|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14,04% |
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
14 | 24,56% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
1 | 1,75% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
8 | 14,04% |
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
12 | 21,05% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
miałam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...delowanie.html smarowałam nim od początku ciaży, ale tak czy siak się rozstępy na cycach pojawiły.. może też nie smarowałam jakoś strasznie regularnie nie wiem.. teraz mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...armiacych.html trochę dziwnie dla mnie pachnie... tzn tak prawie w ogole ![]() cudów się nei spodziewaj, rozstępy mi nie znikły, ale mam wrażenie, że zrobiły się bledsze.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
mialam jeansowa ciazowe, ale tylko na poczatkowy odstajacy brzuch
![]() ![]() ![]() arbuzy sa soooczyyyysteeee! zero tluszczu ![]() Cytat:
dobrze, ze nic nie zginelo. powies sasiadom na dole kartke (napisz na kompie, zeby nie bylo dochodzenia kto to ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cloche - kolezanka ma tupet :P tez musisz zaczac dostrzegac kazdy jej dodatkowy kilogram! Happy - mura, uz wiem, ze za 920 ![]() a w temacie kocyka - http://allegro.pl/listing/user.php?s...&us_id=3519652 tutaj masz inne. podoba mi sie bialy ten "siateczkowy" albo w krateczke. mozna tez napisac do kobitki i poprosic i jakis inny wzor. ja ten w kropki tak zamowilam, bo nie zdazylam kupic. wyjazdu tez sie boje, ale podziwiam wszystkich, ktorzy maja te odwage i coraz czesiej przekonuje sie, ze jesli nie zaryzujemy to bedziemy musieli sie tu meczyc. Cytat:
![]() Ash - taki spontan kusi mnie najbardziej, ale z dzieckiem pewnie trudniej. brat emigrowal zupelnie legalnie, trwalo to mnostwo czasu. wlasciwie od zlozenia papierow do wylotu to z dobrych 5 lat? mnostwo procedur, egzaminow. nie wiem dokladnie na jakiej to bylo zasadzie, bo wtedy bylam mloda i mnie to srednio obchodzilo. wiem, ze starali sie jeszcze przed urodzeniem wiktora, wylatywali jak mlody mial 4 lata. to byl jakis program (pomagala im moja babcia, ktora przebywala w stanach), od poczatku mieli zapewnione mieszkanie, kase na start, prace, szkole, prawko. musieli pozdawac sporo roznych egzaminow. na samo obywatelstwo zdawali dopiero w 2010 (brat z wiktorem), bratowa nie chciala i dopiero pod koniec 2012 zdecydowala sie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | ||
Zakorzenienie
|
magia zdjęć
![]() na żywo już można mnie ocenić na XXL ![]() mam 165 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do rozmowy z ukochanym w innym języku.. Mam kilka znajomych, które wyjechały i mają obcojęzycznych Mężów, dogadują się super. Miłość jest magiczna ![]() 2. Dziękuję za miłe słowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
Póki co mam "So" dziś zrobiłam sobie wolne
![]() ![]() Cytat:
Happy No i właśnie jestem bardzo "happy", że kilka razy pozwoliłam się życiu zaskoczyć i poszłam za głosem serca a nie rozumu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki! a kiedy zamawiałaś? pisze, że dostawa do 6 dni...kurierem tak? fajnie, że wieczór się udał i brat wyrozumiały ![]()
![]() |
#1656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też kupowałam na ślepo, bez oglądania, ale Jedo ![]() boskie ![]() bardzo ładnie wyglądasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
On jest świetny
![]() ![]() ![]() ![]() Diabli a ten kocyk już Ci przyszedł?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa koszulki xxxl fajnie po domu ale do pracy muszę jakoś wyglądać :/ parasolke zamawiamy wlasnie jednak z maxi-cosi, niech ma wypas ![]() Cytat:
![]() ![]() kupiliśmy farbę do pokoju pączka ![]() ![]()
Michaś 02.07.16 ![]() Edytowane przez Mysia mysz Czas edycji: 2013-02-24 o 22:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Freeline czy Classic? Który kolorek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
bardzo chcemy!
![]() Magiusa, bardzo fajne sa. dam znac jak moj dotrze, ale wydaja sie naprawde lekkie, cienkie. no i nie kosztuja majatku. Ash, ja tez myslalam o tych sloniach! ![]() ![]() moja mama z zawodu krawcowa-kusnierz, wiec tez zasugerowala, ze malej posciel moze uszyc. musialabym tylko wybrac jakis material. i ten wybor mnie troche przeraza ![]() Axella - jaki piekny brzuszek! glupolu ja mam chyba taki sam! gdzie Ty niby masz te wszystkie kilogramy?! i gdzie jestes gruba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to może zakup na pościel dla siebie i TŻ ![]()
![]() |
#1663 |
Wtajemniczenie
|
o rany jak już jest późno... ziewaaam
![]() porobiłam trochę opisów do wykresów do mojej pracy mgr i już mam dosyć, idę spać . Dobranoc Wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Jenny my chyba kupimy na sesje
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40086351/ co sądzisz ![]() dobranoc laski ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Wtajemniczenie
|
ten zestaw z recaro: http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-2013-...054943721.html kolorek 249 ![]() trzy tyg czekania bo kolor "na zamówienie" ale nie śpieszy nam się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Justi - Ci faceci maja brzuchy wieksze niz ciezarna!!! ![]() ![]() ![]() Happy - wlasnie doczytalam, gratki wozka!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie mogę się doczekać ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie czytałam ten Twój komentarz chichi i miałam Ci pisać, że naprawdę SIĘ komuś UDAŁO ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do poscieli-jak co to sie przerobi,5min i zrobione ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc!!! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrej nocy, miłej pracy ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- chyba też czas na mnie ![]() życzę wszystkim dobrej nocy ![]()
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lonely - piekne kolorowe balwany! takie pozytywne ![]() Happy - fasolki mialam dwie, zdobyczne, dzisiaj jedna pozyczylam kolezance. obie no name, ale grube i "miesiste". takie jak motherhood, bo macalam je w sklepie (jak szukalam rogala do spania). a film "operacja Argo" http://www.filmweb.pl/film/Operacja+Argo-2012-614165 - polecam, choc gdyby nie to, ze na faktach to byloby mi trudniej obejrzec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() obraziłam się na allegro ... ostatecznie zamówiłam w smyku przewijak, rożek, kocyk i płyn do mycia butelek ;] 150 zł ale jakbym od każdego sprzedawcy na all brała po jednej rzeczy wyszłoby drożej ![]() Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-02-24 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |||||||
Zakorzenienie
|
buehehe, skrecalo Cie? ja tez zazdroscilam dziewczynie, ktora zostala wylosowana jako 1
![]() Happy - pierwszy zakup wyprawkowy i od razu z grubej rury! ![]() na pewno! nozki masz jak patyczki :P Cytat:
![]() niestety nie ![]() za fatyge! jednak w necie nie widac wszystkiego. bylam przekonana, ze skoro siedzisko wyglada jak fotelik-kubelek, to rozlozyc sie nie da. kurcze moze graco symbio i evo tez tak maja? nie widzialam ich na zywo... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moze glupie pytanie, ale je sie robi z jednej warstwy filcu? czy robiecie dwie jak z materialu? Ash oswiec czemu to takie pracochlonne :P myslalam, ze jeden wieczor i juz. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- taka dla nas to pewnie bylaby drozsza niz ikejowskie, ktore uzywamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ps. chyba tylko Ty tak cieszysz sie na mysl o powrocie do pracy, hehe. nie znam nikogo innego kto wyczekiwalby poniedzialku! ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() chyba nadrobilam! ale widze, ze juz sie wszystkie zdazylyscie zaczac zegnac i "dobranockowac", wiec pewnie znow zostalam sama akurat jak mam czas na plotki! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze jestem ale oglądam x factor ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() obserwuj, moze bedzie kolejny konkurs ![]() http://pannamiijejzabawki.blogspot.c...-kalamati.html nasz rozek z dzidzia w srodku! tez sobie przed chwila obejrzelismy (bez reklam ![]() Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-02-24 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja właśnie na tvnplayer oglądam, jak wszystko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Justi, kolorowych! uciekam spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przede mną chyba długa noc, za to będę gniła do południa zapewne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.