Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 333 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 13:30   #9961
dziunia777
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki. Mam do wszystkich jedno pytanie (tylko nie pomyślcie, że coś ze mną nie tak) która z Was przeżywa orgazm wewnętrzny za każdym razem, gdy się kocha? Z góry przepraszam za tak osobiste pytanie, ale mam tu małą rozmowę z kimś kto uważa, że dziwnym jest, by kobieta go nie przeżywała.
Czesc Dziewczyny
Ja nigdy w zyciu nie mialam orgazmu wewnetrznego, tylko zewnetrzne lechtaczkowe.

A teraz moje pytanie, czy u Was opuchlizna po operacji rowniez byla taka dziwna u gory, ze piersi byly az takie prostakatne jakby? chodzi mi o to ze mam tak bardzo wysoko opuchlizne prawie pod szyja i przez to nie wiem sama co myslec o nowych piersiach, mialam operacje 10 dni temu, czy ksztalt duzo sie zmieni, prosze powiedzcie z waszego doswiadczenia.
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 13:52   #9962
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Olivka, ja rowniez prosze o przyjecie do znajomych,jezeli masz ochote wyslalam kiedys zaproszenie.
Przyjete zapraszam do siebie

Dziewczyny dzieki za komentarze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 14:09   #9963
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziunia777 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny
Ja nigdy w zyciu nie mialam orgazmu wewnetrznego, tylko zewnetrzne lechtaczkowe.

A teraz moje pytanie, czy u Was opuchlizna po operacji rowniez byla taka dziwna u gory, ze piersi byly az takie prostakatne jakby? chodzi mi o to ze mam tak bardzo wysoko opuchlizne prawie pod szyja i przez to nie wiem sama co myslec o nowych piersiach, mialam operacje 10 dni temu, czy ksztalt duzo sie zmieni, prosze powiedzcie z waszego doswiadczenia.
Ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie nie widząc jak to faktycznie wygląda. Pamiętaj jednak, że opuchlizna nie jest równomierna i może wizualnie jakby zniekształcać piersi. Powoli zacznie ona schodzić i piersi będą przybierać odpowiednich kształtów. To dopiero 10 dni po a piersi kształtują się do roku czasu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 14:17   #9964
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Niezadowolencjo to osoba ta jeżeli tak uważa to naprawdę niewiele wie jeszcze Hihi ja nie mam ich prawie nigdy, ogólnie to mam chyba jakąś znieczulicę, bo prawie nic mnie nie rusza Podniecona mogę być, czasem nawet bardzo, ale orgazmy u mnie prawie nie występują. A tak z ciekawości, jakiej płci jest osobnik z Tobą się sprzeczający?

Witajcie Ja już po pracy
ja mam tak samo, orgazmy prawie nie występują ale są emocje, namiętność i bliskość i jest fajnie

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Przyjete zapraszam do siebie

Dziewczyny dzieki za komentarze

a mnie, a mnie??
Stary 2013-01-14, 14:56   #9965
Anastazja86
Zakorzenienie

witajcie
dzisiaj umówiłam się na operację, termin 25. luty, konsultacja 31.stycznia marzę o piersiach od 10 lat, to będzie mój prezent urodzinowy, który jest moim marzeniem
Turbo: 6
Skalpel II: 2
Szok: 2
Biegam:194,2 km
Hula hop:32/100
Skakanka:10/100
Abs8minMelB:9
Mel B: 1
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 15:40   #9966
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witajcie
dzisiaj umówiłam się na operację, termin 25. luty, konsultacja 31.stycznia marzę o piersiach od 10 lat, to będzie mój prezent urodzinowy, który jest moim marzeniem
hej
czyli jeszcze nic konkretnego nie wiesz? jakie implanty planujesz i gdzie robisz operację?

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 15:40   #9967
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witajcie
Ooooj to tak w ciemno zaufałaś lekarzowi nie będąc jeszcze na konsultacji, nie rozmawiając z nim, nie wiedząc czy wzbudzi Twoje zaufanie? Tak pytam z ciekawości, bo to dość niespotykane i moim zdaniem trochę nierozważne.

Laski kiedy ja będę mogła śmigać na imprezę, żeby się tak porządnie wyszaleć? Hehe stanie w miejscu czy bujanie się wyłącznie z nogi na nogę to u mnie nie przejdzie Prędzej powstrzymam się od wyjścia niż będąc na miejscu od hulania hehe

Stary 2013-01-14, 17:19   #9968
ania2003
Raczkowanie

Jutro rano operacja, wiec caly dzien sprzatalam dom z godzinna przerwa na kosmetyczke, zeby ladnie stopy wygladaly na stole . A wieczor caly bede chyba nosic dzieciaki, bo po tym jak piszecie to dopiero bede mogla je podnosic min. za 3 m-ce :-( . Oczywiscie taz zajme sie mezem i zobacze jak to z tymi orgazmami jest.
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:24   #9969
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

MYA jesteś tu jeszcze kochana?
Stary 2013-01-14, 17:27   #9970
ania2003
Raczkowanie

LittleButterfly ja mam miec 375 lub 400 okragle Mentor. Lekarz ma zdecydowac ile sie zmiesci podczas op. Powiedzialzam mu ze chce duze, a mam bardzo mala wyjsciowke wiec Pamela mi nie grozi
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:27   #9971
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ooooj to tak w ciemno zaufałaś lekarzowi nie będąc jeszcze na konsultacji, nie rozmawiając z nim, nie wiedząc czy wzbudzi Twoje zaufanie? Tak pytam z ciekawości, bo to dość niespotykane i moim zdaniem trochę nierozważne.

Laski kiedy ja będę mogła śmigać na imprezę, żeby się tak porządnie wyszaleć? Hehe stanie w miejscu czy bujanie się wyłącznie z nogi na nogę to u mnie nie przejdzie Prędzej powstrzymam się od wyjścia niż będąc na miejscu od hulania hehe
ja też tak zaufałam przez telnie chciało mi sie śmigac do Polski i wracac

na imprezke poszłam po 3 tygodniachale mnie mało bolało przed operacja cwiczylam dużo mięśnie brzucha i to mi dużo pomogło
acha witam po długiej nieobecności
Stary 2013-01-14, 17:35   #9972
LittleButterfly
Raczkowanie

ania2003,
mi dr. zaproponowała 325, zobacze co jutro inny powie - liczę że może ciut więcej. Chociaż mam taką mała wyjściówkę że dużo się nie włoży
Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na relacje po.
Stary 2013-01-14, 17:40   #9973
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość

na imprezke poszłam po 3 tygodniachale mnie mało bolało przed operacja cwiczylam dużo mięśnie brzucha i to mi dużo pomogło
Oczywiście można tak Jak zna się opinie od zaufanych osób, ale ja osobiście bym tak nie mogła. Z resztą nie pomyślałam o tym, że w sumie Anastazja może po konsultacji zrezygnować jakby coś jej nie odpowiadało Haa i jaki ja sklerotyk jestem, hehe niespotykane a chyba wszystkie czeskie dziewuszki tak robiły

Ja też się dobrze czułam po operacji, teraz nie mam żadnych dolegliwości ani bólu, z tym, że chyba po miesiącu hulanie, skakanie, wywijanie na rurkach i barze jest niewskazane no co, jak się bawić to na całego
P.S. Wysyłam zaproszonko Mam nadzieję, że przyjmiesz A Mya zagląda tu, ale chyba głównie wieczorami lub po nocach się czai

Ania2003 będę jutro trzymać kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli Wracaj do nas szybciutko z wymarzonymi cycuszkami

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-14 o 17:49
Stary 2013-01-14, 17:53   #9974
Saba08
Zadomowienie

Przedpo zależy jakie będziesz miała zalecenia. Np mój lekarz ma bardzo rygorystyczne i przez pierwsze 2 tygodnie praktycznie nie byłam w stanie nic sama zrobić, bo miałam zakaz unoszenia rąk wyżej niż 30 stopni od tułowia
Stary 2013-01-14, 17:58   #9975
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Mi lekarze mowia ze to pewnie zle odmierzony srodek,w sensie ze za mało,albo nie wiedzą czemu,
tez tak mysle dlatego waza cie albo pytaja o wage takze to jedyny przypadek gdzie nie mozna klamac ile sie wazy dziewczyny
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:02   #9976
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tez tak mysle dlatego waza cie albo pytaja o wage takze to jedyny przypadek gdzie nie mozna klamac ile sie wazy dziewczyny
Można, można, ale dodać sobie Ja nie będąc pewna, bo moja waga skacze podałam 3kg więcej (specjalnie później w domu z ciekawości się zważyłam się). Nawet nieco większa dawka jest pewniejsza, ale też przesadzać nie można

Stary 2013-01-14, 18:31   #9977
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

hej Aguś

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:02   #9978
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=Niezadowolencja;386 29074]Mi zależy na mięśniach głównie brzucha i pośladków. Myślisz, że po 3 miesiącach mogę ćwiczyć przynajmniej nogi i pośladki? Czy mogę po 3 miesiącach stosować takie ćwiczenia na brzuch?[COLOR="Silver"]

no mysle ze spokojnie juz mozesz brzuszek nogi tak zeby rak nie angazowac choc wiele osob juz cwiczy po 3 miesiacach ja zaczne jak dfobrze pojdzie dopiero po 6 to znaczy od stycznia zaczelam ale dolne partie bez skakania itp

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Właśnie zakupiłam sobie płytę z ćwiczeniami z Mel B. Teraz tylko poczekam, aż minie 3 miesiące i oczywiście poczekam też na to co powie doktor.
Dobra, lecę. Trzymajcie się cieplutko Dziewczęta. Do jutra
na you tube sa tez linki z cwiczeniami mel a plyta ktora kupilas czego dotyczy jakichs konkretnych cw??

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki. Mam do wszystkich jedno pytanie (tylko nie pomyślcie, że coś ze mną nie tak) która z Was przeżywa orgazm wewnętrzny za każdym razem, gdy się kocha? Z góry przepraszam za tak osobiste pytanie, ale mam tu małą rozmowę z kimś kto uważa, że dziwnym jest, by kobieta go nie przeżywała.
ja mam choc rzadkozewnetrze tak praktycznie za kazdym razem ale ma byc fajnie i to sie liczy
orgazm to dodatek choc mily dodatek

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wpadlam sie przywitac

wstawilam do albumu 2 fotki z soboy) ale niestety nie odwazylam sie isc bez stanika w albumie fotki bez stanika)
oj wlasnie jak z ta odwaga kurcze sie zmierzyc po wczesniejszycvh kompleksach juz widze mine znajomych jaaa bezzz stanika ale odwaze sie kiedys a czemu nie

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Jutro rano operacja, wiec caly dzien sprzatalam dom z godzinna przerwa na kosmetyczke, zeby ladnie stopy wygladaly na stole . A wieczor caly bede chyba nosic dzieciaki, bo po tym jak piszecie to dopiero bede mogla je podnosic min. za 3 m-ce :-( . Oczywiscie taz zajme sie mezem i zobacze jak to z tymi orgazmami jest.
powodzenia jutro

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:

ooo szybko ja bym sie nie zdecydowala dr kiedys opowiadala o dziewczynie ktora poszla po takim czasie na imprezke wiadomo duzo ludzi ciasno ktos ja uderzyl w cycka i potem byl problem bo cos sie staloooj nie ryzykowalabym
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:17   #9979
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
pozwole sobie odpowiedziec..bardzo kocham swojego tz.i pamietam jak jego poznałam to na początku nie było żadnych orgazmów dla tego że sie własnie cycek sie krepowalam,ale z czasem tak sie zakochalam że mi wszystko puscilo,żebym kobieta miala orgazm musi sie postarac facet,no i jest druga rzecz,kobieta musi czuć sie biezpieczna przy swoim meżczyznie,psychicznie i fizycznieest orgazm,to wszystko bierze sie z mózgu,mózg wysyla cialu sygnmal że jest bosko i cialo to odbiera[przynajmie ja tak mam]..ja jestem po rozwodzie mialam z pierwszego malżeństwa syna,ma teraz13lat,a drugiego obecnego poznalam6lat temu i jestem szczęsliwa,nie mamy ślubu i nie chce bo raz już miałam i mój mąż zdradzil mnie z moja siostrą[mam uraz straszny].obecnym partnerem łozko dla mnie jest bardzo ważne może dla tego żę dojrzalam do tego.sorrki za błedy.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

badanie usg piersi wyszło ok..tylko jak weszłam tam przezyłam szok.myślalam że doktór to starsza pani bo tak widzialam ja otwieram drzwi a tam facet lat35,przystojny ,a mi sie nogi z waty ugieli,chciałam wyjsć,ale się powstrzymałam i musiałam zdjac ten cholerny pusz up i się polożyć.ale w ten czas myślalam o cyckach już po op.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

ANIA2003 trzymam kciuki jutro za Ciebie i powodzenia..i się nie bój
Stary 2013-01-14, 19:24   #9980
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
badanie usg piersi wyszło ok..tylko jak weszłam tam przezyłam szok.myślalam że doktór to starsza pani bo tak widzialam ja otwieram drzwi a tam facet lat35,przystojny ,a mi sie nogi z waty ugieli,chciałam wyjsć,ale się powstrzymałam i musiałam zdjac ten cholerny pusz up i się polożyć.ale w ten czas myślalam o cyckach już po op.

ja mam USG w czwartek i tez juz wiem że to facet (bo pytałam w rejestracji) ale pocieszam sie że to będzie ostatni dzien wstydu
Stary 2013-01-14, 19:34   #9981
Niezadowolencja
Raczkowanie

kasikkk87

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

[/COLOR]

na you tube sa tez linki z cwiczeniami mel a plyta ktora kupilas czego dotyczy jakichs konkretnych cw??[COLOR="Silver"]

Ćwiczenia podobno (tak napisali w opisie) dotyczą wszystkich partii ciałą. Jak przyjdzie płytka to Wam dokładnie powiem.

Ja często mam tak, że nie potrzebuję orgazmu. Ważniejsza dla mnie jest bliskość, ciepło, poczucie miłości i bezpieczeństwa. Uwielbiam się tulić Tak jakoś wtedy człowiekowi milej na serduszku

Zakupy się udały. Wzbogaciłam garderobę o 3 pary nowych portek, miniówkę , bluzeczkę opinającą górną część mojego ciałka i nie mogłam się powstrzymać...kolejną kieckę Teraz czekam na staniczki.
Stary 2013-01-14, 19:34   #9982
iloona79
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Widzę,że ciekawe tematy poruszacie-takie orgazmiczne
A ja kiedys chciałam zadać inne,podobne ale myslalam ze się wygłupię,
ale co tam...
Jak to jest z seksem zaraz po operacji?
Ile odczekałyście? Bo ja juz mam jakies wizje,ze teraz zakrywam niemalże piersi,a potem bede je przytrzymywać
Potem na pewno się wszystko unormuje-chodzi mi o ten okrez "rekonwalescencji"???

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
LittleButterfly ja mam miec 375 lub 400 okragle Mentor. Lekarz ma zdecydowac ile sie zmiesci podczas op. Powiedzialzam mu ze chce duze, a mam bardzo mala wyjsciowke wiec Pamela mi nie grozi
Aniu,
zyczę Ci powodzenia i czekam na Twoje efekty,bo mi też dr proponował takie rozmiary
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:35   #9983
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
ja mam USG w czwartek i tez juz wiem że to facet (bo pytałam w rejestracji) ale pocieszam sie że to będzie ostatni dzien wstydu

Jak przystojny, to trzeba było się ładnie uśmiechnąć
Stary 2013-01-14, 19:36   #9984
iloona79
Zadomowienie

Cytat:

Aga,
widze ze robiłas piersi u dra, u którego ja tez chcę robić.
Jesteś zadowolona z efektów i oglnie ze wszystkiego?
Jest tu mało dziewczyn od niego,a zrezygnowałam z ES na jego korzyść...?
Stary 2013-01-14, 19:50   #9985
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
strasznie było
teraz jak szłam na cesarkę, to oczywiście byl ten sam anestezjolog

czułam ból... koszmarny ból...
powiedzialam po przebudzeniu mojej ginekolog... wg niej to błąd anestezjologa, że za szybko kazał ciąc.
a wszystkie cesarki miałam pod narkozą... przy pierwszej nikt się nie pytał jakie chcę znieczulenie, a już kolejne moglam decydować, ale mam koleżankę sparaliżowaną po znieczuleniu w kręgosłup, więc nie zgodziłam się na takie.

Ania, Horo, przez te Wasze opowieści pierwszy raz miałam sen z cyckami. Po pierwsze budzę się po operacji i nie pamiętam kompletnie nic z ostatnich paru dni. Po drugie pielęgniarka mówi, że spałam całą dobę po op. Po trzecie macam się, a tam nic, zero różnicy, opuchlizny brak, gąbka odstaje....

Wrrr straszne to było.

już są ojaaa

Edytowane przez przedpo
Czas edycji: 2013-01-14 o 19:51
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:51   #9986
katarzynka00
Zakorzenienie

hej
u mnie szpital na całego.
Antybiotyki walą każdą stroną.

Sama na dniach popędzę na usg piersi bo pogrzeb o którym wam ostatnio wspominałam ma(niebezpośredni, ale jednak) związek z guzem piersi.Jestem wydaje mi się mocno obciążona bo to b.bliskie pokrewieństwo
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:19   #9987
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny jak juz wczesniej wspominalam biore sie za siebie wyszukalam filmiki ewy ch. i bede z nia cwiczyc jednak po oebjrzeniu tych filmikow zastanawiam sie czy moge juz tak podpierac sie na rekach skakac itp. jak myslicie?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:37   #9988
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie przejmujcie się! Przecież to lekarz On się cycków naogląda nie wiadomo ile w ciągu dnia Ja tam takie rzeczy mam gdzieś

ilona u mnie zaraz po operacji to słabiutko Uważać trzeba było, a i ja nadal jeszcze się rozluźnić nie mogę, bo się o cycki boję Myślę, że dopiero tak "fajnie" będzie jak miną mi 3 miesiące od operacji - jak będę mogła już spać na brzuchu to resztę też

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Ania, Horo, przez te Wasze opowieści pierwszy raz miałam sen z cyckami. Po pierwsze budzę się po operacji i nie pamiętam kompletnie nic z ostatnich paru dni. Po drugie pielęgniarka mówi, że spałam całą dobę po op. Po trzecie macam się, a tam nic, zero różnicy, opuchlizny brak, gąbka odstaje....

Wrrr straszne to było.
przedpo ja miałam przed operacją sny, że obudziłam się ze szwami itp ale wielkość była bez zmian A lekarz mówił, że bardzo ładny efekt

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-14 o 20:27
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:40   #9989
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Saba08;38646889]
ilona u mnie zaraz po operacji to słabiutko Uważać trzeba było, a i ja nadal jeszcze się rozluźnić nie mogę, bo się o cycki boję Myślę, że dopiero tak "fajnie" będzie jak miną mi 3 miesiące od operacji - jak będę mogła już spać na brzuchu to resztę też

No z tym spaniem na brzuchu to ponoć kiepsko też to przeżywam,bo to moja ulubiona pozycja do zasypiania,ale jak wiadomo-nawet naturalnym cycuchom spanie na brzuchu nie sprzyja...
Stary 2013-01-14, 20:45   #9990
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
ania2003,
mi dr. zaproponowała 325, zobacze co jutro inny powie - liczę że może ciut więcej. Chociaż mam taką mała wyjściówkę że dużo się nie włoży
Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na relacje po.
Cześć LittleButterfly , byłam przed chwilke w Twoim albumie ,sadze ze mam trochę mniejszy biust od Ciebie ,ale liczyłem na conajmniej 375cc,ehh będę śledzić co powie Ci kolejny doktor ( moze da Ci wiecej)ja dopiero w tym tygodniu dzwonię zeby umówić sie na konsultacje.pozdrawiam
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości