Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 16:24   #691
aniolek199007
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zapomniałam dopisać ja ćwicze tylko ab ripper na brzuch, bo p90x to cały zestaw ćwiczeń na 90 dni.
aha zaraz sobie poszukam i sie wezme za siebie. Moze z filmikiem bedzie mi latwiej cwiczyc
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:41   #692
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
tak patrze patrze na p90x i zaciekawilas mnie to nie jest czasami cos podobnego do 300spartan taki trening?czy moze to jedno ito samo? a jeszcze jedno moze zapodasz z ktorym filmikiem cwiczyc? chetnie dolacze
Nie wiem co to 300spartan. Ale p90x nie zamierzam ćwiczyć, bo to chyba za ciężkie jak dla mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=t4bn7d_JNjo część 1
http://www.youtube.com/watch?v=qd46sMOmvr0 część 2
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:48   #693
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Na szczęście sraczki jeszcze nie było
Byłam u lekarza,bo akurat było miejsce i dostałam antybiotyk,bo mam niestety anginę
Z TŻ-tem na razie wszystko ok,bo się słucha

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

chciałabym,ale niestety nie ma kto mnie wyręczyć,a dzieci trzeba nakarmić

O kurczę to rzeczywiście nie ciekawie jak angina

No tak, to może później się położysz

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Cindy co tu komentować będę, cieszę się razem z Tobą
a wczoraj też po 3 się położyłam i rano jak zombie chodziłam

Mnie wczoraj puzzle wciągnęły i tifoczki dopiero o 2 w nocy zrobiłam
i skalpel II - jak Tz się obudził i mnie zobaczył a potem na zegarek spojrzał to się mocno zdziwił
Dziś mam wolne od ćwiczeń tzn tylko Tiffany będzie

Zombie atakują!!!
Ale jesteś niezła! O 2 w nocy ćwiczyć, mi by się nie chciało

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Hejka
Dziewczyny ja wczoraj nasmarowalam sie pod folię tym olejkiem i poszłam spać. Pierwszy raz, może to przez peeling i saune, czułam drobne mrowienie skóry i mega gorąco Obudziłam się o 1 i musiałam zdjąć, bo mi przeszkadzało to, no i poszłam spac dalej, mysląc, że na darmo... Ale nie, rano byłam taka gładka i plaska jak dawno nie było, a nawet miałam wrażenie, że po tym odessaniu wreszcie widać mi zarys mięsni Efekt juz trochę zniknął, bo sporo jadłam, ale miałam męczący dzień w pracy

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

W środę się pomierzę i zważę Jakoś mi się nie chce tak często w tę folię zawijać, ale jak widzę efekt to się boję, że bez tego wszystko się zaprzepaści
Folia działa cuda! I wszystko dzięki Zoośce bo od niej się dowiedziałam
Ja też kilka dni temu wymyśliłam, że na noc będę zawinięta i tak mnie paliło że nie mogłam wytrzymać musiałam zdjąć Ale na prawdę folia działa

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość

Poszalałam dzisiaj zamówiłam bańki chińskie i taki mały masażer do ciała elektryczny (czaiłam sie na niego długi czas)

Ja mam bańki chińskie w domu w PL. Efekty były nie powiem, ale nie przyjemne to masowanie jak nie wiem...

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:59   #694
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
200 sciskow agrafka na razie. Mialam isc do kol.na kawe,ale cos jej wypadlo,ech... Ale wlasnie przed chwila troche pocwiczylam z Tz takze troche kcal spalilam... COCKTAIL - Ty tak przy Tz cwiczysz to szok,moj by mnie wysmial od razu xD PATIUSZKA - No po tej folii byly mega efekty,toksyny woda z ciala uciekaly a jak sie cwiczylo z ta folia na nogach czy brzuchu,to od razu szybciej wszystko spadlo 44
za ćwiczenia( ) hehehe
No to ja następnym razem zawinę się w folię i będę w niej sprzątać po domu jak nikogo nie będzie

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
tak tak 90 rocznik z roku na rok nie wierze ze taka stara dupa sie ze mnie robi
Ej ej Ci du.pcię zaraz zbiję! Jaka stara? Ja tam się czuję na 18

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach, kupiłam litrową butlę oleju z pestek winogron i dorwałam odżywkę Garnier Fructis Oleo z 3 olejkami no i to serum z Joanny na końce z olejkiem arganowym także zadowolona jestem
Już nie mogę doczekać się kolejnego mycia i wypróbowania wszystkich trzech nowości a że głowę przeważnie co 3 dni myję to sobie trochę poczekam

Cindy racja, nie można osiąść na laurach to jest najgorsze, ja kiedyś też tak robiłam, ważyłam się co tydzień i cieszyłam się ze spadku, tak bardzo że co weekend wszystko co spadło nadrabiałam i tak w kółko
A co do D. to nic nie przyspieszaj, ciesz się tym co jest i spokojnie czekaj na rozwój sytuacji
No masakra z tą pogodą połowa marca a tu ciągle zima

A co do ćwiczenia przy Tż to ja się nic nie czaję i bez żadnych oporów ćwiczę przy Tż już nawet na początku odchudzania przy im ćwiczyłam On mnie zawsze motywował a teraz nic nie mówi jak ćwiczę, już chyba wie, że to codzienny rytuał
Ty tak dbasz o te włosy, że ja też zaczęłam zazdroszczę Ci zakupów

No właśnie ja tak samo. Jakoś rok temu miałam wagę 54 i znów zaczęłam się objadać... i na wakacje byłam klucha w tym roku nie ma mowy bo chcę jechać w ciepłe kraje i po to chcę schudnąć, żeby się nie wstydzić na plaży. Może z D. pojadę bo w te same miejsca byśmy chcieli jechać... się zobaczy No i właśnie ja tak ciągle, a to się odchudzam, a to sobie pozwalam. Ale nie Tym razem. Już z 3 tyg się trzymam

Ja też bym z TŻtem normalnie ćwiczyła tak robiłam z exem

Stary 2013-03-11, 17:10   #695
aniolek199007
Zadomowienie

[QUOTE=Cindy90;39706437] za ćwiczenia( ) hehehe
No to ja następnym razem zawinę się w folię i będę w niej sprzątać po domu jak nikogo nie będzie

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Ej ej Ci du.pcię zaraz zbiję! Jaka stara? Ja tam się czuję na 18

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

hehe noo jak sobie przypomne te nascie lat to mi tak dupa wtedy nie rosla!!! wiec ja napewno nie czuje sie nastka...moze kiedys wroca te czasy
Stary 2013-03-11, 17:17   #696
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

hehe noo jak sobie przypomne te nascie lat to mi tak dupa wtedy nie rosla!!! wiec ja napewno nie czuje sie nastka...moze kiedys wroca te czasy
Popracujemy nad tym i będziemy lachony, spoko loko

Stary 2013-03-11, 17:50   #697
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

No to ja na dzisiaj tak:
-trening z Nike
-tiffoczki
-ab ripper
-200 ścisków agrafką
-masaż bańkami
Stary 2013-03-11, 17:52   #698
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Ja mam bańki chińskie w domu w PL. Efekty były nie powiem, ale nie przyjemne to masowanie jak nie wiem...
Obawiam się tego bólu trochę, ale pożyjemy zobaczymy
Jeśli efekty są takie super jak czytam/słyszę i oglądam to chyba warto trochę pocierpieć

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
No to ja na dzisiaj tak:
-trening z Nike
-tiffoczki
-ab ripper
-200 ścisków agrafką
-masaż bańkami
Stary 2013-03-11, 17:53   #699
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Obawiam się tego bólu trochę, ale pożyjemy zobaczymy
Jeśli efekty są takie super jak czytam/słyszę i oglądam to chyba warto trochę pocierpieć
Na początku na pewno będzie boleć. Ja miałam całe uda w krwiaczkach, ale czego sie nie robi żeby być pięknym
Stary 2013-03-11, 17:58   #700
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Na początku na pewno będzie boleć. Ja miałam całe uda w krwiaczkach, ale czego sie nie robi żeby być pięknym
A po jakim czasie zeszły?
Stary 2013-03-11, 18:06   #701
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A po jakim czasie zeszły?
Szczerze to nie pamiętam, bo to było dawno temu

Medzik a włosy po olejku są miękkie, póki co wiecej Ci nie powiem bo mam jeszcze troche wilgotne, bo nie suszyłam

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-11 o 18:11
Stary 2013-03-11, 18:27   #702
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
200 sciskow agrafka na razie. Mialam isc do kol.na kawe,ale cos jej wypadlo,ech... Ale wlasnie przed chwila troche pocwiczylam z Tz takze troche kcal spalilam...
za ćwiczenia , bez względu na to jakie one były widzę że Tż się postarał i ładnie przeprosił
Cytat:
tak tak 90rocznik z roku na rok nie wierze ze taka stara dupa sie ze mnie robi
SWIETNY brzuch!!! serio, nie to co moj, moze i ja sie przekonam zeby jakas swoja czesc tu wrzucic...w sumie wstawilam ale obsranca mojego malego
oj nie przesadzaj aż taka stara nie jesteś ja tylko 2 lata młodsza
Oj nie zawstydzaj mnie , świetny to był ten który miałam wcześniej w avatarku , jeszcze długa droga przede mną
Piesio świetny

Cytat:
Byłam na zakupach, kupiłam litrową butlę oleju z pestek winogron i dorwałam odżywkę Garnier Fructis Oleo z 3 olejkami no i to serum z Joanny na końce z olejkiem arganowym także zadowolona jestem
Już nie mogę doczekać się kolejnego mycia i wypróbowania wszystkich trzech nowości a że głowę przeważnie co 3 dni myję to sobie trochę poczekam
to dziś poszalałaś z zakupkami czekam na relację po użyciu winogronowego a to serum to jest na co? a miałam nic nie kupowac
Cytat:
No to ja na dzisiaj tak:
-trening z Nike
-tiffoczki
-ab ripper
-200 ścisków agrafką
-masaż bańkami
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:47   #703
pipson
Zadomowienie

Zooska,
kosmetyki i jedzenie Ci podbiera? No chyba zartujesz.... tu nie chodzi o ziemniaka, tylko o zasade, wiadomo. Skoro mieszkacie razem, to musi widzieć, że dla Ciebie się liczy przysłowiowy każdy grosz. Powiedz jej, że definitywnie ma skonczyć brac Twoje rzeczy, kosmetyki oscentacyjnie chowaj. No wiadomo, że jedzenia nie schowasz, ale jakies reczy sypkie typu makarony herbaty hm, zainwestowałabym w plastikowe pudła chociażby z Ikei, dałabym tam wszystkie moje herbaty, przyprawy itp i napisała "ZOSKA" markerem. Moze cos dotrze. Mnie by na jej miejscu bylo od razu glupio... bozeeee, jak do ludzi nic nie dociera

meedzik,
brawo za cwiczonka

Cindy,
no wlasnie niby tylko 3 kg, ale kurcze, naprawde jest roznica wobwodzie

Margot, o kurcze, wiesz, że od zawsze mam slady po skarpetkach, majtkach itp? Nigdy nie sądziłam, że to może być od obrzęków, myslałam, że taki mój urok no nic, pije herbatke z pokrzywy i niezliczone ilosci wody, odstawiłam kawe na tydzien ( ) i zobaczymy, jak do piatku nie zejdzie mi kg mimo diety, cwiczen i w ogole, to lece po aquafemin ))

U mnie dziś ok - mam dzień przerwy od cwiczen, bilans na zeszły tydzień - 5 dni turbo killera itp sama jestem z siebie dumna, bo 3 tygodnie temu sobie postanowilam, ze 5-6 dni cwiczen w tygodniu i poki co sie trzymam
Bylam caly dzien poza domem, więc zjadłam "byle co" tu troche slonecznika, kanapke z salami na ciemnym pieczywie, sucha grahamke (o jaka ja w tym tramwaju głodna bylam!! ) banana itp - razem ok 1200, a w sumie nic konkretnego nie bylo wypije dzis jeszcze kefir i day off.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:08   #704
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy dbam dbam o włosiska, bo niestety mam takie wymagające włosy, że gdybym je olała to wyglądałyby koszmarnie cieszę się, że mogę i kogoś zarazić dbaniem
A za Ciebie trzymam kciuki, aby tym razem się udało osiągnąć i utrzymać wymarzoną wagę
Cocktail to super, że są miękkie już się doczekać nie mogę aż użyję swój a jak ze zmywaniem? Ja chyba przeproteinowałam włosy, bo dziś były takie jakieś suche i napuszone odstawiam maskę kallos i olej kokosowy teraz będę używała tylko tej nawilżającej odżywki i oleju z pestek, a na końce serum Joaśki mam nadzieję, że pomoże
Brawo za ćwiczenia
Alexis no zaszalałam mam nadzieję, że z wszystkich trzech rzeczy będę zadowolona oczywiście dam znać jak się u mnie olej spisał a to serum na końcówki to jest to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ki-wlosow.html
zobaczymy jak się spisze
Pipson dziękuję
Stary 2013-03-11, 19:15   #705
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail to super, że są miękkie już się doczekać nie mogę aż użyję swój a jak ze zmywaniem? Ja chyba przeproteinowałam włosy, bo dziś były takie jakieś suche i napuszone odstawiam maskę kallos i olej kokosowy teraz będę używała tylko tej nawilżającej odżywki i oleju z pestek, a na końce serum Joaśki mam nadzieję, że pomoże
Brawo za ćwiczenia
Po olejku są mięciutkie, bo mam tendencje do sztywnych włosów. Póki co też nie będę używała kallosa
Stary 2013-03-11, 19:25   #706
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Po olejku są mięciutkie, bo mam tendencje do sztywnych włosów. Póki co też nie będę używała kallosa
A ja uzywam kallosa od paru latek z przerwami i zawsze uwieeelbiam Właśnie dziś odebrałam przesyłkę, 1000 ml za 18 zł z przesyłką

Ale potwierdzam, ze przy kokosowym moje włosy są sianowate
Stary 2013-03-11, 19:36   #707
aniolek199007
Zadomowienie

dziewczyny powiedzcie mi czy jecie pieczywo?jak tak to jakie? a jak nie to czym zastepujecie pieczywo?jakos nie wyobrazam sobie zycia bez pieczywa, jem narazie fit, ale nudzi mi sie bardzo szybko, cos kubki smakowe sa bardzo wyczulone na posmak kwasnawy...

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
A ja uzywam kallosa od paru latek z przerwami i zawsze uwieeelbiam Właśnie dziś odebrałam przesyłkę, 1000 ml za 18 zł z przesyłką

Ale potwierdzam, ze przy kokosowym moje włosy są sianowate
olejku kokosowym? bo jezeli tak to nie wiem czemu tak wszystkie zachwalaja cudowne nawilzenie po nim, mam to samo, ze jakos nie odpowiada moim wlosom ten olej, dzis wyprobuje olejek z pestek winogron

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
za ćwiczenia , bez względu na to jakie one były widzę że Tż się postarał i ładnie przeprosił

oj nie przesadzaj aż taka stara nie jesteś ja tylko 2 lata młodsza
Oj nie zawstydzaj mnie , świetny to był ten który miałam wcześniej w avatarku , jeszcze długa droga przede mną
Piesio świetny
moze i dluga, ale jak zawziecie bedziesz dazyc do celu to i pewnie w szybkim czasie zobaczymy Ciebie taka, jaka sobie sama wymarzylas a ja mam dola bo wpisalam w plan zywieniowy czym sie obzarlam i za duzo tluszczu zjadlam sumienie mnie gryzie, i brzuch z obrzarstwa hehe
Stary 2013-03-11, 19:47   #708
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi czy jecie pieczywo?jak tak to jakie? a jak nie to czym zastepujecie pieczywo?jakos nie wyobrazam sobie zycia bez pieczywa, jem narazie fit, ale nudzi mi sie bardzo szybko, cos kubki smakowe sa bardzo wyczulone na posmak kwasnawy...

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

olejku kokosowym? bo jezeli tak to nie wiem czemu tak wszystkie zachwalaja cudowne nawilzenie po nim, mam to samo, ze jakos nie odpowiada moim wlosom ten olej, dzis wyprobuje olejek z pestek winogron

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

moze i dluga, ale jak zawziecie bedziesz dazyc do celu to i pewnie w szybkim czasie zobaczymy Ciebie taka, jaka sobie sama wymarzylas a ja mam dola bo wpisalam w plan zywieniowy czym sie obzarlam i za duzo tluszczu zjadlam sumienie mnie gryzie, i brzuch z obrzarstwa hehe
Tak, po oleju kokosowym Podobno włosy wysokoporowate, czy jakos tak, nie zawsze dobrze go znoszą, choc jesli masz gładkie, sztywne włosy to powinien być ok
Ja jem pieczywo, na ogół bułki ziarniste, grahami i fitness z lidla, albo ciemne, choc jak mam zwykłe to jem zwykłe Ale tylko do sniadania, i ewentualnie na drugie sniadanie, potem juz nie
Stary 2013-03-11, 19:55   #709
meeedzik
Zakorzenienie

Aniołek ja normalnie jem białe pieczywo przez całe moje odchudzenia, przeważnie 2 kromki na kolację i mimo to udało mi się schudnąć
A co do olejku z pestek winogron to daj znać jak się spisze u Ciebie
Cocktail ja przeważnie mam miękkie włosy, takie delikatne więc zobaczymy jak się u mnie spisze
Patiuszka ja za często używałam tej maski kallos, bo po każdym myciu na minimum 30 minut, a niby raz w tygodniu się powinno, a ogólnie lubię te maski używam już od jakichś 4 lat miałam palcente, 2 razy mleczną, keratynową, a teraz mam z jedwabiem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Mi tez kokos nie służy, kupiłam zanim dowiedziałam się, że mam wysokoporowate włosy ja na ogól mam miękkie i cienkie, a po nim się puszą, teraz używałam go tylko na skalp, może tak się sprawdzi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 20:15   #710
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aniołek ja normalnie jem białe pieczywo przez całe moje odchudzenia, przeważnie 2 kromki na kolację i mimo to udało mi się schudnąć
A co do olejku z pestek winogron to daj znać jak się spisze u Ciebie
Cocktail ja przeważnie mam miękkie włosy, takie delikatne więc zobaczymy jak się u mnie spisze
Patiuszka ja za często używałam tej maski kallos, bo po każdym myciu na minimum 30 minut, a niby raz w tygodniu się powinno, a ogólnie lubię te maski używam już od jakichś 4 lat miałam palcente, 2 razy mleczną, keratynową, a teraz mam z jedwabiem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Mi tez kokos nie służy, kupiłam zanim dowiedziałam się, że mam wysokoporowate włosy ja na ogól mam miękkie i cienkie, a po nim się puszą, teraz używałam go tylko na skalp, może tak się sprawdzi.
To widzisz mamy inne włosy Mi sie ogólnie puszą, po olejku kokosowym jakoś nie widziałam różnicy wydawało mi sie właśnie, że jest gorzej. A po olejku z pestek winogron są mieciutkie albo to też zasługa odżywki z garniera z avokado. Bo tak to nakładałam plancete. Póki co będę używała tego zestawu i mam nadzieje, że będzie coraz lepiej
Stary 2013-03-11, 20:59   #711
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Tak, po oleju kokosowym Podobno włosy wysokoporowate, czy jakos tak, nie zawsze dobrze go znoszą, choc jesli masz gładkie, sztywne włosy to powinien być ok
Ja jem pieczywo, na ogół bułki ziarniste, grahami i fitness z lidla, albo ciemne, choc jak mam zwykłe to jem zwykłe Ale tylko do sniadania, i ewentualnie na drugie sniadanie, potem juz nie
Też się o tym dowiedziałam po fakcie Dla mnie niestety sprawdza się tylko jako olejek do ciała, świetnie nawilża

Ojjj, fitness z Lidla
I chleb słonecznikowy mnie kusi :P

Za chwilę bieg!
Dostałam taką magazynową rolkę folii od TŻ

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2013-03-11 o 21:01
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 21:34   #712
pipson
Zadomowienie

coctail, i na mnie kokos to jest masakra najgorsze ze zakupiłam wielkie opakowanie vatiki kokosowej i jedno male i male w sumie zuzylam nie cale, a to duze stoi :/ Musze je bratowej wcisnac
Slyszalam ze khadi to rewelacja, ponoc warto zamowic, czaję się na niego, ale portfel juz nie jest szczesliwy jak widzi cenę Ja od siebie mogę polecić Sesę- dwa tygodnie regularnego stosowania na noc lub na 3 godziny i po prostu wlosy bajka, ogarniaczenie wypadania (u niektorych ponoc praktycznie prawie do zera) , mięsiste, moj chłopak mowi, że błyszczą się jak psu ja*ca
Ale kokosowi mowie nie

zapomnialam dopisac w tabelach kalorii, że zjadlam dzis slonecznik i ze slicznego 1250 wyszlo mi 1600

Musze wiecej warzyw znow wcinac, bo apetyt maly wtedy a kalorii tyle co nic.

lece sie uczyc
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 22:24   #713
Margot85
Wtajemniczenie

Zrobiłam tifoczki, olej na włosach i dziś idę (spróbuje pójść) spać o ludzkiej porze
Będę podczytywać z łóżka
Kolorowych
Stary 2013-03-11, 22:28   #714
aniolek199007
Zadomowienie

z tego co widze to kazda po fakcie uzywania oleju kokosowego stwierdzila ze ma porowate wlosy...mi fryzjerka powiedziala ze z natury mam suche wlosy szcholera jasna zawsze mi sie wydawalo ze sa grube i zdrowe, przez 3miesiace co 2dni smarowalam caaaly leb z gory na gol olejem kokosowym i ludzilam sie ze moze sie nawilza wkoncu wlosy, a tu dupa raz sprawdzilam oleju ze slodkich migdalow i bomba taka roznica ze szok, rano wstawalam i zadnych koltunow ani nic, teraz sprobuje z pestek winogron, kupilam dzisiaj, niestety byl ze mna TZ wiec powiedzialam ze to do smazenia jest zdrowy hehehe jakby sie dowiedzial ze do wlosow to by zalamal rece ze znowu jakis olej kupuje ale co ja poradze ze kobieta zmienna jest jutro wmasuje olej, bo dzisiaj juz padam po solidnej kolacji... dobranoc laski milych snooofff
Stary 2013-03-12, 06:55   #715
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kokosa zuzywam w kuchni. Jeszcze planuje go wyprobowac w mieszankach z innymi olejami, wlasnie od jakiegos czasu za mna chodzi mix kokosa z rycyna. Ale ogolnie wlosy wola np. lniany.
Ja sie dzis przyszlam chwalic na wadze 60,3 kg. No, moj rekord! Jeszcze nigdy tak malo nie wazylam. Ja sie spreze, to moze w tym tygodniu ujrze upragniona 5 z przodu.
Planuje dzis wiosla 45 minut i duze sprzatanie oprocz tego henna na wlosy.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 08:20   #716
zooska
Zakorzenienie

Niedlugo z naszego watku zrobi sie odchudzanie z olejami,smazymy i dajemy na leb Chcialam wam wczoraj poodpisywac,ale cos wizaz szwankowal i nie moglam sie zalogowac :/ wczoraj z Tz ogladalismy film -zyc.he pi;polecam,fajny. Kupilam solone precelki,ale sama ani 1nie zjadlam,wypilam tylko 1piwko i poszlismy spac. A wczesniej bylam u kuzynki na kawie,to niestety skusilam sie na czipsy a taaakie dobre byly xD MARGOT- Taj czytalam i mowisz ze ten olej Sesa jest taki mega? A gdzie kupowalas? Czy prze9 neta zamowilas? PAULOWNIA - No w koooncu u nas zawitalas ale za to jakie wejscie,spadek na dzien dobry MEEEDZIK- Zaszalalas z tymi zakupami chcialabym juz moc takie zakupy porobic.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 08:36   #717
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
PAULOWNIA - No w koooncu u nas zawitalas ale za to jakie wejscie,spadek na dzien dobry
Ja lubie efektowne wejscia.
I w dodatku jestem przed okresem, wiec powinnam niby miec smaki, a tu nic szczegolnego. Tyle, ze wczoraj zjadlam troszke lodow waniliowych
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 09:02   #718
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja lubie efektowne wejscia.
I w dodatku jestem przed okresem, wiec powinnam niby miec smaki, a tu nic szczegolnego. Tyle, ze wczoraj zjadlam troszke lodow waniliowych
Eeee... toż to jak nie grzech, jeszcze przy zbliżającej się @ !!! Nic, tylko pogratulować

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
No to ja na dzisiaj tak:
-trening z Nike
-tiffoczki
-ab ripper
-200 ścisków agrafką
-masaż bańkami

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:15   #719
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Wróciłam wczoraj i zaczęłam Was nadrabiać chciałam się przywitać, ale wizaż coś szwankował w ogóle się zalogować nie dało

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroine, wsio! wszystkie cele osiągnięte, oprócz tego z wagą

wstawie do albumu fote z czasow, jak bylam chudzielcem (47) - moim celem jest znow sie zmiescic w te spodnie...
No i super! Gratki a ten z wagą niedługo odhaczysz jako osiągnięty, zobaczysz :P

Ale chudzina też tak kiedyś wyglądałam i co ja ze sobą zrobiłam.... eh;/

Cytat:
Ja wczoraj robiłam zakupy w Leclercu i tak krążyłam koło półki z alkoholami.... A wybór tam nieziemski wszystkiego .... No i odmówiłam sobie ostatecznie i wyszłam z brokułem i kremem na cellulit
No brawo za silną wolę! mnie już alko nie rusza nawet :P czasem mam ochotę na winko, ale mówię sobie, że mam swoje postanowienie i chcę się go trzymać

Cytat:
Zanim kupiłam krem na cellulit wmasowywałam olejek do włosów z papryką i się zawijałam na jakąś godzinę. Raz poszłam tak spać i rano tylko od razu pod prysznic trzeba wtedy
Jejciu tak zachwalasz to owijanie się, że mam ochotę spróbować dla mniejszych obwodów

Cytat:
Napisane przez funnily Pokaż wiadomość
a ja się nie mogę spiąć do diety : (
święta niedługo! ogarnij się!

Cytat:
Zmodyfikowałam moją kolację, bo się okazało, że nie mam wieśniaka. Więc był:
Brokuł z tuńczykiem na gorąco :
O rany, a jak to smakuje?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:29   #720
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj usiedzieć nie mogłam i były 2 piosenki zumby, tiffoczki 4/30 i ab ripper na brzuch
Folie też polecam super skóra po niej jest. Jutro po ćwiczeniach wymasuje sie bańką i owinę folią
No proszę jak ją roznosi nasz wątek to ostatnio: ćwiczenia, olejowanie... i folia a ta folia to ta spożywcza? ta przezroczysta taka?

Cytat:
200 ścisków agrafką zrobione Może poskaczę na skakance... albo brzuchy ^^
szalejecie laski ostro

Cytat:
Wgl to cycki mi zmalały !!!!!!! I to ostro! A wcale aż tak nie schudłam ! Ech...świetnie, jedyna część ciała, z której byłam zadowolona, a jej teraz nie mam, boooosko
Niech i mi spadną ja lubię małe cycki no ale też do przesady to nie żeby coś tam włożyć w tego cyckonosza

Cytat:
Ja jestem w rewelacyjnej sytuacji, jakieś 7 lat temu jak kupowaliśmy materiały do remontu w Castoramie, jakimś cudem mój TZ spakował taką metrową, szeroką na 10 cm rolkę folii do pakowania
I tak sobie leżała na szafie, a teraz tylko ją przeciełam nożem w poprzek i mam dwie grube rolki fajnej, miękkiej folii, która nie szeleści
pewnie wygodniej jest się nią okręcać niż taką sklepową spożywczą

Cytat:
Na dziś melduję
100 brzuszków
20 pompek
200 nożyc poziomych
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości