|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39763047]Insolito, świetnie tak mnie naszło, że taki łysolek to tak niemowlęco wygląda, a jak na czuprynkę moją czarną patrzę to już dziecko duże ![]() Debrah, ja nie wiem, tak się zastanawiam tylko. Bo jednakna początku tej laktozy sporo.[/QUOTE] No ja mam to samo że moja przez te wlosy tak "starzej wyglada" My dziś idziemy na szczepienie, babcia się zaoferowała zapłacić za 5w1 więc tak będziemy szczepili, niestety na pneumo i rota nie stać nas, no trudno.... pewnie też zważy Hanię ale 5kg to jak nic :P Marsi ! kobieto wspaniała! na śmierć zapomniałam o syrenie a tez jej używałam
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje uzależnienie... Cytat:
Moje, nawet po karmieniu nie zwisają ani trochę, raczej dotykowo da się stwierdzić pustość bo miękkie są mocno. Ale zwisów nie ma. Insolito: kurdę, zawsze mam zdziwienie na twarzy jak widzę łysego niemowlaka Moja strasznie owłosiona ![]() Śliczny facecik i jaki silny! Ale przekręcanie się bym skonsultowała, trochę szybko. Nakręce Wam poźniej moją, bo wam pozazdrościłam filmików. Póki co mam tyklko takie z pierwszych dni w domu jak była oseskiem. Z Tżcikiem w tle. Muszę jakieś zrobić! |
||
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito synek śliczność
jeśli chodzi o rozwój motoryczny to to,że robi coś szybciej niż inne dzieci nie ma co się martwić moje pierwsze dziecko zaczęło chodzić mając 9 miesięcy bez jednego tygodnia ![]() raczkował kiedy inne dopiero siadały ![]() taaadam też szkoła kładzenia na brzuszku wyszła na dobre plus basen ale z Leo jest inaczej hehee niechętnie leży i widzę,że nie rozwija się tak szybko jak pierwszy gigant |
|
|
|
#1385 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39763047]Insolito, świetnie
tak mnie naszło, że taki łysolek to tak niemowlęco wygląda, a jak na czuprynkę moją czarną patrzę to już dziecko duże ![]() [/QUOTE] Coś w tym jest. Piotrek urodził sie z łysą główką, ale zaczyna już obrastać w piórka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O Samuel szybko na nogi poszedł ![]() My też zamierzamy na basen chodzić tylko u nas dopiero po 3 miesiącu przyjmują
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito, słodziak! No i fakt faktem, to, że sam z siebie robi coś szybciej, niż większość dzieci, to dobry znak - nikt go do tego nie zmusza, po prostu sam do tego "dorósł" i nie jest to powód do niepokoju.
Słowa mojego pediatry, bo moja niunia też szybko idzie do przodu, bardzo wysoko podnosi głowę i długo trzyma, a ma dopiero 5 tygodni. Z racji dzisiejszego "wychodnego" na zakupy, postanowiliśmy iść z TŻem na... pizzę. ![]() A moje dziecię ma dzisiaj dzień z serii "nie wiem, czego chcę, ale chcę tego bardzo!" (Wisienko ).
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-14 o 14:31 |
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi mam jeszcze pytanie jaka masz maszyne przymierzam sie do kupna mozesz mi cos polecic Nina mam tu cos dla ciebie ja chce sie wybrac w kwietniu spotkanie ma byc tydzien po świętach musze jeszcze jakąs chuste upolowac http://klubkangura.com.pl/kielce
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ze tak. Wtedy sie mówi o nietolerancji laktozy.
|
|
|
|
#1389 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam pytanie, jeśli mam rozstepy na brzuchu, to jak bede szorować gabką, to nic gorszego sie z nimi nie stanie ?
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Moja w pomiedziałek na szczepieniu równe 6.00 kg
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem i tak zawsze taki zbyt szybki rozwój należy skonsultować bo czasem nie są to dobre objawy. Ale nic tylko się cieszyć że synek insolito tak szybko sie rozwija !
![]() Moja ma dziś dzień "wiem czego chcę, chcę na rączki mamusi CAŁY CZAS !" ![]() Więc wygląda to tak że planowałam myc naczynia i ogarnąć mieszkanie a naczynia dalej się kiszą w zlewie .... jedyne co udało mi się odkurzyć i zebrac pranie z szuszarki... I zdjęcia Hani które miałam wkleić wczoraj mój niuniek malutki
|
#1392 |
|
Rozeznanie
|
Aj, dziewczyny, widzę, że nasze dzieciaczki mają swoje motto przewodnie.
Jeaaaa..![]() Odezwę się później, muszę chałupkę ogarnąć, póki młoda grzecznie leży i gada z żyrandolem.
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Hania cudna!!!
A zdjęcia do zanudzenia będę powtarzać - PRZEPIĘKNE!!! Taaaaakie kolorowe, dziecięce, ajjjjj
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisała mi ta babka że ejstem druga parą chętną na warsztaty i że musza byc conajmniej trzy a jak nie to przekłada...szkoda bo ja bym chciała już ![]() a co do zdjęć... jak się zrobi ciepło.... daleko od siebie nie mieszkamy... park chorzowski piękny mamy
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przypomnij mi skad ty jestes?? Z checia bym na nie poszła, zobaczymy jak to bedzie w praktyce |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także teges no jestem za
|
|
#1397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się martwiłam czy te wczesne przekręcanie nie jest objawem zwiększonego napięcia mięśniowego dlatego skonsultowałam z pediatrą. Cytat:
Też takie chcę, buu...
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Bijkora, no sporo tego ma, teraz to juz cale policzki, uszy, na szyjce, pod wloskami nawet.. dziś sie nie udalo skonsultowac z lekarzem, ale chociaz spacerek zaliczylysmy. Chyba wiosna wraca
Bokeh, sliczna Hania Insolito, maly silacz
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh Hania ma śliczne oczka!
Dziewczyny ponawiam pytanie... Blance strasznie się ulewa od wczoraj, co zje, to ląduje na mnie podczas odbijania. Martwię się, bo wcześniej tak nie miała...
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jej się wylewało. Nie martw się jesli nie rzyga pod cisnieniem tylko jej wylatuje nawet łyżka dwie... to nic złego dzieci niestety nie mają umiaru w jedzeniu ![]()
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha no pewnie tak Cytat:
![]() U mnie była 4 razy (we wtorek była ostatni raz) A jak mam rozstępy na brzuchu to mogę tą gąbką masować?? ![]() Cytat:
Moja Daria nie lubi na brzuszku ![]() Ale Hania urocza Cytat:
mogę teeeeeeż?? ![]()
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
po każdym? moja niby nie po każdym ale czasem mam wrazenie ze zwraca wszystko co zjadla...
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Moja tak ulewa od początku. Byłam u pediatry to powiedziała że jak dziecko ładnie przybiera na wadze to nie ma się czym martwić.
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Moj ostatnio jak chlusnal, to zarzygal swoje cale bodziaki i pol kocyka, przy okazji sie jeszcze zakrztusil, akurat M.przy nim byl, to tak sie przerazil, ze malo sie nie poplakal biedny:P
Kurka, jak ja sie doczekac nie moge ciepelka!!! Tak ladnie sie juz zapowiadalo..... No i chce juz z wami na spacer! O.
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę teeeeeeż? Ja mieszkam niedaleko parku chorzowskiego
|
|
#1409 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Insolito dla synka, ale siłacz.Co do ulewania to jak leci po prostu przy odbiciu albo jak leży to kącikmi ust a jak pod ciśnieniem i na odległość to wymioty. Nie denerwuj się i poczekaj do wizyty. |
|||
|
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

a dużych cycków nie mam przecież....
ależ siłacz!!! Super!!!

6 5 4 3 2 1
mój niuniek malutki