Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 380 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 21:34   #11371
dziunia777
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, potrzebuje rady, nie zarezerwowałam sobie terminu 4 marca na op, a teraz pierwszy wolny to dopiero 22 marca, a ja 27 kwietnia mam wykupione wczasy w Egipcie na tydzień, doktor mówił na pierwszej konsultacji, że na takie wczasy mogę już po miesiącu lecieć...ale jakoś mu w tej kwestii nie ufam... jak wy oceniacie? czy poleciałybyście na urlop po miesiącu od op?
Ja tez mialam ten dylemat, poltora miesiaca po operacji mialam leciec na dominikane i przelozylam operacje, z czego do dzis bardzo sie ciesze juz na wakacjach sie cieszylam z tej decyzji, bo moglam sie nimi w pelni cieszyc operacje mialam na poczatku stycznia a na nastepne wakacje wybieramy sie w kwietniu, mysle ze 3/4 miesiace to akurat taki optymalny czas ze juz mozna cieszyc sie i jednym i drugim na raz
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:40   #11372
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

co do pytania o urlop - nie wiem jak po powiększeniu biustu, ale mi lekarz zabronił po operacji przynajmniej przez 2ms zmieniać drastycznie klimat, bo organizm po narkozie jest osłabiony, łatwo i infekcje itd. gdybyś jechała gdzieś do europy - ok, ale egipt - inna flora bakteryjna itp...trochę ryzyko. służba zdrowia w egipcie nie funkcjonuje za dobrze, pamietam jak leczyli mi tam zapalenie oskrzeli, chyba nie ryzykowałabym leczenia tam jakiejś poważnej bakterii.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 22:10   #11373
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Czyli morał z tego taki, że nie mamy w zasadzie wpływu na uznanie gwarancji
W zasadzie tak właśnie jest.
Pamiętacie PIPy - też miały gwarancję. Ale firma upadła - i po gwarancji. Tu nawet lekarz by nie pomógł
Z pewnością w mojej sytuacji też miałam szanse na wygraną-no ale wszystko się rozbiło o pieniądze. Polubowne formy dogadania się z przedstawicielem nie przyniosły skutku.
Mówiąc szczerze teraz wiem, że sytuacja finansowa powinna być pewnym stoperem w podejmowaniu decyzji o operacji. Tzn jeśli ktoś wie że nie będzie miał pieniędzy na ewentualne komplikacje powinien się dobrze zastanowić czy w ogóle się operować.
Jeśli kogoś nie stać po operacji na prywatną dodatkową wizytę u lekarza, zakup leków czy maści, badania, zakup dodatkowego stanika - to tak na prawdę nie stać go było na piersi. Bo to mogą być KONIECZNE koszty jakie się potem ponosi. I oczywiście z dodatkowymi kosztami operacji poprawkowej też się trzeba liczyć
A w razie sporu, będzie potrzebny prawnik i oczywiście znowu pieniądze.
Ja na poprawkę pożyczyłam z banku- a jakbym pierwszą operację też robiła na kredyt to co bym potem zrobiła? co by było gdybym potem nie miała zdolności kredytowej?

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Mya
dziękuję za odp.

wykorzystam ze z nami jesteś i zapytam Cię
czy wiesz moze czy jest różnica w gęstości - spoistości implantów anatomicznych. Z tego co wiem, anatomiczne są twardsze od okrągłych ale czy pośród tych anatomicznych jakiejś firmy są bardziej miękkie a innej mniej...?[COLOR="Silver"]
Spoistość implantu jest podawana w stopniach: I, II, III. Ale nie jest to żadna jednolita jednostka miary.
Tzn spoistość I firmy X nie musi być taka sama jak spoistość I firmy Y. A więc implant w spoistości I firmy mentor nie musi być taki sam w dotyku jak implant spoistości I firmy allergan. Poza tym każda firma ma własny patent na silikon, każdy silikon ma indywidualne cechy. Każda firma zapewnia, że użyty przez nią żel idealnie imituje naturalną miękkość piersi Mało tego producenci cały czas udoskonalają swoje wyroby i następne modele jednej firmy mają lepszy silikon od poprzedniego i dostaje nową nazwę (która też ma spoistości I, II, III ) .

Dlatego jeśli już chcemy pokusić się o porównanie miękkości implantów- to możemy to robić w obrębie najlepiej jednego modelu, ewentualnie firmy.
Okrągłe implanty najczęściej mają trzy spoistości- I stopień oznacza że są najmniej wypełnione i są najmiększe.
Implanty anatomiczne muszą trzymać nieokrągły kształt i dlatego są twardsze. Mogą być w II i w III spoistości- choć najczęściej są tylko w III.
Poprzednie implanty jakie miałam były dwużelowe-część implantu miała II spoistość, część III. Skusiło mnie to bo miały być miękkie. W praktyce były o wiele twardsze niż te które mam teraz - a te są oczywiście w III spoistości bo mentor ma tylko taki stopień w anatomach. No ale żel jest inny- i mimo trzeciej spoistości implanty są miększe od poprzednich faworytów firmy allergan.

I jeszcze jedno. Chyba warto zdać się na lekarza w doborze twardości implantu. Nie zawsze można mieć te najmiększe- jak np. tkanka jest zniszczona zbyt miękki implant będzie się marszczył. Podobnie będzie jeśli tkanki nie ma wcale. A lekarze na kamieniach nie lubią pracować bo pacjentki narzekają potem na twarde piersi- więc te twarde/nieudane modele nie są chętnie proponowane przez lekarzy. No chyba że akurat zalegają lekarzowi na półce

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 22:16   #11374
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A Ty co narozrabiałaś ech . Może i jakieś włókna się naderwały albo naciągnęły ze dwa tygodnie poboli i będzie dobrze. Ja sobie z miesiąc temu przez sen naciągnęłam mięsień na piersi Hihi jak spałam sobie mięsień naciągnęłam - tzn wciągałam przez sen poduszkę pod brzuch. Zabolało mnie tak jak na szyi zaboli, albo na łydce - jak się mięsień naciągnie Rano w samochodzie wsteczny- a mnie boli Z tydzień czułam to napięcie - no ale przeszło Na lasery można chodzić, a jakie dokładnie chcesz robić? I to nowe rozstępy Ci wychodzą czy stare powiększają? Bo jak nowe to laser nie pomoże- musisz elastyczność skóry zwiększać. Laserem zmniejszysz już istniejące zmiany. A czy Ty jesz oleje i czy dietę masz dobrą
A to zebym ja wiedziala co narozrabialam nie wiem jak ja to zrobilam jakos pociagnelam ta piers za soba chyba tak szybko chcialam stanik zalozyc i nakladajac ramiaczko jakos naciagnelam ale dzis juz nie boli wiec chyba nic tam sobie takiego nie zrobilam???
A na lasery to lepiej Ty podpowiedz jakie bo ja nie mam pojecia wiem ze musza mi rozstepy usunac wszystkie. Nowe mi dziady wychodza moja lewa piers teraz wyglada jak sloneczko wokół sutka ida sobie rozstepy i jak sloneczko wyglada smaruje te cycki ciagle a one nic a dieta to chyba nie dobra miala byc dobra a dzis zajadalam sie chipsami i cola popilam batymi sie naleza

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 22:17   #11375
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klauduś a nasz dr pozwala chodzić bez stanika potem? Bo czasami fajnie by było

Krisy widać różnicę, ale ja się nie znam na tym, więc nic nie poradzę.
pozwala pozwala..po pół roku to można już śmigać..oczywiście ja śmigam rzadko ..prawie w ogóletyle co w kostiumach..bo na codzień chodzę w staniku i śpię w tri action-ie....ale jak mam w skoczyć w kieckę czy bluzkę bez staniora to spoko loko
Stary 2013-01-29, 22:22   #11376
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześć kochane!!!!!!!!!!

MAYU kurde nie oglądałam wiadomości do końca!!!ale wczoraj owszem...i gadałam z naszym biurem w tym temacie...ponoć ok,tylko tyle że nie ZALECAJĄ KAIRU...te zamieszki są 600-700km od hurghady i pamiętam w tamtym roku jak byliśmy tez były zamieszki i nie odczułam nic ani przez chwilę...kurde pani w biurze powiedziała że w razie czego to nie pozwolono by nam wyjechać....o matkoo..trochę mnie to przeraża!!!!!!!!!!

plus moja mała kur*a...ma zapalenie oskrzeli..pierwszy raz w życiu moje dziecko tak ma,synuś nigdy nie miał...i już dziś pan dr przepisała jej summamed,antybiotyk o przedłużonym działaniu..więc liczę że jak od dziś bierze to do piątku jej się polepszy...nie jest obłożnie chora...w ciągu dnia skacze i biega,ma apetyt,temp ma max 38st...ale brzydki kaszel...lekarz nie zakazał oczywiście wyjazdu...ale ja się martwie najbardziej lotem..bo jest w nocy...i jeszcze ja się gorzej poczułam..ale już aplikuję sobie leki!!!!!!!!kur....ale oby do czwartku..przypomnę lecimy w nocy z czwartku na piątek...musimy wyjść z domu przed 2 żeby tam być na 2 ;30łeee..nie lubie nocnych lotów
Ojoj Klaudek - w tamtym roku to były zamieszki a dziś chyba stan wyjątkowy tam wprowadzili No zobacz sama , dzisiejsze widomości :
Egipt na krawędzi: gwałtowne zamieszki, kilkudziesięciu zabitych, stan wyjątkowy i groźby prezydenta islamisty

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75477,13312379,...#ixzz2JOwzd5y9

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-01-29, 22:24   #11377
Saba08
Zadomowienie

Tak, ja pytałam mojego dr czy nie mogłam mieć extra high projection, to powiedział, że byłyby za twarde i nie byłabym zadowolona.
Stary 2013-01-29, 22:28   #11378
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez well_done Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Po długisz poszukiwaniach znalazłam wasze forum. Zdążyłam sie w miare możliwości zapoznac także z poprzednimi wpisami jeszcze z poprzednich częsci.

Poszukiwałam opinii nt. Doktora L****** i wpadłam na przypadek May'i. Jestem przed decyzją powiekszenia sobie piersi stąd chciałabym poznac wasze cenne opinie nt. konretnych lekarzy, czyli po prostu kogo moze cie polecić - z Warszawy.

jakiś czas temu zaklalifkiowałam sie do porgramu Sekrety chirurgii ale z powodu miejsca pracy zrezygnowałam bo mogłabym niestety mieć z tego powodu dość powazne konsekwencje- tzn pokazywanie się nago w tv :P Zapewne dr. S***** ma się juzczym pochwalić, ale moim pierwszym typem był Piotr O**** bo oczywiscie napaliłam sie na jego dzieło po tym jak zobaczyłam jego efekty w innym programie tv.

Do S*********** jakoś od początku nie miałam zaufania stad już byłam sceptyczna jak "wyskoczył" mi na pulpicie Lembas.

Tak S***** i P*******chyba nie mają "złych" przypadków ale ich ceny są z kosmosu. Podejżewam, że w lasemed u O***** moze już być troszkę niższa z racji popularności nowego programu S******. P****** odpisał że anatomy tak - wstępnie to cena ok 17000... W IQ medica chyba nie mająjuż O***** a Greese - lyko czy jakoś tak...z kliniki S***********...znalazłam o nim dobre opinie...koszt przybliżyli okrąłych na ok 13000 a anatomów na ok 16000.

Widziałam tu kilka ładnych cycuszków i wydaje mi sie że mimo wszystko najcenniejsze są opinie zadowolonych klientek zwłaszcza, że sprawa wagi państwowej

nie ukrywam, że ważna jets dla mni ecena bo czasem jest ona determinowana takimi czynnikami właśnie jak obecna popularnosć - programy tv itp.

Trzecia sprawa to wkłądki Silimed - czy któraś z was je posiada. Słyszałam że są wskazane przy aktywności fizycznej bo najmniejsze ryzyko ich przesówania....

Pozdrawiam was serdecznie i zyczę miłego tygodnia
Na forum nie używamy nazwisk lekarzy, edytuj swoj post i zmien nazwiska na inicjaly danego lekarza

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-29, 22:32   #11379
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Tak więc dwa przykłady- wniosek jeden. Wszystko zależy nie od Was, stanu faktycznego czy gwarancji- a od lekarza i tego jak będzie chciał załatwić sprawę. Nie sądzę by były jakieś problemy z gwarancją gdyby coś się działo z implantem- zawsze dla producenta bardziej się opłaca załatwić taką sytuację pozytywnie. Klinika i lekarz jest klientem przedstawiciela/producenta -a pacjentki utrzymują kliniki. Sznureczek zależności jest bardzo prosty.
Myu, dzięki za obszerne wyjaśnienie . A mnie nurtuje jeszcze jedno - wiemy już, że właściwie wszystko zależy od lekarza i kliniki. Ale co, jeśli lekarz, który nas operował przejdzie na emeryturę lub (tfu, tfu!) zejdzie z tego świata, czy też klinika, w której nas operowano zostanie zamknięta .
Ciekawe, jak to jest w takich sytuacjach?
Stary 2013-01-29, 22:38   #11380
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A to zebym ja wiedziala co narozrabialam nie wiem jak ja to zrobilam jakos pociagnelam ta piers za soba chyba tak szybko chcialam stanik zalozyc i nakladajac ramiaczko jakos naciagnelam ale dzis juz nie boli wiec chyba nic tam sobie takiego nie zrobilam???
A na lasery to lepiej Ty podpowiedz jakie bo ja nie mam pojecia wiem ze musza mi rozstepy usunac wszystkie. Nowe mi dziady wychodza moja lewa piers teraz wyglada jak sloneczko wokół sutka ida sobie rozstepy i jak sloneczko wyglada smaruje te cycki ciagle a one nic a dieta to chyba nie dobra miala byc dobra a dzis zajadalam sie chipsami i cola popilam batymi sie naleza
o to oleje widzę jesz Na serio zwiększ w diecie dobre oleje i wszystko co je zawiera. Dziwne to rozstępy u Ciebie
jeden, dwa mogą się zrobić - ale żeby tak trzaskało Ty może jakiejś dermatolog-kosmetolog poszukaj niech pomyśli co Ci dobrać
I nie martw się że się uszkodziłaś- takie urazy bolą coś tylko nadciągnęłaś skoro już nie boli.

Stary 2013-01-29, 22:41   #11381
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
mysle na wdrozeniu jakiegos z tych olejow na cialo mya moze Ty cos polecisz??tez mam sucha skore przez to zimno i jakies podraznienia ,wypryski brrrr moze sudocrem do ciala bedzie git??tylko wiadomo nie nawilzy
Kasik, na wypryski fajny może być olej tamanu jako dodatek do balsamu do ciała. Od razu napiszę, że nie używałam, ale długo zastanawiałam się, czy nie zamówić, w końcu zamówiłam inny . Joasi też go polecała.
Sama zobacz - http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-tamanol.html

O, i dla Olivki na rozstępy
Stary 2013-01-29, 22:44   #11382
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
o to oleje widzę jesz Na serio zwiększ w diecie dobre oleje i wszystko co je zawiera. Dziwne to rozstępy u Ciebie
jeden, dwa mogą się zrobić - ale żeby tak trzaskało Ty może jakiejś dermatolog-kosmetolog poszukaj niech pomyśli co Ci dobrać
I nie martw się że się uszkodziłaś- takie urazy bolą coś tylko nadciągnęłaś skoro już nie boli.
Tak tak oleje wcianm na sniadanie obiad i kolacje to co moge jesc wiecej? jake to oleje maja byc dokladnie? ja niestety jestem podatna na wszystko co jest ZLE mialam nadzieje ze te cholery nie wyskocza a one z dnia na dzien jakby wiecej ich a teraz te sloneczko dobija mnie w moim "iwlkim" miescie chyba z 3 dermatologów ale jeden lepszy od drugiego wiec chyba szkoda mojego zachodu bedzie... moja kosmetyczka mowila ze sa specjalne u kosmetyczki zabiegi na rozstepy i na zapobieganie tych rozstepow ale czy by to pomoglo? no i nie wiem czy bym sie wywalila tak z cycochami dla obcej baby

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-29, 22:49   #11383
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Tak tak oleje wcianm na sniadanie obiad i kolacje to co moge jesc wiecej? jake to oleje maja byc dokladnie? ja niestety jestem podatna na wszystko co jest ZLE mialam nadzieje ze te cholery nie wyskocza a one z dnia na dzien jakby wiecej ich a teraz te sloneczko dobija mnie w moim "iwlkim" miescie chyba z 3 dermatologów ale jeden lepszy od drugiego wiec chyba szkoda mojego zachodu bedzie... moja kosmetyczka mowila ze sa specjalne u kosmetyczki zabiegi na rozstepy i na zapobieganie tych rozstepow ale czy by to pomoglo? no i nie wiem czy bym sie wywalila tak z cycochami dla obcej baby
Olivko, pewnie to kiepskie pocieszenie, ale mi też rozstępy wylazły na lewym cycu i z dnia na dzień są coraz dłuższe i szersze . Ale nie załamuję się zbytnio, bo pamiętam jak było z rozstępami po ciąży - wpierw buraczkowo-sine, potem stały się cieniutkimi białymi kreseczkami
Stary 2013-01-29, 22:50   #11384
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Myu, dzięki za obszerne wyjaśnienie . A mnie nurtuje jeszcze jedno - wiemy już, że właściwie wszystko zależy od lekarza i kliniki. Ale co, jeśli lekarz, który nas operował przejdzie na emeryturę lub (tfu, tfu!) zejdzie z tego świata, czy też klinika, w której nas operowano zostanie zamknięta .
Ciekawe, jak to jest w takich sytuacjach?
Inny lekarz się Tobą zaopiekuje pomoże z gwarancją i zyska klienta Gwarancja w sumie jest Twoja i obejmuje Twoje implanty a nie zabieg i lekarza- chyba nawet jest tam wzmianka, że ta gwarancja jest ważna w całej Europie i każdy lekarz może Ci wymienić implanty.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-01-29 o 22:51
Stary 2013-01-29, 22:56   #11385
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, pewnie to kiepskie pocieszenie, ale mi też rozstępy wylazły na lewym cycu i z dnia na dzień są coraz dłuższe i szersze . Ale nie załamuję się zbytnio, bo pamiętam jak było z rozstępami po ciąży - wpierw buraczkowo-sine, potem stały się cieniutkimi białymi kreseczkami
Aniczko ja mam taka nadzieje ze one mi zbledna i beda mniejsze bo sa straszne nie dosc ze rozmiar mi nie odpowiada to i te rozstepy ktorych nie lubie i jak ja mam te piersi pokochac tak do konca? oj ale co ja zrobie bede zyc nadzieja ze kiedys beda mniejsze, dzieki za pocieszenie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-29, 22:56   #11386
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Inny lekarz się Tobą zaopiekuje pomoże z gwarancją i zyska klienta Gwarancja w sumie jest Twoja i obejmuje Twoje implanty a nie zabieg i lekarza- chyba nawet jest tam wzmianka, że ta gwarancja jest ważna w całej Europie i każdy lekarz może Ci wymienić implanty.
To nas pocieszyłaś, bo aż mnie zmroziło jak przeczytalam posta aniki, a takie rzeczy są wiadomo możliwe.
Stary 2013-01-29, 22:58   #11387
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Uff
A wzmianka jest - [...]ma nieograniczony zasięg terytorialny[...]
Stary 2013-01-29, 23:00   #11388
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
A propos gwarancji i poprawek... u mnie mija właśnie 10 tygodni od OP. Wszystko byłoby OK - rozmiar mi się podoba, blizny ładnie się goją - gdyby nie to, że mój prawusek się odkształca i jest trochę przesunięty w bok pod pachę w stosunku do lewego
W spoczynku widać to mniej, gorzej przy małym napięciu. Byłam u lekarz i powiedział, że to stary fałd podpiersiowy się odznacza i że nadal jest szansa, że implant się ułoży i będzie dobrze.
Tłumaczył, że tak się czasami robi, polecił masować dół piersi i pochwalił,że lewa jest bardzo ładna.
Jeżeli się nie zmieni na plus, to nie mam się tym przejmować, bo w klinice robią korektę polegającą na wypełnianiu "uskoku" tłuszczem. Podobno po tym nie widać już starego fałdu.
Dodałam nowe foty, zerknijcie proszę i powiedzcie co o tym sądzicie. No i czy słyszałyście o tej metodzie z tłuszczem, wcześniej odessanym z mojego tyłka??
Zwariuje przez to...
Nie ma co wariować, implant się ułoży i fałd powinien zniknąć. Co do wypełniania tłuszczykiem- można i tak Ale lepiej żeby się samo ułożyło.

Cytat:
Na forum nie używamy nazwisk lekarzy, edytuj swoj post i zmien nazwiska na inicjaly danego lekarza
o mmamusiu Olivko skąd Ty tego posta masz Musiał wskoczyć po moderacji i nikt go nie zauważył ale lista nazwisk A na końcu jest "miłego tygodnia"- chyba koleżanka nie wpadnie tu prędko

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-01-29 o 23:07
Stary 2013-01-29, 23:03   #11389
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Aniczko ja mam taka nadzieje ze one mi zbledna i beda mniejsze bo sa straszne nie dosc ze rozmiar mi nie odpowiada to i te rozstepy ktorych nie lubie i jak ja mam te piersi pokochac tak do konca? oj ale co ja zrobie bede zyc nadzieja ze kiedys beda mniejsze, dzieki za pocieszenie
Olivko, zbledną na pewno , ale niestety długo to trwa, u mnie kilka lat zajęło, nie pamiętam dokładnie .
Stary 2013-01-29, 23:06   #11390
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Zbledną na pewno i się zmniejszą- ale juz wtedy będa dojrzałe i za dużo z nimi nie zrobisz Teraz działaj - póki są w fazie zapalnej.
I pomyśl co by było gdyby gdybyś wzięła jeszcze większy implant -oj by trzaskało

Stary 2013-01-29, 23:08   #11391
anika75
Zadomowienie

Cytat:
To nas pocieszyłaś, bo aż mnie zmroziło jak przeczytalam posta aniki, a takie rzeczy są wiadomo możliwe.
Hihihi, a mnie zmroziło jak przeczytałam, że po 20 latach 80% implantów pęka . Ale jest i pocieszenie w tym wszystkim - jak dobiję do 60-tki, to sobie znów nowe cycki sprawię na stare lata
Stary 2013-01-29, 23:13   #11392
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy mentorki- więc liczę, że nie będzie problemu bo na nich wszyscy pracują. Tzn prawie wszyscy Będzie trzeba iść do tych co na nich pracują.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Hihihi, a mnie zmroziło jak przeczytałam, że po 20 latach 80% implantów pęka . Ale jest i pocieszenie w tym wszystkim - jak dobiję do 60-tki, to sobie znów nowe cycki sprawię na stare lata
i znów będziemy świżynki
A serio macie gdzieś te procenty podane, wymienione? tzn że tyle pęka? może tyle jest wymienianych ? Powiem że nie wpadła mi w oczy taka liczba wcześniej

Stary 2013-01-29, 23:13   #11393
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
My mamy mentorki- więc liczę, że nie będzie problemu bo na nich wszyscy pracują. Tzn prawie wszyscy Będzie trzeba iść do tych co na nich pracują.
Tych na szczęście nie brakuje

Olivko ja u Ciebie rozstępów nie widzę, więc nie sądzę, żeby byly bardzo duże. a poza tym one naprawdę zbledną Głowa do góry!
Stary 2013-01-29, 23:14   #11394
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
o mmamusiu Olivko skąd Ty tego posta masz Musiał wskoczyć po moderacji i nikt go nie zauważył ale lista nazwisk A na końcu jest "miłego tygodnia"- chyba koleżanka nie wpadnie tu prędko
No jak nikt nie zauważył? moim oczom nic nie umknie stoje na strazy do konca juz nie doczytalam tyle musialam zakropkowac

anika kilka lat to troszke dlugo a u mnie te rozstepy takie grube wiec znajac moje szczescie to kilkanascie mi to zajmie ale zyjemy w czasach ze mozna to przyspiszyc jakimis zabiegami mam nadzieje ze jakos ich sie pozbede choc po czesci

Mya to co moge teraz z nimi robic??? bo narazie to tylko smaruje. Wiesz czasami mysle ale nie za duzo bo doktor nie chcial mi wlozyc 520cc ktore juz tak piekne lezaly w mojej raczce powiedzial zebym odlozyla bo max to te 485cc na ktore tak naprawde ja sie uparlam powiedzialam ze nie chce 440cc .

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-29, 23:16   #11395
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
i znów będziemy świżynki
A serio macie gdzieś te procenty podane, wymienione? tzn że tyle pęka? może tyle jest wymienianych ? Powiem że nie wpadła mi w oczy taka liczba wcześniej
Ja miałam w umowie napisane ile po 10 latach, ile po 15, ile po 20. Nie pamiętam jakie to były liczby. Wiem, ze po 20 bardzo dużo, bo jeszcze sobie pomyslałam, że niewiele zostaje dobrych, coś mi się kojarzy z 80 procentami. Ale to nie była dla mnie nowość, bo gdzieś widziałam artykuł na ten temat jeszcze długo przed operacją.
Stary 2013-01-29, 23:16   #11396
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko ja u Ciebie rozstępów nie widzę, więc nie sądzę, żeby byly bardzo duże. a poza tym one naprawdę zbledną Głowa do góry!
Oj na zdjeciach widac widac niestety za slabo podgladasz moje maluchy )) mam nadzieje ze zbledna i beda choc troszke mniejsze bo teraz nie ladnie to wyglada

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-29, 23:20   #11397
anika75
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

i znów będziemy świżynki
O tych procentach też nie wiedziałam, Sabie doktorek na piśmie dał, tak Saba?

Olivko, nie martw się tak tymi rozstępami . Masz śliczne cycunie, a rozstępy to u kobiet chleb powszedni - tycie, chudnięcie, ciąża, karmienie itd... Zbledną, cieniutkie kreseczki zostaną i po bólu
Stary 2013-01-29, 23:24   #11398
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, nie martw się tak tymi rozstępami . Masz śliczne cycunie, a rozstępy to u kobiet chleb powszedni - tycie, chudnięcie, ciąża, karmienie itd... Zbledną, cieniutkie kreseczki zostaną i po bólu
aniczko wlasnie ja sie martwie, mam rozstepy na udach po wewnetrznej i zewnetrznej stronie i na plecach i na piersiach nie chcialam ich miec. To miala byc moja czesc ciala ktora bede uwielbiac a nie zaslaniac bo nie moge na te rozstepy patrzec. I troszke sie martwie bo na reszcie ciala moze i zbledy ale na pewno nie zmalaly

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-29, 23:24   #11399
anika75
Zadomowienie

Ja już się żegnam, dobranoc Dziewczynki
Stary 2013-01-29, 23:26   #11400
Olivkaa200
Zakorzenienie

dobranoc anika ja tez uciekam dobrej nocki

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości