|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8641 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
#8642 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kochane cycolinki
Ja wlasnie kupilam nowa diete hehehe 3D CHili, wkrecila mnie i czytam, a po Nowym roku sprawdze na sobie : D GWEN Ty jestes tez taka testerka diet jak ja, moze juz ja sprawdzalas?????
|
#8643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez musze zacząć po Ńowym Roku
|
|
#8644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? na czym polega![]() wlasnie............ szczesliwego nowego roku )zeby wszystkie nowe dziewczyny doczekaly sie cyckow te ktore maja je pokochaly i zeby zawsze byly jedrne buziaki |
|
|
|
|
#8645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kasikkkk na przyprawach
Narazie czytam, bo mam 4 ksiazki Ogolnie chodzi o uzywanie okreslonych przypraw jak chilii, cynamon, imbir itd.................. w 28 dni 10 kg, w to nie wierze, ale mam jadlospis na 28 dni i wyglada bardzo smacznie, wiec przetestuje---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
http://www.dieta3d.pl/ prosze Tylko, ze zeby ja zobaczyc , to niestety musisz kupic... A ja glupia kupilam i w druku i elektroniczna, bez sensu...
|
|
#8646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pisałyście coś o masażach. u mnie w mieście jest spa, gdzie są takie łóżka http://www.centrumspa-as.pl/plugins/...200&quality=80 małe to ale chodzi mi o takie wałeczki jakby i możliwe, że na czymś takim lepiej się z żelkami leży ![]() http://www.centrumspa-as.pl/plugins/...200&quality=80 jeszcze jedno
|
|
|
|
|
#8647 |
|
Rozeznanie
|
Sluchajcie kupilam 75 D i jest wygodniej o niebo! Kurcze jestem w szoku bo 75C byl tez wygodny ale od kilku dni czyulam sie w nim coraz bardziej spetana. Nie przytylam ani 5 deko i czemu tak sie stalo to nie wiem.
|
#8648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo jesteś w ciąży...---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- no a ja już opalona,i nie ma żadnych smug,plam i tym podobnych,już to robiłam kilka razy...efekt,powiedziałab ym super!!!od razu zdrowiej wyglądam,jutro cyknę fotę bo dziś mój tż się śmieje że tylko cycki w aparacie są a chcemy go wziąć na sylwka jutro muszę pokasować![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- BALSENKO kochanie te staniki to triumph ja mówiłam już żebyśmy wszystkie zrobiły takie zdjęcia przed i po obok siebie to wtedy...wiadomo o co chodzi!!!!!!
|
|
#8649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A propo wybicia sie to myslalam, ze implanty tylko tak robia.
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-30 o 21:45 |
|
|
|
|
#8650 |
|
Zadomowienie
|
Celinko to świetnie
Aż miło patrzeć jak biuścik rośnie Mam nadzieję, że i mi z powrotem urośnie Na mnie te staniczki Lonsdale znowu są dobre.Ale muszę Wam powiedzieć jedną dziwną rzecz, mimo tego, że mi biuścik zmalał to ten biustonosz, który dostałam pod choinkę leży tak samo. I dziwne jest to, że wg rozmiarówki powinnam nosić 70d, a zarówno ten 70E jak i Triumpha sportowy ten sam rozmiarek a leżą świetnie ![]() Myu przepiękne te biustonosze ![]() Ja tak tutj z doskoku, bo nadal umieram z powodu zęba i opuchlizny. To takie uczucie jakby mi od środka policzek rozrywało Oby ten antybiotyk szybko zadziałał, bo ja ostatnio sypiam 15-16h na dobę i ledwo mówię, a to co udaje mi się wykrztusić jest tak zdeformowane, że ciężko zrozumieć mnie Opuchlizna jest na tyle duża, że mam jakby sparaliżowaną prawą część twarzy, bo nawet nie drgnie a usta od opuchlizny mam 0,5-1cm wyżej niż z lewej strony
|
#8651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a fotkę cyknę..tiaaa
|
|
#8652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja (rycząca czterdziecha ![]() ![]() MYA- ten niebieski staniczek jest cuuudowny!
|
|
#8653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- krystel to ile Ty masz lat? Bo po foci to ja tez myślałam, że tak ze 25. No takie ciałko młode masz
|
|
#8654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8655 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te przed, to ja jakoś zapomniałam, co Ty tam miałaś....no szok... ja Cię już tylko z pięknymi piersiami kojarzę ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
|
#8656 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazlam jakiegos bloga nt duety 3d http://przyprawiaj.pl/category/dzien-z-dieta-3d-chili/
No tak fajnie opisany, ze chyba sama sie po raz pierwszy skusze na jakas polecana diete
|
|
|
|
#8657 |
|
Zadomowienie
|
ważne jest żeby nie jeść i nie pić te 6 godz. w innej sytuacji możesz po op. mieć wymioty - tak mi powiedział anestezjolog. Wkładają ci rurę do gardła i żołądek musi być pusty.
|
#8658 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- krystel to ile Ty masz lat? Bo po foci to ja tez myślałam, że tak ze 25. No takie ciałko młode masz[/QUOTE] no wstyd się przyznać ale "4" z przodu juz mam... Jak mnie na szkolnej wycieczce starszej córki za jej siostrę wzięli to z dumy jeszcze ze 2 metry urosłam ![]() a ja się śmieję że przy córkach i zwierzyńcu jaki mam cały czas w domu to po prostu nie mam czasu się zestarzeć..... A tak na poważnie- to wielkie dzięki, chociaż troszkę mi lepiej (dopóki nie popatrze w lustro ![]() )---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
jak sobie zrobię cycuchy to może i na mnie ktoś spojrzy...
|
|
#8659 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
a może ten ciężar jest tak słodki, że nie chce się go czuć ...hmmm...już sama nie wiem...ale ja nie czuje, żeby było ciężej i w lato nic mi się nie przegrzewało wręcz z jakiegoś powodu te cycki były zimniejsze niż reszta ciała
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-30 o 23:33 |
||||||
|
|
|
#8660 |
|
Zadomowienie
|
Krystel,
ja do niedawna myslalam ze juz za stara jestem na zrobienie cycków,a skończyłam w tym roku 33lat!! Po prostu wszystkie moje kumpele,ktore robily to byly zawsze mlodsze ode mnie w dniu operacji,wiec i ja stwierdizlam ze to juz bez sensu. A teraz,jak czytam,ze kobity tu ładnych parę lat starsze ode mnie porobily cycuszki to odrazu mi lepiej się zrobiło Jak widac, nigdy za późno i tak trzymac-w koncu jak pisalam wczesniej,teraz to po 40stce kobity odżywają na nowo
|
|
|
|
#8661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja uciekam, miłej nocki
|
|
#8662 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- tz = towarzysz życia ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Wejdź sobie na posty moje, klaudeczki, aniki czy Olivki zaraz po zabiegu. Każda opisywała co może a czego jeszcze nie i mniej więcej będziesz wiedziała ile czasu nam zajęło wracanie do codziennych czynności. ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- o rób, rób i zdaj relcje, też kiedyś nad tym myślałam ale zabrakło mi zapału
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-30 o 23:56 |
||||||||
|
|
|
#8663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zabulku- Ty chcesz chudnąć?? a masz z czego - no bo chyba nie z mięśni
ło matko - i do tego 10kg chcesz zgubić no nie wiem u Ciebie przecież same mięśnie i jędrne ciałko plus cycorki oczywiście Cytat:
dołożysz parę minut ćwiczeń i bilans się wyrówna. A te stoły są super dla nas- nie widziałam takich jeszcze. Cycorki w zagłębienie i po problemie. Tak o tych ćwiczeniach piszecie, że chyba i ja ruszę dupsko muszę łapać moment póki mi się chce Cytat:
---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
A teraz pomęczę Cię o to opalanie Ja na solarium to nie chcę- ale nad natryskiem bym się zastanowiła . Napisz jaki natrysk jest dobry- bo pisałaś że na dobrym byłaś . Czy trzeba peeling skóry przed robić- jakiś konkretny? Ile razy trzeba iść? i czy potem bielizny nie farbuje? i ciekawe czy równie równo potem schodzi- czy cycki i łokcie będą wytarte I ile to kosztuje tak w ogóle ![]() A i pokaż się nam , ciekawa jestem efektu- ale i włoski pokaż bo zrobiłaś pewnie ślicznie i się nie chwalisz ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#8664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lanie Ci się należy że dopuściłaś do takiej sytuacji - jak Ci opuchlizna zejdzie to pogadamy Kuruj się teraz -trzy dni antybiotyku i będzie lepiej
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8665 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie z ranka
Życzę wszystkim udanych operacji, pięknych cycuszków, miłości, zdrowych ząbków oraz spełnienia najskrytszych marzeń na nowy 2013 rok |
|
|
|
#8666 |
|
Raczkowanie
|
DZIENŃDOBRY kobietki te które po i te które przed.życzę WAM wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka,szczęscia,żebym wszystkie marzenia byli spełnione,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NOWYM ROKU..
|
|
#8667 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Ja też zapisuję się do klubu Starowinek, przyjmiecie mnie ![]() Myu, fajny wykład na temat staniczków ![]() Żabciu, Ty się nie odchudzaj, bo masz świetne ciałko!!! . Kicia, kurczę, masz się z tym zębem . Antybiotyk na pewno szybko zadziała, pewnie jakaś ropa tam ci się zebrała, stąd ten ból i opuchlizna A Celince cycki urosły
|
#8668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do OPALANIA...to tam mi robią specjalnym pistoletem i robi to pani nie maszyna,więc robi to dokładnie i że ja mam jasną karnację to mi zrobiła delikatnie..oczywiście przed porządny peeling sobie zrobiłam i zero balsamu...po opalaniu schniesz 15 min i trzeba zmyć z siebie taki pyłek który zostaje ale to po 5godz...i już zostaje opalenizna....łokci czy kolan nigdy nie miałam zółtych jak po samoopalaczu....serio fajny efekt,ma to u nich wzięcie!!a kosztuje,akurat tam 120zł całe ciało,ale tam jest drogo![]() jak się ogarne i będę sama to wam cyknę popołudniu fotkę
|
|
#8669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najpierw zamówiłam 5 olejków, a wczoraj jeszcze dokupiłam inne... ot, napaleniec Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- a ja właśnie dzwoniłam do Wrocławia ustalić, gdzie jest kurier z olejkami do wlosów i ... dopiero dzisiaj wyślą, bo coś im umknęło ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Klauduś, pokaz koniecznie jak to wygląda na Tobie ![]() ja tez jestem mega blada.... do solarium nie chodzę od kiedy zrobiłam pierwszą op cycusiów w lecie jestem zawsze opalona... bo słonko mnie kocha ![]() i dostałam od siostry jakiś samoopalacz - piz buin, ale boję się plam i stoi w szafce ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Aniu, gdzie nowe fotki? ![]()
|
|
|
#8670 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

A juz za kilka dni miałabym operację

: D

Ogolnie chodzi o uzywanie okreslonych przypraw jak chilii, cynamon, imbir itd.................. w 28 dni 10 kg, w to nie wierze, ale mam jadlospis na 28 dni i wyglada bardzo smacznie, wiec przetestuje

...hmmm...już sama nie wiem...ale ja nie czuje, żeby było ciężej i w lato nic mi się nie przegrzewało wręcz z jakiegoś powodu te cycki były zimniejsze niż reszta ciała

ło matko - i do tego 10kg chcesz zgubić
no nie wiem 
ale lanie Ci się należy że dopuściłaś do takiej sytuacji - jak Ci opuchlizna zejdzie to pogadamy