Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 13:39   #3961
monicca1989
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Wypożyczałam była baardzo droga, poza tym nie chciałam żeby sie niszczyła i leżała kilka lat w szafie.
No właśnie ja kupiłam dałam za nią 2300zł i leży nie mogę jej sprzedać. Nawet nie mam jej gdzie trzymać za bardzo. Załuję że nie wzięłam jej na pierwsze założenie wtedy była by za 1500 i po weselu oddać do salonu, no ale trudno

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
wróciłam z biedronki i co? nie było koli w puszce
Ciężarne wykupiły
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 13:40   #3962
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
No właśnie ja kupiłam dałam za nią 2300zł i leży nie mogę jej sprzedać. Nawet nie mam jej gdzie trzymać za bardzo. Załuję że nie wzięłam jej na pierwsze założenie wtedy była by za 1500 i po weselu oddać do salonu, no ale trudno
Ja wypożyczyłam, miałam na ślubie i na sesji a potem oddałam. Moja szafa by sie nie zamknęła nawet z ta suknią
Gdybym chciała kupić swoja to musiałabym dać 4200
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 13:44   #3963
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

ale ostatnio z konkubentem przejrzelismy kilka opisow 23 tygodnia i bylam wszoku, bo w jednym opisali, ze u lekarza moge sie spodziewac bolesnego badania 'recznego". na ostatniej wizycie mialam wlasnie bolesne badanie, po nim krew w gaciach; takze kalkulator mnie uspokoil, ze to standardowe badanie ulozeia plodu a nie moj doktorek jest sadysta

mam te same mysli...
eeeeeeeeee no wez mnie nie strasz, ja za tydzien w czawartek mam wizyte w PL u lekarza

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
a to odpowiedź na posta kasia86bgo o Fasolkach na dole powinna wam się pojawić lista 1/22 piosenki proszę bardzo wczesna młodość bardzo wczesna
oooooooooo tAAAAAk - wspomnienia, to byly czasy

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
OtTakaJa za tygodnie to teraz już z górki

Malpka ja jestem z 4 marca a mi jak się poród przesunie to może mała urodzi się w urodziny babci i dziadka bo moi rodzice urodzili się w tym samym dniu i miesiącu tyle że różnica 2 lat Ale by mieli niespodziankę razem w 3 by wtedy obchodzili urodziny 27 kwietnia póki co oczekujemy 24 kwietnia
ja mam termin na 1.04. ale moze uda sie urodzic 04.04 w moje 27 urodzinki, chociaz cos czuje ze bede rodzila juz w swieta

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
http://imageshack.us/photo/my-images...121123154.jpg/
no to mój brzuszek w połowie, fajnie by było gdyby tylko drugie tyle się powiększył
ehymm SORRY ale gdzie ty masz ten brzuszek kochaniutka a poza tym oczywiscie SLICZNY

Cytat:
Napisane przez nati_85 Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko pochwalić. Byłam wczoraj na wizycie i z dziecinką wszystko dobrze rośnie i czuje się dobrze. waży jakieś 500 g. No i dowiedzieliśmy się co tam sobie pomieszkuje a więc kolejny chłopczyk na wątku. Tak się cieszę, że i dla mnie starczyło chłopczyka.
GRATULACJE dla kolejnego watkowego chlopczyka

eh was nadrobic z rana to jak wyprawa przez DZUNGLE , no ale wiecie poszlam spac ok 24.30 a wstalam tylko nie zabic mnie o 12.30 , jestem ciekawa jak ja bede wstawala rano w PL, tyle rzeczy do zalatwienia a ja taki leniuszek sie ost zrobilam

no nic u mnie LEJE czyli u was znaczy sie w PL swiata nie widac , boshe mam nadzieje ze chociaz w PL nie bedzie padac

Sorceresss pooooookaz zdjecie

AAAAAAAAAAAAAA NO I DZIS MAM 22 tygodnie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png

Edytowane przez kasia86bgo
Czas edycji: 2012-11-23 o 13:55
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 13:47   #3964
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wypożyczyłam, miałam na ślubie i na sesji a potem oddałam. Moja szafa by sie nie zamknęła nawet z ta suknią
Pokaż zdjęcie bo strasznie zaciekawiłaś mnie wyglądem Twojej sukienki
Stary 2012-11-23, 13:52   #3965
bmma
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny!
Chciałam się tylko pochwalić. Byłam wczoraj na wizycie i z dziecinką wszystko dobrze rośnie i czuje się dobrze. waży jakieś 500 g. No i dowiedzieliśmy się co tam sobie pomieszkuje a więc kolejny chłopczyk na wątku. Tak się cieszę, że i dla mnie starczyło chłopczyka.

Chciałbym się częściej odzywać ale jeszcze pracuje ale mam nadzieję, że jak pójdę na L4 to mam nadzieję odzywać się częściej.
Gratuluję wizyty i faceta
Od kiedy na L4??

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Wiecie co się stało? Sprzedałam suknię ślubną... w sumie to pieniążki mam, a suknia nadal u mnie sesesese
przyszła dziewczyna, zmierzyła, zobaczyła, że nie uszkodzona i kupiła... bez targowania... bez gderania... lubię tak
Teraz gotówkę wydam na kosmetyki kolorowe dla siebie.... a resztę dla naszej Fasolki (nie po bretońsku) zostawię...
Eh... ładna to była suknia... ładna....

AH! dziewczynki ja uciekam się pakować i jadę w miasto, a potem po męża i sruuuu do teściów Nie wiem jak z czasem i netem będzie u nich więc życzę miłego weekendu Wam wszystkim i każdej z osobna!
Super. Wzajemnie udanego weekendu

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 13:57   #3966
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
zdrówka dla synka
dzięki
Cytat:
kopa a nie może byc bacik?
hihi
.... coraz swawolniej się tu robi .......
Cytat:
Ciężarne wykupiły
Stary 2012-11-23, 13:59   #3967
bmma
Zadomowienie

Cytat:

to nie dzidziuś, to lalka
a ubranka śliczne
Dziecko, na kilku zdjęciach widać, że ma skórę odparzoną... na przedramieniu np.
Strippi, 3 głosy.

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

Stary 2012-11-23, 14:06   #3968
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

wróciłam z biedronki i co? nie było koli w puszce
za to zajadam mandarynki

ja po mandarynkach mam zgagę a nie mogę przestać ich jeść, dobrze że trafiłyśmy na ten okres, że one są tanie można kupować reklamówkami :d

Cytat:
Praca bardzo spokojna (biurowa). Troszkę więcej pracy jest na początku miesiąca ale tak ogólnie to lubię do niej przychodzić. Atmosfera ok.

Dziękuje dziewczyny za wszystkie gratulacjęJeszcze nie mogę uwierzyć, że będzie chłopczyk. Taka jestem szczęśliwa, że będziemy mieli parkę.
no to super nic tylko się cieszyć

My mamy podobnie wiekowo dzieci, córcie prawie 3 letnie i teraz synków się spodziewamy

Cytat:
oooo pochwal się co to za cudo
moja kosztowała 2300zł i leży w szafie, bo w pralni mi ją zniszczyli, a mąż przy słabym świetle nie widział i podpisał odbiór i reklamacji już nie uwzględnili

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAA NO I DZIS MAM 22 tygodnie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Dziecko, na kilku zdjęciach widać, że ma skórę odparzoną... na przedramieniu np.
Strippi, 3 głosy.
takkk? idę się przypatrzeć

dzięki za ostatnie głosy
Stary 2012-11-23, 14:07   #3969
monicca1989
Zakorzenienie

Dragusia mam pytanie do Ciebie bo właśnie mam zamiar zamówić rożek i pościel z tej aukcji co zamawiałaś rożek. I czy on jest raczej taki grubszy, pikowany? Bo widziałam kiedyś w Auchan takie po 20zł i były strasznie cieńkie i byle jak wyglądały.

Edytowane przez monicca1989
Czas edycji: 2012-11-23 o 14:09
Stary 2012-11-23, 14:10   #3970
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dzięki za listę Dragusia

nestelle nie mogę Ci nic szczególnego polecić, ale może jak coś zjesz słodkiego będzie lepiej

Mnie też coś tak pogoda dobija, jakaś nie w sosie jestem no ale za 3 h weekend i będzie dobrze

bmma żarty się Ciebie trzymają, jak widać

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
takkk? idę się przypatrzeć

dzięki za ostatnie głosy
kochana lalka na tysiąc procent, na każdym zdjęciu identyczna pozycja... chociażby :P
Stary 2012-11-23, 14:12   #3971
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi, 3 głosy.
na 100% to lalka
nawet widać, że ktoś jej pomalował paznokcie
Zobacz, że na każdym zdjęciu ma tak samo rączki, jedna rozłożona na płasko, druga lekko zgięta

http://allegro.pl/sliczne-firmowki-d...808254116.html

można te lalki kupić przez neta, są drogie, ale niektóre dziwne mamy kupują je i całą wyprawkę z wózkiem i wychodzą na dwór, było o tym kiedyś w Uwaga chyba.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Dragusia mam pytanie do Ciebie bo właśnie mam zamiar zamówić rożek i pościel z tej aukcji co zamawiałaś rożek. I czy on jest raczej taki grubszy, pikowany? Bo widziałam kiedyś w Auchan takie po 20zł i były strasznie cieńkie i byle jak wyglądały.
gruby jest ten rożek, ja też go mam i jestem zadowolona
Stary 2012-11-23, 14:12   #3972
bmma
Zadomowienie

Szukam zdjęcia... na potwierdzenie mojej tezy
może faktycznie macie rację, tak męczyć dziecko.
Skóra jednak mało idealna, z przebarwieniami...

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

Edytowane przez bmma
Czas edycji: 2012-11-23 o 14:17
Stary 2012-11-23, 14:12   #3973
kasia86bgo
Zakorzenienie

anna maria 79mi na fejsie napisala ze jak se ogranie do konca to do nas napisze, ale zyje i jest wszytsko juz OK

poza tym pranie nastawione i musze wyjsc do sklepu bo ziemniakow nie mam :/ eeeeeeeeeeeee a tak mi sie nie chce buuuuuuu

Stary 2012-11-23, 14:16   #3974
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
ale za 3 h weekend i będzie dobrze
Obserwatorko, jestes na l4? tj. wrocilas po chorobie do pracy?

Lalka. przerazajaca lalka.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 14:16   #3975
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Strippi, 3 głosy.
lalka - na 5 urodziny dostałam taką samą - chłopczyka....
Cytat:
można te lalki kupić przez neta, są drogie, ale niektóre dziwne mamy kupują je i całą wyprawkę z wózkiem i wychodzą na dwór, było o tym kiedyś w Uwaga chyba.
...albo dziwne babcie - ja dostałam od swojej właśnie na 5 urodziny
Stary 2012-11-23, 14:20   #3976
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość

Prawdopodobnie nie będziemy mieli swojego mieszkania tak jak wcześniej pisałam banki stawiają coraz dziwniejsze wymagania. Miałam powiedzieć, który to bank tak nadziwiał z pękniętym dowodem, ale dalej nie wiem. Korzystamy z doradcy finansowego i to on składa wnioski i mówi nam co jeszcze trzeba donieść, więc w sumie to nie wiemy który to bank. składamy do trzech: Multi bank, Getin Bank i Kredyt Bank, więc to któryś z tych. No i pojawiło się nowe żądanie- tż musi dać wyciąg z konta a na tym koncie ma być 110 000zł ok, więc tż z firmowego przelał na prywatne (tyle, żeby było do pokazania), wydrukował i proszę bardzo... kolejny problem: "ale to widać, że to dziś było przelane..." no to tż mówi: a jak inaczej miałem załatwić 110 tys?? no Ci ludzie nie myślą... czy jakbyśmy mieli 110 000zł na koncie to potrzebowalibysmy 160tys kredytu na mieszkanie?? wzięlibyśmy tylko 50tys. albo pożyczyli od kogoś i bez żadnej łaski ręce, nogi i wszystko inne już mi opada
wiesz co, tylko jedna rzecz Ci powiem. Zalatwianie kredytu przez posrednikow to tragedia. Mielismy tez tak zalatwiac, bo mielismy baardzo malo czasu na bieganie po bankach i Ci posrednicy mowili, ze oni wszyscy zalatwiaja i maja najlepsze warunki, bo masowo zalatwiaja kredyty itd. Jeden wieli stek bzdur, tylko przez przypadek sie zorientowalismy... bo bylismy na targach mieszkan i tam porozmawialismy z gosciem z banku. Tych papierow jest w sumie malo, bakierzy sa bardzo bardzo pomocni, zalezy im na sprzedazy kredytu i jeszcze dostalismy mega dobre warunki, lepsze oprocentowanie o 1% niz posrednicy mwoili, bo banki czesto maja lepsze warunki. Naprawde odradzam posrednikow. Ja tez skaldalam do 3 bankow i powiem Ci, ze w kazdym ludzie byli mega pomocni, a tak jak was nei widza, tylko tego posrednika, ktory moze jest do kitu, to moze tak marudza. Ja na Waszym miejscu sprobowalabym sama. Papierow wcale nie ma wiecej, a mozna zalatwic moim zdaniem duzo lepiej i moze na lepszych warunkach. Banki tych posrednikow nie lubia, w kazdym banku narzekali na nich i twierdzili,z e tragedia, no i nie mogli sie nadziwic jakich glupot nagadali nam. I zeby nie bylo - odwiedzilismy 3 posrednikow - co jeden to gorszy...
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 14:24   #3977
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:

gruby jest ten rożek, ja też go mam i jestem zadowolona
To w takim razie zamawiam rożek, zestaw 5 częściowy(kołderka,podusz ka, poszewki i ochraniacz), zestaw 2cz(poszewka na kołderkę i poduszkę) i 2 prześcieradełka.

Czy 2 zestawy pościeli wystarczy ?
Stary 2012-11-23, 14:25   #3978
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie dość gruby

tak sobie patrzę że u listopadowo-grudniowych mamuś pierwszy maluch pojawił się koniec sierpnia już. ciekawe kiedy styczniówki zaczną się rozpakowywać noi kiedy u nas ruszy heh. mam nadzieje że co najmniej do końca stycznia możemy spać spokojnie :P

Edytowane przez Dragusia88
Czas edycji: 2012-11-23 o 14:31
Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 14:34   #3979
kasia86bgo
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie dość gruby

tak sobie patrzę że u listopadowo-grudniowych mamuś pierwszy maluch pojawił się koniec sierpnia już. ciekawe kiedy styczniówki zaczną się rozpakowywać noi kiedy u nas ruszy heh. mam nadzieje że co najmniej do końca stycznia możemy spać spokojnie :P
kazda mamusia rozpakuje sie wedle terminu, to bedzie wyjatkowy watek hihihih

no nic po te ziemniaki

Stary 2012-11-23, 14:35   #3980
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Nie da rady, postaram sie poźniej wrzucic zdjęcie, ciagle jakis błąd ładowania
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 14:37   #3981
jolanT
Zadomowienie

hej dziewczyny!

wczoraj miałam pomyślny dzień- lekarz na komisji orzekł, że nie muszę pracować do końca ciąży tak się cieszę.. nareszcie nie muszę się tułać od lekarza do lekarza.. teraz mam L4 prawie do Świąt
w dodatku dowiedziałam się dużo o tutejszym szpitalu i jakie mam możliwości porodu
ale nie mogło być za pięknie.. od tego chodzenia cały dzień bolała mnie pachwina i nic nie pomagało.. nawet paracetamol ;/ na szczęście wyspałam się i dziś jest lepiej choć brzuch cały twardy ;/
ale dziecina ma daje znać o sobie wiec jest dobrze

zaczynamy przeprowadzkę więc na jakiś czas Was opuszczam..
nie będzie mnie trochę ale proszę nie wyrzucać mnie z forum
wrócę jak tylko się urządzę trochę i włączą mi neta na nowym mieszkaniu

aaa i zaczynam się już stresować wizytą 29-go.. tak jestem ciekawa co u mojego bąbelka!! no i będzie to nasze pierwsze szczegółowe badanie także boję się jakoś..

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 14:49   #3982
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Wiesz nigdy do głowy mi nie przyszło żeby o to zapytać ale na następnej wizycie zapytam położnej a dzisiaj zapytam mamusiek z Holandii na innym forum (: Wiem że zalecają spanie w śpiworkach albo takich a'la rożkach, pościel do łóżeczka tutaj znaleść to masakra (ja dostanę od cioci ), a ja w sumie wolę kołderkę bo u nas góra zimna i nie jestem pewna czy taki śpiworek wystarczy...

a propos spiworka i poscieli. CHodzi o to, ze kolderke moze dziecko naciagnac na twarz np i t niebezpieczne. Dlatego ja nawet poscieli nie kupje, bez sensu, skoro spiworki sie trzymaja, dzidzia sie ani nie zakryje ani nie odkryje. A jak masz faktycznie zimno, to widzialam tez spiworki z dlugim rekawkiem Moze to byloby rozwiazanie.
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 14:51   #3983
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

wczoraj miałam pomyślny dzień- lekarz na komisji orzekł, że nie muszę pracować do końca ciąży tak się cieszę.. nareszcie nie muszę się tułać od lekarza do lekarza.. teraz mam L4 prawie do Świąt
w dodatku dowiedziałam się dużo o tutejszym szpitalu i jakie mam możliwości porodu
ale nie mogło być za pięknie.. od tego chodzenia cały dzień bolała mnie pachwina i nic nie pomagało.. nawet paracetamol ;/ na szczęście wyspałam się i dziś jest lepiej choć brzuch cały twardy ;/

aaa i zaczynam się już stresować wizytą 29-go.. tak jestem ciekawa co u mojego bąbelka!! no i będzie to nasze pierwsze szczegółowe badanie także boję się jakoś..
za komisje

bedzie dobrze

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 15:04   #3984
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

Już dawno się nie odzywałam ale niestety nie mam zbytnio czasu.

Już pewnie nie dam rady was nadrobić.

Chciałbym się częściej odzywać ale jeszcze pracuje ale mam nadzieję, że jak pójdę na L4 to mam nadzieję odzywać się częściej.

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
A
Wiecie co się stało? Sprzedałam suknię ślubną... w sumie to pieniążki mam, a suknia nadal u mnie sesesese
przyszła dziewczyna, zmierzyła, zobaczyła, że nie uszkodzona i kupiła... bez targowania... bez gderania... lubię tak
a za ile sprzedałas jesli to nie tajemnica? i gdzie wystawiałas ogłoszenie? ja moją próbuję sprzedać już od jakiegoś czasu i nawet nikt nie dzwoni

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
a ja zaczynam 26 tydz.
mam zero energii i .... czuję się jak w niedzielny poranek po imprezie ....
potrzebuje jakiegoś kopa ....

mówisz kopa chcesz <kop>
i zdrówka dla Kuby

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Co jest z tą kolą w puszce? Najpyszniejszy napój ciążowy
a ja tam coli nigdy nie lubilam i nadal mnie do niej nie ciągnie
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 15:10   #3985
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Nie da rady, postaram sie poźniej wrzucic zdjęcie, ciagle jakis błąd ładowania
Może zdjęcie za duże ja tak kiedyś miałam, musiałam zmniejszyć w programie.
Stary 2012-11-23, 15:10   #3986
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dziewczyny ale się wypociłam wstałam cała mokra aż ze mnie woda leciała. Leżę dalej pod kołdrą może się wykuruję.

Nestelle bo tylko 10 wiadomości można zacytować w jednym poście.

Co do zwolnień - nie wiem jakie miały czy 1 czy 2 ale dużo lasek skontrolowali podobno.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 15:13   #3987
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
To w takim razie zamawiam rożek, zestaw 5 częściowy(kołderka,podusz ka, poszewki i ochraniacz), zestaw 2cz(poszewka na kołderkę i poduszkę) i 2 prześcieradełka.

Czy 2 zestawy pościeli wystarczy ?
mi wystarczyły 2 kąplety pościeli jeden zakładasz drugi pierzesz i czeka

Cytat:
to jakoś wczesnie jak w sierpniu juz zaczely
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 15:14   #3988
mariolci
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

zaczynamy przeprowadzkę więc na jakiś czas Was opuszczam..
nie będzie mnie trochę ale proszę nie wyrzucać mnie z forum
wrócę jak tylko się urządzę trochę i włączą mi neta na nowym mieszkaniu

to wspaniałe wieści, miłej pzreprowadzki no i udanej wizyty 29

a ja jeszcze tu jestem, ale ok 16 koncze prace i ciekawa jestem czy bede miała w domu neta, bo narazie mieszkam tam gdzie mieszkam i niemamy swojego neta tylko ze szkoły która jest zaraz obok, i czasami na wekend wyłączają i wtedy jestem odcieta od forumowej rzeczywistości, także albo bede tu przez wekend albo nie

a mandarynki i cola (a umnie jeszcze lepiej wchodzi pepsi) to coś co teraz lubie o takkk

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/10289

Edytowane przez mariolci
Czas edycji: 2012-11-23 o 15:16
mariolci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 15:23   #3989
kasia86bgo
Zakorzenienie

uf obiadek sie po malu robi, ale wam powiem jak szlam do sklepu akurat nie padalo ( mam jakies 2min spacerkiem ) to se mysle nie wezme parasola szybko obroce TAAAAAAAAAAAAA jasne nie wzielam po uwage ze moze byc kolejka w sklepie i qrde bele jak wracalam to stalam sie MOKRA KURA hahah.

no ale w sumie obaidek yhmm pycha, dzis juz na pewno ziemniaczki piers z kuraka i mizeria, wiem ost mialam miec ale zrobilam te nieszczesne placki ziemniaczane.

no ale jeszcze tylko 4dni i zjem sobie min:
- barszczyk czerwony ze skwarkami, fasolke po bretonsku, pyszna babcina ogorkowa, zalewajke
- zeberka - krokiety - golabki - watrobke

yhmmm SAME PYSZNOSCI mamusia mi ugotuje

Stary 2012-11-23, 15:35   #3990
mariolci
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

no ale jeszcze tylko 4dni i zjem sobie min:
- barszczyk czerwony ze skwarkami, fasolke po bretonsku, pyszna babcina ogorkowa, zalewajke
- zeberka - krokiety - golabki - watrobke

yhmmm SAME PYSZNOSCI mamusia mi ugotuje
ojej ale smaka robisz, ze ja nie mam takiej mamusi, babci czy tesciowej heee

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/10289
mariolci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości