|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Popatrz pod "motorcycle bag" lub "gwiazd" , "gwiazdy", ale w tytule i opisie. Często sprzedający piszę "w stylu gwiazd", "kup torebkę, jak gwiazdy" itp . Cytat:
Dzisiaj wybrałam się po trenczo/sukienkę z H&M, ale ani jednej nie było. Mam nadzieję, że dorwę ją jeszcze w poniedziałek w Krakowie. Zaglądaj do Cubusa, polecam gorąco. Na prawdę świetne rzeczy mają. Kiedyś ich "konikiem" były dresy welurowe, teraz zdecydowanie podciągneli poziom, idą z biegiem mody. Jeśli masz dostęp do sklepu Forever18, to zaglądnij, tam są ubrania Jenniffer Tylor. O ile się nie mylę, to bywają też w Colloseum/Coloseum (?). Dziękuję raz jeszcze za miłe słowa
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem pod ogólnym wrażeniem waszych zestawów. Za dużo by było pisać o każdej z was osobno, ale obiecuję poprawę
Kwiat- jabłoni Tak jak Ty, póki co obserwuję, może kiedyś coś pokażę od siebie anies Miałabym ochotę wkraść się do Twojej szafy i podebrać Twoje ciuchy bo są rewelacyjne Gdzie Ty się dziewczyno uchowałaś że tak wspaniale się ubierasz? :P
|
|
|
|
#2493 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. Bardzo mi miło z tego powodu .Cytat:
. Ślicznie prezentujesz się w grzybkach |
|||||
|
|
|
#2494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
anies5 Dziękuję, ale zawsze znajdzie się ale... Kociolek ładniutkie zestawiki P.S dziewczyny czy któraś z was stosowała Waxa na noc?? bo ja zamierzam, tylko boję się czy nie obudzę się łysa hehe |
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
thaitii: świetna sukienko- tunika. Bardzo mi się podoba. Kocham zielony, więc jest w 100% w moim guście. Pokazuj się częściej, wiem że to wymaga odwagi...bo sama nie chciałam tego zrobić
Jedyne co bym zmieniła, to założyła jeszcze delikatniejszą koszulkę pod tunikę, może taką białą zwiewną na ramiączkach albo szelkach...ale to kwestia zdjęcia chyba. A w lecie śmigaj w getrach, będzie wyglądała bosko! Zazdroszczę tej tuniki ![]() Anies: ja też nieznoszę Terranovy, ale mamy w centrum Gliwic Outlet i nieraz po prostu wejdę poszperać, bo można kupić jakiś ciuch za bezcen, najwyżej rozwali się po jednym praniu Ale paski zauważyłam w Katowicach, są przepiękne ![]() super_karo: bardzo pięknie dziękuję za naprawdę cieplutkie słowa Za waszą namową wybrałam się na uczelnię ze złotą torbą i od razu na wejściu zaatakowały mnie koleżanki, że mam świetną torbę Chyba faktycznie zacznę ją nosić częściej A te peep-toe są cudowne, tylko jeszcze nie miałam okazji ich ubrać (kupiłam w grudniu) poza momentami strojenia się dla TŻ w celach wizualnych ![]() dorkaaa: bardzo ładny zestawik, na sportowo, z modnym longiem i opaseczka w kolorze bluzy...ślicznie, wnosisz dużo świeżości i delikatności do swoich zestawów i nie porzucaj tego, nic gorszego niż gdy młodziutkie śliczne dziewczynki jak ty zakładają rzeczy które śmiało mogłyby zacząć nosić za kilka lat... kociołek: świetna biała bluzka, bardzo takie lubię. Najlepszy zestaw jak dla mnie w połączeniu z tym paseczkiem: bomba! Na ostatnim zdjęciu chyba torebka Reserved. Jestem głupia że ostatnio jej nie kupiłam, były czerwone na przecenie po 20zł :/ Ehhh...jak zwykle bardzo ładnie
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie, to czeka mnie mała wycieczka po Warszawie w poszukiwaniu jakiejś uchowanej sztuki ![]() Wczoraj pytałam się w H&M o takie tuniki z lekkim marszczeniem w okolicy biustu, wiązane tasiemką na plecach, bo były tylko szare i dowiedziałam się, że mają być jeszcze czarne, zieolone i pomarańczowe więc z tego widać, że skoro nie ma nawet całej kolekcji, to muszą być jeszcze jakieś dostawy ![]() Jeśli chodzi o tą ciemno bęzową/jasno brązową trenczo-sukienkę, to u nas one wogóle nie schodzą więc mam nadzieję, że też uda Ci się ją nabyć, jeśli nie, to służę pomocą ![]() W Cubusie póki co te sweterko-tuniki wpadły mi w oko, sprawię sobie jeden na pewno ![]() O Forever18 jeszcze nie słyszałam, ale będe musiała się zaiteresować. Dziękuję bardzo za wskazówkę
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
H&M chyba działa na zasadach franchisingu więc powinno to mniej więcej tak samo wyglądać. Oczywiście pewnie też jakoś ma się to do tego, że są duże H&My i malutkie... |
|
|
|
|
#2498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dzięki za miłe słowa. Cytat:
Mam rurki z Terranovy i nawet jeszcze prane nie były, a już się rozwalają Cytat:
![]() Eh w Krakowie wszystko schodzi, podejrzewam, że to fenomen Galerii Krakowskiej, bo w Kazimierzu towar jeszcze leeeeży, a w Krakowskiej zostało po nim tylko wspomnienie. Mam nadzieję, że w jutro dorwę tą trenczo/sukienkę w Kazimierzu.
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Cześć! Przełamałam się i kupiłam rurki. Mam nadzieję, że nie wyglądam w nich jak szczypior
Wklejam zestawy z nimi ![]() 1. z koszulą, koralami i różowymi balerinkami 2. zamiast korali różowy sweterek. 3. z białą tuniką i czarnymi balerinkami. + zbliżenie tuniki 4. to samo tylko z czarnym sweterkiem kopertowym 5. z czarną bluzeczką, skarpetkami w grochy i balerinkami. 6. na imprezę - tunika w paski i balerinki 7. na chłodniejsze dni - kurtka kremowa i czarne czółenka 8. to samo, tylko z szalikiem 9. kozaki, biała koszulka i brązowy t-shirt 10. różowa bluzka, czarny sweterek i balerinki. |
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
reszta
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądasz po prostu bosko
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
ungia bardzo ładnie prosto i elegancko
podoba mi sieCaffi najbardziej mi sie podoba ostatni z czarnym bolerkiem? reszta też ok![]() CzarnyElf najbardziej mi się podoba z czrnymi bluzeczkami i turkusowym paskiem- świetne ![]() martusieńka bardziej mi przypadła do gustu sukienka w wersji pierwszej z czerwona bluzeczką, mam nadzieje, że jak cieplej bedzie to jakieś czółenka/ balerinki będą ładna sukieneczka tak w ogóle![]() nafie fajnie wyglądasz doooorcia ale u Ciebie wiosennie ![]() kociołek ale Ty to masz butów, zazdroszcze bardzo podobają mi się Twoje zestawiki w pierwszym tylko odrobinę za czarno a buciki fajne z paseczkiem na kostceMilky_quartz fajne zestawiki, dobrze wyglądasz we wszystkich! Troche średnio mi przypadł jedynie do gustu z różowym sweterkiem i koszulą reszta świetnie ![]() Ja wklejam swoje dwa, jeden sie nie chce zaladowac... ech pozn9iej spprobuje
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
ojej naprawdę miło mi się zrobiło.. ale pamiętaj że to tylko zdjęcia , zawsze się wygląda nieco korzystniej niż w rzeczywistości.Cytat:
fajna kamizelka i kolor sweterka |
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
Milky_quartz fajne zestawiki
A_K dziekuje, a Twoja kamizeleczka jest sliczna ![]() a tak bylam ubrana wczoraj na wyjsciu z kumpelami czarny golf z bufkami H&M i bolerko MKOne
|
#2505 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
twoje zestawy obydwa ładne, i ładna dziewczyna ![]() Nafie - bardzo mi się podoba, uwielbiam łaczenie niebieskiego z czernią
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
super balerinki! zdradź proszę gdzie je kupiłaś i za ile...ja ciągle szukam zwykłych czarnych i nie mogę trafić! Albo są za szerokie w stopie, albo wyglądem odbiegają od tych w mojej głowie
![]() A co do rur- noś smiało! pasują do Twojej figurki ! nafie cudowny golf z h&m z bufkami....prosty i z klasą! Przydałby mi się taki w szafie! Oddaj |
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2508 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tak naprawdę dopiero jak w nich trochę pochodziłam po domku zaczęłam się przekonywać, że nie wyglądam dziwnie.Cytat:
może właśnie w tym sęk, bo ja uważam siebie za osobę za szczupłą i dlatego na zdjęciu wyglądam trochę lepiej. |
|||
|
|
|
#2509 |
|
Rozeznanie
|
Olifkka, bluzka była na wage – zaplacilam cale 40gr
(dziwie się, ze jej nikt nie chciał – firma tez niezla C&A)Evelyna, ja i butki bardzo dziękujemy ![]() Anies, dziekuje slicznie. udalo ci się kupic te legginsy? vide grzyba z hm-u, to szczerze polecam. nie dosc, ze to był mój pierwszy grzybowy zakup i czuje do niego sentyment, to dodatkowo nie jest taki gruby jak większość muchomorow, które nadaja się generalnie na kurtki – mysle, ze nada się na cieplejsze dni. aha, te trenczosukienki tez u nas wisza na wieszakach w hm-ie - jedna wystawiona na displayu, ale jakos dziwnie wyglada Sarahmoon (ha, z ta figura to jeszcze zobaczymy – po przeprowadzce na ‘swoje’ troche mi już przybylo tu i owdzie ), ungia, Nasteczka (jak tam twoja czupryna ) rowniez dziekuje Side85, ta torebka rzeczywiście jest z reserved i kosztowala mnie 12.5zl (tj i druga czerwona, która kupiłam). PS u nas można jeszcze je dostac Milky, w rurkach wygladasz swietnie A_K, dziekuje slicznie. butow mam duzo, ku rozpaczy TZ-ta (niedługo swoje będzie musial wynieść do piwnicy, żeby zrobic dla moich miejsce ). pierwszy zestaw jest caly czarny, może rzecywiscie przydalyby się jakies inne dodatki. heh, może to pozostalosci po czasach, kiedy bylam ortodoksyjna metalowa![]() Podoba mi się zestaw z koralami, bardzo lubie kamizelkiJ nafie, golf rewelacja (za jaka cene, jesli można spytac?), bolerko w moim ukochanym kolorze, wygladasz bardzo kobieco |
|
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
witam po przerwie
![]() wrzucam jeden zestaw z myślą o lecie ![]() a drugi dziesiejszy - w płaszczu i bez. |
|
|
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
Witam
po raz pierszy na MSDPP II o to moj skromy debiutMile widziana każda krytyka
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze toche...
|
#2513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zestawy cudne jak dla mnie, podoba mi sie najbardziej ten z sukieneczka, w drugiej kolejnosci ten ze spódniczka i pasiakiem. Cytat:
|
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dorka
miałam problemy z netem dlatego mnie nie było.Pozdrawiam!
|
|
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
milky - ja chce twoje czarne balerinki
(( super wygladasz w rurach!
|
|
|
|
#2516 |
|
perfumove love
|
Milky_quartz, przepiękna ta jasna kurteczka
Kawuśka, cudny płaszczyk ![]() Coco trini, najbardziej urzekł mnie zestaw drugi - elegancki, ale taki na co dzień. Świetne spodnie, ogólnie - bardzo oryginalnie
|
|
|
|
#2517 |
|
Wtajemniczenie
|
dorkaaa, praline, Milky_quartz - dziekuje
kociolek - golfik wyhaczylam kiedys w lumpku, byl jeszcze z metkami kawuśka - kazdy zestaw bomba ale ta sukienka mnie rozwalila coco trini: wszystkie zestawiki b. ladne, ale ta bluzeczka czerwona w kropeczki mnie urzekla po prostu!
|
#2518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milky_quartz Wszystkie bardzo ładne, a rurki idealnie pasują Gdzie kupiłaś tą białą/kremową kurtkę? jest świetna !Kawuśka ten pierwszy jest idealny, świetny , sweterek w paseczki również bardzo ładny.Kociolek nie jestem łysa |
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Milky_quartz: podoba mi się bardzo zestaw nr 3 z białą tuniko- koszulką ale zdejmij koniecznie te białe skarpetki :P Bardzo ładnie, tylko skarpetom mówimy NIE do takich butków
Z białym kubraczkiem też słodko ![]() A_K: kocham kamizelki i zawsze to mówię, więc żadna nowość że podoba mi się twoja Załóż do niej koniecznie długi long W drugim zestawie fajna szara torba ![]() nafie: bardzo fajne dziargane bolerko. Lubię takie rzeczy. Choć niebieskiego praktycznie nie noszę, to mi się bardzo podoba. Kawuśka: oj Kawuśka, lubię twoje zestawy a perełki kocham, więc to jest to! Bardzo letnia sukieneczka, ale nic to, bo na MSD jest zawsze lato Bardzo podoba mi się twój styl i spódnica plisowanka to coś co także posiadam w swojej szafie, bo każda kobieta powinna ![]() Coco trini: masz bardzo piękną białą torbę z różyczką i śliczną koszulkę w groszki ! Witamy w wątku
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

. 

Gdzie Ty się dziewczyno uchowałaś że tak wspaniale się ubierasz? :P
Spódnica mamy o "syrenim" kroju.
.Bardzo fajne zestawy(z paskiem!)

Za waszą namową wybrałam się na uczelnię ze złotą torbą i od razu na wejściu zaatakowały mnie koleżanki, że mam świetną torbę
Chyba faktycznie zacznę ją nosić częściej 

Wyglądasz po prostu bosko 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
56...54...53...52...51...50