Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 296 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 11:06   #8851
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
... a jak będzie Pani kurier?

ja też mam włoski jasne, zawsze robione na bardzo jasne blondy... no i niestety zniszczone przez eksperymenty
jak już dotrze do mnie wszystko , co zamówiłam, to napiszę co, jakie i na co działa
No grzeczna Horo bedzie leczyc swoje wloski. Olejowanie jest najlepsza kuracja jaka mozemy dac swoim wloską ,wiem...sprawdzilam...pol ecam
Stary 2013-01-03, 11:08   #8852
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Krisy,
zrób swoje albumy prywatne, bo każdy może w takie publiczne wchodzić i sobie Ciebie podglądać

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:08   #8853
rodzynki
Raczkowanie

HORO jak będzie pani to nie otwieraj
A co do specyfików to koniecznie daj znać będę wdzięczna zawsze chętnie przyjme każda radę

Ide gotowac obiadek bo dziś jestem w domku i będą placki po cygańsku -moje dzieci uwielbiają ja z reszta też
Stary 2013-01-03, 11:10   #8854
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No grzeczna Horo bedzie leczyc swoje wloski. Olejowanie jest najlepsza kuracja jaka mozemy dac swoim wloską ,wiem...sprawdzilam...pol ecam
Celinko
będę będę ... sumiennie co 3 dni
a za kilka miesięcy pochwalę się (mam nadzieję) efektami

Stary 2013-01-03, 11:10   #8855
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
CELINKLO idz na basen tak jak AMORCIO doradza ,nie na żaden aua park bo tam sobie nie popływasz ,a co do stroju to na dzien dobry idz w tym co masz ,ja równiez nie miałam jedno częściowego ,kupiłam sobie z FEBy dwu z drutami(zakaz drutów) ,ale cóż tylko na basen a w dodatku zakupiłam wiekszy tak że miseczka i te druty prawie pod pache zachodziły zawiązany na szyję cycki miałam zakryte bo ja wstydliwa z natury .
Wiem...wiem...zwykly basen bede grzecznie plywac i wlasnie nie mam zadnego stroju dobrego na teraz po...tamte nie pasuja
Stary 2013-01-03, 11:12   #8856
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
HORO jak będzie pani to nie otwieraj
A co do specyfików to koniecznie daj znać będę wdzięczna zawsze chętnie przyjme każda radę

Ide gotowac obiadek bo dziś jestem w domku i będą placki po cygańsku -moje dzieci uwielbiają ja z reszta też
ugotuj dla mnie tez
nie mam ostatnio pomysłów na obiadki
dzisiaj idę na łatwiznę... makaron z pesto

Stary 2013-01-03, 11:29   #8857
rodzynki
Raczkowanie

HORO ugotowac ? nie ma sprawy- masz jak w banku, ale nie wiem czy za ciebie zjem,To przecież proste, gorzej z ziemniakami ale ja zawsze miele przez maszynkę 2razy i po sprawie
A pesto tez bardzo lubię ,tyle tylko że ja ze słoiczka ,a ty?i zawsze dodaje cycki kurczaka i pieczarki .Sama nie umiem zrobic pesto
Teraz ide bo nici z obiadu jak tutaj jeszcze pobędę pa pa

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Wiem...wiem...zwykly basen bede grzecznie plywac i wlasnie nie mam zadnego stroju dobrego na teraz po...tamte nie pasuja
Przy mały może być ty kochana miałas piersi zawsze, ja nigdy dlatego taka wstydliwa i tak mi zostało 2 lata prawie juz je mam Na basen jak wchodziłam to zawsze zakryta ręcznikiem
Stary 2013-01-03, 13:13   #8858
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
HORO ugotowac ? nie ma sprawy- masz jak w banku, ale nie wiem czy za ciebie zjem,To przecież proste, gorzej z ziemniakami ale ja zawsze miele przez maszynkę 2razy i po sprawie
A pesto tez bardzo lubię ,tyle tylko że ja ze słoiczka ,a ty?i zawsze dodaje cycki kurczaka i pieczarki .Sama nie umiem zrobic pesto
Teraz ide bo nici z obiadu jak tutaj jeszcze pobędę pa pa
ja też ze słoiczka
ten pomidorowy, bo oliwkowy mi nie smakuje

Stary 2013-01-03, 13:29   #8859
korinka
BAN stały

Horo a placki po cygańsku to jakie? bo brzmi apetycznie...ale nie wiem co to takiego...ja z kolei znam placki po węgiersku!
u mnie też dzisiaj szaro i ponuro....a na dodatek chyba jakieś przeziębienie mnie rozwala...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:11   #8860
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Horo a placki po cygańsku to jakie? bo brzmi apetycznie...ale nie wiem co to takiego...ja z kolei znam placki po węgiersku!
u mnie też dzisiaj szaro i ponuro....a na dodatek chyba jakieś przeziębienie mnie rozwala...
placki po cygańsku to Rodzyneczek ... ja też po węgiersku tylko robię
a sama jestem ciekawa czym się różnią

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Celinko,
a czy jest różnica , czy nakłada się te oleje na noc na włosy suche czy wilgotne?
I po jakim czasie bedzie widać poprawę włosków?

Stary 2013-01-03, 14:47   #8861
anne001
Raczkowanie

Hej dziewczynki... ale pogoda brrrr i zimno.... ostatnio mniej wchodzę tu bo pracuję znów, ale z telefonu was podglądam
ile Ja bym dała żeby moje jeszcze urosły... ale raczej nie ma już na to szans ;(

Horo, zgadnij co właśnie zjadłam??

Makaron z pesto

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Olivko- cudowne wieści
Stary 2013-01-03, 15:17   #8862
kalina_wwa
Przyczajenie

Dziewczyny kochane, polecicie mi jakiegoś lekarza w Warszawie? Wiem, że z pewnością już o tym pisałyście, ale przegladam wątki od kilku godzin i akurat tej informacji nie udało mi się znaleźć.
Która z Warszawianek chwali sobie efekt operacji?

z góry dziękuję za pomoc
kalina_wwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 15:28   #8863
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A czemu myślisz że one większe już nie będą będą, będą - rozluźnią się jeszcze a tak w ogóle zdjęcia dawaj i nam je pokazuj !!
A nie wiem mysle ze juz z nich nic nie bedzie takie jakie sa to zostana) zdjecia beda na pol roku

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Olivko- cudowne wieści
Oj żebys wiedziala tez sie ciesze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:00   #8864
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Belsenko no cycuszki nam od razu rosna jak troche waga podskoczy ale przywoluje Cie do pozadku!! Trzymaj wage bo szkoda ich...jak przytyjesz to fajnie podskocza ale jak chudniesz to lekko opadna - nie ze az tak bardzo ale wiesz....pilnuj sie bo pisze to bo mam takie doswiadczenie niestety i tak sie dziele oby Was uchronic.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Podesli Amorcio link do takowego bo musze sie zaopatrzyc jak najszybciej a nie wiem w czym wybierac. Dzieki
Zobacz na allegro jest calkiem spory wybor http://allegro.pl/plywanie-stroje-pl...C5%BC%C2%A0%3E Albo w sklepach sportowych np intersport w realu masz najblizej
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:01   #8865
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny witam ponownie po dlugiej przerwie.Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku! Jestem po pierwszej konsultacji z Dr MW z Wroclawia i chcialabym podzielic sie z Wami moja osobista opinia . Dojazd do kliniki nie byl ciezki oraz znalezienie tego miejsca. Nie czekalam dlugo na wizyte pomimo iz byla duza kolejka.Moje pierwsze wrazenie jakie odnioslam to ,iz Dr MW jest bardzo sympatycznym czlowiekiem ,rozmowa odbyla sie bez stresowo . Na wstepie wytlumaczyl mi na czym polega cala procedura , ryzyko i komplikacje jakiw moga wystapic .Nastepnie przymierZalam rozne rozmiary wkladek do specjalnego staniczka .rany jakie one ciezkie! Mialam przyszykowana liste pytan ktora zgarnelam od Was z forum ;-)jednak nie bylo potrzeby jej uzywac. Dr zaproponowal mi anatomki 310 w jednej a drugiej 330-o ile sie nie myle z pojemnoscia. Powiedzial ze to max jaki moge miec i niestety sutki beda odstawac w widoczny sposob na boki .Co Wy o tym myslicie? pojutrze jade do Wawy na nastepne dwie konsultacje
Ja jadę do dr M.W 9.01. Ciekawe co mi zaproponuje
Stary 2013-01-03, 16:54   #8866
Matti
Zadomowienie

Hej Kobiety
nie nadrobię Was ale witam się i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby był lepszy pod każdym względem

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:58   #8867
ever_92
Zadomowienie

Masakra, też nie wyrabiam...

Ile zajmowało Wam "dojście do siebie" po operacji ?
Po jakim czasie można np. ćwiczyć, albo chociaż kiedy można już swobodnie się poruszać?
Stary 2013-01-03, 17:04   #8868
Saba08
Zadomowienie

Witajcie kochane w to deszczowe popołudnie

Kwiatuszek miło słyszeć, że dr wywarł na Tobie dobre wrażenie Z wielkością implantu się nie wypowiem, ale pamiętaj, żeby wybrać tego lekarza, który wzbudził największe zaufanie - musisz czuć, że to TEN

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość

Po jakim czasie można np. ćwiczyć, albo chociaż kiedy można już swobodnie się poruszać?
U mnie po około 3 tygodniach było już w miarę, a pełna swoboda po 4. Mam na myśli normalne funkcjonowanie. Ale ćwiczenia to długo długo odpadają

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Hej Kobiety
nie nadrobię Was ale witam się i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby był lepszy pod każdym względem
Wzajemnie Matti
Stary 2013-01-03, 17:08   #8869
ever_92
Zadomowienie

Tak właśnie myślałam, ja nie mam opcji wziąć z pracy urlopu nawet 3 tyg póki co, także dlatego się cieszę, bo niedługo koniec (bo ktoś brechtał, że się cieszę końcem pracy hihi) i wreszcie będę miała możliwość spełnić swoje marzenie Kurde, skoro chcę trochę kg ogólnie zrzucić i lepiej zrobić to jeszcze przed zabiegiem, bo widocznie taka aktywność zanim będzie, to trochę potrwa...

O i słuchajcie, jeszcze jedna sprawa...
Czytałam ukradkiem ostatnie wpisy i dlaczego lekarz nie dobierze implantu od razu tak dużego jak nam się podoba? Gdy ktoś doda propozycję lekarza, opinie dziewczynek z forum są inne, że lepiej np. większy. Gdy przychodzi się do dr, mówi się zawsze, że chce się maksymalnie duży, czy jest to oczywiste? I naprawdę dziwi mnie to, że wszystko od mniemania lekarza zależy... Przecież nikt się nie zmieni od czasu jednej wizyty u dr do drugiej (np. w tym samym tyg. ) a każdy powie co innego...

Oczywiste też jest to, że lekarz patrzy na zdrowie pacjenta i w ramach rozsądku, ale... No wiecie o co mi chodzi

Edytowane przez ever_92
Czas edycji: 2013-01-03 o 17:21
ever_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:22   #8870
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak właśnie myślałam, ja nie mam opcji wziąć z pracy urlopu nawet 3 tyg póki co, także dlatego się cieszę, bo niedługo koniec (bo ktoś brechtał, że się cieszę końcem pracy hihi) i wreszcie będę miała możliwość spełnić swoje marzenie Kurde, skoro chcę trochę kg ogólnie zrzucić i lepiej zrobić to jeszcze przed zabiegiem, bo widocznie taka aktywność zanim będzie, to trochę potrwa...

Czytałam ukradkiem ostatnie wpisy i dlaczego lekarz nie dobierze implantu od razu tak dużego jak nam się podoba? Gdy ktoś doda propozycję lekarza, opinie dziewczynek z forum są inne, że lepiej np. większy. Gdy przychodzi się do dr, mówi się zawsze, że chce się maksymalnie duży, czy jest to oczywiste? I naprawdę dziwi mnie to, że wszystko od mniemania lekarza zależy... Przecież nikt się nie zmieni od czasu jednej wizyty u dr do drugiej (np. w tym samym tyg. ) a każdy powie co innego...
Jezeli chcesz schudnac to koniecznie do operacji a nie po!
jezeli planujesz jakies mocne diety po operacji to cycuszki tez sie zmienia i nie na lepsze
Stary 2013-01-03, 17:26   #8871
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki, ja może z dziwnym pytaniem ale hmmm...te cycki to długo będą rosły? Znowu mi się przyciasny biustonosz robi. Wczoraj się zmierzyłam i mam 94 -95 w obwodzie a po op. było 90-91 . Potem zrobiło sie 92-92 a teraz znowu 1 cm więcej Możliwe, że to od tego, że przytyłam? Szczerze mówiąc nie chcę większych. Kupiłam już parę biustonoszy i nawet nie zdążyłam w nich pochodzić
Jasne że cycunie tyją razem z nami- a potem tracą najszybciej
A Ty sobie tak nie folguj- takie ślicznotki a właścicielka je tuczy zobaczysz , obrażą się

Cytat:
NIE NO NIE WIERZE MYUSI ty zły stanik sobie dobrałaś ,nasza pomoc w kazdej cyckowej sprawie .Kurczę niby się wie co i jak a i tak ciężko prawda? więc moge być spokojna że ja cielak w tej sprawie
no nie ten stanik mi Tż wybrał z torby staników w jakich chodziłam po pierwszej operacji. Ktoś powiedział, że" jak się ma tyle lat co ja to nie należy już włosów zapuszczać i w ogóle" . Nie mam pojęcia o co chodziło tej osobie ale mój Tż powiedział, że trzeba jej pokazać co wypada pani w moim wieku I mówi - rozpuszczaj włosy i wyciągaj te stare staniki powiększające, zaraz coś wybiorę I tak z żartów w tym dziadostwie skończyłam potem już czasu nie było się przebrać bo nagle 18 się zrobiła

Cytat:
Hej witajcie z pochmurnego rana
A wiesz ,ze mnie pocieszylas hehe...nie ,ze tez masz problem ze staniczkami ale z tego powodu iz jestem calkiem w normie
Sluchajcie a na basen w jakim kostiumie sie wybrac najlepiej ? Szczerze powiem ,ze nie lubie jednoczesciowego i nie mam ,czy moze byc dwu i jaki? Mam taki top sportowy i mysle o nim ale czy zda egzamin!
Na basen topless - tylko topless, inaczej basen nie działa A poważnie może być i top sportowy- ja tak kiedyś też byłam bo stroju do dziś nie mam

Cytat:
Napisane przez kalina_wwa Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane, polecicie mi jakiegoś lekarza w Warszawie? Wiem, że z pewnością już o tym pisałyście, ale przegladam wątki od kilku godzin i akurat tej informacji nie udało mi się znaleźć.
Która z Warszawianek chwali sobie efekt operacji?

z góry dziękuję za pomoc
Witam serdecznie. Widzę, że już trafiłaś do nas bardzo się cieszę.
O nazwiskach można bez obaw porozmawiać w klubie-więc jakbyś chciała z nami zostać na dłużej to również tam zapraszam.
Od lekarzy z W-wy jest u nas kilka zadowolonych osób - z pewnością się pochwalą swoimi piersiami i podzielą opinią. Pytaj śmiało
Ja też w W-wie robiłam za pierwszym razem- ale nie polecam tych lekarzy nikomu

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:29   #8872
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jasne że cycunie tyją razem z nami- a potem tracą najszybciej
A Ty sobie tak nie folguj- takie ślicznotki a właścicielka je tuczy zobaczysz , obrażą się

no nie ten stanik mi Tż wybrał z torby staników w jakich chodziłam po pierwszej operacji. Ktoś powiedział, że" jak się ma tyle lat co ja to nie należy już włosów zapuszczać i w ogóle" . Nie mam pojęcia o co chodziło tej osobie ale mój Tż powiedział, że trzeba jej pokazać co wypada pani w moim wieku I mówi - rozpuszczaj włosy i wyciągaj te stare staniki powiększające, zaraz coś wybiorę I tak z żartów w tym dziadostwie skończyłam potem już czasu nie było się przebrać bo nagle 18 się zrobiła

Na basen topless - tylko topless, inaczej basen nie działa A poważnie może być i top sportowy- ja tak kiedyś też byłam bo stroju do dziś nie mam

Witam serdecznie. Widzę, że już trafiłaś do nas bardzo się cieszę.
O nazwiskach możnaby bez obaw porozmawiać w klubie-więc jakbyś chciała z nami zostać na dłużej to również tam zapraszam.
Od lekarzy z W-wy jest u nas kilka zadowolonych osób - z pewnością się pochwalą swoimi piersiami i podzielą opinią. Pytaj śmiało
Ja też w W-wie robiłam za pierwszym razem- ale nie polecam tych lekarzy nikomu
Myu, wyslalam kiedys prosbe o przyjecie do klubu i do dzis nie zostalam przyjeta? Za malo sie udzielam?
Stary 2013-01-03, 17:50   #8873
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A nie wiem mysle ze juz z nich nic nie bedzie takie jakie sa to zostana) zdjecia beda na pol roku[COLOR="Silver"]
o to już za chwilkę - ale żeby mnie tylko nie odcięli do tego
czasu

Cytat:

Pierwsza doba- stan zupełnie poza naszą mocą
Pierwszy tydzień- stan w którym możemy chodzić i marudzućjak minie najgorsze mamy za sobą
Pierwszy miesiąc-czas w którym dochodzimy do w miarę normalnego funkcjonowania

Cytat:

Oczywiste też jest to, że lekarz patrzy na zdrowie pacjenta i w ramach rozsądku, ale... No wiecie o co mi chodzi
Po duże piersi idzie się do innego lekarza, po małe do innego. Lekarze mają własne preferencje - są lekarze minimaliści z którymi utargujesz 10cc i będzie to wg. nich szczyt Twoich możliwości (tzn Twojej wyjściówki) . A są tacy którzy zrobią Ci od razu tak duże piersi jak będzie to tylko możliwe. Ile nas tu jest- tyle jest ideałów piersi. Każda z nas ma inny ideał w głowie- i sztuką jest dobranie do tego ideału odpowiedniego lekarza Dlatego nie ma najlepszego lekarza i nie można powiedzieć że ten jest lepszy bo robi duże piersi bo są pacjentki które by nimi skrzywdził. Podobnie jak można skrzywdzić za małymi wkładkami
Ale myślę, że z rozsądnym lekarzem można się dogadać z takim lekarzem zawsze się znajdzie wspólne rozwiązanie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:53   #8874
mmamma
Przyczajenie

Czesc dziewczyny.
Dziękuję za odpowiedzi.
A co do efektow? Jak długo się utrzymują? Czytałam, ze do około 2 lat, ze zależy od skoków wagi i dalszej pielegnacji. Tylko pozostaje pytanie co dla kogo znaczy niewielki skok wagi-tzn. ile kg? A implanty po paru latach prędzej czy później trzeba bedzie i tak usunąć?
A plastyka piersi czym rózni się od tradycyjnego zabiegu. Poddawała sie ktoras z Was samej plastyce?
A pytałam wcześniej o te konsultacje psychologiczne, bo podobno nie kwalifikuja sie osoby z zaburzeniami psychicznymi i myslałam, ze każda takiemu badaniu jest poddawana.
A musze Wam powiedzieć, że jestem zadowlona z tego forum chociażby dlatego, ze traktujecie poruszane tu sprawy poważnie i udzielacie konkretnych odpowiedzi, a nie prowadzace do niczego pierdołki.
mmamma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 18:06   #8875
ever_92
Zadomowienie

Dzięk za odp., jestem bardzo ciekawa jak wygląda to całe dobieranie i co da się zrobić z takiego płaza jak ja hahaha
Stary 2013-01-03, 18:15   #8876
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Jezeli chcesz schudnac to koniecznie do operacji a nie po!
jezeli planujesz jakies mocne diety po operacji to cycuszki tez sie zmienia i nie na lepsze
Dziewczynki, a po operacji jakiego rzędu skoki wagi mogą być estetycznie ryzykowne dla piersi?

Ja co jakiś czas balansuję od 56 do 60kg. Może mnie spaskudzić taka huśtawka wagi Waszym zdaniem? Teraz waże ok. 58kg i już mnie to drażni, ale taki mam apetyt, i chętkę na słodycze, że masakra..
A czasu na chudnięcie nie za dużo.

Dziś załatwiłam sobie skierowanie na wszystkie wymagane badania i jutro rano albo w pon lecę robić. Mam nadzieję, że wszystko będzie git

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Myu, wyslalam kiedys prosbe o przyjecie do klubu i do dzis nie zostalam przyjeta? Za malo sie udzielam?
Mayu, ja również

Bo jak zacznę się tu udzielać ... (po operacji będę miała duuuużo czasu),to mnie pogonicie z przesytu

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 18:18   #8877
rodzynki
Raczkowanie

[QUOTE=horo_2;38416052]placki po cygańsku to Rodzyneczek ... ja też po węgiersku tylko robię
a sama jestem ciekawa czym się różnią

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 1

HORO i KORINKO placki te w zasadzie prawie niczym sie nie różnia tylko mięskiem po cygańsku- powinna byc wołowina i nie ma papryki ,a i do ziemniaków dodaje sie startą cebule
Ja dodaje również marchewke w kosteczkę a na sam koniec fasolę z puszki .Właściwie to moga byc po węgiersku bo zmodyfikowane moje -po mojemu ,takie uwielbiaja dzieciaki

HORO co do pesto to ja wole to drugie zielone ale pomidorowym nie pogardze domownicy również
Był kurier czy kurierka?
Stary 2013-01-03, 18:25   #8878
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
HORO i KORINKO placki te w zasadzie prawie niczym sie nie różnia tylko mięskiem po cygańsku- powinna byc wołowina i nie ma papryki ,a i do ziemniaków dodaje sie startą cebule
Ja dodaje również marchewke w kosteczkę a na sam koniec fasolę z puszki .Właściwie to moga byc po węgiersku bo zmodyfikowane moje -po mojemu ,takie uwielbiaja dzieciaki

HORO co do pesto to ja wole to drugie zielone ale pomidorowym nie pogardze domownicy również
Był kurier czy kurierka?
był kurier, ale się uśmiałam jak go zobaczyłam ... od razu pomyślałam o Tobie
i już mam prawie wszystkie olejki, brakuje tylko 1-go, ale mają dosłać jak najszybciej
i mam ich tyle, że teraz nie wiem co ze sobą mieszać, a że zamawiałam w 3 różnych sklepach, to nawet 1 mi się zdublował.

Celinko,
.. i mam 2 takie w stałej postaci ...kokosowe...
czy mam je za każdym razem podgrzewać jak chcę 2-3 łyzki?? be jednego z nich nie ma szans wydobyć ze środka butelki bez zmiany stanu skupienia na ciekły

Stary 2013-01-03, 18:26   #8879
rodzynki
Raczkowanie

MYUSIU -co to znaczy w twoim wieku i bardzo dobrze że TZ tak zareagował i mam nadzieje że ty kochana również w dość dosadny i szczegółowy sposób podkreśliłaś co TOBIE WOLNO W TYM WIEKU ,nie normalnie aż mnie poniosło. Mam również nadzieję że popędziłaś tę osobe w kompleksy bez zahamowań? bo jeśli nie to koniecznie proszę następnym razem tak postąpic -to rozkaz Bo jak nie to masz koleżanki tutaj i pomogą ile nas tylko jest nawet małolaty
Stary 2013-01-03, 18:27   #8880
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Też mam nadzieję szybko TU dołączyć
Choć na razie rok nie rozpoczął się dla mnie (a raczej dla moich cycuchów!) pozytywnie. Na dzisiaj miałam umówioną konsultację... Niestety plany hodowlano-rozrodcze moich psów okazały się pilniejsze i dopiero 2 godziny temu wrócilam z Warszawy....
Najpierw byłam wściekła ale po namyśle sądzę że może to jakiś znak... Byłam zapisana do R.N. ale żadna z forumowiczek nie korzystała z jego usług. Jutro z samego rana bede dzwonić do M.W i spróbuję do niego się dostać! Na forum widoczne są efekty jego pracy i wszystkie są śliczniutkie!!!

Haha no to wiadomo ze psiaki są najważniejsze a mozesz mi na priv napisać do kogo idziesz nakonsultacje bo ja idę 11 do p.o i tez żadna z dziewczyn u niego nie robiła i juz sama nie wiem ...

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości