|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8521 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() i też zawsze wybieram coś z loreala....a mój ulubiony to mythic oil poważnie
|
|
|
#8522 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
własnie go odkryłam
zastanawiam się tez nad tym mythic, następnym razem się skuszę cycuchy masz super, większych bym już nie brała. serio, są w sam raz
|
#8523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
anne001....właśnie obejrzałam album, masz biust idealny! po co ci większy? są piękne właśnie takie, nie przytłaczają cie, twojej budowy, wiec nie narzekać mi tu widziałaś co jest u mnie prawda?, no
|
|
|
|
|
#8524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mythic szczerze polecam... zawsze brałam ten normalny, a ostatnio kupiłam do włosów farbowanych
|
|
|
#8525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze pamietasz, miałam miec początkowo 250cc, ale zmieniłam na 275. Lub tez mogłam 300 anatom, ale ja nie chciałam mieć anatomków.Horo, Ty już nie zwiększaj, masz duże ślicznotki ![]() Anika biuścik super super ja bym sie nie obraziła jakbym taki miała. No ale tak jak Kasia napisała, ja tez przed dzieckiem. Aj może to i dobrze wyszło. Generalnie następny dowód na to, że kobiecie ciężko dogodzić Grunt, że ładnie się goi.
|
|
#8526 |
|
Raczkowanie
|
Korolowa teraz jest...a niedługo co tam bedzie u Ciebie
Horo, namówiłaś mnie!! zamówię przy następnych zakupach, narazie wydałam prawie 170 zł, więc muszę poczekac lecę dziewczynki, bo mąż na kolacje zaprosił. podejrzane to trochę... ale co mi tam. idę
|
#8527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) a ogólnie moj Tz wypytuje mnie o to jak jest po operacji czy normalnie mozesz robic wsZytsko w domu ???? Tzn czytaj obiadki , pranie , sprzątanie bo pewnie jemu nie bedzie sie uśmiechalo sprzątać
|
|
#8529 |
|
Raczkowanie
|
nawet już myśłałam żę mi włosy wypadają bo mam wkładkę mirene,ale poszłam do gina i się smiał ze mnie;[ale tak czytałam ze mogą wypadać po mirenie..a co do skóry z problemami[mały tradzik] to tylko kosmetyki z apteki używam niestety.dobre są maseczky z glinki zielonej,[proszek miesza się z woda przegotowana albo gazowaną] i krem z farmaceris 10/procent zluszczania na noc też są super..rzesy mi tez wypadali ale 2miesiacy regularnie smarowalam na noc olejkiem rycenowym,i możecie nie wierzyć ale są gęste i i dułgie,a jak umaluję mój facet mówi że są sztucznę;]
|
|
|
|
#8530 |
|
Raczkowanie
|
anika75 to prawda że babie nie da się dogodzić
![]() Ja powtórzę że myślałam że wyjda większe z takim implantem i nie będa ginęły w ubraniu cienkim. To prawda że jest wcześnie na osądzanie wielkości bo to dopiero 1 miesiąc ale napewno niechciałabym żeby jeszcze bardziej zmalały. Z tym wybiciem się to też może być różnie bo inaczej to wygląda u tych co już rodziły i mają więcej skóry itp a inaczej przy zbitej, małej wyjściówce prawda? Przy dobieraniu implantów ta kwestię tez trzeba brać pod uwagę
|
#8531 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o odbudowę włosów polecam
http://www.kerashop.pl/sklep-kosmety...esistance.html Ogólnie porodukty Kerastase nie wiem czy ktos z Was używała ja po dekolotyzacji zostałam prawie lysa i cement z tej serii pomógł mi bardzo teraz mam juz w miarę długie włoski no i zdrowe nie farobowalam pól roku i odżyły a te kosmetyki są mega wydajne
|
#8532 | |
|
Zadomowienie
|
Saba,
ja już ich wcale nie ruszam nawet jeśli po karmieniu mi opadną, zbrzydną, to nie ruszam ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() i rzeczywiście włosy odżyły
|
|
|
#8533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po ok 6 tyg zaczelam powoli sprzatac itp
|
|
|
|
|
#8534 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No dokładnie ja stosuje kąpiel ta zielona cement i maskę z tej serii juz ponad rok czasu i jestem naprawdę zadowolona teraz poluje na olej z tej serii do końcowek )![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#8535 |
|
Zadomowienie
|
a teraz zamowiłam sobie oleje do włosów, czekam na paczkę i zaczynam olejowanie
Wprawdzie nie do końca jeszcze wiem na czym to polega, ale doczytam ![]() podobno włoski będą śliczne
|
|
#8536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))ogolnie siedzialam w domu 3 msc
|
|
|
|
|
#8537 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8538 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ktoś dziś stronek na trzaskał
Cytat:
Z całą pewnością po operacji mięśnie będą się zachowywały inaczej- no bo wiadomo że zostały w jakiś sposób naruszone. Pierwszy miesiąc często w ogóle "nie działają" - no bo musza się wygoić i zrosnąć. Z czasem można je powolutku próbować rozruszać. Na początku jest to rozluźnianie, rozciąganie- a więc basen lub "ćwiczenia" takie jak robią amazonki (http://www.pfm.pl/u235/navi/199420). I tak delikatnie je traktujemy do 3 msc. Nogi, pośladki, brzuszek (tu czasem trzeba uważać) już można wtedy ćwiczyć spokojnie- jeśli się tylko da nawet dużo wcześniej. Warto w tym momencie (3msc) pokazać się lekarzowi i spytać czy już można ćwiczyć klatkę czy ręce inaczej- z obciążeniem, z zamiarem budowania mięśni. Jeśli piersi się dzielą w jakiś sposób może po prostu potrzeba mięśnie jeszcze rozluźniać (basen, ćwiczenia rozciągające) - budowanie mięśni w takim momencie niczego dobrego nie przyniesie bo efekt dzielenia się pogłębi a mięsień będzie się wyraźniej odznaczał od reszty piersi. Jak samemu to stwierdzić? Jeśli po baseniku czy ćwiczeniach rozciągających po 3 msc nic dziwnego z piersiami się nie dzieje podczas napinania mięśni i jeśli lekarz pozwoli można zacząć wracać do ćwiczeń. Już po kilku dniach będzie widać czy można ćwiczyć klatkę czy nie- nie da się nie zauważyć jeśli coś będzie nie tak bo problem będzie narastał w widoczny i szybki sposób. Ale jeśli chodzi się na basen, rozciąga się mięśnie a pierś wyraźnie się dzieli albo piersi mocno rozjeżdżają na boki/ do góry najlepiej spytać lekarza się dzieje no bo może być tak że lekarz od razu powie-" niech pani nie podnosi ciężarów na siłowni i wybierze inna formę ruchu". Sprawa będzie jasna. No ale nie musi tak być- czasem wystarczy odpowiednie rozciągnięcie przez dłuższy okres np. 6 msc nie 3. Ja zaczęłam najpierw od rozciągania (mówię o pierwszej operacji)- po jakichś 2 msc. Na przemian bez i z hantelką pół kilko żeby dłoń była zaciśnięta - i były to ćwiczenia takie jak w linku powyżej czyli tylko rozciągające. Niestety nie dało rady porozciągać tego bałaganu a wszelkie próby napięcia mięśni dawały odwrotny i coraz bardziej wyraźny efekt . Chyba po 4 czy 5 msc zaprzestałam nawet rozciągania bo nawet zaciśnięcie dłoni dzieliło mi piersi. Nie wiem czy jakaś specjalna rehabilitacja by była w stanie zaradzićtemu -a przypomnę, że lekarze nie zalecili mi niczego no bo oni nie widzieli żadnego problemu. Poniżej zdjęcia moich piersi po 11 msc od pierwszej operacji. Prawa pierś jest z lekko napiętymi mięśniami- pierś dzieli się wyraźnie na kilka części. W tej chwili podczas napięcia mięśni pierś nie dzieli się a podnosi się cała. Jak tkanka się naciągnie widać łączenia i nierówności jakie zostały mi po poprawce- ale nie są one przyczepione, nie ciągną się , nie dzielą piersi. Zrobię Wam focie przy najbliższej okazji.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-29 o 19:34 |
|
|
|
|
#8539 |
|
Raczkowanie
|
Ha kto mi da urlop na 3 miesiące
bed musiała kombinować ale pomyśle. Tym po konsultacji
|
#8540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale fajne bo cycki sie troche wygoily wrecz bylo mi to na reke no i ufff odpoczelam---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- dziewczyny doradzcie mam suche wlosy stosuje codziennie odzywki do splukiwania,kertynowy spray i w ogole ,farbuje tak raz na 3 msc pasemkami ale nie rozjasniacz a mimo to wlosy suche ,szorstkie ,pusza sie![]() celinka Ty chyba jestes fryzjerka cooo doradz cos to prawda ze jedwab w plynie przesusza?uzywam tylko na koncowki jak mi sie skonczy przejde na olej arganowy czytalam ze jest ok hm nie wiem co z tymi wlosami robiccc
|
|
|
|
|
#8541 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to dla osób szczupłych i przed dzidzią. Ja nie wiem jak to jest my to wiemy a lekarze tyle w tym siedzą i nadal nie wiedzą I jeszcze straszą - nie słuchaj dziewczyn na forum![]() Ty nie masz dużo mniej- więc nie można powiedzieć, że masz mało. Dobrze, że 250 nie wzięłaś. Teraz masz średnie , fajne piersi- założysz gąbkę push a będą spore, w sportowym staniczku będą jak kiedyś w tonie gąbek. A co najważniejsze bez ubranka jest super!!! Poznasz je, nauczysz podkreślać lub maskować , zobaczysz że na wiosnę będziecie już zadowoloną jednością Cytat:
Cytat:
No nie mogę Saba- ja jednak myślę że to wszystko przez tą jedną sukienkę która piersi maskuje wywal ją i po kłopocieCytat:
no i sam go wytłumaczyłaś Dobrze chociaż że masz sposoby by poskromić jego humory![]() Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-29 o 21:46 |
||||||
|
|
|
#8542 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8543 |
|
Zadomowienie
|
Ale Wy o tych włosach się rozpisałyście-normalnie ąz mam wyrzuty sumienia,ze ja moje tylko myję co drugi dzień
|
|
|
|
#8544 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak myślicie jeżeli zrobię bez plastyki piersi i tak jak mówil lekarz410anatom czy moje piersi nie będą komiczne i nie będą patrzeć w dól?bo przecierz ja niemam sterczących tak jak dużo z WAS ma przed ładne piersi,jak myślicie?
|
|
|
|
#8545 |
|
Zadomowienie
|
nkoldio dzieki wyprobuje
|
|
|
|
#8546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla chętnych..zobaczcie sobie moje piersi zaraz po operacji i teraz np....jakby ze 2 razy większe!!!i nie tylko ja tak miałam,także cierpliwości....aczkolwie k wierzę też że można mieć niedosyt...bo nigdy nie wiadomo przed operacją jak będzie się wyglądało po....
|
|
#8548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mi się tak wydaje,że one z czasem się "wybijają". A poza tym,jak pisała Lauren-trzeba patrzeć na całość, czyli w sumie robić zdjęcia całej sylwetki,bo jak jest fotka samego cycka to z bliska zawsze on wyjdzie na ogromniasty!!! nkolodii, Pan doktor na penwo nie bedzie chciał Cię skrzywdzić ![]() Nie wiem jak wygląda Twoja wyjściówka,ale jesli masz takie "pustaki" jak ja to musi być większy implat-jak tu któraś napisała,zeby własnie pierś została dobrze wypełniona!! Zobaczysz co powie Ci drugi dr i wtedy bedziesz miala porównanie,a jak będzie totalnie skrajne-co bylo w moim przypadku,to trzeba iśc na trzecią konsultację-wtedy będzie wynik 2:1
|
|
|
|
|
#8549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja wam powiem jak mi się popieprzyło przez ten mój stres...dostałam okres w 18dniu cyklu...a zawsze mam w 24 do 28 dni....wręcz się przestraszyłam i czuję się fatalnie....ale trudno....uspokoiłam się już i niewiarygodne jak stres wpływa destrukcyjnie na nasz organizm
|
|
#8550 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Wszystkie !
Przeczytałam "prawie" cały wątek (choć wiem że "prawie" robi wielką różnicę ). Super info mozna tu znaleźć! ![]() W styczniu mam konsultacje u dr R.N. we Wrocławiu. Czy któraś z Was operowała się u tego lekarza. Z Wrocka znalazłam tylko pacjentki dr M.W...... czyżby żadna nie trafiła do R.N....??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

aby efekt był zamierzony 

zastanawiam się tez nad tym mythic, następnym razem się skuszę

Ćwicze wszystko poza klatką a na klate robie ćwiczenia rozciągające no i zobaczymy....

my to wiemy a lekarze tyle w tym siedzą i nadal nie wiedzą
Dobrze chociaż że masz sposoby by poskromić jego humory