Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 289 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 20:18   #8641
nkolodii
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,ale żeście z tą starością wyjechały....a kiedys był taki serial "zycie zaczyna się po 30stce", ja się pocieszam,ze teraz coraz więcej babek "odzywa" po 40stce

Myu,
tak, miałam już zaklepany termin na 02 stycznia,ale okazało się że na początku lutego muszę iść na kilka dni do szpitala z moją dzidzią:-( Także musiałam to odwołać niestety...a szczegóły już miałam omówione, wszystko załatwione i d...a A juz za kilka dni miałabym operację no ale siła wyższa,a z obliczen moich wynika,ze najszybszy termin będzie na koniec wakacji

nkolodii,
piszesz o wakacjach w kwietniu-to nie za szybko po Twojej operacji??
Jak będa lajtowe to moze ok,ale musisz uważac.
Ja dopiero jak zrezygnowałam z operacji w styczniu to zabookowałam wakacje na maj,bo inaczej bym sie nie odważyła daleko leciceć z nawet 4-co miesięcnzymi cycuniami....oczywiscie u mnie to juz bardziej intensywna wyprawa wchodzi w grę,ale jednak...
A co do zabrania na operację,to na pewno weź ciepłe skarpetki,bo po zabiegu będzie Ci zimno!!!!!

Celinko,
dla Ciebie ponownie podaję link do sklepu z bielizną w Gdyni:
http://www.christelle.pl/
myślę jak op28stycznia to do kwietnia zostaję 3mies,możę będzie ok,wierze w to.a i szaleć nie będę tylko odpoczywać,i nie będę opalać blizny;]muszę wierzyć że wszystko będzie ok i tak będzie...i nadal nie wiem czy są dziewczyny od A.Bwarszawa tylko jedna oliwka jest;[a tak chciała bym zobaczyć dzieło;[
Stary 2012-12-30, 20:19   #8642
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kochane cycolinki Zycze Wam szampanskiej zabawy sylwestrowej, oraz Szczesliwego Nowego Roku 2013!!!!!

Ja wlasnie kupilam nowa diete hehehe 3D CHili, wkrecila mnie i czytam, a po Nowym roku sprawdze na sobie Niby w 28 dni zrzuce 10 kg hehehe, tak mi napisali, bo mam ta diete po 30...........zobaczymy: D GWEN Ty jestes tez taka testerka diet jak ja, moze juz ja sprawdzalas?????
Stary 2012-12-30, 20:24   #8643
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Kochane cycolinki Zycze Wam szampanskiej zabawy sylwestrowej, oraz Szczesliwego Nowego Roku 2013!!!!!

Ja wlasnie kupilam nowa diete hehehe 3D CHili, wkrecila mnie i czytam, a po Nowym roku sprawdze na sobie Niby w 28 dni zrzuce 10 kg hehehe, tak mi napisali, bo mam ta diete po 30...........zobaczymy: D GWEN Ty jestes tez taka testerka diet jak ja, moze juz ja sprawdzalas?????
Tez chce jakaś dietę ? Gdzie ja zakupilas ? Podeslesz linka ??
Ja tez musze zacząć po Ńowym Roku

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 20:33   #8644
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

a co to za cudo? na czym polega
wlasnie............
szczesliwego nowego roku)zeby wszystkie nowe dziewczyny doczekaly sie cyckowte ktore maja je pokochaly i zeby zawsze byly jedrne buziaki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 20:40   #8645
zabulek1
Wtajemniczenie

Kasikkkk na przyprawach Narazie czytam, bo mam 4 ksiazki Ogolnie chodzi o uzywanie okreslonych przypraw jak chilii, cynamon, imbir itd.................. w 28 dni 10 kg, w to nie wierze, ale mam jadlospis na 28 dni i wyglada bardzo smacznie, wiec przetestuje

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Tez chce jakaś dietę ? Gdzie ja zakupilas ? Podeslesz linka ??
Ja tez musze zacząć po Ńowym Roku

http://www.dieta3d.pl/
prosze Tylko, ze zeby ja zobaczyc , to niestety musisz kupic...
A ja glupia kupilam i w druku i elektroniczna, bez sensu...
Stary 2012-12-30, 20:51   #8646
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
ale super prezencik! i do tego karnecik na siłownię? ale będziesz śliczna i sprężysta do wiosny
patrząc na moje ciągoty do smakołyków jakoś nie widzę tej sprężystości

pisałyście coś o masażach. u mnie w mieście jest spa, gdzie są takie łóżka http://www.centrumspa-as.pl/plugins/...200&quality=80 małe to ale chodzi mi o takie wałeczki jakby i możliwe, że na czymś takim lepiej się z żelkami leży

http://www.centrumspa-as.pl/plugins/...200&quality=80 jeszcze jedno
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:02   #8647
celina777
Rozeznanie

Sluchajcie kupilam 75 D i jest wygodniej o niebo! Kurcze jestem w szoku bo 75C byl tez wygodny ale od kilku dni czyulam sie w nim coraz bardziej spetana. Nie przytylam ani 5 deko i czemu tak sie stalo to nie wiem.
Stary 2012-12-30, 21:40   #8648
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Sluchajcie kupilam 75 D i jest wygodniej o niebo! Kurcze jestem w szoku bo 75C byl tez wygodny ale od kilku dni czyulam sie w nim coraz bardziej spetana. Nie przytylam ani 5 deko i czemu tak sie stalo to nie wiem.
no urosły..wbiły się czy jak tam chcecie.....albo jesteś w ciąży...żart

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

no a ja już opalona,i nie ma żadnych smug,plam i tym podobnych,już to robiłam kilka razy...efekt,powiedziałab ym super!!!od razu zdrowiej wyglądam,jutro cyknę fotę bo dziś mój tż się śmieje że tylko cycki w aparacie są a chcemy go wziąć na sylwka jutromuszę pokasować

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

BALSENKO kochanie te staniki to triumpha cycki przed???niezła wtopa co?????ja mówiłam już żebyśmy wszystkie zrobiły takie zdjęcia przed i po obok siebie to wtedy...wiadomo o co chodzi!!!!!!
Stary 2012-12-30, 21:41   #8649
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
no urosły..wbiły się czy jak tam chcecie.....albo jesteś w ciąży...żart

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

no a ja już opalona,i nie ma żadnych smug,plam i tym podobnych,już to robiłam kilka razy...efekt,powiedziałab ym super!!!od razu zdrowiej wyglądam,jutro cyknę fotę bo dziś mój tż się śmieje że tylko cycki w aparacie są a chcemy go wziąć na sylwka jutromuszę pokasować
Cyknij Klaudek jutro bo ciekawa jestem i skusze sie chyba bo bladzich ze mnie a na solar nie pojde.
A propo wybicia sie to myslalam, ze implanty tylko tak robia.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-30 o 21:45
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:54   #8650
kicia_nh
Zadomowienie

Celinko to świetnie Aż miło patrzeć jak biuścik rośnie Mam nadzieję, że i mi z powrotem urośnie Na mnie te staniczki Lonsdale znowu są dobre.
Ale muszę Wam powiedzieć jedną dziwną rzecz, mimo tego, że mi biuścik zmalał to ten biustonosz, który dostałam pod choinkę leży tak samo. I dziwne jest to, że wg rozmiarówki powinnam nosić 70d, a zarówno ten 70E jak i Triumpha sportowy ten sam rozmiarek a leżą świetnie

Myu przepiękne te biustonosze Ciężko by było na jeden się zdecydować

Ja tak tutj z doskoku, bo nadal umieram z powodu zęba i opuchlizny. To takie uczucie jakby mi od środka policzek rozrywało Oby ten antybiotyk szybko zadziałał, bo ja ostatnio sypiam 15-16h na dobę i ledwo mówię, a to co udaje mi się wykrztusić jest tak zdeformowane, że ciężko zrozumieć mnie Opuchlizna jest na tyle duża, że mam jakby sparaliżowaną prawą część twarzy, bo nawet nie drgnie a usta od opuchlizny mam 0,5-1cm wyżej niż z lewej strony

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 22:32   #8651
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Cyknij Klaudek jutro bo ciekawa jestem i skusze sie chyba bo bladzich ze mnie a na solar nie pojde.
A propo wybicia sie to myslalam, ze implanty tylko tak robia.
słuchaj,po takiej operacji też tam się musi pogoić i przebudować więc i urosnąć mogą!!!tak myślę
a fotkę cyknę..tiaaa
Stary 2012-12-30, 22:32   #8652
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,ale żeście z tą starością wyjechały....a kiedys był taki serial "zycie zaczyna się po 30stce", ja się pocieszam,ze teraz coraz więcej babek "odzywa" po 40stce
no pojechały.....
to ja (rycząca czterdziecha) zamiast na cycuchy to chyba na ostatnie namaszczenie powinnam się zapisać...

MYA- ten niebieski staniczek jest cuuudowny!
Stary 2012-12-30, 22:34   #8653
belseno
Zadomowienie

Cytat:
aaaa Celinka hihii...urosły kto z kim przystaje takim się staje nam rosną to i Ty się zaraziłaś

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
no pojechały.....
to ja (rycząca czterdziecha) zamiast na cycuchy to chyba na ostatnie namaszczenie powinnam się zapisać...

MYA- ten niebieski staniczek jest cuuudowny!
krystel to ile Ty masz lat? Bo po foci to ja tez myślałam, że tak ze 25. No takie ciałko młode masz
Stary 2012-12-30, 22:35   #8654
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Celinko to świetnie Aż miło patrzeć jak biuścik rośnie Mam nadzieję, że i mi z powrotem urośnie Na mnie te staniczki Lonsdale znowu są dobre.
Ale muszę Wam powiedzieć jedną dziwną rzecz, mimo tego, że mi biuścik zmalał to ten biustonosz, który dostałam pod choinkę leży tak samo. I dziwne jest to, że wg rozmiarówki powinnam nosić 70d, a zarówno ten 70E jak i Triumpha sportowy ten sam rozmiarek a leżą świetnie

Ja tak tutj z doskoku, bo nadal umieram z powodu zęba i opuchlizny. To takie uczucie jakby mi od środka policzek rozrywało Oby ten antybiotyk szybko zadziałał, bo ja ostatnio sypiam 15-16h na dobę i ledwo mówię, a to co udaje mi się wykrztusić jest tak zdeformowane, że ciężko zrozumieć mnie Opuchlizna jest na tyle duża, że mam jakby sparaliżowaną prawą część twarzy, bo nawet nie drgnie a usta od opuchlizny mam 0,5-1cm wyżej niż z lewej strony
matkoo kiciu..takk CI współczujęnajgors ze co może byća co dalej z tym zębem???co w końcu z nim masz zrobić??
Stary 2012-12-30, 22:49   #8655
belseno
Zadomowienie

Cytat:

BALSENKO kochanie te staniki to triumpha cycki przed???niezła wtopa co?????ja mówiłam już żebyśmy wszystkie zrobiły takie zdjęcia przed i po obok siebie to wtedy...wiadomo o co chodzi!!!!!!
to ja też zrobie taki albumik porównawczy mimo, ze wolałabym zapomnieć o tym co było
A te przed, to ja jakoś zapomniałam, co Ty tam miałaś....no szok... ja Cię już tylko z pięknymi piersiami kojarzę

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
no tak slyszalam o ewie bien poszukam sklepow moze sa stacjonarne tylko ze ja rzadko jestem w Polandii
u mnie w mieście Ewe Bień sprzedają w salonie Esotiqa

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
10 kg to bardzo dużo? Z czego Ty chcesz zrzucać? Masz wysportowane szczupłe ciałko a z cycków się nie da

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
a ja mam dola;[mój TZ dalej kombinuję żę będę jak doda z arbuzami i każdy się będzię gapić a on będzie głupio czuć.i nie rozumie żę nawet jak chcę mniejszy implant to nic z tego bo moje cycki się nie nadają do tego;[ale i tak zrobię za długo czekałam.i coś mi się od życia należy.
a teraz się nie gapią Masz taką figure, ze ja bym się za Tobą obejrzała a jak do tego dojdzie cyc to już wogóle bajka i nie ma szans, żeby się nie gapili i faceci i kobiety. A z jakiego powodu on się będzie głupio czuł? Niebardzo rozumiem? Mój TZ raczej lubi jak się za mną oglądają, zawsze ma z tego ubaw i raczej dodaje mu to skrzydeł i jak dumny paw koło mnie kroczy.
Stary 2012-12-30, 22:50   #8656
Amorcio
Wtajemniczenie

Znalazlam jakiegos bloga nt duety 3d http://przyprawiaj.pl/category/dzien-z-dieta-3d-chili/
No tak fajnie opisany, ze chyba sama sie po raz pierwszy skusze na jakas polecana diete
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 22:54   #8657
belseno
Zadomowienie

Cytat:
SABCIU a kiedy TY miałaś operacje?to znaczy rano czy po obiedzie?ja mam15;30,hm no i nie mogę jesć6god przed i pić,jak bym operacja była z rana to ok,a tak muszę małe śniadanie zjesć tak7,8godzina bo mi się nie dobrze zrobi,a łubie sobie zjeść.
ważne jest żeby nie jeść i nie pić te 6 godz. w innej sytuacji możesz po op. mieć wymioty - tak mi powiedział anestezjolog. Wkładają ci rurę do gardła i żołądek musi być pusty.
Stary 2012-12-30, 22:59   #8658
Krystel13
Raczkowanie

[QUOTE

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

krystel to ile Ty masz lat? Bo po foci to ja tez myślałam, że tak ze 25. No takie ciałko młode masz[/QUOTE]

no wstyd się przyznać ale "4" z przodu juz mam...
Jak mnie na szkolnej wycieczce starszej córki za jej siostrę wzięli to z dumy jeszcze ze 2 metry urosłam a ja się śmieję że przy córkach i zwierzyńcu jaki mam cały czas w domu to po prostu nie mam czasu się zestarzeć.....
A tak na poważnie- to wielkie dzięki, chociaż troszkę mi lepiej (dopóki nie popatrze w lustro)

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:

a teraz się nie gapią Masz taką figure, ze ja bym się za Tobą obejrzała a jak do tego dojdzie cyc to już wogóle bajka i nie ma szans, żeby się nie gapili i faceci i kobiety. A z jakiego powodu on się będzie głupio czuł? Niebardzo rozumiem? Mój TZ raczej lubi jak się za mną oglądają, zawsze ma z tego ubaw i raczej dodaje mu to skrzydeł i jak dumny paw koło mnie kroczy.
to tak jak w naszym przypadku... tylko że częsciej patrzą na mojego męża niż na mnie.... bo........ jest niższy ode mnie
jak sobie zrobię cycuchy to może i na mnie ktoś spojrzy...
Stary 2012-12-30, 23:18   #8659
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Kasik ja dokladnie to samo mialam dzis i bylam zniesmaczona bo przymierzylam chyba z 10 stanikow i zaden nie lezal. moze za wczesnie na nas lub sklep trzeba zmienic tak jak napisala Amorcio
jasne, że zmienić sklep. Ja już ich troche nazwiedzałam i są takie, że moge tam każdy model przymierzyć i nic nie leży. Mamy wymagające cycki i trzeba im dogadzać

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
zawszę w sklepie z bielizną zazdroszczę kobietom że mogą sobię kupić z koroneczka takie że widać sutek czrez koroneczke to moje marzenie;]nie zakładac tych okropnych pusz up,nie nawidzę ich..jak na swoje urodzinki zaloże kieckie z dekoltem w kolorze czerwonym[ciemna wisznia]do moich brązowych oczu,szpileczki,makijażyk i wyjdę na ulice z głowa do góry;];]
a kiedy masz te urodzinki?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
o kurcze,mówisz że witaminki pobudzają włoski...wszędzie,to dla tego teraz częsciej maszynki kupuję a ja mysłałam żę maszynki już gorsze produkują;];];]hi,hi.ciekawo czy operacja plastyczna uzależnia..
mnie nie uzależniła, chciałam cycki, mam cycki a resztę muszę "wypracować" to moje postanowienie na 2013 - dopasować resztę figury do pięknych piersi

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Kobitki Kochane
czy mogłabym prosić Was o poradę...: Pierwszy lekarz zasugerował mi implanty okrągłe 275, nie wiem co powie drugi bo jadę do niego za kilka dni. A jakie Wy byście mi poradziły. Wrzuciłam fotki w album publiczny- może zerkniecie (widok koszmarny- decha i nic więcej) i może rzucicie jakimiś sugestiami. Mam 173 cm wzrostu i 61 kg wagi - jakie cycuchy do tego dobrać? bo te 275 to strasznie małe mi się wydają....
i słusznie, bo one dla Ciebie małe są. Raz, że jesteś wysoka dwa, że z tego co wyczytałam to wolisz większe piersi a 3, że już rodziłaś. Może jadąc na konsultacje druknij sobie cycorki, które Ci się podobają i powiedz, że chciałabyś taki efekt. Przynajmniej dr będzie wiedział jakie masz oczekiwania.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
oj stres napewno wpływa,jeszcze trochy to łysa zostanie ..ale wiem żę muszę sie wyluzować.wtedy będzie ok..wiem że w trakcie okresu nie można robić operacji,ale mam mirene tak że mam okres raz na trzy,dwa miesiąca i dobrze mi jak tak jest wygoda;]a jak WY myślicie rozmiar ubrania pózniej tez trzeba zmieniać PO OP?JA MAM TROCHY DZIWNY ROZMIAR GÓRA 38,DÓL 36;]
ja niewielkiej części ubrań musiałam się pozbyć. Szczególnie takich bluzek koszulowych dopasowanych górą, przestały się dopinać ale większość ciuchów jest ok tylko teraz fajnie są u góry wypełnione. Rozmiar ubrań mi się nie zmienił.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
dziewczynki którę już po op.czy odczuwacie ciężar cycuszków bardzo?naprzykład jak byłam w lekarza założyłam te symulatory piersi i powiem ze czuć że coś tam jest i to sporo..i jak to jest latem jak jest upal..czy implant się nie przegrzewa..
jak się przymierza czuć, a jak juz się ma w sobie ten silikon to jakoś tego nie czuć w sensie ciężaru a może ten ciężar jest tak słodki, że nie chce się go czuć ...hmmm...już sama nie wiem...ale ja nie czuje, żeby było ciężej i w lato nic mi się nie przegrzewało wręcz z jakiegoś powodu te cycki były zimniejsze niż reszta ciała

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-30 o 23:33
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:19   #8660
iloona79
Zadomowienie

Krystel,
ja do niedawna myslalam ze juz za stara jestem na zrobienie cycków,a skończyłam w tym roku 33lat!! Po prostu wszystkie moje kumpele,ktore robily to byly zawsze mlodsze ode mnie w dniu operacji,wiec i ja stwierdizlam ze to juz bez sensu.
A teraz,jak czytam,ze kobity tu ładnych parę lat starsze ode mnie porobily cycuszki to odrazu mi lepiej się zrobiło
Jak widac, nigdy za późno i tak trzymac-w koncu jak pisalam wczesniej,teraz to po 40stce kobity odżywają na nowo
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:19   #8661
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
matkoo kiciu..takk CI współczujęnajgors ze co może byća co dalej z tym zębem???co w końcu z nim masz zrobić??
Klaudeczko dentysta powiedział, że w takim stanie nie może nic zrobić. Jak zejdzie opuchlizna i stan zapalny zniknie to wtedy będzie mógł go leczyć. Dosły mnie też słuchy, że to co mam może być przyczyną zawianego ucha, które w sumie również cały czas tak boli, że ciężko mi znieść jakiekolwiek dzwięki. Mam kropelki w domu, zakropię i zobaczymy co z tego wyjdzie

Ja uciekam, miłej nocki Lecę dalej zdychać

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:59   #8662
belseno
Zadomowienie

Cytat:
to tak jak w naszym przypadku... tylko że częsciej patrzą na mojego męża niż na mnie.... bo........ jest niższy ode mnie
jak sobie zrobię cycuchy to może i na mnie ktoś spojrzy...
zależy jak je będziesz eksponować ale z taką talią osy i big cyckami to nie ma mocnych, jak nic będą się oglądać

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Klaudeczko dentysta powiedział, że w takim stanie nie może nic zrobić. Jak zejdzie opuchlizna i stan zapalny zniknie to wtedy będzie mógł go leczyć. Dosły mnie też słuchy, że to co mam może być przyczyną zawianego ucha, które w sumie również cały czas tak boli, że ciężko mi znieść jakiekolwiek dzwięki. Mam kropelki w domu, zakropię i zobaczymy co z tego wyjdzie

Ja uciekam, miłej nocki Lecę dalej zdychać
oj Ty bido, nooo...i to ucho warto sprawdzić u lekarza, nieleczone zapalenie może spowodować poważny problem ze słuchem.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
jak myślicie do kliniki wystarczą klapki,ręcznik,kosmetyki, szlafroczek?i jak to jest naprzykład operacja jest o 16 to się wychodzi na następny dzień rano czy po 16?jak jest doba .i bardzo WAS proszę bo już wspominałam czy są tu dziewczyny których operował A.B warszawa.
Olivke pytaj, jeszcze ktoś tu był od tego lekarza ale nie pamiętam kto a Olivka pewnie będzie wiedziała.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
jasne
ale z nas fajne staruszki... z malymi dziećmi... nawet z aktualnie "ssającymi"
ja bez ssaczka ale też fajna jestem

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Wiem wiem ale ja już jestem taka niecierpliwa I nipodoba mi się że robią się mniejsze
......................... .....

Widzę że kolejne zdjęcia będę musiała wstawić na tle całej sylwetki bo cos niedowierzacie

Chyba same wiecie jak to wygląda na zdjęciach z bliska a jak w rzeczywistości
nie dowierzamy, dawaj foty a co do wielkości to zobaczysz, że one jeszcze się zmienią. Jak to Mya mówi operacja piersi jest dla cierpliwych. Trzeba dbać o nie i czekać

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
mój tz[jak to wy nazywacie] ...............
tz = towarzysz życia

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
aaa i powiem wam jeszce ze ja mimo nie wielkich implantow to ludzie cos tam widzieli ze mam wieksze
powiedzcie mi nie dlugo mam nadzieje zaczne cwiczyc hm i tu pojawia sie pytanie mam 2 staniki trophy ktore byly juz przymale 75 b moglabym go uzywac do sportu?nosze 75c
bo tak leza i lezaczy sobie biedy narobie??dr kazala mi scisliwa koszulke
no i wiadomo jakis stanik musze miec
\jak nie to zainwestuje a koszulke na bank musze kupic
kasik jak b jest przyciasny to i podczas sportu będzie ci ugniatał cycorka więc jak dla mnie to nie powinnaś w za małych stanikach chodzić. Jeśli C jest dobry to zakładaj C+ściśliwa koszulka.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
No dokładnie;/ najgorsze jest to ze boje sie ze nawet po 3 nie będę mogła wróci ale jestem dobrej myśli)) a ogólnie moj Tz wypytuje mnie o to jak jest po operacji czy normalnie mozesz robic wsZytsko w domu ???? Tzn czytaj obiadki , pranie , sprzątanie bo pewnie jemu nie bedzie sie uśmiechalo sprzątać
niestety przez kilka dni nie możesz robić nic nawet chleba sobie nie ukroisz o ściągnięciu czegokolwiek z półki ponad głową nie ma mowy. A potem powolutku wracasz do codziennych zajęć ale o sprzątaniu zapomnij. Kurz możesz delikatnie wytrzeć i to tylko z niskich mebli, wszystko co ponad głową niedostępne będzie dla Ciebie przez jakiś czas. Pranie.....hmmm... wrzucić do pralki wrzuciłam ale wieszać już nie dałam rady, prasować też nie.... no to musi być wasza wspólna decyzja i będzie musiał się jakiś czas zajmować Tobą i domem ale jak dla mnie to tylko scala związki. Nas to bardzo zbliżyło a przynajmniej ja to tak odbieram
Wejdź sobie na posty moje, klaudeczki, aniki czy Olivki zaraz po zabiegu. Każda opisywała co może a czego jeszcze nie i mniej więcej będziesz wiedziała ile czasu nam zajęło wracanie do codziennych czynności.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
....
Po 6 tyg Omg a co przez ten czas ogolńie robiłas ?? Ja zwariuje bez pracy, siedząc tylko bezczynnie w domu ehh gdzie ja stałam w kolejce jak cycki tam na górze rozdawali ???
nie zwariujesz, nawet jak będziesz chciała to nie będziesz w stanie robić wszystkiego. Zaopatrz się w dobre książki, filmy i dasz rade....

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
a teraz zamowiłam sobie oleje do włosów, czekam na paczkę i zaczynam olejowanie Wprawdzie nie do końca jeszcze wiem na czym to polega, ale doczytam
podobno włoski będą śliczne
o rób, rób i zdaj relcje, też kiedyś nad tym myślałam ale zabrakło mi zapału

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-30 o 23:56
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 01:45   #8663
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulku- Ty chcesz chudnąć?? a masz z czego - no bo chyba nie z mięśni ło matko - i do tego 10kg chcesz zgubić no nie wiem u Ciebie przecież same mięśnie i jędrne ciałko plus cycorki oczywiście

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
patrząc na moje ciągoty do smakołyków jakoś nie widzę tej sprężystości

pisałyście coś o masażach. u mnie w mieście jest spa, gdzie są takie łóżka http://www.centrumspa-as.pl/plugins/...200&quality=80 małe to ale chodzi mi o takie wałeczki jakby i możliwe, że na czymś takim lepiej się z żelkami leży

http://www.centrumspa-as.pl/plugins/...200&quality=80 jeszcze jedno
oj tam- troszkę słodyczy nie zaszkodzi dołożysz parę minut ćwiczeń i bilans się wyrówna.
A te stoły są super dla nas- nie widziałam takich jeszcze. Cycorki w zagłębienie i po problemie.
Tak o tych ćwiczeniach piszecie, że chyba i ja ruszę dupsko muszę łapać moment póki mi się chce

Cytat:
Ale super Twoje piersi przechodzą większą metamorfozę niż nasze też puszczają - były zebrane głównie w profilu i dolnej części-> muszą wybić i całe się ukształtować. Po plastyce piersi na początku są jakby "spłaszczone" - dopiero z czasem nabierają profilu

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Cytat:

[/COLOR]no a ja już opalona,i nie ma żadnych smug,plam i tym podobnych,już to robiłam kilka razy...efekt,powiedziałab ym super!!!od razu zdrowiej wyglądam,jutro cyknę fotę bo dziś mój tż się śmieje że tylko cycki w aparacie są a chcemy go wziąć na sylwka jutromuszę pokasować[COLOR="Silver"]
ja mam z aparatem dokładnie to samo parę razy o mały włos wpadki by nie było
A teraz pomęczę Cię o to opalanie Ja na solarium to nie chcę- ale nad natryskiem bym się zastanowiła. Napisz jaki natrysk jest dobry- bo pisałaś że na dobrym byłaś. Czy trzeba peeling skóry przed robić- jakiś konkretny? Ile razy trzeba iść? i czy potem bielizny nie farbuje? i ciekawe czy równie równo potem schodzi- czy cycki i łokcie będą wytarte I ile to kosztuje tak w ogóle
A i pokaż się nam , ciekawa jestem efektu- ale i włoski pokaż bo zrobiłaś pewnie ślicznie i się nie chwalisz

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
aaaa Celinka hihii...urosły kto z kim przystaje takim się staje nam rosną to i Ty się zaraziłaś [COLOR="Silver"]

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 01:51   #8664
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Oj bidulko ale lanie Ci się należy że dopuściłaś do takiej sytuacji - jak Ci opuchlizna zejdzie to pogadamy Kuruj się teraz -trzy dni antybiotyku i będzie lepiej Doustnie bierzesz? tak?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:18   #8665
Amorcio
Wtajemniczenie

Witajcie z ranka

Życzę wszystkim udanych operacji, pięknych cycuszków, miłości, zdrowych ząbków oraz spełnienia najskrytszych marzeń na nowy 2013 rok
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:58   #8666
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
uzależnia to prawda,ale i dużo pomaga;]i dodaje otuchy.
DZIENŃDOBRY kobietki te które po i te które przed.życzę WAM wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka,szczęscia,żebym wszystkie marzenia byli spełnione,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NOWYM ROKU..
Stary 2012-12-31, 09:06   #8667
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Ja też zapisuję się do klubu Starowinek, przyjmiecie mnie

Myu, fajny wykład na temat staniczków . Ja mam na razie jeden z fiszbinami, kurczę, muszę zdjęcie zrobić abyście oceniły, czy dobrze leży, bo kupiony "na oko" przez męża

Żabciu, Ty się nie odchudzaj, bo masz świetne ciałko!!! .

Kicia, kurczę, masz się z tym zębem . Antybiotyk na pewno szybko zadziała, pewnie jakaś ropa tam ci się zebrała, stąd ten ból i opuchlizna .

A Celince cycki urosły . No i super
Stary 2012-12-31, 09:15   #8668
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zabulku- Ty chcesz chudnąć?? a masz z czego - no bo chyba nie z mięśni ło matko - i do tego 10kg chcesz zgubić no nie wiem u Ciebie przecież same mięśnie i jędrne ciałko plus cycorki oczywiście

oj tam- troszkę słodyczy nie zaszkodzi dołożysz parę minut ćwiczeń i bilans się wyrówna.
A te stoły są super dla nas- nie widziałam takich jeszcze. Cycorki w zagłębienie i po problemie.
Tak o tych ćwiczeniach piszecie, że chyba i ja ruszę dupsko muszę łapać moment póki mi się chce

Ale super Twoje piersi przechodzą większą metamorfozę niż nasze też puszczają - były zebrane głównie w profilu i dolnej części-> muszą wybić i całe się ukształtować. Po plastyce piersi na początku są jakby "spłaszczone" - dopiero z czasem nabierają profilu

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

ja mam z aparatem dokładnie to samo parę razy o mały włos wpadki by nie było
A teraz pomęczę Cię o to opalanie Ja na solarium to nie chcę- ale nad natryskiem bym się zastanowiła. Napisz jaki natrysk jest dobry- bo pisałaś że na dobrym byłaś. Czy trzeba peeling skóry przed robić- jakiś konkretny? Ile razy trzeba iść? i czy potem bielizny nie farbuje? i ciekawe czy równie równo potem schodzi- czy cycki i łokcie będą wytarte I ile to kosztuje tak w ogóle
A i pokaż się nam , ciekawa jestem efektu- ale i włoski pokaż bo zrobiłaś pewnie ślicznie i się nie chwalisz

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

MAYU z tym aparatem to stresa miałam ostatnio,goście byli i cos tam kolega chciał zobaczyć na aparacie..a mi słabo....na szybko aparat zakosiłam i posprawdzałam...muszę od razu kasować bo wpadka będzie

co do OPALANIA...to tam mi robią specjalnym pistoletem i robi to pani nie maszyna,więc robi to dokładniena dodatek możesz sobie wybrać odcień...i że ja mam jasną karnację to mi zrobiła delikatnie..oczywiście przed porządny peeling sobie zrobiłam i zero balsamu...po opalaniu schniesz 15 min i trzeba zmyć z siebie taki pyłek który zostaje ale to po 5godz...i już zostaje opalenizna....łokci czy kolan nigdy nie miałam zółtych jak po samoopalaczu....serio fajny efekt,ma to u nich wzięcie!!a kosztuje,akurat tam 120zł całe ciało,ale tam jest drogo
jak się ogarne i będę sama to wam cyknę popołudniu fotkę
Stary 2012-12-31, 10:37   #8669
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
ja bez ssaczka ale też fajna jestem
fajna to na pewno ... ale nie taka staruszka
bierzemy wszystkie chętne

o rób, rób i zdaj relcje, też kiedyś nad tym myślałam ale zabrakło mi zapału
ja juz poczyniłam zakupki, więc czekam na dostawę i od razu zaczynam
najpierw zamówiłam 5 olejków, a wczoraj jeszcze dokupiłam inne... ot, napaleniec

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Ja też zapisuję się do klubu Starowinek, przyjmiecie mnie

:
jasne kochana

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

a ja właśnie dzwoniłam do Wrocławia ustalić, gdzie jest kurier z olejkami do wlosów i ... dopiero dzisiaj wyślą, bo coś im umknęło

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Klauduś,
pokaz koniecznie jak to wygląda na Tobie
ja tez jestem mega blada.... do solarium nie chodzę od kiedy zrobiłam pierwszą op cycusiów i już nie zamierzam
w lecie jestem zawsze opalona... bo słonko mnie kocha
i dostałam od siostry jakiś samoopalacz - piz buin, ale boję się plam i stoi w szafce

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Aniu,
gdzie nowe fotki?

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:55   #8670
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
to ja też zrobie taki albumik porównawczy mimo, ze wolałabym zapomnieć o tym co było
A te przed, to ja jakoś zapomniałam, co Ty tam miałaś....no szok... ja Cię już tylko z pięknymi piersiami kojarzę

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

u mnie w mieście Ewe Bień sprzedają w salonie Esotiqa

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

10 kg to bardzo dużo? Z czego Ty chcesz zrzucać? Masz wysportowane szczupłe ciałko a z cycków się nie da

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

bo on chyba jest takim facetem że się stresuje jak ktoś zwraca na jego kobietę uwagę,i to ja bym zrozumiałam gdy bym był brzydki,ale jest barzdo przystojny i zbudowany,ale myśłe żę już wiem dla czego,bo wole jak jego kobieta jest w cieniu i nie zwraca na siebie uwagi;]ale teraz to się zmieni,może i dobrże,niech będzie trochy zazdrosny nie tylko ja,ja zawsze jestem zazdrosna bo nie mam cycek i am kompleksy nawet jak mówi żę mnie kocha,i będę kochać nawet jak będę łysa[włosy mi łecą nadal]

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
bo on chyba jest takim facetem że się stresuje jak ktoś zwraca na jego kobietę uwagę,i to ja bym zrozumiałam gdy bym był brzydki,ale jest barzdo przystojny i zbudowany,ale myśłe żę już wiem dla czego,bo wole jak jego kobieta jest w cieniu i nie zwraca na siebie uwagi;]ale teraz to się zmieni,może i dobrże,niech będzie trochy zazdrosny nie tylko ja,ja zawsze jestem zazdrosna bo nie mam cycek i am kompleksy nawet jak mówi żę mnie kocha,i będę kochać nawet jak będę łysa[włosy mi łecą nadal]
a za figurę bardzo dziękuję,staram się trzymać kondycje,niedawno kupilam pas taki co reklamują z MANGO.powiem że nie wierzylam,zaplacilam139pl n z przesyłką do domu.i leże ogliądam tvn i samo sobie tam cwiczy mój brzuszek,aż przyjemnie jest,uda też od skóry pomaranczowej i pupę też można i widzę poprawkę naprawde.;]jest sprawdzone na mnie.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości