|
|
#121 | |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Zimy się nie boimy i o zgrabne ciało nadal walczymy! cz. II
Cytat:
wiem, wiem to dlatego, że nie chciałam przesadzić z węglami a wychodzi na to, że mogłam dodać ryż brązowy albo kasze gryczaną albo jeszcze 1 kromke chlebe do II śnaidania. Jutro będzie lepiej ![]() iałkowe żarełko: jajecznica z tuńczykiem WSW tak sobie wymyśliłam i musze tuńczyka kupić Promyczek łał, takie coś dodaje skrzydeł ![]() Blaszok polecam 30DS efekty są a na twoim szczuplutkim brzuchu będą jeszcze lepsze i ramiona się poprawiają.
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-01-29 o 21:12 |
|
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
sheepie witamy i zapraszamy
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
sheepie pewnie, że tak, witaj
trax za tyle ćwiczeń ![]() Moje plany na ferie to: 4 razy w tyg treningi z siatki, do tego bieganie, 18stka koleżanki, może pojedziemy na wyciąg na narty ( muszę namówić przyjaciółkę). Także nie będzie obijania ale to dopiero za niecałe 2 tyg
|
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale spamujecie, niedługo też tak będę, bo już sesja na wykończeniu
Wcześniej nie będzie mnie w domu..Le_Souvenir 800-900 kcal? nieładnie może jak Ci napiszę, że kiedyś też tak robiłam (po prostu później mi się nie chciało jeść) i z mojej "diety" zostało mi 15 kg więcej po wakacjach? (przed wakacjami głodówka, potem ciągłe wyjazdy, niezdrowe żarcie i wyszło.. teraz schudłam już z 7kg i mimo że czasem mam gorsze dni nie tyje!)A co do Twoich treningów to po prostu zrób sobie przed ćwiczeniami modelującymi jakieś 15-20 minut intensywnych ćwiczeń (żebyś się dosłownie spociła ).Elsay nie WŻ a WR, literówka, wcześniej dobrze napisałam ![]() Ja mieszkam przy lesie, więc opcja bieganie (jak jest cieplej) jest super, a w zimę tylko siłownia. Dziś szłam w adidasach do sklepu i w kilku miejscach prawie bym się zabiła.
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Sheepie witaj
Traxx podziwiam ile Ty ćwiczysz
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok ''Taką wodą być'' to jest jedna z najcudowniejszych piosenek
Aga- kochanie trzymam kciuki za matmę |
|
|
|
#127 |
|
Czekoladoholik
|
traxx brawo
Promyczku (nie daje sie zaczytować normalnie więc zrobie tak) "widziałam,że robiłyśmy postanowienia to i ja zrobię w tym wątku obiecuję pod koniec przebiec 5km "Radze uważać co piszesz bo patrząc jak dziewczyny pędzą z postami to już w piątek będziesz musiała tyle biec
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
No ćwiczę bo oczekuję efektów i wiecie, że zaczynam się sobie podobać
Może w kg i cm to nie wiele, ale to dopiero początek
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Alice dodaje dodaje
już się nie moge doczekać czwartku jak znowu pójdę biegać ![]() Nie no mam nadzieję,że aż tak szybko tyle nie napiszecie dajcie mi troche czasu na wyrobienie kondycji ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Traxx aż miło się czyta,że zaczynasz się sobie podobać, własnie o to chodzi w tym całym odchudzaniu Edytowane przez Promyczek Nadziei Czas edycji: 2013-01-29 o 21:02 |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo
"W piwnicy u dziadka"
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-01-29 o 22:17 |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Spamerki! Na chwilę Was zostawić i 7 stron nadrabiania
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
NIE SPAMOWAĆ TYLE BO NIE NADĄŻAM
![]() ![]() A ja z Wami Laseczki, biegamy od lutego a na koniec już jesteśmy w formie mega!
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Lamciak Laski dzisiaj szaleją jak nigdy
do ćwiczen a nie na wizażu siedzą ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Anns trzymam za słowo z tym bieganiem
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
StupidAlice: no to spróbuję! a jak 30DS na uda działa? masz jakieś spostrzeżenia?
powinnam siedzieć teraz z zeszytem z biologii, bo jutro sprawdzian z mutacji.. + muszę wykuć opowiadanie na niemiecki... aaa! jeszcze napisać porównanie konserwatyzmu i liberalizmu na WOS a tu Wizaż i rozmowy z boy'em na GG mnie odciągają ![]() ale koniec! nauka najważniejsza póki co! najpierw obowiązki, potem przyjemności |
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Promyczku a jak coś to bij mnie!!!
|
|
|
#136 |
|
Czekoladoholik
|
Blaszok uda bardziej zbite się robią ale tu nie wypowiem się za bardzo bo ja mam dość męskie nogi i u mnei nawet bieganie i rower nic nie dawały
skóra była lepsza ale kształt nie.http://lifestylescrapbook.blogspot.c...-michaels.html Jest jeszcze blog jednej dziewczyny ona miała efekty jeżeli chodzi o uda ale nie mogę znaleźć.
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-01-29 o 21:16 |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Anns nie ma sprawy
ja już Ci życ nie dam jak nie będziesz biegać
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok oczywiście, najpierw obowiązki, potem przyjemności, masz rację
powodzenia w nauce |
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;38930755]No ćwiczę bo oczekuję efektów i wiecie, że zaczynam się sobie podobać
Może w kg i cm to nie wiele, ale to dopiero początek [/QUOTE]Ja mam to samo...mimo, iż odżywiam się prawidłowo, dużo ćwiczę, kg wcale nie lecą w dół, za to widzę różnicę w wyglądzie i o to właśnie chodzi Z poczatkui wkurzałam sie, ze waga albo rośnie albo stoi w miejscu:/:/ teraz już wiem, ze to nie waga jest wyznacznikiem "chudnięcia" a centymetry
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ale Was uwielbiam chce mi się tańczyć
śmiać wiem odbija mi![]() Blaszok cudowną masz górę, uwielbiam opalone ciało, jak ja chcę słońca już i żeby moja opalenizna letnia wróciła
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajny wątek
Przyłączam się ![]() Dziś już ruszyłam do ćwiczeń ![]() Mam HH!!! Jeaaa Uczę się kręcić w drugą stronę, ale to mega ciężko mi idzie :P30 minut fitness z tańcem i elementami tiffoczków ![]() 30 min batut 15 min HH rozciaganie Happysad Też byłam na koncercie polubiłam ten zespól dzięki młodszej siostrze Ale rocka słuchałam odkąd pamiętam.... jak miałam kilka latek to chrzestna mi włączała Metallicę albo Guns 'N Roses... no ewentualnie Madonnę :PMiałam tylko krótką nierockową przerwę na Pop - Jackson no... i boysbandy jak byłam małolatą :P i wtedy miałam oplakatowany pokój w zdjęcia ładnych chłopców :P ale wtedy też słuchałam Varius Manx jak z Lipnicką grali... i Hey... więc w sumie zawsze ciągnęło w tą stronę. Potem już był powrót w takie bardziej rockowe klimaty... i zostało No i kilka lat temu pokochałam radiową Trójkę <3Dziewczyny jak ja Was podziwiam za biegi ![]() Ja 5 minut bym nie przebiegła, naprawdę. A tu 10 km <szacun>
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2013-01-29 o 21:28 |
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
chyba przytylam w udzie :O
kurdę :< od jutra muszę dać z siebie 100 procent...
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
milvunia83 ja jak miałam 12 lat to ojciec zakładał mi słuchawki swoje na uszy i kazał słuchać: Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC, The Doors, Pink Floyd, Rainbow, Dżem, a ja płakałam, bo nie chcialam i zapamietalam jego slowa: ''Jeszcze się zakochasz w tej muzyce, poczekaj kilka lat...''
i bylam z ojcem 2 lata temu na Purpl'ach w Rzeszy a teraz mój gust muzyczny jest szeroki Mialam okres w swoim życiu, że GnR non stop słuchałam, a od około 3 lat siedzę w Dżemie
|
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozytywna energia ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
to od jutra ruszaj ostra z dietką i ćwiczeniami nie obijania, wiosna coraz bliżej
|
||
|
|
|
#145 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Purple to tatki mojego klimat No ja też różnych w sumie słucham ... trudno określić konkretnie... Nie ma się co zamykać na jakieś gatunki muzyczne lubię też kawałki takie kobiecie bardziej, spokojne śpiewanie z polskich np Ania Dąbrowska... i lubię np Shakirę i będę tak tańczyła jak ona niedługo ... i wyglądała jak ona przed ciążą oczywiście :PZa dużo piszecie aż się WIZAZ ZAWIESIŁ
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję 40 minut hh.
![]() Już się skończyły ![]() Cytat:
motywująceMi się nie chciał włączyć niedobry ![]() o niee! kiedy ja to wszystko nadrobię? Domyśliłam się, ale zobaczyłam wż i sobie pomyślałam, fajne odchudzanie.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
to ja totalnie jestem zakochana w Jonie bon Jovim
It's my life to moja nuta z dzieciństwa i mam ją jako dzwonek![]() poza tym : Three Days Grace, Linkin Park, 3 doors down, Nickelback, Kings of leon i długo by wymieniać
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam po feriach, bankowo ! ![]() A ja dzisiaj bez ćwiczeń, za to jutro w planach 2 treningi
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

, ale z drugiej zacznę bardziej śledzić Twoje jadłospisy, żeby w swoich udało mi się zmniejszyć W 
wiem, wiem to dlatego, że nie chciałam przesadzić z węglami a wychodzi na to, że mogłam dodać ryż brązowy albo kasze gryczaną albo jeszcze 1 kromke chlebe do II śnaidania. Jutro będzie lepiej

za tyle ćwiczeń
Wcześniej nie będzie mnie w domu..

skóra była lepsza ale kształt nie.