|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
za fotkę choć faktycznie mało wyrażna.... ja też miałam zamazane fotki .Tak fatalne ,że na połówkowym się poskarżyłam na to i "zagroziłam",że nie wyjdę bez pięknego-wyrażnego zdjęcia....... no i dostałam . Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#992 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za gratulacje
Cytat:
oj biedactwo kuruj sięCytat:
![]() nie ma co![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesteś świetną mamą Julka na pewno nie będzie ci miała za złe i opowie o wszystkimCytat:
No jeszcze raz dzięki dziewczyny ![]() No i z tego wszystkiego cytowałam na raty i chyba nie wszystko zacytowało ![]() ale padam już dziś, ważne że nadrobiłam zaległości więc mogę iść spokojnie myju, myju i lulu ![]() także słodkich snów kochane moje |
|||||
|
|
|
|
#993 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe no moje nie takie wyjściowe, ale foto powinno się załadować, aaa ze zmian to jeszcze zamiast obtoczyć w cukrze polukrowałam Wiem, wyglądają nie do końca podobnie, ale serio to przepis Twojej Babci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=nestelle;38006208]
za fotkę choć faktycznie mało wyrażna.... ja też miałam zamazane fotki .Tak fatalne ,że na połówkowym się poskarżyłam na to i "zagroziłam",że nie wyjdę bez pięknego-wyrażnego zdjęcia....... no i dostałam . Na połówkowym? A kiedy jest robione usg połówkowe? I na czym ono polega? Ja nic takiego nie miałam, a jak miałam to nawet nie zostałam powiadomiona. Troche się zezłościłam, ten mój ginekolog powoli mnie wkurza, na internecie przeczytałam, że polega ono na dokładnym obejrzeniu płodu (głowki itd) i że trwa dłuzej niż 15 min i jest robione w 22 tyg tak? Mi ginekolog nic takiego jeszcze nie robił a jestem w 28 tygodniu.. Nie rozumiem Muszę się mu poskarżyć, co to ma być..
|
|
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=LiwkaO;38005836]proszę: http://allegro.pl/s-m-koszula-nocna-...807932291.html
thx
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Natalia17011995;380 07122]
Cytat:
raport z mojego badania wynosi 3 strony razem z wykresami . jestem w 3 ciąży i zawsze miałam te badania. ale wiem ,że istnieją lekarze którzy nawet o tym nie wspomną albo zrobią zwykłe usg a'la połówkowe .
|
|
|
#997 | |||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przytulam! Ja też się dziś popłakałam. Ze złości, bezsilności i zmęczenia. Kolejne fajne mieszkanie nam uciekło. Para oglądająca je przed nami zdecydowała się na kupno. Dzwonimy domofonem, a właścicielka nas przeprosiła, że dosłownie przed chwilą ci państwo podjęli decyzję, ale że możemy wejść i obejrzeć, jeśli bardzo chcemy. No i o. Strata czasu i nerwów. W dodatku mój mąż wpadł na "genialny" pomysł, żeby Wigilię spędzić oddzielnie - on u swoich, ja u swoich - bo inaczej się nie wyrobimy z jeżdżeniem po rodzicach. Cytat:
Moje fotki też są nieostre i nieatrakcyjne. Te, co tu wstawiałam, to były screeny z filmiku, dlatego lepszej jakości. Cytat:
![]() Cytat:
Mój stwierdził, że wprawdzie Mikołaj do mnie nie przyszedł, ale przecież on mi kilka dni temu bukiet róż przyniósł, tak bez okazji... No, prawda, nie mam co marudzić
|
|||||
|
|
|
|
#998 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
tez o tym pamietalam.
z Gdyni, ktora porzucil w imie milosci i osiadl na dzikiej wsi a poznali sie w Cisnej
|
|
|
#1000 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o wyniki z glukozy to ja miałam na czczo 56 po 2 godz. 90 jutro mam wizytę więc jestem ciekawa co ginka powie na moje wyniki.. Cytat:
a jeśli chodzi o wagę miałam taką samą w 24 tyg. teraz jestem w 28 tyg. i ważę już 71 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1001 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ta szafa narożna to super sprawa, taka duża, że zmieści wszystko.. ![]() Cytat:
![]() poza tym nigdy nie musiałam ściągać kół przy wkładaniu wózka do bagażnika , mieścił się bez problemu.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() było mi baaaardzo miło.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobiłam.. uff.. a już tak późno, że ledwo żyję.. miałam dziś i wczoraj gości mikołajowych do córci.. sajgon jak nic.. ![]() dobranoc..
|
|
|
#1002 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
nie mogę spać, mam dołka wieczorem był u mnie Mikołaj, przyniósł prezencik a potem złe wieści. Nie dostaniemy kredytu na mieszkanie. Jestem strasznie zła, bo straciliśmy tyle czasu nawet w tym tyg. mówił, że jest już decyzja na 99% pozytywna, tylko jeszcze mąż ma pokazać jeden papierek i o widać jaka ona "pozytywna" była no nic, człowiek się uczy na błędach. Teraz zupełnie nie wiem co robić, w tym mieszkaniu które teraz wynajmujemy nie możemy zostać, bo nie ma najmniejszych warunków żeby być tu z dzieckiem ryczeć mi się chceCytat:
|
|
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry.
|
|
|
#1005 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bry!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pomysłu z wigilią, to tylko . Wd mnie sami jesteście rodziną już, więc ważniejsze żebyście święta spędzili razem, niż z którymikolwiek rodzicami..Cytat:
|
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
bry
![]() ![]() ![]() dziewczyny u nas leci ... cały czas się zastanawiamy nad 4d ale cena mnie trzyma ... jednak 250zł to strasznie dużo drugie tyle i mamy coś dla małej... a jeszcze wózek trzeba kupić ... ehhhh....poza tym u nas zima na całego
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
Obudził mnie o 4 mąż, który próbował się do mnie dobierać. Tylko, że zanim wróciłam do łóżka to już zasnął.
No to leżałam w tym łóżku i kombinowałam ile zwykłych drożdży zamiast suszonych muszę dodać do precelków, które będę dziś robić.Wczoraj mężuś przyniósł mi dwie duże Milki Śniegiem sypnęło. Mąż obiecał basen w niedzielę. Wczoraj zawiozłam L4 do pracy i mąż mierzył spodnie. Chciałam mu je kupić, ale zaczął mi marudzić. Spotkałam też mamę mojej koleżanki, która szyła mi sukienkę ślubną. Pamiętam jak mierzyłam ją tydzień przed ślubem, a ona się pytała czy jestem przed czy po okresie, a ja dwa dni wcześniej o ciaży się dowiedziałam, hehe. Teraz brzuszek okrąglutki
|
|
|
#1009 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do kredytu to sie nie smutaj zawsze znjadziecie jakies wyjscie
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszekkk21 - nie płacz mała
Doradcy kredytowi to szit, im nie zależy na Twoim kredycie, dlatego chrzań ich i idź do kilku banków http://www.bankier.pl/wiadomosc/Rank...r-2641159.html Ten ranking jest z września, może znajdziesz lepszy. Ja brałam w Polbanku - całkiem sensowny był.
|
|
#1011 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka,
ja juz tez nie śpię. o 11 oficjalne nadanie tytułu także wstałam będę robić śniadanko bo mąż idzie ze mną poza tym wczoraj myślałam ze się wścieknę. rozbolał mnie brzucho tak że masakra. na szczęście w tym nieszczęściu myślę że to z problemów trawiennych bo po n. wizytach w toalecie zaczęło przechodzić no i nospie bo magnez herbata letni prysznic nic nie dały nic i w końcu po 1,5 godziny stwierdziłam że to bez sensu i wziełam... poza tym jak większość z Was boli mnie gardło ;( ssam grzecznie tantum verde i piję dużo płynów coś jeszcze polecacie? bo mam dziś 2 godziny korków to mi gardło padnie jak nic
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
a macie jakis wklad wlasny?
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
Chyba osiwieję, jak moje dziecko szalało dzień i noc, tak wczoraj od około 20stej cisza, w nocy też, dziś jak wstałam to myślałam, że się popłaczę ze strachu Zjadłam śniadanie, przesunął się ze dwa razy, ale nie tak jak zawsze, ledwie co czułam i dalej cisza. Martwię się ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyobraź sobie- leżysz sobie w ciepłym brzuszku, dostajesz jedzonko, słyszysz mamusię... Mi samej ruszac by się nie chciało. Daj mi chwilę. Skoro poruszył się kilkakrotnie, to znak, że tam jest. Może musi się rozbudzić lepiej, może wyrabia sobie godziny aktywności. Mój najbardziej się rusza wieczorem. Zagniotłam ciasto na precle. Ciekawe czy mi się udadzą
|
|
|
|
#1015 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Strippi i jak u Was, dzisiaj lepiej?
![]() Cytat:
![]() a na urodziny znowu zawsze od serca fajne Ci wyszly, ale podobne zupelnie do nikogo ![]() sprobuj kiedys zrobic oryginalne one w smaku powinny byc bardziej kruche, niz drozdzowe Cytat:
a lekarz nie mierzyl glowki, brzuszka, kosci udowej? nie ogladal serduszka, zoladka, pecherza? Cytat:
![]() a u meza skad takie pomysly? ![]() Cytat:
wspolczuje sytuacji ![]() Cytat:
![]() i daj znac jak precelki.. ciekawa jestem, nigdy nie trobilam ![]() Cytat:
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dal znac - luzik. wdech-wydech!
|
|
|
|
#1019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe uwierz mi, po tych moich przygodach to się ucieszyłam jak je wyjęłam z piekarnika i dało się ugryźć bez połamania zębów w ogóle wczoraj się zaczęłam sama siebie bać przy tych wypiekach ) Muszę się bardzie skupiać na tym co robię. Ale fakt, wyszły bardziej drożdżowe, niż kruche ( nie dziwne, brak masła no i za krótko w lodówce ), a dziś kolejne wypieki na przyjazd teściów tamte już są pieśnią przeszłości - chłop zeżarł wszystkie, no ostatnie 6 zabrał do pracy No właśnie koment bardzo dobry, totalnie się uśmialiśmy wczoraj z chłopem jak mu opowiedziałam, moją wielką kuchenną przygodę, a jak mu pokazałam jak wyglądały ogrinaly Moderny, to mnie przytulił i troską powiedział "musisz na siebie uważać". Poczułam się jak jakiś czub ![]()
|
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
witam się w ten śnieżny dzionek... od samego rana kuje (rwie) mnie podbrzusze. nie wiem co się dzieje
trochę się martwię... wczoraj kupiłam okrycie kąpielowe 100x100 za 31 zł wraz z myjką. po powrocie z pracy wstawię foto.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Mam takie pytanie, czemu na niektórych usg tak pięknie widać bobaska, rysy twarzy, no wszystko pięknie, a u mnie na usg jakieś takie zamazane i prawie nic nie widać
Ostatnio któraś z was dodała zdjęcie buźki dzidzi i wszystko było tak wyraziste. Dodam zdjęcie swojej dzidzi z 22 tygodnia ( teraz jestem w 28) i nie wydaje wam sie ze jest rozmazane? I że ma długą szyje? W sumie wtedy dzidzia sie poruszała do góry to może dlatego, ale reszta zdjec z usg też jest taka zamazana
za fotkę choć faktycznie mało wyrażna.... 

oj biedactwo kuruj się

nie ma co

Jak powiedział mój luby: myai mąż zawyża poziom.
Muszę się mu poskarżyć, co to ma być..

nie miałam siły wczoraj pisać bo wróciłam późno i bardzo zmęczona

no nic, człowiek się uczy na błędach.