby na sr mówili aby nie kupować, zaczekać jeśli zajdzie taka potrzeba.

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
a mnie spotkalo cos milego
moj mąz mi list zostawil..,ale sie wzruszylamz przeprosinami i wogole wyznaniami
<3 to takie slodkie
przepraszam, musialam sie pochwalic bo mnie zaskoczyl pierwszy raz mi ;list napisal
dla męża; piękne

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
a ja znów mam dzis wizyte
tyle ze na NFZ, ciekawe czy bedzie grzebal jak wczoraj bylo usg
za wizytę

Cytat:
Jej ile nowych stron.
jak fajnie jutro już będziecie w domku

Cytat:
A za 8 godzin wizyta
za wizytę

Cytat:
za zakup
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 10:35   #2640
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
i bardzo dobrze zrobiłaś! burak jakiś!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości