|
|
#4741 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Cytat:
![]() Porównywali tylko to owego kuzyna którego opisałam wyżej, tamten wszystko robił duuużo wcześniej. Te sposoby też się nie sprawdzają, próbowałam i na mnie i leżeć razem z nim ![]() Cytat:
biedny maluszek![]() Cytat:
Cieszę się Zmykam jutro pewnie zajrzę dopiero po południu po rehabilitacji |
|||
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Phdwao a co myślisz o tej dziewczynie z tvn co chce wyglądać na starszą
|
#4743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja też wnet tak będzie robić ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
ewidentnie coś z psychiką nie tak.
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jesteś nie do zdarcia
![]() Hehe nie taki test. Na kolejny ciążowy mam jeszcze sporo czasu Cytat:
Dzisiaj zainteresował się tylko mnąCytat:
Oby to nie było nic poważnego
|
||
|
|
|
#4747 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ad. 2 Mamy podobny gust, co do imion .Cytat:
Czasem tylko jedna pobudka... marzenie. Karolina, świetnie się spisałaś z poradnikiem . Dużo sobie przypomniałam dzięki niemu.Nadia coś zasnąć nie mogła. Niedawno przysnęła. Pewnie niebawem obudzi się na jedzonko, bo jadła o 20. Ale jestem dziś wymęczona. Te częste pobudki zaczynają mnie dobijać. Wieczorem normalnie nie mam sił. A powinnam zabrać się za pisanie. |
||
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądaliśmy na TVN sekrety chirurgii, no i była dziewczyna 24 lata, która chciała aby lekarz ja postarzal. Ale wg mnie nie wyglądała jakoś super młodo. Blue wyglada młodziej
|
|
#4752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie brakiem opieki. Szkoda mi takiego dzieciaczka. No, ale każdy wychowuje jak umie, jak chce.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeszczep włosów też mi się nie podobał. I pewnie coś jeszcze, ale nie pamiętam. Każda rehabilitacja przynosi efekty, tylko nie zawsze tak szybko jak byśmy chcieli.---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Tak egzemplarz. Od samego początku mała w nocy śpi. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że czasami zdarza jej się później zasnąć. Dzisiaj zasnęła ok 22.30 A pisząc o zrobieniu testu przez myśl mi nie przeszło, że to może być tak dwuznacznie odebrane |
|||
|
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was kupowała może naklejki na ścianę do pokoiku maleństwa? Mam zamiar kupić a na razie nie spotkałam się z tym w żadnym sklepie (tylko w Internecie).
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam na allegro
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Paaadaaaaam. Jutro ang o 7 o matulu... Nie wiem czy mowilyscie o reagowaniu dziecka na wlasne imie ale moja reaguje juz od ok. 2 miesiecy. Agunia gratuluje powrotu! Ciesze sie ze Lu daje Ci popisac troche. Uwazam ze taka praca jest tylko dla ludzi zorganizowanych nie dajacych sie pokusom leniuchowania. Ja pracowalam tak przez rok, podobalo mi sie. Karolina, dziekuje za poradnik! W mojej pracy czas b. szybko leci. Dobrze bylo oderwac sie od pieluch. A jaka radosc po powrocie! Staram sie nie zaglebiac i nie analizowac tesknoty w czasie dnia, tylko skupic na pracy. Na pewno jest mi troche zal, ze wiele mnie omija, ale takie jest zycie i kazdego wybory. Mam nadzieje, ze mala o mnie nie zapomni... |
|
|
|
#4757 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
11:00 - 12:00 16:00-17:00 19:00 - 19:30 Zależy też czy jest bardzo wymęczony przez cały dzień czy nie ![]() Cytat:
Wiesz, weterynarz spojrzał na niego, podotykał i stwierdził, że jest słaby i że nie przeżyje no chyba, że stanie się cud. Ale jeśli chodzi o mnie to ja nie odpuszczałam. Karmiłam go strzykawką ale zwykłym mlekiem (bo nic mi nie powiedział o mieszance ), masowałam brzuszek, ogrzewałam mu klatkę w której spał. Co do załatwianie to nie miał z tym problemów bo też masowałam odbycik. Jak mnie nie było to zawsze ktoś się nim zajmował... No ale niestety. Długo się obwiniałam, że może mogłam zrobić więcej ale niestety to już było za późno...---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Właśnie ja też nie widziałam w żadnym stacjonarnym a chciałam ominąć koszty przesyłki No ale trudno kupi się przez Internet
Sebastianek Edytowane przez Alexandraaa88 Czas edycji: 2013-01-07 o 23:15 |
|||
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() No i mam wyjaśnienie zielonych kup, rzucania się przy cycku (zwłaszcza problemu jedzenia z lewego cyca, tylko w pozycji spod pachy w sumie z niego jadła) i wczorajszego okropnego ryku wieczorem. Wyżyna się lewa dolna dwójka, którą o to podejrzewałam już w połowie grudnia (długo jej zeszło...). Wczoraj nic nie było widać, ale wydawało się, że ją czuję, a dzisiaj już widać białą plamkę pod dziąsłem i dziąsło jest bardzo rozpulchnione ![]() i wyobraź sobie, że ja kiedyś byłam totalnie niezorganizowana a do tego leniwa jak cholera
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
naklejki naścienne ostatnio mój mąż kupił w którymś supermarkecie - aldi, netto albo coś takiego. Można je też spotkać w obi, castoramie itp.
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Oh jaka cisza... Witajcie.
Ja naklejki kupilam na str pakamera. Sa swietne, inne niz wszystkie. Agunia, no to super ze zabek idzie... Jak nie gluten to zabek, pamietaj Znikam popracowac. |
|
|
|
#4761 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() U nas dobrze ale bez rewelacji. Mały w nocy się budził ze strasznym rykiem. Tak jakby mu się śniły koszmary. Do tego nie mógł zasnąć i nie chciał jeść. Ale mimo to spał od ok. 19.40 do 8.00 z tymi przerwami, które w sumie trwały ok. 1,5-2h. O 6 rano zjadł ale tylko 90ml i teraz nie chce jeść i nie jestem w stanie go namówić na jedzenie. Zobaczymy co będzie dalej bo jak nic nie zje to zrobię kaszki na mleku i mu podam - nawet jak zje tylko trochę to zawsze to bardziej treściwe niż mleko. Młody w piątek skończy21 tygodni. Myślicie, że może to się zaczynać kolejy skok? No i nowa umiejętność - próbuje się obrócić na brzuch leżąc w leżaczku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślała, że ciążowy ![]() Cytat:
Z pudełkiem się zgadzam Cytat:
![]() Pewnie podczas snu najwięcej rośnie. Wszak wtedy wydziela się hormon wzrostu ![]() Cytat:
za zęba ![]() za powrót do pracy---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- I życzę szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim mamom, dzieciom i tztom |
|||||
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Alexandra ja kupowałam naklejki w biedronce. Kiedyś tam. Agunia, a już też myślałam że to gluten za ząbka i niech szybko wychodzi co by mama mogła strzelić fotę A ja Wam powiem że pierwszy raz spało do tak późnej pory. Zasnęła ok 21, o 3 jedzonko i spanie do 8!
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej jaka tu cisza. Gdzie sa nasze watkowe gaduly? Przyszłam poczytać a nie ma co.
![]() W ogóle do dzień dobry ![]() Jestem u mamy W najbliższym czasie dość często u niej będę bo u nas zaczęli robić remont klatki i jest spory hałas więc wolę się wynieść z mieszkania. Mała śpi i właśnie mi się przypomniało że miałam sobie zapisać ile to śpi w ciągu dnia ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Agunia gratulujemy ząbka i tym samym rozwiązania zagadki ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Agunia gratulujemy ząbka i tym samym rozwiązania zagadki ![]() Edit: pisze na telefonie i czasami wychodzą mi różne kwiatki. Zamiast Agunia napisałam Laguna i do tego zdublowalam
Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-01-08 o 09:17 |
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Aga to juz wiesz o co kaman, teraz byle tylko Lu lekko to zniosła
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Ale sie zle czuje...... cos mi sie zdaje ze to bedzie powazniejsze...... a ja mam dla Was zdjecie bo moja córa raczyła sie pohcwalic zabkami na focie w całosci fota wymiata bo zrobila podobna mine co jest an rampersie
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek super fotka z ząbkami
ślicznie!Agunia gratuluję ząbka a jeszcze bardziej wyjaśnienia zagadki. Vwictoria ja zrzucałabym tego na skok. Ale ja nie bardzo wierzę w skoki, przynajmniej u nas niczego takiego nie obserwuję. Mam nadzieję, ze to szybko minie wiem jak to jest jak dziecko ma kiepski apetyt...
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4770 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana!
My dzisiaj raczej na spacer nie idziemy, bo mały pokaszliwał strasznie z rana Mam nadziej, że to od ząbkowania, bo w czwartek mamy się szczepić. ![]() W ogóle, coś te następne zęby ciężko znosi. Niespokojnie śpi w nocy, nerwowy jest, wczoraj sobie języczek pogryzł tymi ząbkami co już ma. Nas zresztą też gryzie. Agunia cieszę się, że to jednak ząbek Cytat:
Ad2) w foteliku samochodowym też jest ryk- tylko mniejszy, bo już się trochę przyzwyczaił. Zresztą mało jeździmy i jak już to na krótkie dystanse. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

biedny maluszek

Twoja też wnet tak będzie robić 

Pluję sobie w brodę, że nie poprosiłam ginki w czwartek o badanie i usg, bo mam wrażenie, ze to albo macica albo jajniki mnie napierniczają
Oby to nie było nic poważnego

Jedna rzecz to same kociaki, ale druga - to była jego kotka? nie pomyślał, że będzie tych kociąt szukać?!
Mam nadziej, że to od ząbkowania, bo w czwartek mamy się szczepić.