Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 10:05   #2041
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Gucia, dzięki Kochana, to raczej za rzucenie, bo w to, że nie dostanę @ nie wierzę.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Jeżeli posiadasz takowy a macicy
Ja posiadam tłuszcz wszędzie

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:06   #2042
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No bez jajec, od kwasu foliowego to też nie zależy
A nie byłabym taka pewna

Ja znalazłam artykuł i kiedyś w porannym programie była o tym mowa...
Może to nie jest jeszcze pewne na 100%, ale jednak jakieś podejrzenia i prawidłowości są dostrzegane...

Na pewno nie na każdą kobietę może mieć wpływ, ale jednak... ja brałam kwas ponad rok..także..geny u mnie nie są powodem...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:06   #2043
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia, dzięki Kochana, to raczej za rzucenie, bo w to, że nie dostanę @ nie wierzę.

Ja posiadam tłuszcz wszędzie
taaa.. a ja mam zielone włosy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:08   #2044
Nikita...
Zakorzenienie

Butterku,

no to trzymam kciuki za rzucenie bo to swinstwo jest! No i jako przyszla mamusia masz dobra motywacje do rzucenia.
Jak moj TZ jeszcze palil to mial absolutny zakaz palenia w domu, nawet w otwartym oknie nie nie mogl stac i palic.
No i o ile w lecie mu sie chcialo wychodzic na patio o tyle w zimie juz bylo gorzej i oduczyl sie chyba z lenistwa.
Teraz podpala od czasu do czasu jak idzie z kumplami do pubu.

Cytat:
Przebijało się przez fałdy tłuszczu??
tiaaaaa, jasne

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:09   #2045
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dzieki a wiesz ze ja tez mialam taki plan tylko jakos po egzaminie mi przeszlo hahaha
Wierzę Sama pamiętam moje rozanielenie po egzaminie
Jak siedziałam w poczekalni, to wciągałam snickersa, na pobudzenie of course. Jestem w połowie, a pan wychodzi i mnie woła Moja mina bezcenna
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:15   #2046
onyks
Zakorzenienie

Cześć

Ale oberwanie chmury u nas

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
i tak

Co za no, niech nie przychodzi

Czestujcie sie
Skąd ja znam ten widok....

Cytat:
Słyszałyście o kolesiu, który dostał rok więzienia za to, że wyrzucił malego pieska przez okno z poddasza? Absurd, moim zdaniem te kary są za małe.

Kotek, fajnie z tym przedstawieniem ciekawe jak Maja zareaguje na Mikołaja.
Pamiętam, jak moja chrześnica miała 3 lata, mój tż przebrał się za mikołaja i przyszedł z całym workiem prezentów. Dał jej na początek coś malutkiego... a ona była taka zestresowana, że zapomniała w ogóle co chciała, nawet jak ją spytałam patrząc na pełny worek prezentów, czy myśli, że Mikołaj ma dla niej coś jeszcze to wydukała 'nieeee'....
I jedyne co zapamiętała z tej akcji to to, że Mikołaj nie miał butów na nogach i jak mój mąż wrócił już ubrany normalnie, to tylko to mu opowiadała...
A potem mnie długo wypytywała skąd ten mikołaj w ogóle wiedział, że ona marzyła o zestawie mały lekarz (na który złożyła u mnie zamówienie ) Była w szoku, że ciotka ma jakieś konszachty z mikołajem, że mogłam mu przekazać Biedne dzieci, się im robi wodę z mózgu hehehe
Kary za małe!

A do do dzieci i mikołaja to one coś z tymi butami mają jak tż się przebrał do chrześniaczki to (oprócz tego, że kręciła sukienkę aż po samą brodę z nerwów) zapamiętała tylko buty "ze wuja ma takie same jak gwiazdol"

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ona ma takie napisy? to jest drewno? co t o w ogóle panele czy coś innego?
Panele, ale takie węższe niż normalne, świetnie się je kładło, one niby są stylizowane na podłogę ze starej winnicy, niby deski ze skrzynek po winie, czy coś....
tu znalazłam inne kolory, ta w popielach na żywo ładniejsza, a ciemną widzę pierwszy raz:
link

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
maxfactor 2000calorie jest super, najlepszy tusz, zawsze go uzywam
Też go lubię, najbardziej z tych drogeryjnych

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No mam mętlik, nie powiem... Aktualnie jest 50,1% dla dr-a ze szpitala i 49,9% dla dr-a S. Ale te proporcje zmieniają się średnio co 10 minut
Dziękuję za wszystkie rady

Abby, kciuki dla męża

Cytat:
Hej.

U mnie na szczescie narazie nie pada
Ja miałam wczora jwieczór winno-ciastkowo objadłam sie i opiłam jak prosiak Odrazu mi lepiej..
Mąż zadowolony z rozmowy, teraz czeka go kolejna z jakims prezesem hiszpanem.
No i podjął wczoraj ważna deczyje powiedział , ze jak dostane @ to on zrobi badnaie nasienia, zapisął sie juz na wtorek, bo niby ja mam dostac w poniedziałek
Dumna jestem z niego[COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł, wpadłam się tylk oprzywitać bo przy tym miom malluchu to nawet nadrobić mi Was cieżko :/

Dziś o 11 usg odezwę się PO

miłego dzionka laseczki
Trzymamy kciuki, daj znać jak tam Ewa

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane!
Zostawiłam dla Was info w K.

Agnusku, stęskniłyśmy się!

Cytat:
To szaleństwo też!
A mi widzisz się długość cyklu jakoś dramatycznie nie zmienia...

Wczoraj wcisnęłam mojemu mężowi folik wziął pokornie.. I powiedziałam, że palenie źle wpływa na plemniki.... może to podziała
A maż cały czas popala? Mój nie palił 4 miesiące i teraz w weekend na spotkaniu z tymi znajomymi z moich studiów skusił się na 1 i przyznał mi się, że zapalił 2 razy w pracy A tak mu dobrze szło

A Ty też palisz?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-11-29 o 10:25
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:26   #2047
onyks
Zakorzenienie

Kotek!! Tylko Tobie się to mogło zdarzyć!! Przeogromne gratulacje!!

Stary 2012-11-29, 10:36   #2048
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia czyli wieczór udany?

Mała tak właśnie myślałam co u Ciebie

Kotku

Butter trzymam kciuki.

Blonde czyli się nie wyspałaś?

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:38   #2049
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mam ten tusz i sobie chwalę. Tylko wiesz, ja sie nie umiem malować. tez pełen makijaż miałam robiony na ślubie ooo matko, aż tak poważny wypadek miałaś?
Poważny czy nie- ot zwykłe potrącenie przez samochód. Konsekwencje dużo gorsze. Ważne że nic mi teraz nie jest, a twarz się ładnie pogoiła i chyba tylko ja zauważam blizny. Ale nie wyglądałam po nim najlepiej skoro pozwalali wchodzić na oddział tylko moim rodzicom.

zaabcia jak dla mnie 1 praktyczniejszy, 2 ładniejszy ale mniej praktyczny. Zależy co kto lubi =) jak dla mnie mimo wszystko 1.
Od zawsze w mojej kosmetyczce mam tylko tusz, kredkę do uzupełniania rzęs jak henna zejdzie (skutki wypadku) i jakieś cienie, ale generalnie ich nie używam. I oczywiście kremy.Bez kremu się nigdzie nie ruszam. A pudrów podkładów i tych wszystkich innych mazideł nie używam bo nie umiem =)

Aaby pęcherz przeziębiony to u mnie normalka. Także przywykłam =) Dzisiaj lepiej, a jutro pewnie zapomnę o problemie.

Jedyny mój problem z cerą to to że jest bardzo wrażliwa i mam strasznie popękane naczynka. (co widać na zdjęciu w profilu) Wyprysków ani żadnych innych zmian nigdy nie miałam. Dlatego też nie czułam potrzeby aby nakładać na siebie warstwy makijażu. Niestety nie brałam pod uwagę tego że spełnia on też funkcję ochronną. W tym roku to się zmieni.

Jutro za męża.

Nikita omg!!!! ja też tak chcę wyglądać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Malamaluczka hej! Brawa za kuferek i za skończoną serię.

Cytat:
dzieki
zrobia z niego boga?! Też chyba dzisiaj skocze do apteki, i tak mi sie kwas konczy to przy okazji kupie i ten cynk
Ej tak chwalicie te tabletki może i ja mojemu kupie?????
Ciekawe czy by brał. Jak zaczęliśmy poważnie planować dziecko to mówił że skoro ja chodzę do lekarza i robię badania to on też chce iść. Ale moja pani gin powiedziała że on nie musi się badać. I powiem szczerze że był tym zawiedziony. Stwierdził że to jest spychanie mężczyzny na boczny tor bo przecież on też powinien być zdrowy i tak samo się przygotowywać jak kobieta. Ale czy tabletki by brał nawet ibuprom łyka pod totalnym przymusem... Ale pytał czy może powinien swoje żołnierzyki przebadać, po czym stwierdzić że jeśli są takie zwinne jak on to na bank nie będzie problemu

Agnusku
cześć kochana

Cytat:
No jak wczoraj?? Dopiero?? to co? To jajo jelitami szło, że tak długo? Nie no, raczej nie
Muszę sobie na monitor wycieraczki założyć, bo przez ciebie co chwilę na niego pluje

gocha zaraz usg. wracaj szybciutko i pisz co i jak =)

Cytat:
Podpalam
Ale powiem Ci,ze czuję się coraz gorzej...jednak palenie nie sprzyja astmie ... więc stwierdziłam, że serio muszę coś z tym zrobić. Zakazałam mężowi palić w domu...nie będzie smrodu, nie będzie co palić, to będzie łatwiej
Ja nie paliłam baaaardzo długo. Mężowi czasami się zdarzy, na imprezie,albo jak za dużo stresów go dopadnie.
Ostatni miesiąc tak mi dał w kość że z nerwów zaczęłam znowu... Ale nerwy się skończyły i przestałam. Także dwie paczki za mną i dalszej współpracy z nimi nie przewiduje. Pisze tak jakbym nie wiedziała że papieros w stresie nic nie pomaga =/
Nie wyobrażam sobie żebym zapalić chociaż jednego w ciąży. o alkoholu nie wspomnę bo ja i teraz w ogóle nie piję więc w ciąży kusić mnie nie będzie.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:40   #2050
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ej chwilunia...masz coś do bliźniaków?

A po drugie ostatnio było tłumaczone stokrotce, że to nie od faceta zależy

Szybciej od kwasu foliowego
Absolutnie nie mam! (ale wolałabym pojedynczo )
Zwłaszcza, że mój tata miał w rodzeństwie dwie pary bliźniaków
Ale czekaj... Czyli jeśli faceci przenoszą, tzn. że ja, jako córka nie przenoszę? Czyli gdybym miała brata, to on byłby narażony na bliźniaki?

Cytat:
Podpalam
Ale powiem Ci,ze czuję się coraz gorzej...jednak palenie nie sprzyja astmie ... więc stwierdziłam, że serio muszę coś z tym zrobić. Zakazałam mężowi palić w domu...nie będzie smrodu, nie będzie co palić, to będzie łatwiej
Osz Ty! Masz zakaz!

Cytat:
Jeżeli posiadasz takowy a macicy
Wszak podobno wszędzie jest tłuszcz

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Abby, kciuki dla męża

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:43   #2051
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Wszak podobno wszędzie jest tłuszcz

Ale podejrzewam , ze nie w takich ilościach jakie sugeruje Butter
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:43   #2052
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie nie mam! (ale wolałabym pojedynczo )
Zwłaszcza, że mój tata miał w rodzeństwie dwie pary bliźniaków
Ale czekaj... Czyli jeśli faceci przenoszą, tzn. że ja, jako córka nie przenoszę? Czyli gdybym miała brata, to on byłby narażony na bliźniaki?

Aaby
źle czytasz!

Napisałam, że to NIE zależy od facetów!

Więc skoro twój tata miał w rodzeństwie bliźniaki...to kto wie, czy jakoś genów nie dostałaś
Stary 2012-11-29, 10:47   #2053
onyks
Zakorzenienie

Butter, kłania się u mnie dokładniejsze czytanie
Powiem Ci, że ja paliłam nałogowo prawie 10 lat i wszyscy mówli, że ja nigdy nie rzucę...aż tu nagle, z kumpelą nas naszło i rzuciłyśmy z dnia na dzień, w lutym będzie 5 lat....z małym ALE
Ale, w zeszłym roku jak polecieliśmy do Anglii do kolegi to się skusiłam nie mogłam się opanować (cienkie i miętowe)
i tak poszło...mówiłam sobie jeszcze tylko 1 paczka...i tak poszło kilka miesięcy.
Jak podjęliśmy decyzję o staraniach to momentalnie rzuciłam, ale powiem Ci że zdarza się że myślę o papierosie...np. jak będziemy mieć ten domek i ciepły wieczór, lampka wina i ten chol.erny cienki miętowy
Wiem że jak tż będzie palił to polegnę..
On niby nie chce, ale rozumiem jak mu ciężko...palacz do końca życia zostaje palaczem, tak jak alkoholik...

Stary 2012-11-29, 10:49   #2054
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Aaby
źle czytasz!

Napisałam, że to NIE zależy od facetów!

Więc skoro twój tata miał w rodzeństwie bliźniaki...to kto wie, czy jakoś genów nie dostałaś
Nosz ku.rna. Ale skoro mój tata nie przeniósł, to niby jak miałam dostać? To raczej dostała np. córka jego siostry

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 10:54   #2055
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Nosz ku.rna. Ale skoro mój tata nie przeniósł, to niby jak miałam dostać? To raczej dostała np. córka jego siostry

Aaby
ja się na genach nie znam...i nie mówię, że dostałaś porcję genów...może szybciej to bliźniakowe rodzeństwo coś przekazuje...ale właśnie córkom..a nie synom

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
On niby nie chce, ale rozumiem jak mu ciężko...palacz do końca życia zostaje palaczem, tak jak alkoholik...
Czy ja wiem... Moja mama rzuciła też z dnia na dzień...mój tata chyba też, jak się urodziłam...i żadnego nie ciągnie spowrotem do nałogu...ani nie popalają po kątach...
Stary 2012-11-29, 10:56   #2056
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Z tego co czytałam to zależy tylko od kobiet więc chyba matka przekazuje córce? wiem, ze płeć dziecka zależy od faceta

aaby a ty byś chciała mieć bliźniaki?

Stary 2012-11-29, 10:57   #2057
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem jak jest z tymi blizniakami, ale to że mężczyźni nie "korzystają" z genu nie znaczy że go nie przenoszą.
Z daltonizmem tak przecież jest. Tylko tam kobiety przenoszą a mężczyźni chorują.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 10:58   #2058
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a matko, jakie to wszystko skompilowane

Stary 2012-11-29, 10:58   #2059
Malensstfo
Zakorzenienie

Tak jeszcze wracając do tego przekazywania...jak się okazuje np. że będziesz mieć bliźniaki, to pada pytanie czy w rodzinie ktoś je miał...a nie czy twój tata, mama jest z bliźniaków...

Więc myślę, że to zawiła sprawa
Stary 2012-11-29, 10:59   #2060
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Aaby
ja się na genach nie znam...i nie mówię, że dostałaś porcję genów...może szybciej to bliźniakowe rodzeństwo coś przekazuje...ale właśnie córkom..a nie synom
E tam, nie dostałam

Cytat:
aaby a ty byś chciała mieć bliźniaki?
Eee, wiesz... Jakby to powiedzieć...

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Nie wiem jak jest z tymi blizniakami, ale to że mężczyźni nie "korzystają" z genu nie znaczy że go nie przenoszą.
Z daltonizmem tak przecież jest. Tylko tam kobiety przenoszą a mężczyźni chorują.
Kochana, Ty tutaj nam nowych teorii nie twórz, ok?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 11:00   #2061
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Jedyny mój problem z cerą to to że jest bardzo wrażliwa i mam strasznie popękane naczynka. (co widać na zdjęciu w profilu) Wyprysków ani żadnych innych zmian nigdy nie miałam. Dlatego też nie czułam potrzeby aby nakładać na siebie warstwy makijażu. Niestety nie brałam pod uwagę tego że spełnia on też funkcję ochronną. W tym roku to się zmieni.

Nikita omg!!!! ja też tak chcę wyglądać!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
To zapraszam do cwiczen

A podklad oprocz ochrony daje przede wszystkim kolor i efekt wypoczetej, jednolitej buzi.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 11:00   #2062
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jeszcze wracając do tego przekazywania...jak się okazuje np. że będziesz mieć bliźniaki, to pada pytanie czy w rodzinie ktoś je miał...a nie czy twój tata, mama jest z bliźniaków...

Więc myślę, że to zawiła sprawa
Oj tam oj tam...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 11:00   #2063
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie...

Tylko mnie się hemofilia kojarzy...tam też kobiety przenoszą gen, a chłopcy chorują...
Stary 2012-11-29, 11:01   #2064
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
tak, prędzej córka siostry

Bliźniaki chodzą po kobietach, co znaczy, że jak kobieta ma 2 córki, to one mają prawdopodobieństwo ciąży. Jak ma 2 synów to dla nich nie robi to różnicy.

Facet może napierać plemnikami ile chce, ale to kobieta daje jajeczko przystosowane do 2 plemników bądź wypuszcza 2 jajeczka

przynajmniej tak czytałam

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 11:04   #2065
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Bliźniaki chodzą po kobietach, co znaczy, że jak kobieta ma 2 córki, to one mają prawdopodobieństwo ciąży. Jak ma 2 synów to dla nich nie robi to różnicy.

Facet może napierać plemnikami ile chce, ale to kobieta daje jajeczko przystosowane do 2 plemników bądź wypuszcza 2 jajeczka

Ale jak tu stokrotka pisała chyba o teściu i jego braciach...których córki miały bliźniaki...to gdzie tu matki???
Stary 2012-11-29, 11:04   #2066
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Eee, wiesz... Jakby to powiedzieć...
czyli co będzie, to będzie?

Dziś też mam ang. z Mają zostaja moi rodzice. Ciekawe czy będzie płacz

aaaa zapomniałam Wam napisać. Wczoraj o 18.30 zadzwoniła do nas teściowa, że dawno Mai nie widziała, ze tęskni itp. Więc mąz ją zaprosił aby wpadła kiedy ma ochotę. A ta, że będzie za chwilę (ma do nas 10 min autem). Więc ok czekamy.... czekamy... czekamy... Maja juz zaczeła marudzić , bo była senna. o 19.40 mąż zadzwonił czy juz wyjechała , na co teściowa, że się szykuje więc jej powiedział, że już niech nie jedzie bo idziemy ją kąpać. ech... Doskonale wie, że do max 20 Maja wytrzymuje i potem idzie spać.

Stary 2012-11-29, 11:07   #2067
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Ajem sory! Pokiełbasiło mi się
Twoje wyglądają bosko!

dzisiaj lepiej, omijam lustra

Ciesze sie,ze lepiej

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
j

ja tez wlasnie pamietam mikolajki i sa to cudowne wspomnienia....i pragne dac Mai takie dziecinstwo jakie ja wspominam
ja tez, ale zobaczymy jak to bedzie i tak wiem,ze bedzie inaczej, aczkolwiek ja jestem tradycyjna i bardzo sie staram przekazac to co mnie nauczono

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Mój siostrzeniec, pomimo, że ma 12 lat i nie wierzy w Mikołaja, to każdego roku dotrzymuje tradycji i pisze list Ostatnio, oczywiście przed wysłaniem do Laponii, siostra pokazała mi ten list Napisał co by chciał, dodał też, że słodycze może zjeść sam, a jak tacie skończy się piwko, to żeby podrzucił nową skrzynkę

Ja z kolei jak byłam mała, to byłam tak przejęta sąsiadem Mikołajem, że nie chciałam żadnego prezentu, a rózgę kazałam dać mamie Na koniec wizyty, stwierdziłam, że się posiusiałam Cała rodzina to wspomina co roku [/FONT]

Ulala
Chciał mieć chłopak dłuższy dzień

My w szkole podpstawowej na lekcji jezyka pl pisalismy list do sw Mikolaja z Laponii. I dostalismy tez

Jak bylam mała mój brat sie zawsze przebierał za mikolaja i ja wierzylam ze to MikolajBalam sie bardzo, spiewalam piosenki, jak mnie pytał, grzecznie odpowiadałamA on siebie takz awsze wychwalał jak to M grzeczny

Cytat:
Podpalam
powinnas na dupe dostacstarsz sie i podpalasz...nie ładnie, bardzo nie ładnie

Cytat:
Skąd ja znam ten widok....

Cytat:

Blonde czyli się nie wyspałaś?
no nie

Szlismy dzis sami do przedszkola, bo kolezanki synek strzelił rano fochaNo i niedlugo musze sie zbierac
Stary 2012-11-29, 11:09   #2068
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja tez się nie wyspałam ale przez męża.... bo mi nad uchem chrapał więc jak mnie budził to mu nos zatykałam i wtedy sie przekręcał i przestawał. Niestety za jakieś 2 godziny znowu mi sie do ucha przytulił i dawaj chrrrrr, chrrrrrr

Stary 2012-11-29, 11:12   #2069
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Hurrrraaaaa!

Cytat:
Ale jak tu stokrotka pisała chyba o teściu i jego braciach...których córki miały bliźniaki...to gdzie tu matki???
Eee, zagubiły się

Cytat:
czyli co będzie, to będzie?
Co będzie to będzie, ale lepiej jak będzie jedno

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-29, 11:13   #2070
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby

Idę robić obiadek, bo mąż lata z Mają po mieście Ale o 12 ma wrócić bo na 14 idzie do pracy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości