|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8851 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#8852 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Krisy,
zrób swoje albumy prywatne, bo każdy może w takie publiczne wchodzić i sobie Ciebie podglądać
|
|
#8853 |
|
Raczkowanie
|
HORO jak będzie pani to nie otwieraj
![]() ![]() ![]() ![]() A co do specyfików to koniecznie daj znać będę wdzięczna zawsze chętnie przyjme każda radę Ide gotowac obiadek bo dziś jestem w domku i będą placki po cygańsku -moje dzieci uwielbiają ja z reszta też
|
#8854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będę będę ... sumiennie co 3 dni a za kilka miesięcy pochwalę się (mam nadzieję) efektami
|
|
|
#8855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bede grzecznie plywac i wlasnie nie mam zadnego stroju dobrego na teraz po...tamte nie pasuja
|
|
#8856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie mam ostatnio pomysłów na obiadki dzisiaj idę na łatwiznę... makaron z pesto
|
|
|
#8857 | |
|
Raczkowanie
|
HORO ugotowac ? nie ma sprawy- masz jak w banku, ale nie wiem czy za ciebie zjem
![]() ,To przecież proste, gorzej z ziemniakami ale ja zawsze miele przez maszynkę 2razy i po sprawie A pesto tez bardzo lubię ,tyle tylko że ja ze słoiczka ,a ty?i zawsze dodaje cycki kurczaka i pieczarki .Sama nie umiem zrobic pesto Teraz ide bo nici z obiadu jak tutaj jeszcze pobędę pa pa ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
ty kochana miałas piersi zawsze, ja nigdy dlatego taka wstydliwa i tak mi zostało 2 lata prawie juz je mam Na basen jak wchodziłam to zawsze zakryta ręcznikiem
|
|
#8858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten pomidorowy, bo oliwkowy mi nie smakuje
|
|
|
#8859 |
|
BAN stały
|
Horo a placki po cygańsku to jakie? bo brzmi apetycznie...ale nie wiem co to takiego...ja z kolei znam placki po węgiersku!
u mnie też dzisiaj szaro i ponuro....a na dodatek chyba jakieś przeziębienie mnie rozwala...
|
|
|
|
#8860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a sama jestem ciekawa czym się różnią ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Celinko, a czy jest różnica , czy nakłada się te oleje na noc na włosy suche czy wilgotne? I po jakim czasie bedzie widać poprawę włosków?
|
|
|
#8861 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki... ale pogoda
brrrr i zimno.... ostatnio mniej wchodzę tu bo pracuję znów, ale z telefonu was podglądam ile Ja bym dała żeby moje jeszcze urosły... ale raczej nie ma już na to szans ;( Horo, zgadnij co właśnie zjadłam?? Makaron z pesto ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Olivko- cudowne wieści
|
#8862 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny kochane, polecicie mi jakiegoś lekarza w Warszawie? Wiem, że z pewnością już o tym pisałyście, ale przegladam wątki od kilku godzin i akurat tej informacji nie udało mi się znaleźć.
Która z Warszawianek chwali sobie efekt operacji? z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
#8863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zdjecia beda na pol roku---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Oj żebys wiedziala tez sie ciesze ![]() ![]()
|
|
#8864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8866 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobiety
nie nadrobię Was ale witam się i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby był lepszy pod każdym względem
|
#8867 |
|
Zadomowienie
|
Masakra, też nie wyrabiam...
![]() Ile zajmowało Wam "dojście do siebie" po operacji ? Po jakim czasie można np. ćwiczyć, albo chociaż kiedy można już swobodnie się poruszać?
|
#8868 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane w to deszczowe popołudnie
![]() Kwiatuszek miło słyszeć, że dr wywarł na Tobie dobre wrażenie Z wielkością implantu się nie wypowiem, ale pamiętaj, żeby wybrać tego lekarza, który wzbudził największe zaufanie - musisz czuć, że to TEN ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
#8869 |
|
Zadomowienie
|
Tak właśnie myślałam, ja nie mam opcji wziąć z pracy urlopu nawet 3 tyg póki co, także dlatego się cieszę, bo niedługo koniec (bo ktoś brechtał, że się cieszę końcem pracy hihi) i wreszcie będę miała możliwość spełnić swoje marzenie
Kurde, skoro chcę trochę kg ogólnie zrzucić i lepiej zrobić to jeszcze przed zabiegiem, bo widocznie taka aktywność zanim będzie, to trochę potrwa...O i słuchajcie, jeszcze jedna sprawa... Czytałam ukradkiem ostatnie wpisy i dlaczego lekarz nie dobierze implantu od razu tak dużego jak nam się podoba? Gdy ktoś doda propozycję lekarza, opinie dziewczynek z forum są inne, że lepiej np. większy. Gdy przychodzi się do dr, mówi się zawsze, że chce się maksymalnie duży, czy jest to oczywiste? I naprawdę dziwi mnie to, że wszystko od mniemania lekarza zależy... Przecież nikt się nie zmieni od czasu jednej wizyty u dr do drugiej (np. w tym samym tyg. ) a każdy powie co innego...Oczywiste też jest to, że lekarz patrzy na zdrowie pacjenta i w ramach rozsądku, ale... No wiecie o co mi chodzi
3.11.2014 Emily 52cm, 3,3kg Edytowane przez ever_92 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:21 |
|
|
|
#8870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jezeli planujesz jakies mocne diety po operacji to cycuszki tez sie zmienia i nie na lepsze |
|
|
|
|
#8871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty sobie tak nie folguj- takie ślicznotki a właścicielka je tuczy zobaczysz , obrażą sięCytat:
ten stanik mi Tż wybrał z torby staników w jakich chodziłam po pierwszej operacji. Ktoś powiedział, że" jak się ma tyle lat co ja to nie należy już włosów zapuszczać i w ogóle" . Nie mam pojęcia o co chodziło tej osobie ale mój Tż powiedział, że trzeba jej pokazać co wypada pani w moim wieku potem już czasu nie było się przebrać bo nagle 18 się zrobiła![]() Cytat:
A poważnie może być i top sportowy- ja tak kiedyś też byłam bo stroju do dziś nie mam![]() Cytat:
O nazwiskach można bez obaw porozmawiać w klubie-więc jakbyś chciała z nami zostać na dłużej to również tam zapraszam. Od lekarzy z W-wy jest u nas kilka zadowolonych osób - z pewnością się pochwalą swoimi piersiami i podzielą opinią. Pytaj śmiało Ja też w W-wie robiłam za pierwszym razem- ale nie polecam tych lekarzy nikomu
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#8872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasu Cytat:
![]() Pierwszy tydzień- stan w którym możemy chodzić i marudzuć jak minie najgorsze mamy za sobą Pierwszy miesiąc-czas w którym dochodzimy do w miarę normalnego funkcjonowania Cytat:
. A są tacy którzy zrobią Ci od razu tak duże piersi jak będzie to tylko możliwe. Ile nas tu jest- tyle jest ideałów piersi. Każda z nas ma inny ideał w głowie- i sztuką jest dobranie do tego ideału odpowiedniego lekarza Dlatego nie ma najlepszego lekarza Ale myślę, że z rozsądnym lekarzem można się dogadać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#8874 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny.
Dziękuję za odpowiedzi. ![]() A co do efektow? Jak długo się utrzymują? Czytałam, ze do około 2 lat, ze zależy od skoków wagi i dalszej pielegnacji. Tylko pozostaje pytanie co dla kogo znaczy niewielki skok wagi-tzn. ile kg? A implanty po paru latach prędzej czy później trzeba bedzie i tak usunąć? A plastyka piersi czym rózni się od tradycyjnego zabiegu. Poddawała sie ktoras z Was samej plastyce? A pytałam wcześniej o te konsultacje psychologiczne, bo podobno nie kwalifikuja sie osoby z zaburzeniami psychicznymi i myslałam, ze każda takiemu badaniu jest poddawana. A musze Wam powiedzieć, że jestem zadowlona z tego forum chociażby dlatego, ze traktujecie poruszane tu sprawy poważnie i udzielacie konkretnych odpowiedzi, a nie prowadzace do niczego pierdołki.
|
|
|
|
#8875 |
|
Zadomowienie
|
Dzięk za odp., jestem bardzo ciekawa jak wygląda to całe dobieranie i co da się zrobić z takiego płaza jak ja hahaha
|
#8876 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja co jakiś czas balansuję od 56 do 60kg. Może mnie spaskudzić taka huśtawka wagi Waszym zdaniem? Teraz waże ok. 58kg i już mnie to drażni, ale taki mam apetyt, i chętkę na słodycze, że masakra.. ![]() A czasu na chudnięcie nie za dużo. Dziś załatwiłam sobie skierowanie na wszystkie wymagane badania i jutro rano albo w pon lecę robić. Mam nadzieję, że wszystko będzie git ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() Bo jak zacznę się tu udzielać ... (po operacji będę miała duuuużo czasu),to mnie pogonicie z przesytu
|
|
#8877 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=horo_2;38416052]placki po cygańsku to Rodzyneczek
![]() a sama jestem ciekawa czym się różnią ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 1 HORO i KORINKO placki te w zasadzie prawie niczym sie nie różnia tylko mięskiem po cygańsku- powinna byc wołowina i nie ma papryki ,a i do ziemniaków dodaje sie startą cebule Ja dodaje również marchewke w kosteczkę a na sam koniec fasolę z puszki .Właściwie to moga byc po węgiersku bo zmodyfikowane moje -po mojemu ,takie uwielbiaja dzieciakiHORO co do pesto to ja wole to drugie zielone ale pomidorowym nie pogardze domownicy również Był kurier czy kurierka?
|
#8878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i już mam prawie wszystkie olejki, brakuje tylko 1-go, ale mają dosłać jak najszybciej ![]() i mam ich tyle, że teraz nie wiem co ze sobą mieszać, a że zamawiałam w 3 różnych sklepach, to nawet 1 mi się zdublował. Celinko, .. i mam 2 takie w stałej postaci ...kokosowe...czy mam je za każdym razem podgrzewać jak chcę 2-3 łyzki?? be jednego z nich nie ma szans wydobyć ze środka butelki bez zmiany stanu skupienia na ciekły
|
|
|
#8879 |
|
Raczkowanie
|
MYUSIU -co to znaczy w twoim wieku
i bardzo dobrze że TZ tak zareagował i mam nadzieje że ty kochana również w dość dosadny i szczegółowy sposób podkreśliłaś co TOBIE WOLNO W TYM WIEKU ,nie normalnie aż mnie poniosło. Mam również nadzieję że popędziłaś tę osobe w kompleksy bez zahamowań? bo jeśli nie to koniecznie proszę następnym razem tak postąpic -to rozkaz Bo jak nie to masz koleżanki tutaj i pomogą ile nas tylko jest nawet małolaty
|
#8880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha no to wiadomo ze psiaki są najważniejsze a mozesz mi na priv napisać do kogo idziesz nakonsultacje bo ja idę 11 do p.o i tez żadna z dziewczyn u niego nie robiła i juz sama nie wiem ...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.